![]() |
sarut mainile
preotul stie situatia mea dar totul mia spus se face cu prezenta persoanei care este trimisa ,,cineva de pe forul,, sa vada situatia cu el cu altceva nu ma poate ajuta intelegeti am vb cu el si mai devreme dar asa mia spus probabil are si el probleme cu biserica sa o faca si face curat si in casa zugraveste dar asa poate daca vine cineva
|
Citat:
Domnul sa va aibe in paza Lui! |
Oameni buni, la serviciile de asistenta sociala ati apelat ca sa va ajute sa va faceti actele? Acum se fac acte si celor de pe strada pe care nu stie nimeni cum ii cheama, cineva trebuie sa va ajute si pe voi, insistati! Amenintati ca veti chema televiziunea si chiar o puteti face. Asistenta sociala de aceasta e acolo. E culmea sa nu luati nici macar alocatiile copiilor, sa nu aveti nici macar certificat de nastere la copil. Daca se imbolnaveste si aveti nevoie de internare in spital, ce faceti, platiti si spitalul?
|
sarut mainile
am fost si ma trimis la moldova sa fac buletinul de unde sunt eu aici proprietarul numi face mutatie si nu am cum sal fac am doar certificatul de nastere al meu daca este vb de spital Dumnezeu nea ferit vede ca nu avem si nu ne chinuie si cu spitale ca sa merg la moldova imi trebuie bani trenul actele acolo certificatul lui cristi nu zic poate mi se va da din urma dar calculul care ma ajunge sa fac toate actele si drumul ma ajung la 6 milioane aproape si cu 12 milioane din care dam chirie si datorii la stat ne raman cativa nu avem pentru drum sami rezolv cu actele preotul ma trimis la dumneavoastra sa ma ajutati dumneavoastra la el nu stim la care usa sa batem azi dimineata mam dus cu copii in brate la primarie sa vb cu primarul nu ma primit nu stiu unde sa apelez sa pot sa rezolv cu actele mie si frica sa nu si amenzi am incercat sa luam din banca dar nea respins dosarul nu ne incadram nu am vrut decat 20 de milioane si nu ni la aprobat nu stiu unde sa mai apelam numai cei care au fost purtati pe drumuri de politii sau primarii stiu si in spital am avut probleme cu actele cand am nascut nu stim unde sa apelam ma rog la Dumnezeu si la Maicuta Domnului din ceruri sa gasesc sa fac actele prin intermediul dumneavoastra daca neati sti situatia poate mai bine neati intelege Dumnezeu sa va ajute sa ne ajute si pe noi ca suntem amarati cu legile astea mori si te ingroapa de viu plangi mergand pe strazi dar nimeni nu te intreaba de ce .
|
Citat:
Pe de alta parte, nicaieri in lume nu te duci la un primar hodoronc-tronc cand ai tu chef. Exista un program de audiente care trebuie respectat, iar pentru a putea fi primit in audienta trebuie sa va inscrieti acolo, pe o lista, sa vi se faca programare. |
De unde sunteti din Moldova?
Oriunde ai fi de loc, poti face singur autostopul pina acolo, stai citeva zile la neamuri, rezolvi actele si te intorci tot cu autostopul, si uite asa economisesti citeva sute de Roni buni. Mai departe mai vezi tu! De muncit de ce nu muncesti? ca nu am inteles din postarile tale |
buna seara
imi puteti spune cum as putea sa lucrez cu copii mici cel micare 5 luni sigur nu ati inteles despre ce este vb in anuntul pus de noi nu ne judecati gresit dar autoistop cu copil de 5 luni in brate nu stiu daca gandeste cineva toytasa nu ma judecatio nu va cer nimic din ceea ce nu doriti vreau doar sa ma sc daca gresesc spunanduva dar nu se poate sa fie atat de usor cum ziceti noi va dorim tot bnele din lume Doamne ajuta
|
Din experienta va spun ca e mai usor sa gasiti "un autostop" cu cel mic in brate. Cand mergeam prin tara, luam in masina doar persoanele cu copii.
Nu va judeca nimeni! Doar ca exista variante, posibilitati de a va rezolva problemele, dar preferati, vorba cuiva cu umor, sa stati cu degetul in gura si sa plangeti! |
sarut mainile
am 14 ore de mers din tulcea la dorohoi cu trenul cu masina 10 ore nu pot sa merg cu masina din oras in orasma apuca noaptea pe drumuri cu copii ce siguranta pot sa amcand atatea nenolrociri se intampla nu sunteti obligati sa ne ajutati dar nici sa ne criticati am crezut ca aici voi fi inteleasa dar se pare ca degeaba am crezut fiecare mergem la Dumnezeu si dam socoteala dupa fapte daca credeti ca am gresit cu ceva nu mai criticati ignoratine asa cum se ignora oamenii in ziua de azi va doresc multa sabnatate dela Dumnezeu sa aveti
|
Toti care v-au raspuns au incercat sa va ajute! Altfel nu-si pierdea nimeni timpul sa va raspunda!
Ati cerut un carucior pentru cel mic si ati oferit ca modaliatate de contact o adresa mail. Prin mail nu se poate trimite un carucior ... Simplu! Asa ca fiecare a incercat sa va dea solutii. Alegeti ce va este de folos din toate sfaturile si pace multa! Domnul sa va ocroteasca! |
Citat:
El cu ce se ocupa? |
Nu uita de numarul de telefon al Parohiei!
Promitem ca nu-l vom asalta pe Parinte cu telefoanele. ...sau roaga-l te rog pe parintele sa ne scrie aici DOamne Ajuta! |
buna seara
sotul meu lucreazala un atelier de pvc parintele nu da nr de telefon dar sa trimiteti pe cineva din tiulcea cu care sa vb asa vrea nu vrea sa fie asaltat cu telefoane asda mia spus sa spun il cheama jecu sebastian apartine de de parohia cei trei ierarhi va multumim pentru intelegeri Doamne ajuta
|
De ce nu ar da parintele nr. de telefon de la Biserica? Cine credeti ca-l va asalta cu telefoanele? Ne intelegem intre noi cine va suna, cand si la ce ora.
Spuneti-i si ca l-am rugat sa intre pe forum ca sa dialogam cu el. |
sarut mainile
daca suna o persoana sau doua nui nici o problema numai sa nu fie asaltat cu telefoana maine merg din nou la dumnealui sii voui zice eu am crezut si iam spus ca il sunati fiecare pe el dar daca nu este asa el poate da nr de tel.efon pentru a vb cu 2 3 persoane de incredere de pe acesdt forum ma iertati dacaam gresitcu ceva acum am inteles maine va voi da nr dumnealui dupa ce mil da sa puteti vb cu dumnealui va multumesc pentru timpul care mil oferiti Dumnezeu va va ajuta
|
sarut mainile
ii voi spune sa intre si pe forum ma intreebat cum se numeste sii voi spune dar de acum maine
|
sarut mainile
3 luni dezile am unblat la primarii si altele degeaba dsece ma insultati cum ca astazi am stat numai pe acest sait dimineata la 7 30 am fost la primarie va rog nu mai jigniti pentru toti de pe acst forum care doresc sa ne ajute ne trimitewti imeil la adresa dumi_emil@yahoo.com doar aceste persoane vom face in asafel sa vb cu prfeotul cu noi si sa ne cunoasteti va multumim pentru tot DUMNEZEU SA VA AJUTE
|
Draga Dumi-emil,am vazut ca pe un alt forum pe care ai cerut ajutor,ti s-au trimis niste pachete.Acei oameni la ce adresa au trimis?
Intelege ca daca nu dai o adresa unde lumea sa va trimita ceva ajutoare,fiecare dupa puterile lui,nu aveti cum le primi. Cei care scriu pe acest forum sunt din toata tara si nu toata lumea poate bate drumul pana la Tulcea ori sa dea telefoane peste telefoane,deci trebuie o adresa exacta pe care sa primiti aceste ajutoare. Daca cei care nu au bani ar vrea sa va ajute cu altele,cum ar fi haine,jucarii,etc,chiar si folosite,dar in stare buna,v-ar fi de folos? In alta ordine de idei,cu primii bani pe care ii puteti strange ar trebui sa rezolvati problema actelor,pentru ca fara ele nici de la stat nu primiti nimic si nici alte demersuri nu puteti face. |
Stai ca am gasit ceva:
"dumitrescu dumitru emil strada alunisului nr 9 bloc e1 scara a apartament 19" Aceasta este adresa? Si inca o intrebare:daca nu aveti buletin,atunci cum puteti ridica ce primiti de la posta? |
Nu trebuie sa puneti numarul de telefon pe forum, ci doar sa-l dati prin measj privat sau prin e-mail la unul sau doi de pe forum care vor sa ia legatura cu dansul.
Imi pare rau ca pe aici nu pare sa fie nimeni din Tulcea. Un carucior nu e chiar imposibil de obtinut, eu tocmai am vorbit pentru unul pentru o alta famile saraca. Si daca as mai putea face cumva rost de inca unul nu as avea cum sa-l trimit la Tulcea... Dar sa intreb nu mi-e chiar asa de greu si poate nici altora de pe forum nu le este daca au rude, prieteni cu copii care nu mai au ce face cu un carucior... si preotul din parohie poate intreaba duminica dupa slujba daca exista cineva dispus sa va dea un carut. Personal prefer port-bebe-ul. Nu mi-ati raspuns daca ati luat legatura cu serviciile de asistenta sociala. Nu va suparati de intrebari si incercati sa fiti cat mai coerenti in ceea ce scrieti. Noi, nefiind in aprpierea dvs sa putem cunoastem personal situatia trebuie sa avem unele garantii ca eforturile pe care le facem au un rost. Eu intr-o mica masura, dar am prieteni care s-au preocupat mult sa-i poata ajuta pe altii si stim ca e foarte riscant cand trimiti bani departe. Si la persoane cunoscute poti avea surprize neplacute (eu am avut), la distanta cu atat mai mult. |
sarut mainile
Adresa la care puteti trimite pachete cu orice doriti orice ajutor e bine venit din partea dumneavoastra este strada ,alunisului nr 9 ,bloc e1, scara a, apartament 19 bani voi da un cont maine nu vreau sa ma inbogatesc cateva sute de mii sa ma pot descurca cu actele atat cer apoi ne putem descurca mai usor asa este nu cer altceva decat sa imi fac actele sa pot sa iau drepturile care mi se cuvin copiilor daca situatia ar fi fost altfel nu necesitam ajuto chiar ajutam pentru toti care doresc sa ne ajute va rugam dumnezeu va avea grija de fiecare si intelegetine ne este greu sa mergem din usa in usa sa batem fara rost avem nevoie dumnezeu stie si ne ajuta dandune sanatate la copii si puterea sa le trecem pe toate va multumim tuturor care doresc sa ne ajute dumnezeu sa va ajute sa ne ajute si pe noi
|
Bun,deci se poate trimite la Dumitrescu Dumitru Emil,oras Tulcea,jud.Tulcea,str.Alunisului,nr.9,bl.E1,sc.A,a p.19.
Banuiesc ca este numele sotului.El are buletin sa ridice colete sau bani?Sau cum procedati? |
Adaugati si un cod al orasului...
Si nu uitati ca asteptam un nr. de telefon al parintelui (de la Biserica, sau cel personal sa-l putem contacta). Cum deja ati fost intrebati: daca nu aveti acte, cum puteti ridica pachetele de la posta? |
Bun,deci numele este Dumitrescu Dumitru Emil,str.Alunisului,nr.9,bl.E1,sc.A,ap.19, oras Tulcea,jud.Tulcea.
Banuiesc ca este numele sotului.El are buletin sa ridice colete sau bani?Sau cum procedati? PS:Scuze,am vrut sa scriu mai corect adresa si am postat de doua ori. |
sarut mainile
As vrea sa ne intelegeti ca sa nu credeti ca vrem altceva chiar dorim sa fim ajutati cunva deci la asistenta sociala nu am ce face cel putin mia spus cat nu am buletin si sal scot trebuie sa merg la botosani dorohoi acolo am stat acolo sta mama mea de ce nu ajuta ea este bolnava si abia se intretine pe ea alocatia nu am putut sa o fac pentruca nu am certificatul deci intrun final sa ma intelegeti pana nu fac buletinul nu ma ajuta nimeni politia ma ajuta imi da amenta doar asa pana imi fac buletinul sotul meu are buletinul cu domiciliul in tulcea pardina de cand au stat la bunicu sa prapadit sia facut anul trecul dar el nu are cum sa ma ajute la adresa de care vam dato putem primi pachete deoarece mai mult conteaza numele asa a spus la posta nu avem probleme cu asta vam spus maine va dam nr preotului dar sa vb doar 1 2 nu vrea sa fie atacat cu telefoane intruna ii voi spune sa intre si pe sait altceva nu stiu cum sa fiu explicita dioamne ajuta
|
Codul postal:
Tulcea Strada Alunisului nr. 8-12 820204 Recapituland intreaga adresa: Dumitrescu Dumitru Emil,str.Alunisului,nr.9,bl.E1,sc.A,ap19,oras Tulcea,jud.Tulcea,cod 820204. |
buna seara
Doar pachete banii ori online ori va dau maine un cont sa dus sa faca astazi cont sper ma rog la maicuta domnului sa ne ajutati cum puteti acum ies cu copii afara
|
Citat:
|
dumi-emil, sau sotia sau cine scrie.....nu mai bate apa in piu, boala lunga moarte sigura.
1. cum ridicati un pachet de la posta daca nu aveti buletin? 2. suma asta de 6 milioane pt acte de unde ai scos-o?un buletin e 8 lei - 7 lei taxa si 1 leu timbru fiscal, pentru cert de nastere cred ca se platesc 10 lei la starea civila.....daca va duceti cu avionul poate ajungeti la 6 mil altfel nu 3. de la Tulcea la Dorohoi sunt 477 km.....14 ore???? nimeni nu va vrea raul sau va judeca, doamne fereste, dreptul asta ii revine lui Dumnezeu, dar tre sa intelegeti ca nici noi nu aruncam cu banii in caini si suntem majoritatea patiti. daca nu era bunavointa de a va ajuta ne vedeam de treaba si nu va raspundeam la mesaj. asa ca va rog eu frumos, concentrati-va si scrieti ceva concret |
buna seara
Nu incerc sa fac nimic sa mint va explic concret ,1 sotul are buletin pe tulcea a stat in tulcea si sta efectiv, 2 biletul meu sa plec acasa costa 78 ron ,3 certificatul celui mic daca nul faci in 3 zile de nastere costa 2 milioane interesativa va rog si 4 drumul sa vin si cemi mai trebuie acte copii neam saturat de insulte care le faceti nu furam nu omoram ne luati la puricit inasafel sanu stim de noi de fapt radeti de noi si degeaba am apelat la acest forum numi vine sa credem cata cruditate este in oameni noi nu inselam avem copilasi si am crezut ca aici gasim un ajutor dumnezeu si maica domnului vede nu judecati veti fi judecati de dumnezeu dacavreti informatii mai concrete sau cine doreste sa ne ajute puteti sa ne cautati pe id dumi_emil si veti vedea ca nu mintim deloc doamne ajuta
|
sarut mainile
Ganditiva ca ajutati 3 copilasi doar imi pare rau ca ne judecati gresit si ganditi anormal despre noi eu as face orice sa ma intelegeti numaica dumneavoastra nu doriti asa vb intruna aici oricum multumim
|
Acum ca in sfirsit a aparut si sotul, el de ce nu se poate repezi pina la Dorohoi pentru obtinerea actelor? Sa-si ia liber de la munca si sa se duca sa rezolve!
Cu un copil in brate va ajunge cu ia-ma nene in citeva ore |
Haideti sa fim putin intelegatori.Probabil nu poate pleca de la munca oricand,nu e usor sa bati km cu un prunc in brate si cred ca ea trebuie sa fie cea care va trebui sa fie acolo pentru a ridica actele.
Stiu ca in vremurile astea este greu pentru noi toti,insa,chiar daca nu avem bani,poate strangem ceva hainutze,jucarii,mancare,ce o fi si s-o putea pentru a trimite si pentru acesti oameni aflati in nevoie. |
sarut mainile
Multumesc persoanelor care doresc sa ma ajute si ma inteleg sotul are servici si la acte eu semnez ptr buletin dar va rog pentru un moment ajutatima sunt in mare nevoie acum a ajuns sotul a facut un nr de cont il pun aici celer care doresc sa ne ajute dumnezeu va avea grija de dumneavoastra nu ne batem jocdattorita dumneavoastra copii mei vor lua alocatiile si va fi mai bine pentru noi nr de cont este ro09btrl03701201t06955xx in lei va multumim pentru tot sa va dea dumnezeu sanatate si ziua de maine bucurii
|
heaven, daca noi nu suntem intelegatori atunci cine???? cred ca suntem suficienti de intelegatori. de 2 zile cel putin eu si LapetiteMoc ne chinuim sa scoatm ceva concret, o adresa, un cont. vad ca se mai simte si jignita acum....as intreba-o de ce??????? incercam sa ii dam solutii pt perioada lunga dar vad ca ne lovim de un zid. asa, 1 mil , 2 vor primi pt carut ....dar dupa????? vine iarna, intretinerea creste, nevoile-s mai mari, fata mare va merge la scoala....ce vot face???? vor cere in continuare?
ultimul lor measaj arata a au intele importanta actelor, asta a fost si scopul meu si nu numai al meu....ACTELE SUNT IMPORTANTE! cu ele poti sa iti ceri drepturile, respectiv alocatia pt copii.....care nu e chiar 2 lei, pt aia mica e 200 lei (bani dupa parerea mea) si alte cateva sute pt ceilalti , cu actele poti sa ceri ajutor social avand in vedere ca venitul pe membr de fam e mic....deci nu va mai simtiti jigniti ca NIMENI nu a avut intentia asta si nu o are. |
Pentru transfer bancar e nevoie de multe alte date. Scrieti toate datele contului, cu cifre si majuscula, numele titularului de cont, Banca la care este deschis si adresa sucursalei unde ati deschis contul.
Numarul de telefon de la Biserica il aveti? Parintele cand intra pe forum? Va este vecin, deci nu e greu sa-l contactati! |
Cont BTRL Dumitrescu Dumitru Emil
Citat:
Sucursala TULCEA Director: Ionel PopaAdresa: Str. Babadag nr. 15 / 7Telefon: +40240 506170Fax: +40240 506171Email: ionel.popa@bancatransilvania.ro Agentia Danubius Sef agentie: Boghian DanielaAdresa: Str. Isaccei nr. 3, bl. I1Telefon: +40240 510250Fax: +40240 510290Email: daniela.boghian@bancatransilvania.ro PS: va admir pentru perseverenta si ptr faptul ca ati reusit sa purtati toate aceste discutii cu voie buna si fara resentimente. :25: |
buna
SOTUL A DESCHIS ACEST CONT IERI LA SUCURSALATULCEA BANCA TRANSILVANIEI STRADA BABADAG NR 15 BL7 PARTER NR DE CONT . RO09BTRL03701201T06955XX in lei va multumim tuturor cerem ajutor sa pot sa imi fac actele ,certificatul si nu inseamna ca mai cer atunci voi putea sa bat la usa primariei sami fac ajutor social sa ma ajute multumesc tuturor pentru ca nea incurajat si cei care doresc si nu ne crede sunt rugati sa il caute pe preotul jecu sebastian care apartine de parohia cei trei ierarhi si nr de telefon nu il da din motive personale ceea ce mia spus sa va zic sal caute cineva de pe acest forum si va afla de la dumnealui in ce situatie ne aflam la fata locului ptr-ca a zis ca la telefon nu se poate discuta acest caz persoanele care ma inteleg si vor ne ajute se va gasi cineva din tulcea care il poate cauta si poate vb cu dumnealui va multumim pentruca unii ne incurajati si ne sfatuiti si altor persoanecarene intreaba intruna acelasi lucru doamna domnul lepetite va rog intelegeti ce a spus parintele sa va spun a refuzat sa dea nr de telefon din motive personale sa trimiteti pe cineva sa vb cu el daca tot nu ne credeti Dumnezeu sa va ajute sa ne ajute si pe noi
|
Numarul acestui parinte este facut public pe siteul episcopieiTulcea:
"Tulcea - Sf. Trei Ierarhi, str. Spitalului nr.1, biserică zidită anul 2007; preoți slujitori: paroh, Viorel Trofim, tel. 0744652473, Sebastian Jecu, tel. 0728301901" http://www.episcopiatulcii.ro/semati...ul-tulcea.html PS:Dumi_emil,eu am inteles din alte posturi ale tale ca parintele este de acord sa discute cu cei de pe forum,dar doar cu una,maxim doua persoane.Am inteles eu gresit? |
sarut mainile
Da asa este dar vrea fata in fata nu la telefon daca se poate asa mia spus a zis ca este altceva sa discute fata in fata in loc sa discute la telefon asa mia spus dar va rog daca il sunati intrebati despre noi eu chiar ieri am fost sim am discutat cu el si asa mia spus intelegeti eu nu mint daca tot ati gasit da acesta este parintele jecu sebastian nu am dori sa fie asaltat cu telefoane va multumim mie nu mia dat nr daca doriti sa vb cu dumnealui sunati si spunetii despre noi stie dumnealui despre noi eu nu am vrut sal deranjez fara aprobarea dumnealui cu telefonul sa ne se supere atat va pot spune intrebatil ce doriti iar dumnealui va poate confirma ceea ce doriti sa stiti .doamne ajuta va doresc
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 10:36:12. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.