Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   Par.Iustin.P.ne atentioneaza din nou! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6258)

AlinB 13.05.2009 11:46:34

Citat:

În prealabil postat de Lavrentiu (Post 136801)
Avem dreptul, dar din pacate cand s-a votat orbeste noua constitutie s-au abolit si niste articole de suveranitate.

A tarii, ca libertatea in Hristos nu ne-o va lua nimeni niciodata, daca nu o dam.

Pai tocmai, crestinii nostri au uitat de libertatea in Hristos si folosesc religia ca pretext pentru politica.

Florin-Ionut 13.05.2009 14:10:03

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 136348)
Barele alea is "cifra 6" doar pentru ochiul si mintea omului care nu cunoaste sistemul de codificare.
Pentru calculator sunt bare de delimitare si calibrare, atata tot.
Niciodata nu sunt citite ca o cifra sau stocate intr-o baza de date ca cifre.

Daca vei gasi vreodata pe orice produs un cod in care cele doua bare subtiri sa nu aiba dedesubt cifra 6 (exceptand barele de control), sa faci poze si sa-mi arati si mie.

eduardd 13.05.2009 17:59:23

http://video.crestinortodox.ro/NUouQ...pre_secte.html
Spre sfarsitul materialului face referire si la carduri, coduri de bare, 666...merita ascultat!

BogdanF2 13.05.2009 18:42:52

Citat:

Barele alea is "cifra 6" doar pentru ochiul si mintea omului care nu cunoaste sistemul de codificare.

Este pe undeva o gluma inginereasca, dar cam sinistra pentru unii, ba chiar ceva diabolic pentru superstitiosi.

Oricum isteria asta cu "666" si codul de bare a aparut mai intai la protestanti, pe urma a fost importata fara discernamant de greci si asa a ajuns si la noi..

Insa e o superstitie si atata tot, nici macar cei care cred in ea nu o iau in serios, altfel n-ar cumpara nimic din "produsele diavolului".

Cifra 6 are un inteles mistic/ocult acolo, nici nu e nevoie sa o citeasca calculatorul ca un 6...

Trandafir_Alb 13.05.2009 19:56:09

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 136970)
Pai tocmai, crestinii nostri au uitat de libertatea in Hristos si folosesc religia ca pretext pentru politica.

Asa siiii...cati crestini avem in politica?? 0.0000001 ?

sherlock_holmes 13.05.2009 19:56:14

Citat:

Este pe undeva o gluma inginereasca, dar cam sinistra pentru unii, ba chiar ceva diabolic pentru superstitiosi.

Oricum isteria asta cu "666" si codul de bare a aparut mai intai la protestanti, pe urma a fost importata fara discernamant de greci si asa a ajuns si la noi..

Insa e o superstitie si atata tot, nici macar cei care cred in ea nu o iau in serios, altfel n-ar cumpara nimic din "produsele diavolului".

Si pentru pusca,glontul este un mic obiect metalic,care trebuie percutat undeva...pusca nu stie ca cineva poate fi omorit de acel glont.

Daca un grup de oameni de mare putere si influenta in lume sint satanisti,il urasc pe Domnul nostru Iisus Hristos Dumnezeu,genereaza atentate teroriste in intreaga lume si le pun in circa altora,declanseaza crize financiare,genereaza legi ale mortii pe care le numesc in mod pervers drepturile omului ( avort,eutanasie,homosexualitate,incest,poligamie,. ..) distrug toate credintele in mod viclean prin ecumenism,aducindu-le mai aproape de necredinta lor si Marele Arhitect al lor ( scaraotchi )....atunci 666 pe orice produs devine inca o atentionare a ceea ce se intimpla,caci in mod firesc,acestui simbol ii urmeaza documentele biometrice si la final si cipurile si pecetluirea...

Spune cineva ca trebuie sa existe intii apostazia...ma intreb daca or mai exista 7 000 de ortodocsi care nu si-au plecat genunchii lui Baal,oricum se apropie " Sinodul ecumenic al 8-lea " ,sinod tilharesc probabil,care va si pecetlui apostazia,ca sa nu mai fie dubii...anul acesta,la anul,poate putin mai tirziu,dar nu mult.Ecumenismul este apostazia,pentru cei care nu s-au prins...

Oameni buni,sfirsitul lumii ( ca si moartea noastra,e acelasi lucru intr-un fel)...inseamna sfirsitul raului si venirea Lui Iisus Hristos Dumnezeu....de ce atita teama....sau o fi teama de judecata ?...nu oricum vom da seama de tot ce am facut in aceasta viata ?...daca constiinta nu ne judeca,nici Hristos nu o va face.

Trandafir_Alb 13.05.2009 20:45:33

Citat:

În prealabil postat de Lavrentiu (Post 136801)
Avem dreptul, dar din pacate cand s-a votat orbeste noua constitutie s-au abolit si niste articole de suveranitate.

A tarii, ca libertatea in Hristos nu ne-o va lua nimeni niciodata, daca nu o dam.

Dac-ar exista unitate s-ar putea trece foarte usor peste ceea ce se intampla acum...cand va veni acel in moment in care va trebui sa ne schimbam buletinele si nimeni nu se va prezenta la politie ce-ar putea sa faca? Amenzi peste amenzi? Ne trimit la inchisoare ? Arest la domiciliu? Nu or sa mai existe tranzactii ?

Traditie1 13.05.2009 22:10:09

Sa zicem ca niste satanisti prin niste crestini si le imprima 666 pe frunte cu fierul încins. Înseamna ca aceia îsi pierd mântuirea?

Un numar nu poate fi spurcat, nu e nimic. Poftele si celelalte rautati care ies din inima spurca pe om fiindca îl separa de Dumnezeu.

AlinB 13.05.2009 22:44:19

Citat:

În prealabil postat de Trandafir_Alb (Post 137291)
Dac-ar exista unitate s-ar putea trece foarte usor peste ceea ce se intampla acum...cand va veni acel in moment in care va trebui sa ne schimbam buletinele si nimeni nu se va prezenta la politie ce-ar putea sa faca? Amenzi peste amenzi? Ne trimit la inchisoare ? Arest la domiciliu? Nu or sa mai existe tranzactii ?

Buletinul este un drept pe care il ai ca cetatean al unui stat, nu un contract neconditionat cu statul.
N-ai decat sa renunti la cetatenie incepand chiar de acum daca asta e o problema pentru tine.

AlinB 13.05.2009 22:45:56

Citat:

În prealabil postat de Trandafir_Alb (Post 137241)
Asa siiii...cati crestini avem in politica?? 0.0000001 ?

Eu as fi mai optimist, chestia e ca sunt unii pe langa politica dar isi dau coate sa intre pe ring.
Si macar daca ar incerca sa urce cu principii superioare decat a celor care sunt deja acolo dar dovedesc ca pana la urma crestinismul pentru ei nu e decat un pretext.

AlinB 13.05.2009 22:46:50

Citat:

În prealabil postat de BogdanF2 (Post 137158)
Cifra 6 are un inteles mistic/ocult acolo, nici nu e nevoie sa o citeasca calculatorul ca un 6...

Serios? Care e intelesul mistic, ocult al cifrei "6"?
Eu iti pot da unul: lumea a fost facuta in 6 zile.
Altele?

AlinB 13.05.2009 22:48:08

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 137023)
Daca vei gasi vreodata pe orice produs un cod in care cele doua bare subtiri sa nu aiba dedesubt cifra 6 (exceptand barele de control), sa faci poze si sa-mi arati si mie.

Stiai ca sunt peste 50 de sisteme de codificare in afara de EAN/UPC?

AlinB 13.05.2009 22:52:46

Citat:

În prealabil postat de sherlock_holmes (Post 137242)
Si pentru pusca,glontul este un mic obiect metalic,care trebuie percutat undeva...pusca nu stie ca cineva poate fi omorit de acel glont.

Daca un grup de oameni de mare putere si influenta in lume sint satanisti,il urasc pe Domnul nostru Iisus Hristos Dumnezeu,genereaza atentate teroriste in intreaga lume si le pun in circa altora,declanseaza crize financiare,genereaza legi ale mortii pe care le numesc in mod pervers drepturile omului ( avort,eutanasie,homosexualitate,incest,poligamie,. ..) distrug toate credintele in mod viclean prin ecumenism,aducindu-le mai aproape de necredinta lor si Marele Arhitect al lor ( scaraotchi )....atunci 666 pe orice produs devine inca o atentionare a ceea ce se intimpla,caci in mod firesc,acestui simbol ii urmeaza documentele biometrice si la final si cipurile si pecetluirea...

Daca tii neaparat si pisica neagra care iti trece drumul poate sa fie un simbol, o atentionare in privinta "a ceea ce se intampla"..

Citat:

Spune cineva ca trebuie sa existe intii apostazia...ma intreb daca or mai exista 7 000 de ortodocsi care nu si-au plecat genunchii lui Baal,
Ajuta intreabarea asta la mantuirea ta?

Citat:

oricum se apropie " Sinodul ecumenic al 8-lea " ,sinod tilharesc probabil,care va si pecetlui apostazia,ca sa nu mai fie dubii...anul acesta,la anul,poate putin mai tirziu,dar nu mult.Ecumenismul este apostazia,pentru cei care nu s-au prins...
Nici n-a avut loc Sinodul si gata, stiti ce s-a intamplat acolo, deja e "talharesc", "apostazie", etc.
Pretindeti ca aveti duh profetic sau ce?

Citat:

Oameni buni,sfirsitul lumii ( ca si moartea noastra,e acelasi lucru intr-un fel)...inseamna sfirsitul raului si venirea Lui Iisus Hristos Dumnezeu....de ce atita teama....sau o fi teama de judecata ?...nu oricum vom da seama de tot ce am facut in aceasta viata ?...daca constiinta nu ne judeca,nici Hristos nu o va face.
Si ce se intampla daca constiinta ta e corupta?

AlinB 13.05.2009 22:59:27

Citat:

În prealabil postat de eduardd (Post 137127)
http://video.crestinortodox.ro/NUouQ...pre_secte.html
Spre sfarsitul materialului face referire si la carduri, coduri de bare, 666...merita ascultat!

Amuzant si ridicol tot o data reporterul.
"Nu-i asa parinte ca asa e..."?

Ca sa nu mai vorbim de dezinformarea crasa "carduri cu 666" sau infantilisme de genul "CARD=DRAC"..

Penibil, penibil, penibil..

eduardd 13.05.2009 23:44:29

Alin, daca tie ti-a ramas in minte acesta intrebare "nu-i asa parinte?", pe mine m-au "atins" cuvintele parintelui unde spune; "Daca ai o carte cu 700 de pagini, fara sa vreau trec prin 666, ce fac rup pagina?"
Pe mine tocmai acest cuvant m-a folosit. Dar nu e musai sa am dreptate. Na, omul e UNIC si de aceea fiecare traieste/simte credinta prin inima sa. Acum important e sa fie scopul comun, Mantuirea! Nu? .. Si cum 2 inimi nu sunt la fel..poate ca ai si tu dreptate desi eu nu pot vedea acel penibil..penibil..penibil..de care vorbesti tu.

LapetiteMoc 14.05.2009 00:20:40

invers

Ca sa nu mai vorbim de dezinformarea crasa "carduri cu 666" sau infantilisme de genul "CARD=DRAC"..

Penibil, penibil, penibil..[/quote]

Mai informeaza-te! Citisem undeva , sau cred ca maica Elisabeta ( care a scris "Inviind pe drumul Damascului - Talita Cumi") spunea ca a fost martora la o blasfemie a Liturghiei, una necurata in care cuvintele erau toate romanesti, cantarile asemenea, dar toate cuvintele erau rostite invers. E unul din limbajele celui rau.

Doamne, ajuta-ne sa veghem!

sherlock_holmes 14.05.2009 01:52:39

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 137356)
Altele?

Acesta nu este un inteles mistic...este o realitate.

sherlock_holmes 14.05.2009 02:11:36

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 137360)
Daca tii neaparat si pisica neagra care iti trece drumul poate sa fie un simbol, o atentionare in privinta "a ceea ce se intampla"..

Eu ti-am scris de un simbol din Sfinta Scriptura...iar tu de la ghicitul in bobi sau tarot

Citat:

Ajuta intreabarea asta la mantuirea ta?
Ce intrebare mai este si asta ?...sinonim cu ...ajuta folosirea virgulelor intr-un mesaj la mintuirea noastra ?
...
Citat:

Nici n-a avut loc Sinodul si gata, stiti ce s-a intamplat acolo, deja e "talharesc", "apostazie", etc.
Pretindeti ca aveti duh profetic sau ce?
Am spus poate,....doar ecumenist sa fii sa nu intelegi ce se intimpla...daca se leagana ca o rata,macane ca o rata,arata ca o rata....probabil ca este o rata...nu este nici un duh profetic aici...vad ca te mai tii si de ispite,sau ce ?

Citat:

Si ce se intampla daca constiinta ta e corupta?
Aici ai dreptate...se numeste inima impietrita,Doamne fereste!...eu ma refeream la oamenii care merg la Biserica cit de cit regulat,se spovedesc,impartasesc....oricum cartea constiintei se va deschide la judecata,pentru ca totul este inregistrat acolo...deci tot aceea ( pirisul ) te va piri fie ca stii acum,fie ca nu stii.

PS.nu stiu de ce am impresia cind vorbesc cu tine,ca ori vb cu un calculator,ori vb cu un om cu 2 capete care a trecut pe la medicul Christiaan Barnard....daca te superi,ai dreptate.

Anca-Miha 14.05.2009 10:32:10

Citat:

În prealabil postat de LapetiteMoc (Post 137413)

Mai informeaza-te! Citisem undeva , sau cred ca maica Elisabeta ( care a scris "Inviind pe drumul Damascului - Talita Cumi") spunea ca a fost martora la o blasfemie a Liturghiei, una necurata in care cuvintele erau toate romanesti, cantarile asemenea, dar toate cuvintele erau rostite invers. E unul din limbajele celui rau.

Doamne, ajuta-ne sa veghem![/quote]

Ma intrebde ce nu zicem "Carte de credit" si zicem "Card"?

Anca-Miha 14.05.2009 10:37:17

Citat:

Era vorba de un film turnat intr-o biserica ortodoxa, daca nu ma insel din Constanta, in care dansa o femeie dezbracata, iar ca fundal sonor Liturghia ortodoxa rostita invers, de la coada la cap. A fost dat si un clip.

Florin-Ionut 14.05.2009 10:52:59

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 137357)
Stiai ca sunt peste 50 de sisteme de codificare in afara de EAN/UPC?

Nu m-as mira ca fiecare dintre ele sa aiba cuvantul de control 6...6...6. Indiferent daca in alt sistem acest 6 ar fi codat altfel, nu cu doua bare subtiri ca in sistemul de la noi.
Citat:

În prealabil postat de AlinB
Altele?

Eu stiu ca Dumnezeu si-a continuat creatia si in a saptea zi. Si in a opta, zi care a inceput la Invierea lui Hristos.

Daca esti sceptic in privinta interpretarii numerelor biblice, citeste Filocalia de la A la Z. Nici nu e bine a da crezare la tot ce scrie pe forumuri; insa acolo vei vedea talcuirea Sfintilor Parinti.

Anca-Miha 14.05.2009 11:21:46

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 137356)
Altele?

Iata ce spune Arhim Petroniu Tanase in cartea sa " Chemarea Sfintei Ortodoxii":
Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 103127)
Daca acest numar (666) ar fi un numar oarecare intre celelalte numere am crede ca simpatia pentru numarul 666 este o simpla moda, iar moda...nu are temeiuri logice...
Scrie in cartea Apocalipsului, ca numarul 666 este numarul fiarei precum si numarul omului (Apocalipsa 13,18) Cum trebuie inteles acest lucru?
In vechime, numerele pe langa intelesul cu care le folosim noi astazi erau folosite si cu intelesuri tainice, duhovnicesti. Cu acest inteles sunt folosite adesea numerele in Sfanta Scriptura si deci si in Apocalipsa...
"Numarul, zice Sf. Maxim, este semnul fapturii, si el arata celor familiarizati cu stiinta numerelor, savarsirea virtutii sau a pacatului, dupa cum locul din scriptura are un inteles de lauda sau rau". Astfel acelasi numar poate avea un inteles bun sau rau, dupa cum activitatea omului aratata de numar este buna sau rea.

Numarul 6 este numarul omului, sau mai precis numarul activitatii omului, caci asa cum numarul 6 provine din numarul doi inmultit cu trei, tot asa si omul este o fiinta alcatuita din doua elemente: TRUP si SUFLET, cu trei puteri sufletesti: CUGETARE, VOINTA si SIMTIRE.
Potrivit aritmeticii duhovnicesti , un numar simplu inmultit cu zece sau cu o suta, care sunt numere perfecte, arata o intensificare a lucrarii exprimata de acel numar, o obisnuinta si o deprindere a ei. Inmultind acum numarul 6, cu zece si cu o suta, numerele rezultate: saizeci si sase sute ar arata o activitate intensa, durabila; buna sau rea, dupa indicatia locului respectiv. Numarul 666 este rezultatul din adunarea numarului simplu sase cu inzecitul lui si cu insutitul lui: 6 + 60+600=666. Si fiind in Apocalipsa numarul acesta are inteles rau, atunci numarul 666, ca numar al omului care savarseste raul continuu, cu staruinta, din obisnuinta, care "bea pacatul ca apa", cum zice proverbul.

Dar fiara de ce si-a ales numarul 666?
Numarul 666 poate fi obtinut in mai multe feluri; unul din acestea este si prin inmultirea numerelor 18 cu 37; 18X 37= 666
Numarul 18 arata aplecarea spre cel de jos, spre rau, cu toata puterea de activitate a mintii, iar numarul 37 arata impatimirea, savarsirea raului din obisnuinta, in tot timpul acestei vieti pamantesti. Astfel, numarul fiarei, 666, arata savarsirea raului necontenit, tot timpul si cu toata puterea lucratoare, adica o intruchipare a raului. Ori aceasta intruchipare a raului noi stim ca este diavolul, la care raul a devenit o a doua natura, care s-a impietrit in rau pentru vecii vecilor. De aceea fiara apocaliptica are numarul 666 pentru ca ea este o intruchipare a diavolului.

Precum vedem, numarul 666 este numarul omului pervertit de pacat si numarul satanei, nu prin simpla scriere a numarului aritmetic, ci prin intelesul duhovnicesc, tainic al acestui numar.

Anca-Miha 14.05.2009 11:32:33

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 135906)
Cele 3 grupuri de 2 bare subtiri si mai lungi ca restul sint bare de control, folosite de aparatul de citit pentru calibrare, pentru ca aparatul nu stie cum tine omul aparatul in mina (distanta, inclinatia).
Deci aparatul nu citeste nici un 666, foloseste barele de control doar pentru a compara intre ele grosimile celorlalte bare.

Poate cineva sa ne spuna de ce s-a ales tocmai cifra 6 pentru calibrare, cum inteleg din cele de mai sus, si nu s-a ales cifra 1, 2, 3 , 4 sau 7 sau opt? Dintr-o emisiune televizata cu dl. Prigoana, acesta a afirmat ca se poate folosi 9 in loc de 6 la pasapoarte. Inteleg si de ce, caci 9 intors tot 6 este. De ce nu se poate opta pentru o alta cifra in afara de 6 si 9, ca sa se evite orice discutie?

AlinB 14.05.2009 14:19:21

Citat:

Nu stii despre ce vorbesti, citezi din auzite.
In rest, daca vrei sa demonstrezi ca e mai mult decat un infantilism inversiunea respectiva, n-ai decat sa vii cu argumente lingvistice.

De altfel toata lumea care are buletin niu, scrie acolo "Identity CARD" si nu am vazut pe nimeni indracit sau altceva din cauza asta.

AlinB 14.05.2009 14:31:04

Citat:

În prealabil postat de sherlock_holmes (Post 137462)
Acesta nu este un inteles mistic...este o realitate.

Pai sigur ca e o realitate..a sistemului zecimal.
Dar BogdanF vorbea aici de intelesuri mistice/oculte si l-am rugat sa le enunte.
Daca vrei sa-l ajuti, te ascult.

Citat:

În prealabil postat de sherlock_holmes (Post 137467)
Eu ti-am scris de un simbol din Sfinta Scriptura...iar tu de la ghicitul in bobi sau tarot

Nu, eu am vorbit de superstitii in general.
Poti sa ai crucifixe in casa, si Biblia pe masa, icoane si toate sa nu-ti foloseasca mare lucru decat pentru a face lucrari necurate.
A se vedea cu vrajitoarele.

La fel si cu interpretarile aiurea ale Sf. Scripturi.

Citat:

Ce intrebare mai este si asta ?...sinonim cu ...ajuta folosirea virgulelor intr-un mesaj la mintuirea noastra ?
Nu cred ca paralela este cea mai buna. De obicei cei care isi pun intrebari despre virtutea altora (cum faceai tu) o pierd din vedere pe a lor.

Citat:

Am spus poate,....doar ecumenist sa fii sa nu intelegi ce se intimpla...daca se leagana ca o rata,macane ca o rata,arata ca o rata....probabil ca este o rata...nu este nici un duh profetic aici...vad ca te mai tii si de ispite,sau ce ?
Corect, daca nu esti de acord cu unii care se cred "crema" ortodoxiei si vazatori cu duhul lor cucernic, si nu vorbesti limbajul lor de lemn, esti "ecumenist", "tradator", "mason", etc.

Cred ca in felul asta se vede destul de limpede "duhul" care se ascunde in spatele unora din sustinatorii unor astfel de "profetii".

Personal, prefer sa vad ce se intampla decat sa vorbesc pe altii de rau in avans, arogandu-mi nu stiu ce duh profetic.

Citat:

PS.nu stiu de ce am impresia cind vorbesc cu tine,ca ori vb cu un calculator,ori vb cu un om cu 2 capete care a trecut pe la medicul Christiaan Barnard....daca te superi,ai dreptate.
N-am de unde sa stiu care e problema ta, dar o defectiune pe undeva merita luata in considerare de catre fiecare.
In orice caz, multumesc ca ai considerat de cuviinta sa-mi aduci la cunostinta sentimentele tale.

AlinB 14.05.2009 14:34:06

Citat:

În prealabil postat de eduardd (Post 137388)
Alin, daca tie ti-a ramas in minte acesta intrebare "nu-i asa parinte?", pe mine m-au "atins" cuvintele parintelui unde spune; "Daca ai o carte cu 700 de pagini, fara sa vreau trec prin 666, ce fac rup pagina?"
Pe mine tocmai acest cuvant m-a folosit. Dar nu e musai sa am dreptate. Na, omul e UNIC si de aceea fiecare traieste/simte credinta prin inima sa. Acum important e sa fie scopul comun, Mantuirea! Nu? .. Si cum 2 inimi nu sunt la fel..poate ca ai si tu dreptate desi eu nu pot vedea acel penibil..penibil..penibil..de care vorbesti tu.

Nu stiu ce ai inteles tu din afirmatia asta, mie mi s-a parut ca parintele totusi se opune isteriei cu "666" insa in mod evident reporterul impinge lucrurile pe panta asta (a isteriei) mai departe si reuseste totusi sa obtina intr-o oarecare masura si ceea ce doreste, insa oferind niste informatii care n-au legatura cu realitatea.

Asta este ceea ce numesc penibil, n-am nimic cu parintele.

Nu e prima data cand se intampla asa ceva, si cu alti parinti s-a incercat tehnica asta si din pacate cu unii a si reusit.

AlinB 14.05.2009 14:36:47

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 137547)

Doamne, ajuta-ne sa veghem!

Cauta mai bine si vezi despre ce este vorba, nu am timp sa fac rezumatul povestii.

Citat:

Ma intrebde ce nu zicem "Carte de credit" si zicem "Card"?
Pentru ca nu tinem la limba noastra.
Francezii au translatat tot ce vine din engleza, inclusiv din domeniul informaticii in franceza.
Ar fi ca si cum si noi am spune "soricel" la "mouse" si l-am folosi ca atare.
Ei asa il folosesc.
Noi ne-am obisnuit sa aruncam limba romana in derizoriu.

AlinB 14.05.2009 14:38:47

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 137573)
Nu m-as mira ca fiecare dintre ele sa aiba cuvantul de control 6...6...6. Indiferent daca in alt sistem acest 6 ar fi codat altfel, nu cu doua bare subtiri ca in sistemul de la noi.

Dar te-ai mira sa afli ca marea majoritate nu au nici o treaba cu barele de delimitare de la EAN/UPC?

Citat:

Daca esti sceptic in privinta interpretarii numerelor biblice, citeste Filocalia de la A la Z. Nici nu e bine a da crezare la tot ce scrie pe forumuri; insa acolo vei vedea talcuirea Sfintilor Parinti.
Eu discut pe forum ce se posteaza pe forum, daca ai vreo informatie relevanta te rog sa o postezi, nimeni nu poate face treaba asta in locul tau.

Florin-Ionut 14.05.2009 14:41:34

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 137678)
Dar te-ai mira sa afli ca marea majoritate nu au nici o treaba cu barele de delimitare de la EAN/UPC?

"daca ai vreo informatie relevanta te rog sa o postezi"

AlinB 14.05.2009 14:44:05

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 137595)
Poate cineva sa ne spuna de ce s-a ales tocmai cifra 6 pentru calibrare, cum inteleg din cele de mai sus, si nu s-a ales cifra 1, 2, 3 , 4 sau 7 sau opt? Dintr-o emisiune televizata cu dl. Prigoana, acesta a afirmat ca se poate folosi 9 in loc de 6 la pasapoarte. Inteleg si de ce, caci 9 intors tot 6 este. De ce nu se poate opta pentru o alta cifra in afara de 6 si 9, ca sa se evite orice discutie?

Nu stiu despre ce emisiune e vorba, dar daca e cum spui, Prigoana e unul oarecare (din punctul meu de vedere) care bate campii si face afirmatii pentru a arunca discutia in derizoriu, ceea ce cu oameni neinformati (ca tine si multi altii) care iau de bun tot ce vad la televizor (singura sursa de informare pana la urma + cateva bloguri extremiste), chiar functioneaza.

Adica indirect le intretine isteria cu "666" impingadu-i mai departe pe panta ridicolului. Restul o face massmedia care nu face decat sa redea imagini filmate (care nu pot minti, nu-i asa?) de la locul manifestatiilor anticip.
Si problema este rezolvata, opozitia anulata.

Acum pentru tine, partea cu informarea:
Pe pasapoartele biometrice nu exista cod de bare (din cate stiu).

Exista pe noile permise de conducere dar n-au nici o treaba cu codificarea UPC/EAN. E Code128 (parca), una din zecile sisteme de codificare care nu folosesc acele bare de control "controversate".

AlinB 14.05.2009 14:51:09

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 137679)
"daca ai vreo informatie relevanta te rog sa o postezi"

http://en.wikipedia.org/wiki/Barcode

http://www.av1611.org/666/barcode.html
http://bellsouthpwp.net/l/a/laurergj/UPC/666quest.html
http://uninginer.wordpress.com/2009/...-codul-de-bare
http://www.coduridebare.com/comparat...i_de_bare.html

Si hai sa-ti mai dau o veste buna:
Diavolul se leapada de diabolicul "666".

http://www.idautomation.com/barcoding4beginners.html
"Beginning January 1, 2010, GS1 DataBar may be used in place of all UPC and EAN barcode types for POS."
http://www.idautomation.com/barcode/...r-faq.htmlGata, puteti sarbatori iesirea din robia diavolului..

AlinB 14.05.2009 14:54:42

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 137591)

Deci pana la urma par. Petroniu sustine ca nr. "666" nu desemneaza raul ci natura umana care in contextul Apocalipsei capata o deosebita inclinare spre rau..

Spune-le asta la cei obsedati de "666" sa vezi cum arunca anatema pe "ereticul" par. Petroniu.
Pentru ei, "666" trebuie sa ramana un numar diabolic..

vsovi 14.05.2009 15:16:24

poi domnilor, 666 e firea scurta a dracului &&, molibden, asha ca un obiect voi credetzi ca el nu este supus vrajitoriei sataniceshti doar pentru ca e numar? poi unde il reprezentazti, pe ce-l scrietzi, cum il vedetzi? deci putetzi sa-l extirpatzi din natura shi sa zicetzi ca e sfant? ca voi asta sustzinezti ca nu are nimic rau ca e doar un numar... shi fiind doar un numar nu e nociv... poi credetzi ca numarul nu poate fi umplut cu rautate? ca orice lucru de pe gLume, ca shi orice lucru ce poate fi supus spurcaciunii, deci orice simbol, orice lucru abstract, orishice poate fi spurcat shi nalucifariferizat shi fermecat shi vrajit, deci poarta in el spurcaciunile shi indemnurile mandriei sataniceshti, deci daca voi nu consideratzi ca este nociv shi plin de necuratzie inseamna ca neluand in seama avertizarea sfintzilor, il consideratzi curat, deci lipsit de nocivitate, shi ca atare diavolul prin acest numar va invinge pentru ca voi nu mai luatzi nici o masura de protectzie shi astfel il consideratzi fara rautate, fara efecte, deci un obiect abstract lipsit de bine shi de rau, deci pana la urma chiar bine din moment ce nu va afectyeaza in nici un fel, deci aproape sfant.... caci primindu-l nu credetzi ca va lepadatzi de Hristos...

dar v-am spus ca prin orice obiect ce exista, deci shi printr-un semn shi printr-o cifra shi printr-o inchipuire shi prin orishice obiect abstract se manifesta ceva, un duh, o pricepere, o intzelegere, o sugestie, o vraja, un bine sau un rau, o intzelepciune, o binecuvantare sau un blestem, deci ce este de facut este sa aplicam peste crucea sf Andrei, X peste 666, iar pe noi sa ne pecetluim cu sf Cruce a Domnului... deci peste orice obiect cumparat din comertz al vostru shi nu al altora pe care shi-a pus diavolul lumii asteia insemnele farmecelor shi vrajitoriilor sale, tragetzi cu creionul sau pixul sau cu ce avetzi la indemana semnul crucii sf Andrei, X, sau peste cipuri sau peste orice avetzi suspiciunea ca a fost insemnat cu cifrele diavolului, firii sale scurte cu care vrea sa te uneasca shi pe tine.

caci 666 este 6 ispita burdelului cioarbei de potroace, 6 a neascultarii shi reproshului nalucirilor pripite din nemultzumire shi sulimenizare shi mandrie respectiv 6 ispita crimei morale a barfelor shi osandirii shi distrugerii sufleteshti shi apoi trupeshti, sau mai pe scurt: carne, carne, carne, sau necredintza, necredintza, necredintza, sa mandrie-lepadare, mandrie-lepadare, mandrie-lepadare de dragostea de Dumnezeu shi aproape, aia fara vicleshug shi aia curata shi sfanta far nici un pacat... sau neuramarea caii shi neprimirea sfintzirii de la dumnezeu a sfintzeniei shi desavarshirii ca daca zicetzi ca 666 nu va afecteaza inseamna ca n-avetzi nevoie de nimic shi ca suntetzi deja gata mantuitzi...

AlinB 14.05.2009 15:37:02

Ce spui tu acolo e curs de vrajitorie si superstitie nu invatatura de credinta ortodoxa.

Anca-Miha 14.05.2009 16:36:10

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 137689)
Ar fi de dorit sa publicati mai multe materiale.
Chiar ieri am vb. cu cineva care are mare evlavie fata de par. Iustin si a spus ca asa ceva nu este posibil pentru ca a fost de fata cand par. Iustin a sfatuit o persoana care era stilista sa-si schimbe confesiunea ca nu e bine..

Acum in contextul ultimelor intamplari cu "cipusoarele", intalnirile astea cam miros a schisma.

Si intre "cipusoare" si schisma ce alegi?

vsovi 14.05.2009 17:20:36

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 137709)
Ce spui tu acolo e curs de vrajitorie si superstitie nu invatatura de credinta ortodoxa.

ce ma? ce superstitzie? tu shti ce e aia superstitzie? shi ce legatura are superstitzia: vineri, 13, pisica neagra, shireturi unu pe stanga unul pe dreapta, ciorapi unul pe fatza unul pe dos, daca e martzi e belgia, ori daca imi dau copiii la moloh o sa imi fie bine... ca asha spun unii ca o sa aiba noroc in dragoste sau viatza lunga dupa cum le iese in cafea sau in palma sau cum se aude in ghioc... deci ce au astea, superstitziile cu ce am zis/scris eu dupa cum am priceput de la Hristos-Dumnezeu shi sfintzii Sai, parintzii noshtrii? ce? ca tzi-e frica sa recunoshti ca au dreptate? poi e vorba de fiul pacatului care intrand satana in el shi zicand "nu te teme, te voi ajuta" sa huleshti shi sa ucizi pe Dumnezeu ori sa pacatuieshti mai ceva ca inainte sa capetzi o fire foarte scurta ca a dracilor op fire scapi in BAR-ura'shti shi dai cu bata- razbuni, deci o fire scurta de tip lepadatura... caci socoteala e grea...

tigerAvalo9 14.05.2009 17:35:16

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 137709)

Ce spune el acolo e invataturia pura crestina nu superstitie.

Traditie1 14.05.2009 17:45:04

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 137591)

Numarul 666 poate fi obtinut in mai multe feluri; unul din acestea este si prin inmultirea numerelor 18 cu 37; 18X 37= 666

Astfel de explicatii ar fi putut fi date daca era un numar comun, cum ar fi 473. Repetitia lui 6 are alta semnificatie. Cea mai simpla si de bun simt e aceea ca e opusul lui sapte prin care e descris Fiul Omului (precum si Biserica) in primele capitole din Apocalipsa:

Capitolul 1
11. Care zicea: Ceea ce vezi scrie în carte și trimite celor șapte Biserici: la Efes, și la Smirna, și la Pergam, și la Tiatira, și la Sardes, și la Filadelfia, și la Laodiceea.
12. Și m-am întors să văd al cui este glasul care vorbea cu mine și, întorcându-mă, am văzut șapte sfeșnice de aur.
13. Și în mijlocul sfeșnicelor pe Cineva asemenea Fiului Omului, îmbrăcat în veșmânt lung până la picioare și încins pe sub sân cu un brâu de aur.
...
16. În mâna Lui cea dreaptă avea șapte stele; și din gura Lui ieșea o sabie ascuțită cu două tăișuri, iar fața Lui era ca soarele, când strălucește în puterea lui.
...
20. Taina celor șapte stele, pe care le-ai văzut în dreapta Mea, și a celor șapte sfeșnice de aur este: Cele șapte stele sunt îngerii celor șapte Biserici, iar sfeșnicele cele șapte sunt șapte Biserici.

Capitolul 3
1. Iar îngerului Bisericii din Sardes scrie-i: Acestea zice Cel ce are cele șapte duhuri ale lui Dumnezeu și cele șapte stele: Știu faptele tale, că ai nume, că trăiești, dar ești mort.

Capitolul 4
5. Și din tron ieșeau fulgere și glasuri și tunete; și șapte făclii de foc ardeau înaintea tronului, care sunt cele șapte duhuri ale lui Dumnezeu,

Capitolul 5
1. Am văzut apoi, în mâna dreaptă a Celui ce ședea pe tron, o carte scrisă înăuntru și pe dos, pecetluită cu șapte peceți.
...
6. Și am văzut, la mijloc, între tron și cele patru ființe și în mijlocul bătrânilor, stând un Miel, ca înjunghiat, și care avea șapte coarne și șapte ochi, care sunt cele șapte duhuri ale lui Dumnezeu, trimise în tot pământul.

AlinB 14.05.2009 18:25:16

Citat:

În prealabil postat de vsovi (Post 137770)
ce ma? ce superstitzie? tu shti ce e aia superstitzie? shi ce legatura are superstitzia: vineri, 13, pisica neagra, shireturi unu pe stanga unul pe dreapta, ciorapi unul pe fatza unul pe dos, daca e martzi e belgia, ori daca imi dau copiii la moloh o sa imi fie bine... ca asha spun unii ca o sa aiba noroc in dragoste sau viatza lunga dupa cum le iese in cafea sau in palma sau cum se aude in ghioc... deci ce au astea, superstitziile cu ce am zis/scris eu dupa cum am priceput de la Hristos-Dumnezeu shi sfintzii Sai, parintzii noshtrii? ce? ca tzi-e frica sa recunoshti ca au dreptate? poi e vorba de fiul pacatului care intrand satana in el shi zicand "nu te teme, te voi ajuta" sa huleshti shi sa ucizi pe Dumnezeu ori sa pacatuieshti mai ceva ca inainte sa capetzi o fire foarte scurta ca a dracilor op fire scapi in BAR-ura'shti shi dai cu bata- razbuni, deci o fire scurta de tip lepadatura... caci socoteala e grea...

Care sfinti parinti?
Obsesia cu "666" vine de la greci si doar parintele Paisie a fost cel care a facut caz de ea dar asta in contextul Apocalipsei, in rest nici un Sinod Ortodox n-a recunoscut ca nr. "666" ar avea vreun impact asupra vietii crestine, ca ar putea fi folosit intr-un anumit context (pe actele de identitate) ca o ofensa sau obraznicie la adresa crestinismului da, asta e o alta chestiune.

In chestiuna codului de bare de asemeni nimeni n-a afirmat ca cele astfel marcate sunt "spurcate" sau "lucrul diavolului" ci doar s-au ridicat niste semne de intrebare, in rest si grecii si rusii si sarbii, bulgarii, romanii ortodocsi cumpara si folosesc produse care au pe ele codul de bare fara nici un fel de retineri "apocaliptice" si fara sa le stropeasca cu aghiasma sau sa le duca la biserica sa le exorcizeze preotul.

Ca unii poate gasesc de cuviinta sa faca altfel e problema lor si deriva dintr-un soi de superstitie iar asta e boala care nu se vindeca peste noapte.

AlinB 14.05.2009 18:26:41

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 137778)
Ce spune el acolo e invataturia pura crestina nu superstitie.

Invatatura crestina de unde?
Autor, trimitere exacta.

Ora este GMT +3. Ora este acum 12:20:11.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.