Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Ce calculator folositi? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=2989)

Noesisaa 02.03.2009 20:25:18

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 120028)
[COLOR=green]Și vrabia spune că e pui. Asta nu înseamnă că trebuie crezută... [/COLOR]
[COLOR=green]Mă mir cât de naivi pot fi unii oameni și cât de ușor se lasă păcăliți... De asta, li se șterg adresele de mail și, în numele lor, se trimit tot felul de mesaje...[/COLOR] :57:

Huh? Sincer, nu te inteleg. Care e legatura intre tipul de calculator, adresa de email si trimisul mesajelor. Si mai mult, care e rolul MEU in toate astea. :57:

Traditie1 02.03.2009 21:11:57

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 120030)
[COLOR=green]Voi habar n-aveți ce înseamnă bunătatea, omenia, bucuria... Cine și când a reușit să vă spele creierele? Ne merităm soarta cu asemenea oameni fără demnitate, fără personalitate, lipsiți de cultură, de informație. De asta se duce țara de râpă. A ajuns românul slugoi pentru că-i lene să și gândească. Gândesc alții pentru el și el crede c-așa e bine...[/COLOR] :57:

NU pot fi bun daca mai întâi nu ai murit lumii.

De ce arunci cu cuvinte fara sa stii cu cine vorbesti? Stii tu ce nivel de instruire au ceilalt membri? Asta ca sa-ti dai seama ca bati câmpii. De unde ai ajuns tu sa crezi ca esti mai informata sau mai educata decât altii? Asta e paranoia soro. Sunt poate oameni aici pe forum specializati în domenii despre care tu nici nu stii cu ce se manânca.

Personalitate? Eul launtric este ceva dezvoltat spontan, tu vrei sa cultivam eul exterior care este o constructie a patimilor.

anita 02.03.2009 21:27:16

Asa e ,multi nu si-au dezvaluit adevarata identitate.
Si cunoasterea sfintelor Scripturi dovedeste un anumit nivel de cultura.
Dar un lucru nu inteleg ,ce urmareste Silvia scriind pe acest forum ,deoarece nu mi-a raspuns la o intrebare .
Are sau nu are incredere in Sfintele Scripturi?

tigerAvalo9 02.03.2009 21:33:11

Eu folosescu unul normal,Pentium 4,dar e foarte important sa am plasma,ecran plat adica pentru ca protejeaza mai bine ochii.V-as recomanda si voua ecranul plat ,am auzit ca cel cu tub este foarte daunator ochilor.Doamne ajuta!

tigerAvalo9 02.03.2009 22:01:18

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 120030)
[COLOR=green]Voi habar n-aveți ce înseamnă bunătatea, omenia, bucuria... Cine și când a reușit să vă spele creierele? Ne merităm soarta cu asemenea oameni fără demnitate, fără personalitate, lipsiți de cultură, de informație. De asta se duce țara de râpă. A ajuns românul slugoi pentru că-i lene să și gândească. Gândesc alții pentru el și el crede c-așa e bine...[/COLOR] :57:

Dar despre Sfintii Parinti ce parere ai ?

silverstar 02.03.2009 22:14:48

Citat:

În prealabil postat de Traditie1 (Post 120051)
NU pot fi bun daca mai întâi nu ai murit lumii.

De ce arunci cu cuvinte fara sa stii cu cine vorbesti? Stii tu ce nivel de instruire au ceilalt membri? Asta ca sa-ti dai seama ca bati câmpii. De unde ai ajuns tu sa crezi ca esti mai informata sau mai educata decât altii? Asta e paranoia soro. Sunt poate oameni aici pe forum specializati în domenii despre care tu nici nu stii cu ce se manânca.

Personalitate? Eul launtric este ceva dezvoltat spontan, tu vrei sa cultivam eul exterior care este o constructie a patimilor.

[COLOR=green]După felul cum vorbești se cunoaște că nu ai educație, cultură și nici informație. [/COLOR]
[COLOR=green]Refuz să discut cu oameni primitivi.[/COLOR] :57:

tigerAvalo9 02.03.2009 22:21:05

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 120076)
[COLOR=green]După felul cum vorbești se cunoaște că nu ai educație, cultură și nici informație. [/COLOR]
[COLOR=green]Refuz să discut cu oameni primitivi.[/COLOR] :57:

Uite,si crezi ca Dumnezeu te iubeste?Tu zici ca esti plina de informatie ,cultivata,crezi ca faci totul bine=mandrie,eu cred ca sunt pacatos ,diferenta dintre tine si adevaratii credinciosi.Cand iti spuneam cate ceva imi spuneai cum imi permit,acum tu cum iti permiti sa il faci asa?Crezi ca Dumnezeu te iubeste?Religia este dragoste ,pace,una din reguli e sa iubesti si pe vrajmas.Eu nici in momentul actual nu am inteles ce fel de credincioasa esti.Razi de noi,de credinta noastra ortodoxa,ce fel de crestin ortodox mai esti?POATE CREZI IN DUMNEZEU dar nu esti ortodoxa sau o adevarata credincioasa.

silverstar 02.03.2009 22:21:22

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 120055)
Asa e ,multi nu si-au dezvaluit adevarata identitate.
Si cunoasterea sfintelor Scripturi dovedeste un anumit nivel de cultura.
Dar un lucru nu inteleg ,ce urmareste Silvia scriind pe acest forum ,deoarece nu mi-a raspuns la o intrebare .
Are sau nu are incredere in Sfintele Scripturi?

[COLOR=green]La ce întrebare să-ți răspund? Ai pus cumva vreo întrebare logică, concisă, inteligentă ca să am la ce-ți răspunde? Ești cumva de la poliție și vrei datele mele personale? [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Cum adică ce urmăresc pe acest forum? Ce întrebare e asta? [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Singurul lucru pe care-l urmăresc e de ordin umanitar, e ca tinerii ori persoanele neavizate să nu pice în capcanele pe care voi le întindeți și să devină victime. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]S-a mai întâmplat și e bine că TV-urile informează. Problema e că nu toți înțeleg ori pentru mulți e prea târziu...[/COLOR]

alx 02.03.2009 22:24:03

Sunt singura persoana care observa faptul ca cea mai mare parte a topicurilor, ajung dupa cateva mesaje sa devina atacuri asupra persoanelor, si nu a ideilor?
Bucutati-va de viata : desenati ... scrieti poezii ... stati in fata soarelui, sa va mangaie ... visati ...

silverstar 02.03.2009 22:25:15

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 120078)
Uite,si crezi ca Dumnezeu te iubeste?Tu zici ca esti plina de informatie ,cultivata,crezi ca faci totul bine=mandrie,eu cred ca sunt pacatos ,diferenta dintre tine si adevaratii credinciosi.Cand iti spuneam cate ceva imi spuneai cum imi permit,acum tu cum iti permiti sa il faci asa?Crezi ca Dumnezeu te iubeste?Religia este dragoste ,pace,una din reguli e sa iubesti si pe vrajmas.Eu nici in momentul actual nu am inteles ce fel de credincioasa esti.Razi de noi,de credinta noastra ortodoxa,ce fel de crestin ortodox mai esti?POATE CREZI IN DUMNEZEU dar nu esti ortodoxa sau o adevarata credincioasa.

[COLOR=green]N-am spus că Dumnezeu mă iubește. Sigur că sunt ortodoxă, de mii de ori mai ortodoxă decât oricine de aici care umblă cu îndoctrinarea și prostirea celor care nu știu să se ferească. Sunt ortodoxă pentru că iubesc oamenii, pentru că mă interesează binele lor și sănătatea lor mentală... Pentru că Dumnezeu vorbește despre iubire. Asta e Biblia - iubirea lui Dumnezeu pentru oameni.[/COLOR] :35:

tigerAvalo9 02.03.2009 22:28:14

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 120081)
[COLOR=green]N-am spus că Dumnezeu mă iubește. Sigur că sunt ortodoxă, de mii de ori mai ortodoxă decât oricine de aici care umblă cu îndoctrinarea și prostirea celor care nu știu să se ferească. Sunt ortodoxă pentru că iubesc oamenii, pentru că mă interesează binele lor și sănătatea lor mentală... Pentru că Dumnezeu vorbește despre iubire. Asta e Biblia - iubirea lui Dumnezeu pentru oameni.[/COLOR] :35:

Esti mult mai ortodoxa decat Sfintii Parinti ?Decat Sfintii Apostoli?Decat Arsenie Papacioc?Si lista poate continua.

anita 02.03.2009 22:30:23

Daca ai iubi oamenii nu i-ai dispretui cum o faci tu.
Si daca ai fi un pic atenta ,aici scriu oameni credinciosi care nu primesc influente de niciunde.

silverstar 02.03.2009 22:40:49

[COLOR=green]Dumnezeu înseamnă iubire dar voi care nu știți ce e iubirea nu vă puteți numi credincioși. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Aici greșiți voi foarte tare... [/COLOR]
[COLOR=green]Credeți că jignind, criticând, acuzând vă arătați credincioși, dar nu sunteți, nici pe departe...[/COLOR]

alx 02.03.2009 22:52:25

Calculatorul de pe care scriu acest mesaj:
CPU: Athlon TB 900 Mhz
MB: MSI K7T-Pro2A, VIA KT133 chipset
RAM: 768 MB SDRAM PC133
GPU: GF4 MX440
SB: SB Audigy SE 7.1
o placa de retea "vapor-made"

monitor Horizon 2206SW 22"
tastatura frumoasa si mouse colorat
SO: Windows 2003 Server Enterprise R2

Thheo 03.03.2009 13:26:27

Ce calculator folosesc?....unul negru caruia imi place sa-i spun Gugu....detalii tehnice nu am....si nici nu ma obosesc sa caut....http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/4.gif

MarinaAlca 03.03.2009 13:42:56

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 120083)
Esti mult mai ortodoxa decat Sfintii Parinti ?Decat Sfintii Apostoli?Decat Arsenie Papacioc?Si lista poate continua.

Draga Tiger , haide sa nu cadem in absurd!:104:

MarinaAlca 03.03.2009 13:46:56

Citat:

În prealabil postat de Noesisaa (Post 119891)
Cred ca scopul topicului astuia a fost explicat cam acum un an: sa ne mai descretim fruntile si sa mai discutam si de alte lucruri in afara de iad, prapad si alde astea.

Nu, nu am lucrat la securitate. :D In afara daca ma recrutau aia de la grupa mijlocie nu vad cum, ca pe cand eram la grupa mare Ceausescu deja nu mai era... :D

Cred ca scopul acestui topic nu este de a ne dezvolta virtutile ci din contra MANDRIA, bat-o vina!
Cu ce sunt eu mai presus, traind intr-o tara occidentala si avand calculatoare performante, fatza de un om care nu isi permite mai mult decat un computer si acela simpu si fara fitze?? CU CE SUNT MAI PRESUS?? cu nimic!!acest topic a fost creat pur si simplu din pana de idei! asta e parerea mea!

MarinaAlca 03.03.2009 13:48:58

Citat:

În prealabil postat de MarinaAlca (Post 120202)
Cred ca scopul acestui topic nu este de a ne dezvolta virtutile ci din contra MANDRIA, bat-o vina!
Cu ce sunt eu mai presus, traind intr-o tara occidentala si avand calculatoare performante, fatza de un om care nu isi permite mai mult decat un computer si acela simpu si fara fitze?? CU CE SUNT MAI PRESUS?? cu nimic!!acest topic a fost creat pur si simplu din pana de idei! asta e parerea mea!

Noesissaa poate vrei sa deschidem un topic si despre marca de masina pe care o conducem si despre numarul de proprietati pe dare le detinem sau nr de zerourii de la conturile din banci??:4:

MarinaAlca 03.03.2009 13:50:50

Citat:

În prealabil postat de MarinaAlca (Post 120204)
Noesissaa poate vrei sa deschidem un topic si despre marca de masina pe care o conducem si despre numarul de proprietati pe dare le detinem sau nr de zerourii de la conturile din banci??:4:

propun chiar sa postam si poze cu toate cele declarate... eu voi incepe prin a-mi posta limuzina:24:

Noesisaa 03.03.2009 14:29:32

Citat:

În prealabil postat de MarinaAlca (Post 120202)

Pai cine a spus ca esti mai presus. Dimpotriva, nu esti.

Topicul asta murise mai mult de un an in urma. Nu stiu cine l-a redeschis, dar cred ca ar fi fost bine sa fi fost lasat mort cum era.

Cat despre postat poze cu proprietatile de fitze pe care le au unii -- be my guest. Eu nu am ce sa postez, nu conduc masina, nu am casa personala, nimic. Am o mica biblioteca cu carti dragi mie...cred ca asta as putea sa postez.

MarinaAlca 03.03.2009 14:33:25

Citat:

În prealabil postat de Noesisaa (Post 120216)
Pai cine a spus ca esti mai presus. Dimpotriva, nu esti.

Topicul asta murise mai mult de un an in urma. Nu stiu cine l-a redeschis, dar cred ca ar fi fost bine sa fi fost lasat mort cum era.

Cat despre postat poze cu proprietatile de fitze pe care le au unii -- be my guest. Eu nu am ce sa postez, nu conduc masina, nu am casa personala, nimic. Am o mica biblioteca cu carti dragi mie...cred ca asta as putea sa postez.

bune si alea!!!.. tot ce se poate ptr a ne creste inca un pic Orgoliul care si asa deverseaza:4:

Noesisaa 03.03.2009 14:43:50

Citat:

În prealabil postat de MarinaAlca (Post 120220)
bune si alea!!!.. tot ce se poate ptr a ne creste inca un pic Orgoliul care si asa deverseaza:4:

Bravo, Marina. Ai inceput sa vezi paiul din ochiul fratelui tau! :3: Felicitari.

MarinaAlca 03.03.2009 14:49:19

Citat:

În prealabil postat de Noesisaa (Post 120222)
Bravo, Marina. Ai inceput sa vezi paiul din ochiul fratelui tau! :3: Felicitari.

Multumesc ptr felicitari!!:4:Vad si paiul vad si barna!!!Tocmai era sa ma impiedic de ea!!!:24:
Lasand gluma la o parte, am inteles ideea.. topicul a fost deschis cu mult timp in urma.. din aprtea ta a fost o idee nevinovata... ulterior ai observat ce impact a avut asupra forumistilor.. altii mai"zelosi" s-au gasit sa dezgroape subiectul si tot asa... iarta-ma ptr comentariile rautacioase care recunosc ca mi-au facut placere:2:

MarinaAlca 03.03.2009 14:51:51

Citat:

În prealabil postat de MarinaAlca (Post 120224)
Multumesc ptr felicitari!!:4:Vad si paiul vad si barna!!!Tocmai era sa ma impiedic de ea!!!:24:
Lasand gluma la o parte, am inteles ideea.. topicul a fost deschis cu mult timp in urma.. din aprtea ta a fost o idee nevinovata... ulterior ai observat ce impact a avut asupra forumistilor.. altii mai"zelosi" s-au gasit sa dezgroape subiectul si tot asa... iarta-ma ptr comentariile rautacioase care recunosc ca mi-au facut placere:2:

Si cand te gandesti ca postul abia a inceput... si eu ce slaba sunt!!mai bine trag oblonul si ma duc la culcare decat sa mai scriu sub impulsul momentului:37:

Ora este GMT +3. Ora este acum 23:04:31.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.