![]() |
Citat:
și eu obișnuiam să fac aidoma dvs, însă, în cele din urmă m-am dezmeticit...înțelegeți dvs.... |
Citat:
Inteleg ca sunteti bulversata de situatia in care va aflati. Se vor rezolva lucrurile cu ajutorul lui Dumnezeu. Incercati sa fiti mai increzatoare. |
Citat:
Pentru cineva aflat intr-o situatie limita ca a dansii,nu incalzeste prea mult un asemenea indemn,ci are nevoie si de lucruri materializate,de un ajutor mai palpabil al semenilor prin care sa vada ca lucrurile se misca.Cand iti vezi copilul ca se stinge sub ochii tai,nu prea iti da mana sa fii prea increzator si sa spui "Lasa,mi-o ajuta Dumnezeu,o sa fie bine!"... Pe acest forum cred ca sunt si persoane care se pricep mai bine decat mine sau doamna in domeniul IT.Adica,din ce am inteles nici nu iti trebuie cine stie ce cunostinte complicate pentru a crea un blog. Stiu ca nu toata lumea poate ajuta cu bani,dar poate unii pot ajuta creand un astfel de blog,poate altcineva are niste relatii la care ar putea apela sau a lucrat cu ong-urile de profil etc.Ori poate are o alta idee buna si de folos. Dumnezeu lucreaza prin oameni,iar in momentul in care mai multi se aduna pentru a-si ajuta un seaman,atunci se aduna in numele Lui si Dumnezeu deschide usile. |
piece of cake!
Se poate creea destul de usor un blog pe site-ul Blogger;as putea sa-l creez chiar eu in cateva ore,bineinteles cu continutul pe care doamna respectiva mi-l va trimite sa-l editez(precum si pozele de rigoare).
Sau de ce nu chiar cu o descriere a povestei fetei scrisa de cineva talentat(nu sunt eu persoana aia). Deci pot face eu blogul,posibil luni dimineata. Relatii la ong-uri nu am,iar bani...hm,vom vedea...sunt implicata in destule proiecte pana acum...nu promit nimic! Astept raspuns si ajutor pt redactarea materialului de pe blog. |
|
Citat:
Dupa care vom promova blogul acesta fiecare oriunde se va putea.De acolo,Dumnezeu va lucra,vom vedea ce se intampla,cine este dispus sa se implice etc. PS:Mai este ceva ce eu nu am inteles si anume daca doamna primeste in momentul de fata vreun ajutor social de undeva si in valoare de ce suma este.Nu de alta,dar s-ar putea sa fiu intrebata.Multumesc! |
Citat:
|
Citat:
|
doamne ajuta!
Citat:
|
Pe 12 e deja ocupat,Yasmina.Poti sa iei 17 ca eu atunci nu am timp...sau, ma rog,cand doresti...
|
Citat:
|
Citat:
|
Pentru Rebecca
In ziua de 19.06 voi citi eu al doilea Paraclis al Maicii Domnului si Acatistul Sfantului Nectarie .Doamne ajuta!
|
Buuun, ma bucur ca vom avea si blog de promovat.
Trebuie si fapta si rugaciune. Pentru rugaciune pana acum avem aceasta lista: 1. 11 iunie L- Crestina obisnuita Paraclis II 2. 12 iunie Ma-Glykys + Yasmina - Paraclis II + Acatist 3.13 iunie Mi-Crestina obisnuita Paraclis II + Glykys - Acatistul 4. 14 iunie Jo- Crestina obisnuita paraclis II 5.15 iunie Vi- Crestina obisnuita - paraclis II 6. 16 iunie Sa- myself00 - paraclis II + Acatist 7. 17 iunie DU.................. 7. 18 iunie L - yasmina - paraclis II + Acatist 8. 19 iunie M - LaraG - paraclis II + acatist 9. 20 iunie Mi ............. 10. 21 iunie J ....... 11. 22 iunie Vi........ 12. 23 iunie S......... 13 24 iunie D - Anonim 1 - paraclis II + acatist 14. 25 iunie L - Anonim 1 - paraclis II + acatist Cu voia dvs. vom putea continua lista, dar avem nevoie, in primul rand, si de o persoana care sa citeasca maine acatistul Sfantului Nectarie, in cazul in care Crestina obisnuita nu l-a putut printa. |
Pentru Rebecca
Voi citi si maine, 11.06 Acatistul Sfantului Nectarie.
|
Citat:
Sa va spun un secret,eu ma incurc in detalii ca:ieri,maine,poimaine... este din cauza fusului orar,va rog sa specificati ziua sau data.Luni,marti sau 11,12... Multumesc! Ps= in cazul de fata,am inteles ca este nevoie de citit Luni,11 iunie corect? Atunci pot eu sa citesc ! |
Citat:
PS As mai citi in continuare si alte zile numai ca incepand de pe 26 pana pe 3 o sa plec din tara si nu o sa mai pot... |
1. 11 iunie L- Crestina obisnuita Paraclis II + LaraG și Yasmina - acatistul Sf Nectarie
2. 12 iunie Ma-Glykys + Yasmina - Paraclis II + Acatist 3.13 iunie Mi-Crestina obisnuita Paraclis II + Glykys - Acatistul 4. 14 iunie Jo- Crestina obisnuita paraclis II + Glykys - Acatistul 5.15 iunie Vi- Crestina obisnuita - paraclis II 6. 16 iunie Sa- myself00 - paraclis II + Acatist 7. 17 iunie DU.................. 7. 18 iunie L - Yasmina - paraclis II + Acatist 8. 19 iunie M - LaraG - paraclis II + acatist 9. 20 iunie Mi ............. 10. 21 iunie J ....... 11. 22 iunie Vi........ 12. 23 iunie S......... 13 24 iunie D - Anonim 1 - paraclis II + acatist 14. 25 iunie L - Anonim 1 - paraclis II + acatist 15. 26 iunie M 16. 27 iunie Mi 17. 28 iunie J 18. 29 iunie Vi 19. 30 iunie S - Anonim 1 - paraclis II + acatist 20. 1 iulie D - Anonim 1 - paraclis II + acatist Pana acum, lista arata asa. Cum mai merge blogul? Pentru rugaciunile Nascatoarei de Dumnezeu si ale Sfantului Nectarie, ne rugam Bunului Dumnezeu sa le dea alinare si intarire Margaretei si Rebeccai! |
Citat:
|
1. 11 iunie L- Crestina obisnuita Paraclis II + LaraG și Yasmina - acatistul Sf Nectarie
2. 12 iunie Ma-Glykys + Yasmina - Paraclis II + Acatist 3.13 iunie Mi-Crestina obisnuita Paraclis II + Glykys - Acatistul 4. 14 iunie Jo- Crestina obisnuita paraclis II + Glykys - Acatistul 5.15 iunie Vi- Crestina obisnuita - paraclis II 6. 16 iunie Sa- myself00 - paraclis II + Acatist 7. 17 iunie DU.................. 7. 18 iunie L - Yasmina - paraclis II + Acatist 8. 19 iunie M - LaraG - paraclis II + acatist 9. 20 iunie Mi ............. 10. 21 iunie J ....... 11. 22 iunie Vi........ 12. 23 iunie S Anonim 1 - Paraclis II + Acatist 13 24 iunie D - Anonim 1 - paraclis II + acatist 14. 25 iunie L - 15. 26 iunie M 16. 27 iunie Mi 17. 28 iunie J 18. 29 iunie Vi 19. 30 iunie S - Anonim 1 - paraclis II + acatist 20. 1 iulie D - Anonim 1 - paraclis II + acatist Ah, facusem o greseala, data de 23 iunie era ocupata. Crestina obisnuita, daca vrei, te trec si pe tine tot pe aceeasi data, dar mai sunt cateva inainte neluate.... |
Citat:
|
Citat:
|
....
Cazul este real si numai Bunul Dumnezeu si ei stiu cat de grea este crucea pe care trebuie sa o duca si mai stiu stiu ca exista pe acest forum oameni care au o situatie la fel de grava sau si mai grava dar n-au indraznit sa deschida usa sufletelor cu chei nepotrivite...dar dincolo de toate nu trebuie ,,o poveste,,ea exista ,este postata peste tot desi doamna Margareta sustie pe <crestin ortodox> ca este pentru prima data cand solicita ajutor umanitar.nu stiu pentru altii dar pentru mine postarea doamnei/mai pot eu refece caminul sa traiesc in liniste la batranete/....m-a socat.
|
2. 12 iunie Ma-Glykys + Yasmina - Paraclis II + Acatist 3.13 iunie Mi-Crestina obisnuita Paraclis II + Glykys - Acatistul 4. 14 iunie Jo- Crestina obisnuita paraclis II + Glykys - Acatistul 5.15 iunie Vi- Crestina obisnuita - paraclis II 6. 16 iunie Sa- myself00 - paraclis II + Acatist 7. 17 iunie DU.................. 7. 18 iunie L - Yasmina - paraclis II + Acatist 8. 19 iunie M - LaraG - paraclis II + acatist 9. 20 iunie Mi ............. 10. 21 iunie J ....... 11. 22 iunie Vi........ 12. 23 iunie S Anonim 1 - Paraclis II + Acatist 13 24 iunie D - Anonim 1 - paraclis II + acatist 14. 25 iunie L - Crestina obisnuita - paraclis II 15. 26 iunie M 16. 27 iunie Mi 17. 28 iunie J 18. 29 iunie Vi 19. 30 iunie S - Anonim 1 - paraclis II + acatist 20. 1 iulie D - Anonim 1 - paraclis II + acatist |
N-ar fi si mai bine daca s-ar face si o lista asemanatoare cu cei care se inscriu sa trimita un banutz sau altceva necesar, doamnei?
Ne plac povestile cu sfinti, le pupam icoanele, ne rugam lor, dar avem curajul sa punem macar un deget la efortul lor? Daca pentru fiecare zi de rugaciune s-ar aduna si 50 ron macar, tot ar fi ceva. Uite eu ma inscriu deja, cu 100RON. Mai raman 18 zile, cine se inscrie? |
Stiu ca unii din cei care au dorit sa trimita au facut-o deja si au vrut sa ramana anonimi.
|
Citat:
De ce pentru rugaciune se poate face lista si pentru un ajutor material nu? De ce nu zicem la fel "pai de rugat ne-am rugat toti" si fiecare crede ca toti ceilalti s-au rugat si de fapt n-a facut-o mai nimeni. |
Alegerea de a-si face public ajutorul apartine fiecaruia.
O rog pe doamna Bogman sa nu le dezvaluie numele, daca ei nu doresc acest lucru. (Ultima fraza nici nu merita luata in discutie) |
Reiau datele doamnei, postate in paginile anterioare, pentru cei care au posibilitatea sa-i ofere si ajutor financiar, trimitandu-l prin mandat postal:
BOGMAN MARGARETA str. Paltinișului nr. 28A cod 430393 loc. Baia Mare jud. Maramures |
Citat:
|
Citat:
Ea un ajutor material a cerut in primul rand. Citat:
Vorbesti serios? Citat:
Citat:
De ce putem trambita rugaciunea dar trebuie sa tinem secret ajutorul material? Citat:
Si poate nu doar luna asta ca in ceea ce priveste rugaciunea sunt sigur ca nu va tine mai mult de o luna. Si femeia asta lupta cu problema ata de 33 ani. Adica de 396 luni, zi de zi facand mult mai multe decat citind o rugaciune de 1/2 ora. Cred ca putem face si noi ceva si sa punem umarul macar cateva luni la problema dansei. Se mai faceau niste calcule pe alt topic ca pe forumul asta s-ar putea strange 6000euro. Nu, nu se pot strange cred nici a 10-a parte din banii astia, dar ceea ce propun este mult mai modest - macar 500 ron pe luna timp de 3 luni. Dar sa stim ca se strang sigur macar banii astia. |
Nu-mi inchipuiam ca si un astfel de topic se poate transforma intr-unul de controverse.
Am specificat in prima postare:"Rog a va abtine de la comentarii nepotrivite." Cine doreste sa ajute, sa puna mana si sa o faca, cine nu doreste sa se abtina a vorbi. De asemenea, nu-mi permit sa pun la indoiala angajamentul pe care si-l asuma fiecare atunci cand spune ca va face rugaciune pentru cel aflat in nevoie. Domnule AlinB, rugaminte: ai putea sa te abtii macar aici de la obisnuinta de a discuta doar in contradictoriu? |
Citat:
Asa daaaaaaa mare ajutor crestinesc. Uite, propun o alternativa, daca din prea mare smerenie nu puteti face publice sumele pe care le trimiteti, trimiteti cu mesaj privat tot la glykys care tine lista de rugaciune si ne spune ea cat s-au adunat si cat mai e nevoie ca sa facem macar un target de 500ron/luna. |
Citat:
Daca doresti sa-ti faci publica contributia materiala, nimeni nu are ceva de obiectat. Dimpotriva, vom aprecia. |
Citat:
Tu dai câte 500ron/lună și noi ne rugăm pentru tine și pentru doamna în cauză. E bine așa? În acest fel fiecare va face ce poate. Dacă nu e bine, am înțeles punctul tău de vedere, dar las-o baltă. |
Citat:
Oare credința poate să-l mântuiască? Dacă un frate sau o soră sunt goi și lipsiți de hrana cea de toate zilele, Și cineva dintre voi le-ar zice: Mergeți în pace! Încălziți-vă și vă săturați, dar nu le dați cele trebuincioase trupului, care ar fi folosul? Așa și cu credința: dacă nu are fapte, e moartă în ea însăși. Dar va zice cineva: Tu ai credință, iar eu am fapte; arată-mi credința ta fără fapte și eu îți voi arăta, din faptele mele, credința mea. Tu crezi că unul este Dumnezeu? Bine faci; dar și demonii cred și se cutremură. Vrei însă să înțelegi, omule nesocotit, că credința fără de fapte moartă este? (...) Căci precum trupul fără suflet mort este, astfel și credința fără de fapte, moartă este. |
Bine. Acum te potolesti?
Crezi că nu știm ce ai scris tu? |
Va admir,...
Am 55 de ani ,si 33 de ani de suferinta in care nicodata nu am indraznit sa cer nici unfel de ajutor crezind ca iau ceeace nu mi se cuvine ,Ma gindeam mult ca sunt oameni foarte necajiti fara un acoperis deasupra capului ,iar am o casa ,unde pot sa-mi ingrijesc copila ,si pina mai ieri am avut si un venit lunar din partea sotului ,si a baiatului meu .Prtintr-o minune amindoi au ramas fara servici acum 2 ani si mai bine ,deatunci viata nea adus in aceasta situatie ca noi sa cerem mila cuiva .Va admir cum va imobilizati ,dar din suflet va rog sa va intelegeti intre voi si ajutati-ma ca Rebecca se stinge ,ca o luminare sub privirea mea si stind la capatiiul ei sunt neputincioasa,......D-zeu o iubeste oare mai mult ca si mine????????????????,,iertati-ma daca am gresit spunindu-va aceste lucruri ,......dar asta e situatia in care ma zbat.........Doame Isuse bun ,ai mila de ea,.......
|
Citat:
|
Citat:
In ceea ce priveste insa consideratia ca lumea care s-a inscris la rugaciune pe topicurile umanitare nu a facut ce a promis, nu face decat sa descurajeze oamenii de a mai participa la actiuni de acest gen. Oricum, am observat deja ca persoanele care se inscriau regulat prefera acum sa o faca sub titulatura de anonim sau cand doresc sau sa nu o mai faca deloc. Ne putem insela unii pe altii aici, pe forum, dar Dumnezeu ne vede. Lista arata asa acum: 11 iunie L- Crestina obisnuita Paraclis II + LaraG și Yasmina - acatistul Sf Nectarie 2. 12 iunie Ma-Glykys + Yasmina - Paraclis II + Acatist 3.13 iunie Mi-Crestina obisnuita Paraclis II + Glykys - Acatistul 4. 14 iunie Jo- Crestina obisnuita paraclis II + Glykys - Acatistul 5.15 iunie Vi- Crestina obisnuita - paraclis II 6. 16 iunie Sa- myself00 - paraclis II + Acatist 7. 17 iunie DU.................. 7. 18 iunie L - Yasmina - paraclis II + Acatist 8. 19 iunie M - LaraG - paraclis II + acatist 9. 20 iunie Mi - Anonim - paraclis II + Acatist 10. 21 iunie J - anonim - paraclis II + acatist 11. 22 iunie Vi Tuns Diana - paraclis II + Acatist 12. 23 iunie S Anonim 1 - Paraclis II + Acatist 13 24 iunie D - Anonim 1 - paraclis II + acatist 14. 25 iunie L - Crestina obisnuita - paraclis II 15. 26 iunie M 16. 27 iunie Mi - anonim - paraclis II + acatist 17. 28 iunie J - anonim - paraclis II + acatist 18. 29 iunie Vi - anonim - paraclis II + acatist 19. 30 iunie S - Anonim 1 - paraclis II + acatist 20. 1 iulie D - Anonim 1 - paraclis II + acatist |
Ora este GMT +3. Ora este acum 21:34:59. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.