Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Vine sfarsitul lumii? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5997)

silverstar 08.04.2009 20:08:20

Citat:

Citat:
În prealabil postat de windorin http://www.crestinortodox.ro/forum/i...s/viewpost.gif
[...]Avem nevoie sa vedem ca exista in jurul nostru mari postitori, mari milostivi, mari jertfelnici.[...]
[COLOR=green]Se pare ca esti politician pentru ca ce exprimi tu ca ai vrea, vor și politicienii. Și realizezi probabil ca ceea ce vrei tu duce la boala, saracie, mizerie si incultura pentru ca numai un om incult, neinformat poate accepta sa se supuna unor asa pedepse. Si, de ce? Si acest "avem nevoie" - in numele cui vorbesti? Ori, mai pe inteles, cati sunteti care va pregatiti sa traiti bine pe naivitatea unora care chiar v-ar crede?[/COLOR]

andreicozia 08.04.2009 20:17:38

cantitati neglijabile

Citat:

În prealabil postat de mihailt (Post 126937)
Tarile care produc cele mai mari cantitati de CO2 pe cap de locuitor sunt SUA si cele din UE cum era de asteptat.
(am citit ca sunt peste 9 tone pe cap de locuitor pe an.Prin respiratie vin intre 250-500kg , restul vin din activitati "utile" gen plimbat cu masina,cu avionu,etc. Cum este normal tarile "necivilizate" produc mult mult mai putin.)

Nu demult am urmarit un documentar foarte impresionant pe NOVA care prezenta cantitatea de CO2 eliminata de vulcanii din Atlantic(doar!) rezultati din desfacerea in bucati a supercontinentului Pangaea, in continentele de astazi. Cantitatea de CO2 a fost asa de mare incit temperaturile au cresut cu 15 grade, ceea ce a us la moartea intregii faune terestre...mai tirziu cind lucrurile s-au calmat, aici este extraordinar... din cele citeva creaturi marine cre s-au refugiat la Poli ...unde era ca la tropice de cald...au APRUT MASTODONTII! toate animalele gigant DINOZAURII!...ca urmare a marii CONCENTRATII DE CO2 EXISTENTE inca pentru MUUUUlti ani

In prezent s-a observat cum cresterea anormala in inaltime a copiilor este cauzata de CO2

mi s-a parut fascinanta paralela

...iar VIATA dupa cum s-a vazut, gaseste mereu mijloace SA REVINA intr-o forma sau alta!
deci nu trebuie sa ne facem griji

windorin 08.04.2009 21:32:17

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 127478)
[COLOR=green]Se pare ca esti politician pentru ca ce exprimi tu ca ai vrea, vor și politicienii. Și realizezi probabil ca ceea ce vrei tu duce la boala, saracie, mizerie si incultura pentru ca numai un om incult, neinformat poate accepta sa se supuna unor asa pedepse. Si, de ce? Si acest "avem nevoie" - in numele cui vorbesti? Ori, mai pe inteles, cati sunteti care va pregatiti sa traiti bine pe naivitatea unora care chiar v-ar crede?[/COLOR]

Am spus ce am gandit referitor la a spune anumite fapte, la modul general, pentru a ne folosi de ele, pentru a vedea ca inca se poate trai o viata sfanta, in mijlocul alergaturii neincetate de zi cu zi. Vorbesc in numele meu si al celor cativa prieteni ai mei, care ne bucuram de aflarea unui om duhovnicesc. Si sa nu fie spre mandrie, ci spre zidire.

Parintele Nicolae Tanase spune ceva de genul: "Fratilor, nu mai ascundeti faptul ca sunteti crestini. Eu spun in fata fiecaruia: postesc, ma chinui sa tin si fara ulei, uneori, ma rog cand si cat pot. Lumea are nevoie de oameni care sa arate ca sunt crestini. Nu mai este vremea sa ascundem tot."

Veilur, sa stii ca au aparut si oua de post (tot din soia), din pacate. Vorbesc serios.

silverstar 08.04.2009 21:36:09

Citat:

Veilur, sa stii ca au aparut si oua de post (tot din soia), din pacate. Vorbesc serios.
[COLOR=green]Să le mănânce producătorii![/COLOR] :3:

silverstar 08.04.2009 21:40:02

Citat:

În prealabil postat de windorin (Post 127501)
Am spus ce am gandit referitor la a spune anumite fapte, la modul general, pentru a ne folosi de ele, pentru a vedea ca inca se poate trai o viata sfanta, in mijlocul alergaturii neincetate de zi cu zi. Vorbesc in numele meu si al celor cativa prieteni ai mei, care ne bucuram de aflarea unui om duhovnicesc. Si sa nu fie spre mandrie, ci spre zidire.

Parintele Nicolae Tanase spune ceva de genul: "Fratilor, nu mai ascundeti faptul ca sunteti crestini. Eu spun in fata fiecaruia: postesc, ma chinui sa tin si fara ulei, uneori, ma rog cand si cat pot. Lumea are nevoie de oameni care sa arate ca sunt crestini. Nu mai este vremea sa ascundem tot."

[COLOR=green]Mă deranjează tot ce aduce atingere ființei umane. Și ceea ce ceri tu aduce atingere demnității umane.[/COLOR]
[COLOR=green]Dar, cum libertatea cuvântului e pentru toți cei care știu să scrie, pentru că noi conversăm în scris, sper și mă rog ca oamenii să nu se transforme în roboței ca să-ți fie ție pe plac... [/COLOR]
[COLOR=green]O seară bună![/COLOR] :37:

windorin 08.04.2009 21:47:26

Sinceritatea si dragul de a zidi pe aproapele cu o minima experienta proprie nu o vad a fi robotizare si atingere a demnitatii umane.

Doresc si alte pareri, iar daca mai multi imi zic acelasi lucru, renunt pe loc la idee.

sergiu 08.04.2009 21:56:18

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 127478)

Vezi ca sta diavolul pe umarul tau si-ti dicteaza ce sa scrii! Scutura-l!

dorinastoica14 08.04.2009 22:00:26

Uite că îți voi spune și eu părerea mea nu despre sfârșitul lumii căci am spus odată ce gândesc despre aceasta și nu vreau să mă repet.
Nu sunt deacord să ne trâmbițăm nevoința căci (și o spun din experiența proprie)vrăjmașul și urâtorul de bine abia așteaptă să ne fure ce am făcut bun și să ne tragă înapoi ca să nu primim răsplată de la Dumnezeu pentru cele lucrate.Spunând cât te nevoiești cu postul vei stârni invidia celui care nu poate ,sau nu are suficeientă voință ca să fie asemenea ție .Poate cineva este bolnav,ar dori să postească dar nu poate și auzindu-te pe tine cum postești ar putea cădea în deznădejde gândind că el nu poate.
Este ușor să spui ce faci.Mai greu este să faci și să taci.

silverstar 08.04.2009 22:28:49

Citat:

În prealabil postat de sergiu (Post 127516)

[COLOR=green]Wow! Nu-mi vine să cred ceea ce citesc!...[/COLOR]
[COLOR=green]Și... sergiu, ce spuneai? Că ești credincios?[/COLOR] :105:

sergiu 09.04.2009 00:35:22

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 127531)
[COLOR=green]Wow! Nu-mi vine să cred ceea ce citesc!...[/COLOR]
[COLOR=green]Și... sergiu, ce spuneai? Că ești credincios?[/COLOR] :105:

Nici mie nu-mi venea sa cred cand am vazut ce raspundeai lui windorin cu cateva posturi mai sus.:26:

mihailt 09.04.2009 00:49:20

Daca vine sfarsitul lumii ( ca prea zic la unison parintele Arsenie Papacioc,parintele Justin si parintele Adrian Fageteanu de pasaportul asta nou ca e primul pas spre pecetluire) e bine sa ne dezvatam de tot ce ne tine legati de societate.
Si asa putem incepe sa ne pregatim.
E cam ciudat ca parintele Arsenie Papacioc are 94 de ani si parintele Adrian Fageteanu are 97 de ani.
Daca mai zice asa si parintele Petroniu ce sa mai zic.
Nu stiu sa explic dar e clar caci trupul uman ca si sufletul sunt niste taine.
Nu zic ca vom putea fi influentati ce gandim (cum li se pare unora ca asta mi se pare o aiureala) dar se pare ca cine ia pasaportul biometric si buletinul biometric ii va fi foarte greu apoi ca sa se opuna pecetluirii pe trup.
La care pecetluire se va cere lepadarea explicita de Hristos.
Pentru ca societatea incearca sa se substituie lui Dumnezeu prin aceste mijloace.
Taranul de la tara stia foarte bine ca de nu ii da preabunul Dumnezeu ploaie si vreme buna 2 ani la rand cam moare de foame si mai de voie mai de nevoie nu uita de Dumnezeu.
Adica nu uita de pronia lui Dumnezeu , de purtarea de grija a lui Dumnezeu si implicit de aci vedea ca Dumnezeu e bun,milos,iertator etc.
Acum la oras practic uiti de Dumnezeu ca societatea iti da banii si cu banii mergi la supermarket si iei ce ai nevoie de mancare.
Practic acum se zice ca societatea te hraneste.

Foarte fals.
Societatea administreaza resursele de le da Dumnezeu pe acest pamant.
Cele existente si cele care se dau in fiecare an precum hrana.
Exista pronia adica purtarea de grija a lui Dumnezeu fata de noi.

mihailt 09.04.2009 00:52:59

Este foarte normal ca daca vine o seceta trei patru ani pe pamant societatea nu mai are ce sa ne dea de mancare.
Iar Dumnezeu pentru cei de au stat pe langa el trei zile cum vedem in Sfintele Scripturi i-a hranit facand mancare din nimic adica inmultind painile si pestii.
Ca numai Dumnezeu poate sa ne faca mancare din nimic.

Anca-Miha 09.04.2009 01:30:15

Intr-una dintre proorocii se spune ca si Antihristul va fi considerat "salvatorul" lumii, caci pe fond de foamete va face mancare din paie, adica asa cum azi mancam "carne si oua" din soia.
La fel va face si Antihristul tot felul de alimente din paie. Chimia, bat-o vina!

trandafiralb 09.04.2009 03:21:02

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 127553)
Intr-una dintre proorocii se spune ca si Antihristul va fi considerat "salvatorul" lumii, caci pe fond de foamete va face mancare din paie, adica asa cum azi mancam "carne si oua" din soia.
La fel va face si Antihristul tot felul de alimente din paie. Chimia, bat-o vina!

Putem invata chimie, si ne facem singuri alimente din ... paie. Cand vine cineva sa ne propuna asa ceva, spunem ca e prea tarziu si a ratat ocazia.

andreicozia 09.04.2009 03:27:23

Citat:

În prealabil postat de mihailt (Post 127552)
Este foarte normal ca daca vine o seceta trei patru ani pe pamant societatea nu mai are ce sa ne dea de mancare.
Iar Dumnezeu pentru cei de au stat pe langa el trei zile cum vedem in Sfintele Scripturi i-a hranit facand mancare din nimic adica inmultind painile si pestii.
Ca numai Dumnezeu poate sa ne faca mancare din nimic.

Frate Mihail, tu esti baiat tinar si ar trebui sa cintaresti mai mult ce fel de limbaj folosesti...ce inseamna in conditiile unei economii globale de intrajutorare expresia "seceta trei patru ani PE PAMINT"

Pe care pamint omule. Nu are cum sa fie seceta PE TOT GLOBUL. Daca avem seceta la noi sa zicem de 10 ani IMPORTAM DIN ALTA PARTE...oare ai auzit de conceptul asta? I M P O R T de grine?...deci cum sa nu ne mai dea societatea de mincare?

andreicozia 09.04.2009 03:31:10

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 127553)

Daca trebuie sa mincam paie ca vitele ca sa nu murim de foame , tu ce crezi ca o sa mai filozofam despre personalitatea unuia si a altuia?

Cind ne este foame sa stii ca putem ajunge sa ne mincam si unii pe altii, deci daca vine cineva si ne scapa de foame cu hapuri de paie cu ce oare pacatuim?

sergiu 09.04.2009 10:40:52

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 127557)
Frate Mihail, tu esti baiat tinar si ar trebui sa cintaresti mai mult ce fel de limbaj folosesti...ce inseamna in conditiile unei economii globale de intrajutorare expresia "seceta trei patru ani PE PAMINT"

Pe care pamint omule. Nu are cum sa fie seceta PE TOT GLOBUL. Daca avem seceta la noi sa zicem de 10 ani IMPORTAM DIN ALTA PARTE...oare ai auzit de conceptul asta? I M P O R T de grine?...deci cum sa nu ne mai dea societatea de mincare?

Treaba cu importul sta subreda intr-o situatie de criza globala. In circa 20-50 de ani cam de pe unde este Romania in jos si pana la longitudinea similara in emisfera sudica se va forma o banda mare de desert pe latitudinea intregii planete. Daca iei o harta demografica vei vedea ca acolo locuiesc cam 5 din cele 6 miliarde pe glob. Acestia vor migra spre nord ca sa nu moara. Adica peste noi, si noi la randul nostru peste altii. Incearca sa-ti imaginezi cum va arata populatia globului ticsita in 1/4 din fostul spatiu si sa mai si faca agricultura sa ajunga la toti! Sa inteleg ca vom face import intergalactic si ne vor ajuta "extraterestrii"???

Anca-Miha 09.04.2009 14:39:52

Citat:

În prealabil postat de trandafiralb (Post 127556)
Putem invata chimie, si ne facem singuri alimente din ... paie. Cand vine cineva sa ne propuna asa ceva, spunem ca e prea tarziu si a ratat ocazia.

As zice sa nu subestimam viclenia diavlului si a antihristului.

mihailt 09.04.2009 16:42:36

Dupa ce zice Sfantul Ioan Damaschinul musulmanismul este o erezie ariana.
Si este foarte clar asta.
Se stie ca tot de la musulmani venise curentul iconoclast.
Arienii negau faptul ca Dumnezeu ar fi venit sa locuiasca in trupul uman ca la ei materia nu se putea indumnezei fiind considerata ceva rau.
Este normal ca a considera materia ceva rau este erezie si este mai veche.

Apoi Sfantul Ioan Damaschinul a fost un mare luptator impotriva iconoclasmului.

Caci normal de aia si cinstim Sfintele Icoane,Moastele Sfintilor si recunoastem caci Sfanta Impartasanie e chiar Dumnezeu intrupat.

Si dimpotriva aci (in Sfanta Impartasanie) e deplin prezent Dumnezeu cat poate fi unei fapturi rationale mai mult prezent decat era inainte de intrupare puterilor ingeresti.

Si in faina si in uleiul de la Sfantul Maslu dupa Sfanta Impartasanie e prezent Dumnezeu dar cred aci cu lucrarea de viata facatoare care "repara" bolile trupesti.
(nu pot sa imi dau seama de ce pentru aceste taine se foloseste o data paine si vin, alta data faina si ulei).

Este vorba de indumnezeirea materiei.

Nu este oare uimitor cum de la arienii (arienii find cum s-a vazut mai sus clar iconoclasti) contemporani adica musulmanii avem exploatarea irationala a petrolului si de la iconoclastii protestanti si neo-protestanti?
Unii il extrag alti il distrug.
Deci de fapt aceasta distrugere a Terei este un nou iconoclasm.

Si Sfantul Ioan Damaschinul arata caci musulmanismul - islamismul e inaintemergatorul Antihristului.

Si acestea au legatura foarte mare cu Sfantul si Marele Post caci la sfarsitul acestui post serbam invierea firii omenesti adica deplina restaurare a firii omenesti in ipostasul Domnului nostru Iisus Hristos si noi putem sa fim facuti partasi acestei restaurari intr-o oarecare masura.

andreicozia 09.04.2009 17:17:33

...am impresia ca ai postat aiurea...despre musulmani ...in alta parte

Anca-Miha 09.04.2009 17:43:36

Citat:

În prealabil postat de mihailt (Post 127551)
E cam ciudat ca parintele Arsenie Papacioc are 94 de ani si parintele Adrian Fageteanu are 97 de ani.

Varsta acestor Preoti se resimte numai la trup, nu si a minte.
Apropos, e adevarat ca Pr. Arsenie Papacioc a fost mutat dela Techirghiol in alta manastire? Daca e adevarat stiti si unde, in ce manastire se afla acum?

cristiboss56 09.04.2009 17:52:24

Citat:

În prealabil postat de mihailt (Post 126933)
http://www.euractiv.ro/uniunea-europ...ID_11158/.html

In acest an s-au inregistrat cele mai ridicate temperaturi in ianuarie si aprilie (temperaturi medii) din 1880 pana acum de cand se masoara.

Cat oare o mai dura pana la ceva mare cataclism de il va produce astfel umanitatea?

Oare potopul nu cumva tot prin activitatea oamenilor de atunci a fost produs?

Preasfințitul Sebastian Episcopul Slatinei , invitat de onoare la Conferința ASCOR filiala Craiova, ce s-a desfășurat astă săptămână
a spus printre altele în cuvântul său: "Nu moartea este sfârșitul vieții, ci viața este sfârșitul morții ". Această preocupare nejustificată , dintr un anumit punct de vedere, ar trebui să fie o temă străină celor ce cred într o viață veșnică ." Fiecare dintre noi ne agățăm cu toată speranța noastră de viața aceasta. De ce ? Pentru că în mod greșit , socotim că sfârșitul de aici este sfârșitul vieții, iar nu viața este sfârșitul morții. Ca și ucenicii Mântuitorului , ca și femeile mironosițe în dimineața Sfintei Învieri, noi călătorim în această viață spre mormânt cu obsesia morții. Din păcate , sunt și unii dintre noi care nu cred că dincolo de moarte este viață și pentru aceasta abordează moartea ca pe cea mai mare tragedie care se poate întâmpla pe acest pământ, deși aceasta este un lucru pe cât de comun, pe atât de firesc și sigur", a mai spus Preasfințitul Sebastian. Mântuitorul nu S-a preocupat de cele din lumea aceasta, ci mai mult de cele de dincolo. Învățătura Sa avea în vedere pregătirea pentru sfârșit, pentru moarte ca viață, pentru Impărăția Cerurilor.

andreicozia 09.04.2009 17:59:58

Citat:

În prealabil postat de sergiu (Post 127611)
In circa 20-50 de ani cam de pe unde este Romania in jos si pana la longitudinea similara in emisfera sudica se va forma o banda mare de desert pe latitudinea intregii planete. .. Acestia vor migra spre nord ca sa nu moara. Adica peste noi, si noi la randul nostru peste altii."

De unde iei tu aceste stiri prapastioase nu stiu? eu nu am auzit de asa ceva din parte celor cu autoritate in materie de schimbari climatice.
Eu tocmai m-am intors de la tropice si sa stii ca este minunat acolo, nu se vede nici un semn de desert, este intradevar ca un Paradis pe pamint.

..iar pe migratorii ciocolatii nu o sa-i lase nimeni sa patrunda in Europa si sa ne consume grinele, vor fi opriti la granita intr-un fel sau altul impreuna cu ereziile lor

sergiu 09.04.2009 20:06:26

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 127670)
De unde iei tu aceste stiri prapastioase nu stiu? eu nu am auzit de asa ceva din parte celor cu autoritate in materie de schimbari climatice.
Eu tocmai m-am intors de la tropice si sa stii ca este minunat acolo, nu se vede nici un semn de desert, este intradevar ca un Paradis pe pamint.

..iar pe migratorii ciocolatii nu o sa-i lase nimeni sa patrunda in Europa si sa ne consume grinele, vor fi opriti la granita intr-un fel sau altul impreuna cu ereziile lor

Nu exista autoritate decat Dumnezeu! "Cei cu autoritate" sunt un mit de adormit prostii. Au mai fost multi "cu autoritate" care spuneau ca nu exista posibilitatea unei crize financiare in 2008! Eu cand aud de un "expert in domeniu" stiu ca am un habarnist mandru in fatza! Exista doar certitudinea unor secete puternice in anii anteriori inclusiv in Ro. Si asta in conditiile de 2 grade Celsius in plus!

Referitor la "migratorii ciocolatii" (1)nu mi se pare crestinesc sa-i oprim/omoram la granite ca sa ne ajunga noua mai mult! Cred ca ai gresit forumul! Aici e crestin-ortodox! (2) Ei deja sunt in toata Europa! Mergi la Londra sau Paris si vezi si tu singur care e situatia!

andreicozia 09.04.2009 21:02:26

Citat:

În prealabil postat de sergiu (Post 127715)

Referitor la "migratorii ciocolatii" (1)nu mi se pare crestinesc sa-i oprim/omoram la granite ca sa ne ajunga noua mai mult! Cred ca ai gresit forumul! Aici e crestin-ortodox! (2) Ei deja sunt in toata Europa! Mergi la Londra sau Paris si vezi si tu singur care e situatia!

Deci prin analogie tu ii dai afara pe Stefan cel Mare si pe Mircea cel Batrin si marele Tepes de pe forumul tau, pe motiv ca nu gindesc "crestineste" cind in nenumarate rinduri le-au luat gitul ciocolatiilor pentru a-si asigura continuitatea neamului rominesc si indestulare cu grine ca sa nu le arda bisericile si sa scape femeile de viol?
Hm, interesant!...ce generos esti...imagineaza-ti un pic ca in conditiile apocaliptice descrise de tine vin nomazii, ca lacustele peste toata familia ta

mihailt 09.04.2009 23:11:54

Nu nu am postat aiurea despre musulmani deloc aici.
Pentru ca majoritatea petrolului este in administrarea arienilor iconoclasti (musulmanii) iar masinile de il folosesc in exces sunt venite de la iconoclastii protestanti si neoprotestanti si "inventia" acestor masini tot de la ei vine.
(adica de la iconoclastii neoprotestanti si protestanti).

sergiu 09.04.2009 23:23:38

Citat:

În prealabil postat de mihailt (Post 127755)
Nu nu am postat aiurea despre musulmani deloc aici.
Pentru ca majoritatea petrolului este in administrarea arienilor iconoclasti (musulmanii) iar masinile de il folosesc in exces sunt venite de la iconoclastii protestanti si neoprotestanti si "inventia" acestor masini tot de la ei vine.
(adica de la iconoclastii neoprotestanti si protestanti).

Care este legatura intre iconoclasm si Apocalipsa? Apocalipsa nu poate veni si fara vre-o legatura cu petrolul si masinile?

sergiu 09.04.2009 23:29:47

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 127728)
Deci prin analogie tu ii dai afara pe Stefan cel Mare si pe Mircea cel Batrin si marele Tepes de pe forumul tau, pe motiv ca nu gindesc "crestineste" cind in nenumarate rinduri le-au luat gitul ciocolatiilor pentru a-si asigura continuitatea neamului rominesc si indestulare cu grine ca sa nu le arda bisericile si sa scape femeile de viol?
Hm, interesant!...ce generos esti...imagineaza-ti un pic ca in conditiile apocaliptice descrise de tine vin nomazii, ca lacustele peste toata familia ta

Nu are nici o legatura ce se intampla atunci cu ce s-ar putea intampla acum.
Alea au fost razboaie de cotropire motivate de avaritie. Ei nu veneau pt ca nu mai crestea iarba in tara lor! E una sa vii sa jefuiesti si impui bir si alta sa vii din instinct de supravietuire! Si oricum ideia ta cu granita inchisa e total impractica. Si statele vestice incearca din rasputeri sa limiteze imigratia ilegala si nu au reusit nimic deocamdata!

mihailt 10.04.2009 02:42:13

PS Sebastian mai frate Cristian a zis la acea conferinta sa nu acceptam cipurile nici macar in pasaport.
[COLOR=#1f5e83]http://www.youtube.com/watch?v=PRpAAGI20bw[/COLOR]

Eu nu stiu mare mea problema e ca mai vrea unul altul din familie sa isi ia pasaportul si nu stiu cum sa le zic sa nu isi ia.

sergiu 10.04.2009 14:03:23

Citat:

În prealabil postat de mihailt (Post 127830)
PS Sebastian mai frate Cristian a zis la acea conferinta sa nu acceptam cipurile nici macar in pasaport.
[COLOR=#1f5e83]http://www.youtube.com/watch?v=PRpAAGI20bw[/COLOR]

Eu nu stiu mare mea problema e ca mai vrea unul altul din familie sa isi ia pasaportul si nu stiu cum sa le zic sa nu isi ia.

Pasaportul biometric NU este obligatoriu! Am o cunostinta care-si face pasaport zilele acestea si mi-a zis ca nici macar nu i s-a propus pasaport biometric ca si optiune....

veilur 10.04.2009 21:39:42

Citat:

În prealabil postat de windorin (Post 127501)
[...]Veilur, sa stii ca au aparut si oua de post (tot din soia), din pacate. Vorbesc serios.

Uaaaaaau, ce tareeeeee! Oua de post! Am trait s-o aud si pe asta!:24: Si totusi nu inteleg care-i faza! Pai frate, uite cum gandesc eu: pai daca tot poftesti la un ousor de gaina, pai manaca-l natural, nu prostii din soia! Scriu si rad in acelasi timp si nu ma pot abtine sa nu rad! :21:
Citat:

În prealabil postat de sergiu

Ai fost comic la sugestia asta, tine-o tot asa, :3:.
In ultima perioada de cand intru pe forum, cu mana pe inima va spun ca ma amuzati copios unii dintre voi cu tot felu de afirmatii care mai de care mai amuzante si distractive :41:

veilur 10.04.2009 22:04:53

Asadar, sa recapitulam: carne de post e, cascaval de post e, oua de post sunt, mmmm.....ma gandesc, oare ce ar mai fi? Ce lipseste? Da chiar, lapte de post e? Daca a aparut si din asta, atunci lista e completa, meniu e bogat, masa e gustoasa, haide-ti toti la masa! :36:

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:39:00.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.