![]() |
Citat:
|
Citat:
Am inteles punctul de vedere al acelora pe care acest chip nu-i intereseaza Ma intreb totodata cine are interes sa bagatelizeze acest chip?!? |
Citat:
Cam agresiv tonul dupa concediu... Avem totusi liberul arbitru si in ceea ce priveste temele de discutie. Nu este obligatoriu sa participe cei, care nu sunt interesati de subiect. |
Citat:
si daca Obama nu e membru al forumului inseamna ca putem sa trancanim despre el verzi si uscate?! ciudate etaloane, ca-n povestea aia cu ocaua mare si ocaua mica... iar discutia/ teama asta vis-a-vis de microcipuri este ca-n povestea cu drobul de sare, a lui Creanga. Sanatate si minte intreaga tuturor! O saptamana cu spor! :1: |
Citat:
Nici o grija, dorm foarte bine, ca nu am probeme din astea sa ma terorozeze. Pai cum cine incearca sa bagatelizeze cipul? Este deja o bagatela, nu e nevoie sa fie bagatelizat! :24: |
Citat:
O spun alti sfintii (cononizati) si parinti induhovniciti. Din pacate sunt multi pe aici care i-au aceasta problema in ras si care privesc lucrurile cu prea mare usurinta. Si multi pe foarte fideli legilor acestei lumi care sunt puse de oameni pentru oameni. O a apara legi ce o sa de-a dreprului tatalui sa curveasca cu fica sa si fiului sa curveasca cu mama sa si fratelui cu sora sa (spre bucuria lor). In multe state deja femeile au dreptul sa faca avort (acest lucru fiind legiferat), iar in altele homosexualii au dreptul sa se casatoreasca legal. Aceste drepturi sunt date de oameni, pentru a-si putea indreptati fiecare pacatele sale, insa legile acestea facute de om pentru om nu sunt date de Dumnezeu. Vor aparea tot mai multe legi care sa serveasca fiecaruia dupa poftele sale, insa cuvintele Domului raman aceleasi pana la sfarsitul veacului. |
Cei care sunt crestini ar trebui sa se informeze foarte bine cum stau lucrurile in legatura cu microcipul, ce legi ne pot apara interesele si cum ne putem pregati duhovniceste pentru a face fata situatiei in cazul in care ne va fi pusa la incercare credinta. Caci cuvintele Apocalipsei ( cap. 13-14) se vor adeveri treptat.
In zilele noastre nu prea mai au curaj multi sa mai spuna adevarul. Marturisitori se vor chema cei care vor spune adevarul despre cip si il vor refuza asumandu-si anumite riscuri. Exista din pacate duhovnici cu pretentii, precum parintele Cleopa si parintele Arsenie Papacioc etc., de la care crestinii ar fi asteptat niste explicatii mai mature in aceasta privinta. Au gresit oare din nestiinta sau cu buna stiinta? Caci in mod clar explicatiile dumnealor in aceasta privinta sunt eronate. In loc sa ne facem partasi la lucrarea satanei, am putea sa ne aparam civilizat si legal drepturile. Crestinul trebuie sa spuna si NU arunci cand drepturile ii sunt incalcate. Nu trebuie sa ne lasam impresionati de oameni cu nume mari - ne sfatuieste un duhovnic grec. In aceste vremuri ei sunt santajati si pot cadea in ispite si ei. Problema legata de microcip este o problema de viata si de moarte duhovniceasca. Cuvintele Apocalipsei dau marturie despre aceste lucruri. Explicatiile date acolo sunt clare. E vorba despre un numar de om al carui semn va fi 666. Nu vom putea spune ca nu am stiut. Daca ne prefacem ca n-am stiut si vrem s-o ducem bine doar in aceasta, nu vom scapa de pedeapsa. |
Corectez ultima fraza:
Daca ne prefacem ca n-am stiut si vrem s-o ducem bine doar in viata aceasta, acceptand pactul cu Antihrist, nu vom scapa de pedeapsa. |
Citat:
Cand zice aceste lucruri Parintele Cleopa spune ca asa zice Sfantul Andrei al Cezareei! Explicatia Sfantului. Andrei al Cezareei despre semnul fiarei este una destul de reala. Normal ca omul se va intuneca la minte ca altfel nu se pot intampla lucrurile acestea. Daca noi am fi fost niste crestini in adevaratul sens al cuvantului, Dumnezeu ar mai fi amanat aceste vremuri, dar noi insa n-am stiut sa traim cuvincios asa cum i se cade sa traiasca adevaratului crestin. Sfantul Andrei al Cezareei mai spune: „Despre numele cel murdar al lui Antihrist si despre talcuirea numarului precum si despre altele ce s-au scris despre acela, vremea le va descoperi si experienta celor intelepti... dar nu a binevoit harul dumnezeiesc sa se scrie in dumnezeiasca carte numele lui cel pieritor. Insa cercetand cu ratiunea, cu adevarat multe nume se pot afla“... Dar si ceea ce spune Sfantul Lavrentie de Cernigov poate fi la fel de real. Si cea ce spune cuviosul Paisie Aghioritul deasemenea. Si ceea ce spune Sf. Ioan de Kronstadt. La fel si ceea ce spune Sfantul Sfintit Mucenic Ipolit, papa al Romei. Acesti patru Sfinti Parinti vorbesc lamurit pe tema (semnului fiarei) la care se mai adauga proorociile si altor parinti. |
Citat:
In schimb tu ma ataci pe mine, pe motiv de Obama. Ai inteles acum la ce ma refer, cand spun ca trebuie sa respectam regulamentul forumului si sa nu atacam persoanele? |
Citat:
|
Citat:
|
Nu am criticat intreaga activitate a parintelui Cleopa si nici a parintelui Arsenie Papacioc Departe de mine acest gand. Am citit scrierile dumnealor. Nu-mi place modul cum au tratat aceasta problema atat de importanta pentru noi toti. Si nu-mi place pentru ca-i lasa loc si lui Antihrist sa-si faca jocul. Una e sa spui adevarul asa cum este si alta e sa umbli cu jumatati de masura, lasand lumea sa creada ca nu e asa de grav sa te insemnezi cu 666, in ciuda avertizarilor din Apocalipsa.
Oamenii ii citeaza cu incredere pe duhovnicii care se conformeaza cerintelor actuale si pun sub semnul intrebarii spusele celor care au spus adevarul intr-o forma mai transanta, mai explicita:Paisie Aghioritul, Lavrentie de Cernigov etc. In aceste vremuri, tacerea in aceasta privinta nu mai este de aur. Tacerea in aceasta privinta devine un pacat, asa cum sublinia Sfantul Teodor Studitul. Daca admitem ca ne confruntam cu o problema serioasa, o tratam ca atare. Daca o bagatelizam, intram in jocul lui Antihrist si noi. Si vai de sufletul nostru va fi. |
Cip
Nu stiu daca s-a mai discutat despre problema asta.
Dar se pare ca ne ascundem dupa degete, fatarnicia noastra e evidenta. Si ma refer in special la mine. Vorbim despre cipuri dar zilnic vorbim la telefonul mobil. Un prieten de la o firma de telefonie mobila imi spunea ca cei de la firma pot sa asculte ce se vorbeste in apropierea telefonului mobil la care nu vorbesti si il ti deschis pe masa. Si spunea ca si atunci cand e inchis tot se poate asculta ce se intampla in jurul telefonului. Sincer nu stiu daca e adevarat ce mi-a spus. Dar cred ca este posibil. Cartela de telefon contine cip cu care poti sau vei putea fi localizat, desi nu stiu cat conteaza, http://www.go4it.ro/stire/3518402/Ca...ipuri-GPS.html dar noi ne facem probleme pentru pasapoarte, de care putem sa nu avem nevoie, de permise de conducere cu cip, la care tara noastra draga a aderat, singura din Europa sau aproape, bineneteles, sau altele, cand de fapt un cip il tinem la ureche zilnic. Care dintre noi a avut curajul sa spuna NU telefonului mobil? Care dintre noi a avut puterea de a merge personal si a discuta fata in fata cu cel caruia putea sa ii dea un telefon sau mai rau sa ii trimita un mesaj? Motive stiu ca aveti multe sa imi dati , dar nu merge. Parca incepe sa imi devina din ce in ce mai drag telefonul fix din hol, chiar si cel dotat cu un mic robotel care sa iti preia mesajele, ca, de, suntem intro lume moderna. Doamne ajuta. |
Citat:
Apreciez dealtfel la Laurentiu, ca face unele conexiuni... Mirela, motivele tale de a-l sustine pe Obama nu sunt si ale mele/noastre caci noi suntem de partea cealalta a oceanului. Gasesc ca este frumos din partea ta sa-l sustii pe presedintele tarii in care te afli, dar asta nu obliga in rest pe nimeni. |
DARIUS,
Una e sa vorbesc la un telefon mobil cu cartela continand un cip care NU are nimic de-a face cu identitatea mea si alta e sa stiu ca ma identific cu un numar al carui semn este 666. Ni se cere sa respectam doar cuvintele Apocalipsei. Ni se cere sa nu ne insemnam noi cu 666. Nimic mai mult. Ca au fost puse coduri de bare pe majoritatea produselor pentru a ne obisnui treptat cu acest demers, e adevarat. Apocalipsa, capitolele XIII-XIV se refera strict la persoana umana. Ne trebuie, e adevarat, mult ajutor de la Dumnezeu pentru a lupta in primul rand cu noi insine. |
Citat:
Ai dreptate. La noi crestini ortodocsi romani nu exista acea unitate in duh cum este la crestinii ortodocsi greci. Ati vazut cand s-a cerut sa nu mai fie mentionata apartenenta religiei/confesiunii pe buletinele credinciosilor greci. Peste 1 milion de ortodocsi greci au iesit impreuna cu patriarhul pe strazile Atenei sa protesteze impotriva acestui lucru. Plus nu mai vorbesc despre sutinerea biserica de catre stat. La greci certificatul de casatorie si nu numai se elibereaza de catre biserica. |
Citat:
În prealabil postat de antoniap http://www.crestinortodox.ro/forumac...s/viewpost.gif Nu am criticat intreaga activitate a parintelui Cleopa si nici a parintelui Arsenie Papacioc Departe de mine acest gand. Am citit scrierile dumnealor. Nu-mi place modul cum au tratat aceasta problema atat de importanta pentru noi toti. Si nu-mi place pentru ca-i lasa loc si lui Antihrist sa-si faca jocul. Una e sa spui adevarul asa cum este si alta e sa umbli cu jumatati de masura, lasand lumea sa creada ca nu e asa de grav sa te insemnezi cu 666, in ciuda avertizarilor din Apocalipsa. Oamenii ii citeaza cu incredere pe duhovnicii care se conformeaza cerintelor actuale si pun sub semnul intrebarii spusele celor care au spus adevarul intr-o forma mai transanta, mai explicita:Paisie Aghioritul, Lavrentie de Cernigov etc. In aceste vremuri, tacerea in aceasta privinta nu mai este de aur. Tacerea in aceasta privinta devine un pacat, asa cum sublinia Sfantul Teodor Studitul. Daca admitem ca ne confruntam cu o problema serioasa, o tratam ca atare. Daca o bagatelizam, intram in jocul lui Antihrist si noi. Si vai de sufletul nostru va fi. Ai dreptate. La noi crestini ortodocsi romani nu exista acea unitate in duh cum este la crestinii ortodocsi greci. Ati vazut cand s-a cerut sa nu mai fie mentionata apartenenta religiei/confesiunii pe buletinele credinciosilor greci. Peste 1 milion de ortodocsi greci au iesit impreuna cu patriarhul pe strazile Atenei sa protesteze impotriva acestui lucru. Plus nu mai vorbesc despre sutinerea biserica de catre stat. La greci certificatul de casatorie si nu numai se elibereaza de catre biserica. Ce vrei sa spui laurentiu? Ce vrei sa spui antonia? |
Citat:
În prealabil postat de mirelat http://www.crestinortodox.ro/forumac...s/viewpost.gif pai daca iti e simpatic, macar ptr asta nu ar trebui sa tolerezi ceea ce se spune la adresa lui pe acest topic/ forum. acum ai inteles ce am vrut sa spun?:39: Fetelor: Obama - fiecare emigrant fara acte in USA spera ca noul presedinte sa-i dea acte. Nu se stie daca e asa sau nu, ce se va intimpla, insa emigrantii refugiati in specil din tarile sud mericane, nu au actele in regula acolo. Asta e marea speranta pentru multi emigranti si romani, care sint acolo, dar trebuie sa-si clarifice situatia cu actele. Deci, pina cind Obm nu va spune :uite n-am s-o fac, toti emigrantii de acolo fara acte si nu numai , il vor sustine. Daca el va spune: da, toti refugiatii vor avea acte in regula, atunci va fii si mai imbratisat. Este situatia multor romani in joc. Diferenta de canada: in canada nu intri daca n-ai actele in regula, deci canadienii sint liter de lege, vrei sa vii aci, vrem sa stim cine esti mai intai. Si in felul asta nimeni nu ridica in slavi pe nimeni, pentru ca ai actele tale, in regula, iti vezi de viata ta s.a.m.d. Urez tuturor emigrantilor fara acte sa obtina viza multvisata cu aceasta ocazie.:3: |
A doua viziune a Staretului Antonie*
Intai de toate, tot felul de catastrofe tehnologice. Sistemul de viata creat de om este, in esenta, satanic si, pentru ca vine in contradictie absoluta cu legile lui Dumnezeu, va incepe incetul cu incetul sa se distruga. Vor cadea avioane, se vor ineca corabii, vor exploda centrale atomice, uzine chimice. Si toate acestea pe fundalul unor fenomene naturale, care se vor intampla pe tot pamantul, dar mai ales in America. Uragane de o forta nemaivazuta, cutremure de pamant, secete nemiloase si, invers, ploi torentiale, ce vor aminti de potop. Va fi stearsa de pe fata pamantului Sodoma contemporana- New York-ul. Nu va ramane fara rasplata nici Gomora- Los Angeles-ul. Se pare ca greu va fi de gasit pe pamant un loc unde omul se va simti linistit, in deplina siguranta. Omul isi va gasi linistea numai nadajduind in Dumnezeu, pamantul nu il va mai putea ocroti. Cele mai grele urmari ale dezlantuirilor naturii le vor avea de suportat orasele, pentru ca ele s-au rupt cel mai mult de ea. Un singur turn babilonian distrus, o casa contemporana, un bloc si iata - sute de morti fara pocainta, fara impartasanie, sute de suflete pierdute. Aceste case construite pe pari, care sunt, in esenta, niste sageti ce au strapuns pamantul, ca si cum s-ar indrepta incolo, catre iad; ele le vor aduce oamenilor moartea grozava sub ruine. Si cel care va ramane in viata ii va invidia pe cei care au murit intr-o clipa, pentru ca soarta lui e si mai inspaimantatoare- moartea de foame si prin asfixiere. Orasele vor prezenta o priveliste groaznica, chiar si cele ce vor fi ferite de o distrugere capitala, lipsite de apa si electricitate, caldura si aprovizionarea alimentara. Vor aminti de niste imense cosciuge de piatra, atat de multi oameni vor muri. Bande de ticalosi vor savarsi rautati, chiar si ziua. In orase va fi greu sa te deplasezi, iar noptile oamenii se vor strange in grupuri mari, ca impreuna sa incerce sa ajunga pana in zori. Rasaritul soarelui va anunta nu bucuria unei zile, ci mahnirea necesitatii de a trai si aceasta zi. Nu trebuie sa credeti ca la sat va domni linistea si bunastarea. Otravite, slutite, arse de seceta sau inecate de ploi, campurile nu vor mai da roadele trebuincioase. In vite vor da molime nemaivazute si oamenii, nemaifiind in stare sa le ingroape le vor lasa sa se descompuna, otravind aerul cu niste miasme groaznice. Taranii vor suferi din cauza atacurilor orasenilor, care, in cautare de hrana, se vor imprastia prin sate, gata sa omoare omul pentru o bucata de paine! Da, pentru acea bucata pe care acum nu o pot inghiti fara condimente si sosuri, vor fi varsari de sange. Canibalismul va fi un fenomen frecvent; primind pecetea Antihristului, omenirea va sterge toate hotarele moralitatii. Si pentru sateni noaptea va fi un timp al groazei, pentru ca anume noaptea se vor intampla cele mai crunte jafuri. Dar trebuie nu doar sa supravietuiesti, ci si sa pastrezi averea pentru lucru, altfel amenintarea mortii de foame va fi o realitate. Insisi oamenii, la fel ca in oras, vor fi vanati. Dintr-o parte, va parea ca s-au intors vremurile de dinainte de potop. Dar nu. Pe atunci, asupra lumii, dainuia cuvantul lui Dumnezeu: “Cresteti si va inmultiti“. Deci, multi din Sfinti, cati se vor afla atunci, la venirea spurcatului Antihrist, vor varsa rauri de lacrimi, cu suspine, catre Dumnezeu Cel Sfant, ca sa se mantuiasca de balaur si, cu mare sarguinta[COLOR=red], vor fugi în pustietati, in munti si in pesteri, cu frica se vor ascunde.[/COLOR] Si isi vor presara pamant si tarana pe capetele lor, rugandu-se noaptea si ziua, cu multa smerenie. Si li se va darui lor aceasta, de la Dumnezeul Cel Sfant, si-i va povatui pe dansii Darul Duhului Sfant in locuri hotarate, si se vor mantui[COLOR=red], fiind ascunsi in gauri si in pesteri,[/COLOR] nevazand semnele si infricosarile lui antihrist. Caci celor ce au cunostinta, cu usurinta le va fi cunoscuta venirea lui. Iar celor ce isi au mintea de-a pururea la lucruri lumesti și iubesc cele pământesti, nu le va fi cunoscută venirea acestuia. Caci, cel ce de-a pururea este legat cu lucruri lumesti, macar daca ar si auzi, tot nu crede, ba il si uraste pe cel ce i-ar spune despre venirea lui Antihrist. Pentru aceasta Sfintii se intaresc in credinta spre a scapa, ca toata invaluirea si grijile vietii acesteia le-au lepadat. Spune Sfantul Efrem Sirul Gasiti-va de acum un loc la munte unde sa va retrageti in vremurile ce vor veni. |
Nu te supara...stii cumva de unde este acest Staret Antonie.. Mai traieste?
|
Citat:
Pe de alta parte, exista o diferenta intre a sustine pe cineva si a protesta impotriva unor injurii aduse cuiva pe nedrept. In cazul nostru, nu prea am vazut pe acest forum propaganda pro-Obama, ci doar cateva voci, intre care si a mea, care au spus ca nu e drept sa arunci tot felul de minciuni scornite de cine stie ce nebuni. Asta nu inseamna ca il sustii pe Obama din diferite motive, ci ca doar te zgarie la ureche ineptiile debitate cu nemiluite de catre unii. Plus: poate oi fi eu mai putin informata, dar care e legatura dintre 666 si cipurile astea de care va temeti ca de nu stiu ce? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Mi-a placut mult cuvantul PF Daniel rostit ieri la predica;
Nu ar trebui sa ne temem de criza financiara ci de criza umanitara. :2: |
In calitate de crestin, trebuie sa ma ingrijoreze cuvintele din Apocalipsa, cap. XIII- XIV, care se adeveresc treptat. Daca suntem crestini, ne pasa de faptul ca printr-o tehnologie avansata suntem nu numai supravegheati indeaproape, ci si inrobiti lui Antihrist. Nu am nimic cu aceasta tehnologie atata timp cat nu-mi incalca drepturile mele de crestina.
Vrea Guvernul Mondial sa ma supravegheze si sa stie tot ce fac - nicio problema! Sa inventeze o alta tehnologie, care sa nu ma afecteze pe plan duhovnicesc. Caci daca in Apocalipsa se spune clar sa nu ne insemnam cu 666, apoi nu e cazul sa facem invers. Ne indreptatim pe pielea noastra si cu consecinte grave asupra mantuirii noastre. |
Am aflat ca in Forul Ortodox Roman se discuta despre necesitatea unei legi care sa apere drepturile crestinilor in aceasta privinta. Ar fi bine ca in cazul in care se ia hotararea de a se strange 100 000 de semnaturi in vederea propunerii unei legi, sa fim pregatiti pentru a o sustine. Cred ca o astfel de propunere ar trebui incurajata si prin intermediul acestui forum ortodox. Intr-un mod civilizat, ne putem apara si noi drepturile. Nu cred ca trebuie sa asteptam ca ierarhii sa faca primul pas. Suntem datori in fata constiintei noastre de crestini sa incercam sa ne aparam credinta intr-un mod demn si civilizat. ,,Lupta poate fi comuna, dar judecata va fi particulara." - spunea un mare duhovnic.
|
Citat:
Iata aici mai multe informatii despre ce inseamna acest cip http://victor-roncea.blogspot.com/20...nsemnarea.html si aici http://www.razbointrucuvant.ro/2009/...n-microcipuri/ Se pare ca sarbii au reusit ca impiedice introducerea noilor pasapoarte. sper sa se intample si la noi asta. nu mai stiti nimic de lista aceea de semnaturi? sau ar trebui sa o initiem noi? stie cineva cum se procedeaza? |
Ai dreptate, trebuie sa facem ceva in aceasta privinta trebuie intocmita o petitie!
Trebuie sa facem o petitie aici: http://www.petitieonline.ro/ ...Nu stiu exact cum se procedeaza o sa ma uit sa vad. |
Pentru potolirea spiritelor rau incinse pe acest topic
Iata ce ne sfatuieste ca un parinte spiritual adevarat al neamului romanesc parintele arhimandrit Iustin Parvu in privinta pasapoartelor electronice pe care Romania s-a angajat sa le introduca de la 01.01.2009, MUCENICIE si iar MUCENICIE pentru a evita sa fim stantati precum turmele de oi si vite ce trebuie supravegheate sau duse la abatoare:
[COLOR=#ff0000]Este vremea muceniciei![/COLOR] [COLOR=#ff0000]Luptați până la capăt! Nu vă temeți![/COLOR] Iubiți fii ortodocși ai acestui neam Cu multă durere și îngrijorare vin să vă adresez aceste cuvinte, pentru care mă simt dator în fața lui Dumnezeu și conștiința și inima nu mă lasă să trec nepăsător pe lângă acest val primejdios care s-a ridicat să înghită toată suflarea omenească, chiar și pe cei aleși, de este cu putință. Nu în calitatea mea de biet monah, ascuns într-un vârf de munte, era să vă aduc la cunoștință aceste pericole ce se ivesc asupra Bisericii lui Hristos, în primul rând, ci a arhipăstorilor, mai marii acestei Biserici. Dar dacă ei trec aceste lucruri sub tăcere, având preocupări mai de seamă decât are acest popor, eu nu pot să trec cu vederea glasul vostru, al celor care ați rămas credincioși cuvântului Evangheliei lui Hristos, ați așteptat și mi-ați cerut cuvântul în privința acestor realități dureroase în care ne aflăm.De aceea, fiii mei, vin și vă spun că a sosit ceasul să-L preaslăvim pe Fiul lui Dumnezeu, Iisus Hristos, singurul Dumnezeu adevărat. Nu credeam că voi trăi să văd și eu începutul acestor vremuri de durere, apocaliptice - dar iată că mânia lui Dumnezeu a venit mai degrabă asupra noastră, pentru toate păcatele și fărădelegile pe care le-am săvârșit. Și văd cum bieții oameni nu sunt pregătiți să facă față acestor capcane ale vrăjmașului, a cărui nouă lucrare acum este să pecetluiască sufletele voastre cu semnul Fiarei - 666. Toți am citit Apocalipsa și înfricoșătoarea profeție - scrisă cu 2000 de ani în urmă: „Și ea(fiara) îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei“(Apoc. 13:16-17). [COLOR=#000080]Vremea în care ne aflăm acum este premergătoare acestei profeții. Prin lege, prin ordonanță de guvern, românii sunt obligați să se încadreze într-un plan de urmărire și supraveghere la nivel național și mondial, proiect care le răpește de fapt oamenilor libertatea[/COLOR]. Românilor li se cere să-și pună pe pașapoartele și permisele auto acest cip biometric ce conține amprenta digitală și imaginea facială. Poate pentru mulți dintre dumneavoastră acest cip pare un lucru nesemnificativ, dar în spatele acestui sistem de însemnare a oamenilor, de codare și stocare a datelor de identificare se ascunde o întreagă dictatură, un întreg plan demonic, prin care de bună voie îți vinzi sufletul diavolului. Însemnarea oamenilor, ca pe vite, este primul pas al unor alte măsuri luate pentru controlul absolut al ființei umane. Dragii mei, după cum proorocesc Sfinții Părinți, primirea acestui semn este lepădarea noastră de credință. Să nu credeți că putem sluji și lui Dumnezeu și lui mamona. Nu, dragii mei, nu primiți acest însemn diavolesc care vă răpește ceea ce vă aparține prin moștenire de la Dumnezeu, dreptul la identitate, dreptul la unicitate și originalitate, al fiecărei ființe umane! Trebuie să vă apărați acest drept de la Dumnezeu, chiar de ar fi să plătiți cu prețul vieții voastre. În zadar câștigați cele ale lumii, dacă vă pierdeți sufletele voastre și ale copiilor voștri, pentru că Sfinții Apostoli ne spun clar „se cuvine să ascultăm de Dumnezeu mai mult decât de oameni”. De aceea vă spun: este vremea muceniciei! După părerea mea ne aflăm în vremurile în care singura cale de mântuire este mucenicia. De-abia acuma este momentul să mărturisim cu propria noastră viață, până acum ar fi fost o risipă de energie. Din păcate noi nu avem un tineret ortodox la fel de riguros ca cel al grecilor, al nostru este mai evlavios, ce-i drept, dar și mai lipsit de vlagă și de reacție. Se știe foarte bine cât de curajos au reacționat grecii dar și sârbii, când au protestat împotriva acestor cipuri și a sistemului însemnării și controlului total al identității. Tinerii lor au fost formați de mici în duhul acesta patristic, atât în familiile cât și în școlile lor - ei au noțiuni de Vechiul Testament, de Noul Testament; din tată-n fiu s-a predat această tradiție patristică. De pe timpul comunismului încoace noi am dovedit că rămânem constanți slugi altora, uitând de curajul și demnitatea românilor de altădată. Toate popoarele vecine au încercat să scape de comunism, să-și impună cumva neatârnarea - și au reușit într-o măsură oarecare. Dar România, care a fostcel mai crunt lovită de fiara comunistă, al cărei popor a îndurat cele mai cumplite crime și decimări în lagăre și deportări, a ajuns astăzi putregai. La noi în biserică situația este destul de anevoioasă deoarece credincioșii nu sunt destul de informați cu privire la aceste provocări ale lumii de azi. [COLOR=#000080]La noi, bietul român, dacă îl măgulești un pic, nu mai ține cont de nici o normă evanghelică.[/COLOR] El este vinovat numai prin neștiință deoarece dacă el n-are câtuși de puține cunoștințe de la biserică, de la școală, din familie, din societate - ignoranța e cuceritoare. [COLOR=#000080]Pentru că el are un text în capul lui: „supuneți-vă mai marilor voștri”; la el trebuie să meargă textul. Păi, pe noi nu ne acuzau în pușcărie, folosindu-se cu viclenie de textul scripturistic, așa cum fac și sectarii?- „Voi ați fost încăpățânați măi, voi ați fost răzvrătiți, n-ați ascultat de cuvântul Evangheliei - păi, ce creștini mai sunteți voi? Voi vă pierdeți viața zadarnic”. Așa încercau să ne reeduce comuniștii roșii de atunci, si tot astfel fac acum cu poporul nostru comuniștii de azi îmbrăcați cu haine albe.[/COLOR] Se vrea și se încearcă o desființare a sacrului prin relativizarea valorilor fundamentale, a adevărului de credință prin ecumenicitate, se vrea înregimentarea și uniformizarea pe model ateist a copiilor noștri. Dacă îi spui acum unui cetățean care are cinci copii în casă - „Măi, nu mai lua buletinul sau pașaportul” - păi el nu înțelege. „Păi, părinte, eu ce le mai dau de mâncare”? Și-l pui în fața acestei situații grele. Suntem noi dispuși ca Brâncoveanu de altădată să facem sfinți din copiii noștri? Nu suntem pregătiți. Și atunci cine poartă toată această vină? Nu noi, biserica? Nu noi, mănăstirile, care suntem în fața altarului avem datoria să spunem oamenilor adevărul și să-i prevenim la ceea ce-i așteaptă pe mâine? [COLOR=#000080]Dar în protopopiate nici vorbă să se pună o astfel de problemă, ești respins, ești catalogat naiv și depășit - ba chiar mai face și glume pe seama ta. [/COLOR]Deci dacă preotul nu are habar de lucrurile acestea, atunci ce să mai spui de bietul credincios care săracu’ de-abia deschide Biblia de două trei ori pe an, sau doar o dată-n viață? Vina este de partea tuturor celor ce răspund de educația și formarea acestui popor - de la învățători, profesori până la preoți și miniștri. Vă cer, așadar, în numele Mîntuitorului Hristos, Care a spus „Oricine va mărturisi pentru Mine înaintea oamenilor, mărturisi-voi și Eu pentru el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri. Iar de cel ce se va lepăda de Mine înaintea oamenilor și Eu Mă voi lepăda de el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri.” (Matei 11: 32-33),[COLOR=#ff0000] să cereți autorităților române să abroge legile care permit îndosarierea și urmărirea electronică a creștinilor, renunțarea la libertatea cu care ne-am născut. [/COLOR] Dar o să primim plata păcatelor noastre, moartea, osânda noastră, care să nu fie, ferească Dumnezeu, de răscumpărat. Pentru că Hristos Și-a vărsat sângele o dată pentru tine.[COLOR=#000080]Ei bine, poporul acesta, prin fruntașii săi, s-a ticăloșit până la culme, prin trădarea tradițiilor și credinței strămoșești. [/COLOR]Iar noi am refuzat această răscumpărare prin neprezentarea acestor adevăruri scripturistice; am fost deseori absenți din fruntea micii oștiri a Adevărului. Să rezidim neamul acesta! Dar nu vom putea izbândi lucrul acesta dacă nu ne vom rezidi fiecare în parte sufletele noastre. Să ne pocăim și să ne punem cenușă în cap, ca să ne dea Domnul harul și puterea de a primi mucenicia. Va trebui să creăm mici fortărețe, mici cetățui de supraviețuire, la sate, acolo unde mai sunt încă oameni care pricep și își amintesc Rânduiala, unde să avem pământul nostru, școala noastră - în care să ne creștem copiii în duhul aceasta ortodox, să avem spitalele și moașele noastre. Copiii încă de la naștere trebuie protejați - pentru că, după cum vedeți, vor să implanteze acest cip pruncului la naștere. [continuare in postul urmator] |
[continuarea postului precedent]
continuarea scrisorii publice a parintelui arhimandrit Iustin Parvu: Fiecare este dator să-și mântuiască sufletul. [COLOR=#000080]Fiecare să se intereseze și să vadă că ne aflăm în fața unui moment de cumpănă în care ai de ales: să-ți pierzi sufletul sau să-ți salvezi sufletul. Cel care nu s-a interesat până acum, nu e târziu încă să afle și să se dumirească.[/COLOR] Acum e timpul jertfei, prin vorbărie și prin conferințe nu mai facem nimic. Să te duci, române drag, fără frică, direct spre vârful sabiei, ca străbunii noștri cei viteji, să te duci ca o torpilă japoneză, să mori în brațe cu vrăjmașul!Acum suntem exact ca în arena romană cu fiare sălbatice - stai aici în mijlocul arenei și aștepți, ca și creștinii de odinioară, să dea drumul la lei. [COLOR=#000080]Așteptați să fiți sfâșiați, rupți, altă scăpare nu mai e! Lupta este deschisă. Luptați până la capăt! Nu vă temeți! Așa cum a început creștinismul, așa va și sfârși - în dureri și în suferință. [/COLOR]Pecetluiți creștinismul cu mucenicia voastră! Iubiți frați întru cinul îngeresc și întru slujirea preoției, fac un apel către frățiile voastre să întăriți acest text cu semnătura proprie, în numele mănăstirii și parohiei pe care o păstoriți. Mănăstirea Petru Vodă, 14 Ianuarie 2009 Arhimandritul Justin PârvuCuvioșii Mucenici uciși în Sinai și Raith Deci, nu trebuie sa ne fie indiferenta introducerea acestui pasaport sub motive puerile de genul "eu n-am facut nimic rau si deci n-am nimic de ascuns supravegherii prin cipurile incluse in noile pasapoarte. Trebuie sa ducem o lupta pe viata si pe moarte impotriva acestor abuzuri impotriva libertatii cu care ne-a inzestrat Dumnezeu inca de la nasterea noastra, abuzuri care inseamna unul dintre primii pasi spre supravegherea cu ajutorul chipurilor [cipurilor]implantate in frunte sau in mana dreapta. Atentie, deci, celor care nu le acordati o importanta deosebita: sarbii si grecii, prin ajutorul Bisericilor lor Ortodoxe au evitat introducerea acesui tip de pasapoarte in tarile lor, asadar...se poate sa evitam si noi, romanii, cei atat de dezbinati, aceste pasapoarte cu rol de supraveghere permanenta a noastra, in felul in care sunt supravegheate doar dobitoacele. Astfel ne trateaza pe noi, oamenii, stapanii masoni ai acestei lumi f. rau indobitocite. Romeo |
Dom-le pasaportul zis biometric are de fapt un cip care e citit cu unde radio unde sunt trecute datele personale ale purtatorului.
Este ceva similar cu cardurile de acces in institutii publice. Nu vad nicio problema. Este adevarat ca parintele Justin Parvu a zis asa ceva dar alti parinti nu au zis. Ia duceti-va si intrebati pe parintele Arsenie Papacioc sau pe parintele Mina Dobzeu sau pe parintele Adrian Fageteanu sa vedeti ce zic si ei. |
Frate, NU INTELEGI ca, cu AJUTORUL CIPULUI, anumite persoane care stau in fata unui monitor pot sti oricand locul in care te afli. Oare de ce le-ar trebui sa stie asa ceva? De ce niste "destepti" sa aiba dreptul sa ne supravegheze pe noi? Gandeste-te la asa ceva.
DE CE SA FII SUPRAVEGHEAT CA ORICARE ANIMAL avand cipul implantat? Dupa cip vor urma si altele, care te apropie din ce in ce de momentul culminant al apostaziei, implantarea cipului in frunte sau mana dreapta, cip fara de care nu vei putea sa cumperi si sa vinzi nimic. Iar daca acel cip va avea doar un mic defect si va inceta sa functioneze, va determina scurgeri purulente pentru cel implantat. Fa cum crezi si cum te duce mintea la o adica, dar nu mai corupe si pe altii... Caci aceasta corupere e la randul ei indemn spre un pacat de moarte pecetluirea. |
Citat:
Paranoia nejustificata! In rest, nici mie nu-mi place ideea, din principiu. Pare foarte securist... |
Citat:
Prin inmagazinarea amprentei digitale se presupune deja ca voi devenii un infractor. Mi se face deja un dosar inainte sa fi facut ceva. Tie ti se pare corect? Apoi urmarirea devine si mai stricta decit este, oricare miner de use putind avea un scaner de citire a amprentei. De ce trebuie statul sa stie in fiecare secunda unde sint eu? Terorismul nu o sa-l opreasca nimeni cu amprentele din buletin, pasaport! Terorismul il poti oprii doar cind opresti motivele care-l genereaza. |
Citat:
Dupa cum s-a spus cipul biometric e prevazut cu antena RFID, si datele sunt preluate de un satelit care receptioneaza ceea ce cipul biometric stocheaza in format electronic si transmite in eter. Prin intermediul satelitului asemeni unui sistem de receptie TV datele ajung la un centru de comanda si de acolo, transformate in semnale binare, sunt colectate intr-un computer central, cum este cel supranumit "Fiara" deja existent la Bruxelles si care supravegheaza miscarile tuturor cetatenilor europeni. Foarte simplu: semnalul radio transmis in eter prin antena RFID a cipului nu ajunge direct sa fie transformat in semnal binar si colectat de un supercomputer gigant. |
Si bancnotele euro contin cipuri biometrice
[COLOR=black]Sub pretextul luptei impotriva spalarii banilor, Banca Centrala Europeana, avandu-si sediul in Frankfurt Am Main [Germania] a introdus cipuri RFID in bancnotele euro incepand din anul 2005.[/COLOR]
Mai multe amanunte: http://www.roaim.com/tehnologie/banc...-uri-rfid.html R. |
Coalitia "Refuz Implantul !!!"
Lupta impotriva cipurilor poate si trebuie sa fie castigata de noi. Singura conditie pentru ca raul sa triumfe este ca oamenii buni sa nu faca nimic. Am dovedit ca putem invinge. Sa nu disperam. Amintiti-va de hotararea CNCD privind scoaterea icoanelor din scoli. Ne-am mobilizat si am reusit sa trimitem bestia inapoi in intunericul din care iesise. Curtea suprema a anulat decizia CNCD iar icoanele au ramas pe peretii claselor copiilor nostri. Putem face acest lucru si cu legea privind cipurile din acte. Propun sa infiintam Coalitia “Refuz Implantul !”, in care sa aducem cat mai multe organizatii, cat mai multi oameni. Sa atacam la Curtea Constitutionala legea. Cand exista vointa, exista si mijloace. Sub presiunea strazii, nu vor indrazni sa ne infurnte. Sunt mai slabi si mai tematori, pe fondul crizei, acum este momentul sa spunem NU cipurilor !
Vom face ceea ce au facut si grecii. Proteste de strada. Cei care doresc sa facem ceva concret, sa ma contacteze pe adresa mea de mail: rapcea@gmail.com Suntem foarte multi cei care refuza cipurile. Trebuie sa fim si uniti. Inclusiv in actiuni. Cred ca impreuna putem invinge, ii putem forta sa dea inapoi, cel putin in chestiunea cipurilor. Hai sa facem sa iasa ceva bun din Romania. Sa facem ca zicala “Ti-e frica de sfarsitul lumii ?! Atunci vino in Romania, ca aici suntem cu 100 de ani in urma…. :)” sa fie adevarata in sensul bun al cuvantului… |
Frate razvan,
am cautat si eu si am gasit urmatoarele: Citat:
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 03:29:14. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.