Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   An nou fericit! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7941)

speranta1970 01.01.2010 01:25:57

La multi ani 2010!!!!!

Sa avem toti parte de multe bucurii si sanatate alaturi de cei dragi. Sa fim mai buni si mai ingaduitori unii cu altii ( mai ales eu, gasesc o piedica la servici intr-o persoana care mereu reuseste sa ma enerveze sper ca anul asta voi avea inima sa ma pot ruga si pentru ea ca sa am si eu liniste;).
La multi ani!!!!

cristiboss56 01.01.2010 01:31:39

Citat:

În prealabil postat de speranta1970 (Post 195864)
Sa avem toti parte de multe bucurii si sanatate alaturi de cei dragi. Sa fim mai buni si mai ingaduitori unii cu altii ( mai ales eu, gasesc o piedica la servici intr-o persoana care mereu reuseste sa ma enerveze sper ca anul asta voi avea inima sa ma pot ruga si pentru ea ca sa am si eu liniste;).
La multi ani!!!!

Să-ți ajute Bunul Dumnezeu să-ți găsești liniștea și puterea de a trece peste toate ! Mulți ani binecuvântați să ai !

Miha-anca 01.01.2010 04:59:14

Tuturor un An Nou fericit, cu sanatate si impliniri!

antoniap 01.01.2010 07:40:35

La multi ani tuturor forumistilor. Pace, liniste, sanatate, spor la rugaciune si la fapte bune. Dumnezeu sa va ajute in cele de folos pe toate planurile.

laurschepsis 01.01.2010 14:26:51

Doamne-ajuta!

E atat de frumos, dar si atat de greu de urat.

Ca unul, care de ceva vreme, am incercat, si prea rar am reusit, sa caut voia Lui si sa o pun in fata voii mele, va doresc ca in 2010 sa aveti inima si mintea sincer deschise spre a-L simti, primi si pretui cum se cuvine.

Cu drag, Laurentiu

Doamne-ajuta!

dorinastoica14 01.01.2010 14:47:14

Citat:

În prealabil postat de speranta1970 (Post 195864)
La multi ani!!!!

Toți avem așa ceva.Să te ajute Dumnezeu să te rogi cu inima curată și cu dragoste pentru acea persoană care îți este dată de Dumnezeu pentru a te întări în lucrarea virtuților.
La mulți ani și nu-ți perde nicodată ...speranța

dorinastoica14 01.01.2010 14:56:30

[quote=dorinastoica14;195643]Felicitări pentru postare.Mulțumiri.Ai simțul umorului și o inimă cât un continent.Să fii iubită,să-ți dea Dumnezeu tot ce este mai bun pe lume .LA MULȚI ANI atât ție cât și celor pe care i-ai amintit.[

viviana 01.01.2010 20:23:23

LA MULTI ANI FERICITI TUTUROR, MULTA SANATATE, INTELEPCIUNE SI IUBIRE MULTA PENTRU APROAPELE NOSTRU!
Anul 2009 a fost un an bun pentru mine si copilul meu,un an in care nu am fost bolnavi deloc si in care am mai facut cativa pasi spre cunoasterea ADEVARULUI si a lui IISUS HRISTOS, cativa pasi mici dar importanti spre LUMINA, un an in care am mai invins cate o patima, si in care am iinceput sa inteleg sensul vietii mele pe acest pamant, si calea ce trebuie urmata pentru a fi impacat cu tine insati si a fi iubit de DUMNEZEU!
DOAMNE AJUTA-NE PE TOTI ,SI IARTA-NE GRESALELE NOASTRE!
UN 2010 MULT MAI LINISTIT!

adam000 03.01.2010 15:38:21

Multumesc Elisabeta si tie si familiei tale va doresc la fel! Sa va lumineze pe voi Domnul intru pace si bucurie duhovniceasca!

Ora este GMT +3. Ora este acum 12:28:34.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.