![]() |
Citat:
aceste acte sunt interzise deoarece sunt nefiresti,nenaturale si ele pot lasa diferite probleme de ordin fizik si psihic. uniunea dintre barbat si o femeie este un dar special de la ALLAH PREAINALTUL,este relatia care ar trebui sa se bazeze pe dragoste,compasiune si o strinsa legatura.este un act de generozitate care ALLAH la daruit partenerilor.profetul MOHAMMAD(Pacea si binecuvintarea lui ALLAH fie asupra sa)a spus;SA AI SEXUALE CU SOTIA TA ESTE UN ACT DE GENEROZITATE.Companionii l-au intrebat ;daca unul dintre noi isi indeplineste dorintele va fii rasplatit pentru aceasta?si profetul MOHAMMAD(pacea si binecuvintarea lui ALLAH fie asupra sa)i-a raspuns;''voi nu vedeti ca cel care isi indeplineste printr-o ''cale interzisa'' tot ce va avea e o povara,in acelasi timp cel care isi indeplineste dorintele intr-o cale acceptata de el va avea o recompensa(muslim) sursa ;islamweb.net |
Citat:
|
Islamismul o recunoaste intr-o masura oarecare pe Maica Domnului, insa doar intro mica masura, direct proportionala cu cinstea pe care musulmanii sunt educati s-o acorde femeilor lor. Adica mai deloc ! Sa nu ne imbatam cu apa rece.
|
Citat:
Noi?, in Romania? cinstim femeia asa cum o cinstim pe Maica domnului?..tu cred ca visezi. Musulmanii nu-si cinstesc femeile? Tu ce faci cu femeia ta?..o trimiti cu rata la munca de dimineata pina seara, ei o tin ca pe o doamna, ACASA, sa foaca DOAR de mincare si CURAT si sa aibe grija CUM TREBUIE de copii! Oare ne apropiem noi cit de cit de aceste standarte? |
Citat:
|
Citat:
Care standarde, bre ? A ? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Femeia, o sa te insele, insceneaza ca ai batut-o, te da afara in chiloti cu politia, pe strazi, asa vre-o 2-3 ani ca sa te racoresti si sa locuiesti cu parintii , dupa care ea isi baga amantul in casa TA, iti cere pensie de sotie, pensie alimentara pentru copii( si nu 2-3 lei ci mai mult de jumatate din salariu), iti ia afacerea daca ai vre-una, sau ti-o lasa daca e falimentara si-ti ia casa TOATA...si asta cu tot suportul legislativ al statului care o considera o victima ABSOLUT NEVINOVATA. ...hmmm, acum ca te-am informat...parca legea lor Sharia, incepi dragule sa o vezi cu alte standarde"...bolovani nici mici nici mari zici?...nu ai tu nici o idee care-i plata traiului in democratie..de ce crezi ca tinerii prefera sa aibe relatii scurte de CEL MULT 6 LUNI( stii oare care-i cuvintul cheie aici) ghici ?...mai vrei povesti cu totul adevarate?...mai vorbim! ..avind cunostinta de aceste legi diabolice complet sinistre..de ce oare crezi ca barbatii unor femei stau la masa si nu spun nici pis, tac chitic in banca lor si fug la slujbe de 12 ore/zi?...in timp ce ele fac pe mironositele, insa stiu ca SUNT IN CONTROL TOTAL |
Citat:
|
Nu stiu exact ce incerci sa sustii prin mesajele tale, Andrei, dar nimic pe lumea asta nu justifica tratamentul aplicat de musulmani femeilor lor.
Spui ca femeile crestine insceneaza lucruri reprobabile sotilor, dar cum crezi ca e sa nu poti demonstra ca ai fost violata decat daca aduci 4 martori barbati sau 8 martori femei??!! De parca violurile au loc pe stadion!! Cat de aberant este acest lucru???? Nu exista nimic divin in Sharia, sunt doar elucubratiile unui ratacit pentru care pedofilia si crima erau daily business. N-or fi crestinii perfecti in practicarea religiei lor, insa hai sa nu ne coboram intr-atat incat sa consideram islamismul drept tel de urmat! Doamne ajuta! |
Noi de fapt discutam aici de implicatiile dogmelor religioase asupra laicului. La noi carentele sociale interumane nu-s date de crestinism, ci de lipsa lui, pe cand carentele dintr-o societate islamica sunt impuse de o dogma stramba...
|
Citat:
Din cate stiu eu munca remunerata nu este interzisa pentru femei, Dumnezeu nu a interzis femeilor sa munceasca (adica sa aiba un loc de munca platit) si sa aiba grija doar de copii, sa faca curat si de mancare...Si la fel, Dumnezeu nu a interzis femeilor sa mearga la scoala... Ceea ce fac sau cum sunt tinute femeile musulmane nu inseamna ca sunt si standarde demne de urmat sau de luat ca exemplu... Printre musulmani pot fi si oameni pe care sa te poti baza, oameni respectuosi si care nu sunt fanatici, dar sunt cam rari... Oricum orice padure are uscaturile ei, dar nu spune ca a tine femeia acasa este un standard...Femeile nu sunt obligate sa munceasca, dar nici nu li se interzice asta... Ce ar trebui sa faca o femeie care ramane vaduva si care mai are si copii de crescut daca in timpul casatoriei nu a muncit deloc? Ar trebui sa stea acasa sau sa munceasca ca sa aiba cu ce sa isi creasca si sa isi ingrijeasca copiii???? |
Citat:
Felul in care evreii priveau femeia (adica ca pe un cetatean de rangul 2) nu este prea schimbat nici de catre Isus, acesta neavand pozitii fara echivoc impotriva patriarhatului. Insusi Crezul, este scris intr-un nota patriarhala, nu apar nicaieri concepte feminine (Dumnezeu este masculin, este Tatal, nimic despre Mama etc). In Noul Testament femeile sunt fie sotii/mame fie prostituate, nu prea exista alt rol pe care o femeie il poate avea. Mai mult, cei 12 apostoli, sunt toti barbati. Atitudinea lui Isus fata de femei este dovedita tipic evreiasca (atitudine de superioritate, patriarhala) in povestea nuntii din Caana. Isus ii vorbeste mamei sale cu un ton de superioritate, tipic : 3. Și sfârșindu-se vinul, a zis mama lui Iisus către El: Nu mai au vin. 4. A zis ei Iisus: Ce ne privește pe mine și pe tine, femeie? Încă n-a venit ceasul Meu Apelativul "femeie", folosit in discutiile cu mama sa se regaseste si in Ioan 19.25 In concluzie, la origini, religia crestina a fost la fel de patriarhala ca si religia islamica, ambele avand aceleasi radacini, religia iudeica (mai corect caldeeana, caci ea se afla la originea religiei iudeice) si numai interventia civilzatiei greco-romane a indulcit, oarecum, pozitia femeii in societate. |
Citat:
Este foarte interasant ce spui, dar poate putin prea exagerat atunci cand te refereai la "tonul" folosit de Iisus catre mama lui. Sa nu uitam ca Biblia este o carte tradusa, sa nu negam nici faptul ca anumiti barbati la un moment dat au ales trei evanglelii din foarte multe. Ce este important este mesajul pe care Bunul Dumnezeu l-a trimis prin Iisus. Importante sunt toate faptele lui Iisus, care...da.. era superior, dar a iertat si a iubit (chiar pe dusmani ). Pentru El toti oamenii sunt egali in fata Domnului, toti ne putem mantui. Tot ce avem nevoie este: credinta, nadejde si dragoste. Daca sfatul Domnului este sa-ti iubesti aproapele ca pe tine insuti, ce scuza au aceia care desconsidera femeia. Sa nu uitam ca dogma apartine oamenilor... nu este mereu si credinta adevarata. |
Citat:
|
Citat:
Din fericire, va veni un timp cand lucrurile se vor schimba. Pana atunci, ferice de cei ce inteleg , isi pun mereu intrebari si cauta mereu adevarul. Nadejde, credinta, dragoste. |
coranul este plin de contradictii... intr-un pasaj Domnul Iisus e numit 'Cuvantul lui Dumnezeu', in alt pasaj este descris ca fiind doar profet ca si profetii din vechime.
intr-un pasaj raiul este la picioarele mamelor, in alte pasaje femeile care nu asculta de barbat infunda iadul pe cand daca barbatul greseste sa stea linistit ca Dumnezeu este atoate iertator. intr-un pasaj nu este voie sa ucizi pe nimeni, in alt pasaj e permisa uciderea necredinciosilor. etc etc |
Citat:
In anumite zone ale tarii in traditia populara barbatii se adreseaza sotiei cu cuvantul 'femeie' iar sotia se adreseaza barbatului 'barbate', 'omule', 'omul meu', 'barbatul meu'. Daca s-ar adresa 'muiere' atunci as zice ca este lipsa de respect. |
Fecioara Maria, pe care o venerăm noi, creștinii ortodocși, este:
|
Citat:
Suntem destui care suntem foarte bine informati despre islam. Esti sigura ca ne inchinam aceluiasi Dumnezeu? Allah inseamna Dumnezeu, GOD. Asta nu inseamna ca se face referire la acelasi Dumnezeu. Inainte de islam ei erau politesti, iar Allah era numele unuia dintre cele multe zeitati/dumnezei in care ei credeau. Ulterior Mohamed a declarat existenta unui singur Dumnezeu. Daca ne-am inchina aceluiasi Creator, daca musulmanilor li s-ar fi revelat tot Dumnezeu, atunci si ei s-ar fi inchinat Sfintei Treimi, ceea ce ei resping din start. Ba mai mult decat atat, ei considera ca noi ne inchinam la 3 Dumnezei, neintelegand conceptul de Trinitate. Daca primii crestini au inteles ca exista unm Singur Dumnezeu in 3 Persoane, atunci cum dupa 560 de ani ni se prezinta un cu totul alt Dumnezeu, ca sa nu mai vorbesc ca cele 2 carti nu au nimic in comun. |
Citat:
Am vazut recent un filmulet in care se discuta exact despre acest apelativ "femeie" folosit de Isus, si se explica ce inseamna el in acele timpuri, si nu avea nimic tendentios, dur, precum percepem noi. Daca voi gasi explicatia detaliata, argumentata in urma traducerii cuvantului origninal si plasat in contextul istoric, o voi prezenta si aici. |
islam
sunt casatorita cu un barbat musulman...intr o zi l-am rugat pe sotul meu sa imi ia un coran in limba romana pentru a il citi,ajutandu-ma astfel sa cunosc aceasta religie...dar stiti ce am realizat?!ca,spre rusinea mea,eu nu am citit biblia!cum putem,noi,pacatosii,care in mare parte nu stim ce spune propria noastra religie,sa vorbim despre religia altora?!in opinia mea fiecare religie este buna,atata timp cat o respecti...diferenta intre noi si ei este in mare parte de valorile culturale,de societatea in care traim noi si cea in care traiesc ei...nu de cine a fost isus,sau mohamed,sau fecioara maria...si sinceri sa fim...cati barbati nu isi omoara femeile infidele,numai musulmanii fac asta?sau ce n-ati vazut crestini care sa isi omoare nevestele pe te miri ce motive???este lumea plina de ei...dar pentru ca la ei este scris in coran toata lumea ii critica...si apreciez ca societatea lor este bazata pe religie si ceea ce fac este in numele domnului...indiferent in cine credem,fie el allah,dumnezeu,mahomed,isus,cu totii avem un inceput si totodata un sfarsit,un singur dumnezeu si in acelas loc ne ducem cu totii...ii criticati pe ei ca isi cumpara nevestele,dar tiganii nostrii cu kilele de aur,cu zestrea in palate,cu jucatul camasii,cu femeia tinuta la cratita,si cu multele amante...de ei ce mai zicem?nimic ca doar sunt ai nostri?nu?!si ei nu le pun val pe fata,dar le maltrateaza cat 10 musulmani la un loc...intai sa ne vedem pe noi,sa ne intelegem religia si sa incercam sa o respectam buna sau rea,cum o fi ea...pentru ca,noi,toti ne nastem musulmani,intelesul acestui cuvant fiind supus al lui dumnezeu...
|
În prealabil postat de aaliaa
Este foarte interasant ce spui, dar poate putin prea exagerat atunci cand te refereai la "tonul" folosit de Iisus catre mama lui. Sa nu uitam ca Biblia este o carte tradusa, sa nu negam nici faptul ca anumiti barbati la un moment dat au ales trei evanglelii din foarte multe. Ce este important este mesajul pe care Bunul Dumnezeu l-a trimis prin Iisus. Importante sunt toate faptele lui Iisus, care...da.. era superior, dar a iertat si a iubit (chiar pe dusmani ). Pentru El toti oamenii sunt egali in fata Domnului, toti ne putem mantui. Tot ce avem nevoie este: credinta, nadejde si dragoste. Daca sfatul Domnului este sa-ti iubesti aproapele ca pe tine insuti, ce scuza au aceia care desconsidera femeia. Sa nu uitam ca dogma apartine oamenilor... nu este mereu si credinta adevarata. Aici iti dau dreptate aaliaa .....Iisus i-a iertat si pe cei ce l-au rastignit, cum ar fi si putut fi altfel, cand EL intruchipeaza iubirea totala , profunda si neconditionata? Cand declara ca trebuie sa ne iubim semenii ca pe noi insine ? ps."Cat de bine prezice Vechiul testament soarta lui Ismael (a poporului arab ) : "va fi intocmai ca un magar salbatic, el va fi impotriva tuturor, si toti vor fi impotriva sa "." |
Citat:
|
Citat:
|
Domnule, arătați-mi și mie unde spune în coran că s-a prezentat îngerul și a zis că el este îngerul Gabriel, adică Gavriil, că eu știu că nu s-a prezentat ci doar mahomed a crezut că este îngerul Gabriel, și-a închipuit dar nicăieri îngerul nu s-a prezentat. Deci este vorba despre cineva care nu și-a prezentat nici numele și nici apartenența sau închinarea la Dumnezeu ci mahomed i-a atribuit astfel de idei, l-a crezut Dumnezeu, l-a idolizat pe acel duh foarte ispititor...
Deci scoateți versete din coran și prezentați-le cum anume s-a arătat și cum s-a prezentat îngerul, că mie mi-e foarte clar că defapt era un înger necurat, fricuriosul javrailici... care se lăsa a fi făcut sfințișor, a fi crezut el... când defapt erau ispite mitomanice pe bandă rulantă până ce a crezut amăgirea și s-a crezut un mare profet, când colo nu era decât un înșelat de duhurile rele... căci nimic nu e mai înșelător decât să faci o religie a răzbunării, când este scris „a Mea este răzbunarea”... adică a Lui Dumnezeu, și nu a omului... Deci e vorba de o „religie” a răzbunării pe oamenii necredincioși, pe sângele și carnea greșitoare, iar așa ceva Dumnezeu nu a instituit niciodată ci El însuși a aplicat voia Sa cea bună și Sfântă care uneori pentru cei potrivnici și vrăjmași a fost ca un fel de răzbunare... pentru că ei nici nu au fugit de la fața Sa și nici nu au voit să se supună ci au vrut să-și continue voile lor cele rele... necurate și pline de grozăvia de sine însuși. Deci „a Mea este răzbunarea și nu a omului” ... și nu are sens să veniți cu tot felul de acuzări în numele unor îngeri străini de Dumnezeu care și-au lepădat propriul lor nume și s-au arătat la modul cel mai înșelător... Iar răzbunarea se face de către preot sau credincios prin mustrarea duhurilor răutății prin rugăciuni, molifte, sau se face trimitere la mustrarea Domnului după cum a rostit îngerul Mihail care a văzut cum satana se lupta pentru trupul lui Moise și i-a zis: „ Să te mustre pe tine Dumnezeu!”, sau cum zice obijnuit omul credincios: „Piei de la fața Domnului diavole necurat și spurcat și mincinos și care mereu râzi de Dumnezeu arătându-te înțelept și sfințișor, du-te pe pustii căci doar ți se pare că știi.” Pe scurt: piei drace! și niciodată piei omule!.. deci tot duhul răul trebuie scos în neființă prin lucrarea lui Dumnezeu cu omul căci Dumnezeu este iubitor de oameni dintotdeauna și nu ucigaș de oameni, ci diavolul este ucigaș de oameni de la început, căci lucrarea drăcească a atras asupra omului potopul lui Noe dar Domnului i-a părut rău după omul pe care îl făcuse chiar dacă erau numai trupuri, deci erau oamenii fără credință și fără pic de ascultare și toate râvnele omului erau îndreptate numai spre rău încă din tinerețile lui... căci tot pământul era plin de silnicie și poveri. |
Crezi că dacă se prezenta 'îngerul' deveneau mai credibile viziunile lui mahomed? El cel mai probabil a avut inițial niște halucinații, produse de epilepsie sau de altă tulburare psihică. Sunt milioane de oameni care au astfel de halucinații care îi impresionează, îi fac să le dea semnificații religioase. Chiar mulți dintre profeții VT pot să fi fost de fapt niște victime ale unor astfel de halucinații.
Însă cea mai mare parte a 'revelațiilor' lui mahomed nu se bazau nici măcar pe halucinații, erau pur-și-simplu minciuni inventate pe loc și pe care ulterior le credea și el, un mecanism psihologic specific narcisiștilor. Deci curanul nu e opera diavolului ci a lui mahomed, el l-a inventat. La fel se întâmplă și la Pucioasa și la mii de alte de cazuri de 'profeți' din lumea largă, care vă mint cu bună știință și apoi ajung și ei să creadă în propriile minciuni. A fi credul în veacurile trecute era scuzabil, dar în zilele noastre este un semn de gravă ignoranță. Și totodată ceva ce te ține pe loc în dezvoltarea personalității. Dacă ai reuși să depășești această convingere ai putea să-ți schimbi și restul sistemului de valori, nu ai mai scrie mesajele aberante pe care le scrii, în care îi vezi pe toți mai răi decât sunt în realitate. |
Citat:
Deci dumneata de ce îi faci pe cei de la Pucioasa prooroci mincionoși? Că spui tu că halucinează, că spui tu că ei inventeză ca alții și apoi cred ei în minciuni ca alții, că spui tu că e toți la fel și deci e vorba de aceiași oală? Păi deosebirea esențială este aceea că proorociile Adevărate le plinește Dumnezeu cu omul căci El poate totul și ăsta e vasul Domnului iar cele false le plinesc oamenii cu oamenii sau diavolii cu oamenii și asta e oala plină de amestecătură căci iată în ea pot ei să hulească pe Dumnezeu, să râdă și să fie zăbavnici cu inima la a-i crede pe toți proorocii și în toate proorociile cele sfinte. Defapt chiar Dumneata am impresia că ai lepădat proorociile și spui ca unii aiuriți din biserică și rătăciți cum că Duhul proorociei s-ar fi gătat, păi nu a zis Domnul după ce a împlinit în sine proorociile Vechiului Testament referitoare la nașterea din fecioară și jertfa pe Cruce că alt Mângâietor vă voi trimite? Și a trimis la Ioan Teologul și apoi mulți creștini au mărturisit timp de 2000 de ani proorocii referitoare la venirea Domnului întru slavă spre înviere a sfinților și judecată a păcătoșilor. Deci dacă primul Mângâietor s-a împlinit întocmai în persoana lui Iisus Hristos de acum 2000 de ani, iată că tot El plinește ce a mai dat proorocilor Săi, căci a spus că noi le va face pe toate, fiind trimis de Tatăl pentru această lucrare din nou la om! Proorociile, fie vedenii sau Cuvinte Sfinte venite prin Cuvânt, sunt mântuitoare pentru om pe când celelalte sunt himere și urâciuni și necurății omenești fără Dumnezeu, sau drăcești, necurății și blestemății, un fel de mirajeguri și fete morgane. Tu negi proorociile cele Adevărate împreună cu cele spurcate crezând că toate sunt înșelătorii căci presupui dumneata că astăzi Dumnezeu e mut sau orb sau se ține departe de om și nu se mai arată sfinților sau cui voiește El că presupui dumneata că și-ar fi pierdut dragostea... Păi de ce crezi dumneata că Duhul lui Dumnezeu nu mai poate lucra și azi cu omul la fel ca altădată?.. Și ce crezi dumneata, că Domnul nu plinește tot ceea ce a zis și a scris mai înainte prin prooroci? Deci la Pucioasa a plinit și a zis și a scris Domnul prin prooroci ce mai urmează să fie și să plinească, și așa a fost precum este scris și așa este, dar despre mahomed și islam sau altele nu a zis nimeni decât sunt niște batjocuri și vedenii viclene și minciuni și născoceli hulitoare la adresa Adevăratului Dumnezeu. Dacă nu știi face deosebire între proorocii, între Duhuri, între învățături, care sunt adevărate și care sunt de la cel rău, care te mântuie dacă le asculți și care te duc în iad, pentru ce ai tupeul să combanți la modul simplificator greșit și absurd doar așa ca să jignești? Pe cine vrei dumneata să te răzbuni? Deci un înger fără nume care te învață prostii este de la cel rău, și se vede ce a învățat, deșertăciunea oculară, grozăvia... ca să ai viață bazată pe răzbunare deșartă și așa să te crezi vrednic și să te îmbraci singur în sfințișor, în alb, dar Trâmbițele Apocaliptice și poporul sfânt al Domnului nu este o minciună sau o sectă sau o halucinație ci Domnul i-a îmbrăcat în alb căci El însuși este cu ei... Deci pentru ce vă credeți știutori când nu știți ce vorbiți, fiindcă nici n-ați citit și nici n-ați priceput și nici nu vreți să pliniți câte ceva ci se vede că doar vreți să feriți pe unii și pe alții de închipuielile voastre ca să nu cumva să atingă, sau să nu guste, adică idolizați, absolut totul idolizați... afară de voi, neștiind voi că ceea ce spuneți voi e de la idolii voștrii și nu de la Dumnezeu deși vouă vi se pare că voi mărturisiți pe Adevărul. Ca să afli pe Adevărul și să-L mărturisești curat e musai să încerci să te situezi pe Cale... și să crezi că toate căile păcătoșilor vor pieri... absolut toate, mqai devreme sau mai târziu și numai ceea ce este zidit să dăinuie în veșnicie, doar Acela va dăinui. |
Citat:
|
Citat:
Iar mahomed n-a priceput nimic din ce se întâmpla cu el, ci a fost o victimă ''vrednică'' care a fost educată să se răzbune, dar era victima celui rău care a creat un alt sofism uriaș pentru umanitate, o gLume de morți sadici care cred că nu sunt morți căci i-a păcălit 'marele' anonim iluzionist că iată sunt vii... și nu era nicimăcar anonim, ci era satana și lucsifer căci se vede după roadele ce ies din neghinele sădite în ei, nu e mare lucru să-ți dai seama că e vorba doar de poftele răutății... ochiululhul cel plin de basme amare, ce se crede înțepțeplept acuzând și răzbunăndu-se în tentația de a-și apăra averile idolicești, jafurtul cel mai lacom și desfrânalb. |
Cat de mult respect i se arata lui Maria in islam daca "profetul " a afirmat ca Allah l-a insurat pe el in rai cu Maria ,mama lui Isus Domnul nostru !
NU mai credeti toate minciunile musulmanilor cu care fac religia lor sa para buna si adevarata . Toata este o falsitate creata de un om bolnav de putere , nesatul de bani si sex . "The Messenger of God ... said, ‘God MARRIED ME IN PARADISE TO MARY THE DAUGHTER OF 'IMRAN and to the wife of Pharaoh and the sister of Moses.’ (Tabarani)" (Ibn Kathir, Qisas al-Anbiya [Cairo: Dar al-Kutub, 1968/1388], p. 381- as cited in Aliah Schleifer's Mary The Blessed Virgin of Islam [Fons Vitae; ISBN: 1887752021; July 1, 1998], p. 64; bold and capital emphasis ours) http://www.answering-islam.org/Shamoun/mary.htm Tot islamul este o adevarata blasfemie la adresa crestinismului . Le compatimesc pe femeile care din ignoranta de a nu cunoaste crestinismul se lase pacalitate de "frumusetea " islamului , vanzandu-l pe Isus Christos fara de pacat pt Mohamed un pacatos fara margini . |
la islamism
Pai din ce vad eu la islamism ai femei cate vrei si le trimiti de-acasa daca nu-ti place ba o si omori doar ca ti sa parut tie ca a facut adulter nu te intreaba nimeni dece.Bai fratilor nu le mai faceti reclama ca tecem toti la astia cu asa femei de jucarie.Bine ca nu suntem pe la ei acolo saraca soramea ce mai facea ea acolo.O sa vorbesc cu ea cand e nemultumita de Romania sa stie cum e in alte parti poate se lecuieste de plecat din tara.
|
Cocorel...acu depinde in ce tara pleaca...si pt ce pleaca...ca doar nu o merge la musulmani...ca e fata desteapta precum fratele ei!
|
Citat:
Ciudat respect! Dar sa nu ne miram de ei, caci sunt si crestini, care nu se inchina Maicii Domnului... |
Citat:
Veniti-va in fire ! Daca aveti pofta sa dati din buric... macar n-o faceti aici ! Eu chiar va invit s-o faceti la ei acasa daca nu va puteti abtine. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 08:00:05. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.