![]() |
ingerii cazuti
Nu mai retin unde (voi cauta sa redescopar sursa) am citit ca ingerii cazuti erau ingeri de grad 6 si erau in numar de 666.
|
Citat:
Isaia 14: 12. Cum ai căzut tu din ceruri, stea strălucitoare, fecior al dimineții! Cum ai fost aruncat la pământ, tu, biruitor de neamuri! 13. Tu care ziceai în cugetul tău: "Ridica-mă-voi în ceruri și mai presus de stelele Dumnezeului celui puternic voi așeza jilțul meu! În muntele cel sfânt voi pune sălașul meu, în fundurile laturei celei de miazănoapte. 14. Sui-mă-voi deasupra norilor și asemenea cu Cel Preaînalt voi fi". 15. Și acum, tu te pogori în iad, în cele mai de jos ale adâncului! Apocalipsa 12: 3. Și alt semn s-a arătat în cer: iată un balaur mare, roșu, având șapte capete și zece coarne, și pe capetele lui, șapte cununi împărătești. 4. Iar coada lui târa a treia parte din stelele cerului și le-a aruncat pe pământ. |
ciudatenia
Citat:
|
Sa incercam ca aceasta problema s-o dezbatem tinand cont de cele scrise in Apocalipsa la capitolele XIII-XV.
|
trebuie sa deslusim , de ce 666;
ce poate simboliza; Cateva indicii despre numarul acesta ne sunt date si in Apocalipsa 13: Și ea îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. Aici este înțelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Și numărul ei este șase sute șaizeci și șase. Sapte reprezinta sfintenia, sase reprezinta umanul cel fara Dumnezeu.Sapte zile ale creatiei, sapte biserici , sapte taine... , sapte manifestari ale Duhului... etc.Sase reprezinta omul fara Dumnezeu.Sase reprezinta de asemenea munca fara odihna.Ca in sase zile a facut Dumnezeu toate iar in saptea zi s-a odihnit.Sase reprezinta lipsa comuniunii cu Dumnezeu.Un verset din biblie, Ioan 6:66 ne spune ca multi ucenici s-au dat la o parte si ca de atunci nu au mai umblat cu El(Iisus).Numarul 66 reprezinta spurcaciunea , necuratia.66 era numarul de zile cat o femeie era necurata in VT dupa ce nastea o fata.In omiliile lui Origen la Iesire, can li s-a dat porunci moaselor sa omoare toti pruncii de parte barbateasca , Origen a comparat pe acestia cu partea spirituala a omului, iar pe pruncii de parte femeiasca cu partea lumeasca a omului. "Fiul omului, când casa lui Israel trăia în țara sa, au pângărit-o cu purtarea lor și cu faptele lor; căile lor erau înaintea feței Mele ca necurățenia femeii în timpul regulei ei; Iezechiel 36:17 66 au fost numarul fiilor lui Israel care au intrat in Egipt, iar acolo poporul evreu a fost silit la munci grele, incercand sa le distruga spiritul , vazand ca se gandesc tot la Domnul. 60 cu 6 erau dimensiunile idolului din Babilon inalt de 60 de coti si lat de 6 coti. In 1Ezdra cap 2 ne vb despre fii lui Israel care au fost dusi robi in Babilon si care au venit din nou in Ierusalim, si cred ca acolo se vorbeste de reconstructia Templului, si printre acestia ne vb si de un anume Adonicam cu fiii sai 666.In 3Ezdra cap 5 fiii lui Adonicam nu mai sunt 666 ci 667.Ar fi interesant de analizat Ezdra si numele lui Adonicam , din care neam a lui Israel facea parte, s.a.m.d. 666 era greutatea aurului care i se aducea lui Solomon anual.666 reprezinta de asemenea economia. Eu cred ca Antihrist va fi asemenea lui Solomon, in stralucire si marire, slavit fiind de toate popoarele , precum Solomon odata.Stim ca Solomon a facut Templul lui Dumnezeu, de asemenea in Ezdra se vb de recladirea Templului din Ierusalim.Am citit undeva nush cat de valid e ca si Iosif precum a fost el asa va fi si Antihrist, adica doar prin el(Antihrist) precum prin Iosif se va putea manca si bea.La fel va fi Antihrist precum si regele Egiptului cel crunt precum regele Asirie, precum Nero si ceilalti imparati persecutori romani, care au facut multi martiri, precum Stalin, precum Hitler ca orice mare dusman al poporului lui Dumnezeu din istorie, dar probabil ca-i va intrece pe toti. |
Adonikam in ebraica inseamna : "The Lord is raised".
Care se poate traduce Dumnezeu s-a ridicat, sau Dumnezeu a "aparut" |
Cred ca 6 6 6 va fi reprezentativ si pentru cele trei persoane ale intunericului.Satana,Antihrist si proorocul mincinos, parerea mea.
|
Citat:
Prin urmare: 1+2+3+4+5+6+7+8= 36 unde 3+6=9 si 1+2+3+4+5+6+7+8+9=45 unde 4+5=9 Prin urmare ...egalitate Capisci? Este o chestiune de...optica. Depinde de UNDE privesti lucrurile!!! |
Domnul Dulgheru spune:
------------------------ Numărul 666 se cere totuși SOCOTIT( calculat!!!) nu...pictat sau desenat pe pereți. Trebuie plecat de la ce se cunoaște și făcute analogii. De ex. se știe că: 666 = suma de la primul 144 cifre ale PI, începând după punctul zecimal [Pi = 3,14159265358979323846264338327950288419716 93993751058209749445923078164062862089986280348253 42117067982148086513282306647093844609550582231725 359 ...] Se pune aici întrebarea, de ce tocmai 144? "Legat" de 144000!!! Sau ce legătură are 666 cu...CERCUL? Ar fi multe de discutat, dar se pare că sînt puțini dispuși să o facă. Aștept discuții în PM. -------------------- Trebuie sa recunosc ca dintre toate interpretarile numarului 666, cea de mai sus m-a socat cel mai mult. Si iata de ce: PI este un simbol al credintei, ca raport dintre perfect (cerc) si limitat (diametru). Se stie: credinta este raportul dintre om (limitat) si Dumnezeu (perfectiune). Antihristul desigur va incerca sa destrame tocmai credinta in Dumnezeu. 3 de dinaintea virgulei e Treimea si nu se pune la socoteala (nu "decade"). Cele 144 de cifre de dupa virgula "decad" din PI si formeaza prin socotire 666. 144 este 12 la patrat. Iisus a avut 12 apostoli, Antihristul ii vrea la patrat. Antihristul sufera de megalomanie, el vrea totul dublu sau la patrat. Proorocul mincinos, probabil, va avea 144 de idolatrii in cercul conducator. Cercul are grade, asa cum exista societati esoterice sau masonice cu grade. Nu merg mai departe.... E "incredibila" .... si n-am idee daca e valabila sau nu. Dar socheaza! Cer ajutor. Poate mai multe pareri deceleaza mai bine unde e eroarea. Doamne ajuta! |
interesanta chestia cu Pi..
Am sa mai pun si eu ceva ce am gasit pe net ce mi se pare interesant : "Numarul vine de demult, fiind în strânsa legatura cu vechile practice magico-religioase din Babilon, de pe vremea profetului biblic Daniel. Preotii babilonieni promovau adorarea zeilor care erau asociati elementelor astronomice – soarele, luna, planetele vizibile din sistemul nostru solar, precum si unele stele cu rol dominant în practicile astrologice (babilonienii au fost cei care au dezvoltat printre primii astrologia, asa cum o cunoastem astazi). În sistemul lor de venerare aveau 37 de zei supremi si unul dintre acestia, cel asociat Soarelui, era divinitatea suprema, ca si în cazul altor popoare orientale învecinate, popoare prin excelenta solare, prin natura spatiului locuit, deschis, desertic, expus razelor solare. Babilonienii credeau ca într-un anume fel numerele poseda o putere intrinseca, misterioasa si temuta, aflându-se chiar peste zeii pe care îi venerau. Fiecarui numar îi era asociat un zeu, prin care acesta putea fi chiar controlat. Asa ca si-au numarat zeii mai întâi si au acordat fiecaruia dintre cei 36 de zei un numar particular, apoi au adunat toate aceste numere (de la 1 la 36) si au atribuit suma lor zeului solar. Primului zeu i-au atribuit cifra 1, celui de-al doilea, 2 si asa mai departe pâna la toti cei 36 de zei. Si, daca nu ati ghicit pâna acum, suma tuturor acestor numere de la 1 la 36 este... 666, numarul asociat zeului-soare. Altfel spus: 1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13+14+15+16+ 7+18+19+20+21+22+23+24+26+27+28+29+30+31 32+33+34+35+36=666 " cine vrea sa citeasca in intregime : http://www.stiintasitehnica.ro/index.php?menu=8&id=70 |
Domnul Danut7:
---------------- 1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13+14+15+16+ 17+18+19+20+21+22+23+24+26+27+28+29+30+31 32+33+34+35+36=666 " ------------------------- E interesant, dar nu socheaza. Nu se leaga de nimic... Sau poate nu vad eu... Cele bune! |
Prin urmare 666 este suma cifrelor si numerelor de la 1 la 36!
Trebuie sa precizez ca trebuie VAZUT, VERIFICAT si inteles ca: In tabla inmultiri( aceia banala care se invata prin clasa II-a) are CINCI NUMERE care au PROVENIENTA DUBLA. Acestea sint 12, 16, 18, 24 si...36! Aceste numere , cinci la numar, au o anumita legatura intre ele. Este simplu de vazut acest aspect fara sa dau explicatii. Am sa ma opresc la numarul 36 care se poate VEDEA si INTELEGE ca este CEL MAI MARE NUMAR cu PROVENIENTA DUBLA din aceasta tabla!!! Din 6x6 si din 4x9!!! Deci trebuie specificat care din cele doua proveniente o ATRIBUIM, una OMULUI si una FIAREI. CU TOATE CA VEDEM CA NUMARUL 666 ESTE ATRIBUIT ATIT OMULUI CIT SI FIAREI EXISTA DIFERENTA!!! Toate cele bune. |
dulgherul nu inteleg la ce te referi cand vb de provenienta dubla a numerelor ;daca dumneata ai pus si teoria cu Pi te rugam sa o explici de asemenea;
trebuie sa recunosc ca nu prea am fost un as la matematica.. Trebuie mentionat ca parintii bisericesti, au condamnat in repetate randuri folosirea numerelor in magie(misticism) care provine din Babilon , Pitagorism si s-a extins in vremea parintilor bisericesti la gnosticii acelor vremuri.A existat aceasta tendinta si printre invatatorii crestini de a duce recunoasterea semnificatiei numerelor la extrem. |
Citat:
2x8=16 si 4x4=16 3x6=18 si 2x9=18 3x8=24 si 4x6=24 6x6=36 si 4x9 =36 ce ar fi greu de inteles? iar legatura este simpla, de ex.12 este a treia parte din 36, 18 a doua samd... |
Nu vad nici o legatura comuna la toate numerele pe care le-ai mentionat.Intradevar unele dintre ele au o anumita legatura , se divid cu 6, dar nu toate.
|
Citat:
daca la lucrurile simple nu vezi legatura ce ne facem cind om discuta de PI? ai 12, 16, 18, 24 si 36 deci 12 este a treia parte din 36 si a doua din 24, 16 are doua parti in 24care la ridul sau are doua parti in 36.18 are o parte din doua la 36 a se observa ca 1,5 si 7 nu au cuntribitie la numerele cu provenienta dubla asa vad eu lucrurile, prin prisma unui dulgher cu scoala profesional,ce naiba so invata pe la liceu in zilele noastre? |
Domnul Dulgheru spune:
------------------------ Numărul 666 se cere totuși SOCOTIT( calculat!!!) nu...pictat sau desenat pe pereți. Trebuie plecat de la ce se cunoaște și făcute analogii. De ex. se știe că: 666 = suma primelor 144 cifre ale lui PI, începând după punctul zecimal [Pi = 3,14159265358979323846264338327950288419716 93993751058209749445923078164062862089986280348253 42117067982148086513282306647093844609550582231725 359 ...] Se pune aici întrebarea, de ce tocmai 144? "Legat" de 144000!!! Sau ce legătură are 666 cu...CERCUL? Ar fi multe de discutat, dar se pare că sînt puțini dispuși să o facă. Aștept discuții în PM. -------------------- Trebuie sa recunosc ca dintre toate interpretarile numarului 666, cea de mai sus m-a socat cel mai mult. Si iata de ce: PI este un simbol al credintei, ca raport dintre perfect (cerc) si limitat (diametru). Se stie: credinta este raportul dintre om (limitat) si Dumnezeu (perfectiune). Antihristul desigur va incerca sa destrame tocmai credinta in Dumnezeu. 3 de dinaintea virgulei e Treimea si nu se pune la socoteala (nu "decade"). Cele 144 de cifre de dupa virgula "decad" din PI si formeaza prin socotire 666. 144 este 12 la patrat. Iisus a avut 12 apostoli, Antihristul ii vrea la patrat. Antihristul sufera de megalomanie, el vrea totul dublu sau la patrat. Proorocul mincinos, probabil, va avea 144 de idolatrii in cercul conducator. Cercul are grade, asa cum exista societati esoterice sau masonice cu grade. Nu merg mai departe.... Cu ajutorul de la Danut7, care spune ca: 1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13+14+15+16+17+18+19+ +20+21+22+23+24+25+26+27+28+29+30+31+32+33+34+35+3 6= 666 merg mai departe ... Daca societatea esoterica, sau ce-o fi, respectiva are 36 de grade in loc de 33? De obicei masonii au 33 de grade dupa anii Mantuitorului, dar megalomania... si atunci socotind din nou toate gradele incepand cu 1 si pana la 36 = 666 Se completeaza?? E "incredibila" .... si n-am idee daca e valabila sau nu. Dar socheaza! Cer ajutor. Poate mai multe pareri deceleaza mai bine unde e eroarea. Doamne ajuta! |
@ MariS
Poi tocmai asta discutam. Despre numarul 36.........=666. Postul 52 l-ai citit? |
Domnul Dulgheru spune:
------------------------ Numărul 666 se cere totuși SOCOTIT( calculat!!!) nu...pictat sau desenat pe pereți. Trebuie plecat de la ce se cunoaște și făcute analogii. De ex. se știe că: 666 = suma primelor 144 cifre ale lui PI, începând după punctul zecimal [Pi = 3,14159265358979323846264338327950288419716 93993751058209749445923078164062862089986280348253 42117067982148086513282306647093844609550582231725 359 ...] Se pune aici întrebarea, de ce tocmai 144? "Legat" de 144000!!! Sau ce legătură are 666 cu...CERCUL? Ar fi multe de discutat, dar se pare că sînt puțini dispuși să o facă. Aștept discuții în PM. -------------------- Trebuie sa recunosc ca dintre toate interpretarile numarului 666, cea de mai sus m-a socat cel mai mult. Si iata de ce: ( PI = LC / D ) PI este un simbol al credintei, ca raport dintre perfect (cerc) si limitat (diametru). Se stie: credinta este raportul dintre om (limitat) si Dumnezeu (perfectiune). Antihristul desigur va incerca sa destrame tocmai credinta in Dumnezeu. 3 de dinaintea virgulei e Treimea si nu se pune la socoteala (nu "decade"). Cele 144 de cifre de dupa virgula "decad" din PI si formeaza prin socotire 666. 144 este 12 la patrat. Iisus a avut 12 apostoli, Antihristul ii vrea la patrat. Antihristul sufera de megalomanie, el vrea totul dublu sau la patrat. Proorocul mincinos, probabil, va avea 144 de idolatrii in cercul conducator. Cercul are grade, asa cum exista societati esoterice sau masonice cu grade. Nu merg mai departe.... Apoi vine domnul Danut7, care spune ca: ----------------------------- 1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13+14+15+16+17+18+19+ +20+21+22+23+24+25+26+27+28+29+30+31+32+33+34+35+3 6= 666 ------------------------ si decid sa merg mai departe ... Daca societatea esoterica, sau ce-o fi, respectiva are 36 de grade in loc de 33? De obicei masonii au 33 de grade dupa anii Mantuitorului, dar megalomania... si atunci socotind din nou toate gradele incepand cu 1 si pana la 36 = 666 Se completeaza?? dar se poate si mai departe.... Cercul are 360 de grade. Zero semnifica nimic, NEANTUL. Deci 36 grade pt. NEANT. Cercul cu diametrul de unde rezulta PI seamana cu ZERO BARAT, adica nimic, NEANT. Deci societatea secreta sau nu, satanista/esoterica/masonica vizeaza perfectiunea. Are printre simboluri cercul, numarul PI si numarul 216 (6x6x6) (poate si altele). Societatea foloseste o mare retea de calculatoare (socotire->calculare->calculator). Fiara nu e om, ci exact reteaua de calculatoare prin care se va face controlul omului. Proorocul mincinos e seful acestei societati, care va pretinde la inceput ca doreste perfectionarea organizarii lumii. El va fi inconjurat de 144 adepti fideli in toata lumea, idolatrii de pe ultimul nivel, 36, si va incerca prin puterea fiarei, a retelei de computere, sa controleze si sa manipuleze lumea ca aceasta sa decada de la dreapta credinta. ------------------- Ma opresc aici si nu voi merge mai departe. Nu stiu daca interpretarea e adevarata sau nu, si, in cazul ca e adevarata, daca are vreo valoare sau nu. Poate doar sa stim din ce parte va bate "vantul".... Oricum, altceva am vrut sa scot in evidenta, cu mult mai IMPORTANT: solidaritatea noastra in fata unei provocari si ajutorul pe care ni l-am dat reciproc, poate rezolva orice problema oricat de spinoasa ar fi ea. E important sa fim solidari, sa ne dam mana in respect reciproc si sa speram impreuna. Eu va multumesc tuturor, am avut de invatat de la toti si va doresc: "OCHI TREAZ si INIMA VITEAZA!". Domnul fie cu noi! |
Citat:
16 nu se divide cu 6 :) |
Citat:
Si pe vremea sfintilor parinti erau astfel de influente matematice in crestinism, gen pitagorismice sau babiloniene.Modul de aplicare a acestor teorii in extrem in crestinism nu au fost considerate bune. Prin ce am postat eu am vrut sa scot in evidenta asimilarea numarului 666 cu Babilon si modul mistic in care erau atribuite cifrele unor zeitati si entitati.La fel era si in pitagorism , prin matematica s-a ajuns la divinizarea numerelor si la superstitii iesite din comun. |
l-am socotit pe numarul respeciv shi mi-a dat am impresia asha cum este scris:
PIsicutză piSpiSpiS, te-am visat azi noapte-n vis, Te spalam, te pieptănam, funda roshie-tzi puneam, Dară tu te-ai supărat, Pe obraz m-ai zgâriat... -Pisicutză, draga mea De ce esti atat de rea? -Nu sunt rea, dar sunt micutză Ia să-tzi mai dau o labutză. shi iar l-am socotit shi iar mi-a dat altceva deshi e clar acelashi lucru, fie numele fie numarul numelui ei, a superstitziei, 6-6 ca la table: inimă,inimă,inimă ... ah tu n-ai minte deloc : Cantece de petrecere - Trurli, Trurli Printre flori am colindat Ghiocei am adunat Si oricât am cautat Nu te-am aflat Nu te-am aflat Pâna când de dor purtat Florile-am înduiosat Glasul lor am ascultat Pe înserat Pe înserat Mi-a soptit o viorea C-ai sa-mi dai inima ta Trurli, Trurli, draga Te-as ruga pe dumneata Ca sa n-o dai altuia Trurli, trurli, draga Mai departe am fugit Dorul nu mi-am potolit Lacrimi multe-am risipit Si te-am iubit Si te-am iubit Si de gânduri chinuit Printre flori iar am venit Vioreaua n-am gasit S-a vestejit Si a murit Mi-a soptit o viorea C-ai sa-mi dai inima ta Trurli, Trurli, draga Te-as ruga pe dumneata Ca sa n-o dai altuia Trurli, trurli, draga Mi-a soptit o viorea C-ai sa-mi dai inima ta shi iar am socotit shi mi-am gasit minteresul meu de szmeu shi iar am rapit-o pe Ileana Sânziana, pe Mirabela Cosânzeana, pe doamna florilor shi sora Soarelui... shi am inchis-o in turnul... turnul babilonului... shi la apa Babilonului am plâns. |
Citat:
Te uiti intr-o directie gresita. Vorbeam despre ANALOGII. Nu stiu ce intelegi dumneata st te-ai apucat sa divizi numerele sa-ti dea...6. Ti-am aratat ca au o anumita legatura intre ele si probabil nu ai inteles-o. Deci numerele duble din tabla inmultirii: 12, 16, 18, 24 si 36 AU LEGATURA cu NUMARUL 144(cifrele alea de dupa TREI la PI!!!) Astfel: 144/36=4 144/24=6 144/18=8 144/16=9 144/12=12 Mai discutam dar in aceasta perspectiva trbuie sa mai arat un lucru: Uita ce spune IISUS: Matei 13:9 Cine are urechi de auzit, să audă." Matei 13:10 Ucenicii s-au apropiat de El, și I-au zis: "De ce le vorbești în pilde?" Matei 13:11 Isus le-a răspuns: "Pentru că vouă v-a fost dat să cunoașteți tainele Împărăției cerurilor, iar lor nu le-a fost dat. Matei 13:12 Căci celui ce are, i se va da, și va avea de prisos; iar de la cel ce n-are, se va lua chiar și ce are. Matei 13:13 De aceea le vorbesc în pilde, pentru că ei, măcar că văd, nu văd, și măcar că aud, nu aud, nici nu înțeleg. Matei 13:14 Și cu privire la ei se împlinește prorocia lui Isaia, care zice: ,Veți auzi cu urechile voastre, și nu veți înțelege; veți privi cu ochii voștri, și nu veți vedea. Exista si posibilitatea sa-mi pierd timpul de pomana si nimeni sa nu inteleaga nimic din ceia ce vreau sa spun, sa fiu blamat inainte de a arata ce trebuie vazut. Toate cele bune. |
Citat:
|
Citat:
Proverbele 18:13 Cine răspunde fără să fi ascultat, face o prostie și își trage rușinea. - |
Nu inteleg ce legatura are 144 cu 666, sau Pi cu 666;
De la asta trebuie sa incepem. Daca nu vorbesti mai concret si mai clar nu avem noi cum sa intuim la ce te gandesti dumneata. |
Citat:
Postul 61 este al dumitale. Daca l-ai citat in intregime eu am inteles ca l-ai SI citit SI...Inteles. Poi acum o luam de la capat? Ai acolo o sumedenie de piese din acest "puzzle", sau cum io mai spune, PUNELE CAP LA CAP. VEZI CE INTELEGI SI DISCUTAM. Sintem intr-un punct avansat deja. Sa nu o luam de la capat ca si asa primesc bobirnaci de la cei neatenti. O spun fara ironie. Toate cele bune. |
poi e vorba de cârlig,cârlig,cârlig pe evreieshte ar fi bab,bab,bab fara virgule iar pe romaneshte bar,bar,bar cu virgule iar ca cifre ar fi 6 la a 6-a impartit la 6 ... ca daca 12 contzine 3 shi deci 12-3 da 9 atunci 12 impratzit la 2 care da 6 cat din Dumnezeu contzine? poi contzine exact atata Dumnezeu cat ii trebuie unei suprafetze sferice perfecte sa fie egala cu o suprafatza perfecta a unui cub... adica de 6 ori suprafatza unui patrat perfect... sau la volume luat... aluat de farisei shi saduchei... adica ||=||=||... deci cam asta. deshi o dreapta masura trebuie sa existe la orice cantar perfect ca o sfera sa fie egala cu un cub, cumva, la ceva, candva macar... o clipa.
|
666 inseamna sfirsitul evolutiei omenirii
|
eu stiam ca 666 e 999 intors invers. Si te duce cu gandirea la faptul ca 1000 ar fi maximul si ca numaratoarea inversa incepe. Ceva de genu. Dar sa fiu sincer n-am dat prea mare importanta lucrurilor acestora pana acum asa ca s-ar putea sa ma insel si sa insemne altceva
|
|
http://www.getasart.3x.ro/apocalypse.html
aici puteti vedea o lucrare formata dib 13 tablouri--APOCALIPSA ---; |
vor umbla din casa in casa ca sa va zica sa semnatzi, ca sa va fie bine, dar sa nu semnatzi, ca vor sa-l autointroneze pe antichrist care se va autoinscauna cu participarea patriarhului... sa nu semnatzi (ca inseamna shi pushcarie daca votatzi de doua ori dar) ca inseamna shi iad...
cred ca traim chiar astazi acele timpuri... cand oculta socialista in contumacie cu KGB-ul mason incearca sa dea lovitura de stat shi sa fure vointza poporului roman prin manipulare shi minciuna, prin furt shi crime... e o parere shi s-ar putea sa ma inshel... dar nu semnatzi, shi mai ales nu semnatzi de doua ori... ca inseamna pushcarie sau furt chiar daca nu o sa va bage nimeni la pushcarie ca inseamna iad pe viitor! iar mai tarziu cu BNR shi manipularile bancherilor shi oculta masoneriei va vor scapa ei de criza shi o sa zica sa va pecetluitzi ca doar asha e sigur, pe frunte shi pe mana dreapta cu cip sau cu laser ca o sa afirme ca nu va fi vizibil... dar razboiul nu e pentru bani ci e spre distrugerea sufletului, ca al treile razboi mondial nu e pentru bani ci pentru distrugerea sufletului caci diavolul s-a pregatit ca sa ingita sfintzi shi creshtini shi copii sfintzitzi... |
Citat:
deci vor entuziasma vazduhurile shi vor da semne shi minuni ca sa va fie bine... dar sa nu semnatzi!... ca fie intratzi in pushcarie fie o sa ajungetzi in iad... iar daca semnatzi de doua ori e jale... mare... pentru ca vor dezlantzui tocarea patimashe... vor toca pe tot ce se poate citi shi vedea... vor toca nervii pana o sa cedatzi... |
"Numarul numelui fiarei" se refera si la numele antihristului, in latina, greaca si ebraica literele au si semnificatie numerica.
Si sa spunem ca prin absurd numele cuiva semnifica 666.. de ex XXXXXX Lucian-Florin,voi la ce concluze ati ajunge? |
Citat:
|
In traditia ebraica 6 este simbolul creatiei si al cosmosului (steaua lui David) Structura macrocosmosului e formata din cele 3 lumi: informala(angelica), formala subtila si formala corporala, echivalenta cu Deus-homo-natura. Prin alaturarea cuvantului „fiara” la aceste 3 lumi simbolizate prin cifra 6, eu inteleg un rau generalizat care „sfasie” si cuprinde intreaga creatie, manifestat prin:
-„Deus”- lipsa credintei, negarea cunoasterii spirituale -„natura”- distrugerea legii armoniei universale (cataclisme, dezastre naturale etc.) -„ homo”- degradarea umana fizica si sufleteasca. |
De fapt au fost mai multi antihristi insa doar la fostul papa i sa potrivit 666 la numele polonez, intre timp el inainte de a muri a scos din Biblie -incluisv cea BOR- versetul cu cocotarea in fruntea bisericii celei mari - acesta a fost al 8 lea dintre cei 7.
666 a fost si el folosit in Renania (Franta) o scurta perioada de dupa ocuparea Frantei de catre nemti de catre cei care pactizasera cu Hitler (alt antihrist), atunci a fost si interdictia vinzarii si cumpararii dar apoi s-a renntat fiindca au vazut ca cei care nu puteai cumpara emigrau in alte zone e unde putaeu participa la miscarea de rezistenta. versetul spune ca dupa el (papa) va mai fi unul care va avea putina vreme, poate fi papa actual sau poate fi Bin Laden care si el ca si hitler ca si altii (Hitler ,stalin) au chip vorbitor (imagini video) insa cel mai bine chipul miscator cu care omoara pe altii (ordine militare) i se potriveste atit lui Hotler cit si lui Bin laden iar de facut semne mincinoase prin foc din cer ultimul a facut chiar de fata cu un ziarist englez cu vreo 15 ani in urma si care a lasat pe imagini video ordine de inarmare masiva si la vrema potrivita atac masiv asupra lumii (falsul Jihad-necoranic) incepind cu atacul asupra India-care este exact pe directia est cum arata si Daniel. Daca va veni pustiirea locasului sfint din ierusalim (biserica sf mormint) cu mina Greciei (religios) si a Iranului prin trupe (Asiria, etc) deja va incepe razboiul impotriva Ierusalimului si a lui Dumnezeu insusi din partea tuturor popoarelor dupa cum vesteste Zaharia ,Isaia si Daniel. Arabii ideologic si armat, noi doar ideologic-religios, Cu toate astea Dumnezeu va avea de partea Sa 7 arhierei si 10 comandanti (deci vor mai fi si exceptii) iar daca va incepe razboiul el va dura pina la urgia justitiara vestita si in VT ceva mai detaliat. Deci nu va mai fi timp de alte 666 si noi ordini mondiale ci doar de ordinea lui Dumnezeu care va aduna laolalta toate popoarele si va imparati personal pe tot pamintul prin inchinarea catre un singur Domn si un singur Nume (Zaharia 14). Deci se pare ca este riscul sa luptam in prima faza chiar impotriva lui Dumnezeu in momentul cind va veni El si sfintii sai sa implineasca profetiile si sa realizeze Imparatia sfintilor pe pamint (prin darimarea uriasului orinduirilor si prin realizarea unei singure religii unice.) |
Al treilea sase
Cele trei cifre ale fiarei nu se talcuiesc cu ajutorul stiintelr.
Se pun una langa alta...cu intelepciune. Nu va scriu de la mine... Sfarsitul lumii si inceputul ei, Alfa si Omega, Dumnezeu. Caci Dumnezeii (traducere directa) a facut lumea. In prima zi Unul Dumnezeu a facut cerurile si Unul Dumnezeu pamantul. Si El este Unul pentru fiinte. Tot ce urmeaza in creatie in urmatoalrele sase zile, sunt facute parte in cer (in cele nevazute), si parte pe pamant (cele vazute), precum in cer asa si pe pamant. Cu atentie a se citii creatia. Sunt 2 de sase, unul al pamantului, si unul al cerului. Al treilea il face...omul. Omul in loc sa implineasca in creatie, el, omul, creeaza, si a reusit deja sa faca multe. Are lumina in propria casa? Ultima creatie a omului va fi insasi viata din nimic. Ce este clonarea? De ce un miel clonat? Totusi cine se va naste astfel, ca urmeaza!? Cand scrie in Cartea Adevarului, ca nu se poate vinde fara numarul fiarei, asa este! Se vede cifra clar si nu o credeti acum, dar ea fiara va prinde putere, si atunci nu va fi indurare pentru trup. Si Fiul si-a vazut crucea(trupul), a luat-o si a dus-o. Si Fiul a luat vin, a baut apa din el, si taria vinului (sangele) a lasat-o in lume. Aici ma odihnesc... Aici ma odihnesc... |
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:38:39. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.