Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Despre Biserica Ortodoxa in general (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=506)
-   -   Cele 7 Trambite Apocaliptice si Cuvantul lui Dumnezeu. (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=19609)

Moroco 03.02.2021 22:29:24

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 666877)
Gata Secti, ti-a mancat limba pisica?

......

Vezi ca ti-am explicat mai sus care e diferenta. Repet pentru handicapatii care nu pot pricepe cat sunt ei de "teologi" nici dupa ce citesc din dex.
Citat:

În prealabil postat de Moroco
O secta se rupe ea si se insingureaza si nu e exclusa! Pricepi diferenta? Trambitele nu s-au rupt si s-au insingurat ci au fost excluse din BOR de colaborationistii sistemului. Trambitele in mesajele lor se opuneau sistemului afirmand ca fiara rosie e de la satana. Ai citi proorociile sfintilor calugari nemteni din linkurile pe care ti le-am dat? Ti-a explicat Petru7 de ce le-a convenit sa-i scoata secta. Aveau nevoie de voturi de la popor. Daca poporul afla ce inseamna ciuma rosie nu-i mai vota nimeni. BOR s-a executat si i-a condamnat exemplar. Iliescu si echipa a aplaudat si poporul s-a recorcit cu comunistii.

Unde nu e nici Dumnezeu nu cere. "Cine sapa groapa altuia el cade in ea. Cine fura azi un ou maine va fura un bou." deh lacomia goliatilor.

gpalama 03.02.2021 22:33:47

Citat:

O secta se rupe ea si se insingureaza si nu e exclusa! Pricepi diferenta? Trambitele nu s-au rupt si s-au insingurat ci au fost excluse din BOR de colaborationistii sistemului. Trambitele in mesajele lor se opuneau sistemului afirmand ca fiara rosie e de la satana. Ai citi proorociile sfintilor calugari nemteni din linkurile pe care ti le-am dat? Ti-a explicat Petru7 de ce le-a convenit sa-i scoata secta. Aveau nevoie de voturi de la popor. Daca poporul afla ce inseamna ciuma rosie nu-i mai vota nimeni. BOR s-a executat si i-a condamnat exemplar. Iliescu si echipa a aplaudat si poporul s-a recorcit cu comunistii.
Trompetele sectare au luat-o razna si desi li s-a spus sa se indrepte nu s-au indreptat..

Uiti sa mentionezi pocainta si indreptarea care li s-a cerut inainte si REFUZUL TROMPETELOR DE A SE INDREPTA.

Sectarel, iar o dai pe negationisim si conspirationism. Ca BOR avea nevoie... BOR nu are nevoie de nimic. BOR A CERCETAT DOGMA.

Nu mai manca dovlecei presupunand ca BOR. BOR nu este mafia pe care o vinzi tu pe un forum, ia-ti ereziile si valea de aici.

Unii dintre care vorbesti erau nebuni. Nu ii fa pe toti trambite si trompete, deja ati recrutat jumate de Romania in clubul vostru de nebuni...

Deja sunt toti trompetele sectei noului ierusalim...

Pai de asta ati fost dati afara CA NU V-ATI INDREPTAT, nu ca erati voi mai deosebiti.

Ca ati luat-o razna.. Erezel cel mare, ca bubuie erezia in tine, aseaza corect lucrurile in pagina, nu le pune din incheietura cum vrei.

Ordinea lucrurilor este;

1. Ati luat-o razna si v-ati izolat
2. Vi s-a spus sa va pocaiti
3. NU ATI VRUT SA VA POCAITI
4. ATI FOST DATI AFARA..

Asa ca nu o mai da pe conspirationism si ngationsi.. Sectarel cel mare, nu le mai aranja din incheietura nu tine rahatul sa miroase a parfum..

gpalama 03.02.2021 22:35:16

Citat:

În prealabil postat de Moroco (Post 666878)
Vezi ca ti-am explicat mai sus care e diferenta. Repet pentru handicapatii care nu pot pricepe cat sunt ei de "teologi" nici dupa ce citesc din dex.

Unde nu e nici Dumnezeu nu cere. "Cine sapa groapa altuia el cade in ea. Cine fura azi un ou maine va fura un bou." deh lacomia goliatilor.

Vezi ca ti-am explicat mai jos.

Faptul ca ATI FOST DATI AFARA PENTRU CA ATI CREAT O SECTA care se dorea in BOR dar NU ERA.

Da, ati creat o secta, care dorea sa fie in BOR.

Doar S-A CONSTATAT CA SUNT AFARA si S-A CONDAMNAT IZOLAREA SI IESIERA DIN BISERICA...

Sectele nu sunt niciodata in BOR si nu vor fi... sa ca argumentarae ta ca "au fost dati afara" este improprie.

Orice SECTA ESTE IMPLICIT INAFARA DE BOR....

Mult-prea-desteptule in teologie Moroco...

Deci tu ai nevoie sa ti se explice in detaliu de ce rahatul in care te balacesti este de om tanar sau de om batran altfel nu accepti ca esti in rahat pana peste cap pana nu ti se arata ADN-ul... Dar sa stii ca esti in rahat pana peste cap cu erezia asta. Iar de aratat ADN-ul rahatului ti l-am aratat foarte multi dar tot refuzi sa accepti ca miroase...

Secti, mai usor ca repeti ca papagalul si nu stiu daca ti-a explicat cineva corect pana acum cum e cu teologia, ca vad ca stii foarte multe sectarisme pe de rost, dar niciuna din ale Bisericii... nu stiu cat ti-a explicat cineva cum e cu Biserica..

Si cand termini cu una incepi cu alta. Poate epuizeazi totusi subiectele poate iti dai toata "energia" ta interna pe aici...

Nu te-ai gandit sa faci si tu ceva teologie pe undeva? Sa vezi si tu comparativ dogmaortodoxa si cea sectara???

Pana acum vad ca ai ai o placa avand 4 linii:

1. Cuvantul lui Dumnezeu
2. NIP
3. BOR e Rai nu e cu NIP
4. NIP E bun, BOR E RAI...

Si apoi o iei de la capat. In rest redus vocabularul teologic (zero), doar BOR e rai cu NIP, NIP e buni, e in BOR... cam semi-analfabet discursul tau. Zero recitare din BOR/dogma, doar cateva onomatopee ale Noului Ierusalim, cateva zgomote teologice nearticulate din partea ta. Un analfabetism teologic deplin, acoperit luxuriant de lucrarea si cunoasterea sectara a "cuvantului lui Dumenzeu". Un analfabet teologic cu multe cunostinte din sectarismul NIP. Cam asta este prezentarea ta.

"BOR e buni, dar e rai, e rai cu NIP, dar e buni, Irineu POP e bun, BOR e rai." Cam astea sunt onomatopeel teologice auzite de la tine.

Moroco 03.02.2021 22:52:41

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 666879)
Trompetele sectare au luat-o razna si desi li s-a spus sa se indrepte nu s-au indreptat..

blablabla si nu respecti definitia sectei. Sectele se rup, Trambitele au fost exclusi.

Citat:

Uiti sa mentionezi pocainta si indreptarea care li s-a cerut inainte si REFUZUL TROMPETELOR DE A SE INDREPTA.
Adica sa nege pe Dumnezeu si sa se inchine fiarei rosii, aia nu e pocainta. Trambitele au dus viata de martir.

Citat:

Sectarel, iar o dai pe negationisim si conspirationism. Ca BOR avea nevoie... BOR nu are nevoie de nimic. BOR A CERCETAT DOGMA.
Bor s-a executat la comanda securitatii caci altfel adio fonduri si multe dosare penale.
Citat:

Nu mai manca dovlecei presupunand ca BOR. BOR nu este mafia pe care o vinzi tu pe un forum, ia-ti ereziile si valea de aici.
Nu vand nimic, tu vinzi Cuvantul si martirii ortodocsi care au luptat cu fiara rosie, minti si excluzi, alungi pentru ca esti un om slab.

Citat:

Unii dintre care vorbesti erau nebuni. Nu ii fa pe toti trambite si trompete, deja ati recrutat jumate de Romania in clubul vostru de nebuni...
Multi au indurat temnitele comuniste. Nebuni sunt cei ce in loc sa le aduca laude ii mai condamna inca odata.
Citat:

Deja sunt toti trompetele sectei noului ierusalim...
Trompete si tromboane ai tu in tupeul tau de psdist "ortodox", martirii si Trambitele au facut cinste Ortodoxiei si neamului romanesc.
Citat:

Pai de asta ati fost dati afara CA NU V-ATI INDREPTAT, nu ca erati voi mai deosebiti.
Au fost dati afara ca sa se mentina la putere ciuma rosie. Trambitele au dus si duc o viata exemplara, de sfinti, de ingeri incununata de martiraj.

Citat:

Ca ati luat-o razna.. Erezel cel mare, ca bubuie erezia in tine, aseaza corect lucrurile in pagina, nu le pune din incheietura cum vrei.
:76:
Citat:

Ordinea lucrurilor este;

1. Ati luat-o razna si v-ati izolat
2. Vi s-a spus sa va pocaiti
3. NU ATI VRUT SA VA POCAITI
4. ATI FOST DATI AFARA..
Condamni a doua oara pe sfintii inchisorilor. Decat un papagal comunist "ortodox". :76:

Citat:

Asa ca nu o mai da pe conspirationism si ngationsi.. Sectarel cel mare, nu le mai aranja din incheietura nu tine rahatul sa miroase a parfum..
Oricine poate constata cine e cel ce manaca rahat turcesc .

Nu poti nega realitatea si schimba istoria oricat ai incerca. Fac parte din ea si stiu ce vorbesc. Asta era practica lor a comunistilor, au rescris istoria si tot ce era bun in tara asta se datora lor si colaboratorilor.

Alta e ordinea lucrurilor:
1.Te-a apucat frica.
2. Ai inceput sa scoti pe gurita tone de minciuni.
3. Nu poti nici sa mai scrii si sa citesti romaneste. Normal te-ai facut kgbist acoperit ce "apara" BOR.
4. Ai inceput sa faci cenzura si teroare. Atata pot tiranii si teroristii, sa minta, sa excluda. E clar pentru oricine ca tiranii si teroristii nu sunt de la Dumnezeu si nu fac Voia Lui.

Petru7 03.02.2021 23:08:29

De atunci au trecut 30 de ani. Mulți s-au spovedit și au fost iertați pentru colaboraționism. Nu cred să mai fie in BOR la putere oameni ce ar putea fi acuzați de colaboraționism cu vechiul regim sau cu regimul iliescu. Vorbim de ceva ce s-a întamplat acum aproape 20-30 de ani.

E unii pe aici care scriu românește ca :49::49::49:
E unii care scriu pe aici ca huliganii.:61:

gpalama 03.02.2021 23:12:57

Citat:

În prealabil postat de Petru7 (Post 666882)
E unii pe aici care scriu românește ca :49:
E unii care scriu pe aici ca huliganii.:61:

Noi sa fim sanatosi si in pace unii cu altii.
Si in dreapta credinta.
Ca gramatica se adauga la dreapta credinta dupa credinta noastra..:10:

Sa fii iubit si in pace dar in dreapta credinta!!!

Ps am mai scos din godaci sa pot adauga si eu un emoticon

gpalama 03.02.2021 23:16:33

Trombonel sectarel vezi ca scapi de sub presiune si dai toate ereziile afara.
Inca putin si mai dejectezi inca 2-3 erezii.

Ai trecut pe "e rai BOR" pe din alea cu "dusmanii le poartapica" si negationism si conspirationism??

E rai toti moroco? E rai cu nip?

Petru7 03.02.2021 23:21:17

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 666883)
Noi sa fim sanatosi si in pace unii cu altii.
Si in dreapta credinta.
Ca gramatica se adauga la dreapta credinta dupa credinta noastra..:10:

Sa fii iubit si in pace dar in dreapta credinta!!!

Ps am mai scos din godaci sa pot adauga si eu un emoticon

Chiar așa, bine că ți-a venit mintea la cap. Pace tuturor. :6:
Nu știu când îți revin literele.

Poți să-i scoți numai să nu-i confunzi cu oamenii. Oamenii doar la sfârșitul veacurilor. ”Până atunci nu smulgeți neghina decât pe aia din inima voastră!”

Moroco 03.02.2021 23:52:04

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 666884)
Trombonel sectarel vezi ca scapi de sub presiune si dai toate ereziile afara.
Inca putin si mai dejectezi inca 2-3 erezii.

Ai trecut pe "e rai BOR" pe din alea cu "dusmanii le poartapica" si negationism si conspirationism??

E rai toti moroco? E rai cu nip?

Ziceam ca e bun BOR din moment ce sunt mirean ortodox in BOR dar mai zic ca e bun si Cuvantul.

Tu nu crezi ce ziceam si sustinand mereu ca e rau Cuvantul afirmi ca sa te scoti ca defapt eu zic ca e rau BOR. Nu e rau NOR aia zic. Doar ca a osandit ce nu se cuvenea, adica pe Hristos-Cuvantul. Atat.

Toate sectele lumii ce au aparut in Romania ca ciupercile dupa ploaie, alea osandesc ierarhii din BOR si te acosteaza pe strazi sa-ti dea brosuri si te invata sa nu crezi in sfinti dar mai nou vad ca au aparut niste "ortodocsi" ciudati bolnavi de orbul gainilor care osandesc martirii si sfintii inchisorilor comuniste si osandesc Trambitele Apocaliptice. Oricat ai osandi Trambitarea ea tot se aude peste tot in Cer si in lume caci o poarta Duhul. Nu poti pune Lumina sub obroc si oricat ar incerca intunericul din lume tot n-o poate cuprinde.

Neg faptul ca ai fi un om cu care se poate dialoga. Oricine-si da seama ca e imposibil ca dumneata sa poti accepta ceva. Sunt convins ca esti conspirationist dubios si ca boala ti se trage de la afaceri murdare cu bila-sfera-idolul-lumea.

Minti mereu ca mint. :44::61:

gpalama 03.02.2021 23:57:04

Citat:

În prealabil postat de Petru7 (Post 666885)
Chiar așa, bine că ți-a venit mintea la cap. Pace tuturor. :6:
Nu știu când îți revin literele.

Poți să-i scoți numai să nu-i confunzi cu oamenii. Oamenii doar la sfârșitul veacurilor. ”Până atunci nu smulgeți neghina decât pe aia din inima voastră!”

Iertare frate de ti-am gresit si Dumnezeu sa ne ierte.

gpalama 04.02.2021 00:01:25

Citat:

În prealabil postat de Moroco (Post 666886)
Ziceam ca e bun BOR din moment ce sunt mirean ortodox in BOR dar mai zic ca e bun si Cuvantul.

Partea a doua este gresita.

Si te scoate din Biserica.

Si intreaga Biserica a condamnat si condamna ce numesti "Cuvantul" care este o lucrare si invatatura sectara. Ce numesti tu "Cuvantul" este dpsv al unui teolog care cunoaste protestantismul foarte bine este dogma protestanta pura curata si duh protestant.
De asta este condamnat de Biserica.
Tu ai citit ceva din protestantism?

Biserica intreaga a recunoscut duhul gresit doar cativa care nu au mare lucru de a face cu teologia merg pe o cale a amagirii.

Omule, daca era Dumnezeu acolo IL RECUNOSTEA INTREAGA BISERICA. Asa cum ontara intreaga mergea la parintele Cleopa. Acolo era un sfant si era Dumnezeu.

Aici nu intelegi tu argumentul amagirii. Pe Dumnezeu l-ar fi recunoscut si cunoscut in har intreaga Biserica. Doar cativa care nu stiu nimic de Biserica sunt pe acolo. Toti duhovnicii mari au condamnat Pucioasa...

Citat:

81. Cei de la Pucioasa i-au scris de vreo cateva ori si Parintele Cleopa le-a dat raspuns intr-o scrisoare bine gandita prin care le spunea: ''La Pucioasa pute si nu va pleca putoarea pana nu veti asculta de Sfantul Sinod!''
Asta zice Apostolul romanilor, parintele Cleopa... despre Pucioasa. Iar parintele Cleopa era vazator cu duhul si mare teolog. Caruia i s-a aratat treimea de arhierei si l-a binecuvantat cand a scris o carte.. asa ca sa ascultam de Dumnezeu si sfinti si de Biserica dragul meu. Si el nu profetea in stari de transa. Era sfant cu adevarat.
Dar de cei certificati de Dumnezeu si de tot poporulnu de toti numiti sfinti care sunt demonizati cum era femeia aia.

http://nip-noulierusalimdelapucioasa...ut-de.html?m=1

Moroco 04.02.2021 14:40:31

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 666888)
Citat:

in prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Partea a doua este gresita. Si te scoate din Biserica.

Nu ma scoate din BOR faptul ca cred si in CLD revelat prin cele 7Tr.A culminand cu sCNIP ci ma exclude necredinta ta si a altor ortodocsi ce nu pot sau nu vor a crede. Nu va forteaza nimeni sa credeti, voi insa ma fortati sa ma lepad, sa nu mai cred asa cum voi nu credeti si cum nu vreti sa credeti.

Citat:

Si intreaga Biserica a condamnat si condamna ce numesti "Cuvantul" care este o lucrare si invatatura sectara.
Pe ei insisi s-au condamnat. Ca mirean din BOR eu nu condamn ci CRED si mai sunt si altii in BOR (preoti) care nu condamna si cred si au primit prin HAR acest dar si tainuiesc.

Citat:

Ce numesti tu "Cuvantul" este dpsv al unui teolog care cunoaste protestantismul foarte bine este dogma protestanta pura curata si duh protestant.
Toti protestantii si neoprotestantii s-au desprins-rupt din Catolicism care s-a desprins-rupt de Biserica (Ortodoxia Universala care a fost o continuare a ortodoxiei Iudaismului.) Au vrut independenta, au vrut sa practice Ortodoxia independent de Soborul Sfintilor Parinti. Cele 7Tr.A si credinciosii din CNIP nu s-au desprins-rupt ci au fost exclusi, desprinsi, rupti, dati afara, condamnati si anatemizati, excomunicati, blestemati... pe nedrept tot asa cum au fost dati afara pe nedrept Crestinii din Iudaism de catre iudei acum 2000 de ani pana azi.

Sesizezi diferenta ca sa-ti faci discernamant? Daca nu vrei sa vezi si neglijezi inseamna ca nu vrei sa recunosti niste fapte reale care s-au petrecut.

1.Catolicismul, protestantii si neoprotestantii au plecat spre apus pe drumul libertatii, despartirii si independentei pentru a practica Credinta-Biserica crestina asa ca un regat independent sau ca un regat mai mic independent intrun regat independent. Nimeni nu-i poate acuza pentru asta, fiecare e liber sa plece si nimeni nu poate fi tinut cu forta prin silnicie si obligat sa se supuna cu forta ca sa creada ce cred stapanitorii religiei sau ai tarii.
2. Cele7TrA si CLD din sCNIP nu a luat drumul despartirii-ruperii-dezbinarii-libertatii-independentei spre apus sau in alte directii ci au fost exclusi, rupti, dati afara, dezbinati de BOR, de catre necredinta celor din BOR referitoare la marturisirile reale, crestin-ortodoxe ale celor 7Tr.A
3.Cei ce au plecat in libertate si independenta fara sa fi fost exclusi au luat cu ei si au interpretat dupa mintea lor si dupa voia lor toate cele primite de la Dumnezeu pe care le aveau de dinainte de despartire-rupere-libertate: Scriptura, Invatatura si Traditia, Legea si proorocii, Evangheliile, Credinta si Harul Duhului Sfant, Dogmele si Canoanele sfintilor Parinti.
4.Cei ce au fost exclusi pe nedrept, cele 7TrA. si ucenicii au folosit toate cele de la Dumnezeu de dinainte si cele primite ulterior asa ca in BOR si asa cum le-a dat lor vederea proorocirilor, soaptele Domnului, Duhul sau CLD deosebind ceea ce venea de la satana si ingerii cazuti fata de ceea ce venea de la Dumnezeu prin Domnul Hristos si facand ascultare de Dumnezeu.

Citat:

Nu pentru protestantism a condamnat BOR cele 7Tr.A ci pentru ca au fost unii foarte "ortodocsi" colaboratori sau nu cu regimul care nu au crezut si se aflau la putere in conducerea BOR sau a statului. Cele 7Tr.A nu au nicio legatura cu apusul ci sunt Trambite ale rasaritului si au fost condamnate pe nedrept de catre unii aflati la putere in biserica rasaritului si in statul roman.

Citat:

Biserica intreaga a recunoscut duhul gresit doar cativa care nu au mare lucru de a face cu teologia merg pe o cale a amagirii.
Nu e nimic gresit in Duhul suflat prin cele 7Tr.A pentru ca cele 7Tr.A nu au marturisit de la ei sau de la satana ca sa aiba duh gresit ci au marturisit de la Dumnezeu caci sunt Trambite. Printro trambita asa ca o teava, ca o duda, ca un fluier nu ai duhul tau de teava, de duda care sufla ci prin teava-duda-trambita este suflat Duhul Altuia iar acela este Domnul Iisus Hristos.

Citat:

Omule, daca era Dumnezeu acolo IL RECUNOSTEA INTREAGA BISERICA. Asa cum ontara intreaga mergea la parintele Cleopa. Acolo era un sfant si era Dumnezeu.
Daca si cu parca...
Nu la parintele Cleopa mergea o tara intreaga ci la trambite:
1. La Oastea Domnului facuta la porunca patriarhului de atunci care la vremea respectiva avea sute de mii de membrii.
2. La Maglavit la Petrache Lupu s-au dus si regele si Patriarhul si tot poporul roman si veneau si de afara
3. La Arsenie Boca s-au dus foarte multi si s-au vindecat si se mai duc ca sa studieze proorociile si cuvintele lui si sa vada pictura de la Draganescu.
4.5. La Recea si la Vladimiresti, la vedeniile sorei Veronica si la Harul parintelui Ioan Iovan au mers si merg si astazi sa asculte si sa citeasca cartile in care sunt povestite vedeniile.
6.7.Prin sf. Virginia-soaraMaria si in sCNIP a suflat Domnul CLD si acolo a mers si mai merge mult popor in Gradina Intalnirii si va merge o lume intreaga pe internet ca sa citeasca, asa este scris ca va fi.

Citat:

Aici nu intelegi tu argumentul amagirii. Pe Dumnezeu l-ar fi recunoscut si cunoscut in har intreaga Biserica. Doar cativa care nu stiu nimic de Biserica sunt pe acolo. Toti duhovnicii mari au condamnat Pucioasa...
Daca ar fi cercetat cum se cuvine ar fi gasit Adevarul si ar fi Crezut.
Arhiepiscopul Hrineanu al Clujului a cunoscut prin Har si a dat trimitere si aprobare. Episcopul Vicar Irineu a cercetat si a cunoscut prin Har, prin Citire din Cuvant si cercetare, 8 ani de zile. Eu am cunoscut ca dar de sus prin Lege, prin Har si prin citire de pe site si auzire audio sau la fata locului. Sunt multi preoti ai BOR care stiu prin descoperirea Harului ca CLD est Domnul Hristos dar tainuiesc pentru ca BOR a interzis si a exclus.

Citat:

Asta zice Apostolul romanilor, parintele Cleopa... despre Pucioasa.
Citat:

81. Cei de la Pucioasa i-au scris de vreo cateva ori si Parintele Cleopa le-a dat raspuns intr-o scrisoare bine gandita prin care le spunea: ''La Pucioasa pute si nu va pleca putoarea pana nu veti asculta de Sfantul Sinod!''

Apostolii sunt Arhereii BOR si ai ortodoxiei in general si nicidecum staretii de manastire. Daca par. Cleopa ar fi fost inalt ierarh putea fi numit de catre altii apostol, el a fost un mare duhovnic, poate un sfant al romanilor dar nu un apostol al romanilor. Cum crezi dumneata ca ar fi putut asculta de sf. Sinod fratii din sCNIP daca sf. Sinod socotea CLD ca fiind de la cel rau sau de la om cerandu-le sa se lepede de Cuvant? Daca pe marturia par. Cleopa si a par. Papacioc care au fost acolo pentru a face cercetare si a depune marturie BOR a oasndit excluzandu-i din BOR si socotindu-i secta cum ar mai putea face ei ascultare de vreun ierarh al locului? Deci nu ei nu fac ascultare de Dumnezeu sau de ierarhii din BOR care cred in CLD ci au fost exclusi din ascultarea de BOR de catre cei ce nu cred in CLD respectiv de de cei ce nu cred in CLD din Sfantul Sinod. Nu ai cum sa faci ascultare in cele legate de Cuvant de cineva care neaga si nu crede in Cuvant si nu e de acceptat sa faci ce vor ceilalti care nu cred si care vor sa te lepezi de Cuvant si nu fac ascultare de Dumnezeu in privinta asta chiar daca fac ascultare de sf. Sinod in toate celelalte. Poti asculta de ierarhii din BOR care nu cred in CLD doar in celealte lucruri care nu sunt legate de CLD si de acest subiect. In ceea ce e legat de CLD poti asculta de ierarhii din BOR care cred si marturisesc CLD ca find Domnul Iisus Hristos.

Deci daca pute ceva in sCNIP (desi am fost acolo si nu pute nimic) asa cum spune par.Cleopa atunci pute exact necredinta celor din BOR inclusiv a lui care au osandit si pute marturia facuta de par. Cleopa care a osandit inaintea sf. Sinod si nu a crezut in timp ce par. Papacioc n-a osandit inaintea sf. Sinod decat a repetat pe youtube, in interviuri, necredinta sf. Sinod si a par. Cleopa supunandu-se cu smerenie hotararii si dandu-le dreptate si afirmand minciuni credibile ca trupul sf. Virginia nu sunt moaste fara sa fi deschis el mormantul exact pe dos fata de cei de la fata locului din sCNIP care au desfacut mormantul si au marturisit ca au simtit mireasma duhovniceasca specifica asa cum se vede pe filmul facut de Cristi Tabara.

Citat:

Iar parintele Cleopa era vazator cu duhul si mare teolog. Caruia i s-a aratat treimea de arhierei si l-a binecuvantat cand a scris o carte.. asa ca sa ascultam de Dumnezeu si sfinti si de Biserica dragul meu.
Bineinteles, nu neg. Asta spun, asta cred si eu, am citit din cartuliile par. Cleopa si sigur ca e bine sa ascultam de BOR, de Sfinti, de Duhovnici. Nu te contrazic. Dar mai afirm: E bine doar in ceea ce fiecare sau toti impreuna asculta de Dumnezeu. In ceea ce nu asculta de Dumnezeu nu suntem datori sa facem ascultare de ei ci de Dumnezeu.

In ceea ce a facut bine Crezand a fost binecuvantat, in ceea ce a facut rau era desfranat asa cum a marturisit si s-a plans parintelui Papacioc. Deci daca era desfranat asta ii venea din faptul ca s-a inhaitat cu desfranata jidoavca cu care s-a plimbat prin gradina si a intrat satana in el si a osandit pe Domnul. Ai citit proorocia par. Lavrentie? Asa petesc toti cei ce se plimba prin Gradina Intalnirii din sCNIP sau prin Gradina Maicii Domnului (Romania) ca apoi sa se intoarca impotriva lui Dumnezeu ca sa arunce cu pietre indarat lovind in Dumnezeu, in sCNIP, in BOR sau in Romania.

gpalama 04.02.2021 14:53:49

Este simplu ce zici tu:

1.Bor au dat sentinta pentru ca erau comunisti si nu din cauza de dogma.

2. Arhiereii care au condamnat si condamna si astazi sunt rai.

3. Parintele Cleopa era desfranat.

4. Toti cei care condamna sunt rai cu totii desfranati necredinciosi desi au descoperiri de la Dumnezeu.

Adica tu combati argumentele bisericii folosind "decredibilizarea si defaimarea". Tu folosesti tehnica defaimarii pentru a pretinde ca argumentele sunt invalide.

Chiar crezi ca asta este calea prin care poti sa arunci cu mizerii in Biserica pt a-ti sustine "credinta" NIP?

Chiar crezi ca o cale construita prin improscarea cu mizerie in orice prinzi in BOR e de la Dumnezeu?

Tot ce ai scris in postul tau este incadrat in defaimare si decredibilizare.

Nu ai nici un contraargument faptic. Sunt rai si desfranati deci ce zic ei este rau. Adicaasta este replica sectara.

Chiar crezi ca o astfel de categorie de argumente pot sa sustinao prostie de tipul nip?

Mai e cineva pe forum care nu a inteles strategia de argumentare a lui Moroco/sectara in general?

Sectarii nu fac fata la argumente logice ei au invatat pe de rost "sunt rai si desfranati.. deci dogma lor e rea". Judecata sectara si contraargumentare prin defaimare si decresibilizrare

Cand intrebi in sectar de ce bor nu este ok iti raspunde pt ca sunt .. rai nu pt ca dogma e rea.

Ce treaba are dogma BOR si condamnarea dogmei NIP secatare si a comportamentului sectar cu neputintele fiecaruia si ale arhiereilor?

Moroco 04.02.2021 15:02:08

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 666890)
Este simplu ce zici tu....

Esti procesoman si contrazicator. Citeste mai bine si intelege corect ce am scris. Nu faci decat sa negi si sa afirmi procesomaniile tale ca sa ma atragi intrun dialog de tip procesoman! Ti-am scris destul, ti-am raspuns foarte bine.

Nu mai spune ca zic eu ce zici tu ca zic eu! Da citate, prezinta cuvintele mele!!! EU NU MARTURISESC si nu scriu ce spui tu ca zic sau scriu!!!

gpalama 04.02.2021 15:27:03

Citat:

În prealabil postat de Moroco (Post 666891)
Esti procesoman si contrazicator. Citeste mai bine si intelege corect ce am scris. Nu faci decat sa negi si sa afirmi procesomaniile tale ca sa ma atragi intrun dialog de tip procesoman! Ti-am scris destul, ti-am raspuns foarte bine.

Nu mai spune ca zic eu ce zici tu ca zic eu! Da citate, prezinta cuvintele mele!!! EU NU MARTURISESC si nu scriu ce spui tu ca zic sau scriu!!!

Pai am zis exact ce ai zis tu.
Doar ca tu nu preaintelegi ce zici.

Tu improsti cu rahat tot BORul de la un capat la altul si toti sfintii parinti.
Auzi, parintele Cleopa a fostun desfranat. Si mai zici ca te rastalmacesc.

Este exact ce am zis.
Defaimezi si denigrezi intreg BORul, "ca sa nu asculti tu" ca sa iasa ca BOR e rau si ca dogma BOR nu trebuie ascultata.

Asta fac sectarii injura si hulesc dogma si pe Dumnezeu ca sa iasa "adevarul lor" obtinut prin injuraturi...

Doar sectarii fac asa. "Toti sunt rai" deci dogma lor e re. Sunt comunisti sunt rai cu NIP deci sa nu ascultam de ei pentru ca... Dogma lor.e gresita ca sunt rai.

Dar multa ratiune sta in capul tau...

Atata poti tu, sa defaimezi si sa decredibilizezi.

Asta este din repertoriul sectar obisnuit pentru mine nu e nou. Pacat ca te-ai prins foarte tarziu de ce faci.

Ia zi ce ai vrut sa zici prin BOR sunt comunisti si rai prin Cleopa e desfranat prin toti ierarhii sunt rai doar aia pro NIP e buni.. deci toti e rai doar aia pro nip e buni si sa ascultam de nip nu de aia rai.

Ai impartit foarte simplu in rai si pro-nip. Ce e rau nubtrebuie ascultat ce e bun evident ca e nip... Deci e de bine.

Ce nu am inteles corect in ce ai zis mai sus ca parintele Cleopa e desfranat??? Si de ce ai ridicat discutia asta daca nu sa-l defaimezi si sa il decredibilizezi?
Ce dovada mai mare vrei pentru cum procedezi? Si ce dovada mai mare pentru nerusinarea cu care defaimezi si decredibilizezi.
Despre bor numai rahat ca sunt comunisti despre Cleopa ca e desfranat. Vezi ce produci? Scoti numai rahat defaimare si decresibilizare. Doar diavolii produc asa ceva.. ai lucrare de la Dumnezeu?? Nicidecum, cat timp improsti cu rahat si singura ta argimentare este rahatul aruncat in sfinti.

Sectar nerusinat ce esti...

Moroco 04.02.2021 15:32:05

Reciteste ce afirm respectand ce am accentuat prin bold. Tu minti si rastalmacesti!

Citat:

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Citat:

Citat:
in prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Partea a doua este gresita. Si te scoate din Biserica.
Nu ma scoate din BOR faptul ca cred si in CLD revelat prin cele 7Tr.A culminand cu sCNIP ci ma exclude necredinta ta si a altor ortodocsi ce nu pot sau nu vor a crede. Nu va forteaza nimeni sa credeti, voi insa ma fortati sa ma lepad, sa nu mai cred asa cum voi nu credeti si cum nu vreti sa credeti.

Citat:

Citat:
Si intreaga Biserica a condamnat si condamna ce numesti "Cuvantul" care este o lucrare si invatatura sectara.
Pe ei insisi s-au condamnat. Ca mirean din BOR eu nu condamn ci CRED si mai sunt si altii in BOR (preoti) care nu condamna si cred si au primit prin HAR acest dar si tainuiesc.

Citat:

Citat:
Ce numesti tu "Cuvantul" este dpsv al unui teolog care cunoaste protestantismul foarte bine este dogma protestanta pura curata si duh protestant.
Toti protestantii si neoprotestantii s-au desprins-rupt din Catolicism care s-a desprins-rupt de Biserica (Ortodoxia Universala care a fost o continuare a ortodoxiei Iudaismului.) Au vrut independenta, au vrut sa practice Ortodoxia independent de Soborul Sfintilor Parinti. Cele 7Tr.A si credinciosii din CNIP nu s-au desprins-rupt ci au fost exclusi, desprinsi, rupti, dati afara, condamnati si anatemizati, excomunicati, blestemati... pe nedrept tot asa cum au fost dati afara pe nedrept Crestinii din Iudaism de catre iudei acum 2000 de ani pana azi.

Sesizezi diferenta ca sa-ti faci discernamant? Daca nu vrei sa vezi si neglijezi inseamna ca nu vrei sa recunosti niste fapte reale care s-au petrecut.

1.Catolicismul, protestantii si neoprotestantii au plecat spre apus pe drumul libertatii, despartirii si independentei pentru a practica Credinta-Biserica crestina asa ca un regat independent sau ca un regat mai mic independent intrun regat independent. Nimeni nu-i poate acuza pentru asta, fiecare e liber sa plece si nimeni nu poate fi tinut cu forta prin silnicie si obligat sa se supuna cu forta ca sa creada ce cred stapanitorii religiei sau ai tarii.
2. Cele7TrA si CLD din sCNIP nu a luat drumul despartirii-ruperii-dezbinarii-libertatii-independentei spre apus sau in alte directii ci au fost exclusi, rupti, dati afara, dezbinati de BOR, de catre necredinta celor din BOR referitoare la marturisirile reale, crestin-ortodoxe ale celor 7Tr.A
3.Cei ce au plecat in libertate si independenta fara sa fi fost exclusi au luat cu ei si au interpretat dupa mintea lor si dupa voia lor toate cele primite de la Dumnezeu pe care le aveau de dinainte de despartire-rupere-libertate: Scriptura, Invatatura si Traditia, Legea si proorocii, Evangheliile, Credinta si Harul Duhului Sfant, Dogmele si Canoanele sfintilor Parinti.
4.Cei ce au fost exclusi pe nedrept, cele 7TrA. si ucenicii au folosit toate cele de la Dumnezeu de dinainte si cele primite ulterior asa ca in BOR si asa cum le-a dat lor vederea proorocirilor, soaptele Domnului, Duhul sau CLD deosebind ceea ce venea de la satana si ingerii cazuti fata de ceea ce venea de la Dumnezeu prin Domnul Hristos si facand ascultare de Dumnezeu.

Citat:

Citat:
Nu pentru protestantism a condamnat BOR cele 7Tr.A ci pentru ca au fost unii foarte "ortodocsi" colaboratori sau nu cu regimul care nu au crezut si se aflau la putere in conducerea BOR sau a statului. Cele 7Tr.A nu au nicio legatura cu apusul ci sunt Trambite ale rasaritului si au fost condamnate pe nedrept de catre unii aflati la putere in biserica rasaritului si in statul roman.

Citat:

Citat:
Nu e nimic gresit in Duhul suflat prin cele 7Tr.A pentru ca cele 7Tr.A nu au marturisit de la ei sau de la satana ca sa aiba duh gresit ci au marturisit de la Dumnezeu caci sunt Trambite. Printro trambita asa ca o teava, ca o duda, ca un fluier nu ai duhul tau de teava, de duda care sufla ci prin teava-duda-trambita este suflat Duhul Altuia iar acela este Domnul Iisus Hristos.

Citat:

Citat:
Daca si cu parca...
Nu la parintele Cleopa mergea o tara intreaga ci la trambite:
1. La Oastea Domnului facuta la porunca patriarhului de atunci care la vremea respectiva avea sute de mii de membrii.
2. La Maglavit la Petrache Lupu s-au dus si regele si Patriarhul si tot poporul roman si veneau si de afara
3. La Arsenie Boca s-au dus foarte multi si s-au vindecat si se mai duc ca sa studieze proorociile si cuvintele lui si sa vada pictura de la Draganescu.
4.5. La Recea si la Vladimiresti, la vedeniile sorei Veronica si la Harul parintelui Ioan Iovan au mers si merg si astazi sa asculte si sa citeasca cartile in care sunt povestite vedeniile.
6.7.Prin sf. Virginia-soaraMaria si in sCNIP a suflat Domnul CLD si acolo a mers si mai merge mult popor in Gradina Intalnirii si va merge o lume intreaga pe internet ca sa citeasca, asa este scris ca va fi.

Citat:

Citat:
Arhiepiscopul Hrineanu al Clujului a cunoscut prin Har si a dat trimitere si aprobare. Episcopul Vicar Irineu a cercetat si a cunoscut prin Har, prin Citire din Cuvant si cercetare, 8 ani de zile. Eu am cunoscut ca dar de sus prin Lege, prin Har si prin citire de pe site si auzire audio sau la fata locului. Sunt multi preoti ai BOR care stiu prin descoperirea Harului ca CLD est Domnul Hristos dar tainuiesc pentru ca BOR a interzis si a exclus.

Citat:

Citat:
Asta zice Apostolul romanilor, parintele Cleopa... despre Pucioasa.
Citat:

Citat:

Apostolii sunt Arhereii BOR si ai ortodoxiei in general si nicidecum staretii de manastire. Daca par. Cleopa ar fi fost inalt ierarh putea fi numit de catre altii apostol, el a fost un mare duhovnic, poate un sfant al romanilor dar nu un apostol al romanilor. Cum crezi dumneata ca ar fi putut asculta de sf. Sinod fratii din sCNIP daca sf. Sinod socotea CLD ca fiind de la cel rau sau de la om cerandu-le sa se lepede de Cuvant? Daca pe marturia par. Cleopa si a par. Papacioc care au fost acolo pentru a face cercetare si a depune marturie BOR a oasndit excluzandu-i din BOR si socotindu-i secta cum ar mai putea face ei ascultare de vreun ierarh al locului? Deci nu ei nu fac ascultare de Dumnezeu sau de ierarhii din BOR care cred in CLD ci au fost exclusi din ascultarea de BOR de catre cei ce nu cred in CLD respectiv de de cei ce nu cred in CLD din Sfantul Sinod. Nu ai cum sa faci ascultare in cele legate de Cuvant de cineva care neaga si nu crede in Cuvant si nu e de acceptat sa faci ce vor ceilalti care nu cred si care vor sa te lepezi de Cuvant si nu fac ascultare de Dumnezeu in privinta asta chiar daca fac ascultare de sf. Sinod in toate celelalte. Poti asculta de ierarhii din BOR care nu cred in CLD doar in celealte lucruri care nu sunt legate de CLD si de acest subiect. In ceea ce e legat de CLD poti asculta de ierarhii din BOR care cred si marturisesc CLD ca find Domnul Iisus Hristos.

Deci daca pute ceva in sCNIP (desi am fost acolo si nu pute nimic) asa cum spune par.Cleopa atunci pute exact necredinta celor din BOR inclusiv a lui care au osandit si pute marturia facuta de par. Cleopa care a osandit inaintea sf. Sinod si nu a crezut in timp ce par. Papacioc n-a osandit inaintea sf. Sinod decat a repetat pe youtube, in interviuri, necredinta sf. Sinod si a par. Cleopa supunandu-se cu smerenie hotararii si dandu-le dreptate si afirmand minciuni credibile ca trupul sf. Virginia nu sunt moaste fara sa fi deschis el mormantul exact pe dos fata de cei de la fata locului din sCNIP care au desfacut mormantul si au marturisit ca au simtit mireasma duhovniceasca specifica asa cum se vede pe filmul facut de Cristi Tabara.

Citat:

Citat:
Iar parintele Cleopa era vazator cu duhul si mare teolog. Caruia i s-a aratat treimea de arhierei si l-a binecuvantat cand a scris o carte.. asa ca sa ascultam de Dumnezeu si sfinti si de Biserica dragul meu.
Bineinteles, nu neg. Asta spun, asta cred si eu, am citit din cartuliile par. Cleopa si sigur ca e bine sa ascultam de BOR, de Sfinti, de Duhovnici. Nu te contrazic. Dar mai afirm: E bine doar in ceea ce fiecare sau toti impreuna asculta de Dumnezeu. In ceea ce nu asculta de Dumnezeu nu suntem datori sa facem ascultare de ei ci de Dumnezeu.

In ceea ce a facut bine Crezand a fost binecuvantat, in ceea ce a facut rau era desfranat asa cum a marturisit si s-a plans parintelui Papacioc. Deci daca era desfranat asta ii venea din faptul ca s-a inhaitat cu desfranata jidoavca cu care s-a plimbat prin gradina si a intrat satana in el si a osandit pe Domnul. Ai citit proorocia par. Lavrentie? Asa petesc toti cei ce se plimba prin Gradina Intalnirii din sCNIP sau prin Gradina Maicii Domnului (Romania) ca apoi sa se intoarca impotriva lui Dumnezeu ca sa arunce cu pietre indarat lovind in Dumnezeu, in sCNIP, in BOR sau in Romania.

gpalama 04.02.2021 15:40:11

Daca Cleopa era desfranat era caterisit si nu mai facea preotie. Il oprea chiar Papacioc de la slujire. Dar nu l-a oprit.

Nerusinat ce esti nu te duce mibtea decat la improscat rahat in sfinti.

Asculti doar cand iti convine tie. Ca diavolul.. doar diavolul vorbeste asa.

Vezi ca ti-ai duplicat postul ca sa il acoperi pe al meu si sa nu raspunzi.

Tot ce faci este sa defaimezi si sa decredibilizezi. Doar atat produci doar atat poti sa peoduci.

Sa dwschzi subiectul "Cleopa era desfranat" este cea mai josnica posibila apucatura sectara.

Esti la cel mai de jos nivel ca om. Esti ca diaboli.

Bor sunt comunisti Cleopa era desfranat.. doar astea sunt categoriile de afirmatii pentru argumentarile tale?

Ascultam cand trebuie nu ascultam cand nu trebuie ascultam cand iese ca nip nu ascultam cand nu iese ca nip...

Te mai poate cineva de pe forum crede cand l-ai improscat cu rahat pe Cleopa? Cand l-ai pus in randul desfranatilor si a desfrantelor a tuturor pacatelor???

Cand arunci pe un forum ca Cleopa era desfranat ca s-a inhaitat in mintea ta nebuna cand tocmai duhovnicul lui care i-a dat dezlegare de slujire zice ca nu e in pacat pe.cine sa cred. Pe papacioc sau un nebun ca tine? Esti nebun mizerabil si gunoi ordinar? Se cuvine sa ascultam de Biserica sau de un nebun pe un forum care improasca cu rahat ce nu stie cand un duhivnic spune altceva.. Mizerie de om ce esti.

De ce mai spui "daca" tocmai cand mai jos si mai sus spui ca era inhaitat si ca a zis ca era desfranat? Vezi cum arunci cu rahat si improsti defaimare?

Asta este lucrarea ta de temelie defaimarea bisericii a sfintilor a dogmelor. Improscarea cu rahat. Atata poti.

Asta face diavolul arunca cu rahat in sfinti.

Sa arunci cu mizerie in Cleopa.e un mare sacrilegiu ... Cand la moartea lui au batut singure clopotele de la catedrala patriarhala.. minune consemnata la patriarhie.

Deci TU ESTI SIGUR CA ERA CLEOPA DESFRANAT pentru ca stii si de unde, ca era cu jidova dar nu esti sigur ca era desfranat... ce josnic... Faci o polologhie mare cu desfranarea lui Cleopa si gasesti si sursa si cauza si toata cazuistica. Nu stii si programul de desfranare? Nu l-ai aflat? Nu ti-e rusine putin sa deschizi si sa arunci cu IPOTEZE SI BARFE ORDINARE , ca un sectar care barfeste fara sa stie ??? Cat de duplicitar si josnic. Nu stii, dar stii sigur ca era desfranat si stii si cum si unde, desi omul ala a scris un catehism o marturisire a credintei...

gpalama 04.02.2021 16:07:33

Citat:

Adica timp de 20 de ani, sunt vreo 50-70 episcopi care nu au cunoscut "prin har" adevarul vostru, dar au cunoscut prin har adevarul Bisericii???

Ipocrit ordinar, nu iti vezi barna din ochi? Doar aplaudacii vostri sunt buni? Doar 1-2 care au retractat sunt buni si restul sunt rai? Restul nu au "harul sectar" sau harul vederii sectare???

La ce te referi prin aburistica lui "prin descoperirea harului". Adica tot ce zice NIP este prin "harul NIp", adica tot ce tine isonul NIP are har si restul nu are har.

Deci ce afirmi tu este ca BOR NU ARE HAR pentru ca a excomunicat NIP... esti tare in argumentare. Adica doar cine recunoaste NIP are har si cine nu recunoaste NIP nu are har. Deci Bor nu are har pentru ca nu a recunoscut NIp si ca harul nu le-a descoperit lor NIP... tataie mintea ta este terci.

Deci tu zici "Cleopa cu siguranta a facut desfranare din cauza jidovei doar daca a facut desfrnare..." esti un inept...

Moroco 04.02.2021 16:10:48

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 666894)
Daca Cleopa era desfranat era caterisit si nu mai facea preotie. Il oprea chiar Papacioc de la slujire. Dar nu l-a oprit.

Nu eu am afirmat asta el a afirmat marturisind despre sine parintelui Papacioc! Poate era smerenie sau poate spunea adevarul cu lacrimi.

Citat:

Nerusinat ce esti nu te duce mibtea decat la improscat rahat in sfinti.
Nu eu am afirmat! Nerusinat esti dumneata care minti ca am improscat cu rahat!
Citat:

Asculti doar cand iti convine tie. Ca diavolul.. doar diavolul vorbeste asa.
Asculta tu depreotii sau duhovnicii sau mai marii care te bat si te osandesc pe nedrept, care folosesc amenintarea si santajul emotional ca sa te impinga in sinucidere, care de trimit sa furi, sa ucizi sau la bordel ca sa te descarci sau de cei care te leapada de CLD. E de ascultat doar ceea ce asculta si ei de Dumnezeu! Nu merge ascultarea cu lipsa de discernamant decat pana la majorat, dupa aia esti declarat iresponsabil daca faci ce spui tu, ascultare ca orbii.Diavolul e in cei ce fac neascultare de Dumnezeu si de mai marii lor in ceea ce ei asculta de Dumnezeu si in cei ce fac ascultare de neascultarea de Dumnezeu a mai marilor lor!

Citat:

Vezi ca ti-ai duplicat postul ca sa il acoperi pe al meu si sa nu raspunzi.
Ce sa raspund la niste rastalmaciri? Ce spun este ce scriu si nu ce spui tu ca spun eu rastalmacind si mintind! L-am duplicat ca sa te fac atent la ce scriu si sa nu mai inti rastalmacind ce scriu!
Citat:

Tot ce faci este sa defaimezi si sa decredibilizezi. Doar atat produci doar atat poti sa peoduci.
Da citate cand afirmi ceva si nu mai minti tragand tu concluzii pe dos!

Citat:

Sa dwschzi subiectul "Cleopa era desfranat" este cea mai josnica posibila apucatura sectara.
El a afirmat despre sine. Zicea si Mosul Putregaiul Mancav-ar Raiul!
NU EU AFIRM ca era putregai si desfranat ci el. Eu am zis ca DACA chiar era atunci asta i se tragea de la..! Nu am afirmat ca era sau nu caci nu am de unde sa stiu.

Citat:

Esti la cel mai de jos nivel ca om. Esti ca diaboli.
Nu am afirmat ceva la care tu sa-ti rupi hainele "teologice" si sa strigi ca si Caiafa, acesta Huleste!

Citat:

Bor sunt comunisti Cleopa era desfranat.. doar astea sunt categoriile de afirmatii pentru argumentarile tale?
Ascultam cand trebuie nu ascultam cand nu trebuie ascultam cand iese ca nip nu ascultam cand nu iese ca nip...

Asta era realitatea marturisita nu de mine ci de par. Cleopa si de cei din BOR care au marturisit ca aveau angajament la securitate si se stie ca BOR avea o conducere colaborationista in seculul trecut care s-a extins pana in epoca Iliescu-kgb.

Citat:

Te mai poate cineva de pe forum crede cand l-ai improscat cu rahat pe Cleopa? Cand l-ai pus in randul desfranatilor si a desfrantelor a tuturor pacatelor???
Rastalmacesti si minti. Nu eu am afirmat ci el, nu eu l-am pus ci el s-a pus daca a fost desfranat.

Desfranarea de care vorbeste sf. Lavrentie este o desfranare justitiara, procesomana, asa ca a comunismului. Daca ai stii declaratiile lui Adrian Fageteanu ai intelege cine e mamica copilului ce se plimba impreuna cu ea prin gradina, o desfranata-jidoavca-comunism, si in copil a intrat satana. Copil era pentru ca a ascultat si de ascultarea de neascultarea de Dumnezeu celor mai mari ca el din BOR caci dupa majoratul duhovnicesc nu mai esti copil si nu mai asculti ca un copil tot ce spun parintii tai ci ai discernamant si asculti doar ceea ce te invata si iti poruncesc ei din ceea ce si ei asculta de Dumnezeu.

gpalama 04.02.2021 16:16:00

Pai am zis exact ce ai zis tu.
Doar ca tu nu preaintelegi ce zici.

Tu improsti cu rahat tot BORul de la un capat la altul si toti sfintii parinti.
Auzi, parintele Cleopa a fostun desfranat. Si mai zici ca te rastalmacesc.

Este exact ce am zis.
Defaimezi si denigrezi intreg BORul, "ca sa nu asculti tu" ca sa iasa ca BOR e rau si ca dogma BOR nu trebuie ascultata.

Asta fac sectarii injura si hulesc dogma si pe Dumnezeu ca sa iasa "adevarul lor" obtinut prin injuraturi...

Doar sectarii fac asa. "Toti sunt rai" deci dogma lor e re. Sunt comunisti sunt rai cu NIP deci sa nu ascultam de ei pentru ca... Dogma lor.e gresita ca sunt rai.

Dar multa ratiune sta in capul tau...

Atata poti tu, sa defaimezi si sa decredibilizezi.

Asta este din repertoriul sectar obisnuit pentru mine nu e nou. Pacat ca te-ai prins foarte tarziu de ce faci.

Ia zi ce ai vrut sa zici prin BOR sunt comunisti si rai prin Cleopa e desfranat prin toti ierarhii sunt rai doar aia pro NIP e buni.. deci toti e rai doar aia pro nip e buni si sa ascultam de nip nu de aia rai.

Ai impartit foarte simplu in rai si pro-nip. Ce e rau nubtrebuie ascultat ce e bun evident ca e nip... Deci e de bine.

Ce nu am inteles corect in ce ai zis mai sus ca parintele Cleopa e desfranat??? Si de ce ai ridicat discutia asta daca nu sa-l defaimezi si sa il decredibilizezi?
Ce dovada mai mare vrei pentru cum procedezi? Si ce dovada mai mare pentru nerusinarea cu care defaimezi si decredibilizezi.
Despre bor numai rahat ca sunt comunisti despre Cleopa ca e desfranat. Vezi ce produci? Scoti numai rahat defaimare si decresibilizare. Doar diavolii produc asa ceva.. ai lucrare de la Dumnezeu?? Nicidecum, cat timp improsti cu rahat si singura ta argimentare este rahatul aruncat in sfinti.

Repun postul...

gpalama 04.02.2021 16:20:10

Citat:

În prealabil postat de Moroco (Post 666896)
Nu eu am afirmat asta el a afirmat marturisind despre sine parintelui Papacioc! Poate era smerenie sau poate spunea adevarul cu lacrimi.

Nu eu am afirmat! Nerusinat esti dumneata care minti ca am improscat cu rahat!

Asta era realitatea marturisita nu de mine ci de par. Cleopa si de cei din BOR care au marturisit ca aveau angajament la securitate si se stie ca BOR avea o conducere colaborationista in seculul trecut care s-a extins pana in epoca Iliescu-kgb.

Rastalmacesti si minti. Nu eu am afirmat ci el, nu eu l-am pus ci el s-a pus daca a fost desfranat.

Desfranarea de care vorbeste sf. Lavrentie este o desfranare justitiara, procesomana, asa ca a comunismului. Daca ai stii declaratiile lui Adrian Fageteanu ai intelege cine e mamica copilului ce se plimba impreuna cu ea prin gradina, o desfranata-jidoavca-comunism, si in copil a intrat satana. Copil era pentru ca a ascultat si de ascultarea de neascultarea de Dumnezeu celor mai mari ca el din BOR caci dupa majoratul duhovnicesc nu mai esti copil si nu mai asculti ca un copil tot ce spun parintii tai ci ai discernamant si asculti doar ceea ce te invata si iti poruncesc ei din ceea ce si ei asculta de Dumnezeu.

Ti-e mintea praf prin tot felul de coclauri si banuite. Esti in conspirationism duhovnicesc in banuita sectara.

Cleopa nu a afirmat ca mergea cu o jidovca cum afirmi tu pentru a-l decredibiliza trupeste si pentru a transforma o formula duhovniceasca intr-o formula de pacat propriu. - aici aduci cea mai mare calomnie duhovniceasca posibila.

Iar calomnia facuta de tine este pentru a-l face "desfranat trupeste" nu un "duhonic care se smereste." Tu l-ai acuast de pacat trupesc, nu ai deschis o discutie duhonvieasca. esti doar un mincinos ordinar care minte ca sa se scuze... L-ai acuzat de pacat si ai deschis o discutie de calomnie.

Iar legat de BOR, ce treaba are dogma cu comunismul. Ca BOR a pastrat dogma si in comunism. Si ce se condamna in NIP este dogma gresita.

Toate analziele - si am pus una SUNT DESPRE DOGMA. nu sunt despre altceva.

In acest caz cum poti spune ca BOR "pentru ca sunt comunisti" si anti NIP au excomunicat NIP pe o analiza de dogma..

Bai baiatule tu vorbesti mult le langa si niciodata la subiect. Bor sunt rai sunt comunisti nu asculti de ei, Cleopa e desfranat...

Esti tare, ai o dogma si o invatatura buna. Fundamentul invataturii si discursului tau este acuzatia defaimarea si decredizbiliarea.

Dogma ortodoxa nu e buna pentru ca "sunt rai" si desfaranati...

Interesant cum in discursul tau apare comunismul, BOR este rau, nu ascultam de NIP, Cleopa era desfranat.

Nu vezi ca discursul tau este O HAZNA DE ACUZARE SI MIZERIE???

Asta este credinta ta?? Haznaua asta din care refulezi mizerii impotriva BOR si a lui Cleopa si a altor sfinti si a Bisericii si a dogmei ??? ?

Nu vezi ca refulezi din haznaua de mizerii cu care esti plin?

Moroco 04.02.2021 16:22:39

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 666895)
Ipocrit ordinar,
Nerusinat ce esti,
Ca diavolul..,
Esti la cel mai de jos nivel ca om.
Esti ca diaboli.
improsti cu rahat...
...foarte multe altele asemenea.

Inceteaza cu insultele. Insulti ceea ce afirmi dumneata ca spun eu deci singur te insulti dupa care insultele mi le adresezi mie. Indubitabil tu afirmi altceva decat afirm eu si insulti ceea ce afirmi ca si cum eu as fi afirmat. Nu ti-e clar ca pe tine insuti te insulti si te blestemi?

N-am de ce sa fiu infricosat sau frustrat vazand ca te batjocuresti pe tine insuti in fel si chip.

Daca ar fi afirmatiile mele ce insulti dumneata as zice ca ma insulti pe mine. Nefiind afirmatiile mele pe baza carora insulti inseamna ca pe tine te insulti.

Daca te folosesti de textul meu ca prin rastalmacire si minciuna sa ma insulti atunci iti cer sa incetezi pentru ca nu asa se dialogheaza!

Daca nu incetezi, cu insulta, minciuna si rastalmacirea atunci nu-ti mai raspund caci nu se poate discuta in conditiile in care dumneata te sinucizi duhovniceste.

Nu vreau sa particip la sinuciderea ta asa ca ma opresc cand o sa-ti revizuiesti tonul! :mad:

gpalama 04.02.2021 16:28:32

Citat:

Amice, l-ai facut pe parintele Cleopa desfranat.

Ce injuratura mai mare poti sa aduci Ortodoxiei.

L-ai injurat pe sfantul ortodoxiei. Pe cel care va fi trecut in randul sfintilor.

Ma acuzi pe mine de chestii cand tu ai injurat un sfant ????

Chiar nu ai masura in ce spui? Chiar nu judeci si nu percutezi in afirmatiile facute de tine pe un forum?

Chiar nu judeci cu masura corecta a lucrurilor ceea ce faci ???

gpalama 04.02.2021 16:32:22

Citat:

În prealabil postat de Moroco (Post 666899)
Daca ar fi afirmatiile mele ce insulti dumneata as zice ca ma insulti pe mine. Nefiind afirmatiile mele pe baza carora insulti inseamna ca pe tine te insulti.

Daca te folosesti de textul meu ca prin rastalmacire si minciuna sa ma insulti atunci iti cer sa incetezi pentru ca nu asa se dialogheaza!

:

Amice tu nu recunosti ce ai scris 2 propozitii inainte si o dai pe conspirationisim si negationism ca nu am inteles eu corect ca nu te-ai exprimat tu corect.

Este foarte clar ce scrii tu nu e nimic confuz nimic de neinteles nu vorbim formule matematic.

Nu te insult eu ci tu esti cel care defaima insulta si denigreaza ortodoxia si sfintii in continuu. Tu esti cel care se coboara in hazna mizeriei acuzarii. Tu ai iesit din BOR si ai improscat BOR cu
- sunt comunisti sunt rai sunt securisti
- Cleapa este desfranat

Vezi mai sus. Ce am zis eu este ca doar un nebun poate sa gandeasca si sa spuna mizeriile astea. Si am dreptate.

Asa ca lasa negationismul si conspirationismul.

Iar despre duhovnicia mea asta este intre mine si Dumnezeu. Dumnezeu ma cunoaste foarte bine sa stie ce e cu mine si ce nu pot ca om. Nu mai purta de grija BOR si nici mie mai bine poarta-ti grija tie ca esti in barca sectara.

Marea problema in ceea ce spui este CA TOT CE SPUI ESTE STRICAT SI SECTAR SI EXPLOATABIL.

Pentru ca tot ce spui este SECTAR - ESTE JUDECATA OSANDIRE DEFAIMARE ESTE INJURATURA, HULA.

De asta mi-e atat de usor sa te pun la punct la fiecare virgula si la fiecare cuvant pentru ca tot sectarismul - protestantismul este in fapt o HAZNA ordinara a mizeriei umane in care poti sa exploatezi orice.

Sectarismul este o hazna plina de mizerie umana, a gandurilor a judecatii de asta orice zic sectarii este rau si exploatabil.. Si singura sansa este sa iesi din barca sectara ca altfel ai sa mirosi pe vecie de rahatul mizeriei sectare.

Ca sa il citez pe CLEOPA - PUTE!!!! Si din cauza asta orice zici PUTE, de asta putem sa iti spunem de fiecare data ca miroase orice spui, ca pute !!!

Moroco 04.02.2021 16:35:37

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 666898)
Ti-e mintea praf ...

Inainte de a continua sa minti, sa rastalmacesti si sa ma insulti incearca sa pricepi ce scriu si nu ce-ti da procesomania ta.

N-am afirmat de par. Cleopa nimic altceva decat ca era sfant sfintit si mare Duhovnic. El insusi a afirmat despre sine ca era putregai si desfranat si nu eu. Parintele prooroc Lavrentie a vorbit despre o mamica-desfranata-jidoavca-comunism... cu care umbla copilul prin gradina Intalnirii sau prin gradina Maicii Domnului (Romania). Desfranarea se refere la o dreapta credinta desfranata prin colaboartionism cu comunismul si cu iudaismul-procesomania.

Nu e vorba ca parintele Cleopa ar fi avut iubite, femei-mamici ci e vorba de mamica-jidolismul-comunistic si masoniac infiltrat in Romania si in BOR si in conducerea statului Roman care erau asa ca o mamica pentru copilul care se plimba prin gradina si in care intra satana-necredinta din spate dintro balta cutremurandu-l pe copil si in care creste apoi antihrismul din samanta aceea deoarece el asculta orbeste si fara discernamant de mamica lui jidoavca-desfranata-comunism-masonerie, copilul asculta chiar si ceea ce ea asculta de neascultarea de Dumnezeu adica de ascultarea de procesomanie si osandire nedreapta asa cum a practicat regimul comunist .

Moroco 04.02.2021 16:53:50

Rectificare:
Citat:

Nu vreau sa particip la sinuciderea ta asa ca ma opresc cand o sa-ti revizuiesti tonul!
Se va citi:
Nu vreau sa particip la sinuciderea ta (duhovniceasca) asa ca ma opresc pana cand o sa-ti revizuiesti tonul!
Incearca sa revi la un dialog civilizat, politicos ca nu suntem in piata, in birt, in carciuma, pe sant sau la usa palatelor cu multe turnulete.

Te iert pentru hulele si insultele facute la adresa mea. Pentru cele facute la adresa celor 7 Tr.A, sCNIP si a CLD il rog pe Hristos sa te ierte caci in mod evident esti iresponsabil-superficial-neglijent-procesoman-desfranat si astept sa-ti revi.

:56::68:

gpalama 04.02.2021 17:04:31

Citat:

În prealabil postat de Moroco (Post 666902)
Inainte de a continua sa minti, sa rastalmacesti si sa ma insulti incearca sa pricepi ce scriu si nu ce-ti da procesomania ta.

N-am afirmat de par. Cleopa nimic altceva decat ca era sfant sfintit si mare Duhovnic. El insusi a afirmat despre sine ca era putregai si desfranat si nu eu. Parintele prooroc Lavrentie a vorbit despre o mamica-desfranata-jidoavca-comunism... cu care umbla copilul prin gradina Intalnirii sau prin gradina Maicii Domnului (Romania). Desfranarea se refere la o dreapta credinta desfranata prin colaboartionism cu comunismul si cu iudaismul-procesomania.

Nu e vorba ca parintele Cleopa ar fi avut iubite, femei-mamici ci e vorba de mamica-jidolismul-comunistic si masoniac infiltrat in Romania si in BOR si in conducerea statului Roman care erau asa ca o mamica pentru copilul care se plimba prin gradina si in care intra satana-necredinta din spate dintro balta cutremurandu-l pe copil si in care creste apoi antihrismul din samanta aceea deoarece el asculta orbeste si fara discernamant de mamica lui jidoavca-desfranata-comunism-masonerie, copilul asculta chiar si ceea ce ea asculta de neascultarea de Dumnezeu adica de ascultarea de procesomanie si osandire nedreapta asa cum a practicat regimul comunist .

Adica ai zis ca Cleopa este si desfranat.

Si acum zici ca este COMUNIST.

Dar mai mult zici ca este posedat de mamica lui jidoavca-desfranata-comunism-masoneri

Adica Cleopa este un desfranat si colaborationst si din cauza asta sa nu ascultam de el.

Apropo, Cleopa a stat vreo 15 ani de zile fugind in pustie de comunisti... de asta stiai?

Si ce cauta mistica asta bolnavicioasa a parintelui Lavrentie legata de comunism si antihrist si unde apare si parintele Cleopa? Ce are legatura parintele Lavrentie cu antihristul si Cleopa? De unde apare Cleopa in gradina cu antihristul si cu diavolul???? Asta este filmul NIP petnru Cleopa??? Ca sa il decredibilizeze l-au pus in gradina cu diavolul???

Asta este teologia voastra despre Cleopa? Un colaborationist "desfranat" (dar doar duhovniceste), de care nu trebuie sa ascultam? Care era prin gradina cu antihristul??? Mai ai halucinatii duhovnicesti?

Asta este descrierea ta pentru Cleopa: Un colaborationist "desfranat" (dar doar duhovniceste), de care nu trebuie sa ascultam

Amice, nu te duce capul prea mult, iar a rezuma ce spui tu duce la nebunii.

Mai bine cred in Cleopa ca stiu cine a fost decat de toti nebunii si demonizatii NIP

Taci, ca doar daca taci nu mai spui prostii... ca doar atata poti sa faci. Gura mica si joc de glezne ca altfel arunci cu noroi.

Ca sa il citez pe CLEOPA - PUTE!!!! Si din cauza asta orice zici PUTE, de asta putem sa iti spunem de fiecare data ca miroase orice spui, ca pute !!!

Moroco 04.02.2021 22:18:34

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 666904)
Adica ai zis ca Cleopa este si desfranat.

Adica zic ca nu eu zic ci el a zis despre sine ("Eu sunt Mosu Putregaiul Manca-var Raiul" catre toata lumea care venea pe la el si plangea ca e desfranat catre par. Papacioc). Se vede insa ca nu poti pricepe. Zici ca am zis eu cand defapt el a zis despre sine si asta stie toata lumea care a folosit netul. Nu poti pricepe cine a zis? Nu poti face deosebire intre mine si el?Inseamna ca nu ai discernamant. Neavand discernamant smintesti si te smintesti.Cine citeste ce scrii te-ar putea crede si ar zice ca eu am zis asa ceva despre el. L-ai face sa creada in minciuni. Nu-ti pasa si pe asta te bazezi. Pe minciuni si pe credulitatea cititorilor. Crezi ca ei nu pot citi firul de discutie si se rezuma la a te crede pe tine. Asa discuta marsavii psdisti foarte "ortodocsi" ca sa parvina, te acuza mereu rupandu-si hainele de pe ei strigand huleste, sustinand ca ai hulit. Cum am hulit eu daca sunt cuvintele lui despre el insusi? Eu doar l-am citat! Nu l-am hulit citandu-l!

Citat:

Si acum zici ca este COMUNIST.
El a fugit din calea comunistilor si s-a ascuns vreo 15 ani prin paduri. Nu zic ca este comunist si n-am zis asta. Tu zici ca am zis caci esti marsav si minti fara nicio rusine in ciuda faptului ca oricine poate verifica. Nu citezi ci interpretezi, deduci tu "logic", imi rastalmacesti textele inversand ceea ce zic si apoi acuzi, defapt iti acuzi minciunile si rastalmacelile tale dupa care versi o tona de insulte la adresa mea pe baza lor. Procedeul asta te dovedeste de marsavie. Semeni cu Ana si Caiafa dar la o scara mult mai mica desi tu te crezi la fel de mare "ortodox" ca ei. Esti bolnav. Esti marsav si nu poti purta un dialog in care sa respecti ceea ce scriu. Nu ai discernamant si nu vrei sa ai.

Citat:

Dar mai mult zici ca este posedat de mamica lui jidoavca-desfranata-comunism-masoneri
Zic altceva. Zic ca ce s-a intamplat cu par. Ilie Cleopa si cu par. Papacioc si cu par. Anania de la Cluj este ceva asemanator cu ceea ce a proorocit parintele Lavrentie al Cernigovului descriind alegoric incoronarea antihristului comunist si neomarxist ca mantuitor pentru popor si pentru toata lumea si care a distrus preotimea si credinta crestina din Romania incat oamenii nu mai puteau intra in biserici de frica sa nu fie turnati la securitate. Citeste proorocia si vei pricepe cine seamana cu copilul. Mie mi se pare ca o bucata din copilul antihrist o regasim in suma (par. Cleopa + par. Papacioc + par. Anania de la Cluj.) referitor la necredinta lor in sCNIP si in CLD.

Citat:

Adica Cleopa este un desfranat si colaborationst si din cauza asta sa nu ascultam de el.
Am spus ca el a a zis despre el asta. Nu el era colaborationistul ci mai marii lui. Cei ce voiau sa-i judece si sa-i osandeasca pe cei din NIP si s-au folosit de par. Clreopa si par. Papacioc, aceia erau colaborationistii cu fiara si cu antihristul comunist.

Citat:

Apropo, Cleopa a stat vreo 15 ani de zile fugind in pustie de comunisti... de asta stiai?
Sigur ca stiam, s-a ascuns prin paduri, prin pustie. Bine a facut. A ascultat, a fugit in munti.
[quote]

Citat:

Mai bine cred in Cleopa ca stiu cine a fost decat de toti nebunii si demonizatii NIP
Crede in cine vrei, nu te opresc . Si eu cred in par. Cleopa cu exceptia oasndirilor si marturiilor sale (despre putoare) la adresa NIP. Nu sunt nebuni si nici demonizati.

Citat:

Taci, ca doar daca taci nu mai spui prostii... ca doar atata poti sa faci. Gura mica si joc de glezne ca altfel arunci cu noroi.
Am zis ca tac pentru ca sa nu-ti faci singur rau si sa te sinucizi duhovniceste
insultandu-ma si lovind in CLD, in cele7Tr.A si in sCNIP si nu ca-mi poruncesti tu, marele "teolog" raspopit care nu pricepi nimic. Nu arunc cu noroi. Uita-te in oglinda, reciteste ce am scris eu si ce zici tu si da-ti seama cine rastalmaceste, insulta, arunca cu noroi.

Citat:

Ti-am spus ce pute daca pute ceva acolo: Necredinta voastra!

gpalama 05.02.2021 02:17:00

Ce treaba aveai tu cu "desfranarea" daca nu sa decredibilizezi? Si ai insistat si ai defaimat si ai adus conotatii care de care mai mizerabile ca sa... Ca sa ce?? Ce treaba are un act duhuvnicesc pomenit ca act josnic de tine? Josnicia iti apartine ...

Faci o tocanita sectara in care bagi profetii sfinri sectarism si alte nebunii si iti iese o nebunie sectara. Si cu defaimare.

Profetia este despre apocalipsa satana antihrist.
Alt timp...
Cleopa si restul au trait in comunism. Analogiile sunt doar pentru nebuni care deviaza cu mintea prea mult...
Profetia nu este un cadru alegoric unde sa faci analogii e un cadru fix in cazul asta. Nu e o profetie simoblica ci precisa.

Tu l-ai facut pe Cleopa colaborationist nu pe mai marii lui. Asa ca nu mai retracta si nu mai da minciuni.
Si ai deschis discutia despre colaborationism vorbind despre persoana lui Cleopa, asa ca te-ai referit la el. Pe el l-ai acuzat si l-ai bagat in aceeasi oala.

De fapt ce nu vezi tu este ca vorbind despre Cleopa ai incercat sa-l tragi intr-o oala cu mizerii de acuzare, comunism, sectraris, antihrist, desfranare, punandu-l in contexte defaimatoare.

Tu l-ai defaimat direct si indirect (tragandu-l in mizerii de acuzare pe diferite contexte pe care le-ai extrapolat) si acum faci joc de glezne. Cleopa era bun, dar era cu comunistii, era desfranat... era de taote felurile. Ce mizerie de discurs... si ce nerusinat esti cand ai construit astfel discursul.

CLD este o dogma sectara care combate dogma Bisericii.
Am citit CLD si o sa pun pe forum nenumarate mizerii sectarr ANTIORTODOXIE gasite in CLD.
Pe scurt CLD profeteste venirea lui Hristos, combate preotia si preotii si Biserica, spune ca doar NIP este "calea". Adica sectarism de cea mai joasa speta imporeiva BOR.

Gura mica atunci cand vorbesti de CLD ca aia sunt antiBOR. Minti pt.ca nu zici care e dogma lor antiBOR.

Citat:

Ti-am spus ce pute daca pute ceva acolo: Necredinta voastra!
Biserica ORTODOXA este in necredinta - asta zici. Nu credem in NIP....
Credem in dogma adevarata si nu si in "noua dogma NIP" si dogma noastra pute dpdv al sectarilor.
Nu credem drept nu credem corect nu credem in NIP deci dogma noastra nu e buna.

Suntem cu totii necredeinciosi si ierarhi si Cleopa si mireni si toti. Toti suntem rai si necredinciosi. O Biserica intreaga.

Asta zici tu, ca toti suntem rai - exact ce zice in lucrarea sectara "cuvantul lui Dumnezeu produsa de Noul Ierusalim".

Doar o mana de inselati din NIP are "credinta dreapta", in randul miilor de secte protestante amagite si ele de tot felul de carti sectare, la fel de convinse care afirma ca si tine ca "doar cuvantul lui Dumnezeu"... si ca "sa mergem la ei sa asteptam Apocalipsa acolo". Nimic nou sub soare doar o secta noua care afirma acelasi lucru.

Ce zici tu este ca intreaga Biserica prin anatema si necredinta ei in NIP pute. Ca nu are credinta intro secta apocaliptica. Ne injuri pe toti si pe Cleopa care a afirmat asta pentru ca ...

Pentru credinta lui Cleopa facea minuni... Pentru credinta lui adevarata si pentru asta credem in Dumnezeul noastru. De asta "pute la Pucioasa" cum zice Cleopa.

Necredinta voastra stramba PUTE pentru ca a-ti modificat dogma Bisericii si a-ti iesit din ea.
Sunteti intr-o hazna a diavolilor de unde aruncati cu mizerie inBOR.

Prefer oricand CALAUZA IN CREDINTA ORTODOXA lucrarea teologului Cleopa Ilie decat cartile sectare ale demonizatilor din NIP...

Moroco 05.02.2021 13:33:54

Partea I

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 666906)
Ce treaba aveai tu cu "desfranarea" daca nu sa decredibilizezi? Si ai insistat si ai defaimat si ai adus conotatii care de care mai mizerabile ca sa... Ca sa ce?? Ce treaba are un act duhuvnicesc pomenit ca act josnic de tine? Josnicia iti apartine ...

Nu decredibilez si nici nu credibilizez, cu asta umbla politicienii corupti si aserviti serviciilor, lucreza la imaginea despre ei si a partidului lor dupa formula pe-afara vopsit gardul si-nauntru leneopardul ascunzand mizeria coruptiei si privilegiilor sub pres. La decridibilzarea mea lucrezi tu de zor mintind, rastalmacind, provocand, afirmand cu marsavie ca am adus conotatii cand eu marturisesc ceea ce e real, adevarat si nu l-am atins nici macar cu o floare pe vreun credincios. Daca tu ti-ai facut din calugari idoli imaculati si fara de pacat ca sa te dai aparator al BOR, un caine "credincios" ce lupta cu "sectantii" si nu vrei sa vezi adevarul e treaba ta. Doar Mantuitorul e fara de pacat si cativa sfint foare mari dovediti de viata si de faptele si de comportamentul lor, restul ca sa ajunga acolo urca treptat o viata acest munte iar la sfarsit tot pacatosi se socotesc. Ce act josnic? Minti ca sa ma decredibilizezi. Tot ce spui despre mine la fiecare postare sunt josnicii si marsavii si strategii viclene de raspopit asa ca nu te mai da tu aparatorul sfinteniei si neprihanirii staretului pr. Clopa ca o faci din interesul marsaviei tale politice si nu din vreo credinta sau vreo ascultare. Vrei sa ma scoti sectant, hulitor de BOR sau de preoti sau de calugari nepricepand ca eu ii sustin cu adevarat fiindca eu ii sustin in adevar si nu ca tine in minciuna cu interes politic si de imagine prin strategii viclene si desfranate si iresponsabile.

Citat:

o tocanita sectara in care bagi profetii sfinri sectarism si alte nebunii si iti iese o nebunie sectara. Si cu defaimare.
Nu defaim pe nimeni, nu sunt sectar ci mirean in BOR si ti-am aratat diferenta dintre eretici si sectari fata de cele7Tr.A. care niciunii nu au fost secta chiar daca OD a cazut la un moment dat in a luta cu BOR pentru ca BOR s-a facut unealta de propaganda a regimului comunist. Tu ma faci sectar cu marsavie ca sa-ti justifici insultele, te dai lovit stiind ca sectele lovesc in BOR si asa folosin minciunile si rastalmacirile vrei sa ma scoti hulitor de BOR, de sfinti sau de preoti. Marsavia, interesul josnic, iti apartine tie pe deplin. Lucrezi pentru credibilizare prin minciuna si viclenie procesoman-desfranata. Faci de rusine Ortodoxia si pe mine ca mirean din BOR. Semeni cu "iudeii" de acum 2000 de ani si cu demonii.

Am afirmat ca au facut rau cei ce au osandit dar stiu ca i-a iertat Dumnezeu. Ei au facut raul nu eu, nu cele 7Tr.A, nu fratii din sCNIP. Sunt fapte reale pe care nu vrei sa le recunosti, le contesti, le negi dovedind ca vrei sa ai orbul gainilor si sa idealizezi si sa idolizezi niste frati calugari sau ierarhi din BOR. Daca afirm ce s-a intamplat ca sa raspund acuzatiilor tale penibile si nedemne de un ortodox si de un om normal la cap care calca in picioare credinta altui ortodox, daca imi ceri sa raspund mereu la niste intrebari inepte si de joasa factura intelectuala si morala nu inseamna ca eu defaim pe cineva ci defaimarile si insultele iti apartin pe deplin. Reciteste si dati seama cat minti facand afirmatii viclene, marsave sustinand mereu ca am zis eu ce n-am zis, interpretand tu pe dos contra evidentei din text, tragand tu concluzii pripite si apoi insultandu-ma ca pe cel mai mare rau, ca pe cel mai mare hot de suflete. Nu vezi cate iti permiti sa faci inchipuindu-ti ca faci bine? Nu-ti dai seama recitind? Nu poti sa faci diferenta intre ce scriu eu si ce afirmi tu ca scriu eu?

Citat:

Profetia este despre apocalipsa satana antihrist.
Alt timp...
Cleopa si restul au trait in comunism. Analogiile sunt doar pentru nebuni care deviaza cu mintea prea mult...
Profetia nu este un cadru alegoric unde sa faci analogii e un cadru fix in cazul asta. Nu e o profetie simoblica ci precisa.
Nu ma mai fa nebun "teologule raspopit" ca nu-ti permit. Cine te crezi sa ma insulti in fiecare postare cu tot ce-ti vine la gura? Esti satanist? Esti bolnav? Ce ai de nu mai incetezi cu insultele? Nu te poti stapani? Ce rost are o discutie cu o fiara turbata ca tine iesita din minti? Opreste-te sa ma mai insulti!
Ai citit proorociile calugarilor nemteni? Coroboreaza-le si o sa vezi hiara rosie si antihrismul care ne va pune impozite si pe aerul respirat! De 70 de ani sunt la putere si acum au venit la guvernare neomarxistii si slugile ateismului si eretismului european si mondial.

Citat:

Tu l-ai facut pe Cleopa colaborationist nu pe mai marii lui. Asa ca nu mai retracta si nu mai da minciuni.
Da citat mitomanule marsav care ai interesul sa ma scoti hulitor de sfinti si de duhovnici! E cea mai clara dovada ca vrei sa intelegi pe dos din interes marsav si repeti! Cum sa-l fac pe el colaborationist? A ajuns asa prin faptul ca s-a lasat folosi si a ajutat la osandirea fratilor ortodocs, dar el n-a fost comunist, n-a fost colaborationist, n-a spus la securitate tainele de la spovedanie. A dus o viata monahiceasca impecabila, avea o minte curata si feciorelnica si se vede asta daca urmaresti interviurile de pe Youtube. Nu l-am decredibilizat nici pe el si nici BOR prin el. Am vorbit despre niste fapte reale indubitabile pe care i le-a iertat Dumnezeu.
Citat:

CLD este o dogma sectara care combate dogma Bisericii.
Nu este nicio dogma, este Domnul Hristos-Cuvantul care graieste peste pamant sufland prin ultima Trambita.

Citat:

Am citit CLD si o sa pun pe forum nenumarate mizerii sectarr ANTIORTODOXIE gasite in CLD.
Ai citit acele mizerii postate de MariaMargareta cu radiografia unei secte. Acela este un fost frate a celor din sCNIP care a fugit din manastire si s-a raspopit si s-a intors ca un mistret cu colt de argint ca sa rastlmaceasca Cuvantul lovind ca prostul si distrugandu-se duhovniceste facand pe placul satanei si a necredinte celor din BOR care au oasndit. Un las care s-a ascuns sub nume de femeie si de pisica. El a scris si cartea Qvo vadis Eclesia dupa care a dat-o la intors si s-a smintit. Se hraneste cu procesomanie-desfranata antihristica exact asa ca si tine cazand in lupta de partea adversarilor Adevarului si devenind antihrist mitoman si marasav lucreaza dezbinarea. Nu te apuca si tu de asa ceva caci vei regreta amarnic msai tarziu. Cuvantul nu se citeste cu necredinta si dorind sa defaimi ci cu Credinta. Daca nu ai mai bine da-i pace.

Citat:

Pe scurt CLD profeteste venirea lui Hristos, combate preotia si preotii si Biserica, spune ca doar NIP este "calea". Adica sectarism de cea mai joasa speta imporeiva BOR.
Vorbesti prostii-marsave si minti si rastalmacesti ceea ce este scris exact asa cum imi rastalmacesti ce scriu eu aici. Nu pricepi ca este Hristos-Cuvantul? Cum crezi tu ca si-ar desfinta el propria biserica ortodoxa, BOR sau ortodoxia de peste tot? Nu stii ce vorbesti. Sigur ca El este Calea si Adevarul si Viata si Invierea caci este Hristos, dar afirma in Cartea Alba ca ORTODOXIA este CALEA Lui! N-ai citit ci doar rastalmacesi cu marsavie ca sa scoti valabila ideea de secta. Nu ti-am aratat diferenta dintre secte, dintre eretici in comparatie cu cele 7Tr.A? N-ai priceput? Reciteste si tine seama de argumente!
Citat:

Gura mica atunci cand vorbesti de CLD ca aia sunt antiBOR. Minti pt.ca nu zici care e dogma lor antiBOR.
Ciocu mic le zici prietenilor tai de betie si de politica si de credibilizare a imaginii false dupa formula pe-afara-i vopsit gardul si-nlauntru leneopardul-putoarea, nu mie. Ok? Nu e anti BOR daca CLD in carte spune adevaruri Adevarate inclusiv de ce se petrece in BOR caci este Dumnezeu si are tot dreptul sa-si mustre slujitorii si biserica. N-ai citit Apocalipsa? Pai si acolo Domnul mustra cele 7 Biserici ale Sale. Nu exista dogma anti BOR! Domnul Hristos nu e impotriva bisericii Sale! El sufla prin a 7-a Trambita si Duhul merge purtat de vant spre cei ce cred si in toata lumea incat si mortii din iad aud.

continuarea mai jos

Moroco 05.02.2021 13:35:20

Partea II

Citat:

Biserica ORTODOXA este in necredinta - asta zici. Nu credem in NIP....
Credem in dogma adevarata si nu si in "noua dogma NIP" si dogma noastra pute dpdv al sectarilor.
Nu credem drept nu credem corect nu credem in NIP deci dogma noastra nu e buna.
BOR ca multime de ortodocsi a fost silnicita sa nu creada in CLD din pricina celor ce n-au crezut si au osandit socotind secta ca sa poata folosi canoanele ca sa-i dezbine si sa-i priveze pe credinciosi de Hristos-Cuvantul. Interesul a fost mai mult politic, caci fiara rosie avea oameni care tineau BOR in slugarnicie prin santaj si amenintari, in obedienta fata de conducerea comunista. Dumnezeu L-a trimis pe Hristos prin Cuvant ca sa sufle prin Trambite nu sa darame BOR ci s-o curete de minciuna, de pacat, de antihristul comunist si s-o intareasca in credinta si in viata sfanta cu gandul la viata vesnica! Nu cu mine sau cu Dumnezeu ar trebui sa te lupti ci cu duhurile rele care au facut si fac dezbinare in BOR privand credinciosii de cel mai mare dar al tuturor timpurilor, CLD pentru sfinti, pentru ortodocsi si pentru toata lumea. E Hristos care vine Cuvant impreuna cu sfintii!

Citat:

Suntem cu totii necredeinciosi si ierarhi si Cleopa si mireni si toti. Toti suntem rai si necredinciosi. O Biserica intreaga.
Nu in general ci referitor la CLD caci ati fost invatati sa nu credeti asa cum ingerii cazuti au invatat omenirea sa nu creada si sa nu asculte de Dumnezeu asa cum este scris in cartea apocrifa a lui Enoh. Daca BOR si-ar fi asumat Credinta in cele 7 Tr. A atunci ati fost invatati sa credeti si ati fi crezut. Nu te puteai pune cu regimul care era ateu si prigonea credinta. Asa doar cativa, foarte putini au avut curajul sa creada sau macar sa nu osandeasca si ei ca proletariatul chemand la arderea pe rug a sectelor dupa ce mai inainte a condamnat pe cine nu trebuia ca fiind secta. Domnul Hristos nu osandeste sectele, nu a venit sa osandeasca, sa judece ci sa caute pe cei pierduti. Le spune cu frumosul tutur pacatele, greselile, iubind orice fiinta umana si cauta sa-i indrepte, sa-i ridice si sa- aduca la ortodoxie daca s-ar putea caci aia e Calea spre viata vesnica fericita.
Citat:

Doar o mana de inselati din NIP are "credinta dreapta", in randul miilor de secte protestante amagite si ele de tot felul de carti sectare, la fel de convinse care afirma ca si tine ca "doar cuvantul lui Dumnezeu"... si ca "sa mergem la ei sa asteptam Apocalipsa acolo". Nimic nou sub soare doar o secta noua care afirma acelasi lucru.
Dumnezeu prin CLD nu neaga dreapta credinta ortodoxa si nu osandeste sectele care sunt credinte trupesti si nu duhovnicesti insa afirma ca biserica intreaga se afla in sCNIP caci acolo avem si Biserica Cereasca Biruitoare, Hristos-Cuvantul vine impreuna cu sfintii, avem si Ortodoxia monahiceasca cu viata curata sfanta si avem si credinta in cele 7Tr.A si in CLD si avem si Legea si proorocii vechiului testament. In alta parte Credinta e stirbita, e partiala.

Citat:

Ce zici tu este ca intreaga Biserica prin anatema si necredinta ei in NIP pute. Ca nu are credinta intro secta apocaliptica. Ne injuri pe toti si pe Cleopa care a afirmat asta pentru ca ...
Nu te injura nimeni. Nu toti din BOR nu cred si in Hristos-Cuvantul suflat prin cele7Tr.Apocaliptice, sunt preoti care in Har au primit credinta caci nu pot sa-si inchida ochii si sa-si astupe urechile ca sa faca pe plac lumii. V-ati unit toti in osandirea respectiva, v-ati unit in necredinta, iar necredinta voastra pute in voi cand va luptati cu Credinta lui Dumnezeu. Nu voi nu credti ci ati fost invatati sa nu credeti prin aceasta manevra de oasandire si sectarizare si atunci toti va supuneti canoanelor si credeti in necredinta caci ati fost siliti sa faceti asta de catre antihrismul comunist si de interesul unora si altora care v-au pacalit. V-a unit satanismul in necredinta in Hristos-Cuvantul si loviti in Dumnezeu. Iar acum toata ortodoxia din BOR e contra caci se indreptateste pe sine ca fiind singura Cale si asa este, este singura Cale si este inchisa in antihrism de catre cei ce au facut acest lucru posibil. Eu va spun ca nu puteti voi sa daramati zidurile blestemului si osandirii si opririi pe baze canonice de aceea v-am spus ca nu sunteti datori sa ascultati de neascultarea de Dumnezeu a mai marilor caci daca veti asculta de neascultarea de Dumnezeu a lor atunci veti fi dezbinati si privati de Cuvant si veti fi lipsiti de acest mare dar al lui Dumnezeu de la sfarsit de timp. Pe mine nu ma deranjeaza si nu va fortez, eu am parte de Cuvant, dar ca ortodox tin cu BOR si cu sufletele credinciosilor ca sa aiba si ei parte de Cuvant. Puteti invinge blestemul, puteti iesi din osandirile absurde daca vreti, puteti darama zidul inchisorii pe care l-a ridicat antihrismul comunist si duhurile rele care va ajuta sa osanditi.

Citat:

Pentru credinta lui Cleopa facea minuni... Pentru credinta lui adevarata si pentru asta credem in Dumnezeul noastru. De asta "pute la Pucioasa" cum zice Cleopa.
Idolizand pe Cleopa te rupi de Cuvant si te inchizi afara impreuna cu osandirea celor care au facut rau. A fost mare Duhovnic si sfant in toate cu exceptia afirmatiilor sale despre cele 7Tr.A si despre sCNIP. N-a vrut sa vada evidenta, minunile, poporul, credinta, dovezile, marturiile si adevarul. A preferat sa faca pe placul conducerii obediente si colaborationiste cu regimul comunist totalitar. Nu-l judec pentru ca si el in intelepciunea lui isi dadea seama ca mai marii din BOR nu vor crede si atunci a mers pe linia posibila care ferea BOR de massmedia care la vremea aia i-ar fi spulberat pentru asumarea celor 7Tr.A. Poate a procedat intelept, insa acum eu marturisesc adevarul caci minciuna, indolenta si indiferenta ne va duce la pierderea celui mai mare dar al tuturor timpurilor CLD suflat prin cele 7Tr.A de la sfarsit de timp iar ultima Trambitare 6-7 este chiar Domnul Hristos care vine calare pe un calut alb ca sa pastoreasca pe poporul sau cel mic din sCNIP si sa carmuiasca toate neamurile cu un toiag de fier spre Rai.

Citat:

Necredinta voastra stramba PUTE pentru ca a-ti modificat dogma Bisericii si a-ti iesit din ea.
Sunteti intr-o hazna a diavolilor de unde aruncati cu mizerie inBOR.
Esti penibil. Nu arunca nimeni mizerie in BOR, pai as arunca mizerie in mine caci sunt mireanin BOR, mi-as submina Credinta. CLD este Hristos-Cuvantul si nu a modificat nicio dogma. El intareste Calea Domnului care este ORTODOXIA. Nu pute absolut nimic acolo, iar putoarea, daca ea se simte, apare de la trandavia-lenea si necredinta unora care nu vor sa aiba discernamant, nu vor sa inteleaga, nu vor sa asculte, nu vor sa vada si sa auda, nu vor sa creada ci prefera sa taca si sa loveasca la nesfarsit si sa mentina acest blestem peste ei, peste cei ce hulesc cu inconstienta, fie biserica, sfintii si ierarhii din BOR fie Cele7Tr.A si sCNIP pentru CLD.

Nu pricepi ca satana si antihristul comunist, luptul imbracat in hana de oaie, de biserica, a bagat dezbinare intre noi ca sa ne batem ca prostii intre noi si el sa poata sa vina sa introneze peste Romania papalacul sau uslamismul-comunistoid sau ateismul stiintificilor si masonilor?

Daca nu pricepi, n-am ce-ti face, ne vom razboi ca prostii intre noi ortodocsii caci "iudeii" nu vor crede pana la sfarsit si se vor infinge in sabia Domnului exact ca tapii turbati si ca puii de vipere.

Citat:

Prefer oricand CALAUZA IN CREDINTA ORTODOXA lucrarea teologului Cleopa Ilie decat cartile sectare ale demonizatilor din NIP...
Ti-ai facut un idol din par.Cleopa si din afirmatiile de sectarism ca sa poti face osandiri proletare. Nu te opresc sa crezi in cine vrei. Marturisesc credinta in cele 7 Tr.A si in sCNIP dovedita pe baza proorociilor implinite, pe baza adevarurilor, minunilor, poporului credincios care a crezut, pe baza incoruptibilitatii si luptei pana la moarte fara sa cedez cu anticristul comunist si cu regimul si cu toata lumea, credinta si fapte indubitabile care nu te pot lasa nepasator ca sa manifesti negationism de parca ai avea orbul gainilor, de parca ai fi autist si surdomut si sa ceri la nesfarsit semne si minuni ca sa crezi.

gpalama 05.02.2021 14:02:45

Citat:

Ti-ai facut un idol din par.Cleopa si din afirmatiile de sectarism ca sa poti face osandiri proletare. Nu te opresc sa crezi in cine vrei. Marturisesc credinta in cele 7 Tr.A si in sCNIP dovedita pe baza proorociilor implinite, pe baza adevarurilor, minunilor, poporului credincios care a crezut, pe baza incoruptibilitatii si luptei pana la moarte fara sa cedez cu anticristul comunist si cu regimul si cu toata lumea, credinta si fapte indubitabile care nu te pot lasa nepasator ca sa manifesti negationism de parca ai avea orbul gainilor, de parca ai fi autist si surdomut si sa ceri la nesfarsit semne si minuni ca sa crezi.
Minti cu nerusinare si incerci prin decredibilizare si defaimare sa inventezi si sa anulezi ce am zis.

Cleopa A ZIS CORECT DESPRE DOGMA ORTODOXA. Este asta un idol??? Poate doar pentru sectari si nebuni...

Marturisesti o credinta in Trompetele Sectaro-Apocaliptice ale NIP pe baza:
1.
- proorocirilor implinite
- adevarurilor
- minunilor

2.
- incoruptibilitatii
- anticristul
- lupta cu comunismul, lupta cu toata lumea

Sectar nerusinat, credinta ortodoxa este cu adevarat intemeiata in proorociri implinite ca ale lui Lavrentie, este intemeaiata in dogma si are o viata Minunata.

Ce zici la 1 pentru NIP este doar experienta si demonizarea din NIP si nu are nimic corect. Nu exista sfant ortodox sa confirme NIP. NIP este secta confirmata de BOR si de sfintii ortodocsi - Cleopa.

DOAR SFINTII ISI DAU CU PAREREA PENTRU SECTE

Apoi treci mai departe si spui indirecti - BOR SUNT CORUPTI, sunt comunisti, NIP sunt nebuni care se lupta cu toti, antihristul...

E o recitare nebuna de cuvinte, buna pentru bolnavii psihic cu tulburari psihice decat pentru oameni normali la cap.

O treci la defaimare si denigrare a BOR, ca sunt comunisti si restul...

Doar atata stii, ai o placa foarte simpla, pe care fara sa vrei o repeti - BOR E RAI, SUNT COMUNISTI, NIP E INCORUPTIBILI...

Citat:

Idolizand pe Cleopa te rupi de Cuvant si te inchizi afara impreuna cu osandirea celor care au facut rau. A fost mare Duhovnic si sfant in toate cu exceptia afirmatiilor sale despre cele 7Tr.A si despre sCNIP. N-a vrut sa vada evidenta, minunile, poporul, credinta, dovezile, marturiile si adevarul. A preferat sa faca pe placul conducerii obediente si colaborationiste cu regimul comunist totalitar. Nu-l judec pentru ca si el in intelepciunea lui isi dadea seama ca mai marii din BOR nu vor crede si atunci a mers pe linia posibila care ferea BOR de massmedia care la vremea aia i-ar fi spulberat pentru asumarea celor 7Tr.A. Poate a procedat intelept, insa acum eu marturisesc adevarul caci minciuna, indolenta si indiferenta ne va duce la pierderea celui mai mare dar al tuturor timpurilor CLD suflat prin cele 7Tr.A de la sfarsit de timp iar ultima Trambitare 6-7 este chiar Domnul Hristos care vine calare pe un calut alb ca sa pastoreasca pe poporul sau cel mic din sCNIP si sa carmuiasca toate neamurile cu un toiag de fier spre Rai.

Cine esti tu sa adaugi exceptia asta "sectara"???? Era bun in toate doar ca era rau cu NIP ??? Ce sectarism iefti.

Iar apoi incepi din nou ca era colaborationst, ca era comunist ca era ASERVIT.. Cleopa era ASERVIT SISTEMULUUI asta zici si apoi zici ca era rau si pnetru asta ce zicea de NIP nu e valid. Cam asta este disursul tau.

Cleopa - un aservit al sistemului, colaborationist, bun in toate, bun in BOR dar rau cu NIP, bun doar doar pentru cele inafara de NIP. Gigele esti incoerent... cand scrii, scrii numai prostii

Citat:

Interesul a fost mai mult politic, caci fiara rosie avea oameni care tineau BOR in slugarnicie prin santaj si amenintari, in obedienta fata de conducerea comunista. Dumnezeu L-a trimis pe Hristos prin Cuvant ca sa sufle prin Trambite nu sa darame BOR ci s-o curete de minciuna, de pacat, de antihristul comunist si s-o intareasca in credinta si in viata sfanta cu gandul la viata vesnica!
Daca BOR si-ar fi asumat Credinta in cele 7 Tr. A atunci ati fost invatati sa credeti si ati fi crezut.
V-ati unit toti in osandirea respectiva, v-ati unit in necredinta, iar necredinta voastra pute in voi cand va luptati cu Credinta lui Dumnezeu.

Nu pute absolut nimic acolo, iar putoarea, daca ea se simte, apare de la trandavia-lenea si necredinta unora care nu vor sa aiba discernamant, nu vor sa inteleaga, nu vor sa asculte, nu vor sa vada si sa auda, nu vor sa creada ci prefera sa taca si sa loveasca la nesfarsit si sa mentina acest blestem peste ei, peste cei ce hulesc cu inconstienta, fie biserica, sfintii si ierarhii din BOR fie Cele7Tr.A si sCNIP pentru CLD.
Din nou negationism, conspirationism si "bor e rai... e comunisiti, politic" - fraze si cuvinte sectare...

Bine ca in BOR sunt oameni intregi la mine si nu sectari nebuni care sa plece cu mintea la plimbare.
Doar nu o sa stam cu satana in brate sa o laudam cum fac sectarii si ereticii.
Credinta noastra in Hristos, credinta curata?? Asta hulesti tu acum ??? Pe care o aparam pe cat putem?
Ne luptam cu fiara, cu satana care vorbeste prin tine.

Deci pute BOR dar nu pute in BOR, iar daca pute nu pute, si este pentru ca pute din cauza sectarilor - ESTE NEVOIE DE PUTINA COERENTA pentru ca minti si te minti pe tine si iti schimbi declaratiile ... esti incoerent in afirmatii.

Citat:

Ai citit acele mizerii postate de MariaMargareta cu radiografia unei secte.
N-ai citit ci doar rastalmacesi cu marsavie ca sa scoti valabila ideea de secta. Nu ti-am aratat diferenta dintre secte, dintre eretici in comparatie cu cele 7Tr.A? N-ai priceput? Reciteste si tine seama de argumente!
Am citit doar mizeria aia de "Lucrarea sectara Cuvantul lui Dumnezeu - Noul Ierusalim" - asta este singura mizerie citita, si din mizeriile de acolo am tras singur concluzia - si o sa pun si pe forum toatae mizeriile de acolo sa vada lumea in ce mizerie sunteti si cat de anti-bor ati ajuns..
Am preferat sursa primara.

Am dat pe carte 20 RON si pe transport 20 RON. Crede-ma ca o am in mana si ma pregatesc de o executie pentru Noul Ierusalim, cu "materialul clientului". Ca de la voi este...

Sunteti sectari si eretici -sunteti ca penticostalii protestantii apocalipticii care hulesc preotii biserica si doar ei sunt buni.

Sunteti o secta si din punct de vedere:
1. Tehnic - pentru ca sunteti in dogma sectara
2. Logistic - pentru ca v-ati izolat si sunteti in izolare
Adica si pe definitie si pe lucrare si pe comportament sunteti SECTA, sunteti sectari, chiar daca evitati aceasta eticheta duhovniceasca dureroasa.

Sunteti o adunatura sectara in toata splendoarea. Sunteti o secta prin excelenta, o adunatura sectara ca la carte. Si da, zicem asta teologi care au experienta. Si Biserica a confirmat si a spus SECTA REA !!!!

O Biserica intreaga spunem ca sunteti sectari si voi la fel cum nu vreti sa schimbati dogma ziceti ca nu sunteti.. Nu pe bune ???

Daca stai in rahat ce vrei sa zicem ca nu miroasa ca nu iti convine tine. Miroase rahatul sectar de la o posta nu te mai stradui sa il acoperi ca nu ai sa reusesti.

Am citit profetiile lui Paisie Aghioritul, ca e ortodox, nu profetiilor altora.

Citat:

Vrei sa ma scoti sectant, hulitor de BOR sau de preoti sau de calugari nepricepand ca eu ii sustin cu adevarat fiindca eu ii sustin in adevar si nu ca tine in minciuna cu interes politic si de imagine prin strategii viclene si desfranate si iresponsabile.
Esti Sectar, hulitor de BOR, defaimator de credinta si de calugari pe care pe toti i-ai porcit in toate felurile in posturile anterioare.
Pentru fiecare ai adus sufieciente defaimari sa scrii o carte.

BISERICA A ARUNCAT ASUPRA TA ANATEMA !!!

BISERICA TI-A CERUT SA TE LEPEZI DE MIZERIA ORDINARA DIN NIP !!!

Pana nu te vei lepada de NIP, esti SECTAR ORDINAR, conform sentintei Bisericii si invataturii Bisericii de care ma tin cu sfintenie !!!

SECTARE, LEAPADA-TE DE EREZIE si REINTRA IN BISERICA PE CALEA DREAPTA A DUMENZEIESTILOR DOGME !!!

Moroco 05.02.2021 16:06:09

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 666914)
............

Provocari, procesomanie, insulte, hule, obedienta, diversiune si lingusism, penibil.

Nu fug nicaieri dar ma opresc.

Rraspopitule, du-te de invata ce zice Domnul Hristos-Cuvantul: "Mila voiesc si nu jertfe!", invata sa nu judeci, sa nu oasndesti, sa nu insulti, sa nu lovesti, sa nu calci credinta in picioare si sa porti un dialog onest, sincer cu buna credinta! Asta ne invata BISERICA!

Rastalmacirea vorbelor mele si practicarea cu marsavie a tacticii decredibilizarii si compromiterii interlocutorilor incomozi e specifica securistilor infiltrati in BOR si propagandei si nicidecum duhovnicilor pe care-i idolizezi din interes ca sa ma scoti hulitor.

Nu-ti pasa ce-ti faci, nu te pazesti, esti obedient, iresponsabil si sinucigas-kamikaze.

N-am sa te ajut sa te distrugi, asa ca ma opresc din dialog pana revi la un ton serios desi nu ai avut asa ceva niciodata. Stiu ca n-am cu cine discuta caci v-a invatat satana si antihristul sa nu credeti si sa lepadati Calea Ortodoxa a dialogului pentru a practica prigoana, teroarea, exclusivismul.

Sunt aici de 15 ani, nu fug nicaieri, sunt oricand gata sa raspund.

Decat un lingusitor si un obedient la osandirile nedrepte ale BOR din vremea de trista amintire... asta te dovedesti . :confused:

Moroco 17.02.2021 12:08:41

Sa citim cate ceva si sa ne lamurim.

1.Trambita nr.1 preot ortodox din BOR.

Preotul Iosif Trifa a fost judecat si caterisit pe nedrept in 1937-1938 . A fost iertat si reabilitat postum de catre Sfantul Sinod al BOR in 1990 la intiativa par. mitropolit Serafim Joanta. De atunci Trambita nr.1 si OD sunt parte componenta a BOR. Multe priciesne frumoase cantate la liturghie sunt scrise de poeti ai Oastei Domnului.

"Dar toți cei care îndrăznesc să vorbească prea deschis, prea limpede și prea înflăcărat, trebuie să fie mereu prigoniți și să sfârșească pe o cruce. Când trimisul acesta al lui Hristos a spus:
Citat:

Iosif Trifa: nu numărul mătăniilor sau al pomenilor, sau al pelerinajelor…nici formalismul sterp încărcat de superstiții și bigotism…nici amestecătura de obiceiuri păgânești și destrăbălarea devenite tradiție, le vrea Dumnezeu de la noi, ci nașterea din nou, o viață nouă predată total în slujba lui Hristos și trăirea fiecăruia dintre noi în toate virtuțile Evangheliei. Aceasta este voia și porunca lui Dumnezeu. Și dacă ne numim creștini, aceasta se pretinde de la fiecare, dar mai întâi de la noi păstorii și îndrumătorii altora. Acesta și numai acesta este adevărul, – unul pentru totdeauna și pentru noi toți.
Acest adevăr nu i s-a putut răbda, ierta, uita."

Citat:

Dialog intre preotul Vasile Oatu si par. Iosif Trifa:

De cum ne-am văzut față către fată, Părintele Iosif m-a întrebat cu ochii înlăcrimați:

– Părinte Vasile, spune drept, credeai să mă mai vezi? Credeai să mă mai vezi și să mai putem vorbi amândoi acuma? Credeai să ne mai întâlnim?

Și i-am răspuns:

– Numai întemeiat pe minunea învierii, dar altfel nu.

– Părinte Vasile, a adăugat Părintele Iosif, de patru ori am fost înviat ca din morți. De patru ori am trecut prin moarte și Domnul m-a ridicat. De aceea nu mă mai tem de moarte și nici nu vreau să mă mai gândesc la ea. Văd că Dumnezeu mă are în grija Sa neconte*nit. Și atunci ce grijă mai pot eu avea? De acum fie voia Domnului. Eu nici nu mă mai gândesc la moarte.
Citat:

Ostas, poet si detinut pentru credinta in Dumnezeu. Traian Dorz: „Fiți și voi sfinți în toată purtarea voastră“ este o poruncă și nu numai un sfat, pentru toți credincioșii lui Dumnezeu. Dar mai ales pentru împreună-lucrătorii Lui (I Petru 1, 15). Căci mai ales ei trebuie să trăiască înaintea Lui în sfințenie și în neprihănire toate zilele vieții lor (Luca 1, 75). Îmbrăcați în omul cel nou, făcut după Chipul lui Dumnezeu, de o sfințenie și o neprihănire pe care o dă adevărul (Efeseni 4, 24). Și, după cum Hristos S-a sfințit El Însuși pentru ucenicii Săi (Ioan 17, 19), tot așa și ei trebuie să se sfințească pentru ucenicii lor. Fiindcă numai așa aceștia vor putea fi sfințiți în adevăr.

...pentru a face o lucrare înaltă, frumoasă și durabilă trebuie neapărat să te ridici mereu tot mai sus pe schelele sfințeniei. Căci numai de acolo vei putea spune cu tot curajul smereniei cerești: Urmați-mă pe mine, fraților… și uitați-vă bine la cei ce se poartă după pilda pe care o aveți în noi (Filipeni 3, 17). Vă rog să călcați pe urmele mele (I Corinteni 4, 16), căci și eu calc pe urmele lui Hristos (I Corinteni 11, 1). Ce ați învățat, ce ați primit și auzit de la mine și ce ați văzut în mine faceți! Și Dumnezeul păcii va fi cu voi (Filipeni 4, 9). Și voi înșivă ați călcat pe urmele mele și pe urmele Domnului… așa că ați ajuns o pildă pentru toți… (I Tesaloniceni 1, 6-7). Fiindcă atunci lucrarea ta va avea spre cine să privească și să se îndemne la sfințenie; tu vei fi o pildă înaltă pentru ea. De aceea, frate lucrător cu Dumnezeu, nu te mulțumi niciodată cu tine însuți, cu ceea ce ai ajuns să faci. Nu înceta niciodată să-ți dai toate silințele spre a uni tot mai mult și mai mult o virtute sfântă cu alta. O stare sfântă cu alta. O treaptă sfântă cu alta (II Petru 1, 5-11). Pentru ca încercarea credinței (și lucrării) voastre să aibă ca urmare lauda, slava și cinstea, la arătarea lui Iisus Hristos (I Petru 1, 7).

Cele trei mijloace de sfințire ale vieții, mai puternice, sunt:

1. Cuvântul Sfânt al lui Dumnezeu, Biblia. Cercetarea și meditația lui zilnică, cu toată stăruința atenției și cu toată dorința ascultării.

2. Rugăciunea fierbinte, adâncă, puternică, sinceră, iubitoare, necurmată și din toată inima… Însoțită cât mai adesea de post. Și totdeauna de înfrânare.

3. Părtășia frățească. Cercetarea frățească. Ajutorarea frățească. Unitatea frățească. Adunarea frățească. Ascultarea frățească. Dragostea frățească."

Moroco 17.02.2021 13:00:47

2. Trambita nr.2 Ciobanasul Petrache Lupu omu' lui Dumnezeu, tanar ortodox care indeamna oamenii spre acultare de sfanta biserica.

"Petrache le-a spus ceea ce Moșul îl învățase să spună. Le-a zis femeilor să nu mai lepede copiii, oamenilor să nu mintă, să nu se dușmănească, să nu fure, să nu preacurvească, să-și respecte părinții și pe cei bătrâni, să postească posturile, miercurile și vinerile, și să nu mai facă fapte rele, neplăcute lui Dumnezeu."

Citat:

Petrache Lupu: Pocăiți-vă, îndreptați-vă, feriți-vă de rele, mergeți la Sfânta Biserică și vă rugați și împliniți poruncile învățate de ea”.

Asta e miza. Minunile există, iar Dumnezeu ni se poate arăta!

Citat:

Un orb tamaduit. -Povestiți-ne cum a fost. Cum s-a petrecut minunea, ca să spun așa…
-Sincer să fiu, nu mi-l amintesc deloc pe Petrache Lupu cel de atunci, de imediat de după ce am început să văd. Părinții mi-au spus însă că Petrache s-a rugat la Maica Domnului și la Domnul nostru Iisus Hristos pentru mine; simplu, țărănește, așa cum se ruga el pentru toți cei care veneau la Maglavit. Tot de la părinți știu că m-au dus la salcia tămăduitoare și că acolo am întins pălmuțele mele de copil și în ele a picurat apă din salcie. Cu acea apă mi-au umezit ei ochii. Ceea ce țin minte au fost luminile…
-Ce fel de lumini?
-Nu, să nu vă închipuiți cumva că este vorba de ceva supranatural! Era noapte. Mulțime de oameni stăteau întinși pe iarbă, frânți de oboseală, veniți la Maglavit de departe, cu felurite probleme. Când, deodată, eu m-am trezit din somn și am început s-o strig pe mama: „Mamă, ia uite ce lumini! Ce lumini!”. Vedeam mii de lumânări aprinse la „locul sfânt”. Vedeam felinarele căruțelor și focurile în jurul cărora stăteau oameni. Am început să mă plimb printre cei care dormeau, să-i „deranjez”, minunându-mă de mulțimea luminilor din jur. Pur și simplu uitasem că nu văzusem vreodată. Bucuria a fost de nedescris. Părinții căutau să mă țină pe loc, însă nu aveam neam astâmpăr. Creștinii care mă cunoscuseră că fusesem orb și acum vedeam – eram sosiți noi de vreo câteva zile la Maglavit – le spuneau părinților: „Lăsați-l, lăsați-l să umble!”.
-Ați mai avut de atunci probleme cu vederea?
-Nu, niciodată. Mulțumesc lui Dumnezeu.

Moroco 17.02.2021 13:57:50

3.Trambita nr.3 Par. ortodox prooroc, ieromonah si staret Arsenie Boca cu vederea lui profetica exprimata in pictrura bisericii Sf.Nicolae de la Draganescu, prin lentila caruia putem vedea si noi impreuna cu el persoanele Ceresti.

Cuvinte-mesaj:
"Mã, nu toti din lume se prãpãdesc, nici toti din mãnãstire se mîntuiesc"

"Nici abuzul, nici refuzul".

"Cine face curte nu face carte"

"Cine face curte nu face carte".

"Nasteti-vã sfinti!"

"Sã-ti feresti capul de frig si de prostie!"

"În mintea strîmbã si lucrul drept se strîmbã"

"Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã"

"Un suflet trist este un suflet cu luminile stinse"

"Bobul lui se preschimbã în tãciune, iar el se crede grîu nedreptãtit"

"Ajutati-mã sã vã pot ajuta"

"Fiecare dintre noi ducem un necredincios în spate"

"Domnul Hristos a fost rãstignit cu spatele pe crucea materialã si cu fata pe crucea spiritualã"

"Domnul Hristos a fost rãstignit cu spatele pe crucea materialã si cu fata pe crucea spiritualã".

"Să ai întelegere fatã de neputinta omeneasca"

"A fi fericit înseamnă a-l face fericit pe celălalt".

"De la cârma minții atârnă totul. Dacă nu ai ordine în minte nu poți avea ordine în viață".

"Iubește smerenia, că prin ea Dumnezeu îți va acoperi păcatele. Smerenia este sarea virtuților".

"Toate diamantele lumii sunt un gunoi, față de o clipă petrecută în lumina dumnezeiască".

„Oare știi, omule, că din prima și până în ultima zi a vieții tale alergi mereu? Îți transporți sufletul spre limanul împărăției lui Dumnezeu, în căruța trupului tău. Fii hotărât! Încearcă și ai să vezi cât poate un om care vrea să fie curat”.

"Când vin necazurile tu să rostești: așa-mi trebuie". "Fă binele și așteaptă răul".

"Fără îndoială, la ziua Judecății nu vom fi întrebați ce-am citit, ci ce-am făcut; nici dacă vom vorbi cu dibăcie, ci dacă am trăit cum se cuvine”.

"Nu suntem născuți de timp, ci de veșnicie. Așa se face, că avem într-o fărâmă de țărână și celălalt tărâm. Deși trăim o vreme îmbrăcați de lumea aceasta, totuși ni se întâmplă clipe când fratele vis și sora moarte ne dau târcoale și ne despică făptura în două".

"Viața înfrânată duce la redobândirea sănătății încât să poți deosebi binele de rău".

"Rugăciunea e respirația sufletului, iar postul e apa care stinge văpaia patimilor".

"Cea mai grea luptă în viața aceasta nu este alta decât biruirea de sine. Căci biruirea de sine duce la propășirea binelui”.

"Voi, ca tineri începători ai vieții, sunteți poate ispitiți de ideea că tineri fiind, de ce să începem cu copii din primul an, ci să ne mai trăim puțin viața că mai avem vreme și de copii. Cu acest gând, dacă-l primiți și-l luați de bun, vă deschideți calea către păcat și către tot felul de necazuri care vin".

"La conviețuirea căsătoriților, nu-i bun nici abuzul, nici refuzul. Abuzul îl atinge pe soț, refuzul pe soție, dar și pe soț".

"Copiii sunt roadele dragostei; evitarea nu e dragoste, ci crimă. Căutarea plăcerii numai, cu evitarea rostului firesc al instinctului, e viciu și păcat".

"Când te scoli dimineața din somn, gândește-te că Dumnezeu îți dă ziua pe care n-ai fi putut să ți-o dai singur, și pune deoparte prima oră sau măcar un sfert de oră din ziua ce ți s-a dat și adu-o drept jertfă într-o rugăciune de mulțumire și de cerere bună".

"Oamenii se roagă lui Dumnezeu să-i scape de necazuri, iar Dumnezeu se roagă de oameni să părăsească păcatul. Acum judecați, care și de cine să asculte întâi: Dumnezeu de oameni sau oamenii de Dumnezeu?"

"Când îți iei răspunderea de a rodi copii, Stăpânul vieții îți va ajuta să ai și ce le da de mâncare și-ți va asigura și cinstea căsătoriei. Deci, nici abuzul, nici refuzul, ci o dreaptă socoteală și o conviețuire corectă și cinstită".

"Oare de ce vin oamenii așa de în silă la spovedit? - Fiindcă știu că li se cere lepădarea de păcate. Ori lor le plac păcatele mai mult decât înfrânarea de la ele".

"Nu e un biruitor mai mare pe pământ, decât acela care se biruiește pe sine însuși și domnește asupra patimilor sale".

"Când Mântuitorul poruncește iubirea de vrăjmași, El n-o face ca să te îngenuncheze în fața celui rău, ci ca să te elibereze de răul din tine și în felul acesta să-l limiteze".

"În mintea strâmbă și lucrul drept se strâmbă".

„Dă-ți osteneala să suferi cu răbdare lipsurile și slăbiciunile altora, oricare ar fi ele, pentru că și tu ai multe din acestea pe care trebuie să le sufere alții”.

„Să nu lași nici pe fratele tău să se culce întristat împotriva ta, nici tu să nu te culci scârbit împotriva lui, ci mergi și te împacă cu fratele tău".

„Nu există vrăjmaș mai mare pentru om, decât omul însuși și de nimic nu trebuie să se teamă omul ca de el însuși. Cine își stăpânește simțămintele, acela își petrece viața în pace”.

"În cadrul familiei există o gamă întreagă a desfrânării, prin așa-zisele aberații sexuale, încât se pune accentul numai pe plăcerea erotică, nebunească, care devine o a doua natură a soților, încât ajung sărăciți de putere și robiți de durere”.

„Plăcerea, căutată numai pentru ea însăși, cheamă repetarea din ce în ce mai deasă a actului, până ce ajunge la distrugerea sistemului nervos. Mai mult chiar: ea aprinde organismul și-l împinge până dincolo de posibilitățile sale funcționale; ea cere extenuarea și atrage urmările ei, aberațiile și nenumitele perversiuni; ea provoacă frângerea oricărei cenzuri morale și-și duce supușii până la doaga nebuniei”.

"Iubirea nu are marginile omului, nici spațiul, nici timpul. Nu piere niciodată, e puternică, încât străbate dincolo de mormânt și ajunge pe cel iubit. Străpunge iadul, care nu-i poate sta împreună și străbate cerul”.

„Nimeni nu-i atât de înțelept să se poată îndrumă singur, dar se cade să ne suferim, să ne mângâiem și să ne ajutăm, să ne învățăm și să ne îndrumăm unii pe alții. Ceea ce te face atât de supărăcios nu-i zelul pentru aproapele, ci o iubire de sine, năzuroasă, arțăgoasă, posomorâtă. Pietatea cea adevărată e blajină și răbdătoare, fiindcă ea te arată cine ești...”

„Închide-i gura celui ce bârfește la urechile tale, ca să nu săvârșești păcat îndoit împreună cu acela: pe ține obișnuindu-te cu patimă pierzătoare iar pe acela neoprindu-l de a flecări împotriva aproapelui”.

„Dacă pe unii îi urăști, pe alții nici nu-i iubești, nici nu-i urăști, pe alții iarăși îi iubești dar potrivit, și în sfârșit pe alții îi iubești foarte tare, din această neegalitate se cunoaște că ești departe de dragostea desăvârșită care cere să iubești pe tot omul la fel deopotrivă”.

Moroco 17.02.2021 14:38:25

4.Trambita nr.4 Maica stareta ortodoxa Veronica Gurau de la Vladimiresti.

Profetiile Maicii Veronica de la Manastirea Vladimiresti. Interesant , as
spune eu, mai ales ca a fost constestat si stigmatizata atat de catre BOR ,
cat si de catre comunisti.

In Romania are loc cea mai mare lucrare harica din lume.
La cererea lui Decebal, la Tronul de Lumina, se infaptuieste in Romania, cea mai mareata lucrare harica infintata si sustinuta de trimisa Cerului cu misiune speciala- Gurau Vasilica- azi Maicuta Veronica, care vine din Orasul de Aur al Maici Domnului, fiind inzestrata cu harurile Maicii Domnului. Din copilaria ei descrisa in volumele publicate Viata si vedeniile Maicii Veronica, redam
cateva momente esentiale.

Este al cincilea copil al familiei Gurau. Mama a vrut sa-l avorteze, dar o voce in vis i-a spus:
" Sa nu indraznesti sa omori acest copil, ca va fi pentru fericirea si mantuirea multora si de mare folos omenirii!". Si asa a si fost. La sapte ani, pe cand mergea la scoala este invaluita intr-un nor haric, care o va proteja de necazurile mari pe care ea avea sa le intampine chiar din partea celor pe care urma sa-i ajute.
La noua ani ramane orfana. Singura avere de la mama ei fiind icoana Maicii Domnului, care trebuia sa-i tina loc de mama. Fratii vitregi n-o doresc deloc, iar cel mai mare caruia ii ramane casa, este nevoit s-o ia la el. Dupa plecarea fratelui Petrica in armata, copila ramane cu sotia acestuia, care si-a propus sa scape de ea fara ca nimeni sa stie. A spus vecinilor ca a dat-o pe Lica(de la Vasilica) de crescut si a inchis-o intr-un chiler( magazie), fara foc si fara mancare. Aici avea sa traiasca micuta Lica doua ierni si doua veri.
De aici incep miracolele; un copil normal nu ar fi putut trai fara caldura si fara hrana dar ea cum a trait? Sfantul Pantelimon (doctor fara de arginti) i-a spus mai tarziu intr-o vedenie:
" Eu am fost harazit de la nasterea ta sa te ocrotesc si sa te invalui cu harul Duhului Sfant ca satraiesti." La un moment dat, fiind plina de paduchi ce o mancasera atat de tare incat ramasese numai piele si os, I s-a adresat Maicii Domnului:
"Mama mea m-a dat in grija Ta! Si Tu de ce ma lasi sa ma manance paduchii?" Iar Maica Domnului, din icoana, i-a raspuns:
"Nu te teme! Vei fi mai fericita ca toti!" Si intr-adevar, trairile duhovnicesti ale Maicutei in legatura ei cu Cerul nu le-a avut nimeni, dar a platit scump si mai plateste inca.
Dupa cumplita suferinta de la fratele Petrica, este luata in sfarsit sa fie crescuta de unchiul Ionica Barbu, care nu avea copii. Aici o duce ceva mai bine, nefiind scutita dde suferinte. Tot aici isi incepe pregatirea duhovniceasca, ducandu-se la biserica si la adunarile "Oastea Domnului", iar cand I se interzicea sa mearga la biserica, se ruga si se spovedea cu lacrimi, celui mai frumos copac din gradina, pe care in acel moment il vedea in flacari (foc imaterial binenteles!).
Eliszar
Prima vedenie cu Mantuitorul iisus Hristos
La saptesprezece ani, pe cand culegea porumb cu sora ei vitrega, ii apare in toate maretia si splendoarea Insusi Domnul nostru Iisus Hristos, care o intreaba:
-Ce aveti in cos? Oare mancati azi de dulce?
-Nu mancam de dulce, ca este Sfanta Vineri. Mama ne-a pus noua poame (struguri)!
-Asa sa spui la lume ca sunt trei zile de post pe saptaman: lunea, miercurea si vinerea.
Eu care stiam ca sunt numai doua zile de post ii raspund:
-Bine, am sa le spun, dar stiu ca lumea n-o sa ma creada, caci stiu ca lunea nu este zi de post.
El atunci imi zice:
-Lasa, am eu grija! Cine crede, bine, cine nu, am eu grija! Tu este datoare sa spui!
-Vezi colea, v-am dat papusoi sa nu muriti de foame si tot felul de roade aveti pe fata pamantului si lumea este tot rea. Eu demult am voit sa va pierd, dar nu m-am indurat de ruga Maicii mele, ca sta pururea in genunchi si se roaga: -Iarta-i Fiule si de asta data! Si oamenii o injura si o necinstesc, si Ea are rani la genunchi stand si rugandu-se pentru voi!
Eu am inceput sa plang si am zis: - Cred ca asa o fi, suntem rai, si am dat iarasi sa pornim.
Apoi imi zice: - Cuvintele care le-ai vorbit cu mine sa le spui la lume si sa nu te rusinezi!
-Lasa ca am sa le spun si de ce sa ma rusinez! Dar stiu ca lumea nu are sa ma creada!
-Lasa sa nu creada, va vedea ea cand va veni Focul cel mare si moartea cea infricosata, atunci va fi prea tarziu!
Eu il intreb: -Matale de ce nu calci pe pamant? Lasa privirea in jos si putin zambind imi zice:
-Eu nu calc pe pamant, ca pamantul s-a spurcat! Eu ii raspund: -Cred ca asa o fi! Apoi se intoarce catre mine, avand degetele in forma Sfintei Cruci si imi face semnul Sfintei Cruci in fata zicandu-mi:
-Sa ma asculti!
-Lasa ca am sa te ascult! Apoi se inalta la cer catre rasarit, uitandu-ma dupa dansul pana s-a acoperit de nori.
Continuarea profetiei Maicii Veronica de la Vladimiresti.
"Focul il trimit pe acest Pamant!"
O vedenie la fel de infricosatoare este si cea din ziua de 3 feb. 1938, cand ii apare din nou Mantuitorul:
-Nu pot sa mai rabd! Focul il trimit pe acest pamant! Deodata apare in partea dreapta a
Mantuitorului, Sfanta Fecioara, Maica Domnului, inconjurata de o lumina, imbracata in negru, cu o naframa neagra lasata pe cap, de nu se vedeau ochii de lacrimile ce-i curgeau pe obraz, sta cu mainile inclestate si se ruga catre Mantuitorul. Vad pe Mantiutorul ca intoarce capul catre Dansa si zice:
-De ce mama plangi? Si n-a raspuns nimic Sfanta Fecioara. Si iarasi o intreaba:
-Pentru ce mama plangi? Atunci am auzit un glas plin de durere zicand:
-Plang, Fiul meu, ca sa-i ierti si de asta data!
-Nu pot mama sa-i mai iert! Caci au facut pacate mari, strigatoare la cer, nu mai indrazni si da asta data sa ma opresti! Atunci Maicuta Domnului cu lacrimi in ochi curgand la vale pe obraz si framantandu-si mainile ii zice:
-Iarta-i, Fiul meu, si de asta data! Apoi Mintuitorul ii zice:
-Le-am dat timpuri bune, dar ei tot rai, le-am dat seceta, ei tot rai, le-am facut minuni, ei nu vor sa creada, le-am dat pagube, ei nu vor sa se intoarca. Iata, pe tine ca pe o mama te ascult, dar ca un Dumnezeu n-as putea sa te mai ascult. Atunci Preasfinta Fecioara s-a plecat catre Mintuitorul si
deodata a disparut. Si Mintuitorul se intoarce spre mine, zicandu-mi:
-Vezi cit se roaga Maica Mea pentru voi? De nu s-ar fi rugtat Ea pentru voi de mult v-as fi pierdut!
Eliszar
Asa sa se faca!
O alta proorocire este prevazuta in vedenia din 10 iunie 1938 : "De n-au sa asculte toate cite ti le-am dat, voi ridica domn peste domn si imparat peste imparat si focul si nenorocirea vor veni peste voi."
Constructia minastirii Vladimiresti a fost facuta tot pe baza de vedenii dumnnezeesti. In vedenia din ziua de 21 august 1938, din mina Mintuitorului iese o lumina puternica care intra in pamant,
spunindu-i:
"Aici sa fie altarul meu, aici sa ridicati o minastire in cinstea Maicii mele. sa fie un schit cit de sarac de maici dar numai de fecioare. aceasta minastire sa poarte numele maicii mele, ca daca n-ar fi fost maica mea sa se roage pentru voi de mult v-as fi pierdut!"
Desi saraca si orfana, la porunca Mintuitorului, tinara copila raspunde ferm:
"Da Doamne, se va face!" ... si s-a facut. A mers in toata tara timp de patru ani si a strins banut cu banut, vorbind oamenilor in acelasi timp despre vedeniile avute. Este extraordinar de interesant istoricul acestei sfintei minastiri. [...]
continuarea mai jos

Moroco 17.02.2021 14:46:11

continuare

Continuarea profetiei Maicii Veronica de la Vladimiresti.
"Acestea sunt clopotele ceresti..."
O descriere asemanatoare este si cea din vedenia din 11 iulie 1939:
"Sfinta Fecioara, ce-a fost cu sunetul clopotelor si acel cor minunat ce cinta aseara?" Preasfinta Fecioara imi zice: "Acestea sint clopote ceresti iar corul ce ai auzit este corul ingerilor ce slujesc cu Fiul Meu si Mintuitorul vostru care face slujba totdeauna. Voi aminati din zi in zi cautind sa faceti ziduri inalte (schitul), dar aminarea voastra este zadarnica. Cand veti voi sa-l mai faceti, nu mai este primit, fiindca nu mai aveti timp, ca anii durerilor v-au cuprins. Aceste suflete care isi vor petrece viata in acest loc, prin rugaciunile si chinurile ce li se pregatesc vor cistiga Tara Romaneasca." Eu am inceput sa pling iar Preasfinta Fecioara imi zice:
"Nu te teme caci eru voi fi cu voi si va voi scapa de la toate".

Alta data, in vedenia din 26 octombrie 1939, Mintuitorul Iisus Hristos ii apare imbracat in haine arhieresti, stind pe Scaunul de Judecata, spunindu-i: "Vasiliso, norodul striga asupra ta ca biserica se face pentru voi!" Apoi ridica mina in sus si zice: "Iata Biserica voastra!" Atunci am vazut ca se desface Cerul in doua si s-a format o scara poleita cu aur. Apoi vad sus o biserica mareata din care ieseau raze de lumina. Eu am strigat cu glas tare:
"Doamne Iisuse Dumnezeul meu, ia-ma si pe mine acolo!" Domnul nu mi-a raspuns nimic, intorcand spatele catre mine. Deodata am simtit doua miini care m-au apucat de subtiori. Am ramas atunci cu trupul in nesimtire insa vedeam cum intr-o clipa am ajuns la acea biserica pe care o vazusem sus. Dea dreapta bisericii era Prea Sfinta Nascatoare de Dumnezeu imbracata in vesminte galbene, ce straluceau ca soarele iar pe cap purta o cununa despre care nu pot spune cum era fiindca in nici o icoana nu am vazut-o asa de impodobita. De alta parte a bisericii, am vazut un parinte cu mantie pe el si in mina dreapta tinea o sabie. La un semn al Mintuitorului, usile s-au deschis. Mintuitorul a intrat in Biserica. Eu simteam acele miini ce ma purtau de subtiori ca ma baga in biserica. Vazind-o asa de luminoasa, am strigat cu glas tare: "Cine slujeste in aceasta biserica?"
Domnul mi-a zis: "Aici slujesc ingerii pina la venirea fecioarelor intelegatoare!" (fecioarele cele intelegatoare sint toate sufletele care au ajuns la stadiul de fecioara - puritate).

Pentru cei ce sint inruditi cu instrumentul milosteniei, le oferim vedenia din 5 ianuarie 1940: Vineri, in ziua de 5 ianuarie 1940, pe la ora 1 ziua am iesit afara din bordeiul unde locuiam si iata ce vazui:
un parinte monah cu o haina pe el zdrentuita, cu incaltamintea rupta de I se vedeau degetele, cu un culion vechi de tot si cu un bat in mina. Cand l-am vazut, cu inima zdrobita de mila lui, m-am aplecat si facandu-i metanie i-am zis: "Blagosloveste parinte!"
El mi-a raspuns: "Dumnezeu sa te blagosloveasca fiica mea". Eu l-am intrebat:
- De unde vii taica parinte? - De pe cale lunga, fiica mea, flamind si rufos dupa cum ma vezi. Vocea lui duioasa m-a facut sa pling si am zis:
- Taica parinte, noi azi ajunam si nu avem ce va da de mincare, dar sa cer putina piine de la o sora de la care i-a adus mama ei de acasa.
El imi raspunde: - Daca vrei! Apoi imi zice: - Stati bine in bordei? Eu i-am raspuns:
- Multumim lui Dumnezeu. Apoi ii spun: - Taica parinte, acum e frig si sfintia ta esti gol, nu ramii la noi? El ma intreaba: - Dar am loc? Eu i-am raspuns: - Rog eu pa parintele nostru sa te primeasca in chilie la dinsul.
El imi zice: - Bine! Apoi, eu vazindu-l asa rufos, mi s-a facut mila de el si am zis:
- Taica parinte, eu am doua rase, vrei sa-ti dau una sfintiei tale, caci nu se cunoaste ca-i de sora.
El imi spune: - Daca vrei. Atunci plina de bucurie, cobor pe scari in bordei, zicandu-i:
- Nu vii in bordei la noi? El nu mi-a raspuns nimic. Vazind ca nu-mi raspunde nimic, l-am trimis in chilie la parintele nostru. Am intrat in bordei, am taiat piinea ce o aveam si am iesit afara. Vazind ca nu mai este parintele calugar unde l-am lasat, am mers in chilie la parintele nostru, crezind ca este acolo, dar nu l-am gasit. Atit stiu ca am zis:
"O, Doamne unde s-o fi dus parintele cel strain?" Alerg fuga in alt bordei unde locuieste un frate batrin si-l intreb:
"N-ai pe nimeni inauntru frate?" El imi spune: "N-am sora!" Ies afara, tinguindu-ma ca unde s-o fi dus. Mi-a venit in gind sa ma duc in bisericuta (paraclis) sa vad poate o fi acolo si merg sa-l caut. In fata bisericii vad pe Domnul nostru Iisus Hristos sus in aer, tinar si frumos, in haina alba, cu parul lasat pe umeri si cu miinile ridicate de la cot in sus, aratindu-mi ranele si zicand cu o voce blinda:
- Iata, Vasilico, pe Cel ce-L cauti tu! Nu-ti vreau piinea, nici haina ta, ci iti vreau dragostea!"

Moroco 17.02.2021 15:06:02

5.Trambita nr.5 Parintele ortodox Ioan Iovan de la Vladimiresti si apoi de la manastirea Recea.

Citat:

Pr. Ioan Iovan: "Chiar dacă ai păcate grele, spală-ți sufletul în sângele lui Hristos"

"Când te apropii de Euharistie, principalul e să crezi în prezența reală a trupului și sângelui Domnului în ea și că ești păcătos, dar și să fi luptat în tot felul împotriva păcatelor și pentru curățirea de ele. Adică să nu vii ca unul ce te împaci, cu nepăsare, cu starea de păcătos"

"Nu disperați, nu vă deznădăjduiți, vă rog, că ce-i valabil astăzi, nu-i și mâine, poimâine, peste o lună sau peste un an. Nu vă descurajați! În toate privințele, cereți ajutor lui Dumnezeu și Maica Domnului nu va înceta să vă ajute!"

Moroco 17.02.2021 15:23:54

6.Trambita nr.6 Maica ortodoxa Virginia de la Maluri (apoi si sora ei Maria ca o punte de trecere spre ultima Trambita, dupa inaltarea la cele vesnice ale sfintei.)
7.Trambita nr.7 Maica ortodoxa Mihaela si preotul ortodox Nicusor din Sfanta Cetate a Noului Ierusalim de la Glodeni-Vale Pucioasa.

Prin aceste ultime Trambite ale Domnului Iisus Hristos este suflat Cuvantul lui Dumnezeu si este scris in Cartile Albe ca pe vremea lui Moise si a proorocilor VT.

Citat:

Cuvântul lui Dumnezeu din Duminica Învierii Domnului
... Pace vouă! Hristos a înviat! Hristos a înviat! Hristos a înviat! Eu sunt Domnul Iisus Hristos. Nu sunt în trup, ci sunt în Duh. Coborâtu-M-am cu Duhul pe pământ ca să-Mi culeg un popor și să-i vorbesc tainele cele pentru vremea aceasta. Eu sunt Cuvântul lui Dumnezeu și am venit să vorbesc pe pământ, să-Mi gătesc calea celei de a doua arătări, așa precum este scris în cartea Mea. Nu acest trup sunt Eu. Aceasta este o trâmbiță din care Eu trâmbițez în vremea aceasta ca să vestesc peste voi toate câte vor fi în zilele ce vin.

30-04-1955
Citat:

Cuvântul lui Dumnezeu
... O, puișorii Mei, M-am înălțat la Tatăl după patima Mea, iar acum M-am pogorât pe pământ, nevăzut de nimeni, pentru a-Mi pregăti acest vas ales de Mine, dar neputincios, și prin el să-Mi pregătesc un popor sfânt, ca să-Mi gătească Mie calea ca să vin întru judecată. Puișorii Mei cei fricoși, nu vă îndoiți de glasul Meu, și credeți cuvintelor Mele prin această gură neputincioasă, că vreau să vă nasc din nou, din Duh. Nu vă temeți. Vă voi ocroti, vă voi crește cu lapte, că sunteți mici. Vă voi lua sub aripile Mele, cum ia cloșca puii de îi apără de uliu, căci mulți dușmani veți avea.

Măi puișorii Mei, misiunea Mea de la Tatăl este să-Mi cresc un popor nou, un Israel nou în poporul român, căci poporul ales de Mine în trecut s-a stricat de tot. Pentru asta am venit în lume, am venit să-Mi aleg din lume niște mielușei blânzi și ascultători, să-i pot hrăni cu hrană cerească.

14-06-1955
Citat:

Cuvântul lui Dumnezeu
... O, copilașii Mei cei mititei, astăzi pe pământ e mare praznic și e sărbătoare mare în cer. Toate puterile cerești se închină înaintea Maicii Mele, toți o venerează ca pe o împărăteasă a cerului. Numai cei de pe pământ, îndemnați de satana, o necinstesc și o huiduiesc. S-au înmulțit sectele, poporule mic, sectele care o hulesc pe Maica Mea. O, cum să-i mai rabd pe acești antichriști care aruncă cu săgeți în Maica Mea? Mie Îmi zic „Domnul Isus“, Mă fac Domn, dar pe Maica Mea o batjocoresc. O, fiilor, vă mărturisesc că aceștia nu vor avea iertare în veci.

Fiilor, vă las poruncă sfântă: așa cum o cinstiți pe mama voastră, care v-a născut și v-a crescut, mai presus să o cinstiți pe Maica Mea. Maica Mea este legătura între creștinii curați și Mine. Pe Maica Mea, ca un Fiu ascultător o ascult, și de n-ar fi fost Maica Mea să se roage pentru acest pământ, de mult era pedepsită lumea. Astăzi au venit la cer trei sute de adventiști și stau la poarta raiului, dar nu-i primesc, nu-i cunosc.

15-08-1955
Citat:

Cuvântul lui Dumnezeu
... O, poporul Meu, M-am născut acum două mii de ani într-o iesle săracă, în staulul boilor, pentru a crește ca om, ca să nu Mă știe satana că am venit să mântui pe om. Irod s-a mâniat și a venit să Mă omoare, și în orbirea lui a ucis paisprezece mii de prunci. O, cum era să-Mi ia zilele Mele când Eu sunt Stăpânul zilelor și al nopților, când Eu sunt Stăpânul vieții? O, măi copii, florile Mele, astăzi sunt mai mult ca atunci căutat de alți irozi. Cezarul, capul irozilor, Mă caută, prin servii săi antichriști, să-Mi ia viața, dar cel mai mult Mă doare că am mulți irozi în biserica Mea, dintre slujitorii altarului Meu cel sfânt, și aceștia Mă caută. Acela din trecut nu M-a găsit, pentru că M-a acoperit Tatăl, dar aceștia care stau în biserica Mea, Mă înjunghie mereu cu faptele lor, și sunt destui și slujesc cezarului. Ei vor rămâne rușinați, că Eu, ce am de împlinit voi împlini, chiar de voi rămâne fără slujitorii altarelor.

25-12-1955
Citat:

Cuvântul lui Dumnezeu
... Iată, florile Mele, acum vin și vă cântă sfintele mironosițe, sfinții mucenici, cetele îngerești, sfintele fecioare martire. Măi copii, măi copii cu suflet plin de bucurii, o, măi florile Mele! Mă bucur și Eu de voi și de bucuria voastră, căci în această noapte a urgiilor și a destrăbălărilor numai voi M-ați bucurat. O, stau și plâng, că este plin pământul de păcate grele ce s-au făcut în această noapte, desfrânări mai rău ca în Sodoma și Gomora, beții, crime, avorturi. Nu Mă pot uita pe pământul Meu, nu Mă pot uita, de groaza fărădelegilor. Trupul a pus cu desăvârșire stăpânire pe suflet, căci un trup desfrânat și îmbuibat este un suflet mort. O, iubiților, mâncarea și neînfrânarea l-au scos pe omul Adam din Eden. Mâncarea și neascultarea și desfrânarea vor umple iadul.

31-12-1955
Un salt de 65 de ani, intre 1955 si 2021. Poate citi fiecare de pe site ce a suflat Dumnezeu intre acesti ani prin Trambite pentru poporul Lui, pentru poporul român si pentru omul din intreaga lume.

Citat:

Cuvântul lui Dumnezeu la Praznicul Întâmpinării Domnului

Calea Mea între cer și pământ se face cuvânt și se așează în cartea sa, și este taina lui Dumnezeu această lucrare de cuvânt, ca să fie Dumnezeu aproape de pământ și ca să-Și gătească mereu, mereu ziua slavei, că trebuie să vină această zi și să se mărturisească prin împlinirile ei scrise în Scripturi, așa cum toate cele scrise despre Mine pentru vremea cea de acum două mii de ani s-au împlinit întocmai, și toate vin la vreme spre împlinirea lor cu sau fără așteptarea oamenilor de pe pământ, că iată, oamenii nu dau să știe că Eu, Domnul, nu stau, și merg și tot merg, căci am spus: «Eu sunt Calea», și trebuie să aibă oamenii de unde să învețe calea și mersul spre ea și pe ea apoi, și mai trebuie să vrea oamenii să învețe că fără această căutare nu dau de calea lor spre Dumnezeu. [...]
15-02-2021
Cititi cu credinta, atentie si bucurie si cercetati mesajele de la Dumnezeu trimise prin cele 7 Trambite Apocaliptice ortodoxe ca sa fie in folosul vietii voastre.

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:05:28.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.