Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Trăiesc că sa mănânc.Mananc pe fond emoțional. (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=19643)

Moroco 28.06.2021 16:27:35

Citat:

În prealabil postat de Moroco (Post 668254)
Domnule @tigeratlantic9,

Obezitatea este o boala grava mai ales daca ea se bazeaza pe mancatul multor preparate din carne, lapte, oua, branza sau aluaturi. Poate provoca tot felul de boli grave, vezi aici sfatul medicului. Trebuie sa incerci sa ajungi la greutatea normala. Daca nu poti apeleaza prin rugaciune la Dumnezeu. Sigur te ajuta!

Ai urmarit filmuletul din link?

Hai incearca. Tine post si incearca sa ajungi la 70-80kg.

Si eu ma stradui. Am ajuns de la 110kg la 90.
Vreau sa ajung la 75-80kg adica la greutatea normala pentru inaltimea de 180 pe care o am.

Ce inaltime ai?

gpalama 29.06.2021 11:28:16

Citat:

În prealabil postat de Petru7 (Post 668283)
Da! Pe bune.

Domnul Iisus Hristos, Calea, Adevarul și Viața, este exemplul de urmat pentru toți sfinții și îngerii și pentru toată făptura. Tot omul ar trebui să aibă model în Dumnezeu, în sfinți și îngeri.

Bineînțeles că nu trebuie să ne înălțăm pe noi înșine crezându-ne supra oameni, zei sau chiar dumnezei doar pentru ca să luăm locul lui Dumnezeu încât să ne permitem să domnim și să facem în mod discreționar orice vrem noi: judecăți, răzbunări, lucruri tiranice și orice ne place nouă: pofte, plăceri, îndoieli, dezbinări, viclenii. În loc să ne înălțăm în minciună și mărirea de sine trebuie să ne recunoaștem starea de păcătoșenie, toate diferențele față de starea curată și bună pentru ca prin pocăință să ne îndreptăm.

Iisus Hristos, deși Dumnezeu ca Fiu al Lui Dumnezeu nu a făcut voia Sa ci a ascultat în toate de Dumnezeu Tatăl și așa a rămas Duhul peste El.

Asta înseamnă să fim ca Iisus, ca Dumnezeu, să ascultăm și noi în toate de Dumnezeu Tatăl ca să rămână Duhul și peste noi.

Pentru ca uiti sa scrii despre ORTODOXIA curata, de asta esti si tu sectar.

Pentru ca ai invatat retorica sectara in care zici de Hristos dar nimic despre ortodoxie.

Apucaturi sectare, si vocabular sectar si la tine Petru7.

Sectar de mana cu Moronco.

Vezi ca nu mai faci diferenta in ce te-ai bagat si vezi ca toti sectarii sunt luati de diavol.

Moroco 29.06.2021 13:20:51

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 668350)
Pentru ca uiti sa scrii despre ORTODOXIA curata, de asta esti si tu sectar.

Pentru ca ai invatat retorica sectara in care zici de Hristos dar nimic despre ortodoxie.

Apucaturi sectare, si vocabular sectar si la tine Petru7.

Sectar de mana cu Moronco.

Vezi ca nu mai faci diferenta in ce te-ai bagat si vezi ca toti sectarii sunt luati de diavol.

E foarte buna poanta. La tine pana si sosia sf. Ap. Petru e sectar? :21:

Nu ma mir atunci ca esti pe o minte cu falsii-iudei si cu sinedriul ipocrit de acum 2000 de ani. Sti ce spun ei despre Iisus, ca ar fi sectar, ca nu a respectat iudaismul, ca a stricat Legea si ca este scris ca niciun prooroc nu s-a ridicat din Galilea neamurilor.

Nu ma mir atunci ca sunt unii care zic si ei asemenea, ca Hristos-Cuvantul lui Dumnezeu e satana si ca Apocalipsa nu face parte din Biserica ci ca e inventia milenarista a neoprotestantilor.

”Daca pe voi nu va primesc (pe Sf.Ap. Petru sau pe Cele 7 Tr.Ap.) atunci pe Mine nu ma primesc! Daca Mie mi-au facut toate cele pe care mi le-au facut atunci si voua va vor face caci nu este slujitorul mai mare ca Stapanul. Lumea iubeste ce este al ei si voi nu mai sunteti din lume. Iesiti din lume ca sa nu aveti parte de nenorocirile care vin peste ea din pricina necredintei si faradelegilor ei.” (Domnul Hristos, ceva de genul asta, n-am memorie, citez dupa ureche)

gpalama 29.06.2021 14:24:39

Citat:

În prealabil postat de Moroco (Post 668365)
”Daca pe voi nu va primesc (pe Sf.Ap. Petru sau pe Cele 7 Tr.Ap.) atunci pe Mine nu ma primesc! Daca Mie mi-au facut toate cele pe care mi le-au facut atunci si voua va vor face caci nu este slujitorul mai mare ca Stapanul. Lumea iubeste ce este al ei si voi nu mai sunteti din lume. Iesiti din lume ca sa nu aveti parte de nenorocirile care vin peste ea din pricina necredintei si faradelegilor ei.” (Domnul Hristos, ceva de genul asta, n-am memorie, citez dupa ureche)

La tine impostura in care va pozati cu toti sfintii este de condamnat,

Ii luati pe toti la rand va asezati la brat cu ei si ii asezati in randul "martorilor". (NIP)

Deja tu defilezi doar cu Hristos, cu Sfintii Apostoli, cu Cele 7 Trambite.

Dar nu defilezi cu Biserica si in Biserica, acolo unde este Hristos.

Esti doar un nebun impostor, scapat de la spitalul 9.

Iesit ca toti sectarii pe strada sa tipe in gura mare ca ai innebunit.

Inafara sa arunci texte de speriat cu care te sperii singur si nebunii apocaliptice de speriat nu poti da altceva.

Esti un sectar speriat, care se sperie si se incurajeaza in prostia lui.

vic007rau 29.06.2021 14:35:02

ma faceti sa zambesc cica pune-ti ordine in viata ia-ti un serviciu!!mergi la sala la biserica omul are schizofrenie nu mai poate munci toata viata lui e condamnat la pensia aia de mizerie toata viata cat despre mersul la sala si la iesirile in aer liber da e o optiune dar acum cu pandemia nici aia nu e realizabila

gpalama 29.06.2021 15:01:48

Citat:

În prealabil postat de vic007rau (Post 668375)
ma faceti sa zambesc cica pune-ti ordine in viata ia-ti un serviciu!!mergi la sala la biserica omul are schizofrenie nu mai poate munci toata viata lui e condamnat la pensia aia de mizerie toata viata cat despre mersul la sala si la iesirile in aer liber da e o optiune dar acum cu pandemia nici aia nu e realizabila

Razi si tu ca tampul. Vezi ca mai sunt alte posturi care iti ofera o imagine mai larga.

Poate are nevoie de incurajare sa se puna pe picioare sa lupte pentru el nu sa-l infunde toti ca tine in neputinta.

Si ce sa faca sa se jeleasca pentru viata? Sa o apuce pe calea asta? Si daca poate sa se ridice? A incercat?

Ce sa faca sa se lamenteze? Asta este "solutia" propusa de tine? Hai ca ai potrivit-o si tu foarte bine, este un post foarte incurajator. Compatimirea si sa-l lasi unde este dar si sa-i zici ca nu va iesi niciodaat de acolo nu prea e o solutie.

Sunt unii vindecati. adica se poate lupta aici nu e de cedat.

vic007rau 29.06.2021 15:06:45

de acord cu voi mancarea nu este o solutie si nici nu ar trebui sa fie singura solutie e sa lupte sa iasa din depresie si sa se gandeasca la lucruri bune bine ca nu are alte tendinte sinuciderea etc sunt altele mai grave decat mancarea era cineva pe site care tot zicea ca vrea sa isi ia viata

Moroco 29.06.2021 15:33:57

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 668370)
La tine impostura in care va pozati cu toti sfintii este de condamnat,

Tu esti impostorul care te erijezi in sef. Eu ti-am zis ca-s mirean din poBOR, deci n-am nicio functie si am pus in semnatura linkuri ca sa stie oricine cu cine discuta. Deci minti ca-s impostor!!! Minti de ingheata apele!

Citat:

Ii luati pe toti la rand va asezati la brat cu ei si ii asezati in randul "martorilor". (NIP)
Daca sosia sf. Petru si sf. Petru marturiseste Cele 7 Tr.Ap. te deranjeaza asta?

Citat:

Deja tu defilezi doar cu Hristos, cu Sfintii Apostoli, cu Cele 7 Trambite.
Ai vrea sa defilez cu mitomani ca tine? Fereasca Dumnezeu!

Citat:

Dar nu defilezi cu Biserica si in Biserica, acolo unde este Hristos.
Ma tu esti handicapat? Nu pricepi ca-s mirean din poBOR practicant?

Citat:

Esti doar un nebun impostor, scapat de la spitalul 9.
Crede-te tu. Crede-ti toate minciunile si hulele. O sa ajungi in ”Rai” daca persisti!

Citat:

Iesit ca toti sectarii pe strada sa tipe in gura mare ca ai innebunit.
Nu eu stig, tu stigi exact asa cum hotii pagubitori striga ca din gura de sarpe ca ei ar fi pagubiti! Lasa vrajeala! Nu tine cu mine! Tu esti hotul travestit!

Citat:

Inafara sa arunci texte de speriat cu care te sperii singur si nebunii apocaliptice de speriat nu poti da altceva.
Credinta aduce liniste, pace, nu spaima nebuna. Eu cred in Cele 7 Tr.Ap. in timp ce tu nu crezi si ridici in memoria colectiva ingrozirea si spaima nebuna ca sa facem ce zici tu! Eu v-am marturisit ca Hristos-Cuvantul a suflat prin Trambite si ce e de facut ramane sa alegeti fiecare. Nu silnicesc pe nimeni. Tu insa ma silnicesti si ma ameninti si-mi faci report peste report si invarti marota sectelor si toata psihiatria! Esti decat un penibil intors pe dos!

Citat:

Esti un sectar speriat, care se sperie si se incurajeaza in prostia lui.
Nu-s sectar ci mirean din poBOR deci nu ma sperii de auto erijati la comanda, de mitomani de profesie, de hulitori si de tot felul de ”ortodocsi” cu limbaj de huligani care au iesit sa judece, sa osandeasca, sa nimiceasca si sa dea foc la cetate ca sa arunce vina pe sfinti!

Lasa vrajeala! Miauna la alta masa!

Moroco 29.06.2021 15:37:44

Citat:

În prealabil postat de vic007rau (Post 668380)
de acord cu voi mancarea nu este o solutie si nici nu ar trebui sa fie singura solutie e sa lupte sa iasa din depresie si sa se gandeasca la lucruri bune bine ca nu are alte tendinte sinuciderea etc sunt altele mai grave decat mancarea era cineva pe site care tot zicea ca vrea sa isi ia viata

Desfranarea panteculEUlui e o patima grea. Trebuie sa ajungem la greutatea normala si chiar mai putin. Ce e dupa virgula, atat trebuie sa fie greutatea. La 1,80m trebuie sa ai maxim 80kg!

Ce depaseste asta te omoara in timp!

Acum am 90kg si vreau sa ajung la 80Kg!

Unde-i unu nu-i putere la nevoi si la durere, Unde-s doi puterea creste si dusmanul nu sporeste!

Cu sfintenia vom putea nu cu pacatul!

gpalama 29.06.2021 15:45:00

Citat:

În prealabil postat de Moroco (Post 668387)
Tu esti impostorul care te erijezi in sef. Eu ti-am zis ca-s mirean din poBOR, deci n-am nicio functie si am pus in semnatura linkuri ca sa stie oricine cu cine discuta. Deci minti ca-s impostor!!! Minti de ingheata apele!

Daca sosia sf. Petru si sf. Petru marturiseste Cele 7 Tr.Ap. te deranjeaza asta?

Ai vrea sa defilez cu mitomani ca tine? Fereasca Dumnezeu!

Ma tu esti handicapat? Nu pricepi ca-s mirean din poBOR practicant?

Crede-te tu. Crede-ti toate minciunile si hulele. O sa ajungi in ”Rai” daca persisti!

Nu eu stig, tu stigi exact asa cum hotii pagubitori striga ca din gura de sarpe ca ei ar fi pagubiti! Lasa vrajeala! Nu tine cu mine! Tu esti hotul travestit!

Credinta aduce liniste, pace, nu spaima nebuna. Eu cred in Cele 7 Tr.Ap. in timp ce tu nu crezi si ridici in memoria colectiva ingrozirea si spaima nebuna ca sa facem ce zici tu! Eu v-am marturisit ca Hristos-Cuvantul a suflat prin Trambite si ce e de facut ramane sa alegeti fiecare. Nu silnicesc pe nimeni. Tu insa ma silnicesti si ma ameninti si-mi faci report peste report si invarti marota sectelor si toata psihiatria! Esti decat un penibil intors pe dos!

Nu-s sectar ci mirean din poBOR deci nu ma sperii de auto erijati la comanda, de mitomani de profesie, de hulitori si de tot felul de ”ortodocsi” cu limbaj de huligani care au iesit sa judece, sa osandeasca, sa nimiceasca si sa dea foc la cetate ca sa arunce vina pe sfinti!

Lasa vrajeala! Miauna la alta masa!

Tu esti o bomba de sectar care se ascunde sub umbrela bor.

Asta o zice un bor intteg si ai drclarat-o tu in x posturi.

Sosia Sf. Petru. Ce aura de sfintenie si apostolat iai pus lui Petru7... Mai mai ca zboara.

Linkurile din semnatura ta te arata ca sectar nu ortodox. Nu e borul acolo ci NIP.

Asa ca fraiere daca tu zici bor si te semnezi nip ce fel de idiot sa fii sa zici ca esti din bor?

Moroco 29.06.2021 16:30:52

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 668390)
Tu esti o bomba de sectar care se ascunde sub umbrela bor.

Asta o zice un bor intteg si ai drclarat-o tu in x posturi.

Sosia Sf. Petru. Ce aura de sfintenie si apostolat iai pus lui Petru7... Mai mai ca zboara.

Linkurile din semnatura ta te arata ca sectar nu ortodox. Nu e borul acolo ci NIP.

Asa ca fraiere daca tu zici bor si te semnezi nip ce fel de idiot sa fii sa zici ca esti din bor?

Aia zic ce sunt, mirean din poBOR practicant care inainte de toate cred in Hristos-Cuvantul si in Cele 7Tr.Ap!

Acolo e Hristos-Cuvantul lui Dumnezeu impreuna cu toti sfintii si cu Duhul Sfant. Acolo se fac rugaciuni pentru morti. Neoprotestantii nu cred in sfinti si in ajutorul bisericii prin pomenirea mortilor.

gpalama 29.06.2021 16:33:42

Citat:

În prealabil postat de Moroco (Post 668404)
Aia zic ce sunt, mirean din poBOR practicant care inainte de toate cred in Hristos-Cuvantul si in Cele 7Tr.Ap!

Acolo e Hristos-Cuvantul lui Dumnezeu impreuna cu toti sfintii si cu Duhul Sfant. Acolo se fac rugaciuni pentru morti. Neoprotestantii nu cred in sfinti si in ajutorul bisericii prin pomenirea mortilor.

Nici un cuvant despre ortodoxie.. tu crezi in altceva decat in ortodoxie ca sa fim corecti.

Credinta si marturisirea corecta de credinta este "Intru una Sfanta Soborniceasca si Apostolica Biserica Ortodoxa".

Tu zici altceva acolo... valea la locul tau.

Moroco 29.06.2021 17:10:04

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 668405)
Nici un cuvant despre ortodoxie.. tu crezi in altceva decat in ortodoxie ca sa fim corecti.

Credinta si marturisirea corecta de credinta este "Intru una Sfanta Soborniceasca si Apostolica Biserica Ortodoxa".

Tu zici altceva acolo... valea la locul tau.

Bai analfabetule incompetent, tu nici Simbolul de Credinta nu-l stii?
Se incepe cu Tatal atot-tiitorul si apoi cu Domnul Hristos si apoi in Duhul Sfant si abea la sfarsit in sfanta biserica.

Le-ai inversat!

E clar ca esti un tembeolog raspopit. Ai pus biserica mai sus de Dumnezeu?
Vezi, de aia te crezi tu biserica. Esti Luxiferic! Te-ai pus mai sus ca Dumnezeu si de aia il socotesti pe Hristos-Cuvantul satana si desfintezi Apocalipsa!

gpalama 29.06.2021 18:22:01

Prostovan mistic.

"Am pus Biserica mai presus de Dumnezeu"?

Biserica e sustinuta de Dumnezeu temelia Bisrricii e Dumnezeu.

Este erezie ce ai zis ai contestat Duhul lucrarea si autoritatea Duhului in Biserica.

Deci esti un mosneag prost care scrii texte sectare "de la Iisus" si nu te-a invatat nimeni nimic.

Te-au prelucrat 2-3 papagali de la nip si ai dat pe gat sectarismul lor.

Moroco 29.06.2021 18:51:43

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 668427)
Prostovan mistic.

"Am pus Biserica mai presus de Dumnezeu"?

Biserica e sustinuta de Dumnezeu temelia Bisrricii e Dumnezeu.

Este erezie ce ai zis ai contestat Duhul lucrarea si autoritatea Duhului in Biserica.

Deci esti un mosneag prost care scrii texte sectare "de la Iisus" si nu te-a invatat nimeni nimic.

Te-au prelucrat 2-3 papagali de la nip si ai dat pe gat sectarismul lor.

Nu mai minti ca am zis eu ce minti tu!

Nu sti simbolul credintei si faci jonglerii ca sa pacalesti fraierii. Lasa vrajeala si vezi ca te-ai pus pe tine-biserica mai sus de DUMNEZEU si de Hristos si de Duhul Sfant!

Oricine isi da seama ca esti un autoerijat la putere, un fel de Iliescu, un impostor mitoman, un tupeist ordinar!
Ce faci tu inseamna spurcaciunea pustiirii la loc sfant, adica ai patima si trufie Luxiferica!

gpalama 30.06.2021 09:59:29

Tu oricum nu te pricepi ce essti din NIP nu esti din BOR.

Nu ai zis un singur cuvant dni BOR tot arunci BOR in sus cand nu ai nici 2 clase facute.

Moroco 30.06.2021 12:05:53

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 668448)
Tu oricum nu te pricepi ce essti din NIP nu esti din BOR.

Nu ai zis un singur cuvant dni BOR tot arunci BOR in sus cand nu ai nici 2 clase facute.

Da-da *shefule*, nu-s din BOR, nu ma pricep, is analfabet. (In sensul ca las lui dupa el in noaptea mintii lui, nu mie. Ce poti face cu autoerijatii la putere care se autoindreptatesc Luxiferic pana in panzele albe crezand ca musai numai ei au dreptate si stiu ei mai bine. Te musca ca orbii pana raman fara dinti ca au inoculat virusul turbarii daca simt ca nu-s ei stapanii absoluti ai voiirii lor proprii si nu se satura cu asta ci se erijeaza la terorism dand ordine si la altii si pacalind pe toti ca asta inseamna ortodoxia.)

Revanind la subiectul threadului.

Domnule @tigeratlantic9,

Uite, iti spun dieta mea cu care am reusit sa slabesc 20kg.

Pe langa participare activa la rugaciune in BOR si mancare si baut ce se da de la biserica (anafura, paine si apa sfintita, vin bun, colaci, cozonac, suc...) nu consum altceva decat in drum spre servici un pahar de 300ml de suc de fructe si legume. 1 pahar Smoothie costa 10-13roni si e din ce alegi tu. Eu aleg de obicei mar, grapefrut, morcov, sfecla, banana, mix fructe de padure, zmeura, afine. Eu ai spun Bloody-Mary-Rai!

Paharul asta baut pe la 11-12 imi ajunge pana seara cand ajung acasa in jur de ora 19.

Acasa beau o bere sau doua. Neuimart, gustul puternic si amarui sau ceva bere mai speciala Duvel sau st. feuillien. De sarbatori ortodoxe beau cate o sticala de vin bun, viile lui Decebal.

Asa am reusit sa slabesc de la 110 kg la 90.

In rest manc niste saratele, hrana uscata dar in ultimul timp le evit ca m-am saturat de ele.

Sigur ca de sarbatori mai manc si niste fripturi de miel, niste peste fingers invelit in crusta crocanta cu branza de oaie. Mai manc iaurturi goale sau cu gem in loc de inghetata si oua fierte.

Pe cat posibil incerc sa evit ieurturile, branza si ouala, carnea de miel si de peste, berea si vinul in exces. Am observat ca uneori am asa o stare de rau dupa ele.

Cand e sarbatoare mai mare si am credinta mai multa, atunci desi manc orice mi se pune pe masa, oricat manc si beau n-am nimic si ma simt bine.

Fratele meu bolnav de obezitate, poate te inspiri din dieta mea si reusesti sa scazi de la 130kg la 80kg.

Daca ai asculta, ai putea face asta in decurs de 1 luna sau 2 doua!

gpalama 30.06.2021 13:03:56

Citat:

Da-da *shefule*, nu-s din BOR, nu ma pricep, is analfabet. (In sensul ca las lui dupa el in noaptea mintii lui, nu mie. Ce poti face cu autoerijatii la putere care se autoindreptatesc Luxiferic pana in panzele albe crezand ca musai numai ei au dreptate si stiu ei mai bine. Te musca ca orbii pana raman fara dinti ca au inoculat virusul turbarii daca simt ca nu-s ei stapanii absoluti ai voiirii lor proprii si nu se satura cu asta ci se erijeaza la terorism dand ordine si la altii si pacalind pe toti ca asta inseamna ortodoxia.)
Tu aici spui ce faci pe fiecare thread cand intri?

Adica toti sunt rai daca nu iti canta in strune?

Musti, te erijezi... etc?

Deci tu crezi ca sectarismul tau ieftin este "ortodoxie"???

Moroco 30.06.2021 13:46:20

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 668451)
Tu aici spui ce faci pe fiecare thread cand intri?

Adica toti sunt rai daca nu iti canta in strune?

Musti, te erijezi... etc?

Deci tu crezi ca sectarismul tau ieftin este "ortodoxie"???

Ti-am mai zis ca neoprotestantii nu se roaga pentru morti si nu pomenesc sfintii? Ei cred ca dupa ce ai murit nu se mai poate face nimic!

Cum deci ar putea fi neoprotestanti?.. cei ce se roaga pentru morti ca sa le usureze muncile?

gpalama 30.06.2021 14:08:09

Citat:

În prealabil postat de Moroco (Post 668455)
Ti-am mai zis ca neoprotestantii nu se roaga pentru morti si nu pomenesc sfintii? Ei cred ca dupa ce ai murit nu se mai poate face nimic!

Cum deci ar putea fi neoprotestanti?.. cei ce se roaga pentru morti ca sa le usureze muncile?

Ce legatura are cu subiectul???

Tu esti sectar ca mentalitate, ca directii principale:

1. Refuzi autoritatea Bisericii.
2. Ti-ai facut autoritate doar din scriptura
3. Defaimi Biserica si spui continuu: Biserica greseste
4. Ai un grup sectar negat si condamanat de Biserica....

Asa ca esti sectar vezi-ti de secta ta.

Moroco 30.06.2021 17:55:29

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 668458)
Citat:

În prealabil postat de Moroco
i-am mai zis ca neoprotestantii nu se roaga pentru morti si nu pomenesc sfintii? Ei cred ca dupa ce ai murit nu se mai poate face nimic!

Ce legatura are cu subiectul???

Tu esti sectar ca mentalitate, ca directii principale:

1. Refuzi autoritatea Bisericii.
2. Ti-ai facut autoritate doar din scriptura
3. Defaimi Biserica si spui continuu: Biserica greseste
4. Ai un grup sectar negat si condamanat de Biserica....

Asa ca esti sectar vezi-ti de secta ta.

1. Refuz autoritatea ”bisericii” care refuza autoritatea Lui Dumnezeu! Stii tu la ce Dumnezeu ma refer, la Sfanta Treime impreuna cu sfintii si cu sfintii ingeri.
2. Esti mitoman. Sunt mirean din poBOR, practicant! Credinta e dar de la Dumnezeu. Recunosc autoritatea Duhului Sfant, a Bibliei inclusiv cu Apocalipsa, autoritatea sfintilor si a Mesajelor suflate de Hristos-Cuvantul prin Cele 7 Tr.Ap. si abea apoi recunosc autoritatea ierarhiei BOR si a preotilor slujitori si a tuturor celor ce pun mai presus de Biserica pe Dumnezeu si nu invers.Pe cei ce pun biserica mai sus de Dumnezeu biserica si autoritatea celor erijati la putere care se cred ei insisi biserica luand locul lui Dumnezeu si care mint fara rusine sustinand ca ei trebuiesc ascultati nu o recunosc!
3. Minti ca un mitoman de profesie ce baga minciuni in capul oamenilor insistand sa invarta flasneta si marotele la infinit ca prin repetare scorneala-barfa-minciuna sa prinda pana la urma in capul naivilor si sa ceara ei in cor impunerea minciunii ca adevar. Cum sa defaim biserica in care m-am nascut, in care sunt botezat si care mi-a facut mult bine prin slujitorii ei? Nu ti-am zis de mii de ori ca sunt mirean din poBOR, mirean practicant? Daca nu vrei sa pricepi si minti ca imi hulesc biserica si credinta inseamna ca asta iti foloseste scopurilor tale marsave! Ce interes ai sa toooot minti pe forum? Vrei sa fi sef? Vrei sa practici exclusivismul? Vrei sa pacalesti cititorii ca-i aperi de sectari? Nu-s sectar! Nici Trambitele nu-s!
4. E poporul cel mic al Domnului Hristos-Cuvantul. Tu zici ca e secta si vrei sa bagi asta in cap la toti nestiind tu ca teolog care sunt diferentele dintre neoprotestanti si Cele 7 Tr.Ap.?

Ti-am zis eu una: neoprotestantii nu se roaga pentru morti caci ei nu cred ca pentru morti se mai poate face ceva pe cand Trambitele si poporul de ucenici se roaga pentru morti si pomenesc sfintii!

Poti face diferenta? Ai facut degeaba teologia caci nu te lasa interesele viclene si marsave ca sa poti sa recunosti ca nu sunt sectari ci ”mai micii Mei”. Vai tie caci intruna le faci rau mintind ca ei sunt secta si ca eu sunt sectar. Eu i-am vizitat, am crecetat toate cu deamanauntul, am participat la sarbatori si i-am gasit vrednici de a fi numiti sfinti.

Deci raman in BOR si raman sa cred in cele 7 Tr.Ap. ca in sfinti si nu ma lepad la insistenta ta terorista si tupeista de ei si nici de Cel ce sufla prin ele pregatirea in vederea judecatii!

Cartile Albe sunt darul cel mare al lui Dumnezeu pentru toti sfintii din toate timpurile si pentru intreaga biserica ortodoxa, pentru intreaga crestinatate si pentru intreaga omenire!

Vai de cei ce largesc Calea cea stramta ce duce la viata!... vesnica si fericire!

Moroco 30.06.2021 18:00:08

Citat:

În prealabil postat de Moroco (Post 668449)

Revanind la subiectul threadului.

Domnule @tigeratlantic9,

Pe langa participare activa la rugaciune in BOR si mancare si baut ce se da de la biserica (anafura, paine si apa sfintita, vin bun, colaci, cozonac, suc...) nu consum altceva decat in drum spre servici un pahar de 300ml de suc de fructe si legume. 1 pahar Smoothie costa 10-13roni si e din ce alegi tu. Eu aleg de obicei mar, grapefrut, morcov, sfecla, banana, mix fructe de padure, zmeura, afine. Eu ai spun Bloody-Mary-Rai!

Paharul asta baut pe la 11-12 imi ajunge pana seara cand ajung acasa in jur de ora 19.

Acasa beau o bere sau doua. Neuimart, gustul puternic si amarui sau ceva bere mai speciala Duvel sau st. feuillien. De sarbatori ortodoxe beau cate o sticala de vin bun, viile lui Decebal.

In rest manc niste saratele, hrana uscata dar in ultimul timp le evit ca m-am saturat de ele.

Sigur ca de sarbatori mai manc si niste fripturi de miel, niste peste fingers invelit in crusta crocanta cu branza de oaie. Mai manc iaurturi goale sau cu gem in loc de inghetata si oua fierte.

Pe cat posibil incerc sa evit ieurturile, branza si ouala, carnea de miel si de peste, berea si vinul in exces. Am observat ca uneori am asa o stare de rau dupa ele.

Cand e sarbatoare mai mare si am credinta mai multa, atunci desi manc orice mi se pune pe masa, oricat manc si beau n-am nimic si ma simt bine.

Fratele meu bolnav de obezitate, poate te inspiri din dieta mea si reusesti sa scazi de la 130kg la 80kg.

Hai domnule @tigeratlantic, asculta si straduieste-te sa slabesti. Inspira-te de la mine sau de la altii care au reusit sa slabeasca mult. Citeste mai sus cum am ajuns de la 110kg la 90kg.

Si tu poti! Nu mai am probleme de respiratie. Pot respira mult mai bine!

gpalama 30.06.2021 18:15:31

Citat:

Deci raman in BOR si raman sa cred in cele 7 Tr.Ap. ca in sfinti si nu ma lepad la insistenta ta terorista si tupeista de ei si nici de Cel ce sufla prin ele pregatirea in vederea judecatii!

Cartile Albe sunt darul cel mare al lui Dumnezeu pentru toti sfintii din toate timpurile si pentru intreaga biserica ortodoxa, pentru intreaga crestinatate si pentru intreaga omenire!

Crezi ceva ce nu are legatura cu Biserica.

Cartile Albe sunt scrise de nebuni.

Ti-ai bagat in cap ca esti pe o cale corecta si o aperi pana la moarte.

Vezi ca si nebunii fac acelasi lucru.

Care este difernta intre tine si un nebun care isi apara la fel nebunia?

Cartila alea sunt doar elucubratii sectare scrise de nebuni.

Cartile albe nu au nimic in comun cu invatatura ortodoxa.

Sunt prostii ieftine scrise de analfabeti mistici.

Dar cel putin acum iesi la suprafata si iti scoti tot sectarismul in fata.

Pana acum te ascundeai acum esti un "martor al cartilor albe" asa pe fata ca martorii lui Iehova.

Moroco 30.06.2021 18:35:39

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 668483)
Crezi ceva ce nu are legatura cu Biserica.

Cartile Albe sunt scrise de nebuni.

Ti-ai bagat in cap ca esti pe o cale corecta si o aperi pana la moarte.

Vezi ca si nebunii fac acelasi lucru.

Care este difernta intre tine si un nebun care isi apara la fel nebunia?

Cartila alea sunt doar elucubratii sectare scrise de nebuni.

Cartile albe nu au nimic in comun cu invatatura ortodoxa.

Sunt prostii ieftine scrise de analfabeti mistici.

Dar cel putin acum iesi la suprafata si iti scoti tot sectarismul in fata.

Pana acum te ascundeai acum esti un "martor al cartilor albe" asa pe fata ca martorii lui Iehova.

Sunt doar un neinsemnat cititor care citeste din cand in cand.
Daca sunt nebuni cei care le-au scris de ce sunt pline de proorocii implinite?
Stiai ca Ortodoxia, Biserica pe care o aperi e zidita pe duhul proorociei?

Analfabetii ca tine care nu stiu citi si scrie romaneste e normal sa minta despre ce e scris in ele.

De 65 de ani, Hristos-Cuvantul sufla si Trambiteaza. Deci e dinaintea ta venit in Romania!

Care sunt nebuniile?

Fiecare Cuvant este atat de inaltator si de minunat incat de s-ar strange toti arhiereii din toate timpurile nu ar putea vorbi la fel ca Domnul!

Esti decat un analfabet care vrea sa-i tina pe toti in analfabetism mintind ca acolo sunt scrise nebunii sectare sau alte evanghelii sau alte teologii si dogme.

Esti decat un raspandac de mitomanii si necredinta.

Mai inainte citeste, informeaza-te, cerceteaza, cauta marturiile si apoi vorbeste.

Daca tu nu poti crede atunci lasa-i pe altii sa creada. Nu mai umple forumul cu necredinta si cu cenzura ta vicelana, marsava! Nu te mai erija in sef!

gpalama 30.06.2021 20:43:42

Esti un mosneag care isi pierde viata visand la prostii.

Moroco 01.07.2021 12:24:17

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 668495)
Esti un mosneag care isi pierde viata visand la prostii.

Vezi ca ti s-a f...t mufa.
...... si te repeti.... pe toate threadurile.

Nu-s eu Moșneagul... ma confunzi!

Io-s soldatul Shveik!
Nu-s batran, doar ca mi-am lasat chelie si barba daca am inceput sa cred si in Cele 7 Tr.Ap.

Moroco 01.07.2021 15:42:16

Citat:

Citat:

Domnule @tigeratlantic9,

Obezitatea este o boala grava mai ales daca ea se bazeaza pe mancatul multor preparate din carne, lapte, oua, branza sau aluaturi si grasimi, dulciuri grase, inghetate bogate. Poate provoca tot felul de boli grave, vezi aici sfatul medicului. Trebuie sa incerci sa ajungi la greutatea normala. Daca nu poti apeleaza prin rugaciune la Dumnezeu. Sigur te ajuta!
Domnule @tigeratlantic9,

Acasa beau o bere sau doua. Noismart, gustul puternic si amarui sau ceva bere mai speciala Duvel sau st. Feuillien. De sarbatori ortodoxe beau cate o sticala de vin bun, viile lui Decebal.

Hai domnule @tigeratlantic, asculta si straduieste-te sa slabesti. Inspira-te de la mine sau de la altii care au reusit sa slabeasca mult. Citeste mai sus cum am ajuns de la 110kg la 90kg.

Si tu poti! Nu mai am probleme de respiratie. Pot respira mult mai bine!

gpalama 01.07.2021 16:28:12

Citat:

În prealabil postat de Moroco (Post 668500)
Vezi ca ti s-a f...t mufa.
...... si te repeti.... pe toate threadurile.

Nu-s eu Moșneagul... ma confunzi!

Io-s soldatul Shveik!
Nu-s batran, doar ca mi-am lasat chelie si barba daca am inceput sa cred si in Cele 7 Tr.Ap.

Cred ca am demonstrat cat esti de nebun in toate directiile.

Moroco 01.07.2021 17:05:38

Nu mai continua aici! Respecta subiectul threadului si autorul lui!

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 668506)
Cred ca am demonstrat cat esti de nebun in toate directiile.

Da-da ai demon-strat de grasime, ai demon... streSSat in toate directiile, pe toate threadurile! :35::61:

:71:

Moroco 16.07.2021 15:41:47

Citat:

În prealabil postat de tigeratlantic9 (Post 668190)
Trăiesc că sa mănânc.Mananc pe fond emoțional. Mâncarea e placerea....

Domnule, daca tot stai acasa, in loc sa te deprimi, pune-te si fa gimnastica cu greutati in mana si nu mai manca si nu mai bea nimic cat mai mult, adica, transforma-ti toate grasimile in muschi intarindu-ti si articulatiile.

Uite aici un set de 40 de exercitii simple care vor fi mai bune daca folosesti greutati-gantere.

Deci nu sta ci fa flotari, genoflexiuni, abdomene, mersul piticului, sarituri, torsiuni, respiratii ample, etc.

Fa zilnic 3 seturi dimineata apoi la amiazi si seara si ai sa vezi ca intr-o luna esti alt om.

Nu te teme, roaga-te si fa exercitiile astea si o sa vezi ca devi alt om. Vor fugi bolile inclusiv alea psihice iar grasimea se va transforma in muschi, in fibra.

Totul e sa nu mai manci si sa nu bei cat mai mult timp. Abea cand simti foamea acuta, nu pofta, atunci poti manca foarte putin si doar daca nu mai rezisti si simti ca lesini! Evita pofta!

Moroco 19.07.2021 17:05:49

Mi-e aproape imposibil sa dau jos clisa de pe burta. E groasa cat palma.
Fac abdomene si alte exercitii si mai scade dupa 1 saptamana un pic, 1 deget, dar daca manc si beau ceva imediat e la loc mai groasa. Ce sa fac? :(

Iorest 19.07.2021 18:23:54

Interesant e cum se menține Victor Pițurcă la vreo 65 de ani cât a împlinit în mai:

https://www.prosport.ro/fotbal-inter...turca-19214479

Mircea Sandu spunea că face 1000 de abdomene pe zi:

„Pițurcă e într- o formă fizică extraordinară, de invidiat. Muncește toată ziua, e activ și, cel mai important, face 1.000 de abdomene în fiecare zi – Mircea Sandu, fost președinte al FRF”

Pe lângă asta mai făcea și jogging și mânâncă din seră proprie și animale crescute în gospodărie.

Un site de pe net spune că are vreo 76 de kg la 183 înălțime.

E adevărat că pentru un om obișnuit, e greu și 100 de abdomene să facă zilnic, adică 700 la finele săptămânii, după câteva zile apar febra musculară, durerile, lipsa de chef, chiar scârba față de mișcare, dar contează mult sportul în viața omului.

Victor Pițurcă arată la 65 mult mai tânăr, pe la vreo 58 așa.

Moroco 23.07.2021 15:40:16

Sa nu-ti vina sa crezi.
Dupa o saptamana de gimnastica serioasa am slabit cu chiu cu vai la grasimile de pe burta cateva degete si ma gandeam ca merg intro directie buna.

Am facut gresala sa manc bine aseara caci ma simteam slabit: peste, branza, paine, icre, rosii, 3 beri, o inghetata pana m-am saturat bine de tot. Am mai si baut 1 litru de apa de la frigider in 2 reprize.

Azi am mai baut un smootie de fructe, grape, mar, afine, banana, fructe de padure si cand ma uit la burta, grasimea prectic s-a dublat.

Deci e clar, grasimea se depune aproape instantaneu, de pe o zi pe alta exact in zonele cele mai periculoase, in/pe vene-artere, organe interne si pe burta.

Sa nu-mi vina sa cred! E de necrezut dar ma uit la clisa de pe burta si sunt nevoit sa cred caci aseara eram alt om, aveam jumate din grasimea de azi.

Inapoi la rugaciuni si post si inapoi la gimnastica puternica de transformarea grasimilor in muschi-fibra si energie buna!

Moroco 26.07.2021 16:09:38

Citat:

În prealabil postat de Moroco (Post 668658)
Sa nu-ti vina sa crezi.
Dupa o saptamana de gimnastica serioasa am slabit cu chiu cu vai la grasimile de pe burta cateva degete si ma gandeam ca merg intro directie buna.

Am facut gresala sa manc bine aseara caci ma simteam slabit: peste, branza, paine, icre, rosii, 3 beri, o inghetata pana m-am saturat bine de tot. Am mai si baut 1 litru de apa de la frigider in 2 reprize.

Azi am mai baut un smootie de fructe, grape, mar, afine, banana, fructe de padure si cand ma uit la burta, grasimea prectic s-a dublat.

Deci e clar, grasimea se depune aproape instantaneu, de pe o zi pe alta exact in zonele cele mai periculoase, in/pe vene-artere, organe interne si pe burta.

Sa nu-mi vina sa cred! E de necrezut dar ma uit la clisa de pe burta si sunt nevoit sa cred caci aseara eram alt om, aveam jumate din grasimea de azi.

Inapoi la rugaciuni si post si inapoi la gimnastica puternica de transformarea grasimilor in muschi-fibra si energie buna!

Sambata si Duminica iar am manct pana m-am saturat, am baut si acuma iar am burta mare si grasime si ma simt mai slabit iar venele, arterele si bronhiile mi le simt mai obturate, mai stresate, mai crispate.

E clar ca trebuie sa transform grasimea in fibra. Trabuie sa am credinta si sa inviu ca sa nu mor ca prostul prin deasa supra saturare.

Moroco 29.07.2021 16:02:00

Am identificat problema, burta-i problema cea mai grava, clisa cat o perna pe burta. Ma omoara cand o stiu acolo, ma omoara frustrarea ca nu vrea nicicum sa se transforme in muschi-fibra subtire-stanca de granit.

Moroco 05.08.2021 15:36:24

Citat:

În prealabil postat de Moroco (Post 668751)
Am identificat problema, burta-i problema cea mai grava, clisa cat o perna pe burta. Ma omoara cand o stiu acolo, ma omoara frustrarea ca nu vrea nicicum sa se transforme in muschi-fibra subtire-stanca de granit.

Cum merge treaba cu transformatul clisei in fibra musculara sanatoasa si bine vascularizata? Ieste Credinta si transformare sau doar grasi somnorosi capusizati ce se leagana pe panze de paianjen?

Moroco 20.08.2021 17:07:08

Citat:

În prealabil postat de Moroco (Post 668818)
Cum merge treaba cu transformatul clisei in fibra musculara sanatoasa si bine vascularizata? Ieste Credinta si transformare sau doar grasi somnorosi capusizati ce se leagana pe panze de paianjen?

Intai incalzirea si apoi cu gantere, genoflexiuni, bicepsi, flotari, lumanarea, mersul piticului, pas saltat, pas sarit, alergari.... hai grasule, cu Hristos inainte!

Tot cate trei reprize de serii din fiecare exercitiu zilnic si Sambata si Duminica odihna.

Nu va lasati sub slabiciuni si ingrasari caci templul Domnului este armonios si sanatos.

Moroco 21.10.2021 13:51:20

Citat:

În prealabil postat de Moroco (Post 668893)
Citat:

În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Intai incalzirea si apoi cu gantere, genoflexiuni, bicepsi, flotari, lumanarea, mersul piticului, pas saltat, pas sarit, alergari.... hai grasule, cu Hristos inainte!

Tot cate trei reprize de serii din fiecare exercitiu zilnic si Sambata si Duminica odihna.

Nu va lasati sub slabiciuni si ingrasari caci templul Domnului este armonios si sanatos.

Am reusit sa mai dau jos din clisa interna de pe stomac plaman artere si de pe burta prin mers la servici pe jos, 1 antrenament usor la 2-3 zile, post cu 1-2 beri in zilele randuite si iata ca am in jur de 90kg la 1,80m si inca mai vreau sa scad in greutate pana pe la vreau 79-80 kg inlocuind grasimea cu muschi-fibra.

Deci se poate sa elimini grasimea vicleana (exista si grasime buna si cuminte) caci Dumnezeu te ajuta cand Îl asculti.

Ora este GMT +3. Ora este acum 14:38:27.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.