![]() |
Citat:
[COLOR=green]Se pare ca esti politician pentru ca ce exprimi tu ca ai vrea, vor și politicienii. Și realizezi probabil ca ceea ce vrei tu duce la boala, saracie, mizerie si incultura pentru ca numai un om incult, neinformat poate accepta sa se supuna unor asa pedepse. Si, de ce? Si acest "avem nevoie" - in numele cui vorbesti? Ori, mai pe inteles, cati sunteti care va pregatiti sa traiti bine pe naivitatea unora care chiar v-ar crede?[/COLOR] |
cantitati neglijabile
Citat:
In prezent s-a observat cum cresterea anormala in inaltime a copiilor este cauzata de CO2 mi s-a parut fascinanta paralela ...iar VIATA dupa cum s-a vazut, gaseste mereu mijloace SA REVINA intr-o forma sau alta! deci nu trebuie sa ne facem griji |
Citat:
Parintele Nicolae Tanase spune ceva de genul: "Fratilor, nu mai ascundeti faptul ca sunteti crestini. Eu spun in fata fiecaruia: postesc, ma chinui sa tin si fara ulei, uneori, ma rog cand si cat pot. Lumea are nevoie de oameni care sa arate ca sunt crestini. Nu mai este vremea sa ascundem tot." Veilur, sa stii ca au aparut si oua de post (tot din soia), din pacate. Vorbesc serios. |
Citat:
[COLOR=green]Să le mănânce producătorii![/COLOR] :3: |
Citat:
[COLOR=green]Mă deranjează tot ce aduce atingere ființei umane. Și ceea ce ceri tu aduce atingere demnității umane.[/COLOR] |
Sinceritatea si dragul de a zidi pe aproapele cu o minima experienta proprie nu o vad a fi robotizare si atingere a demnitatii umane.
Doresc si alte pareri, iar daca mai multi imi zic acelasi lucru, renunt pe loc la idee. |
Citat:
|
Uite că îți voi spune și eu părerea mea nu despre sfârșitul lumii căci am spus odată ce gândesc despre aceasta și nu vreau să mă repet.
Nu sunt deacord să ne trâmbițăm nevoința căci (și o spun din experiența proprie)vrăjmașul și urâtorul de bine abia așteaptă să ne fure ce am făcut bun și să ne tragă înapoi ca să nu primim răsplată de la Dumnezeu pentru cele lucrate.Spunând cât te nevoiești cu postul vei stârni invidia celui care nu poate ,sau nu are suficeientă voință ca să fie asemenea ție .Poate cineva este bolnav,ar dori să postească dar nu poate și auzindu-te pe tine cum postești ar putea cădea în deznădejde gândind că el nu poate. Este ușor să spui ce faci.Mai greu este să faci și să taci. |
Citat:
[COLOR=green]Wow! Nu-mi vine să cred ceea ce citesc!...[/COLOR] |
Citat:
|
Daca vine sfarsitul lumii ( ca prea zic la unison parintele Arsenie Papacioc,parintele Justin si parintele Adrian Fageteanu de pasaportul asta nou ca e primul pas spre pecetluire) e bine sa ne dezvatam de tot ce ne tine legati de societate.
Si asa putem incepe sa ne pregatim. E cam ciudat ca parintele Arsenie Papacioc are 94 de ani si parintele Adrian Fageteanu are 97 de ani. Daca mai zice asa si parintele Petroniu ce sa mai zic. Nu stiu sa explic dar e clar caci trupul uman ca si sufletul sunt niste taine. Nu zic ca vom putea fi influentati ce gandim (cum li se pare unora ca asta mi se pare o aiureala) dar se pare ca cine ia pasaportul biometric si buletinul biometric ii va fi foarte greu apoi ca sa se opuna pecetluirii pe trup. La care pecetluire se va cere lepadarea explicita de Hristos. Pentru ca societatea incearca sa se substituie lui Dumnezeu prin aceste mijloace. Taranul de la tara stia foarte bine ca de nu ii da preabunul Dumnezeu ploaie si vreme buna 2 ani la rand cam moare de foame si mai de voie mai de nevoie nu uita de Dumnezeu. Adica nu uita de pronia lui Dumnezeu , de purtarea de grija a lui Dumnezeu si implicit de aci vedea ca Dumnezeu e bun,milos,iertator etc. Acum la oras practic uiti de Dumnezeu ca societatea iti da banii si cu banii mergi la supermarket si iei ce ai nevoie de mancare. Practic acum se zice ca societatea te hraneste. Foarte fals. Societatea administreaza resursele de le da Dumnezeu pe acest pamant. Cele existente si cele care se dau in fiecare an precum hrana. Exista pronia adica purtarea de grija a lui Dumnezeu fata de noi. |
Este foarte normal ca daca vine o seceta trei patru ani pe pamant societatea nu mai are ce sa ne dea de mancare.
Iar Dumnezeu pentru cei de au stat pe langa el trei zile cum vedem in Sfintele Scripturi i-a hranit facand mancare din nimic adica inmultind painile si pestii. Ca numai Dumnezeu poate sa ne faca mancare din nimic. |
Intr-una dintre proorocii se spune ca si Antihristul va fi considerat "salvatorul" lumii, caci pe fond de foamete va face mancare din paie, adica asa cum azi mancam "carne si oua" din soia.
La fel va face si Antihristul tot felul de alimente din paie. Chimia, bat-o vina! |
Citat:
|
Citat:
Pe care pamint omule. Nu are cum sa fie seceta PE TOT GLOBUL. Daca avem seceta la noi sa zicem de 10 ani IMPORTAM DIN ALTA PARTE...oare ai auzit de conceptul asta? I M P O R T de grine?...deci cum sa nu ne mai dea societatea de mincare? |
Citat:
Cind ne este foame sa stii ca putem ajunge sa ne mincam si unii pe altii, deci daca vine cineva si ne scapa de foame cu hapuri de paie cu ce oare pacatuim? |
Citat:
|
Citat:
|
Dupa ce zice Sfantul Ioan Damaschinul musulmanismul este o erezie ariana.
Si este foarte clar asta. Se stie ca tot de la musulmani venise curentul iconoclast. Arienii negau faptul ca Dumnezeu ar fi venit sa locuiasca in trupul uman ca la ei materia nu se putea indumnezei fiind considerata ceva rau. Este normal ca a considera materia ceva rau este erezie si este mai veche. Apoi Sfantul Ioan Damaschinul a fost un mare luptator impotriva iconoclasmului. Caci normal de aia si cinstim Sfintele Icoane,Moastele Sfintilor si recunoastem caci Sfanta Impartasanie e chiar Dumnezeu intrupat. Si dimpotriva aci (in Sfanta Impartasanie) e deplin prezent Dumnezeu cat poate fi unei fapturi rationale mai mult prezent decat era inainte de intrupare puterilor ingeresti. Si in faina si in uleiul de la Sfantul Maslu dupa Sfanta Impartasanie e prezent Dumnezeu dar cred aci cu lucrarea de viata facatoare care "repara" bolile trupesti. (nu pot sa imi dau seama de ce pentru aceste taine se foloseste o data paine si vin, alta data faina si ulei). Este vorba de indumnezeirea materiei. Nu este oare uimitor cum de la arienii (arienii find cum s-a vazut mai sus clar iconoclasti) contemporani adica musulmanii avem exploatarea irationala a petrolului si de la iconoclastii protestanti si neo-protestanti? Unii il extrag alti il distrug. Deci de fapt aceasta distrugere a Terei este un nou iconoclasm. Si Sfantul Ioan Damaschinul arata caci musulmanismul - islamismul e inaintemergatorul Antihristului. Si acestea au legatura foarte mare cu Sfantul si Marele Post caci la sfarsitul acestui post serbam invierea firii omenesti adica deplina restaurare a firii omenesti in ipostasul Domnului nostru Iisus Hristos si noi putem sa fim facuti partasi acestei restaurari intr-o oarecare masura. |
...am impresia ca ai postat aiurea...despre musulmani ...in alta parte
|
Citat:
Apropos, e adevarat ca Pr. Arsenie Papacioc a fost mutat dela Techirghiol in alta manastire? Daca e adevarat stiti si unde, in ce manastire se afla acum? |
Citat:
a spus printre altele în cuvântul său: "Nu moartea este sfârșitul vieții, ci viața este sfârșitul morții ". Această preocupare nejustificată , dintr un anumit punct de vedere, ar trebui să fie o temă străină celor ce cred într o viață veșnică ." Fiecare dintre noi ne agățăm cu toată speranța noastră de viața aceasta. De ce ? Pentru că în mod greșit , socotim că sfârșitul de aici este sfârșitul vieții, iar nu viața este sfârșitul morții. Ca și ucenicii Mântuitorului , ca și femeile mironosițe în dimineața Sfintei Învieri, noi călătorim în această viață spre mormânt cu obsesia morții. Din păcate , sunt și unii dintre noi care nu cred că dincolo de moarte este viață și pentru aceasta abordează moartea ca pe cea mai mare tragedie care se poate întâmpla pe acest pământ, deși aceasta este un lucru pe cât de comun, pe atât de firesc și sigur", a mai spus Preasfințitul Sebastian. Mântuitorul nu S-a preocupat de cele din lumea aceasta, ci mai mult de cele de dincolo. Învățătura Sa avea în vedere pregătirea pentru sfârșit, pentru moarte ca viață, pentru Impărăția Cerurilor. |
Citat:
Eu tocmai m-am intors de la tropice si sa stii ca este minunat acolo, nu se vede nici un semn de desert, este intradevar ca un Paradis pe pamint. ..iar pe migratorii ciocolatii nu o sa-i lase nimeni sa patrunda in Europa si sa ne consume grinele, vor fi opriti la granita intr-un fel sau altul impreuna cu ereziile lor |
Citat:
Referitor la "migratorii ciocolatii" (1)nu mi se pare crestinesc sa-i oprim/omoram la granite ca sa ne ajunga noua mai mult! Cred ca ai gresit forumul! Aici e crestin-ortodox! (2) Ei deja sunt in toata Europa! Mergi la Londra sau Paris si vezi si tu singur care e situatia! |
Citat:
Hm, interesant!...ce generos esti...imagineaza-ti un pic ca in conditiile apocaliptice descrise de tine vin nomazii, ca lacustele peste toata familia ta |
Nu nu am postat aiurea despre musulmani deloc aici.
Pentru ca majoritatea petrolului este in administrarea arienilor iconoclasti (musulmanii) iar masinile de il folosesc in exces sunt venite de la iconoclastii protestanti si neoprotestanti si "inventia" acestor masini tot de la ei vine. (adica de la iconoclastii neoprotestanti si protestanti). |
Citat:
|
Citat:
Alea au fost razboaie de cotropire motivate de avaritie. Ei nu veneau pt ca nu mai crestea iarba in tara lor! E una sa vii sa jefuiesti si impui bir si alta sa vii din instinct de supravietuire! Si oricum ideia ta cu granita inchisa e total impractica. Si statele vestice incearca din rasputeri sa limiteze imigratia ilegala si nu au reusit nimic deocamdata! |
PS Sebastian mai frate Cristian a zis la acea conferinta sa nu acceptam cipurile nici macar in pasaport.
[COLOR=#1f5e83]http://www.youtube.com/watch?v=PRpAAGI20bw[/COLOR] Eu nu stiu mare mea problema e ca mai vrea unul altul din familie sa isi ia pasaportul si nu stiu cum sa le zic sa nu isi ia. |
Citat:
|
Citat:
Citat:
In ultima perioada de cand intru pe forum, cu mana pe inima va spun ca ma amuzati copios unii dintre voi cu tot felu de afirmatii care mai de care mai amuzante si distractive :41: |
Asadar, sa recapitulam: carne de post e, cascaval de post e, oua de post sunt, mmmm.....ma gandesc, oare ce ar mai fi? Ce lipseste? Da chiar, lapte de post e? Daca a aparut si din asta, atunci lista e completa, meniu e bogat, masa e gustoasa, haide-ti toti la masa! :36:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:39:00. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.