![]() |
Citat:
Draga Stefan, ce vor acesti oameni binevoitori cu insemnele satanice fie pe carti de identitate, pasapoarte carduri etc alte acte, este a te face sa le utilizezi cu buna stiinta pentru a facilita diverse actiuni necesare stiind ca aceste semne sunt ale lui mamona. Nu este pecetea , dar tot odata cum semnul Crucii Domnului are putere spre a zidi si a tamadui , as si celelate insemne au putere spre a incepe distrugerea sau erodarea duhovniceasca. Facandu-ne dependeti incetul cu incetul spre a nu mai putea sau a nu mai vedea pericolul ce sta inainte cand va veni pecetea indreptatindu-ne ca nu e nimic grav. Eu insumi si fiecare ne indreptatim anumite actiuni care le faceam cum ca ari fi aparent"Ok". Cu dragoste frateasca in Hristos. |
Citat:
|
Citat:
Marturisesc ca nu am ajuns la aceasta masura, si ma rog ca noi toti sa avem aceasta "dreapta socotinta" cand va fi momentul" ca sa nu ne pagubim sufletul. Cu dragoste frateasca intru Hristos. |
Citat:
|
Citat:
dreapta socotinta in toate sa putem vedea. Cu dragoste frateasca intru Hristos |
Citat:
|
Citat:
Deocamdata, aceste systeme de tracking, au doar legatura indirecta cu religia fiind "atacata" doar morala crestina ortodoxa, bazata pe libertatea persoanei, dragoste, intimitate... Pe viitor insa cand un sistem totalitar va dori controlul absolut al maselor si al indivizilor, o asemnea tehnologie (folosita opresiv) va face ravagii... Sa facem un mic exercitiu de imaginatie: Daca Nero, Hitler, Stalin... ar fi avut acces la o asemnea tehnologie in delirul lor diabolic in care au ucis mii... milioane de oameni. Asadar sa ne ajute Dumnezeu sa deschidem ochii, sa nu mai fim ignoranti. "Somnul ratiunii naste monstri" Francisco Goya Doamne ajuta. |
Citat:
Mai degraba cred ca cei cu "refuz pe motiv de religie" au buletin din ala "nelimitat" pana expira termenul..posesorului. Citat:
Sau sa nu te poti urca intr-un avio fara. Dictatura este, dar nu te-ai prins tu inca :) Chiar si viata este o dictatura, nu-ti cere nimeni voie sa te nasti si nici nu esti intrebat daca vrei sa parasesti aceasta lume :) |
Citat:
Banuiesc ca trebuie sa recurga la aceste masuri deoarece ei nu au un sistem national de identificare (deh, libertate) ceea ce face mult mai usoara treaba infractorilor. Se cheama scanarea retinei si este o alta metoda de indetificare biometrica. Nu este un "flash memory" este un microcalculator cu functie de stocare + criptografica (de aici si protectia la falsificare). Cum le-ai vazut pe alea? Cu lupa? Sau ti-a povestit cineva? |
Citat:
|
Citat:
Astfel cei care se pricep la IT inteleg ca in codul de bare EAN 13 apare 666 (evident nu direct insa intentionat a fost aleasa cifra 6 pentru corectia erorilor, a fiind prezenta la inceputul, mijlocul si sfarsitul codului). Sunt sute de algorimi de codare binara, pentru codurile de bare, insa dintre toate s-a ales EAN 13 pentru a fi utilizat in comert. ("nimeni nu va mai putea cumpara sau vinde daca nu va avea numarul fiarei"). Intr-un viitor destul de apropiat, vor dispare banii reali (bancnote, monede) si atunci daca nu ai card (RFID) nu poti desfasura activitati comerciale. Sunt de parere ca intrepretarea 666 pe mana sau pe frunte trebuie privita in sens alegoric, simbolic, duhovnicesc... mana reprezentand puterea omului de a lucra, capul - mintea puterea omului de a gandi (mintea, implicit libertatea). Doamne ajuta. |
Citat:
"satana este tatal minciunii si el de la inceput a fost ucigas de oameni..." "va fi prigoana cum nu a mai fost de la inceputul lumii si daca nu s-ar scurta ziele acelea..." Doamne ajuta. |
Citat:
Doamne ajuta sa fie prigoana? |
Citat:
|
In general sunt de acord cu Alin.
In acest moment, aceste cipuri sunt lipsite de semnificatie duhovniceasca. Nu a cerut nimeni lepadarea in schimbul primirii cipului, deci deocamdata nu avem despre ce vorbi din acest punct de vedere. Problema se pune din punct de vedere al intimitatii, asa cum spunea Eugen 7. Dar nu trebuie uitat ca toti avem telefoane mobile pe care le purtam mereu la noi. Prin aceste telefoane putem mult mai usor sa fim ascultati, localizati, urmariti decat prin cipul din pasaport sau buletin. Si cine nu are azi telefon mobil? Ba unii au chiar mai multe. Asa ca mi se pare absurd oarecum sa spuna cineva ca de acum vom fi mai supravegheati cand si pana acum a fost la fel. Toti avem computere, navigam pe internet, avem conturi pe facebook, avem telefoane mobile pline de cipuri si antene la care putem fi ascultati si cand il tinem inchis. Dar eu constat un lucru. Foarte multi din cei care tipa acum impotriva cipurilor, nu au avut nimic de zis cand tovarasu securist Basescu le asculta telefoane, controla toate institutiile statului prin servicii secrete, controla guvern, DNA si alte institutii incalcand separarea puterilor in stat. Li se parea ca modernizeaza statul de drept cand de fapt el moderniza doar securitatea. Cat priveste pericolul "satanic" al cipului, as da ca exemplu un raspuns al tatalui meu care mi-a zis o data : pai internetul pe care stam toti si pierdem vremea e mult mai satanic prin prostiile pe care le contine si cu toate astea nu ni se pare ca facem ceva rau cand citim sau scriem pe net toate cele. |
Citat:
prin renuntarea la acest pasaport si viza SUA , am purces la distrugerea lui dezmembrandul, in alcaturea lui sta un sistem complex de stocare si emitere, prin urmare stocarea se face pe baza unei benzi magnetice asemanatoare cardului bancar dar mult mai mare ( martor am fost la un control in Germania la contralele organelor competente), , referitor la "motherboard" si circuite, toate cumulate sunt de marimea unui buletin tip cartela de plastic, incastrat intr-o masa de polimer si aceasta gravata cu laser , masa de polimer are grosimea de 1.22mm - marimea unui pasaport conventional(nu iti trebuie lupa, marimea e considerabila). si cuprinde toata aceasta tehnologie , insumi cercetand-o. in cele din urma am purces la un tratament cu microunde in laboratorul meu specializat(cuptorul din bucatarie) pur si simplu a explodat pasaportul, daca ar fi fost asupra persoanei , ar fi creat ceva leziuni. Spre folos am scris si nu in deradere. Cu dragoste frateasca intru Hristos. |
Citat:
Foarte bine sunt spuse cele de tine, si cele de tatal tau. Aceste detalii nu le sesizam si nu ne impotrivim pentru ca rationamentul nostru DUHOVNICESC, nu umanist, este progresiv inabusit nefiind capabil a vedea, a auzi, a pricepe, spun cu riscul de a ma repeta, Preluand si de la EUGEN, "Dreapta socotinta" sufleteasca(duhovniceasca) ne trebuie tuturor indiferent de tagma noastra pentru a ne mantui. indemn la rugaciune Cu dragoste frateasca intru Hristos, tuturor. |
Citat:
Nu suntem obligati sa intram pe facebook sau pe crestinortodox.ro. Toate stau in alegerea noastra. Faptul ca pe internet gasim sfaturi duhovnicesti, scrieri ale Sfintilor Parinti, chiar si Sfanta Scriptura, inseamna ca nu internetul e problema, ci alegerea pe care fiecare dintre noi o facem, voluntar. |
Citat:
Cu dragoste frateasca intru Hristos. |
Citat:
Si daca tot ne-am amuzat pe seama citatului aprox din memorie, sa oferim si originalul: "19. Căci în zilele acelea va fi necaz cum nu a mai fost până acum, de la începutul făpturii, pe care a zidit-o Dumnezeu, și nici nu va mai fi. 20. Și de nu ar fi scurtat Domnul zilele acelea, n-ar scăpa nici un trup, dar pentru cei aleși, pe care i-a ales, a scurtat acele zile. " (Marcu cap 13) "7. Si i s-a dat sa faca razboi cu sfintii si sa-i biruiasca si i s-a dat ei stapanire peste toata semintia si poporul si limba si neamul. [...] Si i s-a dat ei sa insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei sa si graiasca si sa omoare pe toti cati nu se vor inchina chipului fiarei. 16. Si ea ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte. 17. Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei. 18. Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase."(Apocalipsa cap 13) Doamne ajuta. |
Citat:
Intocmai ca si un topor daca il foloseti pentru ce trebuie, adica pentru taiat leme e bun, insa daca il folosesti sa dai in cap la cineva este rau... evident actiunea si intrebuintearea si nu obiectul in sine. Citat:
Doamne ajuta. |
Citat:
Insa din nefericire, unii isi arata coltii si lovesc virtual: jigniri, calomii, atacuri la persoana, denigari, incercari de depersonalizare si ostracizare... toate acestea fac parte din realitatea trista a acestui site. Sper ca toti impreuna sa contribuim la eliminarea acestor manifestari negative ce au profunda influlenta negativa duhovniceasca. Sunt de parere ca doar discutiile oneste, polemicile civilizate pot fi benefice. Doamne ajuta. |
Citat:
p.s.: cum au reusit sa bage un MOTHERBOARD intr-un carnet? ca sincer, vreau si eu tehnologie asa compacta, pt alte scopuri. |
Citat:
|
Citat:
S-au scris carti pe acesta tema, pe care se pare ca nu le-ai citit; abunzi insa in pareri personale, pe care incerci sa le impui cu forta altora. Nu tine! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
http://www.ziuaveche.ro/internationa...za-134317.html |
Citat:
|
Citat:
Dar nu oricine poate supravietui prin paduri. Ca sa nu mai zic ca pana sa ajungi acolo, cam greu sa scapi de camerele de trafic de exemplu, cum sunt cele de tip RADAR (care pot inregistra si scana placutele de inmatriculare si fara sa sesizeze neaparat depasirea vitezei), monitorizare trafic, rovinieta iar cu timpul sigur au sa se inmulteasca si indeseasca de n-ai sa poti face nici 20km fara sa se stie in ce zona ai fost vazut ultima data. Citat:
|
Citat:
Cum zicea si andra_v, devine scarbos. |
Citat:
Nu stiu ce varsta ai dar poate ar fi trebuit sa stii de acum ca nu tot ce scrie in carti este adevarat mai ales cand sfideaza logica elementara. Nu am puterea sa impun nimic cu forta, cine poate gandi poate vedea si adevarul la ceea ce am afirmat SAU poate veni cu un contra-argument rational, cine nu, ramane cu ale lui, eventual lanseaza proteste aiuriste. |
Citat:
Biserica insa nu cuprinde doar monahismul ci si pe crestinii ortodocsi care traiesc "in lume dar nu cu lumea" (in sensul de "dupa pofata lumii"). Sa ne reamintim de prigoana demonului ateu comunist... si de suferinta Bisericii in acea perioada. (Exemplul Rusiei este elocvent). Multi ortodocsi crestini au fost fortati sa apostazieze. Bisericile au fost distruse, clericii omorati si prigoniti... Sunt de parere ca "ruperea de societate" nu este solutia cea mai potrivita, deoarece Iisus Hristos spune: "voi suntenti lumina lumii si sarea pamantului"... "asa sa lumineze faptele voastre bune inaintea oamenilor ca vazad purtarea voastra si ei sa creada"... "indrazniti Eu am biruit lumea" (cu sensul de pofta rea a lumii). Citat:
Oare am uitat de holocaust (Auschwitz)? Oare am uitat de gulag-urile comuniste? oare am uitat de Hirosima si Nagasaki?... ne sta mintea si inima in loc numai gand de gandim la astfel de atrocitati, insa tehnologia prezenta permite un iad si mai cumplit. "Singurul lucru necesar pentru ca raul sa triumfe este ca cei buni sa nu faca nimic" (Edmund Burke) Considerati ca este imposibil ca sa apara o minte umana diabolica precum cele mentionate anterior care sa considere ca "raul" in lume este cauzat fie de: crestini (in general, sau doar o parte: ortodocsi, romano-catolici, protestanti, neoprotestanti) sau de musulmani sau de evrei sau de budisti sau de atei... sau raul este cauzat rasial, sau etinic, sau national etc.... si sa inceapa exterminarea oamenilor din categoria respectiva cu mijlocele tehnologiei actuale? Sau considerati ca demonii "au uitat"... sa indemne la un razboi cauzat de motive religioase (sau etnice, rasiale etc) care sa aiba acelasi efect devastator de exterminare a milioane... chiar miliarde de oameni cu potentialul devastator al tehnologiei militare actuale? Suntem manipulati (de demoni, patimi si pacate evident) sa vedem cauza "raului" in alti oameni sa ignoram ca fiecare om (indiferent de rasa, religie, etnie, nationalitate, cultura etc) este dupa chipul si asemanarea lui Hristos Iisus (Dumenzeu adevarat si om adevarat) care vrea ca "toti oamenii la cunostinta Adevarului sa ajunga". Propun un mic exercitiu imaginativ: sa presupunem ca in prezent ar ramane pe Terra doar ortodocsi crestini (ceilati oameni sa zicem ca ar fi teleportati pe o planeta x unde conditiile de viata sunt similare celor de pe Pamant). Oare Terra ar fi Raiul in aceasta situatie datoria faptului ca este locuita numai de ortodocsi crestini? numai de Biserica? Sunteti de parere ca am scapa de toate relele, ca ne-ar fi mai bine? Consider ca raspunsul la acest mic exercitiu imaginativ este unul negativ... intrucat dusmanii omului sunt: patimile, pacatele si duhurile dracesti si nu omul... iar Adevarul si izvorul iubirii si al binelui este Iisus Hristos (Dumnezeu Adevarat si om adevarat). Sunt multe Manastiri, sunt multe grupuri sociale exclusiv ortodox crestine... si totusi si acolo apar probleme la fel de grave din cazua patimilor, pacatelor, atacurilor duhurilor dracesti. Multi sfinti au fost prigoniti si batjocoriti si dispretuiti de coreligionarii lor. (Filmul Ostrov este elcovent in acest sens si este destul de bine cunoscut. Si Sfantul Siluan Atonitul a avut o perioada in care "nu era privit cu ochi buni" de catre fratii vietuitori in manastire). Sfintii Parinti de invata sa uram: patimile, pacatele si atacurile duhurilor necurate si nu omul... sa luam atitudine combativa adecvata fata de erezii si nu fata de omul eretic care se poate pocai. (Nu aducem in discutie cazurile extreme). Aproapele nostru este orice om (indiferent de religie, rasa, etnie...) si aceasta reiese inechivoc atat din pilda samarineanului milostiv cat si din indemnul Sfantului Pavel: "iubiti pe toti oamenii mai ales pe cei de o credinta cu voi". Doamne ajuta. |
1. Ma refeream la refugiul in caz de prigoana.
Nu scrie nicaieri ca e musai sa stai sa ti-o iei pe coaja. Nu o data crestinii s-au ascuns din fata istoriei. Binenteles, cand n-au putut sa o faca, cei dreptcredinciosi au dat marturia cea buna. Altii (cazuri mai rare) au cautat intentionat martirajul. 2. De la inceputurile crestinismului si pana in timpurile mai moderne, persecutia nu a avut niciodata nevoie de metode "high tech". Oamenii sunt foarte vulnerabili - daca raman in orase sunt luati unul cate unul la intrebari si impartiti pe categorii dupa marturia care o dau. Daca fug, nu pot sa acopere distante mari fara sa fie depistati, nu stiu cum si unde sa se ascunda si ce sa faca sa nu moara de foame. Chiar si fara metodele moderne de urmarire si monitorizare, se pot face chestii f. urate. |
Citat:
Daca ai credinta, Domnul iti poarta de grija, si de fuga, si de mancare dar cum zice pe un (ton apasat) un batranel "CREDINTA tata". iti impartasesc ca sunt cu totul orasean si nu stiu tehnici de supravietuire dar , am fost intrun satuc uitat de lume prin apuseni era cam pe la inceputul toamnei, sa ajut cu parintii in treburi la o casa arhaica , chirpici de 100 si... de ani, am ramas cu mancarea in pana , dar prunele din padure si merele padurete cu niste hribi , te tin si nu mori, e drept ca nu vei fi ghiftuit dar mintea se urca la Dumnezeu , si el iti trimite restul ca binecuvantare si vei fi satul si cu sufletul.(bine inteles timpul a fost sub o saptamana) dar e ceva Credinta, rabdare, seninatate (acceptarea situatiei) , dreapta socoteala. ->si Dumnezeu Tatal, Fiul cuvantul cel intrupat si Sfantul Duh poarta de grija in ori ce prigoana, drept este ca e greu, fara ceva sacrificiu nu merge, si mi-a fost greu sa-mi distrug pasaportul, deoarece castigam nu bine, extrem de bine de pe urma calatoriile in scop business, pragul psihologic a fost enorm mai ales sa renunt la atatea beneficii , de care as fi avut nevoie(am de intretinut o familie), ma simt mai usurat insa ,nici eu nu am cultivata credinta de care vorebesc , ci ma rog la Maica Domnului sa mijloceasca pentru mine intarirea pentru vremurile urmatoare ca nevrednic sunt a cere. sper sa fie de folos. Cu dragoste frateasca intru Hristos. |
Frecati! Frecati!
Menta e destula! |
Citat:
ci era foarte complex pentru marimea unu pasaport , cel mai bine descris in marime cred ca ar fi ca in afara filelor unde se pun stampile , este o cartela de un polimer sau plastic cu 1,5cm (nu stiu exact) mail lung si mai lat decat un buletin. Dar cert e ca nu era doar un singur cip ce ceva mai mai multe . Cu dragoste frateasca intru Hristos |
Citat:
Si multumim. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:13:25. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.