Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   121212-sfarsitul lumii (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15857)

antoniap 20.12.2012 10:50:06

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 489874)
Problema cu cipurile e o problema personala dar trebuie atentionati si ceilalti
Nu stiu ce se va intampla daca luam documentele biometrice si murim
Luam acest pacat cu noi in mormant
Cei tineri privesc cu superficialitate
Apocalipsa vorbeste despre cipuri
Multi spun ca pecetluirea e pe mana sau in frunte si nu consta in buletinele digitale
Dar e foarte posibil sa nu mai apucam sa fim pecetluiti ,in schimb sa fi apucat sa luam aceste buletine biometrice
Dumnezeu sa ne fereasca de rele !

Am mers intr-o clinica privata pentru o radiografie. Mi s-a oferit repede un card si mi s-a spus ca de acum incolo, in locul cartii de identitate, cand voi merge in clinica respectiva, sa prezint acel card. N-am stat sa ma cert cu asistenta respectiva, l-am luat si l-am examinat. Numele meu nu era trecut, ci doar numarul de identificarea a mea ca pacient al clinicii respective. Adica eu devenisem, pentru ei, un numar. Numele meu de Botez nu mai avea importanta. Pai eu sunt crestina prin numele de Botez, cu acesta ma identific, nu cu un numar.

M-am intors acasa si am aprins un ochi de la aragaz, apoi m-am uitat cum arde numarul meu.

vsovivivi 20.12.2012 11:41:47

Da, vine cu siguranță în 12.12.12 la ora 22:55... și precis că din vina mea și din pricina Domnului:

'Mi-e sete'... și nu de superstiții!

ca să am cu ce să iau cele 4 pilule amare:

Pilula1, Pilula2, Pilula3 și Pilula4 pentru ca să cunosc și eu Taina!

DragosP 20.12.2012 11:55:23

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 489878)
M-am intors acasa si am aprins un ochi de la aragaz, apoi m-am uitat cum arde numarul meu.

Ai grijă că fumul e toxic!:16:

AlinB 20.12.2012 14:51:53

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 489885)
Ai grijă că fumul e toxic!:16:

Nu mai toxic decat o imaginatie bolnava!

AlinB 20.12.2012 14:55:23

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 489874)
Problema cu cipurile e o problema personala dar trebuie atentionati si ceilalti
Nu stiu ce se va intampla daca luam documentele biometrice si murim
Luam acest pacat cu noi in mormant

Interesant cum frica de pacat e inlocuita treptat de frica de cipusoare.

Citat:

Apocalipsa vorbeste despre cipuri
Serios? Asteptam pasajul.

Citat:

Multi spun ca pecetluirea e pe mana sau in frunte si nu consta in buletinele digitale
Dar e foarte posibil sa nu mai apucam sa fim pecetluiti ,in schimb sa fi apucat sa luam aceste buletine biometrice
Dumnezeu sa ne fereasca de rele !
Mai bine va feriti sa luati vreun pacat, e mai ziditor.

AlinB 20.12.2012 14:58:44

Citat:

În prealabil postat de antiecumenism (Post 489857)
-eu zic ca daca iti bagi un cip in cap o sa-l folosesti la maximum :21: asa ca fa un upgrade

Domnul CopyPonta, asta trebuia sa fie o remarca inteligenta?
Ma rog, in limitele inteligentei cu care ne-ati obisnuit aici pe forum..adica asteptari mari la capitolul asta nu aveam, dar la o farama de bun simt tot mai speram..

Adica, cum ziceam si doamnei de mai sus, de cipuri ne temem foarte, dar sa zicem o prostie cand nu avem ceva inteligent de spus, de unde..ce sa-i faci, asta e neo-ortodoxia cipurilor: Dumnezeu iarta tot, inclusiv cipurile din telefon si calculator, mai putin ala din pasaport sau buletin.

AlinB 20.12.2012 15:04:11

Citat:

Am mers intr-o clinica privata pentru o radiografie.

Tot aia la sinusuri?

Pe cand ne postati rezultatul?

antoniap 20.12.2012 19:12:49

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 489912)
Nu mai toxic decat o imaginatie bolnava!

Sa inteleg ca tu esti sigur ca imaginatia ta e sanatoasa si ca, fiind sigur ca esti infailibil, Dumnezeu ti-a dat tie misiunea de a stabili sus si tare ca aceia care dau in vileag viclesugurile si mizeriile din aceste vremuri au o imaginatie beteaga. Pai si Lucifer e invidios ca l-ai intrecut in mandrie!

N-ai vrea sa precizezi carei confesiuni sau religii ii apartii, ca sa stim de pe ce pozitie doresti cu ardoare cipurile si le recomanzi indirect crestinilor?

Atacurile la persoana nu sunt prevazute in regulamentul de functionare a forumului.

DragosP 20.12.2012 19:14:28

Dar nici atacurile la cipuri!

ioanna 20.12.2012 19:21:19

Citat:

Am mers intr-o clinica privata pentru o radiografie. Mi s-a oferit repede un card si mi s-a spus ca de acum incolo, in locul cartii de identitate, cand voi merge in clinica respectiva, sa prezint acel card. N-am stat sa ma cert cu asistenta respectiva, l-am luat si l-am examinat. Numele meu nu era trecut, ci doar numarul de identificarea a mea ca pacient al clinicii respective. Adica eu devenisem, pentru ei, un numar. Numele meu de Botez nu mai avea importanta. Pai eu sunt crestina prin numele de Botez, cu acesta ma identific, nu cu un numar.
.

Poate ai primit un fel de card de fidelitate. Acestea sunt facute dinainte, ei n-au de unde sa stie cine le vor fi clienti, de aceea scot carduri cu numere, nu le personalizeaza. Si la Orange de mergi, primesti un card de fidelitate pe loc, pe care e trecut un numar, la supermarket la fel, la farmacie idem etc. Nu-i intereseaza numele, ci cate puncte acumulezi pe cardul respectiv, pe care-l areti la fiecare cumparatura pe care o faci, ca ai ceva deducere. Sa stii ca nu-ti apare numele pe cardul de fidelitate de la cabinetul stomatologic, ci a doua oara cand mergi si trebuie sa platesti, ei iti citesc codul de bare de pe card si vad daca ai mai platit la ei, deci pentru fidelitate iti fac o reducere.

antoniap 20.12.2012 19:34:44

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 489948)
Poate ai primit un fel de card de fidelitate. Acestea sunt facute dinainte, ei n-au de unde sa stie cine le vor fi clienti, de aceea scot carduri cu numere, nu le personalizeaza. Si la Orange de mergi, primesti un card de fidelitate pe loc, pe care e trecut un numar, la supermarket la fel, la farmacie idem etc. Nu-i intereseaza numele, ci cate puncte acumulezi pe cardul respectiv, pe care-l areti la fiecare cumparatura pe care o faci, ca ai ceva deducere. Sa stii ca nu-ti apare numele pe cardul de fidelitate de la cabinetul stomatologic, ci a doua oara cand mergi si trebuie sa platesti, ei iti citesc codul de bare de pe card si vad daca ai mai platit la ei, deci pentru fidelitate iti fac o reducere.

Oricum nu iau nici de la farmacie niciun card. Avea si banda neagra, dar ce e drept, nu am cum sa stiu ce informatii continea. Poate ca e dreptul pacientului sa stie ce fel de informatii sunt scrise acolo.

ioanna 20.12.2012 19:36:26

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 489949)
Oricum nu iau nici de la farmacie niciun card. Avea si banda neagra, dar ce e drept, nu am cum sa stiu ce informatii continea. Poate ca e dreptul pacientului sa stie ce fel de informatii sunt scrise acolo.

E acelasi lucru cardul de la Catena(farmacie) cu cardul de la Cora, Profi si alte magazine.
Faptul ca si-au pus unii o banda neagra e chestie de design. Nu esti obligata sa le iei.

DragosP 20.12.2012 19:52:48

Pe banda aia neagră e scris 666 cu negru. Bine faci că nu iei cardurile alea demonice!

antoniap 20.12.2012 19:56:54

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 489950)
E acelasi lucru cardul de la Catena(farmacie) cu cardul de la Cora, Profi si alte magazine.
Faptul ca si-au pus unii o banda neagra e chestie de design. Nu esti obligata sa le iei.

Cardurile imi aduc aminte de un banc:

Ion fura un vitel de la preotul satului si este prins. Preotul il iarta cu conditia sa-si marturiseasca fapta in fata integii comunitati duminica, dupa Sfanta Liturghie. Bucuros ca Ion se pocaieste, preotul le spune enoriasilor:
- Ascultati, oameni buni! Ce va va spune omul asta nu-s minciuni!
Dupa care, Ion spune:
- Oameni buni, cati copii sunt in sat cu parul rosu, toti sunt de popa facuti!

Prin faptul ca cineva poarta acest card, acorda girul celui care i l-a dat. Ca sa fie transparenta, posesorului trebuie sa i se arate periodic ce contine cardul respectiv. Daca nu, se poate trezi in situatia preotului. Poate sa poarte un document care contine informatii eronate despre el insusi.

ioanna 20.12.2012 20:04:10

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 489953)
- "Oameni buni, cati copii sunt in sat cu parul rosu, toti sunt de popa facuti!"

Poate sa poarte un document care contine informatii eronate despre el insusi.

Si de unde stii ca Ion n-avea dreptate?:71:
Eu oricum de 3 zile nu mai am carduri, de niciun fel.
Mi s-a furat portmoneul (ca-n filme), cu tot cu carduri, acte si legitimatii.

celestial_pottery 20.12.2012 20:13:12

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 489952)
Pe banda aia neagră e scris 666 cu negru. Bine faci că nu iei cardurile alea demonice!

Negru pe negru. Negrul e sexy: slabeste.

antoniap 20.12.2012 20:17:40

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 489956)
Si de unde stii ca Ion n-avea dreptate?:71:

Iata o intrebare la care nu pot sa-ti raspund. Faptul ca preotul a avut incredere prea mare in cuvantul lui Ion s-a intors impotriva lui, indiferent daca era si el vinovat ori nu.

Nu e placut sa pierzi bani si acte. Imi pare rau, sincer.

Laura19 20.12.2012 20:18:44

Citat:

IT HAS BEEN IS CONFIRMED!
NASA has confirmed that we must prepare for a strange phenomenon that will occur on December 21 2012...
Around 4:30 PM, the all natural light will disappear completely for approximately 15 hours ... Do not panic ...
This phenomenon is called "Night"
Watch the end of the world live online via space camera

ioanna 20.12.2012 20:23:51

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 489959)
Nu e placut sa pierzi bani si acte. Imi pare rau, sincer.

Se mai intampla sa ai incredere prea mare in oameni. N-am fost niciodata furata, a trebuit sa mi se intample si mie. I-am deschis usa unei doamne, care m-a intrebat daca stiu cand vine vecina mea acasa, apoi m-a rugat sa-i dau un pix, ca doreste sa-i lase un bilet si m-am dus pana-n camera sa iau unul, timp in care doamna mi-a luat portmoneul din geanta aflata pe cuier, la intrare :) S-a miscat rapid, ca eu n-am stat mai mult de 10 sec. si m-a si asteptat sa-i aduc pixul :10: M-am prins ulterior de ce a facut, ca a repetat manevra si la scara urmatoare, a gasit si acolo un fraier, ca mine si bineinteles ca n-a lasat niciun bilet in usa vecinei. Asta am descoperit la putin timp dupa ce mi l-a luat, cand am vrut sa cobor pana la magazinul de langa mine si mi-am dat seama ca nu mai am portmoneu.

antoniap 20.12.2012 20:48:51

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 489964)
Se mai intampla sa ai incredere prea mare in oameni. N-am fost niciodata furata, a trebuit sa mi se intample si mie. I-am deschis usa unei doamne, care m-a intrebat daca stiu cand vine vecina mea acasa, apoi m-a rugat sa-i dau un pix, ca doreste sa-i lase un bilet si m-am dus pana-n camera sa iau unul, timp in care doamna mi-a luat portmoneul din geanta aflata pe cuier, la intrare :) S-a miscat rapid, ca eu n-am stat mai mult de 10 sec. si m-a si asteptat sa-i aduc pixul :10: M-am prins ulterior de ce a facut, ca a repetat manevra si la scara urmatoare, a gasit si acolo un fraier, ca mine si bineinteles ca n-a lasat niciun bilet in usa vecinei. Asta am descoperit la putin timp dupa ce mi l-a luat, cand am vrut sa cobor pana la magazinul de langa mine si mi-am dat seama ca nu mai am portmoneu.

De luat aminte. Eu prefer sa incui usa pana cand aduc din alta camera bani sau obiecte unor persoane necunoscute.

ioanna 20.12.2012 20:51:15

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 489971)
De luat aminte. Eu prefer sa incui usa pana cand aduc din alta camera bani sau obiecte unor persoane necunoscute.

Bine faci. Eu am lasat usa larg deschisa, pentru ca nu m-am gandit ca m-ar putea fura si nici nu-mi place sa inchid usa "in nas" omului pana ma asteapta. Insa cum am patit-o, o sa-mi fie invatatura de minte.

Mihailc 20.12.2012 21:56:17

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 489973)
Bine faci. Eu am lasat usa larg deschisa, pentru ca nu m-am gandit ca m-ar putea fura si nici nu-mi place sa inchid usa "in nas" omului pana ma asteapta. Insa cum am patit-o, o sa-mi fie invatatura de minte.

Cel mai la îndemână ar fi să ai tot timpul un pix prin preajmă, pentru orice eventualitate.....te apără de hoți sau poți să scrii ceva frumos cu el!:71:

eliza-georgiana 20.12.2012 22:48:07

citesc, citesc, atat cat reusesc si continui sa ma crucesc! :(
atitudinea lui Alin m-a dezamagit!! habar am cine este, dar din mesajele lui am inteles ca este un om cu mult bun simt, cunostinte alese de cultura generala, om credincios si perspicace! imi devenise simpatic asa.. printre cuvinte!
Alin, trebuie sa ceri scuze Antoniei pentru lipsa de getilete! nu asa se vorbeste unei femei (fie ea servitoare sau ultima tiganca din sant)! si mai ales in public! daca erai asa ultragiat, puteai transmite o apostrofare in privat!

iar fiindca te arati asa un adept si nu te simti afectat de mult trambitatul cip pe calea stramta a mantuirii, afla ca misteru' president obama "te-a salvat" de la viata chinuita cu birocratia!! a gasit "solutia" de-a salva economia (momentan americana) - americanii oricum traiesc intr-un paradis al nebunilor - si-a iesit la inaintare cu "geniala" idee:
http://www.youtube.com/watch?v=ZhooqqHZtm4

poate intr-un an, hai cu ingaduinta 2, te vei pricopsi cu "minunatul" cip salvator de cozi infernale la doctori, spaga, grija de-a nu pierde portofelu' dar mai ales groaza nebuna de-a te sti urmarit de teroristii kamikaze... brrrrr :( vei fi cu totul protejat! asigurat! sigilat!
n-ar trebui oare sa mai reflectezi? dar esti "liber"...

in orice caz, se pare ca usor, apostazia inainteaza! si de unde vine? tot din "tara tuturor posibilitatilor", nu da ea tonul? citeam ca si Bruxellesul ar fi interzis bradul de Craciun intr-o piata publica, dar americanii sunt mult mai "evoluati"
http://www.semneletimpului.ro/stiri/...ului-8281.html

sunt voci (soptite momentan) care spun ca vom pierde Ardealul! sunt preoti care stiu despre proiectul Haarp, despre orizontul sumbru al libertatii noastre, dar nu pot vorbi din amvon despre asta, stiu ce panica ar crea!
ne spun doar atat: (si li se citeste ingrijorarea in privire): sa ne rugam cu lacrimi si inima grea!
iar noi facem misto... tot inainte, tovarasi! deh...

ioanna 21.12.2012 00:54:01

Citat:

În prealabil postat de eliza-georgiana (Post 490000)
sunt voci (soptite momentan) care spun ca vom pierde Ardealul! sunt preoti care stiu despre proiectul Haarp, despre orizontul sumbru al libertatii noastre, dar nu pot vorbi din amvon despre asta, stiu ce panica ar crea!ne spun doar atat: (si li se citeste ingrijorarea in privire): sa ne rugam cu lacrimi si inima grea!

Nu puteti pierde Ardealul, fara ca ardelenii sa-si doreasca asta.

Demetrius 21.12.2012 10:07:15

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 490024)
Nu puteti pierde Ardealul, fara ca ardelenii sa-si doreasca asta.

Vrei sa spui ca invadarea Romaniei de catre amiralul Miklos Horty in 1940 au dorit-o ardelenii?
Sau (poate) tu vorbesti despre pierderea definitiva, nu temporara?

celestial_pottery 21.12.2012 10:13:38

Antonia, ai telefon mobil? Daca da, pica toata tirada asta mistico-beligeranta.
Alin si Dragos spun lucruri de bun-simt. "Catre Calea Intunecata, frica drum usor si iute este" - Maestrul Yoda.
Adica pana si copiii pot invata ceva, chiar si dintr-un film pentru copii, numai unii adulti nu vor asta... Am dat asa citat, pentru ca poate tre' sa ma cobor la un anume nivel...de dragul interlocutorului, intelegeti voi...
Daca as fi ortodox, as sustine canonizarea Parintelui Iustin, dupa ce se va muta la Domnul. Insa in chestia asta s-a inselat amarnic! Ca si Augustin cu predestinarea, chit ca e in sinaxar. Si sincer, cred ca Parintele Parvu e mai presus de acel scriitor bisericesc din Africa latina, care s-a delectat din plin de bucuriile carnii, si apoi a tarat si pe altii in greseli mai profunde si mai subtile, secole de-a randul.

ioanna 21.12.2012 12:08:50

Citat:

În prealabil postat de Demetrius (Post 490058)
Vrei sa spui ca invadarea Romaniei de catre amiralul Miklos Horty in 1940 au dorit-o ardelenii?
Sau (poate) tu vorbesti despre pierderea definitiva, nu temporara?

Azi nu mai sunt circumstantele din 40, atat noi cat si Ungaria facem parte dintr-o alianta militara. Eliza vorbea la viitor, nu la timpul trecut, deci regatenii n-au cum sa piarda Ardealul daca noi, ardelenii, nu ne dorim in majoritatea noastra independenta, nici macar autonomia teritoriala. Daca noi ne-am dori, probabil s-ar organiza un referendum cum vor sa faca in Catalunia si atunci situatia s-ar putea schimba, insa vocile care viseaza federalizarea sunt izolate si prea firave.

celestial_pottery 21.12.2012 12:27:05

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 490078)
Azi nu mai sunt circumstantele din 40, atat noi cat si Ungaria facem parte dintr-o alianta militara, insa Eliza vorbea la viitor, nu la timpul trecut, deci regatenii n-au cum sa piarda Ardealul daca noi, ardelenii, nu ne dorim in majoritatea noastra independenta, nici macar autonomia teritoriala. Daca noi ne-am dori, probabil s-ar organiza un referendum cum vor sa faca in Catalunia si atunci situatia s-ar putea schimba.

Sunt multi ardeleni, inclusiv batranul meu, care "s-au saturat de Romania". Ii inteleg foarte bine, surprinzator de bine pentru un bucurestean nativ. :) :P Romania este, cred, pe planeta, la locul 1 cu "felicitari" la proasta/corupta/cleptomana administratie si dispretul fata de cetatean, mai ales in Sud. Insa problema e ca oamenii, cand au o idee sau initiativa politica de acest gen, nu isi dau seama ca de fapt mass-media este cea care le-a indus-o, incepand un proces oarecum autocatalitic. Cu alte cuvine, e bine sa fim atenti ce ne dorim, pentru ca avem sub nas exemplul iugoslav.

ioanna 21.12.2012 13:04:02

IPS Andrei Andreicut

Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, IPS Andrei, a comentat speculațiile privind apocalipsa, conform profețiilor mayașe.

"Sunt doar speculații, referitor la momentul acela solemn când va veni parusia (a doua venire a lui Iisus Hristos la Judecata de Apoi - n.r.), Sfânta Scriptură spune "nimeni nu știe nimic", nici îngerii lui Dumnezeu, nici Fiul, ci numai Tatăl cel din ceruri. Se fac speculații care nu ar trebui să îi problematizeze pe creștinii noștri, pentru că nu vin din spațiul creștin. Au fost și denominațiuni de origine creștină care dădeau tot felul de pronosticuri, dar nu se întemeiau pe învățătura creștină, învățătură echilibrată, care spune oamenilor atât: trebuie să trăiască frumos și, dacă trăiesc frumos, fie că vine sfârșitul mâine, fie că vine peste un milion de ani, același lucru este. Este o simplă fabulație", a spus ÎPS Andrei.

http://www.libertatea.ro/detalii/art...ii-427870.html

AlinB 21.12.2012 15:08:57

Citat:

În prealabil postat de eliza-georgiana (Post 490000)
Alin, trebuie sa ceri scuze Antoniei pentru lipsa de getilete! nu asa se vorbeste unei femei (fie ea servitoare sau ultima tiganca din sant)! si mai ales in public! daca erai asa ultragiat, puteai transmite o apostrofare in privat!

La ce te referi?

Citat:

iar fiindca te arati asa un adept si nu te simti afectat de mult trambitatul cip pe calea stramta a mantuirii, afla ca misteru' president obama "te-a salvat" de la viata chinuita cu birocratia!! a gasit "solutia" de-a salva economia (momentan americana) - americanii oricum traiesc intr-un paradis al nebunilor - si-a iesit la inaintare cu "geniala" idee:
http://www.youtube.com/watch?v=ZhooqqHZtm4
poate intr-un an, hai cu ingaduinta 2, te vei pricopsi cu "minunatul" cip salvator de cozi infernale la doctori, spaga, grija de-a nu pierde portofelu' dar mai ales groaza nebuna de-a te sti urmarit de teroristii kamikaze... brrrrr :( vei fi cu totul protejat! asigurat! sigilat!
n-ar trebui oare sa mai reflectezi? dar esti "liber"...
Daca te referi la titlu: "CNN: Obama on debt deal: Everyone has to chip in" si vrei sa faci conexiuneacu obsesia antoniei pe care se pare ca o impartasesti, ei bine, ai dat-o in bara si de data asta, probabil datorita faptului ca engleza nu este tocmai punctul tau forte.
Nici la mine, dar macar nu sunt atat de credul.
Poate ar trebui sa stii ca trebuie sa mesteci inainte sa inghiti, altfel o sa ai probleme cu stomacul. Garantat!

"chip in"
1. To contribute money or labor: We all chipped in for beer.
2. To interrupt with comments; interject.
3. To put up chips or money as one's bet in poker and other games.

Citat:

in orice caz, se pare ca usor, apostazia inainteaza! si de unde vine? tot din "tara tuturor posibilitatilor", nu da ea tonul? citeam ca si Bruxellesul ar fi interzis bradul de Craciun intr-o piata publica, dar americanii sunt mult mai "evoluati"
http://www.semneletimpului.ro/stiri/...ului-8281.html
Tu chiar citesti ce postezi?
Nu e vorba de "americani", ci de asociatii ale ateilor si ai avea ce sa inveti de la ei, macar ei se mobilieaza pentru crezurile lor.

Citat:

sunt voci (soptite momentan) care spun ca vom pierde Ardealul!
Noi care? Guvernul de imbuibati si nesimtiti de la Bucuresti? Au vandut (aproape) tot ce se putea vinde din tara asta, atat timp cat mai este ceva de vanzare nu se vor opri.

Si atat timp cat romanul in continuare va fi ceea ce este, va fi loc si de mai rau.

Si mai exact, ce crezi tu ca iti apartine din tara sau lumea asta?

Citat:

sunt preoti care stiu despre proiectul Haarp,
Vrei sa spui ca sunt unii care stiu prostii despre proiectul Haarp?

Sa fii credincios nu inseamna sa crezi toate prostiile care se vehiculeaza pe Internet.

Citat:

despre orizontul sumbru al libertatii noastre, dar nu pot vorbi din amvon despre asta, stiu ce panica ar crea!
Sunt creduli, dar nu prosti de creduli daca vorbim de fanteziile harpienie.

In ceea ce priveste "orizontul sumbru al libertatii noastre" de mult nu mai este un orizont.

Libertate nu inseamna cum cred unii, ramasi cu mintea in trecut, libertatea de a spune bancuri politice sau a critica puterea, nu inseamna nici dreptul de a calatori in strainatate, nici de a manca friptura in fiecare saptamana (daca iti permiti ceea ce multi nu), politic libertatea inseamna capacitatea de a decide pentru viitorul tau si a tarii tale, ori din punctul asta de vedere nu este nici o diferenta fata de inainte de '89 ba chiar este mai rau, macar atunci exista se pare un interes pozitiv a celor de la guvernare vizavi de viitorul tarii, acum este chiar dimpotriva, iar din punctul asta de vedere aveam mainile legate si atunci iar acum chiar poate mai mult.

Insa ai inteles bine, scopul acestor aberatii nu este acela de a "dezvalui" ceva ci tocmai acela de a instaura teama, chestie la care cei ca voi ajutati f. mult colportand dezinformarea, teama care este urmata la majoritatea indivizilor de servitute si apatie iar la o parte, chipurile, protestatarii, de reactii in nici un caz tocmai potrivite si echilibrate.

Citat:

Cei care cred in fantome nu mai cred ca diavolul este real, asta e problema.

AlinB 21.12.2012 15:35:38

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 490086)
Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, IPS Andrei, a comentat speculațiile privind apocalipsa, conform profețiilor mayașe.

"Sunt doar speculații, referitor la momentul acela solemn când va veni parusia (a doua venire a lui Iisus Hristos la Judecata de Apoi - n.r.), Sfânta Scriptură spune "nimeni nu știe nimic", nici îngerii lui Dumnezeu, nici Fiul, ci numai Tatăl cel din ceruri. Se fac speculații care nu ar trebui să îi problematizeze pe creștinii noștri, pentru că nu vin din spațiul creștin. Au fost și denominațiuni de origine creștină care dădeau tot felul de pronosticuri, dar nu se întemeiau pe învățătura creștină, învățătură echilibrată, care spune oamenilor atât: trebuie să trăiască frumos și, dacă trăiesc frumos, fie că vine sfârșitul mâine, fie că vine peste un milion de ani, același lucru este. Este o simplă fabulație", a spus ÎPS Andrei.

http://www.libertatea.ro/detalii/art...ii-427870.html

Cam tardive comentariile, probabil au asteptat mai intai sa vada ce se intampla si mai ales ce nu se intampla. :)

AlinB 21.12.2012 15:39:24

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 489953)
Prin faptul ca cineva poarta acest card, acorda girul celui care i l-a dat.

Ai semnat ceva in acest sens sau asa iti plae sa presupui?
Asa usor acorzi tu giruri?

Citat:

Ca sa fie transparenta, posesorului trebuie sa i se arate periodic ce contine cardul respectiv.
Da, sa-i faca si un dump binar, sa vada daca nu cumva este o combinatie de biti care contine fatidicul numar.

Citat:

Daca nu, se poate trezi in situatia preotului. Poate sa poarte un document care contine informatii eronate despre el insusi.
Si chiar daca ar scrie acolo cineva ca esti prost si tu de fapt esti destept de rupi randurile, ce te doare?

Invers ar fi mai nasol.

DragosP 21.12.2012 15:55:23

Cum invers? Să te doară și să fii și prost?

AlinB 21.12.2012 16:06:10

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 489973)

Zii mersi ca nu mai era cu vreun tovaras prin spate sa dea bunza peste tine in casa.

Cred ca romanii sunt prea naivi (in general), nu trebuie sa te uiti la ei ca si cand ai vedea un criminal dar cred ca e mai corect pentru toata lumea sa inchizi usa (poti sa o si incui discret) pana ii aduci ce cere, mai ales daca esti femeie si esti singura.

AlinB 21.12.2012 16:26:44

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 489949)

Te-ai obosit macar sa intrebi?
Nu cred.

A, stai ca si daca ti se spunea, nu credeai.

AlinB 21.12.2012 16:35:52

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 489946)
Sa inteleg ca tu esti sigur ca imaginatia ta e sanatoasa

Nu pledez in favoarea imaginatiei (chiar dimpotriva) ci pentru ratiune iar daca vorbim de autoritate duhovniceascaa e bine sa facem o analiza exacta si o medie.

Citat:

si ca, fiind sigur ca esti infailibil, Dumnezeu ti-a dat tie misiunea de a stabili sus si tare ca aceia care dau in vileag viclesugurile si mizeriile din aceste vremuri au o imaginatie beteaga. Pai si Lucifer e invidios ca l-ai intrecut in mandrie!
Nu e doar opinia mea.

Citat:

N-ai vrea sa precizezi carei confesiuni sau religii ii apartii, ca sa stim de pe ce pozitie doresti cu ardoare cipurile si le recomanzi indirect crestinilor?
Pai tu de ce ti-ai luat cip?
Cip in calculator, cip in telefon, cip in televizor, cip in frigider, etc.?

slavoliub59 21.12.2012 16:54:07

mai fratilor!!!!!!!dati-mi repede toate averile voastre...ca vine sfarsitul lumii...nu conteaza cum le-ati facut!

Dumitru73 21.12.2012 18:06:38

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 490140)
Pai tu de ce ti-ai luat cip?
Cip in calculator, cip in telefon, cip in televizor, cip in frigider, etc.?

este chiar interesant să vezi cum unii scriu împotriva tehnologiei, folosind tehnologia din plin.

Dumitru73 21.12.2012 18:08:56

Citat:

În prealabil postat de slavoliub59 (Post 490153)
mai fratilor!!!!!!!dati-mi repede toate averile voastre...ca vine sfarsitul lumii...nu conteaza cum le-ati facut!

îți cedez "averea" mea bucuros.
doar că e pe minus, cu ceva zerouri :D

antoniap 21.12.2012 19:04:04

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 490171)
este chiar interesant să vezi cum unii scriu împotriva tehnologiei, folosind tehnologia din plin.

E ca si cum ne-am intreba de ce mai folosim cutitul din moment ce cu acesta unii isi ucid semenii. Nu tehnologia e nociva, ci reaua ei intrebuintare. Conotatiile cu impact asupra constiintei religioase a crestinilor, da acestea sunt nocive. Cand se pune problema sa porti un numar al carui semn este 666 in locul numelui de botez, atunci trebuie sa-ti faci griji, daca esti crestin. De ce? Pur si simplu pentru ca:

,,Si ea (fiara) ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte. Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase" (Biblia,Apocalipsa, 13:16-17)

,,Cine se inchina fiarei si chipului ei si primeste semnul ei pe fruntea lui, sau pe mana lui, va bea din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat,in potirul maniei sale, si se va chinui in foc si in pucioasa, inaintea sfintilor ingeri si inaintea Mielului. Si fumul chinului lor se suie in vecii vecilor. Si nu au odihna nici ziua nici noaptea cei ce se inchina fiarei si chipului ei si oricine primeste semnul numelui ei.’’ Biblia; Apocalipsa, cap. 14, versetele 9-11.

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:43:57.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.