![]() |
Mai mult pentru carte postez:
http://www.scribd.com/doc/57250701/R...os-Fara-Toxine Ca fapt divers: "Glanda pineală (epifiza) este o glandă mică, turtită, de formă conică, fiind localizată înspatele și chiar deasupra sprâncenelor (și conectată la planșeul celui de al treilea ventricul cerebral). Până în prezent, cercetările științifice nu au făcut dezvăluiri consistente în legătură cu această glandă. Știm însă că ea sintetizează melatonina, hormon care contribuie la relaxarea organismului șiajută în procesul somnului. Melatonina poate afecta pigmentația pielii și a părului. Melatonina esteinhibată de efectul violent al luminii asupra retinei. Glanda pineală este reglată și guvernată delumină (atât internă, cât și externă).În cercurile spirituale, glanda pineală este supranumită „al treilea ochi”, „ochiul pineal”,„tisra til” sau „a 10-a ușă”. Este considerată a fi fereastra către rai, sau ochiul raiului – și este un punct asupra căruia se face concentrarea în timpul meditației." |
Citat:
|
Citat:
Conspirații. :) |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
buna ziua
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Tocmai pentru că se sperie de cele văzute, prin asta se vede că văzătorul nu are inima curată și trebuie să renunțe la mizerie, nu la harul vederii. În limbaj uzual vederea aceasta se numește vedere astrală și cu ajutorul ei se ajunge la cunoașterea unor informații incredibile(dar adevărate), care contravin cu impresiiile pe care ni le formăm despre lumea în care trăim; de aceea e nevoie să fim curați cu inima ca să nu ne afecteze adevărul care ni se revelează. Cei care nu avem această vedere suntem mulțumiți cu impresiile noastre, pe care le și ”protejăm” împotriva interesului nostru duhovnicesc. 13. Vai vouă, cărturarilor și fariseilor fățarnici! Că închideți împărăția cerurilor înaintea oamenilor; că voi nu intrați, și nici pe cei ce vor să intre nu-i lăsați.(Mt23,13) |
Citat:
In cazul unora este nevoie si de asa ceva. |
Tu esti bătut in cap ?
Citat:
|
"Doar lui Dumnezeu ii este cu putința sa mânuiască pe om "
Citat:
|
Citat:
Ne rugam la Maica Domnului se ne mijloceasca cererile catre Hristos atunci cand il suparam prea tare pe Hristos. Si exista zi de la Dumnezeu in care noi sa nu-l suparam prea tare? Nu exista. De aceea avem nevoie de Maica Domnului pentru mantuire. De fapt la ora actuala avem nevoie de toti sfintii lui Hristos sa ne ajute sa ne mantuim. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Extras din paraclisul MD: Ceea ce ești rugătoare caldă și zid nebiruit, izvor de milă și lumii scăpare, cu dinadinsul strigăm către tine, Născătoare de Dumnezeu: Stăpână, vino degrab și ne mântuiește din nevoi, ceea ce ești una grabnic folositoare. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Așa este. Ne-am obișnuit ca „a mântui” să însemne strict izbăvirea de moarte adusă de Hristos.
Însă în vechime, de unde ne vin textele liturgice, a mântui însemna a izbăvi, a scăpa, a salva. Și poți fi izbăvit nu doar de moartea veșnică – fapt împlinit de Hristos –, ci și de „nevoi”, cum zice în Paraclis: de boală, de sărăcie, de alte necazuri. Maica Domnului mai ales așa este cunoscută: ca puternică ajutătoare. Mai ales ei îi cerem ajutorul pentru nevoi ce țin de viața pământească. Nu-i cerem izbăvire de moarte; însă mijlocire pentru noi (rugăciune) îi cerem și în sensul ăsta. |
Citat:
1. Sfanta Maria este mama lui Dumnezeu. (= gr: Theotokos, lat: Deipara) 2. Sfanta Maria este pururea fecioara. 3. Sfanta Maria a fost ferita de pacatul original. 4. Sfanta Maria a fost ridicata cu trupul la Cer. Motiunea semnata de mai multi cardinali si episcopi, prin care cereau Papei sa defineasca de la Catedra lui Petru o a 5-a dogma mariana, prin care Sf Fecioara sa fie considerata co-mantuitoare a fost respinsa de Papa Benedict al XVI-lea. El a motivat respingerea nu pe criterii dogmatice, ci prudentiale, aratand ca o astfel de proclamare ar putea genera ambiguitati. |
Citat:
|
Din curiozitate, intru să citesc, de obicei primele și ultimele posturi din acel topic...
Deci la "al 3-lea ochi", se vorbește despre Preasfânta Născătoare de Dumnezeu... Poate la al 45-lea dinte, o să se vorbească despre har... și e bine așa, desigur... nu? :/ În fine, înot și eu puțin... În Apus, franco-latinii au "maria imaculata" ca dogmă, care e erezie. Punctul 3 din postul lui Mihnea Dragomir, e o debitație a ereziei "maria imaculata", erezie întărită de co-redemptrix, de la conciliul II vatican, "bulă papală", infailibilă "revelată" pentru "sfântul papă" ioan paul al II-lea... și punctul 4 nu este dogmă, ci teologumenă, pe baza mărturiilor de mai târziu. Nu putem spune "BO" și "BC", fiindcă franco-latinii nu sunt "Biserică", cum nu sunt "romano-catolici", ci sunt franco-latini... |
Botoș Remus Emilian, de ce, în loc să răspunzi cinstit pe topicul unde s-a demonstrat că susții erezii, te apuci să dezgropi topicuri vechi de nu știu când ?
|
Citat:
Am răspuns acolo ce era de răspuns, înțelegi cât vrei și cât poți. Iar aici nu am dezgropat nimic, era primul topic din acest segment de forum "întrebări utilizatori"... |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
third eye
Dle. Armyw0w ati avut experiente extrasenzoriale de vorbiti in necunostinta de cauza cand deschizi al treilea ochi daca nu esti stapan pe tine insuti mai bine nu te bagi te duci frumos bei o bere maninci ceva cum spuneai tu ca mai bine nu il deschizi atunci ramai in lumea asta materiala cu ganduri lumesti si cand mori o iei de la capat ca pana la urma tot acolo ajungi pana nu il deschizi nu te mantuiesti mai pe intelesul tuturor sa devii iluminat asa ca mai invata si daca nu esti inca pregatit laso balta daca esti om bun nu ti se intampla nimic si in al doilea rand ai ghizi sunt ingeri si arhangheli care te pazesc care te indruma unde sa mergi si ce sa faci nu ca ajungi tu in iad nu stiu ce faci tu dar cu siguranta nu ai deschis al treilea ochi ai deschis o poarta spre o alta lume intunecata vezi ce citesti si de la cine iei sfaturi mai bine te informezi corect si ai sa vezi cand deschizi al treilea ochi este chiar placut si frumos vezi lucruri care nu le vezi in lumea asta materiala si poti controla demonii daca esti stapan pe tine toate cele bune si inca ceva daca nu esti cunoscator in treburi din astea numai posta tot felul de tampenii ca ii mai influentezi si pe altii si asta va fi pacatul tau ok bafta
|
Citat:
|
Ba este...
Uite: Citat:
"Și în Antiohia a mers, fiind atunci desăvârșit în toată răutatea: vrăjitor și fermecător, pierzător de suflete, mare prieten și credincioasă slugă a stăpânitorului iadului, cu care singur față în față a vorbit și de cinste mare de la dânsul s-a învrednicit. De acest lucru singur a mărturisit, zicând: "Să mă credeți pe mine că singur pe diavol l-am văzut, pentru că prin jertfe l-am rugat și l-am sărutat și am grăit cu dânsul și cu aceia care sunt la dânsul mai mari și m-au iubit și mi-au lăudat înțelegerea mea și înaintea tuturor a zis: "Iată noul Amvrie, grabnic spre ascultarea noastră, vremelnic de împărtășania noastră". Și mi-au făgăduit că au să mă pună boier, după ieșirea mea din trup și cât timp eu am să petrec pe pământ, în toate au să-mi ajute și mi-au dat spre slujirea mea un grup de diavoli. Iar când ieșeam de la dânsul a strigat către mine: "Îmbărbătează-te, nevoitorule Cipriane" și, sculându-se, m-a petrecut, încât și toți mai marii diavolilor s-au mirat. De aceea toți boierii lor pe mine mă ascultau, văzând cinstea ce mi se făcea de către dânsul. " http://www.doxologia.ro/viata-sfant/...ucenic-ciprian |
.............................
|
Oare nu intelegem noi odata oare, ca asa cum suntem noi, "rudimentari" pentru ăi mai deprinÈi cu de-al de d-astea, este cel mai uÈor Èi lejer mod de a trăi duhovniceÈte? Căci nu agoniseÈti mare lucru dacă te desfaci din carapacea ta Èi începi a simÈi altfel. Bucuria se întâmplă atunci când se împarte, deci in lucrurile simple, fireÈti pentru tot omul. Deschiderea Èi accesarea unor anumite abilitati care, sincer, trebuie lasate in măsa acolo, nu aduc decât mai multe semne de intrebare, ce descurajează. NOI deja SUNTEM aÈa cum Dumnezeu vrea să fim. Nu are rost să întindem plapuma...
|
Concluzia este ca cu cat te extinzi mai mult in viata asta, cu atat ai mai multe de rezolvat, cu atat energia ta va fi impartita in mai multe task-uri. N-are rost.
|
...
eroare |
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:12:23. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.