![]() |
Stiti ce-am observat,de cand este aceasta infatisare noua a site-ului,respectiv a forum-ului,in miez de noapte sunt mai multi useri on line,si chiar vizitatori,decat erau inainte la aceiasi ora tarzie.Chiar am urmarit aceasta situatie o perioada de timp si este imbucuratoare.
Frumos!Vedeti ca esteticul si diversitatea conteaza!!! |
Cat despre Adrian,cum spuneai tu Cristi,nici daca m-ar elimina nu as putea sa ma supar,fiindca stiu ca este un om echilibrat si profund,astfel,cu siguranta ar avea un motiv intemeiat si bine gandit.De multe ori se afla intre ciocan si nicovala,este greu a lucra cu oamenii...cel mai greu.Este relaxant si placut sa stii ca ai de-a face cu oameni care cern bine lucrurile cand le trec prin filtrul mintii.
|
Citat:
Da, si este o persoana foarte placuta, si inca mai este si foarte drept!:6: |
Multumim admin, si pentru Pagina Personala!
Foarte frumos! |
Citat:
|
Mirela,aceasta facilitate te ajuta sa ignori persoana care "te oboseste",sa-i spunem asa,astfel ca,daca o introduci in "ignore list",nu vei mai vedea postarile facute de aceasta,ca atare vei fi mai linistita in perioada respectiva.Intelegi!!! Chiar daca suntem pe un site "plin de credinta",fiindca suntem oameni,uneori suntem nevoiti sa apelam si la "ignore list",asa pentru linistea psihica,caci suntem satui de hartuielile cotidiene...
...nu am apelat la aceasta optiune,dar cand o voi face,voi merge pe "ignore"ceva mai amplu,si aici nu ma refer la persoane,ci la intreg acest sistem virtual...(este singurul forum la care particip...no chat,no messenger...) |
multumesc de raspuns, ory. banuiam eu ca despre asta trebuie sa fie vorba dar nu eram sigura. :48:
tocmai pentru ca este un sistem virtual, ar fi trebuit sa fie un pic mai lipsit de "asperitati", ca pana la urma nu putem pretinde ca ne cunoastem unii pe altii in profunzime. |
Sa ne rugam pentru site!
Este bun site-ul nou, sa ne rugam sa ramana asa. Ca multe din lucrurile noi sunt atractive pentru duhul lumii acesteia, care le vaneaza si care cauta sa ne cearna.
Dumnezeu sa te intareasca, Adrian, si sa-ti dea duhul mucenicilor! |
Mi se pare mult mai completa noua forma si mult mai usor de a vizualiza multitudinea de informatii, audio,video.
|
Multumim Admin, pentru noua optiune "Comunitatea CrestinOrtodox.ro"
:41::1: |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
mie una mi se pare super penibila pentru un asemenea site, mai ales 'vestile' care se pun pe home page, cum ca s-a mai inregistrat cutarescu sau nu stiu cine s-a mai imprietenit cu unul si altul, etc etc. |
Mie imi place foarte mult. Felicitari.
|
Felicitari din toata inima! Se vede ca munciti mult ca site-ul sa fie cel mai bun. Si este.
http://www.SiteVacuum.com/publisher/...IconShadow.gifhttp://www.SiteVacuum.com/publisher/...IconShadow.gif |
Felicitari admin, bravo tie, esti foarte talentat si ai facut o treaba extraordinara.:36:
|
Citat:
Unii chiar ajung sa se si casatoareasca din chestii "trendy" din astea :) |
multumiri celor ce au construit acest forum
sunt noua venita si totodata va multumesc ca v-am gasit,va doresc viata lunga si la cati mai multi membri crestini ortodocsi de pretutindeni.nu dati importanta celor care nu sunt de acord cu credinta si care au tot timpul ceva de comentat pe aceia sa ii numim "TOMA" dar sa avem totodata si mila pentru ei.
doamne ajuta!sa va ajute DUMNEZEU in tot ceea ca va propuneti. |
Citat:
|
apropo Alin, comentariul meu initial era de fapt legat de interfata, nu de faptul ca oamenii se imprietenesc sau nu pe internet. anume ca este nevoie de o anume intimitate in astfel de lucruri. :1::48:
|
Citat:
|
Tot respectul pentru efortul și dragostea care se depune pentru ca situl să ne ofere mereu ceva nou,deosebit și plăcut.M-am înregistrat și eu pe Comunitatea creștin ortodox.ro.Ori nu mă pricep,nu știu,poate greșesc dar eu nu văd ce îmi oferă aceasta în plus față de forum unde sunt discuții pe teme diverse,poți posta poze,îți poți cunoaște mai bine prietenii.Mie îmi place foarte mult forumul și nu-mi doresc altceva.
Când intru în cont pe forum este necesară introducerea parolei de mai multe ori. |
Citat:
|
Citat:
|
eu nu pot intelege care este curiozitatea oamenilor care doar "viziteaza" acest forum...
Sunt prea timizi pentru a se inregistra si a posta? Neinteresati la modul serios si doar curiosi? hmmmm... Utilizatori activi: 169 (28 membr(u/i) și 141 vizitator(i)) (16.02.2010 - ora 1.17 A.M.) |
Mulțumesc!
Ieri când m-am logat pe pagina de acasă a sitului am primit un minunat trandafir înrourat!
L-am privit îndelung oarecum nedumerită întrebându-mă ce-i cu el? O fi vreo greșeală? Astăzi când m-am logat am primit același trandafir.Am înțeles că este un dar din partea celor care administrează situl. MULȚUMESC :6::77: Felicitări pentru inițiativă.Oricât de mohorâtă ar fi fost ziua datorită vouă inima mi s-a umplut de bucurie. |
Ai grija, Dorina... s-ar putea sa fie de la altcineva trandafirul! :5: poate vreun IT-ist vrea sa te cucereasca.
|
Citat:
|
Dorina, cred ca trandafirul este special pentru tine de la cineva care te place, pentru ca eu de ex. n-am primit.
Dar cum si cand il primesti? Iti apare in profil? Initial am in inteles din mesajul tau ca este un dar de martisor pentru toate femeile. |
Citat:
După ce mi-am introdus username și parola mi-a apărut o pagină albă pe care era o minunăție de trandafir având adresa creștinortodox./sus la address . Pentru a intra pe site am dat Beak și eram logată pe site. Mulțumesc încă odată pentru gestul frumos indifernt cine l-a făcut. |
:53::53::53:
Citat:
|
Astăzi am primit când m-am logat ghiocei!
Un buchet minunat de ghiocei. Mi-au dat lacrimile. MULȚUMESC CREȘTIN ORTODOX oriunde te-ai afla.:6: |
Citat:
|
multumiri
Multumesc draga Cristi pentru felicitari si ca te-ai gindit la noi.Dumnezeu sa iti lumineze fiecare zi pe care o vei intimpina ,sanatate , pace si multa liniste sufleteasca.Doamne Ajuta.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Puiul o fi de-adevăratelea sau din soia(am auzit că la voi în America se găsește și așa ceva) |
of
Citat:
|
:71: Ha ha, de fapt nu e nici un dar, de la nimeni.
m-am tot gandit la chestia asta, si cred ca am gasit explicatia: imaginile respective iti apar in momentul cand te loghezi, DACA in prealabil ai incercat sa le vezi de pe respectivul computer - nefiind logat insa. Dupa cum stiti, vizitatorii nu au acces la imaginile de aici care sunt fie attachment la diverse topice, fie in albumele personale ale user-ilor. Vassy, daca vrei iti trimit eu un miel !! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:22:35. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.