![]() |
Citat:
Huh? Sincer, nu te inteleg. Care e legatura intre tipul de calculator, adresa de email si trimisul mesajelor. Si mai mult, care e rolul MEU in toate astea. :57: |
Citat:
De ce arunci cu cuvinte fara sa stii cu cine vorbesti? Stii tu ce nivel de instruire au ceilalt membri? Asta ca sa-ti dai seama ca bati câmpii. De unde ai ajuns tu sa crezi ca esti mai informata sau mai educata decât altii? Asta e paranoia soro. Sunt poate oameni aici pe forum specializati în domenii despre care tu nici nu stii cu ce se manânca. Personalitate? Eul launtric este ceva dezvoltat spontan, tu vrei sa cultivam eul exterior care este o constructie a patimilor. |
Asa e ,multi nu si-au dezvaluit adevarata identitate.
Si cunoasterea sfintelor Scripturi dovedeste un anumit nivel de cultura. Dar un lucru nu inteleg ,ce urmareste Silvia scriind pe acest forum ,deoarece nu mi-a raspuns la o intrebare . Are sau nu are incredere in Sfintele Scripturi? |
Eu folosescu unul normal,Pentium 4,dar e foarte important sa am plasma,ecran plat adica pentru ca protejeaza mai bine ochii.V-as recomanda si voua ecranul plat ,am auzit ca cel cu tub este foarte daunator ochilor.Doamne ajuta!
|
Citat:
Dar despre Sfintii Parinti ce parere ai ? |
Citat:
[COLOR=green]După felul cum vorbești se cunoaște că nu ai educație, cultură și nici informație. [/COLOR] |
Citat:
Uite,si crezi ca Dumnezeu te iubeste?Tu zici ca esti plina de informatie ,cultivata,crezi ca faci totul bine=mandrie,eu cred ca sunt pacatos ,diferenta dintre tine si adevaratii credinciosi.Cand iti spuneam cate ceva imi spuneai cum imi permit,acum tu cum iti permiti sa il faci asa?Crezi ca Dumnezeu te iubeste?Religia este dragoste ,pace,una din reguli e sa iubesti si pe vrajmas.Eu nici in momentul actual nu am inteles ce fel de credincioasa esti.Razi de noi,de credinta noastra ortodoxa,ce fel de crestin ortodox mai esti?POATE CREZI IN DUMNEZEU dar nu esti ortodoxa sau o adevarata credincioasa. |
Citat:
[COLOR=green]La ce întrebare să-ți răspund? Ai pus cumva vreo întrebare logică, concisă, inteligentă ca să am la ce-ți răspunde? Ești cumva de la poliție și vrei datele mele personale? [/COLOR] |
Sunt singura persoana care observa faptul ca cea mai mare parte a topicurilor, ajung dupa cateva mesaje sa devina atacuri asupra persoanelor, si nu a ideilor?
Bucutati-va de viata : desenati ... scrieti poezii ... stati in fata soarelui, sa va mangaie ... visati ... |
Citat:
[COLOR=green]N-am spus că Dumnezeu mă iubește. Sigur că sunt ortodoxă, de mii de ori mai ortodoxă decât oricine de aici care umblă cu îndoctrinarea și prostirea celor care nu știu să se ferească. Sunt ortodoxă pentru că iubesc oamenii, pentru că mă interesează binele lor și sănătatea lor mentală... Pentru că Dumnezeu vorbește despre iubire. Asta e Biblia - iubirea lui Dumnezeu pentru oameni.[/COLOR] :35: |
Citat:
Esti mult mai ortodoxa decat Sfintii Parinti ?Decat Sfintii Apostoli?Decat Arsenie Papacioc?Si lista poate continua. |
Daca ai iubi oamenii nu i-ai dispretui cum o faci tu.
Si daca ai fi un pic atenta ,aici scriu oameni credinciosi care nu primesc influente de niciunde. |
[COLOR=green]Dumnezeu înseamnă iubire dar voi care nu știți ce e iubirea nu vă puteți numi credincioși. [/COLOR] |
Calculatorul de pe care scriu acest mesaj:
CPU: Athlon TB 900 Mhz MB: MSI K7T-Pro2A, VIA KT133 chipset RAM: 768 MB SDRAM PC133 GPU: GF4 MX440 SB: SB Audigy SE 7.1 o placa de retea "vapor-made" monitor Horizon 2206SW 22" tastatura frumoasa si mouse colorat SO: Windows 2003 Server Enterprise R2 |
Ce calculator folosesc?....unul negru caruia imi place sa-i spun Gugu....detalii tehnice nu am....si nici nu ma obosesc sa caut....http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/4.gif
|
Citat:
|
Citat:
Cu ce sunt eu mai presus, traind intr-o tara occidentala si avand calculatoare performante, fatza de un om care nu isi permite mai mult decat un computer si acela simpu si fara fitze?? CU CE SUNT MAI PRESUS?? cu nimic!!acest topic a fost creat pur si simplu din pana de idei! asta e parerea mea! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Topicul asta murise mai mult de un an in urma. Nu stiu cine l-a redeschis, dar cred ca ar fi fost bine sa fi fost lasat mort cum era. Cat despre postat poze cu proprietatile de fitze pe care le au unii -- be my guest. Eu nu am ce sa postez, nu conduc masina, nu am casa personala, nimic. Am o mica biblioteca cu carti dragi mie...cred ca asta as putea sa postez. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Lasand gluma la o parte, am inteles ideea.. topicul a fost deschis cu mult timp in urma.. din aprtea ta a fost o idee nevinovata... ulterior ai observat ce impact a avut asupra forumistilor.. altii mai"zelosi" s-au gasit sa dezgroape subiectul si tot asa... iarta-ma ptr comentariile rautacioase care recunosc ca mi-au facut placere:2: |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 23:04:31. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.