![]() |
Citat:
|
Citat:
Se poarta eroarea cu "numele de botez". Nu exista asa ceva. Punerea numelui este ceva iar botezul este altceva. Pruncului Iisus i s-a pus numele cand S-a nascut iar botezul a avut loc mult mai tarziu. |
Citat:
Oare se poate scrie așa ceva despre Dumnezeu ? |
Citat:
|
Citat:
Citat:
Dar unde scrie că nu e? :21: |
Citat:
Daca citesti ca Funeriu ,unul dintre demnitari e prost si pe urma citesti ca ministrul Funeriu si-a dat demisia asta inseamna ca Funeriu e singurul ministru ? |
Citat:
|
Citat:
Termenul în original este tolmao, „a îndrăzni”, „a se încumeta”, „a avea curajul [să facă ceva]”. Nu-i stă în fire caracterului divin să batjocorească pe cineva, nici chiar pe Diavolul, iar Hristos nu a îndrăznit să facă ceva contrar naturii Sale și caracterului desăvârșit al lui Dumnezeu. Hristos nu ar fi rostit „împotriva lui [a diavolului] o judecată de ocară”, așa cum nu ar fi mințit sau furat. Satana este „pârâșul” (Apocalipsa 12,10; Zaharia 3,1.2), iar Hristos nu Se putea preta să folosească mijloacele lui Satana. În consecință, Hristos n-a îndrăznit să rostească înjurături și blestemății cum mai au îndrăzneala să rostească unii creștini. |
Citat:
|
Citat:
Nu inteleg ce vreti sa demonstrati. Oricum ati lua-o, punerea numelui este ceva si botezul este altceva. Ar fi bine sa nu va incapatanati si sa radiati din creierul dvs. eroarea aceea cu "numele de botez". Dar, mai bine sa revenim on-topic. Ce "invataturi incredibile" ati mai gasit la adventisti? Caci, asta cu arhanghelul Mihail, dupa cum s-a vazut, nu pare chiar asa de incredibila. Dimpotriva. |
Citat:
Iar eu zic ca Iisus a fost martian.Poti sa ma contrazici? Scrie in Biblie ca NU afost matrian Iisus? Nu! Deci... |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
S-a mai pus aceasta intrebare. Ai un raspuns (nu stiu cat de multumitor) aici: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...1&postcount=25 P.S. Vad ca aveti o obsesie pentru problema cu arhanghelul Mihail. Sa inteleg ca asta este singura invatatura din categoria "invataturi incredibile" ale adventistitlor? Eu ma asteptam sa curga exemplele cu astfel de "invataturi incredibile". |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Cunoașteți cumva cine este exact unul din cele două persoane/personaje? Observ că nici nu i-ați scris bine numele colegului nostru de forum... |
Citat:
Repet întrebarea: ai vreun verset biblic care să arate spre un alt Arhanghel în afară de Arhanghelul Mihail? O să răspund tot eu, căci altfel ajungem și pe acest topic la pagina 100 fără a primi un răspuns concret: nu ai! Și astfel topicul cu "învățături" (la plural) incredibile ale adventiștilor, se transformă într-o învățătură incredibilă și fantastică a ortodocșilor: că ar exista chipurile mai mulți Arhangheli. Incredibil: chiar numiți pe numele lor fantastic și incredibil! |
Citat:
Citat:
|
De ce nu ar fi Gabriel Iisus de vreme ce el este in vechiul testament Omul ? :1:
De ce spune Gabriel : "Eu sant Gabriel cel care sta inaintea lui Dumnezeu",iar in Apocalipsa vedem "Si am vazut pe cei sapte ingeri, care stau inaintea lui Dumnezeu si li s-a dat lor sapte trambite." De ce sant anumiti ingeri care stau inaintea lui Dumnezeu cand stim ca numarul ingerilor este urias ?Ii putem numi "capetenii " ? |
Citat:
In cazul nostru, stiti ca vre-un Sfant Parinte sa combata rolul unic ,de arhanghel, al Domnului Iisus Hristos? |
Citat:
2. Gabriel nu inseamna "Cine este ca Dumnezeu" (asa cum inseamna Mihail). |
Citat:
|
m-a pus sa caut. Si am gasit Arhanghel de doua ori.al doilea l-am gasit in Tesaloniceni. Si acolo scrie:
Citat:
Cand lucrurile sunt asa simple, de ce se gasesc unii sa le complice? Niciun Imparat nu isi anunta venirea punand el insusi trambita la gura, cu atat mai mult Imparatul Imparatilor. |
Citat:
|
Citat:
Pentru a nu mă repeta, citiți mai multe despre aceasta aici: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=752 |
Citat:
5 noi arhimandriti in Arhiepiscopia Bucurestilor. |
Citat:
Si ce anume inseamna ca Gabriel este "un inger" ? Numarul lor este urias dar uite ca Gabriel are o pozitie speciala.De ce ? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Așteptăm cu interes versetul ”incredibil” și ”mai puțin cunoscut”...:58: |
Citat:
Invartosarea inimii e atat de mare, incat nu va permite sa acceptati alte variante plauziblile. Una a fost"Sa fie Lumina!" si alta"neteziti calea Domnului!" desi amandoua au fost rostite ca un tunet. Eu renunt...nu din lipsa de argumente ci ptr ca discutiile nu duc nicaieri. Doar pierdere de vreme. |
Citat:
Ex: "cu glasul arhanghelului..." (Biblia Ortodoxa 1914); "with the voice of the archangel" (KJV), etc. Asa ca, reluati problema avand in vedere faptul ca Domnul se va pogora "cu glasul arhanghelului" si cei morti vor invia. |
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 21:04:07. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.