![]() |
Momente vesele:))
Aceste versiuni se vor ficționale,pure interpretări într-o manieră ușor dusă în zona pamflet/ parodie,ca să ne mai destindem. Deci tratați că atare…. 1.Discurs tip Elena Lasconi (parodie) Hei! Bună, vă pup,va iubesc! Eu sunt o femeie și vreau să demonstrez românilor că putem învinge.Da,vom învinge și vom alege calea democratică.Vreau să știți că după ce voi ajunge eu președintele României fiecare mamă va rămâne cu 500 de lei în buzunar,in plus la salariu. Da , pentru că eu știu ce înseamnă să fi mamă.Romania are nevoie de o schimbare,are nevoie de o femeie puternică.O Românie pentru toți,nu doar pentru unii.Daaa! Yeeey!Vă iubesc!Hei!Te pup!Hastag Bla Bla…. Eu in calitate de președinte voi dărui Ucrainei chiar locul nostru in NATO și Uniunea Europeană, pentru că trebuie să facem orice să ajutăm Ucraina. Noi suntem oricum un stat care vom intra in Statele Unite ale Americii, fiindcă partenerul nostru ne va primi la el, și vom fi protejați. 2.Discurs tip Călin Georgescu (parodie) Eu am răspuns acestei chemări a poporului român de a distruge reptilienii și a dărui acestei națiuni darul ființei mele divinizate de umplerea cu sanctuarul dacic al conștiinței tracice ascunse in Bucegiul realității subtile. Poporul meu m-a chemat din dimensiunile adormite ale conștiinței sacre ce zace înrobită de Globalism și apă îmbuteliată. Eu voi ridica din jugul glutamatului monosodic întreaga Românie și voi interzice orice antenă și sateliții de pe teritoriul Daciei Libere. Țara se va numi Traco-Geția iar capitala o voi muta la Căciulata, unde îmi voi ridica sediul ,direct pe Glia Oltului, întrucât eu pot respira sub apă fiindcă mi-am dezvoltat branhii,pe care toți românii le au din naștere,dar sistemul corupt vi le-a îndepărtat imediat după ce v-ați născut. Apa este sacră dragi români,iar noi ne vom muta să trăim în apele patriei, întrucât înainte să fim oameni am fost toți românii sirene. De aici a creat divinitatea omul modern,care a fost primul om și primul român. Noi toți am evoluat din sirene,care au trăit în apele României. Iar dacă vrem să scăpăm de sfârșit lumii terestre, trebuie să ne întoarcem înapoi în Apă Primordială. Dragi români,nu există aer, aerul este o minciună.Noi respirăm prin trăirea vie a conștiinței naționale,iar ceilalți sunt doar niște entități nonumane care vor sa ne distrugă fiindcă suntem ultimele ființe vi din univers. 3.Discurs tip Sosoaca (parodie -scuzați limbajul,dar trebuie să păstrăm parametrii originali.Totusi la ea este mai greu sa creezi ceva mai amuzant decât este ea însăși in realitate) Jos labele de pe țară mârșavilor. Ați omorât peste 250 de milioane de români înainte să se nască și ați vândut țara evreilor. Am să depun în instanță 68 de dosare ca să vă scot din această țară și să vă exilez în Europa satanică pe care o serviți. Toți suveranistii m-ați trădat pe mine și pe poporul ce și-a pus speranțele în voi. Voi nu vedeți că vor să mă distrugă, să mă interzică.Dar nu pot ei sa închidă gura Dianei Sosoaca.Rusine! Poporul român vă vede și se va trezi. Criminalilor, hoților, ați jefuit țara de milioane de ani,de când sufletul românesc a trăit aici înaintea dinozaurilor. 4.Discurs tip George Simion (parodie) Bună ziua dragi români,ne îndreptăm spre Ciocănești,unde am deschis primul sediu al persoanelor LGBT suveraniste, și urmează să mergem în Balotești unde vom înființa in zilele următoare un centru de distribuție național și cercetare a cannabisului in scop curativ, 100% cu capital romanesc și culturi ecologice din țară. Să nu măi zică lumea că George Simion este pro rus sau alte afirmații neadevărate, dragi români. George Simion și AUR este un partid cu adevărat progresist,nu USR. Deasemenea voi discuta zilele următoare cu Donald Trump și vom propune ca șefia NATO să treacă progresiv spre Romania, după care ,eu George Simion vă promit că voi merge in calitate de prim ministru la Moscova și îi voi cere, nu de fapt îi voi impune lui Putin să cedeze României, Republica Moldova, Ungaria și Țările Baltice, care în urma discuțiilor avute cu reprezentanți din aceste state,toate și-au manifestat dorința de unire și alipire la România Mare,iar Ucraina, fiindcă mi-a interzis să pășesc pe teritoriul ei, și nu au vrut să fie frații noștri,nici nu mă vor,o voi face cadou lui Putin, dacă nu vor dori unirea cu Marea Romanie. Repet tratați ca atare,este un pamflet, creat așa haz de necaz, că toată lumea este prea încordată. |
Mai rau ca-n 46
Ciuma rosie reconfisca revolutia bunului simt de la urne, asa ca-n 46 si-n 89 dupa 22 decembrie. Castiga nu cine numara ci castiga cine renumara. :71:
Purcelasul agresiv ce se arata foarte bland la inceput sfatuit de Pinochio mefistofel, dupa ce a uneltit sa iasa in turul 2 cu Georgescu si n-a izbutit decat apeland la masa verde a CCR si AEP - Toni Grebla, vrea sa rastoarne vointa populara bagand tara in haos dand foc Romaniei de sarbatori aruncand vina pe ”extremisti” si LQGBTisti! Nu va speriati, daca CCR va schimba rezultatele alegerilor, Calin Georgescu va castiga enfanfare! Bineee Toni esti tare... avem o adevarata democratie coloniala bananiera de mana a treia cu cetateni europeni de rangul 2, capsunari si sparanghelisti. Propun desfintarea CCR si trecerea lui in mana poporului alegator care este defapt adevaratul suveran conform constitutiei! Iata cum la final de mandat Iohannis si CCR-Toni Grebla au aruncat tara in haos!!! Decat sa lase puterea in mana lui Dumnezeu si a poporului au preferat sa dea foc Romaniei si sa arunce pe crestini ca Nero. Cica au renumarat ei corect, doar ei, Toni si complicii!.. si le-a iesit lor Ciolacu. :21: Au gandit USLamistii cum sa refaca ei alianta PSD-PNL si sa-l scoata pe Ciolacu presedinte si sa guverneze apoi cu UDMR si minoritatile si sa sustina ca nu s-a intamplat nimic, sa musamalizeze votul rastralmacind rezultatele... apoi sa arunce tot raul pe suveranisti ca-s extremisti, pe LGBTQistii USR vrand sa continue drumul lor de capul lor spre UE si spre NATO ca nebunii. Nu va puteti acoperii faradelegile si ticalosiile cu sloganeala pro UE-NATO, mintind ca cineva ar vrea roexit ca sa va realeaga mereu pe voi dupa ce invartiti gogorita extremista si putinista. Vaa ca tzepuitzi folosind institutiile impartiale ale statului pe care le controlati prin santaj si mita cu salarii si pensii speciale ca niste tirani teroristi si vorbiti de democratie? Sunteti de rasul universului cosmic. Daca nu furati si tine nebunia asta la massmedia platita de voi o sa se crape pamantul si o sa va inghita cu CCR, AEP si cu presidintie si cu guvern cu tot. E cea mai buna gluma din ultima 100 de ani. Cica au renumarat si le-a iesit voturi mai multe pentru Ciolacu adica s-a furat la numarare fiindca USRul sunt hoti. Cat de penibili vreti sa ajungeti? Cat de tare va iubiti voi privilegiile si salariile si pensiile speciale nesimtite la maxim? Oare chiar sunteti atat de nebuni incat sa intoarceti rezultatul turului 1 in favoarea lui Ciolacu? N-am crezut insa vad ca nu va opriti. Dati iar lovitura de stat reconfiscand tara de la popor. Chiar va rog, deoarece Lasconii e ca si batuta in turul 2 dupa parlamentare si competitia nu mai avea niciun sens. Acuma ca sa redeschide competitia pentru turul 2 vom avea un adevarat mortal combat intre Ciolacu si Georgescu! Sa vedem Ciolacule daca ai curajul sa nu te retragi dupa ce ai facut declaratii electorale si ti le-a si postat pe facebook. Citat:
Sa-i vezi imediat dupa decizia CCR de schimbare a ordinii cum incep televiziunile aservite sa demonizeze pe ”extremistul” Calin Georgescu impreuna cu toata masmedia din UE-NATO, rugandu-l pe Ciolacu sa nu se retraga... justificandu-se ca nu pot ei lasa Romania pe mana extremismului pro putinist. Pai voi sunteti mai rai ca putin dupa mascarada asta, defapt de fix aceiasi teapa comunistoida terorist tiranica impostoare ca el si Bidon care si-a gratiat copilul! Ce monstru!??? |
Citat:
|
|
Citat:
Nu-s extremist insa nu pot sa mint ci sunt nevoit sa marturisesc cinstit de ce aleg optiunea Calin Georgescu si nu Lasconi ca poate e de folos cuiva sa stie adevarul istoric asa cum il inteleg si-l cred, ca nu suntem noi românii niste criminali cruzi si iresponsabili cum vor sa ne scoata pentru ca ne straduim sa respectam adevarul. Pe de alta parte nu noi trebuie sa mergem sa ne integram in Europa si in Nato ci ei trebuie sa vina sa ia Lumina de la tara stralucirii, asa ca n-am cum fi pro UE sau NATO si nici pro Rusia sovietica sau Putinista ci sunt pro Romania ca un strain iubitor de adevar Adevarat desi sunt bastinas. Nu pot sa aleg pe credincioasa anticomunista Lasconi pentru ca nu se poate dupa ce v-ati certat si sunteti la cutite sa va pupati intre voi in interes de parvenire si de mentinere la privilegii uitandu-va faradelegile si pacatele doar pentru ca acum aveti pe cine arunca vina, pericolul gasindu-l drept raul cel mai mare cand defapt domnul Calin Georgescu nici nu stiu daca are vreun schelet in dulap, in timp ce uniunea anti Calin Georgescu e plina de scheleti si culmea, ajutati de massmedia vor iar si iar la guvernare dupa genocidul nu din 40-46-57 ci asta din anii 2000-2024 cand ei s-au aflat la guvernare dovedindu-se deja prin fapte nu numai prin vorbe ca fiind mult mai extremisti ca orice extremist... si culmea vor la guvernare si vor si presidintia si sa continue sa bage tara in haos si indatorari, dand foc Bucurestiului, noua Roma si aruncand vina pe crestini, pe suveranisti. |
Citat:
Totul contra costul de a i se șterge datoriile publice - adică la stat către noi contribuabilii postului PRO care a înspăimântat românii cu pericolul Vadim. Nu cred că vor mai pune românii botul, dar șansele cele mai mari le are Lasconi fiindcă 90% din presă e cu ea, de abia când presa nu va mai avea nicio influență mare românii se vor elibera. Singurele vești bune e că de la anii 90 când tvr manipula și se uitau 80% dintre români la tv acum a scăzut piața la 20% care se uită și pe măsură ce va înainta iarna demografică tinerii scapă de tv. |
Dacă cineva dorește să voteze conform Bisericii Ortodoxe Române,mai jos vă las in linkul privind recomandările oficiale ale BOR
https://ziarullumina.ro/actualitate-...le-194171.html Deasemenea ofer opiniile fostului purtător de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române cu privire la afirmațiile esoterice/masonice/oculte lui Călin Georgescu. https://www.euronews.ro/articole/vas...-tot-timpul-po https://www.digi24.ro/alegeri-prezid...eligie-3031413 https://adevarul.ro/stiri-interne/so...n-2406048.html |
Citat:
Citat:
* Vasile Bănescu (287 de voturi "pentru" și 38 "împotrivă") - membru titular (din partea Guvernului); Deci Vasile Bănescu e un oportunist, un nesimțit care a umblat toată viața lui după funcții, face cumul de funcții ia bani și de la Trinitas tv și de la CNA, nu e undeva pe soclu unde dă lecții. |
Din Tâmpeniile oportunistului Silă Bănescu
Anghel Buturugă: Nu Iohannis trebuia să-și ceară iertare... Un fost purtător de palavre de pe Deal zice că rugăciunea e doar personală, nu etnică sau colectivă. Ai zice că omul n-are habar de liturghie sau de expresia bisericească ”rugăciune de obște” „Când te uiți la cum încearcă „lumea bună” să facă agitație anti-CG, nu poți să nu vezi cât de jalnic e totul. Hateri anti-ortodocși care s-au trezit pravoslavnici peste noapte, agitați incontinenți care s-au lipit de cele mai scabroase sau ridicole personaje politice autohtone și care acum dau lecții de discernământ, ipocriți superiori care dau gherle as they speak…”, scrie publicistul Anghel Buturugă pe Facebook, exemplificând: „Un scurt exemplu din zona „noastră”: Un fost purtător de palavre de pe Deal zice că rugăciunea e doar personală, nu etnică sau colectivă. Ai zice că omul n-are habar de liturghie sau de expresia bisericească „rugăciune de obște” |
Citat:
”Astazi iar la telejurnal, astazi iar, la telejurnal, am mancat cascaval...”, pe vremea aia era televiziunea ”noastra”, acum toate sunt televiziunile lor. |
Citat:
|
Elena Lasconi MINTE DE STINGE la Gâdea: "Nu am susținut niciodată ideea căsătoriei între persoane de același sex" - VIDEO cum își dorea parteneriatul LGBT "cu tot sufletul"
Candidata USR la președinție, Elena Lasconi, a declarat marți seară, la Antena 3, mințind cu nerușinare, că nu a susținut niciodată ideea căsătoriei între persoane de același sex. Minciuna neagră pare să fie ultima strategie îmbrățișată de candidata USR-LGBT și Mihai Gâdea cu Antena 3. Iară ce declara mama de bisexulă la Europa Liberă, secvență urmată și de alte exemple video: „Susțin parteneriatul civil. Pentru că este o normalitate. Pentru că și biblia ne învață că iubirea este cel mai important lucru, toleranța - la fel, și cred că calitatea unei democrații ține de felul în care îți tratezi minoritățile. Am cunoscut, de exemplu, chiar zilele trecute, un cuplu de doi bărbați care nu sunt români, trăiau de 20 de ani în Germania și chiar asta m-au întrebat. Și am spus că susțin din tot sufletul...” Video e in articolul activenews. |
Dacă Vasile Bănescu,care a fost purtător de cuvânt al întregii Biserici Ortodoxe Române, considerat de Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române adecvat să vorbească în numele Bisericii....
Dacă opinia lui cu privire la un eretic nu vă este de ajuns... Venim cu alte opinii ale unor preoți,teologi și profesori universitari de teologie... https://adevarul.ro/alegeri-preziden...u-2406100.html https://adevarul.ro/alegeri-preziden...u-2406168.html https://www.bursa.ro/calin-georgescu...ismul-66760458 Plus că am scris și eu pe forum destule despre ocultism,masonerie,esoterism, cât și pericolul acestora. Mai ales că Georgescu vorbește împotriva Bisericii, citând din Osho și alți mistici. https://www.g4media.ro/video-calin-g...e-de-soci.html Deschideți ochii dragilor!!! |
Citat:
Așa ceva nu s-a întâmplat nici la penticostali, nici la catolici și nici măcar în alte țări conservatoare. Omul a fost pus pe liber tocmai pt că era inadecvat. Citat:
Până la urmă C.G. nu face agenda Sfântului Sinod cum o făceau nenorociții de Bănescu et co care doreau schimbarea datei Paștelui. Vezi că în video-ul acela spunea de fapt despre opulență, ce era violent, ba chiar era în ton cu ce repetau haștagiștii cu inimi de aur și cruci de lemn. Voi bombardați acum tocmai ca să dezlipiți votul creștin practicant de Călin Georgescu. |
Tocmai de asta îl pot demasca pe Călin Georgescu, fiindcă am aberat din plin tot ce promovează el.
Tocmai de asta sunt atâta de înverșunat împotriva agendei lui. Tocmai de asta atrag atenția asupra discursului lui. Este un profet mincinos,un eretic,un agent al străinilor, cu precădere Rusia. Nu are nicio treabă nici cu Dumnezeu și nici cu România. |
Citat:
C.G. nu impune agenda Sfântului Sinod - progresiștii USR ne ziceau că Lingurița de împărtășanie e contagioasă și să se scoată că data Paștelui e musai să se sărbătorească cu Papa că e de vină Chiril și Rusia pt Pascalie. C.G. nu a jignit familia tradițională - USR a făcut cea mai abjectă campanie de boicot vot la Referendum. C.G. nu a jignit intelectualii din Ro - USR a făcut cele mai demonizante campanii împotriva votanților PSD, împotriva votanților referendumului pt Familie, acuma brusc ar vrea să ștergem cu buretele mizeriile lor. Ghinion și prea târziu. |
N-are rost sa ne tot dam cu parerea, se vede clar din interviul la Tuca cat e de competent CG pentru functia de presedinte. Oricine poate face diferenta. De data asta nici Pinochio nu minte!
Pe cand sarmana Elena Lasconi... n-are cum sa ajunga oricat se viseaza ea presedinte foarte responsabil... decat daca innebunim cu totii de la atata euroatlantism ca fricosii ce vor sa fie hraniti si aparati pe moca de altii, ca i-a tzepuit unii, nu dam nume, ca averica e eldorado si merg acolototi sa scoata aur ca fratzii Brad de la Poplaca! |
Citat:
Călin Georgescu îi cere pentru a treia oară Elenei Lasconi o dezbatere TV în direct, după ce candidata USR a respins alte două invitații În urma unor știri false promovate de trolli candidatei USR-LGBT Elenei Lasconi, echipa de campanie a candidatului independent care a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale din România, suveranistul Călin Georgescu, a transmis un comunicat în care acesta își arată „pentru a treia și ultima dată” disponibilitatea participării la o dezbatere în direct la Televiziunea Națională, așa cum se cade în orice democrație a lumii. De altfel, Călin Georgescu vorbise despre alte doua tentative de dezbateri electorale anulate de candidata useristă și în emisiunea Marius Tucă Show care a avut loc astăzi la Gândul - VIDEO AICI. Continuarea in stire. |
Citat:
Oare de ce se teme?... daca fuge de dezbaterea turului II? Fugind de dezbatere esti pierdut din start! Cine te mai voteaza daca fugi de mortal combat de pe TVR? Ai vazut cum iti ia lumea sufletul daca pierzi? Si io as fugi... deci n-o condamn, desi stiu sigur ca i-as putea invinge pe toti... de frica. |
Next,LGBT & Iarbă
Așa, continuam cu altă înapoiere colectivă a poporului nostru și anume acest dușman național și bau bau de care se tem toți. LGBT,adica Lesbian,Gay, Bisexual și Transsexualism, că de la acești termeni vine denumirea. In general oamenii se tem de ce nu înțeleg. Devin defensivi și agresivi atunci când apar noi curente de gândire, comportament și tipare sociale sau comportamentale. Eu de exemplu prefer mâncarea iute și condimentată, cafeaua și ceaiul fără zahăr și, însă alții fug de iute și nu-ți beau in veci o cafea amară. Ar fi ok ca unii sa ceară interzicerea ardeiului iute sau eu sa cer decret ca toată cafeaua să se bea amară? Unii zic că în vechiul testament Sodoma și Gomora au fost distruse că erau ăia homosexuali. Păi tot acolo este interzis și consumul de porc sau închinarea la chipuri cioplite. Uite că luna asta băgăm toți porc in noi, și suntem campioni la pupat moaște și icoane. Tot noi ăștia care consumăm alcool de rupem, aruncăm cu tone de pietre în ăia ce fumează iarbă,sau mai grav ar dori sa o și legalizeze,mai ales în condițiile în care canabisul ar trata epilepsia, depresia și alte forme de cancer. Tocmai din cauza asta copii și adolescenți noștri trag tot felul de droguri contrafăcute și își distrug viața. Fiindcă inloc să educăm populația doar o pedepsim. Înloc sa creem un cadru legal și monitorizat, lăsăm piața neagră să dicteze și bandele să se ucidă între ei , căzând uneori la mijloc persoane nevinovate. Păi dacă corpul uman permite biologic unei femei sa devină bărbat și invers,cine ești tu să fi împotriva alegerii libere a unei persoane? Mai ales că acest corp creat de Dumnezeu, poate fi modificat,deci automat Dumnezeu a permis asta. Dacă societatea,religia, Dumnezeu a permis omului voința liberă,cine ești tu să interzici asta? Așa cum este permis viciul în societate, să fumezi, să consumi alcool, să divorțezi, să vizionezi filme pentru adulți, să furi etc… Dacă toate acestea, deși interzise,sunt permise,de ce ai fi tu împotriva LGBT? Cu ce îți dăunează ție,dacă doi bărbați se iubesc sau două femei vor sa se căsătorească? De ce nu ar poate adopta un copil care nu are o familie? De ce nu ar putea forma o familie doar persoane,care se iubesc deși sunt de același sex? De ce nu ar putea o femeie să-și facă schimbare de sex, dacă biologic,corpul uman poate suporta asta? Pentru că sunt oamenii încuiați la minte? Pentru că nu pot accepta altceva decât vor ei? Pentru că urăsc orice nu înțeleg? Pentru că sunt ipocriți? Eu nu voi fi ipocrit, și voi spune că susțin dreptul fiecărui om de a putea fi cine dorește el, și dacă există persoane care doresc parteneriat civil între persoane de același sex,dacă doresc să-și schimbe sexul,sau orice alte cerințe ar avea cei din LGBT…. Într-o țară democratică, creștină și libera fiecare cetățean trebuie sa aibă același drepturi,in funcție de credințele, orientările și nevoie lui, chiar dacă face parte dintr-o minoritate. Puteți arunca cu pietre,cu ce vreți, ură etc…. Îmi asum asta,in numele LIBERTĂȚII PS Mă duc eu la dezbatere în locul ei, dacă mă lasă Lasconi:)) |
Chiar daca ai avea dreptate cand e vorba despre Uniunea Sovietica totusi cum se poate sa nu-ti dai seama ca Georgescu Calin nu e rus ci român, nu e securist sau spion rus ci român, nu e tradator ci credincios? Deci daca negi evidenta in halul asta in direct ori esti oarba ori esti in stare de orice, sa minti de ingheata apele ca sa ajungi presedinte cu orice pret, mintind cu naivitate si crezand in minciunile ce-ti ies pe gura in direct dansand pe toate televiziunile dupa cum iti canta sistemul globalist sorosist lgbtqist care te vrea papuse gonflabila sa poata baga Romania in razboi alaturi de Ucraina dupa cum i-ar conveni la vicleanul domn Mark..o Polo ?
N-ai cum fi presedinte daca te lasi tarata in halul asta sa negi evidenta prostind electoral in fata romanii in direct! Io nu vreau un presedinte mitoman sau naiv! Am avut unul care ranjea toata ziua in timp ce te vindea si la rusi si la americanii democrati vicleni sustinand ca a iesit curcubeul cand am finalizat negocierea... E vorba de piliescu mai animalule si de puii lui care au implementat demoncratia de cumetrie si statul de nedrept pe care o apara acuma naiva doamna Lasconi negociind bine mersi cu Marcel, fix cu ciuma rosie, uitand toate relele de dragul... de dragul la sfanta Ursulancoaste si de dragul lui Mark..o Polo! Desi Rusia nu a atacat NATO toti se pare ca sunt in razboi de facto si cu Putin si cu Rusia de parca Ucraina le-ar apartine deja lor si vor inapoi si Crimea... plina de rusi 100%. Iata deci cum se lupta ei si pentru Romania, ca nu cumva sa faca pace cu Rusia desi nu suntem noi in razboi, socotind ca UE e a lor si numai a lor si nicidecum si a noastra, o colonie de mana a treia cu cetateni de rangul doi ce au ales extremistii. Deci iata, acum se vede bine, ca prin UE si NATO ne-am pierdut de facto suveranitatea, caci sefii lor isi impun legile lor si razboaiele lor si erziile si toate marfurile lor si acum noi, ajunsi sclavi ar trebui sa incercam sa ne-o recucerim prin vot, sa luptam pentru o europa de state suverane unite in valorile noastre crestine si nu o uniune de slugi slugarnice ce is in stare de orice pentru banii lor pe care nu ni-i da decat ca imprumut si vanzand noi lor totul pe nimic, tot ce avem, tot ce mai avem ca deja s-a vandut totul si nimic nu mai e al nostru, decat demnitatea si de platit taxe si impozite sa-i tinem pe ei alesii, la Bruxelles si sa le aparam privilegiile, pensiile si salariile nesimtite, soldele de mercenari de saracii rusi care pot invada a doua oara Europa daca sunt atacati ajungand de data asta pana la Londra si Madrid!.. daca nu pe jos ca badea Cartzan la Paris atunci cu TikTokul. |
Comunicat de presă oficial al BISERICII ORTODOXE ROMÂNE.
Biserica Ortodoxă Română citez: "Biserica Ortodoxă Română nu este indiferentă față de prezentul și viitorul României, ci apără și promovează în societate valorile credinței creștine și ale DEMOCRAȚIEI EUROPENE, spre binele poporului român." "Biserica Ortodoxă Română reafirmă angajamentul ferm față de APARTENENȚA ROMÂNIEI LA UNIUNEA EUROPEANĂ , spațiu al prosperității și COOPERĂRII ÎNTRE POPOARELE EUROPEI, ai cărei părinți fondatori au fost profund ancorați în creștinism." Mai jos aveți articolul integral. https://basilica.ro/comunicat-de-pre...prezidentiale/ N-am iubit Biserica Ortodoxă Română niciodată la fel ca acum, că îmi vine să-mi trec aici la religie din nou ortodox, când văd LUCIDITATEA BISERICII ORTODOXE ROMÂNE. BRAVO BOR. Așa este, alegerea trebuie sa fie una pro-europeana,care îndeamnă la rămânerea în UE. BOR nu sprijină și nu a sprijinit niciodată un eretic și dovedit acum ca fiind agent rus de către DOCUMENTELE CSAT DECLASIFICATE. BOR sprijină prin aceasta declarație alegerea unui candidat pentru DEMOCRAȚIE, UNIUNEA EUROPEANĂ SI CREȘTINUL EUROPEAN. Chiar PSD,prin Marcel Ciolacu a declarat că o sprijină pe Elena Lasconi,iar prin această declarație inclusiv Biserica Ortodoxă Română o sprijină indirect, fiindcă nu are voie să facă politică,pe Elena Lasconi, întrucât Biserica a văzut necesitarea sprijinului către creștini,de a nu cădea în capcana și atacurilor Rusiei prin acest profet mincinos numit Călin Georgescu |
Citat:
ULTIMELE ZVÂRCOLIRI ale SISTEMULUI IOHANNIS: Declasificarea unor ”documente secrete” pline de banalități, speculații și interpretări, cu excepția STS. Jihadul anti-Georgescu declanșat de artificiul lingvistic ”AR FI FOST” susținut de un ”actor statal” Citat:
Citat:
SE RUPE PSD? Victor Ponta: ”Îl voi vota pe Călin Georgescu. La fel ca majoritatea votanților PSD” SE RUPE PSD? Victor Ponta face anunțul momentului! Fostul premier și lider PSD a declarat, într-o intervenție pentru ziarul Financial Times (FT), că îl va vota pe Călin Georgescu, la fel ca „majoritatea votanților PSD”, totul din cauza atacurilor constante lansate de partidul Elenei Lasconi la adresa sa. El nu a fost influențat de avertismentele Elenei Lasconi că Georgescu va scoate România de pe traseul său pro-occidental, calificând astfel de atacuri drept „propagandă”, notează FT, citat de Știripesurse. „Noi nu suntem Moldova”, a declarat fostul premier. „Moldova a fost în pericol real de a alege estul în loc de vest. România nu va părăsi NATO sau UE, cu sau fără Georgescu”, a dat asigurări Ponta. Ponta: „N-am întâlnit PSD-ist care să vrea să o susținem pe Lasconi în turul 2” Victor Ponta a spus recent că în județul Dâmbovița, acolo unde deschide lista PSD la Camera Deputaților, nu a întâlnit niciun votant PSD care să vrea ca partidul să o susțină pe Lasconi. „Pot să vă spun un singur lucru, vorbesc cu foarte mulți pesediști mai ales la Dâmbovița și n-am întâlnit niciun pesedist care să-mi zică, sau vreun votant al meu 'Dl Ponta, să votați cu Lasconi'. N-am întâlnit niciunul. Poate or fi, dar nu-i cunosc eu”, a declarat Ponta, la postul de televiziune Antena 3 CNN. |
Voi trăiți într-o realitate paralelă, susținută de influența Satanei și a Rusiei care atentează la suveranitatea României prin incitare la ură, destabilizarea țării și scoaterea țării din Uniunea Europeană,NATO și influența sănătoasă a Creștinismului,care se vrea înlocuit de new age, și ale forme alterate de credință,pe care le cunosc foarte bine, fiindcă am fost înșelat de ele multă vreme.
Voi nu mai vreți să recunoașteți nicio autoritate a STATULUI,a BISERICII, a RAȚIUNII,a ISTORIEI și inclusiv a ROMÂNIEI. Ați căzut în această capcană,acest atac terorist, cibernetic, informațional, lansat de Rusia. ROMANIA, poate ,și sper sa o facă, invoca ARTICOLUL 4 NATO(consultarea cu membrii cu privire la posibilitatea unor amenințări),și imediat după chiar ARTICOLUL 5(solicitarea de ajutor,chiar armat,in cazul in care există atacuri asupra țării, inclusiv armate),pe care l-am menționat într-o altă postare recentă,fiindcă din documentele CSAT , reiese că au existat atacuri asupra țării noastre și amestecuri străine în suveranitatea și politică internă, inclusiv alegerile libere și democratice ale țării, prin sprijinirea într-un mod ilegal a unui candidat care speculează și manipulează țara într-un mod ocult, pentru a o destabilizara și a o preda Rusiei. Eu consider că acesta este direct un atac asupra României și sper sa nu fiu singurul. Rusia pregătește terenul, și fără să tragă un singur glonț,deja au căzut milioane de oameni, victime ale manipulărilor ei. |
Citat:
Plus că s-ar supune unui referendum orice decizie de genul deci ar decide peste 6 milioane asta. Citat:
Citat:
Vești proaste pt tine Nu mai suntem în 2000 să punem botul la spaimă. Nu mai suntem în 2018 la Referendumul pt familie când mințeați că Referendumul e pus de ziua lui Putin. Nu mai suntem în 2020 să acceptăm teroarea și închiderea în casă. Ați epuizat și arma fricii, e capăt de linie pt voi. Ghinion. |
Mișcarea Legionară/Corneliu Zelea Codreanu și Ion Antonescu (extremiști, antisemiți,antirromi, criminali, ucigașii lui Nicolae Iorga)
Eroii(ilegali)lui Călin Georgescu și ai Suveranistilor. In primul rând, Corneliu Zelea Codreanu nu a fost român, părinții săi nu au fost născuți pe Glia Neamului Românesc și nici măcar nu au fost creștin ortodocși. Părinții lui și inclusiv el au devenit artificial români și ortodocși. Vedeți mai jos: “Corneliu Zelea Codreanu s-a născut în data de 13/25 septembrie 1899, la Huși, județul Fălciu, Regatul României, cu numele Corneliu Codreanu (conform actului de naștere). În anul 1902, tatăl său, Ion Zelinski, și-a românizat numele în Zelea Codreanu. Mama sa, Eliza născută Brauner, era de origine germană, provenind dintr-o familie originară din Bavaria. Străbunicul din partea mamei, pe numele său Adolf Brunner, a sosit din Bavaria în Bucovina ca funcționar vamal. Corneliu a fost botezat într-o biserică ortodoxă odată cu părinții săi, care s-au convertit și ei la credința ortodoxă. Corneliu și tatăl său, Ion Zelea Codreanu, s-au străduit să-și afișeze o origine neaoș-română, reclamându-se a se trage dintr-o veche familie de răzeși și arătând că numele Zelea ar fi provenit de la zale și nu de la Zelinski, care înseamnă în poloneză Codreanu. La procesul din anul 1938, avocata lui Corneliu Zelea Codreanu susținea că străbunicul său, pe care ea îl numea Simion „Zelea”, se trăgea dintr-o familie de răzeși moldoveni din satul Igești din Bucovina, care în perioada 1786-1848, când Bucovina aflată sub stăpânire austriacă a făcut parte din provincia Galiția, a fost obligată de autorități să-și schimbe numele în Zelinski” Așa că degeaba se tot screamă Sosoaca și cu Georgescu să le aprindă lumânări și să li închine și alte forme de ovație și cinstire publică,care pe lângă că sunt interzise de lege, sunt și false și ipocrite,mai ales în duhul aceasta fals naționalist. Codreanu, liderul acestei mișcări legionare, deasemenea ilegală,nu a fost ROMÂN și nici ortodox (s-au convertit după toți,așa cum scrie mai sus,din interese obscure și oculte) Tatăl său era polonez și mama lui nemțoaică…. MIȘCAREA LEGIONARĂ A ASASINAT PE CEL MAI MARE ISTORIC DIN ROMANIA ȘI UNUL DIN CEI MAI MARI AI LUMII NICOLAE IORGA |
Citat:
Omule Călin Georgescu a ținut un speech într-o adunare penticostală, ce legionar e acesta ? Nu vezi că exagerezi cu mult orice temă sub imperiul fricii ? Ocultismul pt care ți-ai deschis inima și mintea te-a vătămat foarte rău încât ai dobândit o sensibilitate mult prea mare. Problema e doar că Lasconi duce tineri în stradă și-i folosește ca pe niște brigăzi de asalt de tip hitler ss șamd. |
Nu , începând de astăzi îmi declar înapoierea la CREDINȚA ORTODOXĂ,o voi face și oficial în viața reală și voi lupta împotriva acestui pericol real pentru poporul român și credința ortodoxă și creștină în general...
De ani de zile nu m-am declarat ortodox pe acest forum însă,nu mai pot lupta singur împotriva acestui val de atacuri pe care multi nu le vad, percep sau înțeleg. |
Citat:
Tu nu ai cu ce să te lupți Profesorul Doctor Călin Georgescu, care se trage dintr-o familie de preoți e incluziv, adică îi respectă și pe neoprotestanți și pe cei care culeg maxime și zicale cu tâlc din cărțile lui Osho. Lăsconi are „doctoratul telectual” la Bioterra cu nota 6! Asta e va fi președintele tuturor, în același timp nu trasează directive Sfântului Sinod cum a făcut-o Papahagi să renunțăm la lingurița de împărtășanie că e contagioasă, să sărbătorim Pascalia doar cu catolicii că vezi doamne și rușii o sărbătoresc cu noi și noi trebuie să băgăm dracul geopoliticii în teologie. Nu vezi că ăștia sunt ereticii și el e democratul ? |
Mi-am încheiat mandatul de discurs politic.
Am adus destule argumente și date concrete. Restul să decidă populația, organele statului și alte instituții competente. Am căzut în capcana politicii dintr-un imbold de căutare a adevărul și a unei alegeri informate. Momentan sper să-mi găsesc răspunsurile, îndrumarea, chemarea și drumul in BISERICĂ. BISERICA,nu face politică,doar îndrumări spre anumite direcții. Biserica a îndrumat spre Europa, Uniunea Europeană și Democrație. Punct. |
Mesaj inainte de Turul 1 cand nu li s-a pus pumnul in gura
Mitropolitul Banatului le spune românilor cu cine să voteze: Mesaj clar anti-Lasconi, care vrea ca avortul să fie drept constituțional
În contextul dezbaterilor aprinse despre valorile morale și responsabilitățile unui președinte, Înaltpreasfințitul Părinte Ioan, Mitropolitul Banatului, a transmis un mesaj adresat atât candidaților, cât și alegătorilor. El a subliniat importanța ca viitorul președinte să fie o persoană care respectă valorile creștine și care își asumă cu integritate rolul de reprezentant al României, atât pe plan intern, cât și extern. „Președintele reprezintă țara, dar trebuie să fie în armonie cu credința poporului” Înaltpreasfinția Sa a atras atenția asupra riscului ca viitorul președinte să adopte măsuri care intră în conflict cu valorile creștine ale poporului român, făcând referire indirectă la recentele declarații ale candidatei Elena Lasconi despre garantarea prin Constituție a dreptului la avort. „Este penibil ca în campanie să vorbești de Dumnezeu, să vorbești de credința creștină pe care o avem noi și după aceea, în mandatul pe care îl ai, să promulgi, să aprobi anumite legi care nu mai sunt în concordanță cu credința noastră creștină. Aici apare fisura, fractura între popor și președinte”, a afirmat Mitropolitul. Apel la candidați: „Să respecte Constituția și valorile creștine” Mitropolitul Banatului a subliniat că președintele trebuie să fie un exemplu de moralitate și credință. „Dacă mă întrebați cum ar trebui și ce calități să aibă un președinte, v-aș spune treaba aceasta: ca om al Bisericii, pe tabela mea de valori, ar fi aceasta. Mai întâi mi-aș dori să fie un om care crede în Dumnezeu. În al doilea rând, ar trebui să fie un om care iubește țara aceasta și iubește și pe cei ce locuiesc în ea și să nu promită lucruri care nu sunt în fișa postului de președinte”, a spus el. El a făcut apel ca promisiunile electorale să fie în concordanță cu atribuțiile funcției și valorile morale: „Președintele nu este cel care dă case, care face autostrăzi, care face spitale. El are cu totul și cu totul alte probleme legate de menținerea unui echilibru social în țară.” Mesaj pentru alegători: „Gândiți-vă ce valori vreți să reprezinte președintele” Mesajul transmis de Mitropolit vine pe fondul dezbaterilor legate de propunerile de garantare a dreptului la avort în Constituție, precum și de alte subiecte sensibile din campania electorală. Elena Lasconi, una dintre candidatele la alegerile prezidențiale, a declarat că „ar fi bine să facem un referendum, să garantăm dreptul la avort în Constituție”. Mitropolitul Ioan avertizează asupra consecințelor unor astfel de inițiative: „Imaginați-vă dumneavoastră ce s-ar întâmpla dacă ar fi ales un președinte și după o vreme s-ar descoperi, s-ar găsi în CV-ul ascuns al lui anumite lucruri și fapte care nu i-ar face cinste. Asupra cui s-ar revărsa aceste fapte? Asupra întregii țări, asupra României, în mod cert.” |
1.Am spus că nu vreau să mai am discurs politic și nu va mai fi vorba despre asta.
Pur și simplu este vorba despre multe minciuni, dezinformare și atacuri asupra noastră ca țara. In primul rând Biserica Ortodoxă Română și clerul bisericesc nu au voie sa susțină candidați și să-și declare apartenența sau susținerea în mod direct asupra unui candidat. Eu am venit în niște postări anterioare cu declarațiile oficiale ale BISERICII ORTODOXE ROMÂNE,tu vi cu niște declarații ale unui mitropolit. Păi și IPS Teodosie,face parte din BOR și făcea și face destule de capul lui fără să se consulte cu BOR. Declarația BOR , repet cuprinde îndemn la EUROPA, DEMOCRAȚIE, UNIUNEA EUROPEANĂ și COOPERARE ÎNTRE ȚĂRILE EUROPENE,ai căror părinți fondatori au fost ancorați in creștinism. Dacă tu sau alții ignorați un îndemn oficial al Bisericii și vă luați după episcopi sau preoți care încalcă asta și își depășesc atribuțiile... 2.Și se jură că nu fură și l-am prins cu Kennedy... https://youtu.be/4nnUUw2QuXg?si=oo49JrhZGxQbmDsc Sub nicio formă Kennedy nu-l susține pe Călin Georgescu . Și nici nu vine in România. Fiți informați dragii mei. Și Marcel Ciolacu,care încă este prim-ministru și președinte PSD,repet,o susține pe Elena Lasconi. https://www.bursa.ro/marcel-ciolacu-...rul-2-88331454 |
Io m-am hotarat cu cine dar fiecare e liber sa aleaga pe cine vrea sau sa nu aleaga..
Va fi greu in turul 2 caci PSD-PNL-USR-UDMR-minoritati s-au aliat indemnand cetatenii romani s-o voteze pe rusoaica filocomunista Elena Lasconi, ea fiind o mare crestin-ortodoxa credincioasa care a suferit pentru credinta, care desi stie ruseste si comunica cu fica sa neomarxista LGBTQ in ruseste pe tiktok si pe FaceBook cand e in excursie in Rusia traind in Franta pentru ideile socialiste neomarxiste comuniste, se da euroatlantista, prostiind in fata alegatorii ca o ipocrita ce se dovedeste a fi in stare de orice doar sa o aleaga oamenii presedinta. Pai nu poti fi la cutite cu psd-ul care ti-a furat alegerile si te-a scos de la primariile importante de la sectoare si la cutite si cu PNL-ul care te-a scos de la guvernare aruncand vina pe tine impreuna cu Iohannis ca sa refaca USLamismul si acum sa te pupi defiland cu ei doar ca sa te ajute sa parvii la privilegii. Nu vezi ca esti rusoaica? Cum deci iti urasti si-ti tradezi natia din care provii? Se vede de la o posta ca esti blonda cu ochi albastrii si tu nu esti vopsita ca Udrea ci asa iti sunt caracteristicile genetice, deci cum de incerci sa ma prostesti in fatza, ca tu esti blonda americana sau nemtoaica, frantuzoaica si nordica? Tu e clar ca esti rusoaica. Iar un presedinte impostor n-are ce cauta pe functie fiindca oricat declara el iubire de popor e clar ca e defapt o biata naiva tradatoare, si de neam, si de valorile politice, si de tara. Iar tradatorii gen piliescu n-au ce cauta la butoane desi suntem obijnuiti dupa presedintii pe care i-am avut cu impostura si tradarea, afara de Basescu, singurul presedinte patriot, dar si el victorios degeba, caci victoriile nostre cu el n-au servit la nimic fiindca tara cu el s-a schimbat in mai rau, inflorind baronii si baietii destepti, politrucii si specialii din justitie, servicii si armata, securistii economiei si interlopii cum n-a fost niciodata asa de mare decadere politico-economica in Romania. Doar cu victoriile in alegeri ne-am ales, bune si acelea!
Asa ca voi vota cu Calin Georgescu pentru ca are conceptul corect de teodemocratie suverana nationala pe care vrea s-o implementeze... poate e putin prea exagerata si de aia poate parea de speriat caci parazitii se sperie cand simt ei ca vrei sa le iei profiturile si privilegiile nesimtite in care s-au obijnuit sa traiasca ca grofii. Poate ca ambii sunt buni pentru Romania asa ca recomand (cu umilinta responsabila) sa se mearga la vot astfel incat fiecare sa-l alega pe cel pe care-l crede mai bun pentru functia de presedinte care-l va lua de consilier pe celalalt candidat. Deci daca veti vota Calin Georgescu, atunci Elena ii va deveni consilier onorific, daca votati Elena Lascobni atunci Calin Georgescu va deveni consilier onorific al ei si astfel nu va dezbinati acuzand si aparand atat de inversunat pe unul si pe altul din candidati fiind in stare de orice rau ca sa vi se implineasca dorinta pe care ati pariat, caci pentru bani va certati ca nebunii, pentru pacate si bani inrolandu-va de o parte sau de alta in mod mitomamoniac. Oricum si Calin si Lasconi va propune priministru pe Ciolacu, santajabil de sovietici si de servicii ca pierzator in alegeri, prieten cu omar haisam si avand certificat de revolutionar luat de-a moca sa-i asigure privilegiile, ca astia nu platesc taxe, deci ambii vor desemna pe liderul monstuasei coalitii euroatlantiste USRaUSLamistUDMRiste. |
Citat:
Iar comunicatul nu e semnat, e clar că poate fi Sile Bănescu în spate, înca mai trage sfori din penumbră antipaticul ins deși a fost retrogradat de Patriarh. Citat:
Citat:
Până la urmă dacă-ți spunea Patriarhul în 2014 să votezi Ponta, te umflai, acuma nu poate nici invers să spună nu votați un candidat și votați-l pe ălalalt. Citat:
I-a prefațat o carte lui Kennedy despre vaccinism și plandemie, iar informația e lansată de Cozmin Gușă că ar veni Kennedy Jr, nu l-am văzut pe C.G. să spună el asta. Citat:
Marcel Ciolacu se pune contra bazei partidului Ciolacu se pune contra bazei partidului. Toți primarii PSD din Bistrița-Năsăud dau mesaje video clare pentru sprijinul lui Călin Georgescu în turul 2 https://www.activenews.ro/stiri/Ciol...turul-2-193710 |
Nu va lasati tzepuitzi de lupul in blana de miel ce glasuieste a constiinta pagana!
Daca votati altfel veti avea pacat!.. pentru ca ati votat cu lupul travestit.
Nu votati Calin Georgescu!!!... e omul pierzarii. Dumnezeu a ales Lasconi!.. pentru ca e muncitoare, clara, sincera, cinstita. Calin Georgescu e un mason mamoniac viclean cu glas de miel furat cu program pagan, cu concepte trumpiste rasiste, e un baron ce promite pacea pe care n-o poate da decat Dumnezeu. Deci chiar daca am zis in repetate randuri ca votez cu Calin Georgescu, m-am razgandit si imi dau si eu seama ca el nu e trimis de Dumnezeu ci de duhul cel rau care il demonizeaza in mod evident, am vazut asta cand a fost la interviu pe Realitatea, e un fel de Trumpopulescu posedat de Geoana ce se da drept, plin de onare si respect, sarind gardul si venind de sus ca piliescu, teleportat de extraterestrii. Votez cu credincioasa Elena Lasconi! sigur sigur, pentru ca m-a luminat Dumnezeu Cuvantul si nicidecum televiziunile sau presa de o parte sau de alta a candidatilor! Nu va lasati inselati de duhul tulbure si de mesajele pacifiste a vicleanului care-l poseda pe ”domnul” Calin Georgescu, un tzepar amarat ce se viseaza presedinte dupa ce s-a plimbat prin gradina maicii Domnului si dintr-o balta a intrat satana in el si a simtit ca se vrea presedinte!!! Doamne faca-se voia Ta ca sa iasa Elena Lasconi! Nu ne va parsi Domnul daca vom alege altceva si va iesi Cacalin insa vom avea pacat cei care nu L-am ascultat pe Domnul si l-am ajutat de l-am auto-intronat pe Calin-Trumpopulescu in catedrala mantuirii neamului cu participarea patriarhului, aratandu-se bland la inceput, acesta fiind deconspirat il va ucide, caci este posedat de duhul satanic viclean al lupului in blana de miel si al antihristului comunistoid! In vremea lui va fi atat de rau incat se va crapa pamantul si nu va da roade, asa cum este proorocit. Asa cum se instaureaza Trumpulescu pacifistul in Notre Dame de Paris asa se va instaura Trumpopulescu in Catedrala Mantuirii Neamului cu participarea patriarhului. Nu e omul lui Dumnezeu!!! E un tzepuit tzepuitor, un om ascuns cu apa murdara in sine!!! Un om ce iubeste pacatul mintind ca aduce pacea cand defapt impreuna cu trump aduce dezbinarea prin toate produsele comerciale!!! Multumesc Doamne ca m-ai luminat caci ca fraierul in ciuda tuturor semnelor, din iubire de tara l-as fi votat ca orbul! Sper ca nu e prea tarziu acest mesaj!!! Lepadati-va de Calin Georgescu, de lupul travestit in miel ce sare gardul vrand sa distruga Romania si crestin-ortodoxia! E un baron plin de ocultism mamoniac si constiinta asiatica posedat de maestrii comunimului si zelotismului! Doar Domnul poate aduce Pacea!!! Doar Domnul, si nicidecum Trumpupulestii astia ascunsi si vicleni! |
AMIN!
Sper că vorbești serios! |
Citat:
M-am lepadat de Cali-n Trompopulescu si de mine si o sa votez altceva, pe Elena Lasconi fiindca nu pot sta acasa risipind voturi si lasand sa se autointroneze antihrist in catedrala mantuirii nemaului cu participarea patriarhului! Lepadati-va de el cat mai e vreme ca sa nu suferiti urgiile ce vin cu el! Daca nu ma lumina Cuvantul as fi votat ca fraierul cu el cand io vroiam sa votez cu miscarea suveranista si cu Simion, dar a iesit asta din palarie sustinut de interlopii satanisti pentru turul 2 si deci nu mai votez nicidecum cu acest impostor pe care l-am alungat odata pe forum de la sefia AUR ca presedinte de onoare pe threadul miscarea pamantul stramosesc, dar a revenit sprijinit de interlopii satanisti de pe tiktok si nu de rusi!!! Lepadati-l rapid si votati Lasconi ca sa scapati tara de un mitomamoniac, mason, baron cu viata ascunsa, plin de pacate nespovedite, e lupul cu colti răi travestit in miel ce aduce pacea. Doar Domnul da pacea adevarata, asta e o tzepuire la scara mare pusa in scena de satana si antihrist ca sa-si bata joc de miscarea suveranista si de crestin ortodoxie, de Romania!!!! Nu vedeti ca-i dus cu pluta crezandu-se Antonescu fiind posedat de mintea lui Geoana, daruie mesaje la toata lumea, are lucrare cu Dumnezeu si cu poporul cand defapt in el a intrat duhul lui antihrist fiul pacatului si al satanei promitandu-i ca-l face mare!!! Nu lucreaza cu Dumnezeu, nu-i trimisul Lui e doar un fraier tzepuit, un impostor!!! Trebuie sa va dati jos ochelarii de orb. E pericol mortal, nu-l votati cu niciun chip!!! oricat vorbeste de credinta, de biserica, de romanism, de stramosi... e tzeapa!!!! Poate nici el nu stie ca e tzepuit!!! Cat e de tzepuit! Pe mine m-a tzepuit in ciuda tuturor evidentelor, dar m-a luminat Cuvantul si l-am lepadat in ultima clipa, lepadandu-ma si de alegerea mea! Pentru miscarea suverana lepadati-va de Calin Georgescu si alegeti toti lasconi ca sa nu intre pe sus hotul ce sare gardul de la Cotroceni!!! Nu va mint!!! |
Citat:
Daca te uiti din 2022, cultul penticostalilor a crescut la 404000, deci garantat atatea voturi aproximativ vor trece la Georgescu, si multe altele. Multi protestanti, neo-protestanti...vor vota cu Georgescu. Pe TikTok toti crestinii se aduna si fac live-uri, toti crestinii indiferent de denominatiune vor vota cu Georgescu. |
Sincer voiam să-i cer d-lui Admin al site-ului să șteargă toate topicurile începute de mine cu privire la politică și acest subiect din ultima vreme, fiindcă mi se pare că am escaladat destul de mult,mai ales eu,fiind singura voce anti-Georgescu de pe forum...
Și totuși, vreau sa evit cine știe ce complicații inutile, întrucât habar n-am cum vor evolua lucrurile. N-am vocație de martir:)) Deși sunt un nimeni,care postează anonim... Totuși îmi pun problema asta... Deci domnule Admin,las la latitudinea dvs, dacă citești postarea. Îmi cer scuze și pentru cei care au participat la topicuri, însă consider că ar fi mai indicat să fie șterse. Din rațiuni de a nu stârni valuri său controverse sau alte forme de asocieri ale mele cu partizanatul politic... |
Vroiam sa mai adaug, ca e prima oara cand vad ca ortodocsii, impreuna cu catolicii, si toti crestinii protestanti si neo-protestanti se aduna la un loc sa voteze pe un candidat care nu face jocul sistemului Europa/NATO, etc.
Adica, toti ne certam cu versete din Biblie, dar se pare ca aceasta cumpana din tara ne uneste pe toti. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:17:39. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.