![]() |
Citat:
|
Nationala Ucrainei in Grupa Romaniei la Euro
https://www.sport.ro/nationala/engle...b-ucraina.html
După cum se știe Ucraina a ajuns în grupa României de la Euro, oare cum va reacționa cătălin2 dacă Ucraina ne va bate rău sau va fi favorizată de arbitri pe motiv că săracii trebuie ajutați că trec printr-un context dificil. Să nu uităm că au câștigat două eurovisionuri prin fraudă și trucaje la jurizare, oare ce va zice în fața hoției pe față și a aroganței ucrainene căreia i se cuvine totul, românul care plânge de-și rupe cămașa pe el de grija Ucrainei ? |
Fotbalistul Dănuț Lupu hărțuit de jurnaliști la ieșirea din închisoare după ce a stat 6 luni pt conducere fără permis:
https://www.youtube.com/watch?v=9M-eErjV6Ww Nu făcuse accident, nu condusese beat vorba lui, a greșit, a plătit, e foarte sâcâitoare insistența presei la un om abia ieșit din penitenciar. |
|
Citat:
|
"În acest context, apreciem declarațiile unora din membrii lotului național în care aceștia L-au recunoscut pe Dumnezeu ca și dătătorul de putere."
Hehehe! Ce panarame de oameni. Ia sa nu mai primească milioanele de euro. Oare or mai da Slava Domnului? Hahaha! Duhovnicie este sa nu te intereseze asa zisul fotbal. Duhovnicesc este sa ai grija de templul Lui Dumnezeu, trupul tău și sa-I dai ce I trebuie, sa faci mișcare, sport. |
Citat:
„A. B: Înaintea fiecărui meci îmi spun rugăciunile și vreau sa fie acolo unde ma schimb totul în ordine. Atunci când toate sunt așezate mă simt confortabil mental. Reporter: Andrei, azi a venit un preot în cantonament, ce inseamna asta pentru voi? A. B.: Suntem un popor crestin. Eu mă identific cu Biserica Ortodoxa. Atât cât îl am pe Dumnezeu în spate și îmi iubesc valorile și principiile nu poate să se întâmple nimic rău în viata mea, pentru că il am pe Dumnezeu și acesta este drumul pe care trebuie să merg.” Citat:
|
T
Citat:
Sa l vad eu cat de marturisitor mai este daca ar fi sa piarda sau sa nu mai primeasca milioanele de euro, masini si case? In schimb nu este rau ca vorbeste multumitor la Dumnezeu. Chiar si asa. Asta-i bine! Tind sa cred ca mai marturisitori si adevarati patrioti erau cei det la Dinamo si Steaua de pe vremuri care transpirau din greu pentru un simplu maruntis. Si dupa aia mai vorbim. Si in curand se va intimpla, se va termina cu afacerile astea finantate de alogenii navalitori deoarece nu vor mai exista resursele necesare indobitocirii maselor prin consumul bestial de sporturi si altele. |
Citat:
Citat:
|
Citat:
Se adună niște sute de mii de euro cheltuiți de stat cu ei, dacă nu peste 1 mil de euro. Citat:
Ucrainenii credeau că dacă au bătut 4-0 Moldova e ușor cu românii. |
Felicitări României pentru performanta obÈinută la Euro 2024.
GeneraÈia de Aur ne-a făcut fericiÈi mai mult decât oricând ,GeneraÈia de suflet ne-a unit în jurul naÈionalei mai mult ca oricând.Inclusiv femei,copii pe langa fani dedicaÈi/microbiÈti. Hai Romania! Sper sa ne calificăm la un Mondial ..asta ar fi o super performanta Èi mai ales fericire in vremurile astea,pentru generaÈia asta ,pentru copiii,tineri,fani Èi mai ales pentru generatia Milleniala(Y) precum Èi generaÈia Z. |
Citat:
Nu au valoare de mondial, Belgia ne-a bătut ușor și Belgia cu Franța au avut 3 faze mai periculoase și atât în rest a ratat Franța în veselie. Deci foarte slabi, valoarea reală e cea din meciurile cu Belgia, Olanda și cu Slovacia când s-au chinuit să dea un gol. |
M-am uitat peste cea mai bună clasare la medalii olimpice a României din istorie Los Angeles 1984, ca să văd ce sporturi s-au nenorocit de atunci *chiar dacă nu au participat URSS, constanta tot era de vreo 20 de medalii.
https://ro.wikipedia.org/wiki/Jocuri...C4%83_din_1984 Ce discipline s-au nenorocit în 34 de ani de PSD-PDSR-CDR-PNTCD-PNL-PD-L-USR-UDMR deși dobitocii cred că e de fapt evoluție în acești ani : Cea mai dureroasă cădere e a Gimnasticii, un sport regină spectaculos Constant erau 5-10 medalii per olimpiada Atletism peste 5 medalii constant în anii 80 Lupte - nu mai existăm demult Haltere - nu mai existăm demult Handbal - l-au adus la stadiul de necalificați Spadă-floretă-scrimă - mulți ani de acum fără nicio surpriză Judo-Box-Tir - nicio șansă să se apropie cineva din Ro de medalii Singurul sport pe care nu au reușit să-l nenorocească, dar l-au slăbit mult față de randament e cel cu vâsle, excepție caiac pe care l-au făcut praf. |
Este bine că îl avem pe David Popovici care ne-a și adus o salbă-cuplet de medalii la înot! Să îl ajute Domnul să își păstreze energia și modestia!
Chiar el însuși recunoaște că avem nevoie de condiții. Și niciun politician nu l-a așteptat la aeroport când a venit înapoi, tot fosta noastră olimpică și colegă de breaslă a lui - Camelia Potec - a fost acolo. Păi unde-i rășpetu', doamnelor, domnișoarelor și domnilor politicieni? Ar trebui într-adevăr condiții bune în suficiente locuri la nivel național. În luna iunie am fost la ediția anuală a Swimathon-ului de la București, care anul acesta s-a ținut de fapt la Otopeni la Complexul de Natație, și imediat după week-end-ul acela urmau pe-acolo niscaiva campionate europene. Un bazin dotat, dar cu un punct sensibil la sistemul de alarmă anti-incendiu: în după-amiaza primei zile de Swimathon acesta s-a încins exagerat, poate de la căldură, poate de la intensitatea curentului electric al evenimentului, și s-a declanșat alarma fără să fie cu adevărat incendiu, cauzând plecarea prematură a publicului și-a înotătorilor și voluntarilor swimathonieni. Chit că mai erau puține minute din programul zilei. Ceva mai bine dotat însă decât Bazinul Dinamo unde lipsa ventilației făcea oamenii să simtă canicula la ediția din 2023, care a durat o singură zi (anul acesta au fost 2 în premieră). Astfel, avem cu adevărat nevoie de dotări. Poate că avem un număr suficient de bazine olimpice (și la Pitești este unul), poate că nu, oricum mai trebuie muncit. Și politicienii care îl laudă pe David să nu mai fie demagogi înotători după ciolan, chiar faptul că nu a venit nimeni din ei să îl felicite față în față la întoarcere ne spune ceva. Și până una-alta, dacă nu mă înșel, o avem și pe Bianca Ghelber la disciplina aruncarea ciocanului, poate va reuși și ea o medalie și să îi urăm și ei succes! Și mai este problema cu dopajul. Nu avem cum să nu știm ce a pățit Florentina Iușco. Pentru un Furosemid luat primăvara trecută în 2023, s-a trezit pedepsită cu efect întârziat hăt înainte de plecarea la Olimpiadă, după ce ai noștri doar îi dăduseră o mustrare inițială. Am înțeles că și aici a fost contaminare. Chiar că trebuie avută mai multă grijă cu ce mănâncă sportivii noștri. Nu mai zicem de dificultățile de revenire ale Simonei Halep, dacă nu ar fi existat degringolada cu Roxadustatul am fi avut-o și pe ea la Olimpiadă! |
Citat:
https://www.facebook.com/george.simi...4?locale=ro_RO Citat:
În bazinul olimpic maxim echipa de polo și înotătorii, eventual o secțiune și pt sărituri olimpice și atât. |
Citat:
Nu știam cât de implicat e. Se vorbește mult de sănătatea fizică în sport, dar e cu totul altceva când se începe și se termină cu sănătatea spirituală, înduhovnicește sportul spre ceva mai înalt. Așa ar trebui făcută educația sportivă, nu doar prin bazine și finanțare. |
Să nu uităm că Novak Djokovici are și piatra de încercare a unei boli metabolice care se cheamă "celiachie", adică intoleranța la gluten, iar boala aceasta obligă din start un om să postească de la o sumedenie de alimente care populează viețile noastre obișnuite.
Până și pâinea caldă și proaspătă care are grâu în ea trebuie evitată! Oamenii bolnavi de celiachie trebuie să respecte o veritabilă disciplină alimentară, iar rezistența aceasta la diverse ispite culinare + programul strict pentru sportul de performanță trebuie că i-au călit și ele sufletul lui Nole Djokovici. Are și Părintele Nicolae Dima un sfat pentru noi: "Dacă vreți să aveți progres în viața dumneavoastră, abțineți-vă de la lucrurile care vă aduc plăcere imediată". |
Citat:
Mă uitam de pildă la situația cu gimnasta româncă ce a avut exercițiul cu cea mai mare dificultate și a fost aruncată sub locul 3 de contestația unei americance: https://www.gsp.ro/sporturi/jocurile...ta-752123.html Fosta mare campioană, Camelia Voinea, mama și antrenoarea Sabrinei, spune că nu mai vrea să audă de gimnastică. Camelia Voinea, mama Sabrinei Voinea, despre decizia arbitrilor în finala de la sol: „Nu există explicații” Și-a menținut poziția, dezvăluind motivele care au dus la această decizie dură. „În sufletul meu, Sabrina este campioană. După tot prin ce am trecut, nu mă așteptam să ni se întâmple așa ceva la Jocurile Olimpice. „Este prea mult! Am vorbit cu Sabrina și mi-a spus că orice decid, ea mă urmează” Pe lângă penalizarea de o zecime, Sabrinei i-a fost scăzut și punctajul la dificultate față de cel din calificări, chiar dacă a prezentat același exercițiu. „Nadia i-a arătat lui Bart că Sabrina va fi pe primul loc. Și i-au dat 13,700, cu o dificultate de 5,900. De ce? Același exercițiu a fost și în calificări și atunci a luat 13,900. Cu punctajul acela era bronz. Și i-au mai luat o zecime, ca să nu fie nici medalie. Că americanca este pe final de carieră și Sabrina mai poate merge la Jocurile Olimpice. Câștigă cine este mai bun, nu contează vârsta. Până și americanii au fost nedumeriți”, a acuzat vicecampioana olimpică de la Seul, din 1988. ________ Deci o doamnă a sportului românesc vicecampioană pierde ani de zile cu eforturi financiare să-și pregătească fiica pt ca să se mai audă în istorie că România a fost ceva în gimnastică și se întâmplă și o mizerie care poate dărâma psihic și un om puternic darămite un copil de 17 ani. Dpmdv ar trebui să continue, dar ce mizerabilă situație, ce durere pt munca unui om. |
Citat:
Pr. Dionisie Ignat spunea așa: „Fiecare să fie conștient că, dacă lucrează ceva, este pentru Dumnezeu și are plată de la Domnul. Deci nu-l interesează ce face altul. Dacă apare cârteala, lucrul ăla nu mai are valoare duhovnicească.” Dacă ce faci depinde de medalii, de slava oamenilor, de aprecieri, e mereu un război psihologic, o fugă după premii și aprecieri. Dacă o faci duhovnicește, chiar dacă nu-ți reușește ceva, așa a lăsat Dumnezeu. Continui dacă crezi în valoarea duhovnicească a ce faci sau faci altceva dacă nu. Nu e vorba de medalii, „toate acestea se vor adăuga vouă” (Mt 6, 33). |
Citat:
Citat:
Citat:
Deci nu e vorba doar de medalii, de exemplu medaliații primeau bani și de la stat și de la Ion Țiriac, între ciclurile olimpice e foarte grea supraviețuirea pt un sportiv, pt că nu poate face bani din scălămbăială tâmpă la tv. |
Citat:
|
Citat:
În al doilea rând tocmai sportul unește neamul, în spatele unui campion olimpic sunt alte zeci de mii sute de mii care au fost legitimați la un moment dat și au ținut economic în viață un ecosistem care a permis unor antrenori să supraviețuiască și să instruiască spre excelență. Plus că sportul e despre sănătatea, vigoarea, dârzenia unui neam, nu câștigă medalii un neam de fleșcăiți, de pufoși, de puturoși, sau de îmbolnăviți prematur de sedentarism, ci națiunile cu vână. |
Citat:
Un om poate să piardă orice, toată faima, toate medaliile, nu și-a pierdut viața cât timp încă are credința. Mircea Eliade despre Mircea Vulcănescu: „Când au venit încercările, Mircea Vulcănescu le-a primit senin și încrezător; într-un anumit fel, misterios, se integrau vieții lui religioase – în câteva zile a pierdut tot: avere, glorie, situație socială și academică, familie, libertate. Dar a rămas același. Nu s-a îndoit și nici n-a tăgăduit; a continuat să mărturisească, cu aceeași senină fermitate, credința și încrederea lui de totdeauna.” |
Citat:
Citat:
E bine ca în jurul fetelor de la gimnastică să strângă toată națiunea, pt a corecta nedreptatea și peste 4 ani să le vedem pe amândouă pe podium. Am văzut ce momente emoționante au fost când toată țara a făcut apel la Hagi să nu se retragă în 99, a revenit și a calificat naționala, ba chiar a jucat magistral cu Ungaria https://www.youtube.com/watch?v=Jhs3SQOjk3c Trebuie să recunoaștem meritele altora, să-i încurajăm, e bine că s-a unit din nou neamul în jurul gimnasticii, poate fii momentul unei renașteri. |
Catalin Chirila a ratat finala A la caiac
Canoistul Cătălin Chirilă (26 de ani) s-a clasat în final pe locul 9 în proba de canoe-1 1.000m, nereușind să-și asigure bilet pentru finala A. Vântul și valurile i-au pus probleme a terminat pe 5 în semifinală și doar 4 mergeau în finală, asta arată cât de greu e să ajungi măcar în finală. Mulți din România nu realizează nici saltul până la finală, plus că era campion european canoistul Cătălin Chirilă, cu multe calificări și curse în spate. |
Apropo de odele ridicate Germaniei, la Olimpiadă au terminat sub Italia și Olanda:
https://adevarul.ro/sport/clasamentu...i-2381054.html 9 Italia 12 13 15 40 10 Germania 12 13 8 33 PIB Germania 4.8 Trilioane, populatie 83.8 milioane,PIB Italia 2.05 Trilioane pop Italia, 58,94 milioane Deci Marea Germanie care domina între anii 70-90 cu Germania de Est și de Vest clasamentul pe medalii terminau ambele jumătăți de țară în primele 10 mondial, acum la o populație și o dezvoltare mult mai mare sunt abia pe 10 - fără să participe Rusia care sufla zeci de medalii și era în primele 6 mondial. Deci împărțindu-și și zestrea de medalii a Rusiei, tot sunt slabi. Aici a dus și distrugerea fibrei germane cu importuri de populație, cu mentalitatea lor bolnavă de a nu avea demografie, cu labilitatea lor psihică și dependența de medicamente. Deci cine e pro-german e pro cretin în 2024. |
alt tanar more subit
|
Citat:
|
Citat:
Deci dacă i din ce vine de sus din abundenta șipraf din toate părțile, suntem făcuți și reasamblati după cum vrea mușchiul lor. Doar spalarea inimii și a mintii prin citirea Psalmilor lăsați de Dumnezeu prin proorocii sai, cu postul și rugaciunea ne mai pot scapa Iorest. În rest ales bules! |
https://www.sport.ro/sporturi/revolt...etei-lipa.html
Se pare ca si "echipa" administrativa a federatiei a tras din greu pentru performante. Daca contabila si secretarul au luat mai mult decat Popovici, ma intreb cat o fi luat portarul si femeia de serviciu? |
Citat:
Cică e cea mai înzestrată Federație sportivă se pompează milioane de euro în ea, pe bună dreptate, dar nu spre contabili, la sportivi nu ajunge decât o fracție foarte mică. L.E. Cică suma aceea mare s-a împărți la 50 de angajați din administrația federației de canotaj, dar tot e prea mult, nu fac nimic diferit de alți lucrători administrativi din alte federații care nu iau medalii. |
EXCLUSIV A câștigat Cupa Campionilor cu Steaua și i-a făcut campanie lui Călin Georgescu: „E o mârșăvie și o idioțenie să spui că e un candidat pro-Putin și pro-legionari. Plec din țară dacă va câștiga Lasconi”
Florentin Marinescu, 73 ani, a făcut minuni în materie de pregătire fizică alături de Steaua 1986, generația care a adus Cupa Campionilor Europeni la București. O legendă în materie de arte marțiale, Sensei este președintele federației de profil. Iar acum explică din postura de susținător ascensiunea fulminantă a lui Călin Georgescu spre Cotroceni. - Domnule Marinescu, am remarcat pe rețelele sociale că v-ați numărat printre oamenii din clipurile de campanie ale lui Călin Georgescu. E un om care pare că a câștigat de nicăieri primul tur al prezidențialelor! - N-a ieșit de nicăieri! Mentalul public s-a obișnuit că nu contează nimeni altcineva în afară de cei din partide. N-au fost oamenii atenți, pentru că nu e un tip care să înjure, să facă urât sau să frapeze cu atitudini de derapaj. Merge pe stradă ca orice cetățean simplu, aproape că nu-l remarci. Se îmbracă civilizat, își mai dă și cu parfum, n-o să-l vedeți niciodată într-o altă postură. E în banca lui, a activat în Grupul de la Roma, a lucrat la ONU. N-a făcut parte dintre politicienii cu care ne-am obișnuit să-și schimbe nevestele între ei, să-și aranjeze chestii în interes personal și să-și acopere dosarele. Adică să-i doară în fund de România! - De ce ați simțit nevoia să-l susțineți în această campanie cu un final uluitor? - Printre altele, m-au atras două detalii din cartea lui de vizită. Unu: a făcut judo de performanță și a fost elevul unuia dintre foștii mei colegi. Și doi: e unul dintre discipolii lui Mircea Malița, o mare personalitate a României. Că noi ne batem joc și ni se pare că tot ce a existat înainte de ‘90 în România n-are valoare, e treaba fiecăruia. Dar, pentru mine, e suficient să știu că a lucrat cu Malița ca să fiu atent la ce spune. Înseamnă că are grijă să arate lucruri deștepte. De 35 de ani nu ne uităm la oamenii care vorbesc despre nație și popor. Lumea s-a săturat de mizeria asta. Unii trăiesc bine, alții rău. Dar ăia care o duc binișor au senzația că sunt cei mai tari și ce fac ei e inegalabil. Nu vor dori niciodată schimbarea, care se cere însă de la sine după atâția ani în care politica din România s-a transformat într-o mlaștină. Nu facem decât să ne batem joc de copiii noștri dacă nu facem ceva! - Florentin Marinescu pentru gsp.ro Călin Georgescu n-a fost o excepție în judo. Dar l-a practicat însă cu seriozitate, a ieșit și vicecampion național pe la juniori. Acest sport l-a format însă, l-a ajutat să devină om. Pentru că acel «do» din denumirea «judo» înseamnă educație - Ați auzit vreun fel de discurs atractiv din partea lui Călin Georgescu și pe partea aceasta sportivă? - Georgescu și Simion au fost singurii care au evocat deseori sportul în campanie. Un sport românesc ajuns într-un hal fără de hal! Călin a și făcut un filmuleț în care apare la călărie, la judo, înoată. E un om căruia îi place sportul și nu-i rămâne indiferent nici acest sector. Nu era acum momentul să se axeze în mod extins pe sport, dar știe ce înseamnă și cu ce se mănâncă. Integral pe Gsp. |
Cugetarea zilei
Cu un Porsche Spyder bați recordul olimpic și la suta de metri autostrăzi. |
Citat:
La noi nici nu e nevoie de altceva, ...singuri se izbesc tinerii de betoane cu viteze de peste 170/ora. Nu trece zi fără sa mai crape unul sau unii în grup. Fereasca Dumnezeu! |
Citat:
Era mult mai ieftin prin 2007 când a început explozia de mașini în Ro să ai o mașină decât azi. Am înțeles că undeva la 2.000 de oameni mor anual dacă înmulțești 2000x36 de ani de la revoluție rezultă că au pierit vreo 72 de mii minim, au fost ani când mureau 3.000 de oameni și nu se știe câți români mor pe străzile din străinătate. Deci mi-e clar că peste 100.k au pierit sigur din cauze evitabile, iar alte sute de mii au rămas mutilați pe viață fără mâini, picioare, paralizați, fără un ochi sau cu internări grave ce necesită mult timp de recuperare. |
Citat:
Vezi exemplul tembelului de 18 anii care de abia primise un bolid cadou în urma luării permisului și care a ucis imediat 3 oameni de pe trotuar după care a fugit. |
Citat:
https://stirileprotv.ro/stiri/actual...e-craciun.html Aici era un 4x4 care l-a protejat totuși pe șofer de impact, nu o mașină de curse Spyder. Eu n-aș zice că avem cele mai bune mașini de pe străzi, la o analiză a cauzelor accidentelor grave în care avem de 2x media UE la decese era și parcul auto învechit, (mașini la mâna a 2-a aruncate de nemți și alții, pline de defecte ascunse de la direcție la alte compartimente care nu prezintă siguranță.) Mi se pare un factor la fel de important ca și viteza, indisciplina bicicliștilor, educația rutieră, depășirile periculoase, neiluminarea și nesemnalizarea corespunzătoare. |
Mircea Lucescu a refăcut biserica brâncovenească de la Istanbul, după ce a recuperat-o de la greci. Cum s-a întors la credință antrenorul crescut în „marxism – leninism”
„Am întâlnit la Istanbul mulți români plecați după ’90, într-un loc în care atunci ajungeai mai ușor decât în Occident. Le știam greutățile și știam cât de mult își doreau o biserică a lor, unde să se strângă, duminică de duminică, să mai schimbe o vorbă după slujbă. În anii 2000, părintele Silviu State ținea slujbele pe unde apuca, în diverse bisericuțe, ba grecești, ba armenești. Era un om foarte pasionat de istorie și căuta tot timpul urme ale românilor care trecuseră prin Istanbul. Cercetase Biserica Sfânta Paraschiva din Istanbul și documentase foarte bine istoria ei, avea toate dovezile că era ctitoria Domnului Constantin Brâncoveanu. Românii aveau nevoie de o biserică, iar aceasta era cea mai potrivită. La recomandarea sa, am ajuns la Patriarhul Bartolomeu al Constantinopolului. Aflasem că este amator de fotbal – ținea tocmai cu echipa Galatasaray! M-a primit bucuros la el, ca apoi să mă invite adesea la masă. Am avut astfel prilejul să discut cu Sfinția Sa despre cedarea bisericii brâncovenești, care aparținea comunității grecești, românilor din Istanbul. După mai multe intervenții, am reușit să o luăm de la greci. Când am văzut-o prima oară, biserica zăcea într-o mizerie cumplită! Am apelat la relațiile mele, pentru a face ceva. Primarul cartierului Șișli, și el mort după echipa Galata, mi l-a pus la dispoziție pe arhitectul său șef. Împreună, am pus la punct minunata grădină din curtea bisericii, și ea într-o stare deplorabilă. M-am înțeles cu oamenii la un preț mai mic decât ar fi fost în condiții normale” a explicat selecționerul României pentru Formula AS. Apoi, a continuat: „După ce am pus la punct grădina, au început lucrările pentru punerea în valoare a bisericii, pe care am avut bucuria să o înfrumusețez cu două icoane. Între timp, preotul State a plecat la Vicenza și a venit un preot mai tânăr, Sergiu Vlad, care a întărit legătura cu enoriașii în jurul bisericii Sfânta Paraschiva. La Istanbul, lumea merge la biserică, apoi rămâne acolo, prânzește și stă la povești, lucruri care contează foarte mult. Sunt fericit că am avut și eu partea mea de contribuție la această frumoasă poveste”. „Biserica, salonul comunității, casa, biroul parohial, cimitirul și grădina au cunoscut frumoase transformări cu ajutorul domnului Mircea Lucescu, cel care a contribuit și la amenajarea bibliotecii, alături Ministerul Afacerilor Externe din România, iar după 2010, l-a susținut pe preotul paroh Vlad Sergiu la amenajarea casei parohiale” arată și siteul Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, Doxologia. |
Câți bani au primit până la urmă contabila-șefă și secretarul Federației de Canotaj
https://www.gsp.ro/sporturi/altele/s...ce-781507.html
"Contabila-șefă, Roxana Petrescu, a rămas cu 86.000 de euro. Secretarului general, Cătălin Erhan, i-au revenit 100.000 de euro." |
Adiță Mutu, povestiri inedite despre viața din insula lui Napoleon de pe vremea când juca la Ajaccio.
https://www.youtube.com/watch?v=2gLBdU0QMOs |
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:54:37. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.