![]() |
EU AM CREZUT CA MAI TOTI DE PE AICI AU ACEEASI VARSTA CU MINE, DAR M-AM INSELAT
EU AM 26 |
..adica am vrut sa zic ca de fapt sunt lipsita de maturitatea pe care varsta ar trebui sa mi-o dea..asA INCAT ma simt mult mai tanara decat sunt,fara sa am fireste intelepciunea lui Solomon.
|
Hai sa limpezesc si eu apele cui le are tulburi: :D
Sunt crestin-ortodoxa, cea mai mica in duhovnicie din BOR, 29 ani, casatorita... |
am 30 de ani
|
Aici ma simt si eu putin surprins sa vad niste varste si sa felicit pe toti care se simt tineri fiind mai in varsta, pentru ca si eu am avut impresia ca stau de vorba cu persoane tinere. Va multumesc ca mi-ati demonstrat ca sunt persoane in varsta ... tinere si imi cer iertare daca v-am gresit.
Eu am 36 de ani. De ce ma bucur de persoanele care scriu aici si sunt mai in varsta? Dintr-un motiv simplu si foarte naucitor. Tatal meu a murit de curand la varsta de 78 de ani batut de alti doi batrani, sot si sotie, intr-o dimineata dupa o cearta intre ei. A fost internat in spital, iar acolo a facut o fractura la sold, dar nu din cauza bataii, dar din cauza ca nu s-a mai putut misca a facut bronhopneumonie si a murit. Dumnezeu sa-l ierte, ca era un om bun. De atunci am zis ca voi urmari sa vorbesc mai mult cu oamenii mai in varsta, caci se pare ca anumite persoane au sarit cateva etape din viata, ceea ce nu e bine pentru nimeni, iar cum ei trebuie sa fie un model pentru noi, nu cred ca nu fac ceva bine, vorbindu-le despre ce nu au cunoscut. Dar de la altii voi invata si sunt destule persoane care invata si nu sunt calugari sau preoti, una dintre ele este mama mea. Imi ce scuze ca totdeauna aplicatiile mele sunt lungi, dar altfel nu ma pricep. Doamne ajuta. |
Salutare tuturor, :). 20 de ani am, dar tin sa spun ca sunt uimit de varstele pe care le-am aflat aici, cel putin din partea ancai si a lui bmd nu ma asteptam la asa varsta inaintata, la fel si cu varsta mireleit. Chiar credeam ca ancah are cel mult 21 de ani, dar uite ca m-am inselat cu mult in privinta asta. Sunt curios sa vad ce varsta au vsovi si anamaria! :D
|
Draga veilur , iti multumesc pentru aprecierea varstei. Incet, incet ma gandesc ca mai trebuie sa invat multe, ca oamenii sa-si dea seama ca sunt trecuta cu mult de varsta care mi s-a dat aici pe forum. Inteleg eu, ca ati spus asa ca incurajare si va multumesc.
Acum un an pe vremea asta m-am inscris in forum si am inceput "sa fac cunostinta" cu Sfintii Parinti si cu predicile de pe net. Citesem prea putin inainte. Mai mult din biblie si psalmii, care mie imi plac foarte mult. Pentru mine anul care a trecut a fost ca un an scolar, in care eu eram eleva la cursul de religie. Am incercat sa-mi fac "temele" cat mai bine si imi cer scuze fata de aceia, pe care i-am deranjat cu zelul meu. De fapt era bucuria de a ma apropia cat mai mult de Dumnezeu prin cele citite, si de voi prin cele scrise. Pentru mine sunteti cu totii niste nume, in spatele carora bat niste inimi calde. |
eu sunt destul de noua pe aici, insa chiar nu ma asteptam sa fie cineva sarit de 40 de ani pe aici! A fost ca un dus rece! :p
|
Marilena, eu cred ca am fost surprinsi de varsta lor pentru ca noi am vrut sa-i privim tineri, am intentionat sa credem ca si ei sunt ca noi din simplul motiv ca avem placerea sa discutam mai mult cu persone de varsta noastra decat cu cei batrani, dar uite ca si cei in varsta gandesc si simt ca noi, pentru ca intradevar din cauza credintei ei au un suflet tanar, poate chiar mai tanar ca al nostru...:)
|
multumesc, stefane, sa stii ca si daca m-ai vedea pe viu nu mi-ai da anii pe care i-am declarat aici :thumbsup: oricum, cand o sa ajungeti si voi la varsta asta si mai mult, o sa vedeti ca nu sunteti "batrani" deloc. mie imi place atat compania oamenilor tineri, cat si a celor mai varstnici... un singur lucru nu imi place: sa vad batrani care vor sa para tineri - mai ales fizic - si astfel cad in ridicol. in rest, cu teribilismul si aerele unor tineri atotstiutori sunt obisnuita, as putea zice ca e destul de normal.
|
Dragilor, unii zic ca omul se numeste varstnic dupa 65 ani; iar batran, dupa 75 ani! Pe site- majoritatea suntem adulti! Si nu cred sa fie vreun batran!:D
|
subscriu..iar batranetea cea adevarata nu trebuie sa rusineze pe nimeni,mai caraghios este un om batran care se carpeste (chirurgical)sa arate tanar,pe dinanuntru avand un suflet sec si ofilit, decat unul care isi accepta senin varsta cu ridurile de rigoare si are un sufletel curat si tanar.Eu admir oamenii tonici(mai ales),sinceri,naturali.Mirela in sfarsit..iti dau dreptate.
|
27
|
17 ani:)
|
33
|
Citat:
|
Jenica este atit de frumoasa din toate punctele de vedere ca straluceste:), la fel si Mirela, si banuiesc doar ca si Ancah ( judecind dupa frumusetea sufletului )deoarece nu am vazut poza ei ...inca:D
Eu am 43 |
32 de ani, 33 peste o luna si ceva.
|
douazeci shi ceva... in hexa :p ... de parca varsta conteaza...
oricum niciodata nu-i preatarziu sa incepi :) |
Eu am vreo 13 ani...de cand am inceput sa ma interesez de Creator. Vreo 10 ani...de cand am inteles ca si eu sunt o fiica a Sa si ca ma iubeste.
Vreo 7 ani...de cand simt ca sensul vietii mele e sa fiu in Imparatia Sa, iubindu-L pe El si intreaga Sa creatie... Si de atunci ma tot zbat sa fac si eu ceva bun...dar fara niciun rezultat. Se zice ca adevarata noastra viata se vede prin ce am facut ca sa ne apropiem de Dumnezeu, prin modul in care am pus in aplicare poruncile Sale. Asa ca la capitolul asta sunt tot proaspat nascuta. Si acum, dupa ce v-am ametit suficient :p sa va spun ca am 29 de ani si schimb prefixul in mai. Si profit de ocazie sa va mai spun macar virtual ca "Va iubesc!" Elena |
Eu am 24.
Si eu am fost uimita ca nu numai cei care au 20-30 si mai putin stau in fata calculatorului. :D Oricum, varstele de aici explica unele lucruri care se spun pe forumul acesta. |
:)Ion robul Lui Dzeu.
|
:)Adrian
|
Anca Emanuel, 34.
|
Citat:
|
Citat:
|
:):rolleyes: multumesc, jenica draga!
|
:thumbsup: si n-am uitat nici de cristi, dar i-am scris pe MP
|
"LA multi Ani" tuturor celor cu numele de Stefan, precum si lui Cristian si Mirelei, cu ocazia zilei de nastere!
|
MA bucura mult aceasta atmosfera de mare familie, in care liantul este Iisus Hristos.
Sa dea Dumnezeu sa ne intalnim cu totii in rai. |
am 33 ani.
Evi |
Nu prea postez pe forum.. dar urmaresc subiectele care se discuta.. am mai postat din cand in cand..
Am 24 ani. |
Eu am 21 de ani. Sunt mica.
|
eu am 30 si ceva de ani....un an nou fericit, imi place forumul e interesant si ma bucur ca mai exista si credinta intr- o lume care alerga dupa cele lumesti care sunt trecatoare...:)
|
Eu am 22...
|
...eu am 24
|
35
|
16...fac 17 in iulie:D
|
29 de ani
|
eu am 31 de ani,la multi ani tuturor cu ocazia sarbatorilor de iarna
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:08:09. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.