![]() |
Citat:
Mai degrabă tu semeni cu un manager prost care încearcă hei-rupuri de ultim moment, făcând improvizații, trăgând de angajați până cedează, punându-i să facă lucruri care nu sunt în fișa postului doar ca să acoperi niște goluri în altă parte și creezi probleme dincolo. După ce unul lucrează mai mult de 8 ore pe zi 7 din 7 uneori ca să plătească jegului de stat taxele nemeritate și neregăsite în investiții să-l mai arunci la lucru și în timpul lui de odihnă, mi se pare de o nesimțire crasă. |
Citat:
|
Citat:
Ți-am mai spus unii sunt prea munciți, alții sunt bolnavi și nu pot veni la voluntariat, nu poți obliga, nu are rost să aduci lume care încurcă neștiind nimic și pierzând și timpul pt că resursele de hrană și cazare, sunt limitate. Eu nu o să am deziluzii findcă AUR nu va fi lăsat niciodată la putere și niciun alt partid suveranist, s-a trasat linie și România a căzut în zodia satanei ca și după al doilea război mondial, doar că acum nu va mai fi creștere demografică ci stârpire prin taxe și alte juguri. |
Citat:
Doar nu poți să zici că li s-a rupt ăstora sufletul de grija românului, decât dacă ești plecat cu capul. Citat:
|
Citat:
Există chiar similitudini între sistemul lui Ion Iliescu și sistemul Muccifer-Bolojan, ambele au dat lovituri de stat, ambele controlează presa audio-vizuală, ambele benificiază de mase amorfe de imbecili care votează crezând că ei sunt cei mai deștepți, cei mai cultivați, populația urbană. Votanții lui Iliescu în 1990 sunt strămoșii votanților usr-pnl de astăzi, și ăia erau majoritatea tineri în 1990 aveau 20-30 de ani și nu voiau bani, nu voiau valută ci pe Petre Roman și aluzie la revoluția sexuală, ăștia de acum vor banane și blugi. Nu degeaba era sintagma cu popor de tâmpiți a lui Țuțea care s-a dovedit de mare acuitate. |
Observ, Iorest, că atunci când cu argumente nu reușești să-ți atingi scopul de a convinge, recurgi la "bâtă" – un limbaj agresiv, jignitor, caracteristic, de altfel, partidului pe care-l susții cu înflăcărare. Și nu te mulțumești să lovești doar în interlocutorul de pe forum, ci jignești peste jumătate dintre români, respectiv pe cei care – tocmai de frica pe care tabăra cu care te identifici și de la care te-ai molipsit, din nefericire, de ură – au preferat să voteze pe oricine altcineva.
Mai demult, un astfel de comportament pe forum ducea destul de rapid la banare. Acum pare să treacă neobservat, probabil că nici măcar adminii nu prea mai citesc acest forum... decăzut. P.S. Petre Țuțea i-a "alintat" pe votanții lui Iliescu de la 20 mai 1990 cu adjectivul "idioți", cel de "tâmpit" atribuindu-și-l sieși, cu referire la cei 13 ani de temniță zădărniciți de opțiunile politice ale românilor. Este, însă, o diferență între acei votanți și cei care acum au votat respingând U.R.A. Părerea mea. |
Citat:
Iar asupra loviturii de stat eu nu cred ca a fost asa ceva. Dar stiu ca tu crezi. Pur si simplu numarul de vizualiari a lui CG a crescut vertiginos, si nu ar fi putut un om oricvat de talentat sa il genereze. A fost omul potrivit asociat cu nevoia rusilor, adica a avut si talent,dar si sustinere. Daca nu interveneau rusii cu postacii, atunci da, era lovitura de stat . Daca altcineva fi avut macar a zecea parte din sustinerea extra care a avut-o el, si un discurs echilibrat si critic ,castiga detasat. asa ca statul roman s-a aparat cum a putu,neavand o lege pentru acest caz. Am tot respectul pentru CG ,un mare talent, a adus discursul crestin in viata publica, dar fara sprijinul logistic al rusiei nu ajungea pur si simplu cunoscut.Nu putea statul sa se predea ,doar pentru ca cineva a fost mai rapid cu tehnologia. Eu cred ca jumate din votantii sau fii votantilor lui Iliescu., ma refer la cei de la sate, din psd-ul traditional,sarmani ,s-au dus la AUR. E drept ca cealalata jumatate de la oras,batranii ,s-au dus catre PNLSDSR. Eu nu as indrazni sa fac poporul roman tampit ,indiferent cu cine voteaza.Nici macar cand au votat cu nazistii germanii nu au fost tampiti, ci fermecati,frustrati .Poate ca Tutea a zis-o vazand unde a dus comunismul si cat a degradat el conditia umana, si modul in care comunismul a prins la cei saraci ,dar tot poporul ala de tampiti a facut si revolutia. Si in plus nu era elogiul lui iliescu,ci constatarea mortiii urii mele fata de un om. Adica un poreludiu a aceluiasi sentiment care o sa il ai si tu peste 20 de ani,cand o sa constati ca i-ai urat degeaba pe unii,si ai sperat degeaba in altii. Cum esti tu acum eu eram cu CDR-ul acum 30 de ani, aceiasi revolta,aceiasi ura fata de cei care ne furau viitorul atunci psd-ul,aceiasi incrancenare cu care ne lasam manipulati in iluzoriile solutii. Intre timp am vazut ca nici cei ce ii sustineam nu erau asa de buni,nici cei ce ii uram nu erau asa rai, ca politica este doar desertaciune, daca nu faci un mic bine in jur celorlalti. Deci singura mea politica acum este pentru cei ce fac bine aproapelui ,oriunde s-ar afla ei,de o parte sau alta. |
Citat:
Citat:
Vezi că în 2025 și Șordan creștea vertiginos pe aceiași algoritmi, deci îți arăt cât de falsă și ticăloasă e teza asta. Sistemul securistic din statul român s-a apărat. Citat:
Citat:
Citat:
Nu cred că tu ai prins CDR-ul, tu ai maxim 20-25 de ani. |
Citat:
E drept ca si nemultumirea lor e mare, pentru ca pe undeva ei constata ca nu e in regula si de aceea este agresivitatea asta generala. E o generatie care se cauta. Dar asta se va mai stinge dupa ce vor trece si ei printr-un sir de deziluzii , si vor invata ca nu de la politica trebuie sa isi ia lumina , ci de la bucuria simpla ca ai cu cine schimba o vorba pe net ,ca cineva te asculta si iti raspunde. De aceea nici nu ma supara agresivitatea , ci doar ma necajeste ca i-o triggeruiesc. Poate si discursul meu sa fie cumva agresiv sau dezordonat, eu insa doar spun ce gandesc, de ce nu ne am lua fiecare asa cum suntem? |
Citat:
Când repeți aceeași greșeală de 35 de ani cum te numești ? Știi cum definea Einstein prostia ? Observ că nu faci remarci despre ura lui Iustin Dumitru față de Iliescu, care fie între noi vorba nu mai apărea în spațiul public de vreo 10-15 ani, deci cam era oale și ulcele. Tocmai ăsta de ne făcea nouă apanajul echilibrului, propagă ură, când a murit un ins care nu mai făcea rău de mult, dar tîlharul de Băsescu care e tatăl sistemului ticăloșit de astăzi și a nenorocit multă lume care a făcut pușcărie nevinovată din cauza lui sau a avut probleme de trai e bine mersi cu privilegii. Citat:
Citat:
Da boss s-a parafrazat https://jurnalul.ro/editorial/tutea-...ti-619343.html |
Citat:
Si lui CG i s-ar fi intamplat la fel, nimneni nu remarca ce construise el acolo anterior, daca nu aparea in prim plan pe tic tok Deci hotaratoare a fost expunerea brusca si masiva ,aprecierea celor multi a venit abia pe urma, in ultimele zile,la care a contribuit si faptul ca au crezut ca si altii au fost impresionati. Citat:
Vorbesc de cei ca noi,necunoscuti, agitati,care vrem sa facem bine,sa fim cunoscuti,dar care nimeni nu ne baga in seama , caci nu vorbim banalitatile care le zic cei din frunte.Noi nu avem nici o sansa,si zic de partide mici,organizatii, caci cei mari nu te lasa sa intri. De aceea sponsorizarea lui CG de catre rusi cu audienta a fost incorecta fata de miile de oameni revolutionari care au ceva de spus in tara asta. Citat:
Nu are cum sa nu castige tura viitoare , daca nu isi bate iar singur cuie in talpa si nu sperie iar populatia.In multe taril a venit extrema dreapta si in unele tari a si trecut entuziasmul , ca se vede ca sunt si ei doar niste vanzatrori de iluzii in plus,atunci cand nu provin dintr-o tara mare ca nazistii sau rusii. Eu ti am zis despre mine ca ma feresc de iluzii ,si daca votez,votez rational ca sa imi conserv serviciul viata , din frica. Nu imi pun sperantele in guvernul actual sau in AUR, ci doar in valorile crestine care uneori mai patrund in politica pe unde nu te astepti |
Citat:
|
Citat:
Citat:
Deci C.G. din start s-a aflat într-o confruntare extrem de dezechilibrată, la fel cum și Simion a fost demonizat non-stop să intre frica în oameni. Citat:
Citat:
Mai rău ca puterea nu te dezamăgește nimeni. |
Citat:
Mai departe, ai atribuit spusele mele lui Iustin. Constat, însă, că nu prea ne întâlnim în dialog, rezultând mai degrabă niște monologuri paralele, fiecare încercând să exprime ce-l preocupe, fără să-l audă pe celălalt. |
Citat:
Ești un om al corectitudinii și echilibrului sau nu ? E echilibrat să mai urăști un mort care e deja la judecată ? Iliescu nu mai apărea de când a pierdut Năstase alegerile, ce să înțeleg că un împăiat politic e mai ticălos decât unul care face jocuri încă precum tîlharul de Petrov deși și-a atins limitele biologice ? |
Citat:
Tîlharul de Băsescu se temea de C.G. și Simion pt că știa cât e scorul real, plus încă lumea nu e în perspectiva de a pierde casa, serviciul, a găsi cu greu hrană, tu ai văzut că a explodat TVA la vitamine și medicamente ? Da s-au intercalat unele citate, era al tău cel cu poporul de idioți, dar esența rămâne. |
Citat:
In ultimii ani am trecut de la ura din tinerete la o oarecare apreciere, desi mortii de la revolutie se puteau evita. Iar odata cu moartea lui ,ne am trezit fara obiectul care ne-a alimentat atata timp ideologic, care a definit toate partidele de dreapta ca opozitie la Iliescu, caci ceilalti lideri PSD s-au dovedit a fi mai slabi. La acestea se referea epitaful meu,ca ura mea din tinerete nu a avut sens. Pana si PSD incepuse sa se debaraseze de el,caci nu mai dadea bine la generatia tanara. |
Cu privire la Iustin, omul a făcut o mărturisire cu privire la trecut, un sentiment pe care, spre cinstea lui, am înțeles că l-a depășit.
|
Citat:
De la Constantinescu nimic despre trădarea minorității românești din Ucraina ? De la Iohannis despre lovitura de stat patronată seniorial șamd. |
Citat:
Cine are frâiele decizionale în mâini ? La CDR, Băsescu și alții erau toate semnalele dezastrului anunțat fiindcă era soroș în spatele lor și tot felul de societăți deschise, la Simion văd că e demonizat de ăștia după ce a păcălit-o pe Pippidi. |
Citat:
Nu neaparat ca ne baga in inchisori,ca acum nu mai e asa, dar nu mi ar fi placut ca ei sa fie la putere si sa aud de dimineata pana seara minciuni si manipulari, cum era pe vremea lui Dragnea.Eu apreciez ca demagogie si minciuna ce zic ei, aceea de a explica comportamentul politicienilor actuali prin vanzarea de tara. E jignirea in corpore a unei generatii de politicieni,chiar daca slabi, dar totusi onesti in fata uniunii eurpene care ne a tras ea inainte. |
Citat:
Daca ar tacea el sau eu sau unul din noi ar vorbi singur, atunci fiecare din noi nu si ar mai verifica si intari ideile. Dar promit sa ma abtn sa mai ating pe cineva, limitandu-ma la idei |
Citat:
Sau dacă le auzi de la digi sunt mai credibile ? Deci tu ai vreo 50 de ani și ai îmbătrânit în spiritul maoist, așa ca un flăcăiandru din ăsta mereu în luptă cu stafii imaginare, tu și la 70 de ani o reacționezi pavlovian la mantrele haștagiste ? Politicienii actuali ne-au băgat în groapă, că se mai trage câte o dâră de asfalt nu e evoluție, dacă judeci în principiile corporatiste de potențial maxim vs potențial atins sunt grave discrepanțe, dacă lucrau la patron erau concediați de buni administratori ce sunt pentru rezultatele lor. |
Citat:
Iar rezultatele slabe de care zici ,au fost asemanatoare si in evolutia altor tari, o societate se construieste cu zeile si sutele de ani. Doar ca ai nostri au avut o gaselnita , aceasta a haiduciei , luam de la cei care mai au ceva, dam saracilor, si apoi ne mai facem si noi parte, ca doar avem imaginea ca avem grihja de popor deci ne permitem. Si iluziia aceasta pesedista vanduta ani intregi si care le a asigurat o anumita imunitate in a fura, nbe a facut sa stam pe loc,provocand in mare inflatie. Dar in paralel ,incet incet,uita te in jur,s-a mai si construit. Nu trebuie sa ne acuzam prea tare, toater popoarele au avut o evolutie in istorie ,cu suisuri si coborasuri. Iar despre AUR zic ca minte in a identifica corect cauzele inapoierii tarii . Nu obedienta fata de straini a fost, ca si PSD a avut un brand patriotic , ci targul politic care l-au facut: noi amantem viitorul tarii si al copiilor iar voi ne lasati sa ne vedem de treaba. |
Citat:
Tu crezi că dacă iei din pensiile peste 3.000 de lei și banii ăia nu se văd nicăieri, oamenii o să uite ? Nu mă-nțelege greșit, față de bătrânii care votează Nicușor Dan, față de profesorii care votează ND, față de studenți, olimpici ei au căutat-o cu mâna lor, mie mi-e milă de cei care nu votează sau sunt prinși la mijloc în malaxorul unor nenorociți, care-i ard pe toți, pt ei România e ca o pradă. Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
-Cu TVA a fost totusi mai transparenta treaba ,dar da, a sfarsit prost in incredere -Cu luatul din 3000 de ron normal ca suna prost,dupa ce le ai dat mereu. Face parte din iluzia vanduta de psd,caci probabil si in alte tari se ia impozit pe pensie. -E normala alternanta partidelor, e normal sa vina si AUR , problema e ca prin discursul lor sperie , dar asta nu ii impiedica sa ajunga maine la guvernare. Poate cine stie,trec chiar de 50% cu balbaielile celorlati si cu partenerii si atunci nu mai pot fi opriti. Eu doar zic ca dpdv personal imi e greu sa suport minciuna pe fata care ei ar promova-o ,sa zica ca e alba cand e neagra, desi si cei de acum mai mint,dar in general in occident e cutuma sa se minta si fure mai pe ascuns. -Esti nerecunoscator sa zici ca nu s-a construit nimic, pentru ca nu ai termen de comparatie. Eu stau in Cluj si pe vremea lui Funar s-a facut mai putin decat acum,multa propaganda si putina actiune. Deci chiar cu furaciunea care a existat in tara ,s-a si facut ,si au fost multi oameni devotati care au facut treaba in functii puiblicce ,apreciez ca hotii au fost undeva la 20% iar restul cinstiti. Dar e totusi mult , si ii strica si pe ceilalti |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Deci unde te uiți pe hartă sunt condiții mai bune ca acu 35 de ani, atunci ce nevoie mai aveam de UE, care a impus ca și condiție de preaderare o tâlhârire pe față a PETROMULUI și a altor active strategice. |
Citat:
|
Citat:
Cred că asta e, merge să ajute, ajută de când e pe băncile liceului, gata zici tu că face din interes, tu care stai la tastatură. Când ai avut o problemă legată de servici acu niște ani îmi aduc aminte, nu mergeai la țintă o luai pe ocolite, te sperii de ce-ți dă presa la servite fără să te gândești că presa apasă intenționat de 35 de ani butoanele de panică din creierul omului. Nu te gândești că toți ticăloșii care au nenorocit România au fost mângâiați pe creștet de presă în timp ce ceilalți erau prezentați ca ultimii oameni, n-ai învățat nimic din demonizarea lui Vadim în 2000, din demonizarea lui Rațiu și Câmpeanu în 90 șamd. |
Oare este ok ca principala preocupare sa fie evitarea dezastrului bugetar? E adevarat ca e un subiect trist si nemilos, si daca nu iei masuri rapide , scade ratingul si urmeaza dezastrul lumii de pana acum. Caci toate s-a narui ,la dobanzi mari,in conditiile in care nooi traim pe imprumut.
Dar absolutizarea unei singure probleme, parca cumva taie elanul , parca lumea s-ar astepta si la o directie , la o motivatie, dincolo de posibilul dezastru. Adica cu ce vii tu nou ca sa schimbi modul de a interactiona al nnostru cu statul. Inteleg ca vii cu ideea ca dupa ce se face curatenie ,lucrurile vor merge altfel. Dar nu ai putea sa ne spui inca de acum cum vor merge? Nu de alta dar te ar ajuta sa ai un model. Ce se va face cu arbitrariul din CA uri? cu nepotismul? Cum vei preveni ciuma tentatiei furtului din insasi echipa ta? Cum vei aduce oamenii de partea ta si ii vei promova? Nu ar trebui orice abordare plitica sa inceapa cu un set de valori ,cu putere ,putere populara de a crede intr-o idee ? Ceva care sa ne dea putin umanism si collaborare intre noi, ca sa simtim ca tragem la aceiasi caruta ? Pe vremuri era stanga si dreapta ,te grupai in jurul unor principii. Dar la acest sfarsit de lume totul s-a diluat , nici macar o urma de unitate nu mai gasesti, decat frica colectiva ca nu mai avem unde ne imprumuta , frica zilei de maine. Mi ar place sa stiu daca e interesat cineva ,ce valori ar crede ca ar coagula cu adevarat o masa de oameni,un partid,o miscare, ca sa te simti cu adevarat increzator in ele, si sa nu mai facem doar politica pompieristica, ci cu adevarat actiune care sa te aduca in slujba cetatii, si fiecare sa simta ca are un rol al sau. |
Citat:
Unii strâng cureaua, să aibă alții ce toca. |
Citat:
În ce-l privește pe Simion, comentariul meu s-a referit la clipul pe care l-ai postat, corelat cu multe altele pe care le-a produs într-o manieră asemănătoare. Luându-mă după efectele vorbelor lui, respectiv ținta către care direcționează de fiecare dată ura oamenilor, pe care tot el caută să o aprindă și s-o întrețină, consider că intențiile lui nu sunt de a face bine, oricât ar pretinde el asta. Dacă faptele contrazic vorbele, atunci avem de-a face cu o minciună. La fel și în privința lui C.G. Dacă doreau să ajute, atât unul, cât și celălalt, se alăturau fără tam-tam și cu smerenie grupurilor de voluntari care chiar au construit și reparat case în zonele inundate, în mod coordonat, colaborând cu autoritățile locale și cu ISU. În ce privește episodul din viața mea personală la care te referi (pe care am expus-o destul de mult, în vreme ce eu nu-ți cunosc nici măcar numele), am făcut un efort ca să-mi dau seama la ce te referi. Cred că am povestit ceva legat de serviciu, care s-a petrecut în urmă cu aproape 20 de ani, dar fie eu n-am fost destul de clar atunci, fie tu l-ai reținut distorsionat. A fost vorba despre o situație de corupție față de care nu aveam dovezi clare, fiind mai degrabă suspiciuni, care abia târziu aveau să mi se clarifice dincolo de orice dubiu. Nu am luat-o pe ocolite și am intrat în conflict deschis cu conducerea, iar regretul pe care mi l-am exprimat mai târziu pe forum ținea de faptul că – deși eu am plecat fără supărare, nefiind un loc de muncă pe care să mi-l mai doresc – am lăsat acolo un om care continua să comită nedreptăți față de colegii mei. |
Citat:
Din ce văd nu a fost bună politica aceea de restricționare din orice motiv, fiindcă s-a golit forumul după 2014, eu când m-am înscris l-am prins aproape golit, a durat foarte mult să-l aducem la 30-40% din ce era între 2007 și 2015. Citat:
Cred că e o stare de spirit referitoare la dirijarea cu dărnicie de fonduri către profitori din R.M și UKr vs spolierea cu taxe a românilor, vs purtarea nerușinată și fără Dumnezeu față de românii din Ucraina. Dacă ție ți se pare firească și canonică violența cu care sunt preluate Biserici ortodoxe acolo, cu persoane cagulate, înarmate cu bâte, cu preoți violentați te faci că nu vezi subiectul. Eu nu te-am văzut decât pe tine să te îngrijești de nu mai poți de grija ucrainenilor, în viața reală dacă expunem părerile românilor față de cum profită ei, - ba că draghează ilegal din Deltă și distrug ecosistemul, - ba că ne inundă cu cereale ieftine și falimentează agricultorii, -ba că ne aruncă miere îndoită și de calitate îndoielnică, -ba că unii care vorbesc română, își iau cetățenie în ritm accelerat, chiar mai rapid decât Fritz -ba că au avut cazare gratis și diurnă din partea statului când se închideau afaceri forțat - ba pentru modul cum se comportă cu minoritățile românești și nu numai de acolo - ba pentru felul brutal cum au intervenit în Transnistria de partea rușilor - cred că vreo 60-70% din români dezaprobă să aruncăm cu bani. Iar în ceea ce privește banii către Republica Moldova, la fel, Maia Sandu și guvernele trecute profitau și cereau și dintr-o parte din România fonduri nerambursabile și din cealaltă gaz ieftin. E clar că acolo există niște baroni locali care controlează politica și împreună cu serviciile fac pierdute miliarde de euro dinspre România pentru care nu se dă socoteală, pentru care nu există criterii de trasabilitate a banilor ca la fonduri europene. Tu crezi că românii care realizează că aruncăm cu bani într-un stat ostil ideii de Românie unificată dacă ar fi întrebați ar vrea să se creeze în continuare deficit cu alocări de fonduri către vecini ostili sau profitori. Uiți că sunt mulți moldoveni din Republica Moldova care vorbesc în rusă prin Italia ca să nu fie asociați cu românii ? Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Am observat că tu recunoști că frica te-a împins să votezi Nicușor, deci era doar o observație atât, nu un atac la persoană. |
Eu am spus că ura și violența promovate de AUR a trezit în sufletele multora această frică, motiv pentru care s-au dus la vot să voteze orice altceva.
În ce mă privește, am votat rațional și pozitiv, nu de frică. Mă regăsesc mult mai mult în N.D. decât în G.S. ori C.G., iar pe Bolojan îl stimez în mod deosebit pentru modul tranșant în care abordează problemele și hotărârea de a schimba lucrurile în bine, dând în același timp dovadă de pricepere și echilibru. Nu-mi plac personajele umorale, care preferă bâta în locul argumentelor, ori manipulatorii emoționali lipsiți de scrupule care vând teorii aberante ori ideologii neclare, promițând în schimb mântuirea neamului – fie ea și limitată la planul istoric. |
Citat:
Nu cred insa ca, cresterea audientei unui forum/comunitati etc online ,depinde de efortul cuiva, poate doar de un efort colectiv de a creste calitatea postarilor, cu lucruri care ii intereseaza cu adevarat pe oameni ,cat mai sincer expuse, si fara prea multa abstractie. Deci si cei care posteaza trebuie sa se intrebe ei insisi de ce o fac : sa intrebe, sa expuna ce gandesc, sa aiba dialoguri ? Sincer eu nu prea mai vad forma asta de dialog scris pe net ,cred ca si-a trait epoca in perioada de inceput,si poate si de aia a scazut audienta. Poate ar trebui in paralel sa postam si clipuri vorbind,ca parca am vazut ca accepta mp4 ca si link , poate ar fi mai interesant. Tare ma amuz inchipuindu ma cum as arata eu din bucatarie incercand sa ii explic lui Iorest ca l-am votat pe Nicusor nu doar din frica ci mai ales ca mi s-a parut o insula de bun simt , in acesta lume agitata. E excesiv de politicos uneori,aproape pana la neimplicare, "mi ar place sa" ,"as dori dacs se poate" dar in comparatie cu tupeul altora e totusi ceva rar. sa vedem totusi in final daca isi depaseste aceasta timiditate si isi da seama de potentialul acestui echilibru care il are.. Sper sa nu fie inca o dezamagire ca toti in care am crezut ca au potential,niciodata confirmat insa. |
Citat:
Iar ura o provoacă USR față de știrbi, pesediști, asistați social, ceva mai vituperant și mai infect nu a existat în politica românească, vezi că acel Caramitru junior a numit BOR sectă criminală, vrei să îți caut articolul să nu zici că sunt dezinformări ? Citat:
Nu a avut de suferit niciun șmecher care făcea cumul de funcții, dar sunt în pericol tocmai unii din bugetarii care nu sunt pila nimănui ci sunt doar capabili. Vezi că Bolojan și-a bătut joc de multă lume, a pierdut un proces în justiție cu ansamblul Crișana, după capul lui și ăștia erau niște paraziți El se războia cu folclorul îți dai seama ce minte are ?: https://evz.ro/consiliul-judetean-bi...t-in-2021.html Sunt foarte multe lucruri greșite făcute de acest ins în administrația locală, dar tu fiindcă nu ești din Bihor preiei din zbor ce-ți zice propaganda plătită tot de el din banii mei și ai altora pe care statul ni-i smulge cu forța prin taxe neavenite. Citat:
|
N-am spus că a provocat, ci "a promovat" – un limbaj al urii, uneori la nivel de maidan. Sunt pline rețelele. Asta coboară foarte mult nivelul dezbaterii, nu mai rămâne loc de argumente, ci doar de acuzații, strigăte... înjurături.
A arăta cu degetul către cei pe care-i identifici ca adversari nu rezolvă problema. Cu siguranță și USR are propriile lui păcate, mai ales cele caracteristice Stângii moderne. Încă o dată, dacă e să fim onești, N.D. ar trebui apreciat și pentru că s-a desprins de aceștia, sacrificându-și chiar poziția de lider atunci când s-au opus Referendumului pentru familie. Prefer să aleg oameni, nu partide, nu mă pot identifica cu o tabără ori alta. La nevoie, însă, caut să înclin balanța către cei pe care-i găsesc mai rezonabili, care par a dori și putea să facă ceva bun pentru oameni – în primul rând să aducă mai multă echitate în viața socială. |
Citat:
Dacă atât unii, cât și ceilalți se dedau la jocuri murdare, treaba noastră ar fi să ne păstrăm ochiul curat și să încercăm să discernem, preferându-i pe cei care nu fac asta. Cum am mai spus: să ne uităm la fapte, iar informațiilor să le cercetăm veridicitatea. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:52:37. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.