![]() |
Citat:
Sunt mai multi in spatele blogului respectiv, unii se cunosc, dar n-am sa dau nume aici. Statutul lor monahal nu cred ca are relevanta, nu haina face pe om. |
Citat:
Grecii la randul lor au luat-o de la neoprotestantii americani, pe filiera paranoii cu codul de bare, pe urma a benzii magnetice, stramosii "cipului", in viziunea tehno-apocaliptica. |
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
Conteaza care-s daunatoare, nu mai daunatoare; acest fel de a pune problema dovedeste preocuparea de a justifica latura convenabila a subiectului prin incriminarea altei laturi, ambele fiind la fel (de incriminabile). Ca si cum ai spune: "Parinte, cum e mai daunator, sa incalc sapte porunci sau numai doua?" Apoi, nu stii daca eu am celular, dar te aventurezi in afirmatia ca as avea incurajat de faptul ca tu nu concepi sa nu ai tu; eu n-am celular, insa recunosc ca am avut cand am avut nevoie. |
Citat:
|
Pun si eu o intrebare-soc, pentru a lovi intr-o prostie-soc:
Si daca au cipuri, ce?
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Cand e vorba de cipuri, unii, aceiasi, tin neaparat sa eticheteze, sa se dea drept pilda cum ca ei isi vor pune primii cipuri pentru ca sunt benefice! Vor sa fie neaparat lideri de opinie in aceasta chestiune. De ce sa asculte lumea de sfinti si de duhovnici, cand, iata, ei sunt mai sfinti ca sfintii! Cine tipa mai tare acela are dreptate!
Pun diagnostice fara a fi medici, doar-doar vor reusi sa-i intimideze pe cei care observa si demasca taina faradelegii care se lucreaza sub ochii nostri. De aceea Romania ajunge unde ajunge! Dumnezeu sa ne ajute sa ne curatam sufletul si sa nu fim piatra de poticnire pentru aproapele nostru. Si fim atenti ce duhuri ascultam. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Antonia,
Ai uitat atat de repede discutia asta? Ti-am demonstrat alb pe negru, cu sursele tale, ca nici un sfant ortodox n-a scris nimic despre vreun cip, sunt doar aburelile celor de la "apologeticum". http://www.crestinortodox.ro/forum/s...net#post471089 |
Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul
13, 16. Și ea îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Biblia este suficient de convingatoare in ceea ce priveste chip-urile. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Mai citeste o data Apocalipsa. |
triste vremuri
Citat:
sfintii nostri au pomenit de pecete!! au zis cine va primi pe mana sau pe frunte se leapada de Hristos. asa cum atunci cand iti faci semnul Crucii iti aperi trupul de loviturile vrajmasului, asa cum prin mirungerea de la sfarsitul liturghiei primesti binecuvantare prin preot de la Dumnezeu, asa cum prin insasi haina Botezului se salasluieste in tine Duhul Sfant.... tot asa prin pecete (cip) anulezi toate aceste lucruri datatoare de viata!! primesti alt Stapan!! evident ca notiunea de "cip" era cu totul straina la momentul scrierii Noului Testament! cine a auzit de trezvie va sti sa deosebeasca duhurile de la cine sunt! asa cum bine remarca si Antonia!! cat despre CINE este fiara si Unde anume este in clipa asta!! sa ne rugam din rasputeri ca Domnului sa mai intarzie aparitia ei (din marea acestei lumi) nu zice asa in Apocalipsa? Dar mai intai trebuie sa vina Apostazia!! o asa mare lipsa de har, o foame cumplita dupa Cuvantul lui Dumnezeu!... http://carteromaneasca.wordpress.com...i-pecetea-666/ pe Parintele Paisie il socotiti Sfant? dar pe Ignatie Briancianinov?? o fi Sfant dupa canoanele domniilor voastre? unde va e duhul umilit si inima infranta?? ne mai miram de urgia lui Dumnezeu?? http://www.crestinortodox.ro/carti-o...tre-79943.html |
Citat:
Citat:
Sa inteleg ca voi aduceti completarile de rigoare, Apocalipsa in varianta noua si completa. Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
Bine ca imi dauneaza mie mai mult pasaportul care il folosesc extrem de rar (nu ies des din UE, asa ca...) decat tie internetul! Sper ca stii aia cu barna din ochiul tau :3: |
Citat:
Cand se va primi cipul implantat, numele tau de Botez va conta si mai putin, de aceea, chiar daca se va trece undeva, acesta nu va mai conta absolut deloc. Tu insuti iti vei spune peste tot NUMARUL si nu NUMELE DE BOTEZ. Practic, tu te vei identifica cu un numar, nu cu un nume. Lepadandu-te de numele de Botez, te lepezi de Hristos. Sa nu fie! ,,Cati in Hristos v-ati botezat In Hristos v-ati si-mbracat.'' Daca stii ca acceptarea numarului e lepadare si totusi semnezi de primire, alegi carui domn ii vei sluji. Caci nu putem sluji la doi domni. Sa luam aminte la cuvintele Parintelui Paisie Aghioritul. |
Eu am CNP-ul încă din 1969. Pe certificatul de naștere. E de rău? :confused:
|
Citat:
|
Citat:
Neacceptand chipul, practic te opui si celor implantate. |
Citat:
Chiar foarte convingatoare. Nu sufla un cuvant despre cipuri. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Dar s-a discutat f mult pe aceasta tema. Cauta pe topicuri... |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:15:51. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.