Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Umanitare (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5050)
-   -   Doi oameni au nevoie de rugaciunea voastra (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=4804)

Anca-Miha 31.10.2008 21:10:05

DA, sa ne rugam din nou la ora 22. Doamne ajuta!

C.tin 31.10.2008 21:52:24

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 98599)
DA, sa ne rugam din nou la ora 22. Doamne ajuta!

[COLOR="Blue"]Inca 10 minute....si e ora 22 in Romania![/COLOR]

podolski_2 31.10.2008 22:41:24

de fiecare data nimeresc prea tarziu :((
ma rog maine, cine vrea sa se alature...vazut si nevazut :P

Anca-Miha 31.10.2008 23:04:08

podolski, rugaciunea e primita si cu 5 minute intarziere.

Sa ne intalnim si maine seara la ora 22, in rugaciune pentru Constantin si Catalina.

Doamne ajuta.

beliver 01.11.2008 00:13:26

Doi oameni au nevoie de rugaciunea voastra.

pentru Mara,

am tot vrut sa te intreb daca i s-a facut maslu domnului Constantin?Stiu ca este foarte bun,adica este o mare taina.Daca nu... poti sa-i spui sa mearga sa vorbeasca cu un preot.Doamne ajuta!

MarinaAlca 01.11.2008 01:39:42

Citat:

În prealabil postat de beliver (Post 98642)
pentru Mara,

am tot vrut sa te intreb daca i s-a facut maslu domnului Constantin?Stiu ca este foarte bun,adica este o mare taina.Daca nu... poti sa-i spui sa mearga sa vorbeasca cu un preot.Doamne ajuta!

Daca am inteles eu bine, pronosticul doctorilor era ca pana luni suferinta va lua sfarsit iar Mara spunea ca nu va mai aparea pe forum in acest weekend.. deci... de la Dumnezeu mila!!!!

beliver 01.11.2008 02:01:23

pentru MarinaAlca

Am inteles ca daca va putea va mai intra pe forum Mara,cat despre slujba Sfantului Maslu,stiu ca e mai ales pentru bolnavi.Cred ca aceasta ajuta mult si pentru trup si pentru suflet.Pentru trup sa-i mai ia din dureri,iar pentru suflet alinare.

MarinaAlca 01.11.2008 02:48:37

Citat:

În prealabil postat de beliver (Post 98649)
Am inteles ca daca va putea va mai intra pe forum Mara,cat despre slujba Sfantului Maslu,stiu ca e mai ales pentru bolnavi.Cred ca aceasta ajuta mult si pentru trup si pentru suflet.Pentru trup sa-i mai ia din dureri,iar pentru suflet alinare.

Nu am contrazis puterea Sfantului MAslu, eu personal am fost vindecata (dupa ce am mers vreme de un an la Maslu)....problema era ca nu se stie daca mai au timp !!!!!!!!!!!Dar Dumnezeu toate le poate si le va randui cum trebuie.AMIN!

beliver 01.11.2008 10:36:02

Doi oameni au nevoie de rugaciunea voastra.

Citat postat de MarinaAlca:

Nu am contrazis puterea Sfantului MAslu, eu personal am fost vindecata (dupa ce am mers vreme de un an la Maslu)....problema era ca nu se stie daca mai au timp !!!!!!!!!!!Dar Dumnezeu toate le poate si le va randui cum trebuie.AMIN!

De acord.Noi ne vom ruga in continuare pentru ei.Sa le ajute bunul Dumnezeu si sa le usureze durerile,cele trupesti si cele sufletesti!Amin.

cristiboss56 01.11.2008 13:43:05

Citat:

În prealabil postat de mara2008 (Post 97814)
Va rog iertati-ma,de mult ma rog pentru Costica,azi insitan-d sa-mi spuna exact numele de botez am aflat ca-i Constantin,din suflet iertati-ma,sper ca Bunu Dumnezeu stie pentru cine ne-am rugat toti.Cu tot respectu meu va multumesc si iertati-ma.
pentru Constatin si Catalina

Maine sa-i trecem cu totii pe pomelnicele noastre , pe Constantin si Catalina !

C.tin 02.11.2008 13:21:40

Vreme de pocainta!

Si in aceasta zi, fratilor, sa mai inaltam un gand de pomenire si pt Constantin, ca Bunul Dumnezeu sa fie milostiv cu el si familia lui.
Mara spune ca sufera foarte mult. "S-a invinetit la trup, pare ca s-a stins, dar nu-si poate da sufletul! " Normal! La Dumnezeu e puterea! Asta e vremea de pocainta prin suferinta, ca sa-l faca pe ultima suta de metri vrednic de locasul dreptilor(?). Asta e tot mila! Mila lui Dumnezeu pt rugaciunile ce se aduna in contul lui, pt mantuirea sufletului lui Constantin!
Slava lui Dumnezeu pentru toate!

podolski_2 02.11.2008 13:25:53

Daca suferinta este mare puteti sa rugati un preot sa va citeasca rugaciunile de dezlegare a sufletului .

C.tin 02.11.2008 15:26:05

Citat:

În prealabil postat de podolski_2 (Post 98795)
Daca suferinta este mare puteti sa rugati un preot sa va citeasca rugaciunile de dezlegare a sufletului .

Nu-i rau sa-i citeasca..... , dar sa fim si constienti ca nimeni nu sufera mai mult decat trebuie pt pacatele facute! Dumnezeu nu e nedrept!

Toti suntem pacatosi! Dar sa nu ne facem atatea griji pt cei care sufera aici pt pacatele facute, ci mai degraba pt cei care in viata asta au pacatuit si nu au suferit deloc...caci dincolo e vai de ei... Si chiar in Duminica asta s-a vorbit in biserici despre -Pilda bogatului nemilostiv si a sarmanului Lazar ! ...cum li s-a schimbat soarta dincolo! Doamne miluieste!

ionela7 02.11.2008 16:42:45

Dragilor, Mara nu are momentan acces la net fiind plecata din Bucuresti, mi-a trimis un mesaj pe telefon acum o ora ca s-a indurat Domnul de Constantin si l-a luat. Dumnezeu sa-l odihneasca.

C.tin 02.11.2008 18:10:43

Dumnezeu sa-l odihneasca cu dreptii.

Pentru suferintele lui din ultimele clipe, Bunule Dumnezeu, milostiv fii cu sufletul robului tau Constantin !
Vesnica sa-i fie pomenirea!

laraG 02.11.2008 18:19:05

Dumnezeu sa-l odihneasca cu dreptii Sai in Imparatia Sa, pe adormitul intru Domnul in nadejdea invierii robul lui Dumnezeu , Constantin.Amin !

cristiboss56 02.11.2008 18:28:41

Dumnezeu sa-l odihneasca intru Imparatia Sa !

MarinaAlca 02.11.2008 22:44:19

Dumnezeu sa il ierte pe robul sau Constantin si raspuns bun sa primeasca la judecata.AMIN
Aducem si noi (macar asa pe cale virtuala, daca altfel nu se poate) o lacrima, o lumanare si o :53:.

mara2008 02.11.2008 23:03:20

Sarumana tuturor

Acum o ora am ajuns acasa,in cuvinte sa va multumesc e putin pentru ce ati facut pentru Constatin si nu numai ci si pentru mine,santeti extraodinari dragi mei,santeti o mare famile,nu i-ati lasati singuri nici pe Constantin si Catalina,nici pe mine in rugaciunea mea si dorinta de ai ajuta,am fost departe de ei si voi si totusi rugandu-ma cu voi am fost aproape,o sa ma rog pentru foecare la fiecare Sf.Liturghie,multumesc din inima tuturor,si nu in ultimu rand Ionelei ce mi-a aratat drumu de unde sa-i iau mir si cartile trebuincioase ,ce astazi a fost ca o mama pentru mine postand ceea ce era important pentru toti.

Anca-Miha 02.11.2008 23:53:39

Sa-L odihneasca Dumnezeu pe cel, care a fost Constantin. Sa-i fie tarana usoara.

sherlock_holmes 03.11.2008 07:59:45

Domnul sa-l ierte!

Constantin va mai sta inca 3 zile pe pamint,revazind toate locurile pe unde a trait in trup,dupa care va pleca in cea mai importanta calatorie a omului,la capatul careia il va vedea pe Dumnezeu fata la fata si i se va hotari vesnicia.Dumnezeu sa-l ierte si alaturi de cei drepti si frumosi sa-l aseze...si sa nu uite Constantin sa se roage si pentru noi,de acolo de sus,din tara iubirii,Doamne ajuta!

Bunul nostru Dumnezeu Iisus Hristos sa o intareasca si pe Catalina,sa-i fie aproape si sa o ajute in zilele si anii care urmeaza.Doamne ajuta!

Si sa-i rasplateasca Domnul nostru si pe cei care au fost aproape de Constantin si Catalina.

sherlock_holmes 03.11.2008 09:20:19

..si sa nu uiti Constantine,sa te rogi si pentru noi,de acolo de sus,din tara iubirii,Domnul sa te ajute in toate prin care o sa treci!

mara2008 04.11.2008 01:09:12

Marti 4 noiembrie sujba inmormantari lui Constantin

Marti ,4 noiembrie,ora 11,30 v-a avea loc slujba inmormantari lui Constantin,Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca,Doamne milueste-l!
Multumesc tuturor din aceasta mare famile a acestui forum fara de care apelu meu si rugaciunea mea era singura,ati facut o minune
Multumesc cu respect din inima,daca imi veti spune numele de botez real pe toti voi avea grija sa va pomenesc la fiecare Sf Liturghie!

eduardd 04.11.2008 08:29:31

Odihneste Doamne cu dreptii pe robul Tau Constantin, care a trecut Doamne prin baia suferintei. Maicuta Domnului sa ii ajute la Judecata sa dobandeasca Raiul.

philalex 04.11.2008 08:58:17

Doamne ajuta! o sa ma rog pentru cei doi....ajung duminica si la Icoanei si o sa aprind lumanari...doamne ajuta!:1:

MarinaAlca 04.11.2008 09:46:02

Dupa spusele Marei, peste aproximativ trei sferturi de ora, se va oficia slujba inmormantarii celui ce a fost Constantin... aducem si noi o lumanare ptr sufletul lui, si ne rugam sa aiba parte de o inmormantare asa cum trebuie, intarire Catalinei in aceste clipe sfasietoare de ramas bun pana la viitoarea intalnire si nu in ultimul rand raspuns bun sa afle Constantin la Dreapta Judecata.:77:

costel 04.11.2008 10:47:05

Pomeneste Doamne sufletul adormitului robului Tau Constantin, iertandu-i toata gresala cea de voie si cea fara de voie. Daruieste-i imparatia si impartasirea vesnicelor Tale buntati, indulcirea Ta cea fara de sfarsit si fericita viata.

eduardd 23.12.2008 18:33:11

Mara, cum se mai simte sotia lui Constantin? Vina sarbatorile...poate e trasita..poate se simte singura...transmite-i salutarile noastre si spune-i ca o mana de necnoscuti o poarta in inima lor..:8:

eduardd 23.12.2008 18:33:48

trista :1:

mara2008 28.12.2008 10:09:56

Multumesc

Multumesc eduardd ca nu ai uitat-o pe Catalina,e cumplit de trista, pe 6 dec i-a facut de 6 saptamani apoi eu mamei,ne-am sustinut reciproc,ce sa facem,i-am transmis mesaju si ea v-a transmis tuturor mii de multumiri ca ati fost alaturi de ea si sotu ei si Sarbatori binecuvantate tuturor!cu sanatate si belsug si voie buna.
E foarte greu fara el,are multe de facut cu o fiica ce da bacu anu ce vine.e grea singuratatea.dar viata merge inainte ,ce putem face.

eduardd 28.12.2008 17:24:04

Maica Domnului sa va dea rabdare sa duceti crucea pana la capat. Sarbatori cu pace si voua . Cu dragoste frateasca jenica:6:

mara2008 30.01.2009 22:59:26

Maine e parastasu lui Constatin

Da ,maine e parastas de 3 luni lui Constatin al Catalinei si al lui Constantin unchiu meu de 9 zile, de asemenea cumatra mea in 7 saptamani a pierdut doua surori,ultima miercuri a ingropat-o,acus vor veni si mosi,in martie 6 luni de cand s-a stins mama,multumesc tuturor ce au gasit o vorba buna,o rugaciune,un gram de intelegere pentru mine si aceste persoane dragi mie.

nadia.r 18.03.2009 12:01:25

ajutati-ma cu sfaturi

pe 12 aprilie finul meu face un an de cand a disparut,se presupune ca a cazut in albia raului care trece prin spatele casei dar nu a fost gasit trupul sau vreun semn nici pana acum,preotul nostru ne-a sfatuit sa-i facem parastas si praznice si am indeplinit pe cat posibil,avea doi ani si zece luni iar acum mama lui este din nou insarcinata si spune ca simte prezenta lui in preajma ei mereu,mi s-a facut frica si am stat cu ea in timp ce dormea,isi incolacea bratele ca si cand l-ar fi avut langa ea,spune ca-i simte respiratia,se trezeste si plange pana i se seaca ochii de lacrimi apoi se culca iar fiindca nu mai poate de dorul lui,ma doare asta si am inceput sa am o frica in mine si sa fiu atenta la orice zgomot,ce sa citesc pt a ma linisti,cum sa procedam?

patinina34 07.04.2009 07:14:32

Cand te bantuie frica, se citeste Psalmul 37.

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:59:53.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.