![]() |
Citat:
|
Viata e absolut superba, Stefan, sunt atatea minuni, atatea lucruri frumoase pentru care merita sa traiesti. N-ai o prietena- stie bunul Dumnezeu de ce, poate asa te fereste de vreo nenorocire mare, poate asa e mai bine deocamdata pentru tine. Multi se roaga sa se casatoreasca, si mai multi se roaga sa divorteze etc. pt ca fericirea nu sta intr-o imprejurare exterioara, ci in intalnirea cu Dumnezeu.
Cineva, o fata, se indragostise odata foarte tare de un tanar. Si s-a rugat foarte mult la Dumnezeu sa se marite cu el. Si rugaciunea i s-a indeplinit intocmai. Crezi ca a fost multumita? In noaptea nuntii descopera ca el e epileptic- iat-o legata pe viata de un om nenorocit... Si inca o treaba: crezi ca somandu-L pe Dumnezeu cu diazepamul si petrecandu-ti viata pe la recuperare ajungi sa-ti faci o prietena? Iesi mai frate printre oameni, cunoaste cat mai multi, si te aeriseste oleaca. Fa un sport, o drumetie la munte, implica-te in ceva caritabil, sunt atatia oameni mai nefericiti ca tine pe care i-ai putea ajuta. Iesi putin din tine si scapa de obsesia asta morbida, de ce esti mai obsedat si mai sumbru in gandire, de ce lumea se sperie de tine si fuge. Nu stiu cati ani ai, dar cred ca oricum te-ai putea implica in lucruri de valoare in meserie/ societate etc. In acest fel vei cunoaste si alti oameni, si poate va apare intr-o zi si prietena visata. Si dupa aceea vino si ne povesteste si noua ce mai faci, ceva interesant, in loc sa ne sperii cu prostii. |
Inca niste sugestii. Invata, munceste, ajuta-i pe ai tai cum poti, si mai presus de toate, gaseste-ti un duhovnic la care sa te marturisesti si care sa-ti stabileasca un program zilnic de rugaciune. Te asteptam sa ne impartasesti cum ai depasit gandurile sumbre. :)
|
Citat:
Dar iarasi cred ca stiu cum esti acum... Pe tine nu te intereseaza ce vrea Dumnezeu sa-ti spuna. Tu vrei sa-ti implinesti dorinta. Esti prins in lanturi de draci si nu vrei sa scapi. Imi pare rau de tine dar daca nu te trezesti nu vei rezolva nimic. La urma urmei daca te inchizi atat de tare Dumnezeu nu poate face nimic. Tind sa fiu de acord cu euftalia si anume ca mai bine te-ai duce la un psihiatru. M-ai dezamagit...:( Dar te inteleg si nu stiu ce te-ar putea ajuta daca tu nu vrei sa faci nimic... |
Am reusit sa nu ma mai gandesc la asta. M-a ajutat moral si verisoara. Ea e plina de viata. As vrea si eu sa fiu la fel. Uneori cred ca iau cam mult la inima...
|
"Sinucigasul de bunavoie nu trebuie slujit sau pomenit la vreo slujba, caci si-a dat sufletul satanei ca si Iuda Iscarioteanul" (Arh. Nicodim Sachelarie, Pravila Bisericeasca)
Ai grija. |
:)Stefane tu crezi in Dumnezeu?Ii ceri ajutorul?Lupta ,cu desnadejdea care te apasa.Viata este o lupta.Castiga cei care spera sa castige vreodata.Si asta se se face cu ajutorul lui Dumnezeu.SUNTEM ALATURI DE TINE!Doamne ajuta!
|
Stefane eu te cred ca ti-e sila de toate din jurul tau si daca ma gandesc la cum e viata in romania de nedreapta te inteleg perfect.
Dar gandesete-te ca odata ce ai aparut (existi) din pacate nu mai ai cum sa dispari, iar dincolo e si mai rau asa ca nu e o scapare e chiar o si mai imputita incorsetare! Adica in loc sa-ti faci un bine sa scapi mai rau te infunzi! Si de acolo nu mai iesi. Imagineaza-ti tot ce e rau pe lumea asta (ai de unde sa iei din plin) si amplifica de cat de multe ori poti sa-ti imaginezi si gandeste-te bine: asa e in iad. Si mai e ceva: nu mai iesi de acolo! si nici nu poti sa dispari. Asa ca ramai in mizeria asta ca altfel e si mai rau si ti-o faci si cu mana ta! |
Ca toti ceilalti iti dau si eu un sfat.Daca tot vrei o prietena ,de ce nu intri intr-un chat ca sa vb. si sa intalnesti pe cineva??Astfel vei avea multi prieteni si iti vei ocupa timpul conversand si nu te vei mai gandi la sinucidere.Si nu uita o depresie se vindeca foarte bine comunicand cu ceilalti,insa comportate natural si nu incepe iar cu obesesiile de sinucidere pt. ca ii vei speria pe toti.Sper ca dupa aceea nu vei fi prea dependent de internet....Sa stii ca toata lumea are momente in viata cand zice gata!nu mai vreau sa traiesc!Si eu am avut probl. in sensul asta-desi studiasem la facultate nu aveam serviciu si mi se parea ca sunt o paria,ca traiesc inutil .Pe de alta parte trebuia sa astept inca la mana parintilor mei si asta mi se parea o situatie jenanta.Nici mama nu ma ajuta prea tare caci imi zicea "sa ies pe strada sa-mi caut serviciu ori sa ma marit" ,si nici fratele meu care de multe ori imi zicea ca nu merit sa mananc, si astea se intamplau desi eu eram gospodina in casa!!Cand se intamplau toate astea, nu aveam nici un prieten pt. ca ma izolasem f. tare si credeam ca-s toanta si urata desi nu-i deloc asa.M-a ajutat Dumnezeu si-am inceput sa fac pragatire la lb. engleza cu copiii si asa am iesit din situatia mea disperata si am inceput sa ma consider o persoana normala in rand cu ceilalti;vazand ca obtin rezultate frumoase si ca lumea ma cauta, am priceput ca valorez si eu ceva ca persoana.Acum dupa atata timp iata-ma-s la casa mea proaspat casatorita si extrem de multumita.Datorita Milei Domnului n-am incercat sa-mi iau viata si sunt foarte fericita ca traiesc!!
|
Am incercat pe chat, dar numai idioate, sau daca nu erau idioate nu erau solo!
|
Citat:
|
Citat:
imi dau si eu cu parerea, desi nu am intrat pe un chat niciodata pentru ca mi se pare un lucru cu adevarat superficial. de ce nu incercati sa va angajati intr-o activitate practica si care va place, sa intrati in direct contact cu societatea in care traiti. nu ma indoiesc ca Dumnezeu va va scoate la iveala si jumatatea pe care o cautati. Doamne ajuta ! |
Citat:
In general cei care vreau sa-si faca prieteni pe net sunt oameni degeaba. Sunt prea lasi sa intalneasca persoana fata in fata asa ca pe net pot sa spuna tot ce vor. Stiu asta din experienta ( si eu eram sa fiu unul din acei oameni:D ). Doamne ajuta!:D |
Citat:
|
Pai am vorbit cu nu stiu cate... Cu unele mai vorbesc acum pe messenger, dar ele nu sunt singure...
|
In seara asta m-am hotarat. Sunt ateu. Daca lui Dumnezeu ii va pasa de mine, imi va da o prietena si va face in asa fel incat oamenii sa ma respecte. Religia te invata la iubire, dar iubirea te face slab, iar eu nu mai am nevoie de slabicune. Am oferit prea multa dragoste unor persoane care nu au avut nevoie de ea. Daca cineva ma va ajuta, atunci o sa-l ajut si eu. Nu mai sunt bunul samaritean, sunt evreul nenorocit. Asa au vrut Dumnezeu si sociteatea, asa o sa fie. Frate Stefan, gândeste-te ce s-ar întâmpla daca Dumnezeu ar împlini dorintele ce trec prin mintea fiecaruia. El vrea sa ne dea mai mult, vesnicia. Ce sens ar avea sa-ti dea niste lucruri care dureaza doar un timp? Ai asteptat 8 ani dar ce înseamna comparativ cu o mie de ani? Multumesc Doamne ca ma-i scapat de un tradator. Nu sunt toti oamenii tradatori, dar în lipsa unei educatii crestin-ortodoxe, oamenii nu rezista ispitelor. stefane, am citit pe forum citeva dintre mesajele tale. parerea mea e ca tu ai probleme mult mai grave decit faptul ca nu ai o prietena... ar trebui sa te cauti pe la medici (aia care se ocupa de mansarda)... sanatate multa, cu virf si indesat, iti doresc! (ai nevoie) Medicii aceia, cu câteva exceptii, sunt adevarati nebuni care nenorocesc oamenii ce vin la ei. Stefan nu are nici o problema, e mai sanatos ca cei care îi consideri matale sanatosi. Poate ar trebui sa lupt, ca cei care m-au criticat sa vada ca au ras ca prostii si ca au pierdut un om de valoare, un om cum n-o sa mai intalneasca la viata lor... sau pur si simplu sa vada ca au ras degeaba... Vezi ca de fapt e si dorinta de ravansa si înalta impresie de sine. Sa nu crezi ca esti o exceptie, multi trec prin aceleasi sentimente de revolta fata de Dumnezeu si oameni. Stiu ca Iadul este singuratatea, dar in anumite ma gandesc ca la cum imi merge viata in Iad am sa ajung cu siguranta, si in trag concluzia ca indiferent daca ma sinucid sau nu tot in Iad am sa ajung, asa ca de ce sa ma mai chinui si pe lumea asta si pe lumea ailalta, cand pot sa ma chinui doar pe lumea ailalta - daca ma sinucid scurtez drumul spre destinatia finala Iadul nu este o pedeapsa data de Dumnezeu ci universul launtric care si-l creeaza omul prin pacate. Si nu este o poveste, este un chin inimaginabil iar cu fiecare pacat chinul se înteteste, asa ca nicidecum pacatul nu-ti va aduce vreodata o înbunatatire a starii ci o agravare. Dar nu exista rugaciuni pentru cei care vor sa moara? Adica, eu nu mai vreau sa traiesc si sa fac acea rugaciune pentru ca Dumnezeu sa o trimita pe doamna cu coasa la mine? Nu vezi ce schimbator esti? O data vrei ceva, apoi vrei opusul. Asa cum acum ti se pare ca îti vrei moartea, mâine ti se va parea ce bine e ca existi. I-am zis lui Dumnezeu ca daca nu vorbesc cu verisoara vineri o fac. Dumnezeu trebuie sa se supuna tie sau tu Lui? Sa am pe cineva pe care sa strang in brate, sa-i spun ca o iubesc, s-o mangai pe manute. Nu am asa ceva si ma doare mult inima. De 8 ani si ceva vreau sa am o prietena. Gândeste-te ca Dumnezeu Care te-a creat cunoaste mai bine ca tine sentimentele tale si ce ti-e bine. Daca nu s-a întâmplat pâna acum sa ai o prietena înseamna ca asa a fost bine pentru tine si o sa întelegi ulterior de ce. |
Stefane, puterea vine din interior, din inima ,de unde vine si credinta.Prin iubirea ta poti fi un om puernic caci cea mai mare putere este iubirea.Poti sa lupti cu ispita si sa o invingi. Tu faci la fel ca si mine, nu lupti niciodata pt ca iti este frica sa nu pierzi dar fara sa lupti nu poti castiga.Pana la urma nu ai nevoie de ajutorul nostru si al nimanui pt ca vei muri singur ,toti vom pleca de aici singuri, asa ca roagate TU lui Dumnezeu pt intelepciune caci Dumnezeu este izvorul intelepciunii iar noi suntem pietrele peste care se revarsa,insa unii din noi ne aflam mai la mal.
|
Citat:
Cu scuzele de rigoare, citind tot ce s-a scris, este ca si cum am urmarit filmul "Sinucidere in direct". Mie mi-a pierit cheful dupa ce am participat la disectii si am vazut cum ajunge sinucigasuln la Institutul Medico Legal, pe masa de autopsie, de rasul studentilor si celor de pe acolo. Cu toate ca am invatat doza letala pentru kilogram/corp, dupa ce am vazut un tanar care se sinucisese din dragoste la 21 de ani, mi s-a parut foarte pueril si mi-a parut rau atat pentru el cat si pentru gandurile mele. Bineinteles ca eram bolnava psihic, gandurile astea nu apar de sanatos ce esti. Dar m-am cautat, la doctor. Eu am ales tratamentul homeopatic si de atunci, am scapat de problemele de tip depresiv. Nu recomand nimanui tranchilizante. |
Pana la urma am fost la psihiatru si am luat niste medicamente. Sa vedem ce efect vor avea!
|
Citat:
Scepticismul tau este flagrant si iti pot spune ca medicamentele nu vor avea efect sau nu efectul scontat de tine. Iti autoinduci postura de victima si joci rolul intitulat "bietul de mine". Auloe ca nu ma iubeste nimeni, valeu ca nu ma asculta nimeni, toate lumea ma critica, etc. Si la altii este la fel si nu se vaicaresc atata. Din asta traiesti si te autoalimentezi singur. Vei depasi starea cand o vei dori, pana atunci, tot te vei vaita pe forum pentru a avea auditoriu. Scuza-mi comparatia, dar poate iti dai seama, este ca si exhibitionismul, nu poate exista decat fata de auditoriu, numai asa se obtine satisfactia. |
Mi-ar place sa nu am de ce sa ma plnag. Dar din pacate nu e asa!
|
Citat:
|
Citat:
Are si medicina rolul ei. Stefan, mergi la sfantul maslu vinerea la o biserica, ajuta! Dar fa-ti si tratamentul cat zice medicul, si eu fac tratament si ma ajuta cu ceva, fii sigur ca nu vei lua toata viata aceste doctorii. Multa sanatate! |
Am incercat s-o fac din nou. Joi. Eram suparat pe verisoar-mea si pe sor-mea si am vrut sa le fac sa sufere... :dontgetit:
|
Omule tu nu mai ai nevoie de sfaturi,ci de o camasa de forta!......cine sa te mai inteleaga,prea o spui dezinvolt!
|
Stiu ca sunt dus cu pluta... Cand ma simt singur, devin tare deprimat. Asta e toata tampenia. Eu am nevoie de a ma simti iubit si apreciat!
|
Citat:
Euftalia, eu nu i-am zis sa nu ia medicamentele, ba chiar am precizat ca acestea il vor ajuta sa depaseasca o criza grava. Insa nu ii vor rezolva problema de fond, nu pe termen lung. Stefane, o sa vina si iubirea si aprecierea, sa crezi asta cu putere si ai sa vezi ca o sa se intample. Doamne ajuta! |
Stefan,cine si ce ar putea oare sa te faca fericit?????? Daca o tii tot asa cu deprimarea,ea o sa genereze depresii si anxietate si dupa aceia nici cea mai mare dragoste pamanteana oferita tie,nu ti se va mai parea fericire.NU-NTELEGI! Pastreaza-ti calmul,este o perioada de declin launtric,o sa treaca,cel mai important este sa-ti pastrezi sanatatea atata cat o ai,sa nu crezi ca ai ajuns la fundul sacului cu rabdare si nici le cel cu probleme,acestea vor mai veni si ai nevoie sa-ti pastrezi energia benefica,altfel,intr-un tarziu vei cunoaste adevarata nefericire si nu o vei mai putea confrunta,si-atunci chiar ca vei ceda.Crede-ma!,omul nu este un izvor nesecat de sentimente si simtiri imbucuratoare,acestea se pot diminua odata cu arderea energiei din noi prin deprimari inutile,apoi cand vine vremea bucuriei nu avem cu ce zambet sa o primim pentru ca supararea ne-a secat sufletul prea mult,si-am devenit inchisi si negativisti fara temei.AI GRIJA DE TINE SI NU-TI LASA MINTEA SA ACCEPTE MALEFICUL,CU TIMPUL SE INRADACINEAZA SI-TI FURA TOATA GRANDOAREA DE OM RATIONAL.
|
Stefan ma ierti,am incecat sa intru pe messenger;adresa care ai dat-o;as vrea sa-ti spun ca sunt o persoana mai cu multa experienta de viata,fata de multi dintre voi de aici;nu este bine sa joci zaruri cu Dumnezeu;ca tu,asta faci;--daca nu-mi dai,ma sinucid--;sa stii,ca Dumnezeu te iubeste,daca te-a salvat de atitea ori;dar bine ar fi,sa-ti cauti in DUHOVNIC ,PREOT CALUGAR--chiar daca la inceput iti v-a fi foarte greu,sa nu te lasi;sa faci tot ce spune preotul;cit priveste -o prietena-;iarta-ma,dar da-mi voie sa-ti spun cu mina pe inima,nu se merita sa mori,pentru ca nu o gasesti;nu se merita sa-ti piezi sufletul,nici ca mama,sora,verisoara spun si fac multe;TOTI,DAR ABSOLUT TOTI,VOM FOM FI JUECATI DUPA FELUL CUM VORBIM,CE FACEM.CUM NE COMPORTAM;si crede-ma,sunt atitea de facut in viata asta si asa scurta;ce ai incercat tu,am incercat si eu pe cind aveam 29 ani si un baiat de 4 anisori;aveam probleme cu sotul;o vecina,a venit sa merg sa ma spovedesc;am intrebat la ce ora si am plecat de acasa,cu 2 ore inainte;sigur,satana ma "ajuta" sa nu merg la spovedit;Dar stii ceva;si nici pina astazi nu am gasit vreo explicatie omeneasca la intimplare;plecind din casa,am spus ca ma plimb,imi pierd timpul;dar nu a fost dupa mine;Dumnezeu mi-a ndreptat pasii spe Episcopie;nu fusesem niciodata;cind am intrat,erau doi tineri care voiau sa se spovedeasca pentru casatorie;nu erau decit citiva oameni in biserica;se terminae slujba;preotul a ntrebat,daca mai vrea cineva sa se spovedeasca;din spatele bisericii,si credema,este mare;am strigat cit am putut--eu--;apoi,speriata,m-am uitata sa vad cine a strigat;preotul s-a speriat,si a spus,-bine,veniti sa va citesc molifta-;sau spovedit cei doi,si apoi am mers eu;Crede-ma ca nici nu stiam ce trebuie sa fac ,sau sa spun;preotul m-a intrebat de cind nu sunt spovedita,i-am raspuns ca niciodata;si am inceput sa spun,plingind cu hohote,tot ce aveam pe suflet;preotul s-a speriat tare;apoi,mi-a spus,cu blindete,ca trebuie sa merg sa-l caut pe un preot batrin,calugar;ei,o saptamna,am umblat dupa parintele;mergeam la chilie,nu era;mergeam la biserica,imi spune aca merg in alt loc;dar acum,dupa ce l-a gasit pe Iisus,stiu ca eram incercat-a sa vada Dumenzeu,daca nu renunt;ei,nu am renuntat,si iti spun cu mare bucurie,BINE AM FACUT;La-m gasit pe IISUS si pe MAICA LUI;Acum sunt FERICITA,sunt tot cu sotul,baiatul a crescut,are 28 ani;si totul este bine;sigur,incercari sunt tot timpul;dar facind o SFINTA CRUCE si spunind o rugaciune;facind o milostenie,stiu ca IISUS ma iubeste si ma ajuta;Incearca si tu;cauta-ti un duhovnic,preot calugar si nu te speria cind vei fi certat de el;toate sunt spre MINTUIREA TA;si merita;aaaa.am uitat sa-ti spun,stii ce am primit in dar de la Dumnezeu?;un TALANT;vei ride,dar am primit in dar talantul de a face icoane;--vrei sa vezi citeva?;intra pe --www.getasart.3x.ro --sper sa se deschida;ai sa vezi multe din lucrarile mele;printre care si o lucrare --APOCALIPSA-dupa Ioan;daca ai primit adresa de messenger,accepta si vom vorbi mai mult,bine?
Si inca ceva;nu ai nevoie de medic pentru slavlare--Medicul tau este un preot bun duhovnic---;tu,esti bolnav cu sufletul,nu cu capul; Doamne ajuta!! |
Cred ca o iubita m-ar putea salva... Sau macar sa fiu si eu cineva (de ex. sa scriu articole intr-un ziar sau o revista), sa reusesc sa salvez de la disparitie cladiri vechi din Bucuresti (iubesc vechiul Bucuresti)...
|
Citat:
Imi pare rau de tine ca vad ca nu asculti sfaturile nimanui ( mai ales pe ale mele :) ). Te incapatanezi sa traiesti cu gandul tau cu dorinta ta de a iubi o fata. Mai lasa omule fetele in pace. Tu te inchizi in iadul tau si cat timp nu vrei sa iesi Dumnezeu nu poate face nimic. Ii o chestie pe care am auzit-o de la par. Constantin Necula despre unii oameni care nu-si pot gasi perechea. In cuvintele mele parintele a spus ca unii oameni isi fac un chip pe care sa-l aiba persoana iubita ( nu faci si tu la fel, nu stabilesti un chip sufletesc ? ) si asa ca atat timp cat vor trai cu acest idol nu vor putea gasi pe nimeni. Ceea ce trebuie sa faci si tu. Sa renunti la chipul pe care il ai in minte. Poate a fost o fata de care te-ai indragostit si te astepti sa intalnesti pe cineva exact la fel. Ti-ai facut idolul. Cauta un duhovnic si spune-i tot. Bate-l la cap tot timpul si nu-l lasa. Daca nu te mai vrea ca ucenic du-te la altul. Cred ca-s destui preoti in orasul in care esti. Dar nu trai singur. Si cel mai important: "COBOARA DIN TURNUL IN CARE TE-AI INCHIS!!! ca sa poata Dumnezeu sa te ajute.:D Daca tu nu faci nimic Dumnezeu n-a sa te forteze sa iesi din deznadejdea ta. Dumnezeu nu forteaza pe mine. Imi pare rau din toata inima ca te-ai incuiat intr-o inchisoare si nu mai stii sa iesi. Daca ai face o sfortare sa renunti la egoismul tau, sa renunti la dorintele tale atunci Dumnezeu imediat ar veni si te-ar scoate din deznadejde. Dar pentru cineva ca tine care nu stie sa mai iasa din iadul tau ai nevoie de un duhovnic. Dumnezeu sa te ajute! |
Citat:
Imi pare rau de tine ca vad ca nu asculti sfaturile nimanui ( mai ales pe ale mele :) ). Te incapatanezi sa traiesti cu gandul tau cu dorinta ta de a iubi o fata. Mai lasa omule fetele in pace. Tu te inchizi in iadul tau si cat timp nu vrei sa iesi Dumnezeu nu poate face nimic. Ii o chestie pe care am auzit-o de la par. Constantin Necula despre unii oameni care nu-si pot gasi perechea. In cuvintele mele parintele a spus ca unii oameni isi fac un chip pe care sa-l aiba persoana iubita ( nu faci si tu la fel, nu stabilesti un chip sufletesc ? ) si asa ca atat timp cat vor trai cu acest idol nu vor putea gasi pe nimeni. Ceea ce trebuie sa faci si tu. Sa renunti la chipul pe care il ai in minte. Poate a fost o fata de care te-ai indragostit si te astepti sa intalnesti pe cineva exact la fel. Ti-ai facut idolul. Cauta un duhovnic si spune-i tot. Bate-l la cap tot timpul si nu-l lasa. Daca nu te mai vrea ca ucenic du-te la altul. Cred ca-s destui preoti in orasul in care esti. Dar nu trai singur. Si cel mai important: "COBOARA DIN TURNUL IN CARE TE-AI INCHIS!!! ca sa poata Dumnezeu sa te ajute.:D Daca tu nu faci nimic Dumnezeu n-a sa te forteze sa iesi din deznadejdea ta. Dumnezeu nu forteaza pe mine. Imi pare rau din toata inima ca te-ai incuiat intr-o inchisoare si nu mai stii sa iesi. Daca ai face o sfortare sa renunti la egoismul tau, sa renunti la dorintele tale atunci Dumnezeu imediat ar veni si te-ar scoate din deznadejde. Dar pentru cineva ca tine care nu stie sa mai iasa din iadul tau ai nevoie de un duhovnic. Dumnezeu sa te ajute! |
Citat:
Draga Stefan, tu esti o persoana sensibila, bolnava chiar. Problemele pe care le pui sunt duar pretexte ale nefericirii tale. Ingrijeste-te bine, hraneste-te sanatos, dormi bine, plimba-te prin aer curat, fa gimnastica. stii cum ziceau latinii:Mens sana in corpore sano. Vei depasi boala aceasta, ai putina rabdare si nu te mai gandi la prostii. Dumnezeu este alaturi de tine! |
Ma simt mai bine acuma... sper sa tina!
|
Ma bucur si ma voi ruga Bunului Dumnezeu sa te simti bine mereu!
|
Stefaneee ! zi-mi si mie ce medicamente ti-a prescris psihiatrul.
Eu stiu din proprie experienta ca, "chimia" te poate in paradis sau in iad, la figurat bineinteles. si zi-mi si mie pe ce data te-ai nascut, printre altele sunt pasionat si de astrologie(sper sa nu-mi sara "crestini" in cap:cool:) . Daca nu vrei sa spui pe forum spune-mi intr-un mesaj privat. |
Lasati-l ,oameni buni, sa isi faca tratamentul. Si eu am avut probleme psihice, stiu ca nu este bine sa faci abuz de medicamente psihotrope, dar acestea te mai si ajuta in situatie de criza. Nu-l mai zapaciti, trebuie ajutat cu ceva. Si eu am luat medicamente multe, ce nu imi facea bine ii spuneam medicului si imi schimba doctoriile. Si acum mai iau un neuroleptic, foarte purtin cantitativ. Numai bine!
|
Imi pare rau din anumite puncte de vedere, dar m-am hotarat: vreau sa mor. Am decis sa spun asta pentru ca vreau sa ma asculte cineva cand ma plang de una si de alta.
Motive: - verisoara mea draga zice ca se intalneste cu mine de ceva timp, dar nu se intalneste. Sta la Puiul ei; sa-l prajeasca si sau sa-l faca shaorma; pe varul ei n-o sa-l mai vada niciodata - a vrut-o, o s-o aiba - mama e mai tot timpul ocupata cu serviciul. Vrea sa adune bani ca sa ne faca bine, dar vreau si eu, ca un copil idiot ce poate sunt sa aud si eu glasul mamei. Oricum, n-o sa mai cheltui banii aiurea si n-o sa mai fac dezordine si mizerie - am ratat un examen la facultate care era restanta a 3-a oara; oricum sunt in anul suplimentar - locul unde lucrez e destul de comod, dar iau putini bani. Am cautat ceva mai bun, dar n-am gasit si nici nu mai am chef sa caut - incerc sa creez ceva frumos (literatura), dar nu-mi iese. Altii scriu porcarii si le iese - nimeni nu-si prea aminteste de mine. As vrea sa mai aud de colegi din liceu, prima facultate - la care am renuntat ca prostul... Si nu mai am chef ca numai eu sa sun - si era important, dar e ultima: nu am si eu o fata care sa mai ia in barte, sa ma mangaie pe suflet, s-o iau in barte si sa-i spun cat de mult o iubesc, sa stea langa mine cand invat. De 8-9 ani vreau si eu pe cineva. Altii isi gasesc de la 12-13 ani pe cineva si eu am niste neorociti de 24. Nu o fac azi, dar iau eu un pumn de medicamete intr-o zi cand o sa fiu singur pentru mai mult timp. De data asta o sa iau destule, ca sa fiu sigur ca nu mai scap cu viata. Toti isi vor da seama ca am fost un baiat bun debea dupa ce n-o sa mai fiu... ??? Oricum, in Iad n-o sa mai am speranta ca o sa intample ceva bun, asa cum am sperante desarte acuma. |
Ah, soi era sa uit de anumite obiecte sau chestii ale tehnicii care o sa dispara si care inca imi aminteau de vremurile frumoase. Incetul cu incetul o sa am din ce in ce mai putine bucurii... :dontgetit:
|
Sfintii parinti ne spun:"Prin rai Te-am pierdut,prin iad Te regasim!"Nu as vrea sa fie la mine ori la cineva iadul sinuciderii...
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 08:39:55. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.