![]() |
[SIZE=3]Aici era vorba despre sfinti nu despre papa.[/SIZE]
[SIZE=3]Psalmi 15.3 “Prin sfinții care sunt pe pământul Lui minunată a făcut Domnul toată voia întru ei” [/SIZE] [SIZE=3]Psalmi 150.1 “Lăudați pe Domnul întru sfinții Lui”;[/SIZE] [SIZE=3]Psalmi 88.6 “Lăuda-vor cerurile minunile Tale, Doamne și adevărul Tău, în adunarea sfinților” [/SIZE] [SIZE=3]Efeseni 1.15 “Drept aceea, și eu auzind de credința voastră în Domnul Iisus și dragostea pe care o aveti catre toti sfintii”[/SIZE] [SIZE=3]O minune săvârștiă de moaștele unui sfânt:[/SIZE] [SIZE=3]4 Regi 13.21 ”Dar iată, odată, când îngropau un mort, s-a întâmplat ca cei ce-l îngropau să vadă una din aceste cete și, speriindu-se, au aruncat mortul în mormântul lui Elisei. Căzând acela, s-a atins de oasele lui Elisei și a înviat și s-a sculat pe picioarele sale.” [/SIZE] [SIZE=3]Că sfinții mijlocesc pentru noi o spune Biblia:[/SIZE] [SIZE=3]Apoc.8.3 “Și a venit un alt înger și a stat la altar, având cădelniță de aur, și i s-a dat lui tămâie multă, ca s-o aducă [COLOR=red]împreună cu rugăciunile tuturor sfinților[/COLOR], pe altarul de aur dinaintea tronului”.[/SIZE] [SIZE=3]Ce spune sfânta fecioară Maria, imediat după Buna Vestire?[/SIZE] [SIZE=3]Luca 1.48 “Că a căutat spre smerenia roabei Sale[COLOR=red]. Că, iată, de acum mă vor ferici toate neamurile[/COLOR][COLOR=black]”[/COLOR][COLOR=red]. [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3]Iată cum o mai numește Scriptura pe maica Domnului:[/SIZE] [SIZE=3]“Stătut-a Împărăteasa de-a dreapta Ta, îmbrăcată în haină aurită și prea înfrumusețată. Ascultă fiică și vezi și pleacă urechea ta și uită poporul tău și casa părintelui tău, Că a poftit Împăratul frumusețea ta, că El este Domnul tău. Și se vor închina Lui fiicele Tirului cu daruri, felei Tale se vor ruga mai-marii poporului. Toată slava fiicei Împăratului este înăuntru, îmbrăcată cu țesături de aur și prea înfrumusețată. Aduce-se-vor Împăratului fecioare în urma ei, prietenele ei se vor aduce ție. Aduce-se-vor întru veselie și bucurie. Aduce-se-vor în palatul Împăratului. În locul părinților tăi s-au născut ție fii; pune-i-vei pe ei căpetenii peste tot pământul.” (Psalmi 44. 11-19[/SIZE][SIZE=3])[/SIZE] [SIZE=3]Ce spune sfânta Elisabeta către fecioara Maria?[/SIZE] [SIZE=3]Luca 1.43 “Și de unde mie aceasta, ca să vină la mine [COLOR=red]Maica Domnului meu[/COLOR]?” [/SIZE] |
Citat:
Cu abureli de-astea ii mintiti pe naivii vostri ca sa creada ca se implineste ,,profetia,, data in urma cu 100 de ani de E.G. White cu privire la faptul ca se va da un decret impotriva celor care tin alta zi in afara duminicii. Sunteti picati din luna. Ce vor face arabii care tin vinerea? Vor inchide robinetul la petrol. Voi nu vedeti ca se doreste unirea tuturor credintelor intr-una singura-New Age? |
Citat:
|
La cate ,,profetii,, dovedit mincinoase adica neimplinite facute de EG White, niste oameni intregi la minte n-ar mai astepta sa se implineasca vre-una. Biblia vorbeste clar despre profetii mincinosi sa nu-i ascultam. Daca ai fi cinstit, ai recunoaste ca cultul vostru s-a intemeiat in cea mai mare parte pe profetiile mincinoase ale EG White sustinuta de sotul ei cu vadite interese financiare. I-au inselat pe oameni speculand frica de sfarsitul lumii si implicit de moarte. Veniti la noi ca suntem singurii care va pot da mantuirea. Toti ceilalti sunt inselati si eretici. Vrei sa-ti dau citatele?
|
Citat:
Pasiunea dvs. pentru aceasta femeie (a nu se intelege gresit) o sa va dea multe dureri de cap. Stiu ca a facut unele greseli. Dar avem Sfanta Scriptura si nimeni nu ne poate insela (voit sau fara voie). |
Cum puteti sa aveti ceva care nu va apartine, care nu a fost creat de voi? Voi ati furat Biblia de la catolici si acum va pretindeti stapani ai ei? Batai de cap va da voua White cu profetiile ei mincinoase de care nu stiti cum sa scapati. Asta e problema.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
vreau si eu sa imi spuna un sectar(nu vasinec ca el nu mai este dispus sa raspunda la astfel de intrebari,din cate inteleg) cine o scris cartile Bibliei si cine "le-o adunat la gramada"
|
Nu m-as mira sa spuna ca bunicul lui EG White a adunat cartile Bibliei gasite ingropate ca la mormoni.
|
Citat:
Este adevarat ca ADVENTISTII atunci cand au aparut s-au ocupat de stabilirea datei venirii Domnului????? |
Duhul Sfint Dumnezeu i-l da cui vrea si cit vrea ,iar semnul este BUNA MIREASMA A MOASTELOR si facerea de vindecari trupesti si sufletesti,prin puterea lui IISUS HRISTOS ,caruia i-au slujit toata viata.
|
Citat:
"Descoperirea lui Iisus Hristos, pe care I-a dat-o Dumnezeu, ca sa arate robilor Sai lucrurile care au sa se intample in curand."(Apocalipsa 1:1) Si apoi continua: "Ferice de cine citeste, si de cei ce asculta cuvintele acestei proorocii, si pazesc lucrurile scrise in ea! Caci vremea este aproape!"(Apocalipsa 1:3) Lasati oamenii sa gaseasca in Cuvantul lui Dumnezeu ceea ce El vrea sa le spuna. |
Citat:
Adventistii de ziua a saptea nu s-au ocupat si nici nu se vor ocupa cu stabilirea datei venirii Domnului. Ei au nadejdea ca Domnul va veni curand, la fel ca Apostolul Pavel. Dar, cand se va intampla aceasta, doar Dumnezeu stie. "El le-a raspuns: "Nu este treaba voastra sa stiti vremurile si soroacele; pe acestea Tatal le-a pastrat sub stapanirea Sa"(Faptele Apostolilor 1:7) "Despre ziua aceea si despre ceasul acela, nu stie nimeni: nici ingerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatal" (Matei 24:36). Domnul Iisus Hristos ne-a dat unele semne sa recunoastem apropierea acelei zile. Dar nimeni nu poate sti cand va fi. |
Citat:
Despre semnele premergatoare PARUSIEI si Biserica ortodoxa mentioneaza in Dogmele sale.Ele sunt: 1)propovaduirea Evangheliei la toate neamurile (cf.Mt.24,14) 2)Ivirea de prooroci mincinosi si caderea multora de la credinta,precum si inmultirea faradelegilor intre oameni (Mt.24,11-12;II Tim.3,2-5) 3)Venirea lui Antihrist (I In.2,18;II Tes.2,3,8-9) 4)Venirea pe pamant a lui Enoh si Ilie (Apoc.11,3-11) 5)Multe si mari catastrofe in natura si intre oameni (Lc.21,9-19;Mt.24,4;Mc.13,7-13;) 6)Convertirea poporului evreu la crestinism (Os.3,5;Rom.11,25-27) 7)Aratarea pe cer a semnului Fiului Omului (Mt.24,30). Nu vad nimic rau in asta,dar in ceea ce au facut Adventistii atunci cand au inceput sa CALCULEZE data exacta mi se pare o nebunie.Stim ca venirea exacta nu o stie nici FIUL ,ci doar TATAL. Problema omului nu trebuie sa fie VENIREA DOMNULUI,ca nu aceasta l-ar ajuta sa fie mai bun...CREZI CA DACA OAMENII AR STI CA MAINE E SFARSITUL AR FI MAI BUNI?,cred ca tot s-ar mai certa un pic,s-au ar incepe sa-si ETALEZE FAPTELE CELE BUNE (cazand in mandrie). Stii ce il face pe om mai bun...GANDUL LA MOARTE. |
Citat:
D-zeu sa va ajute. |
Citat:
|
Citat:
|
mai acuma vreti sa umpleti de Hellen white si gasca ei :|
|
Citat:
Daca as fi areu,si as dori sa ma convertesc la o credinta cred ca mai intai m-as uita la ISTORIA ei,apoi m-as boteza...nu percep o credinta fara o istorie!!!! |
Citat:
2. Daca ati fi ateu ar fi bine sa va convertiti la acea credinta care respecta Invataturile Domnului Iisus Hristos si ale Sfintilor Apostoli. Aceste invataturi se gasesc numai in Sfanta Scriptura. Asa ca va sfatuiesc sa studiati Sfanta Scriptura. Istoria va poate minti (depinde de cine este scrisa). Eu cunosc un om care a inceput teologia ortodoxa, si studiind istoria a renuntat si a devenit "sectant" (l-am intalnit la Pascani). |
Citat:
2)Ortodoxia are o istorie,o Scriptura si o Traditie.Asa cum dau crezare Bibliei ca fiind o carte scrisa sub inspiratia Duhului Sfant si nu o consider ca o carte obisnuita (desi am putea gasi motive),tot astfel dau crezare unor persoane care au trait de-a lungul istoriei si au lasat in scris lucrari care nu contrazic Biblia.BIBLIA si TRADITIA sunt cele care arata CALEA VIETII. Acea persoana cred ca a avut probleme in viata lui, ori lapticul a fost caldicel acolo . |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Cu toate ca a fost scrisa de mai multi oameni, total diferiti intre ei, se "vede" ca Biblia are de fapt un singur autor: Dumnezeu. Dar, ceea ce ne face sa ne incredem cel mai mult in Sfanta Scriptura, este modul in care aceasta Carte iti schimba viata. Eu am experimentat aceasta "minune" si am hotarat, impreuna cu sotia mea, sa ne armonizam vietile dupa invataturile Sfintei Scripturi. Daca vom reusi aceasta (cu putere de la Dumnezeu, sigur vom reusi), putem avea garantia unei vieti traite frumos si putem nadajdui in mantuirea ce ne este daruita. |
Citat:
Dar pana la scrierea EVANGHELIILOR de unde au stiut oamenii de Iisus? Apoi,nu aparuse TIPARUL, cum au avut acces la cuvantul Domnului crestinii? Astept raspuns la cele 3 intrebari. |
Citat:
Sa va mai povestesc un caz impresionant. Prin anii 60, la Teatrul Mare din Moscova trebuia sa se joace piesa "Iisus in frac si joben". Marele actor Alexandr Rostovtev, trebuia, la un moment dat, sa ia Biblia si sa inceapa sa citeasca, in mod zeflemitor din Evanghelia dupa Matei cap. 5, despre fericiri. Trebuia sa ajunga la pasajul, "ferice de cei flamanzi si insetati dupa neprihanire, caci ei vor fi saturati", moment in care urma sa arunce, plictisit, Biblia si sa zica, "dati-mi fracul si jobenul, merg la cafenea" (sau cam asa ceva). Ce s-a intamplat? Alexandr Rostovtez nu a mai putut sa se opreasca din citit. Cuvantul lui Dumnezeu l-a atins. A continuat sa citesca cu patima cuvintele Mantuitorului, in timp ce din culise i se faceau semne disperate sa incheie. Marele actor nu a incheiat. In momentul cand cortina a fost lasata (fortat) si KGB-istii sareau pe el, Alexandr Rostovtev a strigat: "Doamne, cand vei veni in Imparatia Ta adu-ti aminte si de mine". Chiar si ateii, daca sunt sinceri, vor fi cuceriti de Cuvantul lui Dumnezeu. |
Citat:
|
Citat:
Nu sunt ateu,nu joc rol de ateu,dar vreau sa va arat ceva... |
Citat:
2. Vechiul Testament este o adevarata Evanghelie. Sfintii Apostoli l-au marturisit pe Domnul Iisus Hristos vorbind in nenumarate ori din scrierile Vechi Testamentare. "Cercetati Scripturile, pentru ca socotiti ca in ele aveti viata vecinica, dar tocmai ele marturisesc despre Mine".(Ioan 5:39) 3. Pana la aparitia tiparului si reformatiune, oamenii, in mare parte au fost lipsiti de Sfanta Scriptura. Consecinta: a fost o porioada pe buna dreptate numita "evul intunecat", in care fetele bisericesti aveau putere chiar si asupra imparatilor. Aveti cumva nostalgia acelei perioade? |
Citat:
|
Cinstirea sfintilor
Un subiect foarte interesant si folositor pentru suflet! Doamne ajuta!
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:44:30. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.