![]() |
Citat:
|
Citat:
Daca ne raportam la ce vrea o anumita persoana, nu vom fi niciodata ideale. Poate nu e bine sa confundam casnicia cu un job. Ei nu ne-au luat de neveste (in primul rand) pentru a indeplini anumite indatoriri, asa cum nici noi, (ar fi bine), nu i-am luat pe ei ca sa ne intretina. (paradoxul ar fi ca femeile intretinute, "atarnatoarele", culmea, au mai putine indatoriri ca noi, femeile cinstite). Revenind, poate ca suntem indreptatite sa spunem ca de fapt nu am venit intr-o casnicie doar ca sa impartim chiria si indatoririle, si poate nu e cinstit ca unul din soti sa zica "eu aduc mai multi bani, eu am mai multe drepturi"; cand m-ai luat, m-ai luat ca ti-am placut, si ai vrut sa ma ai alaturi, la bine si la rau. Daca ma iubesti nu ar trebui sa-ti fiu o povara, asa cum nici tu n-ar trebui sa-mi fii mie, chiar daca nu esti "ideal", asa cum nici eu nu sunt sotia ideala. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Iar perfectiunea casatoriei nu este data de cat de multe visuri ni se implinesc pe parcursul ei, ci de cat de mult ne impartasim de harul lui Hristos, de cat de mult conlucram cu el in sanul familiei noastre. O familie cu har, razbate prin iubire si jertfelnicie toate incercarile vietii. Pacat ca noi uitam insa de acest dar de mult pret primit in Taina Casatoriei. Agonisim bunuri materiale, diferite placeri, dar saracim de multe ori in acest har mantuitor. Vorbim adesea de casatoria perfecta, dar tot noi suntem cei care lovim cu toporul la radacina ei. Cine sa ne mai inteleaga.... |
Citat:
@stefan florin Citat:
|
Citat:
|
Citat:
("prietene, sunt luat deja.") |
Citat:
Citat:
|
Citat:
Ca sa raspund la subiect: cu Mr. Perfect m-am maritat eu. De aceea, cu aceasta experienta de viata, as sfatui fetele tinere sa caute barbati mai umili, care sunt capabili sa-si vada pacatele. |
Citat:
|
Sa mai zambim putin
-Când bărbatul are o situație proastă, caută o femeie. Când situația se îmbunătățește, mai caută una.
- Dacă soția nu vorbeste dimineața cu tine, inseamna că beția de aseară ți-a reusit. - În orice căsnicie, cineva are întotdeauna dreptate, iar bărbatul niciodată. - Oricât te-ai strădui, cineva va munci mai puțin decât tine și va câștiga mai mult. - Când iubești cu adevărat, nici măcar bigudiurile nu te mai sperie. - Femeile fac din nimic trei lucruri: Salate, coafuri și drame. - A doua căsnicie e victoria speranței asupra experienței. - Cine munceste toată ziua nu mai are timp să câștige. - Logica este știința care îi permite bărbatului să nu inteleaga femeia. - Nu-ți băga în cap toate fleacurile, fiindcă nu-ți mai rămâne loc pentru prostie. - Cu dragostea omori timpul, iar cu timpul omori dragostea. - Un optimist este un om insuficient informat. - Dacă la o întrebare îți răspunde un filozof, nu mai înțelegi ce-ai întrebat. - Dacă n-ai ce face, fă-o în altă parte. - Uneori, când începi să frânezi, nu te mai poți opri din frânat. ...Nu-mi apartin. Le-am primimit in seara asta pe mail de la o crestina... |
Rămân la părerea că cine caută soțul ideal e tristă rău...
Și are o viață tristă. |
Citat:
Nu trebuie sa pierd din vedere acest fapt,atunci cand iti citesc mesajele scurte si amarui... Esti sigur ca nu ai nimic mai bun de spus ca sa mai schimbi tonul asta acrit??? Oare tu ai o viata vesela si ferice? Asi,n-ai zice... |
Citat:
|
Citat:
|
O femeie a spus pe un forum urmatorul lucru: "cand o femeie se uita la un barbat, ea nu-l percepe strict pe el, ci calitatea vietii alaturi de el". Nimic mai adevarat.
Un barbat care nu prezinta asigurari sau care nu face dovada ca poate sa intretina o familie nu o sa-si gaseasca sotie, decat prin intamplare ori in urma unei serii improbabile de evenimente. Dragostea trece prin stomac, indiferent de gusturile in materie de barbati ale diferitelor femei. Majoritatea casatoriilor se incheie pentru un singur motiv, acela de a lasa urmasi si de a duce specia inainte. Este un motiv pragmatic si din aceasta cauza trebuie sa recunoastem, tot pragmatic, ca nevoia femeii de ajutor din partea barbatului pentru a-si creste progenitura e la fel de pragmatica. In consecinta, barbatul ideal pentru o femeie arata in multe feluri, dar aproape tot timpul are putinta de a intretine familia. E o treaba care permeaza toate epocile si toate culturile. Pentru mine, modelul ideal de barbat e cel liber, care poate sa faca ce vrea, cand vrea si care nu are piatra de moara atarnata de picior; care refuza sa se lege de o femeie printr-o foaie de hartie, deoarece considera ca liantul in relatiile de genul asta trebuie sa fie sentimentele, respectul si atractia reciproca, nu o fituica. |
Nici pentru un creștin „fițuica” nu e importantă, ci consfințirea iubirii, punerea ei într-o relație directă cu Dumnezeu, ca să nu cadă în relativitate. Numai atunci când cei doi eșuează în credință, când încep să-L pună pe Dumnezeu pe un loc secund, dragostea lor inițială nu mai este de ajuns pentru a-i ține uniți.
Fițuica, însă, dacă tot ai vorbit de pragmatism, are și ea rostul ei, fiind și o poliță de asigurare pentru copii. |
Citat:
Si eu l-am ales tot pe Mr. Perfect. Nu bea, nu e afemeiat, nu e gelos, nu pierde vremea cu baietii, daca fac scandal spala si vasele, dar are un singur mare dfect: e prea bun pentru mine; n-o sa fiu niciodata vrednica sa-i fiu sotie cu adevarat. Pacat ca n-are dreptul la replica, dar cu siguranta ar fi de acord cu mine de data asta. |
Citat:
Cei care nu sunt luati sunt probabil aceia care sunt "prea buni" pentru lumea asta. |
Citat:
|
Citat:
era sa "cad" de vreo 3 ori ... dar am rezistat :)) |
și nu-ți pare un pic rău că ai rezistat prea bine?
|
Citat:
Cu ce anume esti mai prejos?Bei pana nu mai stii de tine?Ai mai multi iubiti?Vii noaptea acasa din cluburi? Mr.Perfect care voia sa faca dormitorul copilului in bucatarie?Hmmmm,cel putin la faza asta nu-i perfect!!! |
Citat:
Mai bine v-ati pune in cap ca aceasta este realitatea si asta isi doresc barbatii cu adevarat(nu 100% dar este un trend in crestere). |
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Eu eram ironica. Sunt casatorita cu Mr. Perfect, adica cu cineva care nu ar admite in ruptul capului ca ar avea vreo imperfectiune. |
:105:“We can judge the heart of a man by his treatment of animals.”
― Immanuel Kant _ |
Citat:
Nu mi-o lua in nume de rau (acum sunt in goana, nu am timp sa elaborez mesaje placute), dar cred ca esti in pericol (daca nu chiar victima deja) de brain wash sever! Sa recunosti sincer si deschis ca esti mai putin decat el (+ in conditiile in care sunteti impreuna de multisor) deschide larg usa compromisurilor de tot felul. Inclusiv cel al lipsei.. casatoriei. Chiar daca simti ca el este o persoana extraordinara, nu te anula singura pe tine.. nu o sa-ti fie bine. Explic alta data.. (Trebuie sa mai cresti un pic.) |
Citat:
În altă ordine de idei, de ce să nu am o viață veselă si ferice? Din pricină că sunt alții care vor să nu fie așa? Viața asta aici e prea scurtă. |
Citat:
Eu mi-am permis sa trag concluzii pe marginea mesajelor tale deoarece au mereu o nota sarcastica,caustica...ceea ce m-au facut sa cred ca in viata reala nu erai o persoana tocmai fericita... Dar astea sunt pure speculatii in virtual,important este ca ai o viata cu aspecte bune si placute,iar eu m-am inselat :103: |
Un fir relaxant. Interesant de urmarit .
Poate ca asa aflind (prin asemanare cu altii sau prin constatare directa) ce ne mai lipseste ne si hotarim sa schimbam cite ceva in noi, mai inainte de a-i cere celuilalt sa se schimbe. Cred ca ar fi interesant ca sa aflam cum ar arata barbatul ideal si sa aflam in cit timp ne-am satura de idealismul lui . Daca idealismul lui ar fi in stare sa ne schimbe si pe noi in bine si mai ales daca am afla cum ar arata viata cind ambii ar fi ideali sau idealisti. Desigur ca toate acestea ipotetic (si dupa viziunile noastre) deoarece practic este muuult prea greu de gasit si suportat ! |
Citat:
|
true
Citat:
Anyway, sa mai si radem un pic :) . Tineti minte si pilda aceea a parintelui Antonie cel Mare, cu intinsul corzii. Un cuplu își sărbătorește nunta de 40 de ani într-un mic restaurant liniștit și romantic. Dintr-o dată la masa lor apare o mica zână care le spune: -Pentru că sunteți un cuplu exemplar și pentru iubirea voastră reciprocă în tot acest timp, vă îndeplinesc fiecăruia o dorință! Soția spune: - Vreau să călătoresc cu soțul meu drag în jurul lumii! Zâna flutură bagheta magică și apar 2 bilete de călătorie în mâinile ei. Soțul s-a gândit un moment și spune: - Ei bine, asta e o oportunitate care nu-mi va veni de 2 ori. Imi pare rău iubirea mea, dar dorința mea este de a avea o soție cu 30 de ani mai tânără decât mine!Soția și zâna au rămas profund dezamăgite. Dar dorința este dorință. Zâna a fluturat bagheta magică și minune!.... soțul a devenit de 92 de ani! Morala acestei povești: Bărbații care sunt nemernici și nerecunoscători ar trebui să nu uite că zânele sunt totusi de sex feminin! Nota mea : am omis intentionat sa dau copy/paste la ultima linie a bancului, dar am zis sa-mi repar totusi 'greseala'. deci, era vb de un indemn de a trimite aceasta pilda oricărei femei care vrea să râdă și bărbaților care pot face față! Aici pe forum fiecare duce cat poate, n-am cum sa fac diferenta. |
Daro poveste cu femei nemernice si nerecunoscatoare nu știi?
|
Nope. da'mi place semnatura ta !:cool:
|
Citat:
(de fapt o spun mai mult pt Fallen, poate prinde morala reala) Prietena mea a stat in "relatie" cu barbatul perfect (da, tot un Mr.Perfect) timp de peste trei ani. Totul era minunat, se iubeau, el chiar gatea ocazional, o coplesea cu cadouri, ii indeplinea orice dorinta.. mai putin ceea ce astepta ea: casatoria. I-a spus fata o data, de doua ori.. El nimic. Pana la urma i-a dat "ultimatum": daca relatia lor nu ajunge nicaieri, ea prefera sa plece cat timp este inca tanara. El i-a zis ca relatia lor este perfecta, ce-i aia o foaie de hartie care sa o ateste? Au sentimentele care-i leaga.. Bla bla. Ea l-a parasit. Concluzia unanima a familiei lui si a prietenilor: femeia era nemernica si nerecunoscatoare! Mai bine ca s-au despartit. Cum sa se insoare cu o asa ingrata care se gandea numai la ea? (poveste reala) |
Citat:
@mirela.t, de cand ma stiu tot de zane dintr-astea am auzit: "Zana Maseluta", "Ielele", ca sa nu mai zic de celelalte "muieri" celebre: "Muma Padurii", "Baba-cloanta-cotoroanta", "Zgripturoaica", "Soacra cu trei nurori", si alte babe (Punguta cu 2 bani, Fata babei, Baba Dochia sau Baba Novac!...) Pana si Alba ca zapada s-a compromis impartind casa cu 7 barbati, sub nivelul ei... social si a fost salvata de un print sharmant, prin respiratia "gura la gura", dupa ce ma-sa vitrega (tot o muiere, deci) a otravit-o cu sange rece (sau cu un mar, nu mai tiu bine minte, ca eram copkil). Pe cand barbatii perfecti... Fat-frumos (cu sau fara stea in frunte, da' numa' cal alb sa aiba), Harap-alb, Grauceanu, Adrian Mutu... eheheyy... |
Ora este GMT +3. Ora este acum 08:40:11. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.