![]() |
Citat:
|
Nu au spus asa ceva! Au spus doar ca se vede diferentza la fizic ! Si mai spun ca suntem 3 frati si fratele cel mai mare are sotia cea mai mica si cel mai mic baiat ( adik eu ) aduce nora cea mai mare dintre toti frati ! :)
|
Din punctul meu de vedere diferenta de varsta CONTEAZA,chestia cu "dragostea invinge totul..."este o poveste,dragostea este neputincioasa fara factorii de capatai ai unei relatii;intelepciune,incredere si respect,dar mai ales prietenia care trebuie sa se formeze inevitabil,intre cei doi pentru ca relatia sa reziste.Spunea un filozof;"fiecare om iubeste atat cat simte,dar mai ales cat intelege"Ei,aici este dilema,puterea de intelegere a lucrurilor inconjuratoare este diminuata de varsta mai tanara,si ca atare un barbat mai tanar se va dovedi si mult mai imatur...in general barbatii se prezinta mult mai imaturi decat femeile,astfel ca apar probleme in acest sens,probleme de intelegere,de conceptii.
Se spune ca un barbat este mai imatur cu 5 ani decat o femeie,si deci,diferenta dintre un barbat si o femeie,indicat este sa fie de 5 ani,adica barbatul sa fie mai mare cu 5 ani decat femeia.In cazul de fata lucrurile stau tocmai invers,astfel ca problemele pot aparea mai cu precadere,pe parcurs,bine-nteles,acum dragostea e mare si dezinteresata. Cu adevarat,BARBATII SUNT MAI NAIVI,asta este in firea lor,poate tocmai pentru ca nu au dezvoltat instinctul nasterii si al protectiei,asa cum au femeile ca si potentiale mame. Din experienta mea marturisesc,DIFERENTA CONTEAZA,am avut relatii cu barbati mult mai in varsta si s-a cunoscut diferenta,dar cred ca daca as fi avut relatii cu un barbat mai tanar ar fi iesit un dezastru,mai ales avand in vedere personalitatea mea care desface aproape toate firele in 4,astfel devenind extrem de obositoare o astfel de relatie. Un coleg de serviciu de-a sotului meu tocmai s-a casatorit cu o femeie cu 6 ani mai in varsta decat acesta(de asemenea,colega de serviciu).Dragoste mare,planuri mari,bucurie si speranta,insa nu a trecut nici un an si conflictele au inceput sa apara,diferente de conceptii,diferenta indeletnicirilor dintre acestia dinaintea casatoriei... Pentru tine ca barbat,nu ar constitui aceasta o problema prea majora,dar pentru femeie poate fi extrem de obositor sa suporte capriciile si copilaria barbatului ei care,in mod natural prezinta o evolutie a maturitatii mai in urma.Este bine,pana la casatorie,sa lociuiti impreuna,sa va cunosteti mai bine capriciile si caracterul,nimic nu poate exprima mai bine calitatea unei relatii ca locuirea impreuna a unui cuplu. In consecinta,daca tu consideri ca esti destul de matur si stii ce vrei,nu reprezinta chiar un impediment diferenta de varsta,bucurati-va de iubirea pe care o simtiti si totul va decurge de la sine,oricum nu poti preconiza evolutia relatiei pe o perioada prea indelungata,ci doar te poti bucura de dorinta si intensitatea viselor frumoase pe care vi ;le faceti amandoi posibile. |
da, stimati forumisti....sunt multe chestii care trebuie luate in seama, in viata de cuplu...sunt asa de multe, ca ajungi la concluzia ca e mai bine sa ramai singur, desi crestineste nu e, Domnul vrea ca omul sa nu fie singur si sa traiasca in comuniune...sa ne rugam sa fie bine tuturor...:)
|
Nici nu stiu ce sa mai zic...ca urmare celor zise de ory...am ramas fara cuvinte!
Asa e... locuind in aceasi casa cunosti cel mai bine persoana ! M-am mutat cu o fata impreuna si deja dupa 3 luni era alcineva...numai era fata de care ma indragostisem... incepea sa nu imi placa f multe lucruri la ea! si cu toate astea m-am complacut si am trait doi ani impreuna in aceasi casa! Finalul relatiei sa terminat undeva la o sectie de politie ! Nici nu vreau sa imi amintesc ! :| |
parerea mea e ca nu conteaza diferenta dintre voi, care oricum nu e mare...
eu abia implinesc 19 ani si viitorul meu sot are 32.. nu sunt cu el pt bani, stiu ca o sa ma judecati. tin la el!! ai mei nu prea au fost de acord la inceput(de fapt mama) dar acum s-au obisnuit cu ideea eu sper sa fie bine ... nu prea obisnuiesc sa dau sfaturi pt ca in viitor sa nu iti dai seama ca ai luat o decizie gresita mai mult datorita celor de pe forum care te-au influentat 90% (90 la suta) sa zicem... |
ba conteaza domnisoara,...vei vedea....unul mai mic nu ai gasit?totusi...e cam mare pentru tine....in fine, faci cum vrei, Dumnezeu te va calauzi, eu am zis mai devreme...5-7 ani, si mai putin....dar 13 mi se pare cam mult, dar sunt si cazuri din astea tre sa le acceptam...:)
|
sincer,unul mai tanar nu ar fi avut intentia sa se insoare curand, dar ar avea pretentii la relatii sexuale (refuzul meu a adus sfarsitul tuturor relatiilor cu tineri de varsta mai apropiata). acum ma casatoresc dar lui ii plac mai mult ca la orice copil desenele animate...
eu m-am maturizat mai repede un pic din cauza unor probleme in familie... Doamne ajuta tuturor. |
da...ce sa zic...ai si nu ai dreptate....trebuie o perioada de proba inainte de a te casatori....din toate pnuctele de vedere, acum nici sa te arunci cu primul gasit....in fine, probabil ca sa scapi din societatea asta ai gasit refugiul acolo, sa speram ca iti va fi bine...parerea mea nu os chimb si tatal meu a parasit-o pe mama pentru una mai tanara....si acum e singur...aia a plecat si urla.....da...opinii si opinii...Doamne ajuta si nimic mai mult...:rolleyes:
|
Sora mea este casatorita cu un barbat mai in varsta...UN DEZASTRU!!!Se cearta permanent ca,chiorii si au si copii.El este buba,batran,egoist si prost,alaturi de care nimeni nu ar sta...doar sora mea cea "imbrobodota" de minciunile lui.Si in mod paradoxal,nu are bani,deci este iubire mare...cred ca iubirea poate fi confundata deseori cu prostia sau indobitocirea din partea celui care domina.
Si eu am avut o relatie pe la 20 de ani,cu un barbat de 33 de ani,am ramas cu cele mai dezgustatoare amintiri ale unui om imi trata naivitatea cu prea multa severitate. Sincer,maria,nu vreau sa te descurajez,si stiu ca nici nu sunt sanse,dar vei avea cu siguranta de suferit,pentru ca tu la 19 ani esti doar un copil si cu acest barbat te vei maturiza rapid si nedrept,fiindca adevarata maturizare vine din probleme si necazuri,si nu dintr-o ordine satisfacatoare a vietii. Sincer,si barbatii sunt vinovati ca se pretind la relatii cu fete atat de necoapte,iar la randul lor vor avea de suferit de pe urma imaturitatii acestora,doar ca din fire isi vor descarca nemultumirile tot pe bietele domnisoare visatoare...."care cred in Harap Alb" Uitati-va la parintii nostri!Au trait in medii diferite,au asimilat informatii si experiente diferite,si ca atare gandesc diferit,de aceia ne este greu sa mai vietuim impreuna dupa ce ajungem persoane mature.Drept pentru care majoritatea convietuirilor cu socri ies cu scantei si familii dezmembrate.In functie de generatia in care ne-am nascut si am trait,gandim diferit,dar mai ales anii acumulati de persoana care este mai in varsta intr-o relatie,il face pe acesta sa inteleaga mai profund lucrurile,sa le analizeze mai amanuntit,in timp ce tineretea este mai capricioasa,isi permite sa greseasca,sa nu gandeasca profund si sa nu inteleaga pe deplin ceea ce se intampla in jur si ceea ce merita sa capete atentie,fiind,de altfel,o atitudine naturala.Si astfel,diferentele creeaza conflicte,pe buna dreptate,nu le putem evita fiindca acestea se datoreaza realitatii din viata fiecaruia dintre noi,si intelegerea fata de aceasta. |
casatoria fara prezenta Lui Dumnezeu este un simulacru. nu conteaza virsta, situatia si pozitia sociala, doar dorinta de mintuire a celor 2. atit.
|
Citat:
|
Generalizarile nu sunt bune.
Sa nu uitam ca un trai bun in familie depinde de curatenia sufleteasca a celor doi; de dragostea pe care o au unul pentru altul; de spovedania facuta la timp si indreptarea din greseli; de curatirea casei cu tamaie si apa sfintita; de tinuta morala a celor doi si de multe altele. Cred ca diferenta de varsta isi va spune cuvantul mai la batranete... Acelasi om, care ieri era idealul, datorita dragostei pe care i-o purta aleasa inimii lui, poate deveni in ochii celuilalt "un monstru", datorita lipsei de dragoste din cuplu. |
Citat:
|
de fapt ...sunt niste vremuri in care sunt prea multe vitrine si nimic in interior...???
|
de ce e vorba doar de sex cand ne gandim la varsta intr-o relatzie? de ce mereu trebuie potriviri "frumoase" intre pofte carora le urmeaza patimi? ce conteaza varsta asta omeneasca? shi cand va fi vorba de omul interior shi despre viatza lui cea adevarat, de sufletul omului dinlauntru, de omul duhovnicesc shi de relatzia lui cu iubita shi cu semenii? Cand vor veni timpurile alea cand macar de Dumnezeu nu ne vom ascunde shi vom fi sinceri cu El? O relatzie curata nu tzine seama de varsta... dar in ziua de azi nu exista relatzii curate decat din interese patimashe... shi nu e vorba doar de bani... ca mai sunt multe alte interese spurcate la mijloc... unul ar fi lenea shi trandavia... altul dreptatea lacomiei adica invidia shi altul ar fi frica de lipsa slavei de la oameni... deci nashpa shi nasol... relatzii simandicoase intre manechini... poi alea nu au viatza ca sunt ca sunt doar sa ia ochii pentru ca sa ia mai multzi bani pe haine... sau relatzii platonice dupa cum a insuflat cate un film american cu tot felul de eroi din aia plini de haioshenii ce ishi duc toata viatza prin cate un bar-bordel... unde se shi mananca mai nou... ce relatzii sunt alea? relatzii de bar... poi sigur ca acolo conteaza varsta, poi nu vedetzi prin filme decat bagabonzi batrani plini de bani cuplandu-se cu naive feciorelnice dar care pana la urma se lasa in vraja fericirii ca au fost admirate de cate un gunoi din asta rus sau american sau belgian sau chinez sau japonez sau negru sau chiar roman de al nostru care shi-a tras restaurant cu piscina shi bar cu bordel... ca doar asta este sensul vietzii, cate case, atatea baruri shi cate baruri atatea bordele, shi fiecare "manager" de bordel cate o junioare ca dama de companie... poi daca ne-am facut patroni... poi ne trebuie foto-modeala langa noi... nu? iar ea nu poate fi decat foarte tanara shi naiva, shi la fel shi in cazul lui daca ea e mare shefa de cate ceva... shi asta e visul romanesc al ultimilor timpuri... la asha vis, poi asha relatzii... iar am dat-o in osandire shi judecata... poi daca judecam de la nemultzumire sau invidie sau lacomie nu vom intra... nu vom intra... ???:(:(
|
poi n-atzi vazut care este trendul la case? sa aiba bucataria un minibar ceva, acuma mai nou un minibordel, deci fiecare casa sa aiba cateva amante shi amantzi aprobatzi de catre locatari... deci e vorba de moda, de case, deci nu mai conteaza varsta ci numarul... numarul lor, dar nici numarul nu mai conteaza... deci nici varsta dar nici numarul nu mai conteaza, principalul e sa-tzi potzi satisface toate poftele... alea rele, daca nu in mod real macar in ciberspatziu, ca in matrix unde mai potzi shi chilarii catziva ticaloshi ca sa le imprashtii sangele pe peretzi, ca am uitat sa zic ca fiecare casa are shi bodigarzii ei ca altfel cum? nu din invidie vorbesc ci ca m-am scapat sa zic shi eu ceva la subiect... 710x???:(:(
|
da, totul...e aberant...ai dreptate vsovi.....azi e important sa ai cat mai multe amante...si sa apari in media....atunci sa nu ne miram ca boal este o cinsecinta a pacatului...cum spune si parintele Poescu de la Icoanei...sa nu ne miram....;)
|
Este mai puternica iubirea decat varsta intr-o relatie. Ajung sa am o relatie mai durabila cu cineva nu pentru ca imi este mai apropiat de varsta ci pentru ca ma iubeste curat. Si pe cat il iubesc, pe atat de mult il port in mine si il descopar altora. Nu mai exista diferenta in iubire. Ce varsta? Doar suntem una. Numai atunci cand inima mea nu mai bate in el si a lui in mine, incep sa iau aminte de varsta. Pana atunci, iubim.
|
Uau, ce fain, Costel. Ai pus punctul pe i. Chiar asa simt si eu. Daca as fi tinut seama de anumite prejudecati, acum n-as fi fost una din acele sotii cele mai fericite din lume.
|
Da.. reamintesc! sa nu deviem de la subiect!
Revin cu noutati! Ai mei au inceput sa o sa continuie cu aruncatul pastilelor (intepaturilor) si apropo-urilor sa ma faca sa ma gandesc ca e diferenta foarte mare ! Eu unu nu am avut o relatie stransa cu ai mei pana acum si nu mi-ai vorbit deschis niciodata ! De ce sa imi deie ei mie sfaturi acum ? Tocmai din lipsa lor de comunicare mi-am trait viata intr-unsecret pana acum ! Ai mei nu stiu ce am facut eu pana acum si nu stiu ce fel de persoana sunt ! Habarnau trecutul meu ! Si trecutul mi l-am facut singur in asa fel incat acum pot spune ca stiu sa iau o decizie, stiu riscurile ei, stiu ce este viatza !... sunt pe un forum religios si nu imi permit sa spun prea multe despre trecutul meu ! dar daca ati sti mi-ati da dreptate si m-ati intelege si nu atzi mai comenta ! Indiferent de ce am facut in viata ... nu am dreptul la liniste la dragoste si sperantza..la respect si sinceritate ?????? ... Daca Dumnezeu mi-a aratat jumatatea mea ? eu sa nu o accept acuma pentru ca vorbeste lumea de mine si de diferenta dintre noi ? Eu sarut gura ei nu gura lumii ! |
Marius, gresesti foarte mult. Se vede ca ai o problema. Cat despre relatiile tale cu parintii, tu te-ai izolat de ei, tu nu ai comunicat cu ei, tu ti-ai creat lumea ta in care numai tu aveai dreptate pentru ca numai tu existai in lumea ta. Te autovictimizezi fara un motiv real ci imaginandu-ti tu faptul ca pasa-mi-te ai fost ignorat de parintii tai. Total fals. De aceeam, capacitatea de a lua decizii, pe care spui ca o ai, este iluzorie. De fapt inca nu esti capabil de a lua decizii. Inca nu esti capabil sa-ti intemeiezi o familie. Chiar crezi ca ne poti ameti cu minciunile tale? La inceputul topicului am crezut ca chiar vrei un sfat. Trezeste-te pana nu este prea tarziu. Cere iertare parintilor tai pentru comportamentul aiuristic pe care l-ai avut pana acum. E spre binele tau.
|
Da .. bine ca stiti voi tot si aveti toti dreptate !
|
Marius, linisteste-te! Spuneam de un cuplu, el cu 10 ani mai tanar. Parintii lui au incercat sa-l convinga, sa-i desparta. Nu au venit nici in biserica, nici la nunta. Dupa putin timp, insa, au ajuns sa se inteleaga cu nora. E adevarat ca locuiau in orase diferite, aveau casa lor, nu aveau nevoie de parinti. Ea avea oarecum situatie materiala, ca si parintii lui, de altfel. Pacat, insa, ca el si-a gasit alta, la un moment dat.
Voiam sa spun, depinde mult si de ea, ca sa va intelegeti. Cu rabdare, se poate, in timp. Numai ai grija, daca asta iti doresti. |
Omul indragostit nu primeste sfaturi; asta e cert. Indragosteala este "cea mai dulce forma a nebuniei". Omul indragostit accepta orice compromis, lasa oricat de la el, numai sa fie cu fiinta de care este indragostit. Trezirea vine si ea; si de multe ori nu este chiar placuta... Abia atunci, dezmeticit, cuplul incepe sa construiasca cu adevarat.
Marius, diferenta de varsta de 5 ani intre soti nu este o tragedie. Oricum cel mai in varsta intinereste, iar cel tanar se maturizeaza. Alte lucruri sunt importante: crezi ca te va ajuta sa te mantuiesti? Crezi ca te va ajuta sa stai departe de pacate? asemenea intrebari nu si le prea pun tinerii; dar daca raspunsul este "da", atunci diferenta de varsta chiar nu conteaza. Dar esti hotarat sa stai cu ea pana la sfarsitul zilelor? Sa stii totusi ca parintii tai nu-ti vor raul, ci binele. Ia aminte la ce iti zic ei. |
Citat:
Nu e bine ca nu ai comunicat cu parintii de-a lungul vietii, dar nici acum nu e prea tarziu sa o faci. De duhovnic nu te intreb, dar sa stii ca ar trebui sa ai unul, macar el sa te cunoasca indeaproape si sa te sfatuiasca in cunostinta de cauza, nu ca noi aici pe forum care vedem numai varful aisbergului, si numai prin perspectiva ta. Ai grija de tine si gandeste-te bine ce alegere faci in viata, s-ar putea sa nu mai poti da inapoi. Dumnezeu sa-ti ajute! roaga-te si tu macar putin, sa te lumineze in momentele astea. |
Citat:
Imi cer scuze am avut un moment mai slab..intradevar suna cam rastit mesajul de mai sus... da am scris ce gandeam in momentul respectiv! Mirelat! Nu eu nu am comunicat cu ai mei ! Ei nu au comunicat cu mine ! Sunt niste parinti care ne-au educat numai pentru societate dar nu ne-au invatzat cele personale! Dar iar deviem de la subiect ! Wekendul trecut a venit ea la mine ...wekendul viitor e randul meu sa plec la ea ( si randul merge in continuare asa 1-1 )! O sa mergem la o nunta impreuna ! Vorbim ore intregi la telefon ! Plangem cu randul ca ne e dor unu de celalat ! Dar asta nu insemna ca sunt orbit de dragoste si sunt legat la ochi, sau am ochelari de cal ! Revin! |
Eu am citit ca parintele Arsenie Boca a spus ca nu trebuie sa existe o diferenta mai mare de 7 ani.
|
Citat:
ca am nevasta mult mai tanara:rolleyes:ori un sotz mai tanar:rolleyes: sau mai batran si mai intelept:rolleyes: dar care la randului se mandreste cu o nevasta mult mai tanara:rolleyes: Bha:( un cerc vicios neortodox... nu-i bine! Si mai la batraneti cand unul s-a "linistit" ca-i mai batran, celalalt e inca "melinistit" ca deh tineretile:sleep:, deci motiv de gelozie:( Apoi daca o luam si pe partea cu conceptia pruncilor iar se aduna niste anomalii care... -Bunaziua d-na invatatoare! -Buna ziua! Sunteti cumva bunicul lui Alexandra! -Nu, sunt taticul:cool: -AAAA, va rog sa ma scuzati:sleep: |
Daca am iubi curat, nu ne-am mai pune intrebari pe acesta tema. Raman la convingerea ca iubirea e mai puternica decat varsta in relatie. Sa nu uitam ca Dumnezeu iubeste fara a avea preferinte pentru varsta. Si se uneste cu ei. Deci, omul de va iubi curat, va primi putere de la El si vor putea fi cu adevarat un trup.
|
cum sa ma indragostesc de una de o seama cu mama?ce sa vad la ea, cand e de o seama cu mama...o respect si atat.....dar e aberant sa ma indragostesc de o asemenea persoana....sau sa imi iau o pustoica, eu 33 ea 18.....cum sa o iubesc eu? never...ever...pustoicele se agata de bani, femeile mature, bat campii....cu siguranta...nu poate fi fericire intre astfel de parteneri...poate distractie si interes...dar nu dragoste adevarata...bine interes poate fi oricand si mai ales in romania...prea materialisti sunt romanii..si snobi, deloc modesti, mai modesti gasesti in occident...la noi, nu mai suport fitele, firme peste tot....vitrine...:|
|
Cunosc un cuplu: ea 22, el 49. Casnicia nu a tinut. Motivul unei asemenea diferente nu poate fi decat desfranarea si interesul.
A fost mediatiz cazul unui tanar de 27 ani, cam retardat, care s-a insurat cu o femeie de 87 ani. Dragoste mare!?! Dar aceastea sunt cazuri extreme si nu au nici o legatura cu Marius. Marius, cel mai bine e sa nu te grabesti in a lua decizi. De la distanta totul e frumos; lucrurile se schimba daca traiesti cu omul/femeia in casa. S-a mai discutat pe aici situatia celei, care a avut o prietenie de 4 ani, si dupa ce i-a cedat prietenului, totul s-a sfarsit. Deci fii cu ochii in patru. Dulceata asta e caracteristica mai ales inceputului. |
costel....lasa vrajeala......ca nu tine, e adevarat Dumnezeu ne iubeste si ne accepta cat de cat, dar ne da si semne.....si asta cu dragoste la orice varsta sa o zici lui IRI si lui DICHI...pentru ei merge....:D
|
philalex, nu am indicat varste si nici nu am recomandat. Am facut precizarea ca e mai importanta iubirea, pentru ca multi se temeau de faptul ca nu sunt de aceeasi varsta. Iar la Dumnezeu nu intalesti afirmatia "cat de cat".
|
ne accepta...dar Il suparam prea des...si cred ca nu e bine ce facem...in fine, sa fie bine si sa mergem la spovedit mai des, chiar dac suntem iri si dichi...ma intreb ei oare cred in Dumnezeu?..vad ca pe dichi la parasit mandra lui....sufera dichi...da ce diferenta 36 ani....e of..of...numai e mai...mai...:D
|
Astea-s baliverne;"nu conteaza varsta cand exista iubire!".Ce iubire sa fie intre o tanara de 30 de ani si un barbat de 60 de ani(ca sa nu-i spun batran)?Iar copii conceputi de acestia cum vor percepe viata sociala,cand in jur vad altfel de relatii,mai multa energie in cuplurile altora,mai multa viata.Niciodata un om de 60 de ani nu v-a trai ca unul de 30-40 de ani,asa ca nu este nici pe departe normala o astfel de realtie.Sa nu uitam si de tendinta de dominare si "intelepciune desavarsita"pe care acesta o emite permanent fata de sotia "necoapta".Cu siguranta va vi o relatie furtunoasa si plina de dificultati.
Cunosc doua cupluri cu astfel de personaje si credeti-ma,sotul este aproape mereu confundat cu tatal sotiei...sau chiar bunicul,ca sa nu mai spun de copii acestora care atunci cand isi vor sarbatori majoratul,taticul poate ca nici nu va mai fa,sau nu s-ar mai putea da jos din pat sa-i aduca cadoul odraslei lui,avand varsta de peste 80 de ani.Ca sa nu mai vorbim de supunerea sotiei la o varsta tanara la obligativitatea de a-si ingriji sotul bolnav...bolnav de batranete. Sa fim seriosi,Dumnezeu a lasat viata sociala si perpetuarea acesteia cu un rationament,fiecare cu generatia lui,fiecare cu indeletnicirile varstei specifice,fiecare cu armonia intelegerii lucrurilor in functie de varsta.Bunicii sa se bucure de nepoti si invers,nu sa se creeze un haos de varsta si indeletnicire total neconforme cu ceea ce ar trebui sa fie. Nu,nu poate exista dragoste in asa ceva,sau nu poate rezista o astfel de dragoste pentru ca va fi cu siguranta otravita de foarte multi factori negativi care apar in mod iminent,datorita diferentelor reale.Si aici nu vorbesc de bogatiile materiale care uneori fac sa reziste astfel de relatii. |
Din cate stiam eu,biserica admite diferenta de varsta intre un barbat si o femeie,ca barbatul fiind la limita de 8 ani,o diferenta acceptata si calculata ca benefica intr-o casnicie.Acum nu se mai tine cont,"dragostea conteaza!","banii vorbesc!"...nu se mai stie care si cum,dar odata cu diminuarea respectului in general s-a risipit si aceasta acceptiune a bisericii fata de diferenta de varsta intr-o casnicie.
|
da, ory...totul e material......si se combina..."tata cu fata" si "femeia cu baiatul".....ce-i drept la romani in primul caz sunt mai multi...in occident cred ca e un echilibru....cam asta...ei pot spune ce cred ei, ca tot nu ii credem....:)tot relatie cu probleme ei....nu judecam pe nimeni...spunem opinii..;)
|
Citat:
in rest, ma gandeam ca tot e bine ca tu te-ai gandit serios la relatia asta, ai proiectat-o in viitor, nu ai vazut-o ca pe o relatie pasagera, de umplutura sau de trecut timpul. ai o bila alba de la mine :) |
Draga Marius, nu cred ca diferenta de 5 ani este foarte mare. Dar eu cred ca cel mai este sa te sfatuiesti cu parintele tau duhovnic. Doamne ajuta si numai bine!
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:21:45. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.