![]() |
Citat:
P.S.Si copiii mei sunt peste hotare, departe , in Canada.E trist pentru noi , parintii ramasi in tara.Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va aiba in paza Sa! |
La multi ani!
Tuturor un calduros LA MULTI ANI 2009!
SA DEA DOMNUL CA PACEA SA SE SALASLUIASCA IN INIMILE NOASTRE! MULTA SANATATE SI TOT CE VA DORITI! |
Citat:
Acum sunt -11 grade la Suceava, si peste un ceas ne vom indrepta spre biserica. Imi aduc aminte ca acum cativa ani cand am mers prima data in noaptea de Anul Nou la biserica ma gandeam ca vor fi foarte, foarte putini oameni. Cand colo, in fiecare an biserica e arhiplina. :0 La multi ani cu bine la toata lumea si fie ca dorintele cele bune sa vi se implineasca! :11: |
Citat:
|
La multi ani 2009 !
La multi ani iubiti frati intru credinta Ortodoxa . Un An Nou mai bun in toate, sanatate, bucurii si spor duhovnicesc, ca toate ce le facem sa fie spre mantuirea noastra !
:100: |
Bine v-am gasit in anul 2009,an in care sper sa fim mai buni cu toti,sa fim mai fericiti,sa fim mai impliniti ,mai credinciosi,mai linistiti sufletesti si ma SANATOSI.LA MULTI ANI!!!
|
An nou fericit.
Citat:
An nou fericit. Vasilica |
La multi anii!
Pentru toti crestini care isi sarbatoresc astazi ziua numelui,si pentru toti ceilalti un calduros "LA MULTI ANI!Fie ca anul care tocmai a sosit sa va aduca multa sanatate fericire, pace si liniste sufleteasca , necazurile si grijile sa stea departe de voi, iar langa voi sa fie dragostea, bunastarea si tot ce va doriti!:53:
|
LA multi ani!!
La multi ani draga noastra Vasilica(Hartford) sa ne traiesti intru multi si buni ani!!!!.. aceleasi urari si ptr toti colegii nostri de forum care isi serbeaza ziua numelui
|
http://www.sfantulvasilecelmare.info/icoane/1-150.jpg
Fie ca in aceasta mare zi de 1 ianuarie, Sfantul Vasile cel Mare, cu puternicele sale rugaciuni, sa ajute tuturor, intru sanatate multa (trupeasca si sufleteasca) si bucurie duhovniceasca.AMIN |
[SIZE=3][COLOR=darkred]"La multi ani" celor care poarta numele Vasile,Vasilica.Sa aveti snatate si multe bucurii in toate.:6:[/COLOR][/SIZE]
|
La multi ani tuturor ce poarta numele Vasile ,Vasilica..,LA multi ani Hartford,iti doresc multe impliniri,bucurii,liniste sufleteasca si SANATATE.LA MULTI ANI!!
|
Citat:
trecut cu bine in 2009 sint sanatoasa ceea ce iti doresc si tie. La multi ani si sa-ti dea Domnul liniste sufleteasca. Vasilica |
Citat:
La multi ani si sa-ti dea Domnul ce stie el ca e bun pt tine. Vasilica |
Vasilica draga, toti norii negri sa se risipeasca din viata ta, iar soarele sa straluceasca cu putere pentru totdeauna ! Multa liniste si pace sufleteasca , bucurii, sanatate si nu in ultimul rand : La Multi Ani ! ! !
|
Chiar daca mai tarziu, LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele Sfantului Vasile cel Mare!
Fie ca in acest nou an calendaristic sa-I dam lui Dumnezeu mai mult din timpul nostru! |
:25:Sfantul Mare Vasile sa va dea tuturor - celor care-i poarta numele dar si celor are au un alt nume de botez - pace in suflete, bucurie, sanatate si dezlegarea tuturor relelor care sint asupra noastra.
Sfinte Vasile cel Mare, fii milostiv cu noi pacatosii in anul care abia a inceput si mijloceste de la Bunul Dumnezeu pentru noi, iertarea pacatelor noastre cele stiute si nestiute, asa incit sa incepem cu forte noi rugaciunile noastre iar inimile noastre sa slaveasca pe Domnul mai mult in 2009 decit am facut-o in 2008! Amin. |
Citat:
Un an nou cu bucurii iti doresc si eu multa sanatate tie si la sotia ta. Vasilica |
Citat:
Ce sa faci? Trebuie facute si astea!!! Ai 24 de ore dupa ce a nins si aici sa cureti,iar acum ninge mereu, azi iar am dat zapada la o parte.:3: |
Citat:
La noi nu ninge ,la Galati ,deloc,spui ca e primavara,ce as vrea sa ne trimiti zapada si spre Romania.Doamne ajuta! |
La multi ani tuturor! Dumnezeu sa va dea credinta, sanatate trupeasca si sufleteasca, rabdare si un an mai bun!
Dumnezeu sa va binecuvanteze! |
Citat:
Multumim ,si tie iti dorim asemenea,pace sufleteasca,impliniri,bucurii si SANATATE! |
Citat:
|
De cand nu a mai fost o iarna grea ca la americani?:2:Iarna grea si frumoasa,sincer acum as vrea sa locuiesc in America ,pentru iarna asta.La noi se simte incalzirea globala...
|
Citat:
|
Citat:
Cu mare placere,eu nu ma dezlipesc de America,s-ar putea sa nu ma mai intorc inapoi,ador USA si Anglia,istoria si obiceiurile lor. |
La multi ani tuturor!....o viata frumoasa si plina de bucurii ....sanatate si pace sufleteasca...
Dumnezeu sa va binecuvanteze! |
La multi ani tuturor!
Indiferent unde petrec Revelionul, la ora 24, iau putina Agheasma la si apoi gust din sampanie. Pentru a evita discutiile, ma conformez partial si continuu sa ma rog in taina. Petrec Revelionul de obicei in familie. |
La multi ani!
Eu mi-am petrecut noaptea dintre ani la Manastirea Putna. A fost minunat! Nu am cuvinte sa exprim bucuria pe care am trait-o acolo! Slujbele, peisajul, totul a fost extraordinar!
|
Citat:
Imi aduc aminte ca anul trecut pe vremea asta in ianuarie aterizam in America. Eu eram infofolita bine venind din Romania -- geaca de iarna, fular, bocanci, plus o raceala buna. Si cand ies din aeroport -- surpriza, erau aproape 20 de grade celsius, si oameni in tricou cu maneca scurta. :D Asta intr-un oras unde iarna e cam ca pe aici in Bucovina. De obicei. :D |
Citat:
La fel pentru iarba vara, frunze toamna etc. Este neplacut sa ai de platit mai mult. Cei de la city ( oras) ins,a sint asa de nesimtiti ca nu curata pentru ei, dar curata pentru tine - doar daca cineva reclama- si-ti maresc taxele. |
Citat:
Sau aici vino, hai ca e dea zapada de curatat ca ai sa plangi la urma sa mergi acasa la tine :24:. Esti invitat de onoare! Apropo: care e situatia cu vizele acuma ca Romania e in Europa Unita? Ar trebui s ate pui pe avion si sa zbori aici pentru 3 ori 6 luni fara probleme. Mai cer astia viza? |
Citat:
|
Canada
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Da, scuza-ma de confuzie!!!!!!!:21::53: |
Cum petrece Patriarhul Romaniei noaptea dintre ani
Citat:
Cum petrece Patriarhul Romaniei noaptea dintre ani [SIZE=2]Am fost intrebati de mai multi cititori cum isi petrece noaptea dintre ani Patriarhul Teoctist. "Buna intrebare", ne-am zis, si pe data am urcat Dealul Patriarhilor, pentru a-l intreba direct pe liderul spiritual al romanilor. "Unde sa petrec Anul Nou decat in biserica?", ne-a raspuns Patriarhul. "In care biserica?", am insistat noi. "In paraclisul patriarhal, acolo unde, de 17 ani incoace, ma prinde miezul noptii, cumpana dintre ani". Am mai aflat ca in ajunul Anului Nou, in Palatul Patriarhal (care are, ca institutie, regim de manastire) are loc o mica reuniune, la care particpa numai "ai casei", adica cele cateva monahii si cei cativa monahi care alcatuiesc personalul Resedintei. Aceasta austeritate comportamentala este datorata, in mare parte, celei de a doua zi, 1 ianuarie, cand se praznuieste Sfantul Vasile cel Mare si se citesc Molitfele acestuia. Atunci preotii trebuie sa fie odihniti, concentrati, seriosi. Nici o urma a petrecerii din ajun nu are voie sa razbata in cadrul slujbei de pe 1 ianuarie, si cu atat mai mult la citirea Molitfelor.[/SIZE] [SIZE=2] De cativa ani, insa, un obicei a prins viata in bisericile noastre. Ca urmare a Apelului facut in anul 2000 de Patriarhul Teoctist, de a petrece Anul Nou in biserica, tot mai multi crestini, impreuna cu preotii lor, fac acest lucru. Se roaga, canta impreuna, iar dupa ce clopotele (sau orologiile) bat de miezul noptii, se imbratiseaza, se felicita, dupa care cheful in familie sau cu prietenii poate incepe nestingherit. Cu masura, insa, caci a doua zi... "ne vede" Sf. Vasile.[/SIZE] [SIZE=2] Pentru Dvs., dragi cititori, am mers la Paraclisul Patriarhal din cadrul Resedintei, pentru a va oferi o imagine a locului tainic unde se roaga Intaistatatorii Bisericii Ortodoxe Romane. Acolo sunt moastele Sf. Ioan Gura de Aur si ale Sf. Ambrozie al Mediolanumului (Milanului), precum si alte comori ale artei si spiritualitatii romanesti. Tot aici s-a rugat pentru tara Patriarhul Teoctist in momentele grele, ultimele mineriade fiind printre cele care au prilejuit fierbinti rugaciuni patriarhale...[/SIZE] [SIZE=2]Pe data de 1 ianuarie, la ora 17, Patriarhul Teoctist se intalneste cu toti preotii din capitala, pentru a-i felicita si a primi urarile lor. Este momentul destinderii si al ciocnirii unui pahar cu vin adevarat, bisericesc. Anul Nou poate sa inceapa...[/SIZE] [SIZE=2] Razvan BUCUROIU Lumea credintei, anul II, nr. 1(6)[/SIZE] |
Citat:
e treaba babeasca aia cu 9 dimineata ;) |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:46:15. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.