![]() |
Citat:
|
Batman, Batman! Eronat, flacara violet l-a creat pe Dumnezeu.
|
Citat:
|
Eeei...a existat intotdeauna si dintotdeauna , autocreat, nascut din sine insusi etc .
|
Citat:
|
Daca esti crestin(ortodox) poti sa crezi orice. Ca Dumnezeu a creat totul de exemplu.
|
Citat:
Poti sa-ti declini apartenanta la vreo secta sau sa spui daca esti ateu? |
Citat:
SUnt agnostic. Am mai zis. Eventual cu valente de ateu, caci nu cred in zeii descrisi de religii. |
Citat:
|
am uitat sa te intreb, ce te mana pe acest forum? :26:
|
Dorinta de dialog .
|
Oricum e cam lipsit de sens sa resuscitezi niste motive ale unei religii care s-a stins cu ceva timp in urma, ramanand astazi numai sub forma de totemuri, talismane si filmul The Mummy Returns, pentru a explica probleme ce tin de total alte religii.
|
Cu cat e mai noua religia ii creste valoarea de adevar ? :)
|
Citat:
|
Aaa...bun. Si de ar fi lipsit de sens ?
|
de ce ar fi lipsit de sens vroiam sa scriu
|
Fiindca este ca si cum ai vrea sa rezolvi un mister actual (presupunand ca esti un mare detectiv) avand ca principali suspecti niste persoane care au murit cu cel putin 1000 de ani in urma. Este foarte putin probabil sa ajungi la o concluzie pertinenta sau credibila astfel.
|
Pai sunt de acord cu a2a parte...
la afirmatia "Dumnezeu l-a creat pe Ra" nu putem prezenta o concluzie credibila. Dar tot nu inteleg ce influenta ar avea niste oameni de acu' 1000 ani cu actiunea descrisa de afirmatia mea din ghilimele. Cu ce ne-ar putea lumina ei ? |
Citat:
|
Vezi ca am modificat intrebarea. Caci tot n-am inteles ce influenta are istoria umana asupra existentei zeilor.
|
Citat:
|
Citat:
|
E bine ca ai rezerve. Nu accepta orice ca pe un adevar ;) .
|
Citat:
|
Si Universu-i Fals sau ce ?
|
Citat:
|
Pai mainainte ziceai ca numa' Dumnezeu ii Adevar. "Dumnezeu este singurul Adevar"
|
Citat:
|
Pai n-am inteles. Ce vrei sa zici ca Universul este parte din Dumnezeu ?
|
Citat:
|
Deci si Universul e Adevar .
|
Citat:
|
A crea are o definitie in DEX.
Totusi nu am inteles cum e cu Universul cum o fi Fals, Adevar, si daca e Adevar cum se impaca cu "Dumnezeu e singurul Adevar" . |
Citat:
mai intai raspunde la intrebare. tu construiesti o cladire. dupa constructia ei, tu ce esti? cladire? sau creatorul cladirii? |
Pai eu sunt creatorul cladirii. Dar nu inteleg ce ar determina pe cineva sa ma numeasca pe mine singurul adevar.
|
Citat:
Dumnezeu este Adevar si creatorul universului. |
Deci acuma ai renuntat la "Dumnezeu este singurul Adevar" .
|
Citat:
|
Citat:
PS scuze dar la asa intrebare doar raspunsul asta mi-a venit :35: |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:06:17. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.