![]() |
Citat:
|
Imi place sa citesc ce scrieti voi ,incerc sa-mi imaginez cum e fiecare ,ma confund cu unii ,ma gindesc ca altii sint maqi profunzi ca mine ..in gindire ...si mai invat cite ceva bun. VA MULTUMESC :):):)
|
Imi plac norii pe cerul albastru; imi plac florile campului si florile din gradina; imi place verdele ierbii dupa ploaie.
imi place revenirea la viata a primaverii. Imi plac muntii si lacurile, in care se oglindeste cerul. Imi place susurul izvoarelor si tumultul apelor curgatoare. imi plac cuvintele intelepte; imi place intelepciunea ascunsa in legile vietii. Imi place pacea, care se instaleaza dupa o lupta cu mine, castigata. Imi place creatia lui Dumnezeu, in care incerc sa-L descopar pe Creatorul ei. |
ganditi-va ca ce ne place noua poate fi ceva inestetic pentru altii, pt ca suntem diferiti. Eu cred ca faptul ca ceva ne place sau nu este o chestie relativa...
|
Veilur: Ceea ce ne place sau nu ne place sunt chestiuni subiective si difera in consecinta de la om la om.
|
Citat:
|
Imi place " Tatal nostru" , mai mult decat orice rugaciune !
maria |
Imi plac copiii,animalele,florile,natura in general...imi place sa merg la Biserica,e locul unde ma simt cel mai bine!
Nu-mi plac oamenii prefacuti,aroganti,profitori...nu-mi plac momentele de stres maxim,dar incet,cu vointa le trecem pe toate! |
Imi place vara, caldura, urasc iarna, frigul si ploile reci. imi plac toate fructele, majoritatea legumelor, lactatele, mai putin carnea.
Imi place sa citesc, in special carti cu teme religioase, craciunul, si cantarile prohodului... Nu`mi place ca sunt cam lenesa, mandra, gurmanda :D si nu puternica pe cat as vrea in a infrunta momentele dificile din viata, precum si faptul ca nu am mai multi prieteni. |
Mie imi plac sporturile,iarna...iubesc zapada si frigul,desigur si caldura de la soba:) Ador Craciunul.Imi iubesc familia.Imi place natura,mai ales muntele.Imi plac fotografiile,ador manastirile (as vrea sa le vizitez pe toate),imi plac animalele,mai ales cainii ,si sunt absolut innebunita dupa caucazianul meu,Bruno.E febletea mea.Imi plac lucrurile simple,cartile religioase,in special cele ale Parintelui Cleopa si ale Parintelui Savatie Bastovoi.
De asemenea nu am crezut vreodata ca voi ajunge unde sunt acum.Ma visam complet altundeva,dar acum pot spune cu certitudine ca nu mai vreau sa plec...Am gasit prieteni adevarati aici si mai ales iubirea,dupa care am tanjit atat. Aaaaa,si urasc faptul ca sunt o fire foarte nervoasa si tot timpul nehotarata.:) |
Intrebarea-mi pune mintea la contributie. Ce-mi place ?
Imi plac oamenii simpli, modesti. Imi plac pelerinajele, excursiile in orice anotimp si in orice parte a tarii sau in afara ei, imi place sa conduc masina. Imi place sa zambesc, sa fiu vesela, imi place sa cant,imi place sa citesc carti cumparate din manastiri si nu numai, imi place sa ajut omul la nevoie, imi place meseria mea de contabila,imi place sa vorbesc la telefon, imi plac cainii si pisicutele, imi plac fructele parguite dar nu coapte, imi plac produsele lactate, imi plac florile de gradina si mor de dragul nepoteilor. Ce nu-mi place ? pai stiu eu ? nu-mi place sa fiu mintita, nu-mi plac maslinele, mierea de albine si pestele la cuptor, nu-mi place sa urc cu liftul, nu-mi plac barfele, ce am de zis spun in fata, fara ocolisuri. Nu-mi mai place televizorul si pe politicieni ii ignor, sunt groaznici si-mi provoaca ganduri rele. Nu-mi plac bananele, pepenele galben si ananasul. Cam atat. Cu mut drag, icamilin DOAMNE AJUTA ! |
Ador toamna cu transformarile ei,de cand eram mica,toamna imi creea niste trairi interioare mai profunde,si pana astazi acest anotimp capricios reuseste sa-mi intensifice sentimentele cu aceiasi nota misterioasa.Nu stiu de ce,dar toamna ma copleseste uneori,vantul ei razvratit imi zadarniceste in suflet amintiri de mult uitate,mirosul ei de camara imbogatita cu legume ma duce cu gandul la vastele pregatiri de iarna,din manastiri,frunzele...of!,frumzele multicolore care hoinaresc pretutindeni imi induc in suflet senzatia de prima iubire,cu toate ca nu m-am indragostit niciodata toamna,ci mai degraba m-am despartit.Paradoxal,nu!!!!
|
Citat:
|
Citat:
|
suntt mai multe lucruri care imi plac.cred ca cel mai important este ca imi place sa ajut pe altii. nu imi plac oamenii rai, mincinosi, barfitori, galcevitori si nesimtiti
|
Citat:
|
Citat:
|
si mie imi place sa gatesc. si totodata sa mananc ceea ce gatesc. si sucul de mere si socata si slanina cu branza de burduf si cu ceapa si rosii mancata pe carpator. sa ascult cate o nana depanandu-si amintirile din tinerete sau cate un mos vorbind despre canal sau sau razboi.
mirosul de la placinta cu mere si scortisoara cat sta in ler. |
Deja mi-ai adus aminte de placinta cu mere si scortisoara, uh cat as vrea sa mai mananc...
|
le pun la nimereala:
ce-mi place : sa meditez la nemurirea sufletului istoria mincarea simpla sinceritatea natura - in special muntele simplitatea linistea ce nu-mi place ipocrizia minciuna lasitatea manelele galagia |
Nu-mi place sa cer de la altul ceea ce eu nu pot face.
|
Ca tot vorbirati despre gatit,nici eu nu ador sa gatesc,desi sunt creativa,prefer sa pictez,sa modelez in lut,am o dalta cu care mai fac cate o jucarie din lemn,am pictat de curand cu niste culori acrilice camera copiilor mei,iubesc florile,oamenii in general si pe cei sinceri ,care nu sunt plafonati,..nu imi place sa fac compromisuri,am 35 de ani dar ma simt emotional mult mai tanara fiindca sunt inconjurata de copii atat acasa cat si la scoala..sunt un copil un pic mai mare.Sunt o pers.hotarata,sigura pe mine,ma supara cei care ezita;, am o latura un pic intunecata datorata temperamentului meu ma manii repede,sunt ironica chiar rautacioasa si cum spune sotul meu nu prea stiu sa tac.Era vorba parca despre ce ne place si ce nu...nu imi plac oamenii prefacuti,unii dintre colegii doamne-ajutisti ai sotului meu si baticaresele lor timide si complexate,goana lor dupa capatuiala cu un viitor preot ,apelurile lor disperate pentru orice falsa problema..in sfarsit nu-mi place ca-s nevasta de preot.,ma copleseste titulatura ..barfele oamenilor,faptul ca omul de langa mine este asaltat ca un superstar(doar nu i se cer autografe pe strada),faptul ca de cate ori iesim sa ne plimbam se imbraca cuviincios ca o fata mare(ca deh..il cunosc oamenii)si-mi impune si mie o atitudine rigida.Marturisesc ca nu ma pot relaxa lucrurile acestea,ma fac sa ma simt un personaj ieftin,imi ingradesc personalitatea,trebuie sa repet si sa ascult clisee.
|
:):rolleyes: mi-ar place sa stiu ce le place si celor mai nou veniti pe forum...
|
Imi plac oameni deschisi care spun adevarul asa cum este el urasc minciuna si prefacatoria si mai ales imi place natura pura nepoluata imi place sa stau de vorba cu omeni simpli de la tara neintinati de imoralitatea care salasuieste in asa zisa civilizatie.:)
|
Imi place: sinceritatea, onestitatea, blandetea, bunatatea
Nu imi place: locurile unde toti vorbesc si nimeni nu asculta:D |
sa vedem:imi place sa pictez,sa scriu,sa discut politica,mitologie,sa stau cu prietenii,sa merg la plaja,sa inot,si sa citesc(in special SF),......aaa,si filmele horror.
nu imi place sa ma scol de dimineata,nu imi plac discutiile interminabile despre moda,si persoanele care au ca singur ideal sa se casatoreasca cu cineva bogat,sa nu lucreze si sa participe la evenimente mondene. |
Citat:
|
Da,si punctele de vedere,si sunt un pic cam prea pasionata de internet:)
nici eu nu am teluri foarte inalte:sa imi termin studiile,sa intru in politica(de fapt,cam mult spus,vreau sa devin membru PNL),sa imi iau permis de conducere,iar mai apoi as vrea sa pot intra intr-un grup ecologist(Greenpeace ar fi cel mai important,dar nu cred ca sunt foarte multi prin romania)-din cate stiu,au si actiuni de voluntariat.A,si sa gasesc o carte despre mitologia nordica:) |
IMI PLACE TOT CE E FRUMOS, NATURA, FLORILE
NU IMI PLACE DE MINE SI DE DEFECTELE MELE |
Citat:
|
Nu,mi-ar fi placut la nebunie,dar sunt prea timida pentru asta.
|
Citat:
Nu imi place ca pe forumul asta e cearta si nu prea se potriveste cu credinta . Nu imi place ca unii ati schimbat scrierea in limba romina. k-care she-si Spre exemplu VSOVI imi sa cred ca nu e romin sau poate e aromin. |
Sa dea Domnul sa nu mai fie cearta pe forum, sa fim mai rabdatori cu totii!
|
imi place muzica electro, instrumentala, de dans, imi plac avioanele sa le privesc, imi place un cappuccino la cremcaffe la universitate, imi place sa ma plimb si sa ma uit la patinoare, imi place sa fiu singur de la un timp....sa imi iau castile si sa ascult muzica...in timp ce merg, imi place la biserica si ma simt bine dupa slujbe...imi plac fetele blonde, chiar daca nu am avut o astfel de prietena si imi place corectitudinea tarilor nordice..:rolleyes:
|
:) si inca o prezentare, a gusturilor fiecaruia. cei noi, sunteti invitati sa ne povestiti putin despre voi.
|
[color=green] hmm ce nu-mi place: trezitul de dimineata, sa zicem ca nu sunt prea matinala, dar daca trebuie sa rezolv o problema, prefer sa o fac dimineata ca sa am ziua libera pe urma...apoi cand ma injura soferii in trafic :D pentru ca am inceput si eu sa conduc si inca mai fac unele boacane :rolleyes: ; in schimb in place foarte mult natura, plimbarile, excursile prin munti si dormitul in cort ( ce bine ca vine vara :)). mersul la Biserica l-am descoperit de putin timp, dar imi place sa ma duc si sa ascult predica, ma ajuta sa-mi organizez gandurile [/color]
|
Citat:
|
imi place muzica, mai multe genuri in functie de starea mea de moment...respir muzica, o traiesc cu tot sufletul meu...NU imi place faptul ca nu am avut curajul sa invat sa cant eu insami la un instrument...
imi place sa citesc,....enorm....in fiecare clipa libera...imi place sa visez printre pagini... imi place mai cu seama sa ma joc cu fetita mea, sa-i observ fiecare zambet, sa-i sterg fiecare lacrima, sa fiu langa ea mereu-mereu. imi place sa vorbesc cu Dumnezeu, liber, fara formule, sa vorbesc cu El din sufletul meu mic... NU imi place...intoleranta, rautatea, minciuna...toate astea care te fac sa iti fie mila de un om....ca inca nu stie cat de bun poate fi... |
mie imi place sa citesc,sa scriu,sa ascult muzica psaltica,sa ma plimb,imi place fff.mult muntele,marea,imi place singuratatea,uneori imi place sa gatesc si chiar daca nu mi-ar placea sunt nevoita,imi place sa tricotez cand am timp,imi place sa gradinaresc,imi plac straiele populare,de exemplu ador iile brodate,vasele de lut,mi-ar place sa ma reintorc in timp,la datinile stravechi,imi plac oamenii de la tara,mi-ar placea sa locuiesc la munte,....multe imi plac!
|
Mie nu imi plac pacatele de care ma las greu, adica cele care creeaza dependenta, nu imi plac oamenii prefacuti sau cei care si-au facut din minciuna un mod de viata. Imi place sa ma scol dimineata, sa merg cu bicicleta si sa fac lucruri utile, adica sa fac ceea ce trebuie pentru a obtine strictul necesar atat pentru partea spirituala cat si pentru cea materiala.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:20:13. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.