![]() |
@Iorest, @Adr.iu91,
pfffuoaaaai, mi-e o rusine de mor, il confundai pe Adr cu Sebastian si pe Ior cu ipocritii. Noa ce sa fac, am gresit, m-am molipsit de la pripitul de @gpalme si am dat in orbul gainilor si crezand ca am nimerit ca orbul Braila, defapt am cazut in ipocrism maxim confuziv. Daca ma tot provoaca si ma ispiteste puiu baronului de Mieunhauhauzen vrand mereu sa se laude ca cica stie el mai bine asa ca un conte viitor sefut mai mare, ca stie el cica ca n-am eperienta duhovniceasca la varsta asta a mea de 153 de ani, ca a dedus el din textul meu ca-s prost-nebun.... ca sa ma enerveze si sa ma apuc sa ma laud ca prostul ca as avea experienta, pai nu era vorba de experienta mea in cele afirmate ci era un fel de porunca Domneasca translatata, ”preia si da mai departe” ca in jocul telefonul fara fir. Io v-am zis si va repet: Nu mancati din aluatul fariseilor fatarnici si ipocriti pentru ca ei spala blidul doar pe afara ca sa fie placuti si slaviti de lumea oamenilor cazuti in timp ce sufletul lor pe dinlauntru si in miez e plin de labordelatorie si de cearta si de o foarte mare slugarnicie confundand-o cu slujirea. Pai slugarnicia vine din voirea de sine, e o neascultare, o slujirea parazita care sustine ca te ajuta si-ti face pe plac desi nici cu degetul nu te asculta sau sa te mangai ci umbla sa-ti laude viciile gLumEurilor de parca ti-ar fi virtuti. De frica saracul fricos (nu de @gpalme zic ci mai mult asa in general, zic de naravul oamenilor lumesti, duhovnicesti in rau, duhovnicesti pe sfinvers) vrand sa se arate sefulet, cocosel, cel mai tare din parcarea din fata casei, devine slugarnic la sefocu mai mare rau si are impresia ca i-a cerut cineva sa slujeasca ceea ce slugarniceste el ca o râmă, ca o satanitza ce se invarte la bara si-ti toarna in pahar si-n ureche tot felul de rautati si de barfe veninoase starnindu-ti orgoliile, aia nu e ascultare, slujire, eroism ci SLUGARNICIE ce pare slujire ca sa pacaleasca, e Jokerhaos, e vulpitza-pui imbracata in hainuta de oita saraca si zdrentuita asa ca o cersetoare cumintica, fiind in stare de orice ca Prodanca doar ca sa te faca s-o crezi vrand ea sa-i intrii in gratii ca sa pui botul si sa o iei in serios stiind ea ca doar asa o sa scape mai usor de responsabilitati, de sarcini, de mustrare si de adevarata ascultare pe care ar fi trebuit s-o fi facut ea bine. Cum te sperii cum faci ca ea, țusti sa te inchini lumii si cazutilor sefi, satanei sau lui luxifer ori imputifer si faci comunisis cu cazutii, prietenii naive si inchinari unii la altii de frica ca ai gresit prea inadmisibil si apoi iar nu te linistesti si iar țuști la slugarnicie si te arati ca pe toate le stii si nu te mai opresti din lupta slugarnica cu sectele, cu ereticii, cu oricine, doar doar sa-ti ia careva slugarnicia exagerata facuta la intiativa vicleniei tale speriate ca piere lumea sa oi ia si s-o socoteasca ascultare. Pai in slugarnicie nu slujesti porunca de la Dumnezeu ci de la lume, de la sine insuti, e ceva ce te ia si te duce sa te inchini la cazutul sef, la capoSS vrand sa te faca si pe tine un capuletSS sau macar sa te scape, culmea, raul mai mare si mai rEU de rau. Un non sens dar de frica crede omul orice ca sa scape. Se inchina la farisei si ipocriti si manca din aluatul lor pana crapa. Intrebarea care se pune este urmatoarea. Daca ei nici macar nu se ating cu degetul ca sa insamanteze graul, ca sa are, sa treiere, sa pliveasca de buruiana si de neghina, ca sa se roage Divinitatii sa dea ploaie si bunatate si Harnicie, ca sa macine si sa stranga in saci, sa comercializeze, sa aduca apa si drojdie, sa faca foc si sa-l intretina cu lemne uscate adunate din timp, sa framante cu drag si cu multa curatenie si sa pregateasca cuptorul sa fie bland si cald-fierbinde, atunci???? despre ce vorbim? Daca manci aliuat de farisei si saducei, de hoti si banditi ipocriti imbracati in haine de oi si icoane de sfinti, defapt ce anume mananci si de la cine, de unde e aluatul si ce contine? Deci feriti-va sa mancati aluatul fariseilor ipocriti si fatarnici daca vreti sa scapati de orice fermecaturi si razbunari ipocrite si rele caci acolo va baga veninul, exact la origine, la sursa, la cauze si nu o sa faceti fata si vine tzunamiul si va iASIA si mergeti sa reziditi si voi babilonul cel mare înChinaREA la idoli, la teroristi. ”Mancarea Mea este sa fac voia Celui-Carele m-a trimis si nicidecum sa manc aluat de farise ipocriti si fatarnici” care-si bat joc de Dumnezeu exact pe interiorul sufletului si in miezul inimii unde fac pisma vicleana si labordelatorie asezonata cu vrajitorii si blesteme, uneltiri viclene, trufase, infailibile, vrand sa ispiteasca ficele si fiii cuminti si ascultatori tarandu-i pana la capatul rabdarii si la nesfarsit ”reincercandu-i” crezand ca asa se aduce jerta lui Dumnezeu. ”Feriti-va de slugarnicie ca nu este slujire ci ipocrism! |
Citat:
Eu oricum merg la Biserica de cand sunt mic (nu atat de des precum persoanele in varsta etc...) dar ma duc. Duminici, spovedanii, posturi facute...etc... Nu cred ca mai am nimic ce sa ma afecteze cu farmece chestii trestii....desi da raspunsu si pentru Sebastian este sa faca ce ai spus si tu si sa mearga la Biserica, spovedire, rugaciuni, dezlegari, post etc...... @Moroco, am inteles m-ai confundat. Nu-i nimic :))) |
Citat:
Du-te si plateste-i banii. Ce Dumnezeu, doar exista o cale de rezolvare... Este calea in mana ta. Oricum, daca ai prostit un om, ti-ai sapat groapa. Ce pot sa zic, sa ti-o tragi cu mare putere. Meriti... Felicitari, esti pe calea cea buna, in care te lovesti de propria nesimtire... de propriul rau. Indreapta raul facut si o sa se rezolve treaba asta. Dar tu dormi si nu vrei sa misti un deget. Vorbeste cu omul ala ca ii dai 4 milioane pe luna pana platesti datoria. Fa ceva un gest de bunavointa. Dar tu nimic, prosteala. |
Citat:
Niciun om sanatos cu capul nu iti va trimite tie bani 2 ani de zile in conditiile alea. Practic ce am facut eu? Facuseram un cont de facebook si puseseram pozele Ionelei, o fosta colega de liceu. De pe acel cont am inceput sa vorbesc cu el si si am inceput sa-i cer diverse sume de bani invocand anumite pretexte. Dvs nu realizati ca acest nebun mi-a trimis 2 ANI DE ZILE bani? Dupa tot el sa plange??? |
Citat:
Apoi a vazut ca a fost luat de fraier de un tzepuitor de profesie si s-a suparat. Ai dreptate, a platit pentru ciber-sex, ca la streptise, dar i s-a facut apoi scarba dandu-si seama ca a flirtata cu un transgender si vrea sa se razbune, politicaly corect, vrea banii cheltuiti inapoi. Tu ai dreptate, el a platit ca s-o tzepuiasca pe Ioana si s-a trezit Tzepuit de ”Ionel” si acuma se da victima. Ar fi drept sa-l santajezi cu politia si sa-i ceri sa-ti dubleze suma daca nu vrea sa intre la tentativa de viol si de seducerea minorelor dand mita pe facebook... mita la cerere.... pai 2 ani de zile sa te lasi excrocat... nu mai e naivitate ci tentativa vicleana de amagirea tinerelor frumoase lasandu-te excrocat stiind tu ca platesti si o sa primesti ceva pana la urma. E greu deci de rezolvat o asa problema spinoasa cand ambii vinovati vicleni tzepuitori se dau victime abuzate. Va sfatiesc sa va intalniti la 12 noaptea in spatele bisericii din cimitir ca sa rezolvati barbateste problema, duel, bataie, vorbe grele, ce o sa va dea Cel de sus. Nu prea vad iesirea din situatie daca ati implicat si puterile necurate. Astia raii, leprecornitzele o sa va lege tot mai mult si o sa va vanda ca sa va inroleze faraon-fanfaron in armata lui de slugarnici agarici. Daca nu va lasati sa va preschimbe in ieniceri si spahii o sa va istoveasca pana va piere pofta de mancare si o sa umblati ca niste slabanogi supti de tantari si de purici. Mai exista o rezolvare, dar aia v-am zis-o in postarile anterioare. |
Citat:
|
Citat:
Psihiatria nu se ocupa cu prinderea vrajitorilor si nebunilor de pe strazi ci cu tratarea bolnavilor. Nu mai suntem in evul mediu ca sa saltam oamenii de pe strazi si sa-i inchidem la nebuni, in puscarie pe viata sau sa ii aruncam in foc pe motiv de vrajitorie. Fiecare e liber sa opteze in ce crede si sa-si slujeasca idolii dar va suporta consecintele caci laul oricat l-ai sluji si slugarnici cu ravna naiva tot te va chinui el candva. Noi tratam pe toti cu duhul blandetii si cu inima smerita si blanda asa ca Domnul sperand sa se lepede in mod liber de rau, de satanisme si de proorocii mincinoase si de tot felul de viclenii si vrajitorii... asteptand judecata Domnului pentru fiecare suflet, de la cea mai rea satana, antihrist sau prooroc mincinos pana la cel mai dragalas si cuminte ingeras. Nu se cuvine ca sa ne credem noi Dumnezeu si sa facem altora ceea ce nici noua nu ne-ar conveni deloc daca am fi in situatia respectiva. Deci dragul meu, tu ai vrea sa scapi de ei practicand vrajitoria egipsihologica si psihiatriopatiile lumii? Cu ce sunt alea mai bune ca vrajitoriile babei omida? Ti se pare ca ar fi vorba de stiinta? Pai stiinta oamenilor atei si necredinciosi e cea mai mare necredinta si vrajitorie. Nu ti se pare ca si tu ceri razbunare si sa fie folosite puterile vrajitoresti moderne ale ”stiintei”? Vad ca nu sunteti unii mai buni ca altii ci ambele tabere practicati vrajitoria si vreti razbunari ipocrite. Pe calea asta rea a lumeUrilor o veti patii cu totii. Treaba voastra. Domnul va asteapta sa va pocaiti si sa va impacati cu atat mai mult ca sunteti un fel de neamuri intre voi. |
Citat:
|
Citat:
Orice nedreptate va fi cercetata si va fi rasplatit si despagubit nevinovatul si toate adevaratele victime. Iti faci prea mari griji ca vei ramane vesnic nedreptatit. Exista Legile divine, nu karîma si de la Dumnezeu toate sufletele vor avea parte de mangaiere in contrapartida si pentru tot raul care li s-a facut pe nedrept. Nu te mai baza pe justitia gLumii ipocrite ca aia e mai rea ca vrajitoria, aia e cea mai mare vrajitorie cu care amageste satana pe toti oamenii punandu-i pe scaune inalte pline de privilegii si pile. Cu cat esti mai mult chinuit si prigonit aici pe pamant ca nevinovat cu atat mai bine pentru tine caci in vesnicie vei fi rasplatit de Hristos dar si de Dreptatea si Adevarul a toate. Crezi? |
Citat:
Daca scoti un om din minti si prinde ala o ranga, nu te lasa ala lat pe jos? Si nu ti-o meriti? Adica nu ti-ai facut-o cu mana ta? Adica tu nu vezi barna de la tine din ochi dar vezi paiele de la ala din ochi. Sa ti-o traga pana la loc comanda, ti-ai facut-o cu mana ta. Ai o atitudine nepocaita. Trebuie sa te pocaiesti. Sa indrepti. Sa iti asumi in constiinta ta greseala. Da tu de departe nu faci pocainta. Ci faci smechereala ieftina si targuiala. Adica de genul "ti-am tras-o, dar stii, tu erai vinovat, si ti-as mai trage-o o data". Adica ai facut rau, nici nu iti pare rau, tot ala e vinovat si tu esti pe plus. Numai smechereala la tine, de asta te doare... iti iese smechereala pe ochi si pe nas fraiere... foarte bine ca ti-o trage, iti iese smechereala pe unde a intrat. Bravos, se numeste educatie cu parul. Daca la vorba nu tii, atunci parul e solutia. Sa-ti dea pe cocoasa la loc comanda. |
Citat:
E numai si numai vina lui ca m-a crezut si ca mi i-a dat nu e nicio smechereala. Eu te intreb pe tine acum.. ce om sanatos cu capul iti trimite tie bani în conditiile alea 2 ANI? 2 ANI DE ZILE?? Si dupa tot el se plange????? |
Citat:
Eu te intreb pe tine acum.. ce om sanatos cu capul iti fura tie bani în conditiile alea 2 ANI? 2 ANI DE ZILE?? Si dupa tot tu te plangi????? I-ai dat in cap cu ranga si el e vinovat ca nu s-a pazit? Esti dus cu capul. Vezi tu in viata nu toti sunt pungasi la drumul mare sa se prinda cand sunt furati. Unii sunt oameni si au incredere in altii. Si daca tu esti scursura ordinara care minti si bagi mana in buzunar la altii, pe motiv ca ii repari buzunarul si altul te crede, e rau ala care are buna credinta sau pungasul? Nu il masura pe omul ala dupa nemernicia ta. Esti o scursura de om, nu masura un om corect dupa un dobitoc. Tu ar trebui intins la batatura si rupt in bucati cu parul. Asta trebuie facut cu tine. Si apoi sa dai de 2 ori banii inapoi. Esti un gunoi vorbesti ca un gunoi. Nu intelegi nimic din ce e viata asta. Viata asta nu e sa dai in cap la altii. |
Citat:
Ai dreptate, e o zicala cinstita intre copiii care cer si primesc: ”Mere pere in panere ce se da nu se mai cere.” Sunt deacord ca e dus cu pluta si crede ca i-ai vandut un produs aflat in garantie 3 ani care s-a stricat si nu vrei dupa 2 ani sa-i restitui banii. Face el ”justitie” pe cont propriu apeland la duhurile marsave ale rautatii ca sa se razbune. Orice om se autoindreptateste caci nemultumirea pripita si greseala pentru mine, pentru tine, pentru fabrici si uUzine, amestecata cu grijile lumesti gretoase iti imbata mintea si nu mai iti dai seama ce faci. Trebuie sa-l intelegi si pe el caci nu-i de ici de colo sa pierzi 2000 euroi la teatrul de papusi. |
Esti prost Moroncele, nu omul bun e prost, ci omul ticalos.
Cred ca ai ochii murdari. Prostia e intotdeauna in ochii ticalosului... Ala e mai prost. Rautatea este prostie. |
Citat:
Ce minciuni si rautati mai erau de spus la adresa mea sau a lui Sebastian? Dragul meu, n-am sustinut niciodata ca as fi destept, io am spus mereu ca altii sunt destepti, sfinti, smeriti, buni si am zis sa nu va pripiti sa-i osanditi caci nu pentru ortodoxie o faceti ci pentru slugarnicie si necredinta si nu uitati ca ducandu-va in ispita si cazand... in judecata... si osandind ca la inchizitie pe voi insiva va osanditi auto-tepuindu-va. Revenind la subiect, dragul Domnului Iisus, domnule gpalme, tu zici ca Sebastian e pungasul. Dar n-a bagat mana in buzunar, n-a violat, n-a dat cu parul ci a cerut frumos pe facebook spunand o poveste lacrimogena din dreptul unei papusele tinere si frumoase. Respectivul a pus botul si s-a lasat fraierit de papusica papusata timp de 2 ani de zile dar cand a aflat ca papuserpisorul din spate e un papusel atunci s-a simtit inselat, tzepuit si doreste sa se razbune. Pai de ce sa te razbuni? Chiar nu stii ca pe facebook sunt atatea conturi false si ca oricine poate fi in spatele unui chip frumos? Deci ar fi trebuit sa-si asume posibilitatea de a se pripi cand a dat 2000 Euroi timp de 2 ani de zile. E ca la banca, daca semnezi fara sa citesti contractul bazandu-te pe increderea in tot felul de fatuci care-ti vand gogosi si oferte, gata, iti asumi. Degeaba mai vi apoi cu politia si justitia, dupa 2 ani sustinand ca ai fost tzepuit ca banca scoate contractul si-ti citeste de acolo si asta e daca n-ai cititi, nu te apuci sa bagi blesteme si sa faci vraji ca sa-ti dea banii inapoi ci realizezi ca tu ai fost cel ce ai dat la cererea si oferta bancii. Tu zici ca io-s prost sau murdar in ochiul cel drept. Nu te contrazic, dar cu ce e vinovat un cersetor? Oricine ar fi in spatele acestei persoane care cere si orice poveste iluzorie iti vinde , el nu da cu parul si nu te forteaza sa-i dai asa cum fac sistemele mafiote ale lumii aparate de aparatul represiv si tortionar care te umple de taxe si impozite. Deci daca doar a cerut si tu i-ai dat unde e vina cersetorului? De ce vrei banii inapoi? Te-ai invoit cu el pentru ceva si nu a respectat? Pai daca i-ai dat de pomana atunci oricine ar fi fost, pomana ta ramane pomana chiar daca aflii ca i-ai dat pentru zidirea babiloului sau pentru plata gazilor care-ti vor lua gatul. E liber cersetorul si nu poate fi constrans de daruitorul de pomeni. Tot te mai incapatzanezi sa mai toooot sustii mereu ca io-s prostul, ca io-s raul, ca io-s pripitul... lovind la fel sau mai rau si in fratiorul Sebastian? @Sebastian, esti nevinovat dupa parerea mea, dar nu te gandi la ce zic io ci te uita in inima ta si da-ti seama cu ce ai gresit lui Dumnezeu si daca gasesti ceva trufie, viclenie sau desfranare atunci regreata si te vei pocai tu cumva incet incet. Uite, fa asa ca Bastus si Gerula inaintea stapanului dacilor si a Stapanului Hristos. |
Deci tu ii cauti scuze aluia care a pungasit.
Raul incepe de la unul. Incepe de la ala care a conceput schema. Cine a deschis raul? Ala e prostul cel mai mare. Rautatea e prostia definitiva. Nu muta responsabilitatea de la pungasul care a bagat mana in buzunarul altuia prin diferite scheme (usa, geam, facebook, inselaciune... etc). Esti doar un prost care ii gasesc scuze aluia care a facut raul. Cel care a conceput si executat raul este un singur bou. Este ala caruia ii tii aparare. Celalalt a fost credul si nativ. Nu prost. A fost om de buna credinta. Etc. Ce o fi fost in capul lui. Dar raul si executantul raului si responsabilul cap coada e Sebi cu aroma de puscarias. Si arunci rahatul in alta parte pentru ca ti-e murdara mintea. Intotdeauna in toate posturile tale vezi raul ca bine. Ti-e mintea stricata nu buna. La tine tot raul e bine. Pai tu esti prostul in fiecare post, pentru ca pamantul e inca plat, raul e bine si esti inca in NIP. Adica esti prost pe toata linia si nu te indrepti. Esti o clona a lui Sebastian, ala pungaseste pe facebook tu cu din alea ale credinte. Sunteti la fel, de asta nu reusesti sa intelegi ce e bine si ce e rau. Pentru ca repeti povestea lui dar altfel. |
Citat:
Iar deviezi de la subiect spre obsesiile tale (Analizarea mea si acuzarea Trambitelor facandu-le in mod pripit trompete sectare caci ti-a fost sadita necredinta de catre unii nu dam nume). Penibil. Esti pripit. Sebastian a gasit o metoda interesanta si ispititoare de a cersi. Atat. Oricine are dreptul sa ceara oricat de ispititor si mincinoasa ar fi povestea pe care ti-o vinde. Este scris: ”Cere si ti se va da, bate si ti se va deschide. Fiti vicleni ca serpii si fara de rautate ca porumbeii.” De unde stii tu ce a facut Sebastian cu banii? Esti tu cumva vistiernicul Imparatiei? Chiar nu-ti dai seama ca cu cat incerci sa te autoindreptatesti la nesfarsit te afunzi tot mai mult in mocirla slugarniciei si razbunarilor ipocrite? Recunoaste simplu cand gresesti si ”nu tine ca orbul de bata” agatata de autobuzul plin cu talhari si oameni ai faradelegii ca o sa te tarasca sub rotile SUVurilor celor trufasi. N-ai dreptate tu ci SEBASTIAN. (N-ai dreptate nici in ceea ce priveste Trambitele Apocaliptice si nici in ceea ce priveste teoriile creationiste (nu sustin teoria pamantului plat ci ca apele sunt plate la suprafata reprezentand 73% din total, daca nu cumva sunt concave, io sustin teoria PacMan3D-nD). Iar in discutiile dintre noi oricine poate sa-si dea seama cine e pripitul si ce mai vrei tu, nu trebuie mereu sa le deschizi tu ochii cum stau lucrurile defapt explicandu-le ca la prosti si orbi ce zic eu defapt lucrand defapt o rastalmacire si mitomanie bazata pe tot felul de echivalente si de socoteli pripite preluate de la gLume. Daca nu vrei sa pricepi ca te pripesti si ca n-ai dreptate si o ti langa danga de departe vine vaca, nu mai vrea sa umble creanga, danga langa, langa danga, vrand sa-ti dam dreptate sub tumultul vorbelor tale de ocara si sub inflatia minciunilor si barfelor super-stitioase aflate de la baba omida inchipuindu-ti ca daca tu te crezi ”biserica” (baietii buni) si pe noi ne etichetezi ca fiind ”ereticii” si ”sectantii” (baietii rai) sau ”prostii” si ”nebunii” atunci inseamna ca nu pricepi care e cauza orbirii si pripelii tale: pismă si zelozie pripita, patimase, semeni cu MGTOW4life si cu Psalm23 caci te crezi ma presus decat toti ceilalti prin faptul ca-ti inchiui ca aperi tu ortodoxia dar o faci fara porunca si fara discernamant ca orbi et corbi, ca un inchizitor slugarnic, asa ca Saul care nu l-a mai asteptat pe ZamUel sa-l binecuvanteze si sa-i porunceasca sa lupte cu vrajmasii care au navalit in Israelul cel vechi. Dar ce zic eu ca Saul, esti doar un slugarnic fricos ce te arati mare bataus permitandu-ti orice ripostare fara masura si fara autocenzura care inchipuindu-ti ca ai spatele asigurat la ortodoxie iti permiti sa minti si sa spui orice rautate iti vine la gura pe care o socotesti eroism in lupta ta dusa pe calea cea rea ca un kamikadze. Imi dau seama ca nu poti altfel, nu te lasa ceva, te ridici din adanc si mergi mereu la pierzare, ai o frica ascunsa, nu poti sa pierzi ca daca pierzi tu pierde ortodoxia si de aia esti las si dai fuga cu slugarnicie sa te inchini la idolii care ti-au bagat in cap minciuni ca altfel e bai, altfel ti se darama babilonul pripelilor tale consturite ca un castel din carti de joc unde te-ai urcat mai sus decat Dumnezeu. Da-te jos din turnul babel ca sa nu te apuce ameteala si sa sari dupa pierzare ca pripitul in cap ascultand ca slugarnicul de comanda aia satanica rostita la urechea lui Iisus cand se afla pe aripa Templului cel vechi: ”sari ca este scris ca te va prinde in brate ortodoxia ca sa nu-ti strivesti piciorul de pietre. ” Hristos a raspus ca ”este scris si sa nu ispitesti pe Dumnezeu.” Deci dragul Domnului Iisus, e simplu. Niciun cersetor nu e vinovat. Chiar Iisus marturiseste ca satana a cerut lui Iisus sa-l lase sa-i treaca ucenicii prin sita. Nu pentru ca cere e vinovat satana ci pentru altele, nu intru in amanunte. Cauza si originea raului consta in faptul ca au pus botul la minciunile satanei si au luat fara sa ceara, ca au furat, au abuzat auto-indreptatindu-se ca niste victime. ”Nu e prost cine cere ci ala care da”. Dar mai prost e ala care nu da ca asa isi strica ca prostul comoara din cer nefacand milostenie ca sa nu ajunga banii la lume. Pai nu lumii dat banii ci saracilor, asta e porunca, vinde tot ce ai ca sa iesi in castig si da banii saracilor si apoi vino de urmeaza Domnului luandu-ti curcea. Credeam ca ai invatat astea daca tot te lauzi mereu ca ai fi ortodox. Tu esti ortodox doar cu slugarnicia pripita caci defapt tu slujesti idolii si grijile gLumii. Degeaba te imbraci in mari sfinti atoniti aparatori ai Caii Stramte spre Adevar si spre Viata caci tu esti doar un pripit (pismash zelozind ca un ipocrit-slugarnic). Crezi? |
Citat:
|
Citat:
Daca asa o sa zici si de mine vazand ca-ti dau... dreptate? Daca asa o sa zici si de Dumnezeu vazand ca-ti da iertare? Daca asa o sa zici si de parintii tai vazand ca ti-au dat viata si buna crestere? Daca asa o sa zici mere despre cel ce ti-a dat? Nu-i nebun ca-i pare rau ca ti-a dat fiindca de aia ii pare ca l-ai inselat, daca ii spuneai cine esti sincer si pentru ce ai nevoie poate ca iti dadea si asa dar tu l-ai mintit, l-ai pacalit, ai profitat de banii lui si acuma ce zici de binefacatorul tau? Daca mergi la un medic si te vindeca gratis ce o sa zici apoi? Daca mergi la un stapan bun care te elibereaza din temnita ce o sa zici apoi? Daca mergi la un bancher bun care te elibereaza de datorii ce o sa zici apoi? O sa sustii ca au fost nebuni? Vrei sa spui ca mai bine ar fi fost pentru tine sa nu fi facut mila cu tine? Pai atunci de ce ai mai cerut daca crezi ca ti-ar fi fost mai bine daca nu cereai? Nu esti vinovat daca ai cerut, iata esti vinovat ca esti nerecunoscator, esti un mic ipocrit care dupa ce a profitat de banii binefacatorului il face nebun si vrea sa-l ia politia si sa-l interneze la nebuni sustinand ca face vraji. Nu crezi ca ar trebui sa nu te mai dai victima binefacatorului tau? |
Citat:
1. Si-a facut cont fals 2. A falsificat tot ce a spus pe contul ala Ala nu a cerut cum minti. Ala a falsificat si a mintit. Ala a inselat. A facut o infractiune. Pai daca ala a inselat si tu te minti pe tine spunand "a cerut", care e diferenta intre cerut si inselat. Moroncele, tu te minti pe tine ca sa il scoti pe ala vinovat. Ala nu a cerut, ala a mintit. Hai sa pastram fapele corecte si notiunile corecte pentru fieacare fapta. Moroncele, tu cand argumentezi distorsionezi notiunile folosite. De la "cerut" la ce a facut ala e mare calea. Daca nu te duce capul ca aia nu e cerut... mai invaa judecata dreapta. |
Citat:
Bai moroncele, mai devreme Sebastian era eroul tau. Acum ti-ai schimbat optica nu mai e eroul este nevoie de recunostinta pentru "binefacator". Moroncele, tu gandesti cand scrii? Care binefacator? Ca e caz de inselare. Aici nu are treaba cu milostenia crestina asta este prosteala facuta de un infractor de rand. Este extorcare, excrocherie in termeni juridici. Are un termen de cod penal, si vreo cativa ani de puscarie asociati. Moroncele, o faci pe duhovnicul, cand nu esti capabil sa identifici corect fapta. Moroncele, nu te prinzi, le faci dupa ureche, dar prost. Trebuie sa iti scriu eu in posturi, pana te prinzi cum sa abordezi povesea, am vazut ca plagiezi la greu, dupa ce le scriu eu le schimbi si tu pe varianta mai ortodoxa.... In rest esti debusolat la greu |
Citat:
|
Citat:
Este excrocherie cu context agravant, iti iei in plus. Si pentru 10 lei iti fac penal, pentru 2000 EURO e grava. E suma mare... Asa ca nu mai scrie pe forum poate se autosesizeaza vreunul mai dai si cu subsemnatul.. |
Citat:
|
Citat:
Cand cersesti nu ai niciun contract sau vreo invaoiala cu cel de la care ceri. Practic cersesti tocmai pentru ca nu esti in stare sa respecti un contract sau o invoiala. Daca ai fi in stare sa muncesti si sa respecti ceva nu ai cersi ci ai propune o invoiala ca sa castigi cinstit si sa-ti iei apoi partea ce ti se cuvine. Deci a acuza de inselaciune pe un cersetor e cea mai mare aberatie. Vezi, mai sus chiar ai demonstrat cat de pripit esti si cat de incompetent in a face judecati de valoare. Ca si-a facut cont fals e dreptul oricui. Nu are contract cu facebookul sa respecte ceva si cu atat mai putin cu alti useri. Neexistand contract nu exista inselaciune. Pricepi? Nu s-a invoit cu nimeni sa spuna adevarul deci putea minti cat vroia si nu se considera inselaciune caci numai pripitii cred ca lumea spune adevarul. Doar Domnul Iisus a venit acum 2000 de ani ca sa marturiseasca adevarul Adevarat, restul e clar ca suntem mincinosi si pacatosi. Tu spui ca a inselat pe cel caruia i-a dat bani? Pai ce, acela a zis ca-ti dau bani daca nu ma minti si-mi spui daca contul tau e unul real, ia cerut datele din buletin? Nu, a dat un numar de cont bancar si a primit banii in cont. Nu s-au invoit intre ei la nimic. A cerut de pomana. Deci a sustine ca a inselat e o gogomanie iresponsabila. Nu exista intre ei niciun acord de onestitate. Datul si primitul de bani nu presupune onestitate ci e un dar, un cadou, te ia cel ce da asa cum esti si-ti da bani stiind ca il pacalesti tu cu ceva si se face ca nu stie, iti trece cu vederea. Daca presupune ca cerandu-i ar fi trebuit sa fi sincer si onest si daca considera asta un contract de facto nescris atunci e o naivitate de a lui caci orice contract trebuie sa fie macar unul verbal dar vorba volant si scripca manent. Asa ca e clar, decat un pripit care se auto-indreptaeste pana in panzele albe-kknii! |
Citat:
Vezi asa te comporti si tu, desi te dai crestin, batandu-te in piept ca ai fi ortodox ca sfantul din avatar, defapt tu esti mai rau si mai judecator, hulitor, chinuitor ca si cel care s-a suparat si e nemultumit ca a fost tzepuit. Pai nu ar fi trebuit ca macar tu sa mergi pe calea de a nu mai astepta nicimacar recunostinta? Tu ii ceri si ultimul banut si pedeapsa juridica si ani grei de puscarie? Pai inseamna ca tu faci parte din chinuitori cei din adanc, se dovedeste iata cui slujesti, inchizitiei si justitiei lumii si nicidecum nu aperi tu ortodoxia. Cine e vinovat ca ii e foame si ca cere altora bani? Oare nu toti mancam? Nu toti cerem de la Dumnezeu? Cum sa fii atat de dilit incat sa osandesti un cersetor? Esti ca sistemul de azi care a interzis cersetoria si hranirea porumbeilor prin piete. Cum ii prinde ii salta de pe strada si le da amenda. E vreme voastra, a irozilor si a iscariotilor care luati pe sarac, pe orfan si pe vaduva si-i pedepsiti, e vremea ipocritilor care osandesc pe Iisus ca salveaza si vindeca in zi de sabat in ciuda faptului ca ei nu sunt in stare de nimic pe termen lung-lung. Tzepuitorii ce manca la popota in timp ce soldatii la cazan se dau tepuiti de cersetori si striga prindeti hotii. Chiar nu realizezi cine seti asa imbracat in avatar de sfant? |
Citat:
Nu te pune nimeni cu forta sa le dai bani. Nici politia nu are ce sa le faca chiar daca-i prinde ca tepuiesc cersind. Au cerut si au practicat cersetoria asta la cat mai multi. Ce te doare? Ca se imbogatesc pe seama altora? Nu ai cum sa acuzi astfel de tzepuitori caci ei doar cer si au dreptul sa o faca de la cat mai multi. Cu ce sa-i acuzi? Cu inflatie de cersetorie? Ca primesc prea multi bani? Pai nu sunt oamenii liberi sa ceara si ceilalti sa dea? E un drept fundamental sa ceri si sa primesti, nu ai cum sa-l ingradesti. Fiecare cersetor si daruitor raspunde inaintea lui Dumnezeu pentru darul primit. Dar ce sa raspunzi daca e dar? Calul de dar nu se cauta la dinti. Darul dat din toata inima il face pe daruitor sa nu astepte nimic de la cersetor care devine stapan peste darul primit putand face ce voieste cu darul sau. @gpalme, daca strici darurile ce vin de sus pe tine insuti te vei pagubi, deci a nu crede in marele dar care este Hristos-Cuvantul pe tine te pagubesti si pe cei carora le bagi in cap necredinta ta. |
Regele Moise face lumină pe subiect:
Leviticul - cartea a treia a lui Moise cap.6 1. Grăit-a iarăși Domnul cu Moise și a zis: 2. "Dacă cineva va greși și cu bună știință va nesocoti poruncile Domnului, tăgăduind înaintea aproapelui său ceea ce acesta i-a încredințat, sau i-a lăsat în păstrare, sau ceea ce i-a furat, sau va înșela pe aproapele său, 3. Sau găsind un lucru pierdut și tăgăduind înaintea lui, sau jurându-se strâmb pentru ceva, ce atrage pedeapsă asupra oamenilor, 4. Dacă se va dovedi că a greșit și s-a făcut vinovat, să întoarcă ce a furat, sau ce a răpit, sau ce i-a fost încredințat, sau ce a fost pierdut și găsit de el. 5. Tot lucrul, pentru care s-a jurat strâmb, să-l plătească deplin și să mai adauge pe deasupra a cincea parte din prețul lui și să dea aceluia, al căruia este lucrul, în ziua când își va cunoaște vina sa. |
Citat:
Care e inselarea? Ca s-a dat fata frumoasa si a cersit in numele si in pozele si vorbele ei? Pai acela a dat fetei respectivei fete dar cand a aflat ca e altcineva in spate s-a crezut inselat. Dar nu exista niciun contract verbal sau vreo intelegere intre ei sau intre ei si Dumnezeu asa ca in Vechiul Testament. Erau doi oameni liberi care s-au intalnit pe facebook si unul a cerut si celalat a dat. Care e deci inselarea? Unde scrie ca nu avea voie sa se imbrace in fata cand cerseste cand se stie ca Domnul sau unii ingeri umbland printre oameni s-au aratat in cersetori si au cerut de la oameni ca sa le cerceteze credinta. Poti sa-L acuzi pe Dumnezeu sau pe sfinti sau pe ingeri de inselatorie? Tu ai dat unui om sarman oarecare dar iata ca defapt ai dat unui inger sau lui Dumnezeu si apoi dupa ce afli o sa te crezi inselat? Pai nu cumva pe toate de la Dumnezeu le ai? ”Domnul a dat, Domnul a luat fie numele Domnului Hristos-Cuvantul binecuvantrat.” vorba lui Iov. Daca a inselat ascunzandu-se dupa poza unei fete atunci cei ce se ascund dupa avatare de sfinti nu inseala? Daca ei marturisesc credinta in acel sfant inseamna ca si Sebastian marturiseste credinta ca mila putea primi doar imbracat in fata. Asta credea el si iata ca a avut dreptate. Imbracati-va si voi in fetite dulci si o sa primiti si voi bani daca il pismuiti. Dar voi sunteti fricosi, el e curajos. Voi, gen @gpalme va imbracati in sfinti si tzepuiti ca sa fiti crezuti mari desi debitati numai minciuni si ipocrisme cazand in judecata si osandind fara crutare. Pe voi va osanditi si va tzepuiti. @gpalme, nu ai merita tu o mai mare osanda? Ia mergi la politie si da declaratie, fa un autodenunt ca inseli forumistii facandu-i sa te creada mare ortodox purtand haina si chipul si numele sfantului din avatar. Nu eu sustin ca inseli pe cineva ci iata, tu susti si te auto-osandesti ca un pripit nestiind in ce munci te bagi. |
Citat:
Daca(dupa mintea ta) nu-i pacat, de ce n-ati face si voi asemenea? Rezulta ca esti complice. De aceea, Doamne, fereste-ma sa mai citesc postarile lui! |
Citat:
1. Fara sa stie exact pe ce 2. Facut din vorbe 3. Ajunsi la un netrebnic Adica a fost inselat. Ala nu a consimtit explicit pe nimic nu a stiut nimic despre realitate. Ce nu intelegi din schema asta? Vezi ca te amagesti in cuvinte, la fel ca la NIP. Iti gasesti tu cuvintele alea pe care doar tu le intelegi ca sa te minti pe tine sa faci minciuna adevar. Deci tu inventezi cuvinte pentru o situatie:cersetor, acceptat, milostnei. Dar nu e nicidecum vorba de asta. Vezi ca ti-a plecat mintea. E doar un hot si pungas, care a inselat, si a excroccat pe altul. Si tu te apuci si schimbi cuvintele pe acolo de iti fuge mintea. Ca sectarii, vad alb si zic negru. Cam asa esti si tu, un sectar get beget care nu vede hotul si il vede in haina de... vorba lupul in piele de oaie. Vezi ca mirosi si tu a lup de asta ti-e simtul putred. Creezi un bulshit de scenariu acoperit de cuvinte fantasmagorice. Vorbesti in dodii cu niste cuvinte frumoase poate poate dau bine ca formulare la fraieri. Vezi ca nu discuti cu fraieri de la NIP, vezi ca noi ne prindem cand bagi in buzunar si dispar bani. Asta nu e crestinism. Hristos nu a invatat pungasii din astea ca altfel dadea exemplu de asa ceva. Arata-mi si mie curvia asta a ta morala unde se gaseste in Scriptura? Poate in cartile nip de hulire osandire. Asta va invatat pe voi? Furati de la altii si mintiti? Pentru ca tu acum esti si partas la furt dar si la minciuna. O dubla infractiune pe care o aperi ca un nepriceput... Nu te pricepi la nimic. Nici la carte, nici la cap, nici la judecata, nici la teologie. Pe toate le strambi. Pamantul e plat, furtul si minciuna sunt bune, NIP e bun. Dar lumea zice ca pamantul e rotund, furtul si minciuna sunt rele, NIP e sectarism. Esti pe alta realitate, esti in alt film. |
Citat:
Mai bine a zis Demetrius ca mine. Moroncele, dar voi aveti "binele asta" ca practica la NIP? Adica tu esti invatatorul schemei "Sebastian"? Adica asta faceti voi la NIP? Faceti conturi false pe Facebook, inventati o poveste (ca'n filmul ala Filantropica) si apoi vedeti ce cade? Adica si tu practici din astea si ii iei apararea lui Sebi? E clar acum si tu ai antecedente pe aici, de asta aperi prosteala... in fond tovaras pe tovaras nu se da in gat. Pana la urma si tu faci la fel aici pe forumul asta, tot prosteala in stilul lui Sebi, esti si tu aici cu poze false de femei si ceri de la oameni sa iti cotizeze la NIP, sa cotizeze moral. De asta il aperi fiind in aceeasi duplicitate ca si ala. Doi impostori. Exista vreo predica la NIP pe tema schema "Sebastian", sau crestinismului pe Facebook, sau "fortarea milostniei", sau "cum sa iti castigi averi pe Facebook si in viata reala" dar cu conturi false? Poti sa ne dai detalii despre aceasta invatatura (ne)crestineasca pe care o aduci? Ca este foarte potrivit linkul: https://www.youtube.com/watch?v=0vVpsJnbq3A Ce zici, scrii o predica pentru Biserica, sa ii inveti pe toti "binele si schema Sebastian"? Cum sa se imbogateasca toti "duhovniceste", folosind Fakesbook? |
Citat:
Sfânta Evanghelie după Matei Cap. 24 12. Iar din pricina înmulțirii fărădelegii, iubirea multora se va răci. Din pricina fărădelegii și a mentalităților de tip filantropica care nu sunt altceva decât înșelăciune calificată, adevărații sărmani, nevoiași, obidiți ai sorții nu mai primesc pomană pentru că lumea își pierde încrederea în toți. Deci pentru fiecare scamator care încasează bani necinstit, un nevoiaș real e lipsit pentru că banii aceia sunt deturnați și în viitor un posibil binefăcător va fi scârbit de un impostor și nu va mai da nimănui. Eu de aceea când sunt colecte la Biserică pentru nevoiași(cum a fost și în postul Nașterii Domnului), dau acolo din puținul meu, pentru că știu că un responsabil numit de parohie se deplasează personal și face anchete sociale să vadă despre ce e vorba, măcar știu că ajunge la un om năpăstuit, nu că-i ia altul banii sau că se duc pe mofturi, țigări, băutură etc. Sunt parohii care au liste cu săracii reali din arealul parohiei, pe unii îi scot din listă pentru că ajung la majorat să-și câștige singuri necesarul și nu mai doresc ei, ba chiar revin și ei să ajute, în felul acesta se evită eficient cerșetoria organizată cu oameni plasați și cu scamatori de profesie. |
Citat:
Domnul Iisus nu a aparat pe cea prinsa in adulter si adusa inaintea lui ca sa-l ispiteasca s-o ucida cu pietre? Ce a zis Hristos? Nimic, a inceput sa deseneze si sa scrie pe nisip. Au talmacit unii scriptura ca cica ar fi scris numele celor care fusesera clientii ei, din cei ce venisera cu bolovanii in mana scrasnind din dinti ca s-o ucida asa cum era scris in legea lui Moise. Dupa care ridicandu-se in picioare a zis: Cine este fara de pacat, adica cine nu e scris in lista de pe nisip sa arunce primul cu piatra. (Asta prevedea legea lui Moise, chit ca era vorba de pietre si nu de bolovani ca era scris si sa nu ucizi) Atunci toti au lepadat bolovanii si au plecat capetele rusinati de propriul ipocrism gretos si a ramas Hristos singur cu femeia adultera. Apoi stiti voi ce s-a mai intamplat. Uite la ce sunteti voi complice si slugarnici si aruncati pe mine si pe Trambite la a pazi hainele (fariseilor fatarnici si ipocriti care v-au sadit minciuni in suflet si v-au asmutit cu otrava viitorului rau, cu excrusivism si prigoana) asa cum a pazit Saul din Tars, ucenicul lui Gamail, hainele celor care l-au ucis pe sf. Stefan, primul mucenic intru Hristos, si el unul din Cei 7 Diaconi ce serveau la mesele crestinilor simbolizand ei impreuna pe Cele 7 Tr.Apocaliptice mai inainte de Proorocia Apocaliptica, deci vezi, Biserica primara era in Duhul Proorociei Apocaliptice fara ca ei sa stie asta decat asa prin Harul Domnului. De ce fugiti de adevar si va rugati sa bagati capul in nisipul pe care a scris Iisus pacatele ipocritilor iesiti sa implineasca legea gresit ca ipocritii crimanili ca sa nu mai vedeti si sa nu mai auziti si sa nu mai cititi ce se scrie in Cartile Albe?.. spre pregatirea poporului in vederea judecatii? De ce va puneti voi sa judecati si sa stiti voi mai inainte cine e vinovat si cine nu? Vad ca tare va e frica de sfintii prooroci ca tare ii mai ”chinuie” pe oameni si de aceea vreti sa-i omorati, sa nu-i credeti. Demetrius, dragul lui Iisus nu al meu, nu sunt complice la inselaciuni dar exista vreun contract scris, verbal sau haric intre cersetor si dHarnic? Pai daca nu este de ce inventati inselaciuni si sunteti slugarnici la justitia gLumii vrand sa faceti treba murdara a lor slugarnicind ipocritii pusi pe scaunele cele inalte de lume? Ai cititi totusi sau ti-a ascultat Dumnezeu rugaciunea si ai orbit ca Saul devenit apoi sf. ap. Pavel sau mai rau ca cei din Sodoma si Gomora care incercand sa batjocureasca pe musafirii lui Lot au fost loviti cu orbire? |
Citat:
”Cine vrea sa-ti ia haina tu da-i si camasa, cine te ia sa te duca cu el 100 metri tu merg 10 km, nu va impotirviti celui rau caci pentru grijile lumii va luptati voi cu Dumnezeu si nu cu raul lepadandu-l cu caile lui rele cu tot.” ”Nu va ingrijiti de ce veti manca sau bea si cu ce va veti imbraca, nu va tot ganditi ce si cum o sa spuneti cand va vor duce inaintea stapinotorilor lumii caci pe toate astea paganii le cauta, voi cautati mai inainte Imparatia Cerurilor si dreptatea ei si pregatitiva caci vine si Judecata cea de la Dumnezeu asa cum se face pregatirea prin Cele 7 Tr.Ap. ” Oare nu ceva de genul asta ai invatat la teologie? Daca asta ai invatat ma intreb de ce te incapatanezi mereu sa faci invers aruncand pe mine ca cica io fac invers, io, ortodox mirean, ortodox cu calea care nu desfintez proorociile Apocalitice iata sunt batjocurit de cei ca tine, starniti de tine care pe unde ma prindeti imi trageti mii de @gpalme gretoase? Iubitule al lui Iisus, daca ai facut o scoala teologica de ce te incapatanezi sa asculti de ipocrizenia ipocritilor gLumii care s-au imbracat in haina de mari duhovnici si foarte apostoli, patriarhi si papi, sinedre si sinoade ca sa fie crezuti de oameni si sa li se inchine lor lumea vrand prin minciuna sa duca turmele Domnului in gura lupilor stintifici intelegatori travesti in Dumnezei sau in Hristosi? Este scris, in vremurile din urma, multi Hristosi mincinosi se vor ridica sa ”apere” turmele sau sa nu le apere deloc. Pai priviti si voi la hristosii ridicati sa stea pe scaunele cele mai inalte ale lumii. Aia sunt hristosii mincinosi. Despre ipocritii aia mari a proorocit Iisus de la Dumnezeu ca vor apare. |
Citat:
Tu chiar nu le pricepi. Sunt in fata ta, dar nu le pricepi. A nu raspunde raului este un lucru, a nu te supara si a nu reactiona gresit impotriva raului este lucrul pe care il spune Hristos. A nu te impotrivi raului, daca esti subiect constient al raului. Dar Hristos nu spune: - ca este bine sa inseli - sa inseli pe altul - ca este bine sa fii prost si sa te lasi prostit de fiecare data Hristos nu face o teologie: - a "fii prost si lasa-te inselat de fiecare data" ca asa "nu te impotrivesti raului" si la fel nu face o teologie - a "inseala si ala sa nu se impotriveasca" si tu da-i in cap ca e bine. Vezi ca le incurci. Invatatura despre toleranta asupra nedreptatii nu este egala cu invatatura asupra inselarii si cu invatatura asupra raului pe care il faci altora. Esti praf cu capul nu te duce mintea la nimic. Nu le intelegi nu le culegi nu stii sa le legi. Asa de prost le-ai legat si pe alea cu nip si cu pamantul plat si cu toate. Citat:
Nu te juca cu Dumnezeu ca nu e de glumit. |
Citat:
Citat:
Citat:
1. Fiti intelepti ca serpii (inselatori, vicleni, sireti) si fara de rautate ca porumbeii (prosti, naivi, tâmpi dar foarte foarte buni si iubitori.) 2. Ba asta spune, sa-l inseli pe oricare ca sa-i zidesti in cer imparatia, vezi cazul sf. Ap. Toma care a cersit de la imparat lasandu-l sa creada ca-i va face cel mai mare castel pe pamant cand colo i-a facut un castel si mosii in Ceruri. 3. Ba exact asta spune sa fi prost de bun de fiecare data si sa nu ti se alipeasca sufletul de nimic din lumea asta trecatoare, lasa sa ti le aia pe toate caci ”Domnul a dat, Domnul a luat, fie numele Domnului Binecuvantat” Citat:
Pai tu faci teologia prostului: ” da-i incap aproapelui, celui rau, pentru 2000 euroi si baga-l la puscarie si slujeste gLumea ca un fraier slugarnic la ipocrism” si zici ca si cum io as zice asta. Penibil si gretos. Citat:
Citat:
Citat:
Buna poanta asa sa ma corecteze un teolog repetent, analfabet, raspopit ce face ce face popota si nicidecum ce zice preotul sau sfintii in care s-a imbracat ca sa fie luat el de mare duhovnic si de mare luptator aparator pe sfinvers. Vezi ca ti-e plin sufletul de mushte caruia ai devenit slugarnic ca popota teroristilor din care te hranesti inchipuindu-ti ca o sa ai pile. Nu pricepi ca Domnul Hristos nu a venit sa-l osandeasca pe cel rau ci sa-l caute si sa-l gaseasca si sa-l aduca inapoi la turma si sa-L pastoreasca pentru ca sa nu se mai piarda? Tu esti cel rau si de aia te iubeste Iisus. Pe mine ma iubeste mai putin caci io-s cuminte asa ca Cleopa si Papacioc fara insa sa mint in ceea ce priveste Trambitele Apocaliptice. Fireste ca ei sunt preoti si io un biet mirean si tocmai de aceea imi permit sa nu insel pe nimeni, nici macar pe Sebastian si de aia ii spun: ”Insala mai departe dragul mosului pe cine vrei dar cerceteaza-ti inima sa vezi daca nu cumva ai gresit lui Dumnezeu prin ceea ce ai facut si leapada justitia ipocrita a lumii si nu te teme. ” Nu ti-ar strica un pic de umilinta ca prea prea vrei sa dai lectii in contradictie flagranta cu ceea ce esti si ce urmezi si ce aplici. Te dovedesti pe zi ce trece tot mai mult ca esti ipocrit si slugarnic la gLumea cazatoare in iad. Impotriviti-va satanei si raului si proorcului mincinos si tuturor neascultarilor neast-împarate antihriste pline cu toate faradelegile, din voi pe care le faceti voi ca sa scapati de ispita daca vreti sa luptati cu raul rau isvina pe altul ”shoo pă el”. Lepadati gLumea si toti leprecornițeii spiritisti care va bantuie, nu-i credeti si nu-i ascultati, cu discernamant. Asa ceva e porunca de sus. Io doar o translatez dupa formula ”citeste si da mai departe”. |
Citat:
Mila se lucreaza de fiecare la firul ierbii dupa porunca Domnului: ”Mila voiesc si nu jertfe”. Daca ne luam dupa ”mai” binele filantropiilor gLumii ne integram in grijile ei si nicidecum in binele milei Divine. E si asta ce zici dumneata o ascultare de Biserica daca cere preotul din bisericuta unde activezi dar in afara de asta nu aplici? Nu-ti fa griji, las ca aplic io. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:15:33. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.