![]() |
... atunci e un protest de dragul protestului. Cel puțin astă noapte asta cred că a fost.
|
Citat:
|
Citat:
Astă noapte a fost plină de provocări. Părerea mea că din partea puterii. De ce? O să vedem probabil începând cu azi. |
Am auzit de proteste, dar nu mi'am dat seama cat sunt de... stupide si de inutile pana nu am ajuns si eu in strada. Din pura intamplare, nu cu scopul de a protesta sau de a ma amesteca in conflictele lor.
Ce am vazut? O gloata de oameni furiosi, care habar nu aveau pentru cine sau pentru ce protesteaza, oameni care pur si simplu s'au saturat de saracie si mizerie si au iesit in strada, fara un scop anume si fara un plan bine definit. Daca ii intrebi ce vor, nimeni nu va putea sa iti dea un raspuns concret. Toti vor spune "vrem pensii", "vrem bani", vrem aia si aia. Si cum anume cred ei ca se pot obtine astea asa, peste noapte? Nu stiu nici ei si nu prea ii intereseaza. Ei pur si simplu vor. Si eu sunt bugetara. Si eu resimt toata lipsa de bani si toate taierile de salar. As vrea sa se gaseasca o solutie, insa nu stiu exact care ar fi aceasta, asa ca daca nu ma pricep, stau la locul meu si imi tin gura, nu ies in strada ca sa'mi vars furia in dreapta si in stanga, pe oameni care sunt in aceeasi situatie ca a mea [ma refer la cei care au inceput sa se bata intre ei sau sa loveasca jandarmii]. Asa cum spunea N.Priceputu, e dovada de barbaritate si primitivism. |
Citat:
Nu uitati: profetia pustnicului din Muntii Raraului. Anul 2011 s-a incheiat, pe stil vechi in 13 ianuarie 2012!!! Si ce scrie aici: http://www.razbointrucuvant.ro/recom...a-protestelor/ merita citit cu atentie! |
Citat:
|
important
Sa ne rugam pentru viata lui Basescu si pentru linistea noastra!
revolta din ultimele zile : lectie de la Putin catre Obama, via Bucuresti. |
Citat:
Nu va mai fi de unde! Va fi legea junglei! Va rezista doar cine va pune osul la treaba si va gasi solutii pentru el personal cum sa razbata si sa iasa la liman! Vremea pomenilor a apus! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Avem potential agricol, aici ai dreptate, dar n-ai inteles inca ca nu se doreste sa fie evidentiat! De ce? Pentru ca n-ar mai castiga intermediarii! Nu mai departe decat povestea cu graul....il cumpara de la noi o firma din afara cu un pret de nimic ca al nostru cica e furajer si acelasi grau il importam la pret dublu sau triplu. Legumele sunt cumparate de la tarani la un pret de nimic de catre afaceristi si vandute in supermarket-uri la pret dublu.
Tu, ca firma, nu te lasa legea sa cumperi direct de la tarani ca ei nu-ti pot elibera factura... laptele de la vaca taranului se imprastie aiurea in loc sa fie valorificat ca cica nu e conform UE grajdul taranului. Ma lasi! Toate legile sunt facute sa fie sprijiniti smecherii iar cel care produce sa nu castige nimic! De ce nu sunt sprijiniti micii producatori si IMM-urile? Pai de ce? Pentru ca n-au nici un interes! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Poate că folosesc cuvinte mari, însă... nu le găsesc pe cele mici. Cred că „partidul” nostru trebuie să fie Biserica. Așa cum e descrisă de Sf. Pavel: Capul Hristos, iar noi membrele, în legătură cu El, nutrindu-ne din El („Eu sunt rădăcina viței, voi mlădițele”) și slujindu-ne, ajutându-ne unii pe alții.
Criza în care ne aflăm, nu doar economică, ci și socială și politică, are originea în relațiile necreștinești dintre noi, dominate de indiferență, egoism, lăcomie ș.a.m.d. Suntem prea mult cu ochii ațintiți spre lume și prea puțin spre Dumnezeu și spre semenii noștri. Suntem mai preocupați să avem, îngrijorați că trebuie să ne asigurăm un trai conform cu timpul în care trăim, un confort al cărui standard crește de la un an la altul, drept care suntem într-o continuă alergătură ca să putem depăși ștacheta. Dar uităm mereu cuvintele Mântuitorului, care ne-a lăsat nenumărate pilde privind împărăția cerurilor, privind adevărata comoară ce merită agonisită, și felul în care trebuie orientat efortul nostru. Criza în care ne aflăm, nemulțumirea violentă care izbucnește nu-și poate afla vindecarea în economic, pentru că nu acolo își are sursa. Ea nu poate fi rezolvată decât dacă ne vom orienta către împărăția lui Dumnezeu mai întâi, lăsând împărăția lumii pe planul al doilea. |
Citat:
|
Citat:
1.Sa ma ierte Dumnezeu, pentru el acum nu pot! 2.Cum ai ajuns la concluzia asta? Teoria conspiratiei?...Sa fim seriosi, oamenii obisnuiti, normali, oameni ca noi (zic eu... imi vine sa zic: de la blocuri) au iesit in strada cu de la sine convingere, de disperare, ca nu mai pot trai decent in propria tara. |
Citat:
|
POLITIA INTRA IN GREVA.
Mediafax Polițiștii amenință cu proteste, dacă Traian Igaș nu le rezolvă problemele în această săptămână |
Citat:
|
Citat:
Acum serios de ce trebuie sa votam? Avem vreo alternativa decenta? |
Citat:
Însă dacă te referi la „partidul” de care ziceam, acolo e mai simplu: se votează o singură dată. |
http://english.pravda.ru/opinion/col...7-year_2012-0/
Cu rezervele normale.. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Pomanagii, milogi, dar furibunzi Ei drepturi cer, dar nu au datorii; |
Citat:
|
cerem...
....sa ni se dea inapoi pensiile de revolutionar de 25 de milioane !!!
....sa ni se dea imapoi taierile din pensiile militare,de 40-50 de miloane !!! ....noi medicii,nu vrem sa lucram la patron,vrem in continuare sa stam...la stat,ca sa putem lua zece piei de spaga de pe un beteag !!! ....noi politistii, vrem sa ni se dea salarii grase ,ca sa putem dormi linistiti prin birouri si lua spagi...nederanjati ! ....noi ultrasii,vrem sa primim ajutoare sociale,si sa ne tina statu gratis in scoli pana in clasa a 12-a .,desi nu vrem sa invatam nimica la scoala,decat sa spargem seminte in fata blocului ....si in general, vrem sa vina iara tata nastase...pe vremea lui toate mergeau ca ..unse !!! |
Citat:
Avem conducatorii pe care i-am crescut. |
Citat:
Mai copile , mai !:76: |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Nu locuiesc intr-o vila, ma consider parte din patura de jos a societatii, n-am nici studii superioare si castig destul de putin la patron. Dar nu dau vina pe stat pentru problemele mele, niciodata nu am facut asta. Nu ma pot plange ca n-am de munca, atata timp cat altii au. Pentru ca daca altii au si eu nu am, inseamna ca aia sunt mai buni ca mine, mai performanti, ca e mai mare nevoie de ei decat de mine. Si asta spune ceva despre mine, nu despre statul in care traiesc. Cam asta e rationamentul meu. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Dl Basescu sa isi dea demisia sa se calmeze oamenii.
Dnia sa nu mai este bun de presedinte intrucat se afla sub influenta unor duhuri rele si e pro-sionist,nu stiu ce s-a intamplat cu dnia sa. A intaratat populatzia Romaniei contra UE,punand in seama fratzilor nostri din Europa ce ii inseala dracii pe cei din PDL sa faca aci.S-a inhaitat si cu mafiotul acela inselat de draci de Berlusconi,de care preabunul Dumnezeu a ajutat poporul italian sa scape ca a plecat (dl Berlusconi din pozitzia de premier al Italiei). A avut dreptate care zicea pe aci ca duce politica pro-SUA. Sa plece si dnul Basescu. Cat mai poate sa plece de bunavoie,mi se pare. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:45:11. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.