![]() |
Sunt deacord cu propunerea lui Zaharia și voi citi rugaciunile când se hotărăște. Nu că aș fi mare rugătoare dar vreau să fiu alături de Vasilica în această grea încercare.
|
Citat:
Sunt disponibil pentru orice zi de marti ;sambata si duminica ! Doamne ajuta ! |
Pt. toti care vor sa ni se alature !
Incepind cu data de 10.06.2012, nevoitorii dornici sa ajute ne vom ruga cu rugaciunile al II-lea Paraclis al Maicii Domnului si Acatistul Sf. Nectarie pt copila Angelica, dupa urmatoarea rinduiala : 1. Zaharia = D. 10.06; 2. Glykys = L. 11.06; 3. Glykys = M. 12.06; 4. Dorinastoica = Mi. 13.06; NB: 1. Pe data de 10.06. orele 21.00 este rugaciunea comuna de incheiere pt. studenta la medicina Mihaela Teodora |
Citat:
|
Citat:
idem. puneti-ma si pe mine pe lista |
Citat:
2. Glykys = L. 11.06; 3. Glykys = M. 12.06; 4. Dorinastoica = Mi. 13.06; 5. delia 31....... = J. 14.06; 6....................= V. 15.06; 7. Cristiboss......= S. 16.06; |
Citat:
.Yasmina= L. 18.06; |
Mă înscriu și eu, când îmi vine rândul... Și pe 11 și 12 iunie, așa cum am stabilit inițial.
|
Citat:
|
1. Zaharia........................................ = D. 10.06;
2. Glykys + Annyta............................ = L. 11.06; 3. Glykys + Annyta + Crestina obisnuita..= M. 12.06; 4. Dorinastoica.................................. = Mi. 13.06; 5. delia 31........................................ = J. 14.06; 6................................................. ....= V. 15.06; 7. Cristiboss.......................................= S. 16.06; 8. Annyta..........................................= D. 17.06; 9.Yasmina......................................... = L. 18.06; 10..Cristiboss.................................... .= M. 19.06; 11. crestina obisnuita...........................= Mi. 20.06; 12................................................ .....= J. 21.06; 13................................................ .....= V. 22.06; 14. Anonim-1.......................................= S. 23.06; 15. Anonim-1.......................................= D. 24.06; 16. Zaharia..........................................= L. 25.06; |
Pentru Angelica
In 15.06 voi citi eu Parclisul al II-lea al Maicii Domnului si Acatistul Sfantului Nectarie Taumaturgul.Doamne ajuta!
|
1. Zaharia........................................ = D. 10.06;
2. Glykys + Annyta............................ = L. 11.06; 3. Glykys + Annyta + Crestina obisnuita..= M. 12.06; 4. Dorinastoica.................................. = Mi. 13.06; 5. delia 31........................................ = J. 14.06; 6. laraG........................................ ....= V. 15.06; 7. Cristiboss.......................................= S. 16.06; 8. Annyta..........................................= D. 17.06; 9.Yasmina......................................... = L. 18.06; 10..Cristiboss.................................... .= M. 19.06; 11. crestina obisnuita...........................= Mi. 20.06; 12................................................ .....= J. 21.06; 13................................................ .....= V. 22.06; 14. Anonim-1.......................................= S. 23.06; 15. Anonim-1.......................................= D. 24.06; 16. Zaharia..........................................= L. 25.06; |
Citat:
|
Citat:
Ca tot e ziua Domnului,imi cer iertare de la toti de pe acest forum daca cumva le-am gresit,i-am facut sa se simta prost, etc.Doamne ajuta si o saptamana cu spor la fapte bune |
Citat:
La ora 21.00 , in aceasta seara ne intilnim pt. sora Mihaela-Teodora . |
Mda...singura problema e ca eu chiar nu pot la 21. Si in fiecare seara am canon de la duhovnic primul Paraclis,asta il fac pe la 10 si ceva,cel putin.Daca le citesc pe amandoua la rand cei din casa cu mine or sa ma considere nebuna,ca m-am incuiat la rugaciune cu anii,etc. etc.Daca il fac doar pe al doilea fac neascultare si iar nu e bine.Daca il fac doar pe primul dar o pomenesc in el pe Mihaela,ca s-o izaveasca din nevoi Maicuta,si astfel nu ma rog doar pt mine cum faceam de obicei in egoismul meu feroce,e vreo problema?Sfatuiti-ma ca poate sunteti mai luminati ca mine.
|
Citat:
|
Citat:
|
Dumnezeu sa va ajute!
|
Citat:
|
Pentru Angelica
Cu ingaduinta d-voastra am sa iau pentru rugaciunie urmatoarele zile:M-27.06/J-28.06/V-29.o6 DOAMNE AJUTA!
|
Fratii mei mai sint 13 ore pina la operatia lui Angelica,acum citeva minute am vorbit cu ea la telefon, sa o incurajez ca va fi bine i-am spus ca miine ma voi ruga impreuna cu prietenii mei de pe acest forum,vecinii au inceput sa vina la usa la ea sa o incurajeze si ei. Va multumesc din tot sufletul ca sinteti alaturi de mine cu rugaciunea sa va dea Dumnezeu sanatate la toti.
Doamne ajuta |
Inteleg ca ziua de 26 iunie este necompletata. O iau eu.
|
Doamna Vassy, ramane la ora 21?
|
Doamne ajuta
Angelica este inca in operatie aici este or 12.15 la amiaza. Inca sint in rugaciune va rog sa ma ajutati cum puteti si cind puteti. |
Citat:
|
Am primit veste Angelica va fi in operatie inca o ora jumate sa lucrat la omoplat acum se lucreaza la parte de jos,operatie merge f bine si nu a avut nevoie de singe asta e bine. Va mai dau vesti mai tirziu.
Doamne ajuta |
Noi adaugiri !
1. Zaharia........................................ = D. 10.06; 2. Glykys + Annyta............................ = L. 11.06; 3. Glykys + Annyta + Crestina obisnuita..= M. 12.06; 4. Dorinastoica.................................. = Mi. 13.06; 5. delia 31........................................ = J. 14.06; 6. laraG........................................ ....= V. 15.06; 7. Cristiboss + crestina obisnuita............= S. 16.06; 8. Annyta..........................................= D. 17.06; 9.Yasmina......................................... = L. 18.06; 10..Cristiboss.................................... .= M. 19.06; 11. crestina obisnuita...........................= Mi. 20.06; 12. crestina obisnuita..................... .....= J. 21.06; 13. TunsDiana............................... .....= V. 22.06; 14. Anonim-1.......................................= S. 23.06; 15. Anonim-1.......................................= D. 24.06; 16. Zaharia..........................................= L. 25.06; 17. anna21...........................................= M. 26.06; 18. silvia55.................................... ......= Mi. 27.06; 19. silvia55.................................... ......= J. 28.06; 20. silvia55.................................... ......= V. 29.06; 21. Anonim-1........................................= S. 30.06; 22. Anonim-1........................................= D. 01.07; Poti posta vesti la orice ora sora Hartford. Cred ca toti asteptam cu sufletul la gura sa aflam despre starea fetitei . |
Citat:
|
Da, da, e foarte bine ca pana acum nu au fost probleme...
|
Citat:
Doamne ajuta in continuare! |
Imi este foarte frica e ora 4.30 dupa masa si nu primesc telefon de la fiul meu sa spuna ca au terminat operatia.
|
Citat:
|
Citat:
|
A sunat telefonul Angelica este inca pe masa de operatie pentru cite ore cite? nu au spus doctorii.Operatie era programate de la 6 la 6 dar probabil au inceput mai tirziu de ora 6 dimineata. Mare stres parintii copilei nu au mancat nimic de aseara, eu nu pot intra acolo.
|
Citat:
|
Sa v-a auda Dumnezeu,va multumesc pentru incurajari si sa va dea Domnul sanatate.
|
operatia
Operatia sa terminat Angelica sa trezit dar e o problema nu misca laba piciorului sting,i-au taiat doaua coaste,doctorul zice ca daca nu misca laba piciorului o sa trebuiasca sa-i deschida operatia sa umble acolo unde ia pus tija de lungul coloanei.
Doamne nu ne lasa la rau. |
Citat:
|
Nu va faceti griji!
Citat:
Asa se intampla de obicei la operatiile de acest gen. Va exista o mica reinterventie, fara riscuri (de obicei, pentru a face modificari infime in pozitionarea suruburilor de fixare, astfel incat sa nu-i mai comprime nervii care au legatura directa cu piciorul respectiv). Eu cunosc situatia din proprie experienta. Va fi bine, trebuie doar rabdare la recuperare, trebuie respectate la virgula indicatiile medicului (dieta, kinetoterapie, stil de viata, etc.), in mod special in primul an de la interventie (pana cand instrumentatia este acceptata de corp si considerata ca parte fireasca; se formeaza apoi punti osoase si totul devine mai sigur). Asteptam vesti in continuare, ne rugam cu totii pentru draga de Angelica si pentru toata familia dvs.! Va imbratisez! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:03:28. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.