Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Umanitare (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5050)
-   -   Ajutor urgent (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7927)

stasylena 01.02.2010 23:20:07

Catre apararea ta si cu ajutorul tau cel tare alerg acum, Preacurata Doamna Fecioara, Nascatoare de Dumnezeu! Sunt cu totul spurcat, n-am pazit poruncile Fiului tau si Dumnezeului meu, asa incat nici nu indraznesc sa-mi ridic ochii la cer, caci mi-am ranit trupul meu cu multe rautati. Nici mainile nu cutez sa le ridic spre inaltime, caci sunt pline de rapire, nici gura n-o deschid la rugaciune, caci mi s-a lipit cu grairea de rau. Suspine nu am, din pricina nesimtirii mele, inima mi-e ingreuiata de slava desarta, sufletul mi l-am, intunecat cu nemilostivirea. Trupul mi l-am slabit cu trandavirea, picioarele mi le-am poticnit de piatra iubirii de placeri, urechile mi le-am deschis spre auzirea laudelor de putina vreme. Fata mea s-a umplut de nerusinare, mirosul urat al faptelor mele a intrat in narile mele si fiind in intregime ca un pom neroditor sau ca o biserica pustie,toti nazuiesc sa ma darame, iar diavolul care imi prada sufletul si care se cuibareste in inima mea, ma vede neingradit si cauta sa-mi rapeasca putina mea credinta pe care o mai pastrez ca pe o avutie si, legandu-ma ca pe un prizonier, cu legaturi de pacate, ma sileste sa-i fac voia lui! Dar ce voi face eu nu stiu, fiind creat de Dumnezeu cu voie libera, m-am robit mai mult cu propria mea voie demonului tuturor poftelor si s-au inmultit pacatele mele mai mult decat nisipul marilor! Cum as putea sa-L rog pe Domnul si Creatorul meu, sau cum as putea sa nadajduiesc sa fiu miluit? De bunavoie m-am dedat spre intinarea trupului si in fiecare ceas ma apropii de placerile pacatoase! Caci trupul meu mi l-am spurcat cu desfranarea, limba mi-am intinat-o cu vorbe urate si rusinoase, iar cele dinlauntrul ale mele le-am umplut de ganduri necurate si mintea mea s-a plecat spre cele potrivnice legii lui Dumnezeu. De aceea tanjesc si ma amarasc si ma intristez si in fiecare ceas cad la indurarile tare, Doamna Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, nu te mania pe mine pacatosul, ca sa nu se sfarseasca zilele mele in desert , ci cauta, Stapana, spre mine deznadajduitul. Roaga-L pe Cel ce S-a nascut din tine ca sa nu am soarta pacatosilor, caci tu esti Maica lui Dumnezeu si eu robul tau, intotdeauna nadajduiesc spre tine! Pentru noi, robii Tai, roaga-L pe Fiul tau si Dumnezeul nostru, Caruia I se cuvine slava, dimpreuna cu Tatal si cu Sfantul Duh acum si pururea si in vecii vecilor . Amin!

16111967 02.02.2010 23:58:53

Haideti sa aducem fiecare din putinul pe care il avem pentru aceasta famile .Sa nu fim ca sluga cea necredincioasa sa ingropam talantul ,sa facem ceea ce a facut femeia vaduva .nu suntem bogati dar de la fiecare cate putin poate se v-a reusii ,sa se adune suma necesara.Bunul Dumnezeu sa le ajute sa poata trece cu bine peste aceasta incercare .TRebuie sa ne gandim ca astazi suntem bine sanatosi dar ziua de maine nu stim ce ne poate aduce .Doamne ajuta!

selima 03.02.2010 02:07:21

Sfantul Pantelimon!

O sa te ajute enorm daca te rogi cu credinta...parerea mea este ca ar fi bine daca ai putea sa ajungi cu sotul tau la moastele Sfantului Pantelimon o sa treaca cu bine si o sa invinga aceasra boala insa nu uita!...dumnezeu pe cine iubeste al cearta asa ca rugativa mult si aveti rabdare ca pana la urma o sa treaca cu bine si peste problema asta

Negroponte 03.02.2010 14:26:46

Dragii mei prieteni,va rog sa facem rugaciuni staruitoare pentru Vasile.Astazi s-a marturisit si impartasit.Vineri pleaca spre Germania si marti v-a fi operat de acest cancer osos.Sa fim alaturi de el si familia lui,cu toata dragostea noastra.Va multumesc!

dorinastoica14 03.02.2010 16:27:34

Citat:

În prealabil postat de Negroponte (Post 207629)
Dragii mei prieteni,va rog sa facem rugaciuni staruitoare pentru Vasile.Astazi s-a marturisit si impartasit.Vineri pleaca spre Germania si marti v-a fi operat de acest cancer osos.Sa fim alaturi de el si familia lui,cu toata dragostea noastra.Va multumesc!

Modestia și smerenia de care părintele Adrian a dat întodeauna dovadă le simt și în aceste două rânduri!
De la oameni milostivi care vin la biserică unde slujește a strâns 13oo ron pe care i-a dat familiei,i-a făcut lui Vasile sfântu Maslu acasă,l-a împărtășit și a fost alături de această tânără famile greu încercată încurajându-i și ridicându-i de câte ori au căzut în deznădejde.

Mă alătur și eu părintelui și fac apel la toți acei care mergeți la biserică să puneți un pomelnic vineri la Maslu,duminică la Sfânta Liturghie iar marți să citim un acatist pentru Vasile.

Orice ajutor le poate fi de folos deoarece s-au împrumutat de 3ooo Eur. pentru a putea pleca la timp în Germania.Din cele discutate cu Elena și cu părintele am înțeles că cineva le-a plătit biletul de avion și le-a asigurat cazare acolo.

Dumnezeu să le răsplătească tuturor și celor care îi vor ajuta în continuare chiar și cu o rugăciune.

stasylena 03.02.2010 23:58:49

In cazul in care doriti documente, le atasez pentru transparenta.

dorinastoica14 08.02.2010 14:36:32

Mâîine,marți 9 februarie la o clinică din Ashaffenburg la 4o km de Frankfurt soțul Elenei,Vasile va fi operat.
Vineri seara ,înainte de a pleca mi-a scris rugându-mă să vă adresez rugămintea de a face o rugăciune pentru el în mod deosebit mâine, când va fi în operație.
Să citim un acatist cerând pentru acest tânăr mila și ajutorul lui Dumnezeu pentru ca operația să fie o reușită.

Pentru a putea să plece mai aveau nevoie de 2ooo eur pe care cineva a avut bunăvoința să-i împrumute.Orice sumă este binevenită și Dumnezeu va răsplăti fiecăruia oricât de puțin le-ar oferi.

Fiți alături de ei cu o rugăciune,cu un gând bun scris aici pe forum ,cu un bănuț dacă se poate.Ei sunt convinși că numai rugăciunile noastra au făcut posibile ca ai să ajungă în Germania la operație și să aibă speranța că totul va fi bine.

Irina-Magdalena 09.02.2010 04:55:00

Rugaciune din ACATISTUL MAICII DOMNULUI PANTANASSA

"O, Preacurată Maică a lui Dumnezeu, Împărăteasă a Toate, auzi suspinurile noastre cele pline de durere înaintea icoanei tale celei făcătoare de minuni. Întoarce-ți privirea spre copiii tăi bolnavi de boli netămăduite, care cad înaintea sfintei tale icoane cu credință. Și precum pasărea își acoperă cuibul cu pui cu aripile, așa acoperă-ne și tu, Fecioară, cu omoforul tău cel vindecător. În acest loc în care nădejdea se subțiază, mila ta să fie nădejde neîndoielnică. Aici unde grijile amare ne copleșesc, dă-ne răbdare și odihnă; unde chinul și deznădejdea se cuibăresc în suflet, fă să răsară lumina necreată a lui Dumnezeu. Mângâie-i pe cei fricoși, întărește-i pe cei slabi, varsă blândețe și lumină peste inimile amărâte. Vindecă poporul tău cel bolnav, atotmilostivă stăpână, binecuvântează mințile și inimile doctorilor, ca să fie instrumentele Atotputernicului doctor - Iisus Hristos, Mântuitorul. Ne rugăm înaintea icoanei tale ca puterea ta să trăiască în noi, Stăpână și Doamnă. Întinde mâinile tale pline de vindecări, Bucuria celor întristați, mângâierea celor îndurerați, ca degrab primind ajutorul tău cel minunat să lăudăm Treimea cea de viață Făcătoare și nedespărțită, pe Tatăl, pe Fiul și pe Sfântul Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin!"

Ajuta, Preacurata, pe robul tau Vasile sa treaca cu bine prin aceasta incercare a vietii, si adu alinare si vindecare suferintelor lui, ca nadejdea noastra la tine este, ceea ce pe toate le poti, mijlocind la Fiul Tau si Dumnezeul nostru, Iisus Hristos!
Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, Stapana noastra, nevrednici suntem a te ruga, dar cu smerenie indraznim, ajuta-l pe fratele nostru Vasile si pe toti cei ce-l iubesc si il ingrijesc sa-l tamaduiasca!

dorinastoica14 09.02.2010 11:04:00

Aseară,de la familia de români pe care a cunoscut-o prin intermediul credincioșilor de la biserica unde slujește părintele Adrian Elena m-a contactat.
Era tulburată deoarece tumoarea a înaintat rapid de la ultimele analize.Medicii de la clinica din Germania nu sunt foarte optimiști iar operația în care deja a intrat încă de diminaeță este una foarte grea.
De asemenea ni-a spus că nu-și găsește cuvintele pentru a mulțumi românilor din această comunitate care sunt alături de dânșii deși îi cunosc doar de câteva zile și care pe lângă faptul că i-a ajutat materialajutorul asăzi se roagă pentru ei.

Să rupem câteva minute din prețiosul nostru timp și să ne rugăm ca mila lui Dumnezeu să coboare asupra lor și operația să reușească iar Vasile să se facă sănătos.

Pentru rugăciunile Sfântului mucenic Haralambie și ale tuturor Sfinților pe care îi vom ruga pentru acest tânăr,Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu muluiește-l pe robul tău Vasile iar roabei tale Elena dă-i putere și sănătate și primește rugăciunile ei și ale noaste nevtrednicii .Amin

eduardd 09.02.2010 17:07:04

Domnul si Maicuta Domnului sa il acopere pe Vasile.

Nadajduim pentru rugaciunile Stapanei si ale tuturor celor ce il pomenesc pe Vasile, ca va trece si peste aceasta incercare.

Multumim si tie Dorina,:77: ca ne tii la curent cu acest caz.

maria32 09.02.2010 18:16:21

M-am alaturat si eu voua astazi cu un gand catre Vasile si Elena si sper din suflet ca Maicuta Domnului cea mult milostiva si mult induratoare si grabnic ajutatoare noua pacatosilor sa calauzeasca mainile doctorilor care-l opereaza pe Vasile si s-o intareasca pe Elena, sa le daruiasca amandorura sanatate si putere sa se reintoarca cu bine acasa la familia lor.
Doamne ajuta-i TU intru mare mila TA!

Irina-Magdalena 09.02.2010 22:11:37

Se pare ca vestile sunt bune in ceea ce-l priveste pe Vasile :) A fost operat si i s-a protezat portiunea de os afectata. Din pacate a pierdut genunchiul dar isi va putea folosi totusi piciorul.

In pofida faptului ca era de dimensiuni mari (23 cm) tumora a fost una compacta, usurand mult munca chirurgului si reducand riscurile imprastierii ulterioare a celulelor canceroase prin sange sau limfa in organism.

Maine urmeaza sa mai suporte o noua interventie chirurgicala, mai usoara, legata tot de proteza, si cu asta .. sa speram ca se va termina totul.. cu bine :)

Slava Domnului, Preacuratei Sale Maici si tuturor Sfintilor!

dorinastoica14 09.02.2010 22:36:17

Abia am venit de la privegherea care a fost la biserica cu hramul Sf.Haralambie.Am întârziat puțin lângă icoana frumos împodobită și am rugat pe Sfântul să facă o minune pentru acest tânăr și să-l întoarcă sănătos familiei sale și elevilor care îl așteaptă pe dragul lor învățător.
Încerc să postz ceva pentru Elena care cu siguranță va intra zilele aceste pe forum.
Să te întărească Dumnezeu Elena!
Suntem alături de tine și ne rugăm pentru Vasile.Iertare am uitat să întorc poza!

cherub 09.02.2010 22:56:10

Dr. Tullio Simoncini trateaza cancerul cu un tratament pe baza de bicarbonat de sodiu

"Astfel, Simoncini a gasit ceva mult, mult mai simplu – bicarbonatul de sodiu. DA, ingredientul principal din praful de copt. Atentie! Nu este exact acelasi lucru ca si praful de copt care are si alti aditivi.
El a folosit aceasta substanta pentru ca este un distrugator puternic al fungiilor si spre deosebire de medicamentele antifungale, Candida nu se poate adapta la bicarbonatul de sodiu. Pacientului i se da bicarbonat de sodiu pe cale orala dar si intern cu ajutorul unui endoscop de exemplu, un tub lung si subtire care in general se foloseste la vizionarea corpului pe interior fara a folosi bisturiu. Aceasta ajuta la plasarea bicarbonatului de sodiu direct pe cancer, adica direct pe fungi..
Egiptenii din antichitate stiau despre proprietatile vindecatoare ale substantelor anti-fungale iar carti indiene de acum 1000 de ani recomanda pentru tratarea cancerului, substante puternic alcaline.[...]
In 1983, Simoncini a tratat un barbat Italian, Gennaro Sangermano, caruia i s-au mai dat doar 6 sau 7 luni de viata din cauza unui cancer de plamani. Dupa cateva luni de tratament cu bicarbonat de sodiu, el s-a reintors la o stare de sanatate buna iar cancerul a disparut. Acum, dupa 26 de ani el inca este in viata si cu o sanatate buna.
Simoncini incepuse sa aibe mai multe reusite cu aceasta metoda si si-a prezentat cercetarile si rezultatele la Departamentul Italian de Sanatate, sperand ca acesta va aproba trecerea la teste stiintifice pentru demonstrarea eficientei acestei metode de tratament. Dar din pacate el a inceput sa descopere adevarata scara la care se ridica manipularea si deceptia din domeniul medical.
Autoritatile, nu numai ca au ignorat documetatia prezentata de Simoncini, ba mai mult, el a fost exclus din registrul medicilor din Italia din cauza ca a recomandat metode de tratament care nu au fost aprobate. DA, asa am spus – metode de tratament care nu au fost aprobate. [...]
Tullio Simioncini, din fericire, nu este o persoana care sa dea asa usor batuta, si a continuat se raspandeasca informatii despre lucrarile si descoperirile sale pe internet si in prezentari publice. Am auzit de el de la Mike Lambert de la clinica Shen unde Simoncini a vorbit in timp ce eram in deplasare in Statele Unite.
Stiu ca el are succese remarcabile la reducerea drastica sau chiar inlaturarea unor forme avansate de cancer prin folosirea bicarbonatului de sodiu. Aceasta dureaza cateva luni in unele cazuri, dar in altele, ca de exemplu cancerul de san, avand in vedere accesul usor la tumoare, aceasta dispare in cateva zile. [...]
Oamenii deasemenea se trateaza singuri sub indrumarile dr-lui. Simoncini si la sfarsitul acestui articol sunt niste linkuri la niste videouri cu oameni care vorbesc despre experienta lor cu cancerul si tratarea acestuia prin metoda Simoncini.
Conform unui articol despre cercetarile a doi oameni de stiinta englezi, profesorul Gerry Potter de la Grupul de Descoperire a Curei pentru Cancer si profesorul Dan Burke, am scris in articolul din luna aprilie faptul ca boala cancer este de fapt o ciuperca."
http://eufrosin.wordpress.com/2010/0...in-camara-dvs/
http://www.curenaturalicancro.com/

Incercati, d-na Stasylena, daca s-ar putea, sa luati legatura cu acest doctor italian, Tullio Simoncini, prin intermediul website-ului dansului (http://www.curenaturalicancro.com/contact.html). Explicati-i despre afectiunea sotului etc, si intrebati-l daca o sa fie de acord sa incerce sa-l trateze in vreun fel, cu tratamentul descoperit de dansul (pe baza de bicarbonat de sodiu, explicat in detaliu intr-un articol al carui link l-am postat aici deasupra, din care am postat si cateva extrase/fragmente mai relevante) etc.

Dar, bineinteles, pe primul plan ramane rugaciunea staruitoare si asidua (pentru vindecarea sotului) catre Bunul Dumnezeu, Maica Domnului, Sf. Nectarie, Sf. Pantelimon si alti Sfinti... Platiti pomelnice si acatiste pe la bis. si man. pt. insanatosirea sotului. Faceti/participati la slujbe de masluri, aduceti-i ulei sfintit de la masluri si din candela care arde deasupra raclei cu moastele Sf. Nectarie (la bis. Radu Voda, din Bucuresti) si ungeti-i, in forma de Cruce, locul afectat de cancer - piciorul, in cazul dat. Duceti sotul la bis. (ori aduceti un preot acasa, daca sotul nu se poate deplasa) la/pt. spovedit si impartasit - este f. important.
'...iar Parintele Gavril imi zice: "Este un om care s-a vindecat aici, la noi, de o boala incurabila. Cum? Cu Sfantul Maslu si cu leacul de care ti-am zis. Dar cu leacurile este asa: au efect doar impreuna cu Sfantul Maslu".'
http://www.formula-as.ro/2010/903/sp...thonitul-12056

helen_ap 10.02.2010 01:59:38

Doamne ajuta, dragii mei prieteni!

Azi a fost una din zilele cruciale, zi care s-a sfarsit intr-un mod pozitiv. Operatia a decurs bine, tumora a fost extirpata, osul a fost inlocuit cu o proteza. Maine va fi o alta operatie chirurgicala deoarece va trebui sa se completeze proteza cu o alta bucata, care nu exista astazi in spital, s-a facut comanda la un alt oras din Germania datorita raritatii utilizarii ei.
Rugamintea mea este ca si maine sa il pomeniti pe Vasile, sotul meu, in rugciunile voastre, pentru ca si aceasta zi va fi la fel de importanta ca si cea care a fost azi. In speranta ca ne vom auzi sanatosi, va urez multa sanatate si spor in infaptuirea faptelor bune!

Cu vesnica recunostinta,
ELENA

eduardd 10.02.2010 09:23:45

Slava Maicii Domnului pentru toate!!

Salutari/imbratisari lui Vasile si sanatate maxima!! Iar tie, Elena o..:6:

cristiboss56 10.02.2010 18:18:58

Citat:

În prealabil postat de eduardd (Post 210442)
Slava Maicii Domnului pentru toate!!

Salutari/imbratisari lui Vasile si sanatate maxima!! Iar tie, Elena o..:6:

Cu putin timp in urma , am fost anuntat prin telefon ca Vasile a intrat din nou in operatie ( Ora 16 ) ! Sa-l pomenim in RUGACIUNE !

dorinastoica14 10.02.2010 18:30:37

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 210660)
Cu putin timp in urma , am fost anuntat prin telefon ca Vasile a intrat din nou in operatie ( Ora 16 ) ! Sa-l pomenim in RUGACIUNE !

Sfântul Haralambie să fie alături de medicii care îl operează.

stasylena 11.02.2010 00:20:03

Buna seara tuturor!

Vin cu vesti proaspete. Vasile a iesit din operatie la 16.40, operatia a decurs normal, nu a mai fost intubat. Dupa operatie i-a scazut putin tensiunea si a avut febra. L-am lasat in spital la ora 19 sub observatia asistentelor. In speranta ca maine o sa-l gasesc ok, adica pregatit pentru a manca si bea ceva lichide , vreau sa va multumim in numele intregii noastre familii pentru sprijinul pe care ni l-ati acordat, Dumnezeu sa va rasplateasca toate faptele asa cum stie El mai bine, dupa nevoile fiecaruia si vreau sa va zic ca in aceste luni de suferinta am intalnit niste oameni minunati, chiar si aici in Germania, Dumnezeu ne-a aratat cat de milostiv poate fi cu noi, pacatosii, cata rasplata ne da El dupa fiecare moment de rugaciune, sa nu uitam ca daca am avea macar un strop de credinta, cat un bob de mustar, am muta muntii din loc. Dumnezeu asteapta sa ne intoarcem cu fata spre El oricand, nu numai in necazuri, asteapta sa fim ca " fiul risipitor", important este sa-I cerem ajutorul si El cu siguranta nu ne va lasa in nevoi si necazuri.

Iertati-ma daca uneori v-am cerut prea mult, disperarea a fost si inca este foarte mare. O prima etapa din povestea noastra s-a incheiat cu aceasta operatie-urmand, probabil, altele. De acum in colo numai Milostivul Dumnezeu stie ce planuri are cu noi. La noi nu ramane decat sa ne rugam continuu, ca Dumnezeu sa nu fie suparat pentru necredinta noastra. Va marturisesc ca experienta asta m-a marcat profund, Ii multumesc Bunului Dumnezeu ca mi-a dat-o, I-am simtit prezenta in fiecare clipa a vietii noastre si multele minuni ce le-a savarsit pentru noi parca nu pot fi explicate in cuvinte. Este ceva extraordinar, chiar daca la mijloc este o suferinta fizica enorma. Vasile a dovedit in aceasta perioada cat de matur poate fi, a demostrat ca poate fi un crestin bun, placut lui Dumnezeu si nadajduiesc ca asa va ramane pana la sfarsitul vietii sale.

Va multumim din inima tuturor! Doamne ajuta si vom tine legatura.

Negroponte 11.02.2010 09:18:56

Doamne ajuta-l pe Vasile sa se recupereze cu bine!Il asteptam cu drag acasa.Deasemeni pe Elena care i-a fost si este inger pazitor.:6:

eduardd 11.02.2010 09:29:39

Cu bucurie ma alatur si eu parintelui A. cu aceeasi urare.
Va asteptam acasa, Vasile si Elena.
Maica Domnului sa va acopere cu Sfantul Ei Acoperamant! Sa ajungeti cu bine.

Multumim si fratilor din Germania ( fiecare dupa numele sau) si Ierom. Ghelasie pentru dragostea si devotamentul de care au dat dovada.

Fratilor sa ii pomenim si pe ei in rugaciunile de multumire.:63:

umilul 11.02.2010 10:27:48

Iarta-ma !!

Tare greu ma descurc pe noul site si de abia acum am vazut postarea, ii doresc multa sanatate la Vasile si familiei tale. Chiar acum am terminat de spus o rugaciune pentru el. Fie ca Domnul si Mantuitorul nostru Iisus Hristos sa va ajute sa ajungeti acasa si sa treceti cu bine peste acesta operatie !! Pace tuturor si iertati-ma daca v-am gresit !!

dorinastoica14 11.02.2010 14:05:34

Am citit cu lacrimi în ochi rândurile scrise de Elena.M-am rugat după puterea și nevrednicia mea să se întoarcă cu bine acasă.
Să mă ierți Elena dar nu am mai intrat pe messenger căci au fost tot felul de piedici,ba s-a întrerupt curentul,ba a căzut netul ...dar gândul meu a fost mereu la voi aș putea spune că zilele acestea mai mult decât la cei apropiați mie.
Este foarte greu să fii tânăr și să porți povara unei suferințe așa de mari(Vasile) și povarea bolii soțului (Elena).
Dumneazeu și Maica Domnului să fie cu voi oriunde ați fi și să vă poarte de grijă.:6::6:

eduardd 11.02.2010 20:05:41

Fratilor, am primit vesti de la Elena.

"A decurs bine si a doua operatie. Astazi chiar a mancat ceva iar cu moralul sta destul de bine."
Elena

Asa suna sms primit pe la pranz.
Bucurie si Doamne ajuta!

BogdanF2 12.02.2010 20:23:43

Doamne ajuta! Mai e nevoie de ajutor financiar?

stasylena 13.02.2010 00:40:10

Buna seara tuturor si bine v-am gasit sanatosi!

Am incercat sa va scriu astazi cateva randuri din incinta spitalului, dar dupa ce am scris mesajul acesta a disparut si deci am renuntat sa mai reiau cele scrise anterior. Si ziua de astazi am trecut-o din mila Dumnezeului nostru, chiar daca nu a fost nemaipomenita. Aseara am vorbit cu profesorul si mi-a zisca pe plamanii lui Vasile sa vad niste pete, asa ca s-a luat decizia efectuarii unui computer tomograf la plamani pentru a se vedea daca nucumva ar fi metastaza a acestui cancer nenorocit. Ar putea sa fie luata in calcul si ipoteza unor sechele din trecut, insa pentru sigurata sefac analize suplimentare pentru a fi sigur ca nu este ceva mai grav. In cazul in care seconstata ca sunt noduli aparuti de curand, doctorii vor lua in calcul operarea acestora. Inca nu s-a pus in calcul asta. Profesorul, la vizita de seara, inca nu citise rezultatele, probabil maine vom afla cu exactitate. Eu nadajduiesc ca sa nu fi aparut acum peste noapte vreo noua tumoare, e foarte multa suferinta, dar daca Dumnezeu asa randuieste trebuie sa ne inarmam cu multa rabdare, ce altceva am putea face?
In ceea ce priveste banii,luni voi da 5000 de euro profesorului, asa cum mi-a cerut ieri. Insa cu siguranta vor aparea si situatii neprevazute ( cum au fost si pana acum). Iar daca cineva vreasa mai contribuie cu vreun ajutor financiar, acesta va fi bine venit, insa rugamintea mea este sa puneti banii in unul din conturile de mai jos. Eu pot opera aici in Germania numai cu Raiffeisen Bank:

cont in euro deschis la Raiffeisen Bank penumele Apostu Vasile (CNP: 1791208370021)
cont IBAN: RO65 RZBR 0000 0600 1222 3648
SWIFT RZBR ROBU
adresa bancii: str.1 Decembrie,bloc M4
loc. Barlad,jud.Vaslui

cont in lei deschis pe numele meu Apostu Elena-Mihaela
cont IBAN : RO19 RZBR 0000 0600 0607 7101
adesa bancii : str. 1 Decembrie, bloc M4
loc.Barlad, jud. Vaslui

Dumnezeu sa va ocroteasca, iar Maica Sa Preamultmilostiva sa va tina sub Sfantul sau Acoperamant!

stasylena 14.02.2010 22:51:13

Doamne ajuta!

Am vesti de la sotul meu. Ieri a trecut prin momente mai ciudate- o mica depresie. Astazi s-a simtit mult mai bine. Incep sa-l macine gandurile...... Situatia lui de sanatate e putin delicata. De la ultima operatie are hemoglobina scazuta,azi a inceput sa manance binisor, a facut si cativa pasi prin salon. Intr-o saptamana speram sa ajungem acasa sanatosi, cu voia Domnului.

Va imbratisam cu drag!

alinutza109 14.02.2010 23:19:32

Sa va intareasca bunul Dumnezeu si sa ajungeti cu bine acasa.Tu Elena,stiu ca este greu,tine stagul sus ca tu esti sprijinul si ajutorul lui acum.Sa nu te vada ingandurata,trista,spune-i ca va fi bn si dupa o incercare ca asta trebuie sa fie si bn.Daomne Ajuta!

Fani71 15.02.2010 01:43:08

Dumnezeu sa ii dea insanatosire grabnica sotului tau!

Negroponte 15.02.2010 10:47:13

Cu ajutorul lui Dumnezeu le depasim pe toate Elena.Va doresc sa va intoarceti cu bine acasa!Doamne ajuta!

evdochia 15.02.2010 16:06:32

nadejdea la Mantuitorul si la Maica Domnului !

stasylena 16.02.2010 01:21:47

Vasile s-a simtit astazi un pic mai bine, insa hemoglobina e scazuta (8,5). Astazi mi-a venit ideea chemarii unui preot sa-l impartaseasca maine dimineata, insa nu stiu daca trebuie sa cerem dezlegare de la parintele duhovnic. Citind astazi Acatistul Sfantului Ierarh Vasile cel Mare, pe la sfarsit mi-a trecut prin minte sa merg la o prietena care lucreaza ca psiholog in clinica s-o rog sa ia legatura cu un preot ortodox care locuieste prin zona, pentru a veni sa-l impartaseasca pe Vasile. Din Mila lui Hristos speram ca sangele se va produce de la sine. Ma gandesc ca Dumnezeu il va pune pe picioare si nu va fi nevoie de transfuzie. Din punct de vedere financiar stam cat de cat bine, mai avem nevoie cam de 1000 euro. Profesorul ne-a spus in seara aceasta ca in cateva zile vom putea pleca din clinica,dar cu conditia ca hemoglobina sa creasca, avem de facut un drum lung si va trebui sa reziste. Cu totii nadajduim ca la inceputul saptamanii viitoare sa ajungem sanatosi acasa. Vasile va trebui sa inceapa tratamentul chimioterapeutic cat mai repede posibil, pentru a se preveni o metastaza.

Doamne ajuta-ne!

alinutza109 16.02.2010 11:36:54

Buna Elena,nu trebuie sa iti faci griji pt hemoglobina lui Vasile,dupa o operatie nivelul hemoglobinei scade.Eu am avut hemoglobina 6 si am primit tardyferon folic si nivelul ei a crescut rapid.In legatura cu impartasitul daca tu simti asta poti cauta un preot crestin ortodox sa il spovedeasca si sa il impartaseasca fara binecuvantarea duhovnicului vostru pt ca este un caz grav de boala si atunci nu se mai pune discutie.O sa-i faca bine mai ales ca suntem in postul pastelui.Sa va ajute bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa va intoarceti cu bine acasa.Doamne Ajuta!

stasylena 16.02.2010 13:22:00

Buna ziua tuturor,

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu a venit un preot ortodox- parintele Anghel si in jurul orei 9.00 a reusit Vasile sa se impartaseasca. Sunt sigura ca Sfanta Impartasanie il va intari, iar hemoglobina se va creste de la sine, nu prin intermediul medicamentelor. De azi doctorul i-a prescris altfel de mancare, una bogata in proteine.

Laudat fie numele Domnului de acum si pana-n veac. Amin!

Analizele de la ora 12 au fost putin mai bune. Hemoglobina a crescut la 9,2. Asta i-a dat multa incredere. Acum e mai linistit, mai ales c-o sa-l intepe doctorii pentru analizele de sange din 2 in 2 zile. Cel putin azi profesorul era mai optimist in privinta evitarii unei transfuzii sangvine in zilele urmatoare.

Va multumim pentru faptul ca sunteti alaturi de noi cu sufletul si cu fapta. Sa auzim numai de bine!

Negroponte 16.02.2010 16:24:34

Ma bucur,ca Vasile s-a impartasit si se simte mai bine.Sa manance bine sa reziste pana acasa,ca-l asteapta multa lume sa se apuce de "treaba".Doamne ajuta!:6:

alinutza109 19.02.2010 17:32:14

Ce face Vasile?Cum se simte? sa va dea Dumnezeu putere sa ajungei acasa cu bine.Doamne Ajuta!

stasylena 20.02.2010 16:39:07

Doamne ajuta!

Din indurarea lui Dumnezeu Vasile s-a externat astazi din spital.Maine la ora 12.00 avem zbor spre Romania,iar spre seara va trebui sa ajungem acasa. Practic in acest moment am ajuns la jumatea drumului. De saptamana viitoare va trebui sa alergam dupa tratamente,drumuri spre Iasi, cat de curand trebuie inceputa chimioterapia. Avem in continuare nadejdea la Dumnezeu si la toti Sfintii Lui !!!!!

Multumim inca o data pentru faptul ca ati fost alaturi de noi si din neputinta noastra vom incerca sa va pomenim in rugaciunile noastre, atat pe cei ce va stim, cat si pe ceilalti. Pentru mine,cel putin, Dumnezeu este ca un Tata multindurat,m-a invrednicit si m-a intarit in credinta in toata aceasta perioada si am ajuns pana in aceasta clipa numai datorita Dragostei Lui pentru noi pacatosii si neputinciosii.

Negroponte 20.02.2010 21:56:33

Doamne ajuta sa ajungeti cu bine acasa.Ne bucuram sa auzim vesti mai bune!

stasylena 20.02.2010 22:03:57

Sarut mana,parinte! si Doamne ajuta tuturor!!!!! Lui Vasile ii este dor de dumnevoastra,abia astepata sa va intalneasca.

Negroponte 21.02.2010 17:32:54

:6::6::6:Doamne ajuta!

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:29:18.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.