![]() |
Citat:
M-am intors acasa si am aprins un ochi de la aragaz, apoi m-am uitat cum arde numarul meu. |
Da, vine cu siguranță în 12.12.12 la ora 22:55... și precis că din vina mea și din pricina Domnului:
'Mi-e sete'... și nu de superstiții! ca să am cu ce să iau cele 4 pilule amare: Pilula1, Pilula2, Pilula3 și Pilula4 pentru ca să cunosc și eu Taina! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Ma rog, in limitele inteligentei cu care ne-ati obisnuit aici pe forum..adica asteptari mari la capitolul asta nu aveam, dar la o farama de bun simt tot mai speram.. Adica, cum ziceam si doamnei de mai sus, de cipuri ne temem foarte, dar sa zicem o prostie cand nu avem ceva inteligent de spus, de unde..ce sa-i faci, asta e neo-ortodoxia cipurilor: Dumnezeu iarta tot, inclusiv cipurile din telefon si calculator, mai putin ala din pasaport sau buletin. |
Citat:
Pe cand ne postati rezultatul? |
Citat:
N-ai vrea sa precizezi carei confesiuni sau religii ii apartii, ca sa stim de pe ce pozitie doresti cu ardoare cipurile si le recomanzi indirect crestinilor? Atacurile la persoana nu sunt prevazute in regulamentul de functionare a forumului. |
Dar nici atacurile la cipuri!
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Faptul ca si-au pus unii o banda neagra e chestie de design. Nu esti obligata sa le iei. |
Pe banda aia neagră e scris 666 cu negru. Bine faci că nu iei cardurile alea demonice!
|
Citat:
Ion fura un vitel de la preotul satului si este prins. Preotul il iarta cu conditia sa-si marturiseasca fapta in fata integii comunitati duminica, dupa Sfanta Liturghie. Bucuros ca Ion se pocaieste, preotul le spune enoriasilor: - Ascultati, oameni buni! Ce va va spune omul asta nu-s minciuni! Dupa care, Ion spune: - Oameni buni, cati copii sunt in sat cu parul rosu, toti sunt de popa facuti! Prin faptul ca cineva poarta acest card, acorda girul celui care i l-a dat. Ca sa fie transparenta, posesorului trebuie sa i se arate periodic ce contine cardul respectiv. Daca nu, se poate trezi in situatia preotului. Poate sa poarte un document care contine informatii eronate despre el insusi. |
Citat:
Eu oricum de 3 zile nu mai am carduri, de niciun fel. Mi s-a furat portmoneul (ca-n filme), cu tot cu carduri, acte si legitimatii. |
Citat:
|
Citat:
Nu e placut sa pierzi bani si acte. Imi pare rau, sincer. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
citesc, citesc, atat cat reusesc si continui sa ma crucesc! :(
atitudinea lui Alin m-a dezamagit!! habar am cine este, dar din mesajele lui am inteles ca este un om cu mult bun simt, cunostinte alese de cultura generala, om credincios si perspicace! imi devenise simpatic asa.. printre cuvinte! Alin, trebuie sa ceri scuze Antoniei pentru lipsa de getilete! nu asa se vorbeste unei femei (fie ea servitoare sau ultima tiganca din sant)! si mai ales in public! daca erai asa ultragiat, puteai transmite o apostrofare in privat! iar fiindca te arati asa un adept si nu te simti afectat de mult trambitatul cip pe calea stramta a mantuirii, afla ca misteru' president obama "te-a salvat" de la viata chinuita cu birocratia!! a gasit "solutia" de-a salva economia (momentan americana) - americanii oricum traiesc intr-un paradis al nebunilor - si-a iesit la inaintare cu "geniala" idee: http://www.youtube.com/watch?v=ZhooqqHZtm4 poate intr-un an, hai cu ingaduinta 2, te vei pricopsi cu "minunatul" cip salvator de cozi infernale la doctori, spaga, grija de-a nu pierde portofelu' dar mai ales groaza nebuna de-a te sti urmarit de teroristii kamikaze... brrrrr :( vei fi cu totul protejat! asigurat! sigilat! n-ar trebui oare sa mai reflectezi? dar esti "liber"... in orice caz, se pare ca usor, apostazia inainteaza! si de unde vine? tot din "tara tuturor posibilitatilor", nu da ea tonul? citeam ca si Bruxellesul ar fi interzis bradul de Craciun intr-o piata publica, dar americanii sunt mult mai "evoluati" http://www.semneletimpului.ro/stiri/...ului-8281.html sunt voci (soptite momentan) care spun ca vom pierde Ardealul! sunt preoti care stiu despre proiectul Haarp, despre orizontul sumbru al libertatii noastre, dar nu pot vorbi din amvon despre asta, stiu ce panica ar crea! ne spun doar atat: (si li se citeste ingrijorarea in privire): sa ne rugam cu lacrimi si inima grea! iar noi facem misto... tot inainte, tovarasi! deh... |
Citat:
|
Citat:
Sau (poate) tu vorbesti despre pierderea definitiva, nu temporara? |
Antonia, ai telefon mobil? Daca da, pica toata tirada asta mistico-beligeranta.
Alin si Dragos spun lucruri de bun-simt. "Catre Calea Intunecata, frica drum usor si iute este" - Maestrul Yoda. Adica pana si copiii pot invata ceva, chiar si dintr-un film pentru copii, numai unii adulti nu vor asta... Am dat asa citat, pentru ca poate tre' sa ma cobor la un anume nivel...de dragul interlocutorului, intelegeti voi... Daca as fi ortodox, as sustine canonizarea Parintelui Iustin, dupa ce se va muta la Domnul. Insa in chestia asta s-a inselat amarnic! Ca si Augustin cu predestinarea, chit ca e in sinaxar. Si sincer, cred ca Parintele Parvu e mai presus de acel scriitor bisericesc din Africa latina, care s-a delectat din plin de bucuriile carnii, si apoi a tarat si pe altii in greseli mai profunde si mai subtile, secole de-a randul. |
Citat:
|
Citat:
|
IPS Andrei Andreicut
Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, IPS Andrei, a comentat speculațiile privind apocalipsa, conform profețiilor mayașe.
"Sunt doar speculații, referitor la momentul acela solemn când va veni parusia (a doua venire a lui Iisus Hristos la Judecata de Apoi - n.r.), Sfânta Scriptură spune "nimeni nu știe nimic", nici îngerii lui Dumnezeu, nici Fiul, ci numai Tatăl cel din ceruri. Se fac speculații care nu ar trebui să îi problematizeze pe creștinii noștri, pentru că nu vin din spațiul creștin. Au fost și denominațiuni de origine creștină care dădeau tot felul de pronosticuri, dar nu se întemeiau pe învățătura creștină, învățătură echilibrată, care spune oamenilor atât: trebuie să trăiască frumos și, dacă trăiesc frumos, fie că vine sfârșitul mâine, fie că vine peste un milion de ani, același lucru este. Este o simplă fabulație", a spus ÎPS Andrei. http://www.libertatea.ro/detalii/art...ii-427870.html |
Citat:
Citat:
Nici la mine, dar macar nu sunt atat de credul. Poate ar trebui sa stii ca trebuie sa mesteci inainte sa inghiti, altfel o sa ai probleme cu stomacul. Garantat! "chip in" 1. To contribute money or labor: We all chipped in for beer. 2. To interrupt with comments; interject. 3. To put up chips or money as one's bet in poker and other games. Citat:
Nu e vorba de "americani", ci de asociatii ale ateilor si ai avea ce sa inveti de la ei, macar ei se mobilieaza pentru crezurile lor. Citat:
Si atat timp cat romanul in continuare va fi ceea ce este, va fi loc si de mai rau. Si mai exact, ce crezi tu ca iti apartine din tara sau lumea asta? Citat:
Sa fii credincios nu inseamna sa crezi toate prostiile care se vehiculeaza pe Internet. Citat:
In ceea ce priveste "orizontul sumbru al libertatii noastre" de mult nu mai este un orizont. Libertate nu inseamna cum cred unii, ramasi cu mintea in trecut, libertatea de a spune bancuri politice sau a critica puterea, nu inseamna nici dreptul de a calatori in strainatate, nici de a manca friptura in fiecare saptamana (daca iti permiti ceea ce multi nu), politic libertatea inseamna capacitatea de a decide pentru viitorul tau si a tarii tale, ori din punctul asta de vedere nu este nici o diferenta fata de inainte de '89 ba chiar este mai rau, macar atunci exista se pare un interes pozitiv a celor de la guvernare vizavi de viitorul tarii, acum este chiar dimpotriva, iar din punctul asta de vedere aveam mainile legate si atunci iar acum chiar poate mai mult. Insa ai inteles bine, scopul acestor aberatii nu este acela de a "dezvalui" ceva ci tocmai acela de a instaura teama, chestie la care cei ca voi ajutati f. mult colportand dezinformarea, teama care este urmata la majoritatea indivizilor de servitute si apatie iar la o parte, chipurile, protestatarii, de reactii in nici un caz tocmai potrivite si echilibrate. Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Asa usor acorzi tu giruri? Citat:
Citat:
Invers ar fi mai nasol. |
Cum invers? Să te doară și să fii și prost?
|
Citat:
Cred ca romanii sunt prea naivi (in general), nu trebuie sa te uiti la ei ca si cand ai vedea un criminal dar cred ca e mai corect pentru toata lumea sa inchizi usa (poti sa o si incui discret) pana ii aduci ce cere, mai ales daca esti femeie si esti singura. |
Citat:
Nu cred. A, stai ca si daca ti se spunea, nu credeai. |
Citat:
Citat:
Citat:
Cip in calculator, cip in telefon, cip in televizor, cip in frigider, etc.? |
mai fratilor!!!!!!!dati-mi repede toate averile voastre...ca vine sfarsitul lumii...nu conteaza cum le-ati facut!
|
Citat:
|
Citat:
doar că e pe minus, cu ceva zerouri :D |
Citat:
,,Si ea (fiara) ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte. Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase" (Biblia,Apocalipsa, 13:16-17) ,,Cine se inchina fiarei si chipului ei si primeste semnul ei pe fruntea lui, sau pe mana lui, va bea din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat,in potirul maniei sale, si se va chinui in foc si in pucioasa, inaintea sfintilor ingeri si inaintea Mielului. Si fumul chinului lor se suie in vecii vecilor. Si nu au odihna nici ziua nici noaptea cei ce se inchina fiarei si chipului ei si oricine primeste semnul numelui ei.’’ Biblia; Apocalipsa, cap. 14, versetele 9-11. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:43:57. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.