![]() |
Ma bucur pentru tine arle, pentru ca Dumnezeu a lucrat in viata ta. Iubirea lui Dumnezeu face minuni. Ai incredere si nu te teme, pentru ca Domnul este Stapan in Cer si pe Pamant.
Domnul sa te binecuvanteze!! |
Citat:
|
Citat:
|
:)Silviu,nu contest ca cel rau exista,dar nu ma obsedeaza acesta din fericire pt.mine,si nu imi marcheaza el existenta mie,ci Dumnezeu,Maicuta Domnului si toti Sfintii Lui,cu toate Puterile Ceresti reprezentand Binele.Cat despre raspuns,da,ai fost ceva cam dur chiar prea dur,eu tocmai la aceasta m-am referit,sa ne vedem cu totii pacatele noastre mai intai,si sa nu ne grabim noi sa ofensam pe cineva,si chiar speriind mai tare decat este,spunandu-i ca deja poate a luat-o cel rau sub"aripa"lui deloc protectoare,desigur,si nu te cert,ci iti spun si atrag atentia asupra unui lucru,ca noi cu totii gresim,ce crezi ca eu si tu si multi altii suntem perfecti si nu gresim si pacatuim niciodata?Poate tu nu stii asta,dar noi suntem fiinte umane imperfecte care nazuim si aspiram spre perfectiune si desavarsire,dar este departe de noi,daca credem ca numai altii gresesc si noi nu gresim vreodata si,pe deasupra,vazand numai ale lor pacate,de parca noi am avea mai putine si mai putin grave,vezi Doamne.Nu lua sfatul meu de bine pt.tine ca pe o cearta,sau mai mult, ca pe o judecata vizavi de tine,ca nici eu nu sunt mai breaza si mai cu motz,si adeseori gresesc in aceasta privinta chiar si eu,si incerc din rasputeri sa ma vad pe mine cat de mult gresesc si eu,caci vad la tine ceea ce vad si eu la mine,duritatea in anumite situatii si imprejurari,la care viata ne supune si ne testeaza,ca sa vada de cadem sau nu in cursa sau capcana rautatilor.Stii ce mare rasplata si cate daruri primeste cel care nu judeca,nu critica si nu barfeste?Daca ai sti,nu ai mai fi asa de dur cu Arle,careia si asa ii este ei frica deja,de ce sa o mai speriem noi si mai tare?Lasa-o sa IL caute ea singura pe Dumnezeu la Biserica,Manastire,pretutindeni,si mai mare plata va avea,decat sa ii tot atragem noi atentia asupra acestui fapt,ca poate si,mai mult ca sigur,ca mai rau o indepartam cu rautatile noastre,decat sa o facem sa inteleaga ca toti trecem prin sentimentul de frica,spaima si groaza,in anumite momente de cumpana ale vietii noastre pamantesti,toti cunoastem acest sentiment,si nu ne este strain deloc acesta.Doamne ajuta!Si iarta-ma,te rog ca si eu sunt ca tine,slaba si pacatoasa.
|
Nu credeti ca aceasta fata are nevoie mai mult de ajutor decat de certurile voastre inutile. Parerea mea e sa va rezumati la a o ajuta cu o indrumare si spun cu o indrumare caci sfaturii poate sa ii dea doar un preot. Nu transformati un strigat disperat de ajutor in posibilitatea de a va improsca cu "cerneala".
Iar pt tine Arle ma bucur ca ai avut curaj sa ceri ajutor si ca in final ai reusit sa treci de obstacol. Nu uita niciodata ca Dumnezeu il osandeste pe cel care il iubeste si ca El nu ramane niciodata dator. Tine legatura cu biserica si ai sa vezi ca Dumnezeu si Maica lui o sa iti ghideze pasii. Doamne ajuta! |
Asa este Casiana,ai dreptate,nu cu discutii in contradictoriu se rezolva ceva,tot cu vorba buna si dulce ca mierea poate fi un om ajutat si povatuit,sau cum zic Sfintii Parinti,"cu Duhul Blandetii",chiar daca nu intotdeauna acesta isi face efectul scontat si noi mai trebuie sa mai schimbam si tonul din cand in cand,pentru ca persoana in cauza sa priceapa ceva,si anume ca numai cu blandete un om se lasa schimbat de catre altii si modelat in bine,daca mai vrea aceasta desigur,intrucat ramane la latitudinea lui,e optiunea lui,caci totul e cu putinta daca binevoieste,prin oamenii care sunt intr-adevar oameni.
|
arle
pe mine de multe ori ma prinde ora 3 dimineata rugindu-ma, dar asta nu pt ca as fi mare evlavios, ci din contra. mai stau pe la calculator, pe la tv, dar..........nu uit si sa ma inchin. intre 12 seara si 3 dimineata se spune ca sint deschise Cerurile si ca Maicuta Domnului asculta rugaciunile noastre. e pt prima oara cind aud de asta, ca ora 3 dimineata era ora la care diavolul are putere..........fals. arle, incearca de exemplu sa te inchini pe la 2-3 dimineata si vezi daca mai auzi ceva. Rugaciunea la Psaltire e fffff buna. Succes. |
Nu stiu , dar visele si tulburarile ca sa zic asa , vin spre ziua ,poate si din cauza asta calugarii sant "cu noaptea-n cap" pe picioare .
Dar Sf. Ciprian care cunostea toate tainele "inamicului " , se ruga la Dumnezeu pentru paza de "demonul de amiaza" , ce-o mai fi si cu asta ? Banuiesc ca are darul de a te blegi de tot si ati aduce somnul in plina zi :) Nu stiu daca e asa ! maria |
Citat:
si eram curios, "intre 12 seara si 3 dimineata" este vorba de CET ? sau fusul orar al romaniei? sau al altcuiva? sau se deschid cerurile deasupra fiecarei zone in parte, cand se ajunge la orele astea ? |
Eu zic ca e pe programari, azi e dupa fusul orar al romaniei, maine dupa cel al americii samd.
|
Erzbet,este cunoscut faptul ca rugaciunea de la 12 noaptea este rugaciunea cea mai puternica si,in plus,e considerata a fi rugaciunea de aur,tocmai de aceea se si tine slujba de la miezul noptii,Miezonoptica;rugaciunea de dimineata este considerata a fi,ca valoare simbolica,rugaciunea de argint, si este cea de la slujba Utreniei,iar cea de la pranz este numita rugaciunea de arama;rugaciunea de seara,cea de la slujba Vecerniei,este si ea tot asa de puternica,aproape la fel de puternica precum e cea de la miezul noptii si este considerata ca fiind o rugaciune pregatitoare si premergatoare Miezonopticii,dar cred ca tot cu rugaciunea de argint poate fi comparata ca valoare semnificativa.Dar demonii sunt si ai zilei,dupa cum sunt si demonii noptii(atunci sunt cei mai multi diavoli pe pamant,la miezul noptii,cand este intunericul deplin si desavarsit)si tocmai de aceea cerurile sunt deschise si rugaciunile mai mult ascultate de catre Dumnezeu si Maica Domnului cu toti Sfintii si cu toate Puterile Ceresti care reprezinta binele;asadar cele mai puternice si auzite rugaciuni sunt si raman cele rostite intre aceste ore de la 12 noaptea pana spre dimineata.De ex.pot fi citite din Psaltire cateva Catisme cu binecuvantare de la Duhovnic,Paraclisul Maicii Comnului,alte Canoane de rugaciune,canonul recomandat de Parintele Duhovnic,care canon trebuie tinut si indeplinit,Acatistele din Acatistier,si alte rugaciuni si cereri indreptate catre Divinitate.Doamne ajuta!
|
si acum cineva care a citit intrebarea mea ? ???
|
macs ,
mai suporta-ne un pic pana trecem la subiect ca vreau sa intrb ceva : Mai fetelor , ce tot vorbiti de binecuvantari si etc , ce voi credeti ca lumea traieste ca in manastire , ma duc la fiecare miscare sa cer Binecuvantare ? Iertati-ma dar cred ca nici Duhovnicul n-ar putea face fata daca ar fi asa ! Poate dati sfaturi si pentru mireni , noi ne intalnim duminica cu preotii nu in fiecare zi ca la manastire , si atunci el trebuie sa-si faca Slujba ,nu sta dupa mine . Intr-un cuvant eu nu-l intreb niciodata daca am voie sau nu ceva , nici nu se obisnuieste . Poate e rau , nu stiu dar cum am vazut sau am auzit ca se rog altii mai mari , incerc si eu sa imit pe cat posibil , dar sant departe de ai copia . maria |
Maria 55,eu nu copiez pe nimeni si nici nu am de gand aceasta,dupa cum vad ca judeci gresit lucrurile la prima vedere si in pripa,de ce lansezi niste afirmatii daca nu stii?Mie imi place sa fiu originala si sa nu imit pe nimeni in purtari si la vorba sau in altele,oricum.Eu am un Duhovnic la manastire si unul in oras,cu dezlegare,amandoi stiu unul de altul,asa ca am imputernicire de la ambii Sfinti Parinti.Pana si canoanele sunt asemanatoare intre ele ca si cum ar fi unul singur,nu difera mai deloc,f.putin decat,pe aici si pe acolo,incredibil dar adevarat,poate nu o sa iti vina sa crezi aceasta afirmatie,insa e purul adevar.Cat despre binecuvantare la citirea Psaltirii(nu trebuie citite mai multe catisme,decat numai cate sunt recomandate de catre Parintele Duhovnic la canonul de rugaciune al meu),ai auzit de dreapta masura si chibzuinta(dreapta socoteala)in toate?Excesele,exagerarile,extremele nu sunt bune niciodata,de niciun fel si de nicio culoare,oricare ar fi ele si in orice lucru am face noi,dupa cum nici ravna excesiva,evlavia exagerata sau excesul de zel in rugaciune nu sunt deloc indicate si recomandate.Parintele meu Duhovnic de la manastire cu care ma consult si de la care cer indrumari si sfaturi,dar si cel din lume la fel de bine,au rabdare f.multa cu mine si ma asculta amandoi,ma sfatuiesc si chiar stau dupa mine,intrucat eu dintr-acestia mi-am ales ca Parinti Duhovnici,dintre cei care ma inteleg si ma sprijina moral in toate,si care nu se grabesc atunci cand eu am vreo problema,mai ales daca e si urgenta ac.problema a mea si nu sufera deloc vreo amanare,si daca eu atunci cand apelez la acestia am mai mare nevoie de ajutor,de indrumare,de povete de la Sfintiile Lor si imi acorda acest ajutor si sprijin moral,dar mai ales il am de la Dumnezeu Cel care vorbeste prin Sfintiile Lor.
|
Imi pare rau , m-ai inteles gresit !
Eu , am zis ca copiez , nu altcineva . Si a doua , nu era vorba de tine , ce faci tu ,ci era un indemn de a adresa un cuvant si pentru mireni , daca este posibil si cine poate . Sebastiana , nu m-am gandit nici o clipa sa -ti cer socoteala , e gresit inteles ! Iertare ! maria |
:)Maria55,te-am iertat inca dinainte sa iti ceri iertare,intrucat mi-am dat seama ca nu stiai la ce ma refer,apropos de treaba aceasta cu binecuvantarile si cu copierea altora sau imitarea lor,ma rog.Acum ca nu te-ai referit la mine,aceasta este cu totul altceva,eu totusi m-am vazut si m-am simtit obligata si deci datoare tie sa iti raspund si sa iti spun varianta mea cu binecuvantarea de la Parintele Duhovnic,intrucat eu in postarea mea imediat anterioara aminteam de o binecuvantare vizavi de citirea Psaltirii,respectiv cateva catisme numai,iar nu mai multe catisme,ca sa nu cad in mandrie si in ispitele care oricum vin,dar care trebuie sa mai si plece,asa cum stiu ele sa vina.:)
|
Mie chiar ca mi-ar strica niste sfaturi ,
dar de la oameni care stiu ce inseamna sa traiesti in lume , cu necazuri cu probleme ,cu servici ,cu bolnavi ...............cu neputinte ,etc . Eu am si zile in care mai fac cate ceva , dar sant multe fara culoare , in care nu pot nimic ! Adica zilele nu seamana una cu alta , si chiar ca nu fac nimic daca nu am tragere de inima , pur si simplu , "zac " cum s-ar zice . Nu stiu cum le merge la altii ! maria |
macs
fratele meu, crezi ce vrei. Se deschid cerurile unde vrei tu, asta ca sa fii linistit. Si poate ca e vorba si ce CET, mai stii? Iarta-ma frate, ca vad ce mare tulburare ti-am provocat. |
Ok,eu m-am simtit foarte rau aseara dupa ce am citit primul mesaj al lui Arle.Pe la ora 1:30,m-a cuprins o stare asemanatoare ei.Era doar imaginatia mea sau chiar e adevarat acest lucru? M-a cuprins frica,iar sufletul meu parca astepta ceva.Chiar nu inteleg ce mi s-a intamplat.
|
:)Ilma,trebuie sa eviti sa mai privesti raul sau sa te gandesti la el,gandeste-te si crede cu toata convingerea si taria ta ca nimic nu are sa ti se intample daca esti cu Dumnezeu si cu Maicuta Domnului cu toti Sfintii si in grija carora trebuie sa te lasi tu de buna voie si sa rostesti mai ales cat mai des rugaciunile de lasare in voia Domnului Dumnezeu Sfanta Treime,asa ca nu trebuie sa iti fie frica de nimic si de nimeni daca te lasi in seama Lui Dumnezeu,numai frica de Domnul este sfanta si mantuitoare.Fii mai curajoasa si optimista caci si eu am trecut prin asa ceva,recunosc aceasta,si cred ca mult mai multe persoane au experimentat aceasta traire dar nu toata lumea vrea sa recunoasca si sa accepte aceasta realitate,tuturor ne-a fost frica candva si poate ca inca ne mai este,dar nu mai trebuie sa ne fie frica daca avem credinta tare si puternica in Dumnezeu Sfanta Treime,in Maicuta Domnului si toate puterile ceresti si pamantesti ale Binelui Suprem si Absolut.
Doamne ajuta! |
Iti multumesc din suflet Sebastiana,am crezut ca doar mie mi se intampla astfel de lucruri.Ai dreptate,doar FRICA DE DOMNUL ESTE SFANTA SI MANTUITOARE.Atata timp cat ma incred in El,nimic rau nu se poate intampla.Dumnezeu sa te binecuvanteze pe tine si pe noi toti.Doamne ajuta!
|
Citat:
|
..si eu adorm greu..desi spun rugaciunile..am insomnii ca Cioran...de cand cu masonii astia ma gandesc intr-una la comploturile lor,la initierile acelea...etc.
|
..si sotul meu spune ca gandesc prea mult,sau nu gandesc..deloc?
|
Ilma, fac un tratament atat de "greu" incat ma tem sa pun capul pe perna sa adorm:) Ma tem ca maine nu ma voi mai trezi, "inteligenta" imi este facuta terci, tot ceea ce odata admiram acum mi se pare inutil. Dar am Nadejde, am Nadejde intelegi?? Am mare speranta ca Maicuta Domnului nu ma va lasa singura nici de data aceasta. Nu te teme, mereu gandeste-te ca exista si mai rau... Am descoperit recent Acatistul bucuriei neasteptate. Acatist catre Maicuta Domnului, scrie acolo atat de frumos:
"cand Fiul Tau ti-a aratat Tie ranile cuielor pricinuite Lui de pacatele oamneilor, nu ai incetat a te ruga pentru omul ce cazuze in faradelege".... Ce speranta mai mare decat aceasta putem avea?? Hai fruntea sus ilma, inalta-te si inalta-ma si pe mine cu nadejdea si rugaciunea ta:) jenica |
pt. Maria55,asa e avem si o viata sociala,ca daca nu am avea...ar fi manastirile pline.Dar se pot impaca amindoua,ca daca partea spirituala se duce...ne cam ducem si noi Dar stii noua nu ni se spune mai nimic chiar daca religia e in scoli se merge tot pe principiul biblic"cauta si vei gasi".Psalmii se citesc cu binecuvintarea unui preot,nu de capul tau...ca"poti sa te smintesti"si nu oricine primeste dezlegare pt ei.ca poti sa...sau pacatuiesti din necunoastere si cred ca cu buna stiinta pacatuim suficient,dar aven un TATA care ne iubeste si ne iarta.Chestia cu frica e manipulare arata-mi mie un parinte care-si chinuie copilul ISUS nu a spus nimic de frica a spus de IUBIRE.Du-te la biserica exact cum te-ai duce sa-ti vezi tatal tau fizic si o sa vezi ca nu ai nici o frica si ca "stringerea aceea de inima"va disparea ca de suntem oameni cum am mai spus si...iar dupa experientele mele..la mine a functionat.Am citit predica de pe munte si...m-am trezit contrazicindu-ma cu parintele duhovnic cel de la minastire si m-am lecuit.Cum sa ma inteleaga el care nu sta in lume?Si am ramas la un duhovnic mirean care intelege mult mai bine viata cotidiana.Dar si pe el deabea l-am gasit.Cind el e de serviciu imi fac timp satrec la o discutie,bine abordam mai multe lucruri.Paraclisul Maicii Domnului face minuni mai alesin neliniste sufleteasca,depresie,anxietate.Eu stiu ca se citeste la 12 noaptea cu o candela aprinsa,si ginditi-va, cei care aveti probleme cu somnul ca la botez vi s-a dat un inger pazitor,de ce nu-l puneti la"treaba"ca el deabea asteapta asta e menirea lui. Si lasa-i frate pe masoni,gindeste-te la ceva pozitiv!Aia-si umfla conturile si tu... Doamne ajuta!
:) |
Citat:
Draga Jenica,Dumnezeu sa te binecuvanteze.Imi place tare mult cum gandesti si cum te exrimi.:) Nu am auzit de acest Acatist.Si rau imi pare.Spune-mi,te rog,de unde l-as putea lua,deoarece in cartea mea de rugaciuni nu l-am gasit.Doamne ajuta! |
Domnul si Maicuta Domnului sa ne aibe pe toti in paza Ilma. Intri pe google si scrie simplu Acatistul Bucuriei neasteptate. Eu il am in carte dar il poti scoate la imprimanta si de pe net:)
Daca vrei imi poti scrie pe privat:) |
Citat:
|
Citat:
|
glumeam..de fapt Petre Tutea are o vorba"sunt unele vacute care dupa ce dau 20 l lapte vin apoi si-si baga copita in galeata"..uneori asa ma simt desi comparatia nu-mi face cinste,asta-i prostul meu obicei,deh ce sa fac...:)
|
Citat:
|
Citat:
Sa stii ca cel viclean profita cand noi suntem singuri si atunci vine sa ne ispiteasca. Cand mai vine dihania si apasa asupra ta sa iti faci cruce cu limba (sfat de la parintele Argatu) si te vei simti ca un prunc. Sa iti salvezi interviul cu parintele Argatu de pe sfaturi ortodoxe, recunoscut ca mare exorcizor. |
Arle, eu nu cred ca ora 3 are ceva deosebit fata de celelalte ore. Filmul la care te-ai uitat( asa am inteles ca te-ai uitat la un film in care se spunea despre ora 3) te-a influentat si ti-a dat o slabiciune....nu mai crede in aceste filme pentru ca nu sunt adevarate:| nu iti asculta mintea ci sufletul:)acele filme au doar rolul de a ne induce in eroare si de a ne face sa ne indoim de credinta noastra:|....Maria
|
Arle, atunci cand ii cerem din inima ajutorul Domnului nostru Iisus, El ne apara si ne pazeste cu Harul Sau, asa cum te-a ascultat si te-a aparat si pe tine. Nu degeaba se spune ca dragostea Lui dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este cu mult mai mare decat dragostea unui sfant fata de Dumnezeu. Totul este sa ii cerem ajutorul. Iar pentru a-i cere ajutorul, trebuie sa recunoastem cat de mici si neputinciosi sintem in fata Lui Dumnezeu si sa ne lasam in voia Lui cu nadejdea ca El ne va ocroti si ne va da ce ne este de folos. Deci intimplarea pe care ne-ai povestit-o duce la cea mai frumoasa concluzie - ca Dumnezeu te iubeste si ai toate motivele sa iti pui nadejdea in El (ti-a ascultat strigatul de ajutor si te-a ocrotit). Acum, macar din recunostiinta, incearca sa afli care este voia Lui mergand la biserica si sa o implinesti
|
Nu te mai uita la asemenea filme.Sigur si filmul a fost vinovat.Filmele horror sunt satanice,ale necuratului nu trebuie sa ne uitam la ele,iar in legatura cu ora diavolul etc. nu e adevarat.Cand il ai pe Hristos in suflet niciodata nu e ora diavolului.Necuratul te loveste cand esti slab de inger,slab duhovniceste .Iti recomand un medic apoi roaga-te cat mai mult.Doamne ajuta!
|
credinta si dragostea fata de D-zeu este ceea ce te ajuta in toate momentele vietii.....si atunci cand spui:"ba am scapat de asta"-atunci ti se intampla din nou-daca nu il faci pe D-zeu sa fie langa tine....trebuie sa-L tinem langa noi asa cum a fost la botez....fiecare gresim...dar trebuie sa recunoastem si sa lasam in primul rand mandria la o parte.....mi-a zis cineva ca diavolul e de ajuns sa spuna"Doamne Iisuse Hristoase miluieste-ma pe mine pacatosul!" si e mantuit,insa din mandria,din orgoliul sau nu vrea sa zica.In ziua de azi adolescentii se mandresc si pur si simplu sa te spovedesti,sa mergi la biserica dar mai ales,mai ales in randul baietilor dak merg la spovedit si nu se impartasesc se mandresc foarte tare..Nah ca am facut asa am facut asa is tare...de aceea arle trebuie sa te intorci la drumul cel pe care este D-zeu si sa lasi toate lucrurile "moderne" deoparte..Ca adolescent iti zic din propria mea experienta..pt ca am facut asa si inca fac poate..Trebuie sa ne rugam..Sfarsitul e aproape.V-am pupat dulce
|
in legatura cu filmele..sunt in clasa a 11 a ,iar anii trecuti ma uitam doar la filme de groaza.Cred tare ca nu e ceva bun si trebuie evitate..sunt filme foarte bune
|
theo_ghiata
in legatura cu filmele..sunt in clasa a 11 a ,iar anii trecuti ma uitam doar la filme de groaza.Cred tare ca nu e ceva bun si trebuie evitate..sunt filme foarte bune adorcrysti Ma gandesc ca vezi si auzi de multe ori de intamplari nu tocmai bune ce se intampla in jurul tau si al nostru.Deci avem motive sa ne intristam destul fara a ne mai uita la filme de groaza.De ce sa ne impovaram sufletul cu imagini de frica.Bine este a ne bucura sufletul cu lucruri frumoase.Ce folos iti poate aduce tie vizionarea unui astfel de gen de film..sunt filme foarte bune zici tu..nu te contrazic,sunt bine realizate si au efecte speciale deosebite,candva am mai urmarit,insa o parte din mine a vazut ca prin mintea umana pot trece multe ganduri negre si nu a prezentat interes sa mai vizionez astfel de filme.Asadar pace si liniste sufleteasca e tot ce iti doresc,cauta sa iti indrepti cugetul spre lucruri frumoase,fiecare rasarit de soare e o noua zi de la Dumnezeu,fiecare picatura de roua este o binecuvantare,insasi faptul ca existam,striviti sub povara pacatelor noastre,totusi fiind sub aripa ocrotitoare a Maicii Domnlui si avand mare milostivire de la bunul Dumnezeu,ar trebuie sa ne smereasca si nici macar sa nu pomenim despre astfel de lucruri desarte. Post usor si cu folos duhovnicesc! |
Ceva se intampla cu mine!
Doamne ajuta!
Vreau sa va spun ca am fost candva acum cativa ani credincios, chiar am facut si o scoala de teologie( nu spun mai mult). De acum cativa ani de cand m-am lasat de duhovnic si de spovedanie imi este frica de cateva lucruri: Sa nu devin posedat si sa nu mor si sa ma trezesc in sicriu acoperit cu pamant. Sa nu devin posedat pt ca simt cateodata ca as vrea sa urlu nu ma mai suport starea in care ma aflu(cea sufleteasca) si cateodata rar simt ca cineva rau este langa mine. Imi revin repede deoarece sunt mai curajos si repede ma gandesc la altceva sau spun Doamne Iisuse... As vrea mult sa ma schimb dar nu pot, tot spun gata de saptamana viitoare ma duc la un preot (si stiu si care) dar ma iau cu altele si nu mai ajung. Sunt constient de starea in care sunt. Sunt constient ca nu m-am spovedit de vre-o 5 ani de zile ca traiesc intr-o stare de pacatosenie. Mai grav este ca am un pacat care ma chinuie f mult si nu mai stiu cum sa scap de el de fapt stiu dar ala rau nu ma lasa sa merg la duhovnic sa ma spovedesc. Faptul ca am sa devin posedat se trage de acum cativa ani in care mergeam pe la manatiri si am vazut astfel de cazuri de exorcizare. Chiar am stat de vorba cu astfel de persoane si sunt normale, numai atunci cand sunt singure si se apropie de biserica fac urat. Pot spune ca am ramas cu traume de la cele vazute de mine si de la cele povestite de calugari de la diverse manastiri. Partea cu sa mor si sa ma trezesc in scriu si sa nu mai pot iesi este o fobie o frica ingrozitoare, doar daca ma gandesc deja o iau razna. Si acest lucru se trage din tot felul de carti citite, auzite de la oamnei ca multi oameni cand li s-au facut dezgropaminte la 7 ani au fost gasite cu fata in jos in sicriu. Sper ca intr-o zi sa pot merge la duhovnic sa ma spovedesc si sa am o viata sufleteasca linistita si normala. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:00:54. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.