Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   Demonstrație de amploare in Capitală ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18166)

AlinB 04.11.2015 11:35:44

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 604452)
Vezi ca nu ti s 'au adeverit previziunile ? :)

Capul lui Motoc a cazut :))

Normal era sa-si dea demisia (intai) primarul care a dat autorizatie fara sa fie ok dpdv PSI.

Ori de el n-am auzit nimic in directia asta.

Ponta - a fost sana lui de a iesi cu capul sus din postul de premier.
Punem pariu ca acum o sa scape acum basma curata cu DNA -ul?

cristiboss56 04.11.2015 11:58:59

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 604459)
Punem pariu ca acum o sa scape acum basma curata cu DNA -ul?

Nu mă hazardez , dar nu cred !

cristiboss56 04.11.2015 12:27:47

Piedone demisionează!

AlinB 04.11.2015 12:33:03

Asta nu trebuia sa-si dea demisia, asta trebuia arestat.

abaaaabbbb63 04.11.2015 13:34:42

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 604485)
Asta nu trebuia sa-si dea demisia, asta trebuia arestat.

Probabil urmeaza sa fie chemati si Piedone si Ponta la DNA.

cristiboss56 04.11.2015 13:42:55

Opoziția cere organizarea alegerilor anticipate !

iuliu46 04.11.2015 13:52:43

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 604494)

Piedone la DNA ? Pai nu mai avem procuratura normala in tara asta ? Se ocupa baschetbalista de orice ?

abaaaabbbb63 04.11.2015 14:01:43

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 604496)
Piedone la DNA ? Pai nu mai avem procuratura normala in tara asta ? Se ocupa baschetbalista de orice ?

Pai ar fi acuzatii de coruptie, nu? Primit spaga pentru autorizatii cam asta e.

AlinB 04.11.2015 14:04:01

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 604494)

Pentru publicitate, doar chemati eventual desi Ponta nu vad dc.

AlinB 04.11.2015 14:04:34

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 604495)

Se schimba spagarii?:))
BTW, cine mai e "opozitia" acum? :)

iuliu46 04.11.2015 14:06:14

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 604497)
Pai ar fi acuzatii de coruptie, nu? Primit spaga pentru autorizatii cam asta e.

Pai cine a declarat ca i-a dat spaga ?

DragosP 04.11.2015 17:56:10

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 604495)

Fericiți făcătorii de pace!

AlinB 04.11.2015 18:14:18

Sau de alegeri anticipate.

Ca nu degeaba se zice, "schimbarea domnilor, bucuria prostilor"

cristiboss56 04.11.2015 19:57:30

Piața Universității este blocată la ora actuală, iar la ora care transmit sunt peste 4000 de manifestanți, majoritatea tineri chiar foarte tineri .
Nimeni nu mai este dispus sa accepte politicieni din vechea generație indiferent din ce partid fac parte .
Toate partidele sunt h uiduite si am înteles ca si Timișoara a răspuns prezent cu un număr foarte mare de manifestanți în Piata Operei .
Sunt semnale si de la Cluj si Constanța.
Revin !

cristiboss56 04.11.2015 20:03:01

Oamenii spun ca s-a umplut paharul si ca vor sa isi recapete demnitatea. De altfel, pe tot parcursul traseului, s-a strigat "vrem schimbare" si s-a spus ca trebuie sa se intample ceva in tara asta. Iar acesta este numai inceputul, se pare !

AlinB 04.11.2015 20:07:48

Daca ii intrebi cum vad schimbarea pusa in practica, nu o sa-ti spuna nimeni ceva practic, aplicabil.

cristiboss56 04.11.2015 20:08:28

Anunțul privind întâlnirea de miercuri seară, programată începând cu ora 18.00, la fântâna din zona Universități, a fost făcută tot pe pagina de Facebook ”Demisia Piedone, subordonaților lui și tuturor celor răspunzători”, acolo unde a fost organizat și protestul de marți seară.
Inițiatorii spun că acum bucureștenii trebuie să meargă la Palatul Cotroceni ”să ceară un guvern bazat pe oameni specializati, nu politici”.
"Vă anunț că ieșirile în stradă vor avea loc în continuare. Primul pas a fost realizat. Acum, ca să putem obține ceea ce ne dorim cu adevărat trebuie să mergem la Palatul Cotroceni să cerem un guvern bazat pe oameni specializati, Nu Politici! Pentru ca altfel în locul lor vor venii alții mai răi sau nu decât proaspeții demisionați. Vrem cu toții la conducerea acestei țări oameni cu pregătiri, cu idei, oameni inovatori, nu nisșe foști securiști și comuniști care trag cu dintii de scaune și de bani! Lupta spre normalitate continuă!" , a scris Cătălin Adrian, care pare să fie unul dintre inițiatorii protestului.
La rândul său, un alt organizator, Cristian Mihai, scrie: "Da, ne întâlnim la fântână, la 6".
Pagina respectivă de Facebook este plină de mesaje și comentarii generate de demisiile anunțate astăzi dimineață, ale lui Victor Ponta, respectiv Cristian Popescu Piedone.
Iată câteva dintre mesaje: "TRIUNGHIUL RUȘINII (PONTA-OPREA-PIEDONE) - ELIMINAT!" ( Mihai Ionescu ), "Clasa politica trebuie resetată în totalitate!" (Carmen Biea), "Românii știu acum că sunt o forță, cu care politicienii nu se mai pot juca! Nimeni nu mai are vreo îndoială! (Andreea Dumitrescu), "Nu ar trebui să ne încălzească cu nimic aceste demisii. Începând de astâzi ar trebui sâ ieșim și mai multi, să mergem la Parlament și să cerem demisiile tuturor parlamentarilor care au dosare pe rol sau sunt cercetați. Pe urma trecem și pe la DNA, CSM și Procurorul General care trebuie să-și facă treaba. Dacă nu, să vină alții in locul lor. Daca renuntam acum, n-am rezolvat nimic" (Kaitar Istvan Janos), "PONTA ÎȘI DĂ DEMISIA !! Nu este destul... Dar este un început. Nu trebuie să ne oprim... Trebuie schimbată toată clasa politică și coruptă" (Cristian Tinca).
"Oameni buni, nu vă lăsați păcăliți de sentimente de îndoială. Protestul de aseară a fost unul minunat, noi toți cei minim 25.000 am făcut istorie. 25000 de oameni, cu mic si mare, frumosi si pasnici s-au unit pentru un scop și am arătat că se poate! Prin demisia lui Ponta, fie ea o mișcare bună de marketing sau nu, a arătat totuși că vocea poporului nu poate să fie ignorata la nesfârșit. Doar demisia premierului nu stiu daca va schimba mare lucru, insa acum cei care ii vor lua locul si cei care sunt deja la putere stiu ca poporul are voce si nu va mai ezita sa se faca auzit!!!", a declarat McVald Alexandru.
O altă propunere apărută printre cei care scriu pe această pagină este formarea unui nou partid, format din "oameni tineri și corecți".
"Avem nevoie să ne implicam, să facem un partid, fără corupți si coruptibili, fără cei care au mai făcut parte din alte partide anterior, fără securiști sau politologi, oameni noi, tineri, corecți!! Asta trebuie să facem, să ne organizăm! Protestele sunt foarte valoroase!! Si trebuie sa le continuam, să fim gardienii democrației! Dar trebuie sa ne implicam, sa ne adunam, avem nevoie de unitate intre noi, de SOLIDARITATE!! Trebuie să formăm grupuri, să fim reprezentați, vocea strazii trebuie să aibă ecou la toate nivelele, în toate structurile!", scrie Catalin Albu.
Andreea Dumitrescu continuă ideea: "Ideal este să se înființeze un partid independent cu oameni de rând deștepți, oameni de calitate și cu decență, onoare și integritate, care să nu uite de unde au plecat niciodată și să pună țara și poporul înainte de propriile intese. Important ar fi ca toți locuitorii țării să facă acest lucru, să vadă dincolo de interesele proprii. Dacă nu facem ceva mai repede, nu vom mai avea o țară pentru care să facem ceva. Deja ne-au vândut...".
După cele trei zile de doliu național, după un marș al tăcerii în memoria victimelor de la Colectiv, oamenii au ieșit în stradă pentru a-și exprima revolta. Peste 25.000 de persoane au manifestat animate de același gând: dușmanul comun - corupția, iar schimbarea trebuie să aibă loc de acum.
Protestul care a început marți seară în Piața Universității a fost anunțat luni pe Facebook, cu mesajul "Demisia Piedone, subordonaților lui și tuturor celor răspunzători" și "Să nu mai lăsăm oamenii să fie sacrificați în numele șpăgii!".

iuliu46 04.11.2015 20:17:41

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 604544)
Anunțul privind întâlnirea de miercuri seară, programată începând cu ora 18.00, la fântâna din zona Universități, a fost făcută tot pe pagina de Facebook ”Demisia Piedone, subordonaților lui și tuturor celor răspunzători”, acolo unde a fost organizat și protestul de marți seară.

Ai uitat sa ne spui despre taierea banilor Bisericii si impozitarea acesteia. Si probabil demisia Patriarhului, ca cine-i opreste sa ceara tot ce le trece altora prin cap ?

cristiboss56 04.11.2015 20:21:47

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 604549)
Ai uitat sa ne spui despre taierea banilor Bisericii si impozitarea acesteia. Si probabil demisia Patriarhului, ca cine-i opreste sa ceara tot ce le trece altora prin cap ?

Nu este opinia generală aceasta !

cristiboss56 04.11.2015 20:25:16

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 604549)

Ai să râzi, dar sunt mult mai ortodocși decât crezi si cei care manipulează impotriva Bisericii au fost cam izolați de restul celior de aici.
Problema Nr.1 e clasa politică ajunsă de r...t !

GMihai 04.11.2015 20:26:05

Ar fi culmea ca ăștia 32 de copii, arși de vii într-o pivniță din București, să fie fermentul necesar pentru o renaștere a României.

Dar, cine știe ? Căile Domnului sunt ale Lui.

AlinB 04.11.2015 20:28:45

Aha, ca si in '89, au plecat comunistii, au venit comunistii.

Cum era aia? Pleaca ai nostri, vin ai nostri...

Acum ca s-au rostogolit ceva capete si au mai trecut cateva zile, motorasul indignarii colective va ramane fara benzina.

Se mai strofoaca unii sa bage in programa niscai "reforme" vizavi de BOR dar nu prea le iese de nici o culoare.

Cel putin efortul este total disproportionat vizavi de rezultate.

Acum sa fim realisti, nu stiau romanii ca exista coruptie?
Ca ii lasa fara bani si fara sansa unui trai decent?
Au iesit in strada? Nu.

Apropo, nu va frapeaza faptul ca nu s-a cerut demisia lui Ponta si totusi Ponta si-a dat demisia?
Iar primarul caruia i s-a cerut demisia, si-a dat-o abia pe urma si fara sa-si asume de fapt nici o vina?

cristiboss56 04.11.2015 20:34:16

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 604557)

Cum era aia? Pleaca ai nostri, vin ai nostri...

Acum ca s-au rostogolit ceva capete si au mai trecut cateva zile, motorasul indignarii colective va ramane fara benzina.

Se mai strofoaca unii sa bage in programa niscai "reforme" vizavi de BOR dar nu prea le iese de nici o culoare.

Cel putin efortul este total disproportionat vizavi de rezultate.

Privesti din depărtări , esti rupt complet de realitate , esti rupt de Bucuresti-Timisoara , si nu e vina ta ca te-ai nascut departe de aceste orase .
Privesti din depărtări :))))

AlinB 04.11.2015 20:34:48

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 604559)
Privesti din depărtări , esti rupt complet de realitate , esti rupt de Bucuresti-Timisoara , si nu e vina ta ca te-ai nascut departe de aceste orase .
Privesti din depărtări :))))

Realitatea fiind care, in varianta ta?

GMihai 04.11.2015 20:36:01

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 604557)

.

Și atunci ce spui tu: că nu există nicio șansă ? Că suntem predestinați să o ducem rău ?

cristiboss56 04.11.2015 20:40:12

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 604560)
Realitatea fiind care, in varianta ta?

Eu nu am variante , trăiesc aici cu ei si intre ei si sunt cu ei ca si in 89 !

AlinB 04.11.2015 20:42:46

Citat:

În prealabil postat de GMihai (Post 604561)
Și atunci ce spui tu: că nu există nicio șansă ? Că suntem predestinați să o ducem rău ?

Auto-predestinati.
Daca oamenii de jos nu se schimba, nici aia de sus nu o fac.

Iar aia de jos, traiesc impresia ca doar aia de sus sunt de vina.

AlinB 04.11.2015 20:43:18

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 604565)
Eu nu am variante , trăiesc aici cu ei si intre ei si sunt cu ei ca si in 89 !

Aha, am inteles, ai lumea ta..

cristiboss56 04.11.2015 20:47:22

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 604567)
Aha, am inteles, ai lumea ta..

N-ai înțeles sau te faci că nu întelegi, trăim in lumi paralele :)))))

AlinB 04.11.2015 20:49:10

Chiar n-am inteles. Nici ce ai vrut sa zici prima data si nici acum.

iuliu46 04.11.2015 20:50:39

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 604555)
Ai să râzi, dar sunt mult mai ortodocși decât crezi si cei care manipulează impotriva Bisericii au fost cam izolați de restul celior de aici.

Uite acum am ascultat pe Privesc EU, pentru ca nu am vrut sa aud comentariul securistilor de prin studiourile de televiziune. M-a interesat sa aud si eu ce scandeaza oamenii.

Si acum 2 minute scandau : "Daniel nu uita va veni si ziua ta ! ". Daca tie ti se pare normal sa participi la o mizerie ca aia, sau daca ne spui ca oamenii frumosi de acum au vreo legatura cu oamenii care in 89 il redescopereau pe Dumnezeu ..."

Daca aveau vreo legatura cu aia din 89 ar fi protestat in fata ambasadei SUA. :)

DragosP 04.11.2015 20:53:53

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 604555)

Sunt convins că te-ai rătăcit și n-ai ajuns în Piața Universității.

AlinB 04.11.2015 20:55:20

Si pana la urma ce au cu IPS?
Ca n-a venit in persoana sa tina slujba (care, nici ei nu stiu, una sa fie) la locul masacrului atunci cand au batut ziaristii din picior?

cristiboss56 04.11.2015 21:01:41

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 604575)
Sunt convins că te-ai rătăcit și n-ai ajuns în Piața Universității.

Sunt la Facultate a de Drept acum , nu prea departe :)

AlinB 04.11.2015 21:01:52

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 604574)
Uite acum am ascultat pe Privesc EU, pentru ca nu am vrut sa aud comentariul securistilor de prin studiourile de televiziune. M-a interesat sa aud si eu ce scandeaza oamenii.

Si acum 2 minute scandau : "Daniel nu uita va veni si ziua ta ! ". Daca tie ti se pare normal sa participi la o mizerie ca aia, sau daca ne spui ca oamenii frumosi de acum au vreo legatura cu oamenii care in 89 il redescopereau pe Dumnezeu ..."

Daca aveau vreo legatura cu aia din 89 ar fi protestat in fata ambasadei SUA. :)

E fascinant sa vezi atati oameni mergand fara sa aiba nici macar cea mai mica idee in ce directie se indreapta.

cristiboss56 04.11.2015 21:05:16

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 604574)

Preafericitul Daniel este hulit chiar aici pe forum in multe mesaje, ai uitat asta ?
Preafericitul Daniel este comentat si prin Manastiri si Biserici ,ai uitat ?
Ti se pare normal asta ?

cristiboss56 04.11.2015 21:07:10

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 604581)
E fascinant sa vezi atati oameni mergand fara sa aiba nici macar cea mai mica idee in ce directie se indreapta.

E fascinant sa-ti bați joc de alții precum o faci tu cu muuulta mistocareala ieftina de mahala provincială !

iuliu46 04.11.2015 21:16:12

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 604584)
Preafericitul Daniel este hulit chiar aici pe forum in multe mesaje, ai uitat asta ?
Preafericitul Daniel este comentat si prin Manastiri si Biserici ,ai uitat ?
Ti se pare normal asta ?

Nu mi se pare normal. Dar ce legatura are una cu alta ? Nu ma inhaitez cu oamenii de pe forum care fac asta - de ce m-as inhaita cu nefericitii aia din strada care fac jocurile altora ? Ca sa apara maine in presa ca 10.000 de oameni au cerut demisia Patriarhului ? Sau cati or fi acolo ?

E si penibil, toti nebunii, unii dintre ei atei, au ajuns sa-si dea cu parerea despre Patriarh. Ar fi de ras daca nu ne-ar privi direct.

cristiboss56 04.11.2015 21:26:07

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 604591)
Nu mi se pare normal. Dar ce legatura are una cu alta ? Nu ma inhaitez cu oamenii de pe forum care fac asta - de ce m-as inhaita cu nefericitii aia din strada care fac jocurile altora ? Ca sa apara maine in presa ca 10.000 de oameni au cerut demisia Patriarhului ? Sau cati or fi acolo ?

E si penibil, toti nebunii, unii dintre ei atei, au ajuns sa-si dea cu parerea despre Patriarh. Ar fi de ras daca nu ne-ar privi direct.

Mulți ortodocși sunt cu mult mai prejos decat cativa atei nevinovati manipulați de Remus C.
Sunt oameni ai Bisericii Ortodoxe Române care il vor jos pe Patriarh si-l numesc in fel si chip, asta este chiar grav , nu ce strigă acum un grup la nervi si-n manipulare de Remus Carnea.
Înțelegi ?

ovidiu b. 04.11.2015 21:27:19

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 604591)

PF Daniel nu este prigonit de jurnaliști sau cei rupți de Biserică, cum este prigonit de cei din interiorul Bisericii. Și pericolul sunt cei din interior. :71:

Ora este GMT +3. Ora este acum 22:44:09.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.