![]() |
Citat:
|
Legătura dintre prefectură și scula ascuțită folosită de cizmar, fiind...?
|
Citat:
|
Citat:
|
De zvastikă ne poți zice ceva? :39:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Mai aminteste-ne si despre cartea domnului Gabriel Gheorghe din cand in cand, nu o baga doar pe asta cu zvastica. :)
|
Citat:
Ar fi bine daca ar citi Biblia dar eu vad ca isi pierd timpul uitandu-se la svastici pe youtube sau citind cartea nu stiu carui ins. Dupa care bineinteles ca intra pe forumuri ortodoxe pretinzand ca-s ortodocsi dar ca au niste nelamuriri. :71: |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Așa Ionică. Așa.
O idee dar și aia fixă. Bravos. |
Citat:
|
Indubitabil de clar.
|
|
Citat:
|
Citat:
|
Ionele, romanii se trag din romulani? Si cum e cu crucea aia precrestina, de care nu a auzit nimeni, decat de pe youtube? :24::24::24:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Eu credeam ca semnul si simbolul sunt ca o punte de legatura, de trecere intre doua lumi: a mea si a Celuilalt. Credeam ca folosim un semn sau un simbol pentru a ne apropia de Celalalt, pentru a ajunge la El - nu pentru a ramane capturati, blocati in semn. Pentru comparatie, nu stiu cat de buna: folosim semnele alfabetului si notele muzicale pentru a ajunge unii la altii, de la inima la inima. Nu pentru a ramane atarnati/suspendanti/incremeniti in litere si note... |
http://www.info98.ro/nanu/texte/afistext.php?numar=167
Ideal pierdut în noaptea unei lumi ce nu mai este, Lume ce gîndea în basme și vorbea în poezii, O! te vad, te-aud, te cuget, tînără și dulce veste Dintr-un cer cu alte stele, cu-alte raiuri, cu alți zei. Venere, marmură caldă, ochi de piatră ce scînteie, Braț molatic ca gîndirea unui împărat poet, Tu ai fost divinizarea frumuseții de femeie, A femeiei, ce și astăzi tot frumoasă o revăd. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Reptilienii, nu uita reptilienii: verzi, gri, albastri, etc. :24:
|
Oare asta cu cine-s romulanii nu tine de cultura generala ? :71:
|
Citat:
Imperiul Rakata Infinit. Yeah! http://starwars.wikia.com/wiki/Infinite_Empire Sigur noi romanii ne tragem din astia. Cam tuguiati la devla, dar merge, cu ceva ajustari genetice adaptative, de-a lungul eonilor. |
Citat:
|
Are voie si sa taie lemne cu toporu' dar daca are brate la fel de bune cum ai tu discernamant, nu mai ajunge nici macar pana la transfuzie..
|
Citat:
|
Citat:
|
Si semidoct si fara simtul umorului. Portretul slasic de Martor al lui Iehova.
|
Romulanii la pescuit https://www.youtube.com/watch?v=UNZ5KJJNb54
|
Ia aminte la Pildele lui Solomon !
Citat:
Intoarceti-va iarasi la mustrarea mea si iata eu voi turna peste voi duhul meu si va voi vesti cuvintele mele. Chematu-v-am, dar voi n-ati luat aminte! Intinsu-mi-am mana si n-a fost cine sa ia seama! Ci ati lepadat toate sfaturile mele si mustrarile mele nu le-ati primit. De aceea si eu voi rade de pieirea voastra si ma voi bucura cand va veni groaza peste voi, Cand va veni peste voi necazul ca furtuna si cand nenorocirea ca vijelia va va cuprinde. Atunci ma vor chema, dar eu nu voi raspunde; din zori ma vor cauta si nu ma vor afla, Pentru ca ei au urat stiinta si frica de Dumnezeu n-au ales-o, Fiindca n-au luat aminte la sfaturile mele si cercetarea mea au dispretuit-o. Manca-vor din rodul caii lor si de sfaturile lor satura-se-vor, Caci indaratnicia omoara pe cei prosti si nepasarea pierde pe cei fara minte; Iar cel ce ma asculta va trai in pace si liniste si de rele nu se va teme |
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:32:30. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.