![]() |
Citat:
dar finalul nu l-ai scris, cum dracul cursă ți-a-ntins! Și n-ai mai aflat că femeia aia rea, erai tocmai dumneata... (iartă-mi comparația) căci mereu te prea distrezi profețind că mint doar alții, încercând pe toți să-i pierzi, ca frații să-și mintă frații. Iar apoi tiptil tiptil tupilată-ntre boscheți să pui focul la fitil ca să râzi de nătăfleți, și ieșind cu glas dulceag să întrebi părând lovită ce s-a întâmplat în prag de e ușa-nțepenită? Și când ți se povestește că a fost , Doamne Păzește, o mare bubuitură, tu plângând te-arăți cu ură, neștiind că Cineva, te-a văzut pe dumneata, ce făceai între boscheți, punând foc la nătăfleți. Și mă iartă draga mea, la final c-am scris așa, dar nu e frumos să râzi, ca ciobul de oala spartă, ce la urm-o să te prinzi, că ai fost o biată... hartă. (De-ai întinsă pă părete, să te miri la geografie, cum te gâdilă școlerul, taman ca la caligrafie, arătând cu-n băț subțire, pe-unde trece meridianul, și di-unde se scoate banul, pentru nenia cu curcanul.) |
Citat:
Ia si vezi-ti de secta ta!:10: |
Citat:
cu ață albă cusută, dar o să-nțelegi cândva care este secta mea... pân-atunci tu te distrează, și dormind că se lucrează bagă bani la FNI crezând că ai tăi vor fi; și-o să-i vezi la sfântu-așteptă, tot visându-te deșteaptă, și moțăind liniștită... dar o s-ajungi cam pustiită; că FNI-ul n-a vegheat și banii ți s-au furat, iar acum pierzi altceva, ce anume? nu-ntreba! că de râzi ori te distrezi pân-la urmă, nu mai crezi. Înțelegi tu că visezi? BARoneasă când te vezi? |
Citat:
|
Andrusca,
Super tare poezia, ai talent da-i inainte. :24: |
Citat:
|
Proorocul mincinos...:48:
Proorocul mincinos, Roade tare la un os, Si se da mare pios Cand de fapt, e-un mincinos. Urla...tace, dar se'nfoaie Ca o mare ciumafaie, Dar pe multi cum i-a prostit, Acum sade...fericit!:46: |
Citat:
Atunci cand am citit aceste randuri am fost dus cu gandul la PROOROCII mincinosi din sanul cultului Penticostal. |
Citat:
Bizantinul mincinos...:48: Bizantinul mincinos, Pupă tare la un os, Și se dă mare pios Când de fapt, e-un mincinos. Urlă-n haită, dar se'nfoaie Pe sub blana cea de oaie, Dar pe mulți cum i-a nășit, Acum șade...amăgit!:46: Că-are har blagoslovit |
Citat:
Aceste randuri ma duc cu gandul la ura sectarilor fata de oamenii Bisericii lui Hristos. Ceva de sfarsitul lumii nu aveti, "MAI OILOR CU PIELE DE LUP"? |
Citat:
Toate ca toate, dar a va bate joc de Duhul Sfant, e pacat care nu se iarta niciodata. Va credeti fara pacate, si uite... adunati din cele, care in veci nu va vor fi iertate. Si ortodoxul este pacatos, dar el stie acest lucru. Intre a sti si a nu sti ca esti pacatos, e o distanta, ca de la carul din curte, la Carul Mare de pe cer. Faptul ca va descretiti fruntile cu asemenea poezie, ar trebui sa va dea de gandit. Suntem in Marele Post acum: pocaiti-va, puneti genunchiul la rugaciune si lasati distractia asta daunatoare. "Cel ce rasari lumina lumii Tale, sufletul meu cel ce este in intuneric curateste-l de tot pacatul, cu ocrotirile celor fara de trup si ma mantuieste. Doamne, trimite sufletelor noastre lumina Ta cea pururea vesnica, cu ocrotirile celor fara de trup si ma mantuieste. Ridica-ma, Doamne, catre lauda Ta si ma invata sa fac voia Ta, Sfinte, cu ocrotirile celor fara de trup si ma mantuieste. Lumina fiind, Hristoase, lumineaza-ma intru Tine, cu ocrotirile celor fara de trup si ma mantuieste." |
[quote=vsovivi;219029]Domnule, frați creștini, frați eretici, frați oameni, frați frați,
păi voi nu ați citit sau n-ați auzit niciodată pilda cu cel căzut între tâlhari și a bunului samaritean? Iar samariteanul avea religia cea mai diabolică, cea mai sectantă, cea mai idolicească, cea mai mincinoasă, și ce a zis Hristos fariseului iudeu care a răspuns la întrebare cu: „cel care a făcut milă cu el”..? păi I-a zis „fă și tu asemenea”, dar nu I-a zis să se facă samaritean, ca să slujească la idoli, ci păstrând dreapta credință, ideul să facă roade vrednice de pocăința lui, adică așa asemenea, la fel cu ce a făcut samariteanul sau preotul sau levitul sau care credeți voi că a făcut milă cu el, cu cel căzut între tâlhari... Iar voi aicea spuneți că tricomicusquintus ar fi hulit, cu poezia, dar cum era să hulească el cu poezia care nici măcar nu e scrisă de el? eresul adventiștilor e treaba adventiștilor, adică a samaritenilor... dar poezia e perfect valabilă și este defapt o parafrază la tipa aia ce umblă la aerobic și e material sportiv de calitate superioară, deci e aia beată din apocalipsă însetată de sîngele trimișilor și proorocilor lui Dumnezeu, având o cupă din care bea ea plină de spurcăciuni otrăvitoare, viclene, și plină fiind cu nume de hulă, și care șade pe fiară sau mai nou s-a urcat fiara pe femeie... deci poezia nu e nici o blasfemie, așa că nu mai osîndiți fratele adventist în deșert; o fi el eretic și hulitor din pricina că secta lor crede în tot felul de blasfemii dar aia e treaba lor, iar poezia e minunat de adevărată: D:57:OAMNA LUMII-N STACOJIU de Benone Burtescu Doamna lumii-n stacojiu Beată turtă de rachiu Călărește pe-mpărați, În ge șapte adunați. Ce momeală, ce prosteală Ce desfrâu, ce tăvăleală! Și ge șapte dă în opt, Că sfârșitul ei s-a copt Și ge opt dă-n douăzeci, Zvârcoleală sub peceți. Oala lumii cu beție Dă în foc de profeție. Și cucoana desfrânată, Cea în purpură-mbrăcată, Cum nimic nu osebește. Goliciunea-și dezvelește. Goliciunea-i urâciune, Zmârc și cloacă și tăciune. Ca la carte, Ge-ii o urăsc de moarte. Năpustire Și pieire. .................................... Stai de-oparte! cu multe înțelesuri, iar g-ii or fi slujitorii balaurelui sau mai degrabă ai Domnului, fiindcă pisica se suie în genere acolo unde e frumos și curat, direct pe acoperiș, și acolo face dănțuială împreună cu tot cartierul... ispisicesc.[/ TE LASI FOARTE USOR dus de nas!!!SAU esti pe o mana cu ereticii?VEZI CA SANT DOUAAAAAAAAAAAAAAAAAAA POEZIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!! |
Citat:
Atentie!!! Douaaaaaaaa poeziiiiiiiiiiii!!!!!!!!!! |
Citat:
De asta se si zice ca sectarul e lup in piele de oaie. Chiar si cand iti zice frate, el o face numai si numai pentru a-i oferi sansa sa te ademeneasca in ratacirea lui. Multi inteleg asta si ii iau tare inainte sa-si arate coltii, si atunci behaie facand pe nevinovatii, ca de ce s-au luat extremistii astia de blana lor imaculata.. Frumos este ca oricat ar fi de prefacuti, pana la urma isi pierd rabarea si dau arama pe fata si arata cam ce gandesc de fapt. Topicul asta trebuie pastrat ca sa vada toata lumea adevarata lor fata. |
Citat:
Trice, Trice...deci si tu cu plagiaturile, ca na...se stie ca e traditie in denominatiunea ta! :29: |
Frumoase poezii, sper să nu se supere Domnul pe noi, că poetului i se mai îngăduie să mai și calce pe bec, fiindcă doar o cere muza... ca să iasă viersul dulce și rima ca arginții...
Unii se supără zicând că poezia e blasfemie, ca și cum osândirea pe față a păcatului (propriu ori general) prin poezie ar fi blasfemie... rătăcire... păi nu osândești pe nimeni ci năravuri, că doar n-am osândit-o pe Andrușca ci doar iată i-am stimulat năravul, pardon talentul ei poetic... și ați văzut ce frumoasă poezie mi-a dedicat drept răspuns, aia cu proorocul mincinos ce roade la os... dar între frați sunt mulți supărăcioși și bosumflați care prin nemulțumirile lor se simt vrednici ca să dea apă la moară bosunflărilor victimizându-se ca să se scoată pentru că-s supărați de la a mai da socoteală și căzând apoi în deznădejde fiindcă se ia după nenia, ca să plimbe mereu pisikaa...se pierd; nu mai continui discuția poetică fiindcă pe unii îi doare la inimioare... Dar oare nu este blasfemie și atunci când te dai creștin dar înjuri și dai la dracu pe aproapele tău? ca apoi să te mândrești cu hulele tale? Ieste. Dar cel mai nasol, cea mai gravă blasfemie este atunci când pentru desfrânare te bucuri de râul altuia sau al tău îngâmfându-te dulce la inimioară, exact asemenea cu femeia aia suită pe fiară sau cum e mai nou, că s-a suit fiara pe femeie... Deci ce blasfemie mai mare poate fi decât aia când te satisface răul, răul altuia, ce a căzut ... în groapă, crezând că Dumnezeu l-a pedepsit pentru păcatele lui, defapt să știi de la mine creștine că pentru păcatele mele îl pedepsește pe aproapele meu, ca el să scape și eu să mă scufund crezând că eu am scăpat... dar nu scapi, nu scapi oricât ai să te răcorești blasfemiind și înjurând, ca să te lase în pace, să scapi de insistență... păi dacă nici David, regele prooroc, n-a scăpat oridecâte ori a greșit... cum atunci să scape creștinii care L-au cunoscut pe Hristos?.. nu scapă decât dacă se vor îndrepta, altfel, bucuria de răul altuia, aia nu te scapă, nu te scapă, ci te îngrașă ca pe buruieni... tot cum îi îngrașă oasele lăsate de la lei pe mallahienii... atei, că de ăia îmbrăcați în haină sfântă nu mai vorbesc. |
Citat:
Mi-a picat fisa ceva mai tarziu, ce-i drept...ca Cetatea aia pe care o vizitezi, are ca punct de plecare tot o profeteasa, insa zau daca faceam referire la ea, ba chiar uitasem...crede-ma! Doamne ajuta! |
Modificare...
Uite Vsovivi, modific versul cu " osul"....para ti!
Proorocul mincinos Este tare dusmanos, Si desi se vrea pios Tot ce spune-i scandalos. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
"Este oare acesta un post care Îmi place, o zi în care omul își smerește sufletul său? Să-și plece capul ca o trestie, să se culce pe sac și în cenușă, oare acesta se cheamă post, zi plăcută Domnului?" (Isaia 58,5) |
Citat:
În mod obișnuit în profeția biblică fiarele reprezintă puterile politice Culoarea acestei fiare poate da de înțeles că ea este întruchiparea răutății, după cum numele de hulă cu care este acoperită indică faptul că I se opune lui Dumnezeu. Ca atare, fiara în sine poate fi identificată cu Satana, lucrând prin agenții politici, din toate timpurile, care s-au supus stăpânirii sale. În anumite aspecte fiara se aseamănă cu balaurul cel mare și roșu din cap. 12,3. Diferența principală dintre fiara din cap. 13 și cea din cap. 17 este că în prima situație, când fiara este identificată cu o anume putere politico-religioasă, nu se face nici o deosebire între aspectele religioase și politice ale acestei puteri, în timp ce în a doua cele două aspecte sunt deosebite – fiara reprezentând puterea politică, iar femeia puterea religioasă. În ce privește culoarea acestei fiare- roșul, sau mai precis stacojiul n-aș putea aciesa la ideea că simbolizează comunismul, deși unii comentatori au făcut trimitere și la așa ceva. Stacojiul este o culoare strălucitoare care atrage în mod sigur atenția. În Isaia 1,18 cârmâzul este culoarea păcatului. Compară și cu "balaurul cel mare și roșu", din Apocalipsa 12,3. Mă bucur că am putut în sfârșit depăși momentul și am trecut la proză. Doamne ajuta! |
V-ati pierdut cu totii mintile sau ce se intampla ???
mai oameni buni, voi stiti despre ce vorbiti??? pana la introducerea cipurilor e vreme lunga ...ce e disperarea asta?!? voi chiar nu va interesati cu totii ca in alte tari ( de exemplu in Irlanda) cetatenii Irlandei NU AU nici macar CARTI DE IDENTITATE inca ?!? traiesc ca nomazii;au doar cei care au trecut testul de conducere carnet de conducere si unii din ei au pasaport( aia care ies in afara tarii) si daca vreti sa stiti la rezervarile de zboruri cu avionul nici macar nu isi dau numele intreg ( de exemplu numele oficial al cuiva este John Michael James O'Connor , la rezervare trec doar numele Johnny O'Connor) ...deci pana a face ''curatenie'' in curtea noastra ...vom cere sa se faca ''curatenie'' in curtile celorlalti mai intai mai ales ca se considera mult evoluati fata de noi ...sa le introduca lor cip-urile mai intai ...si daca ei le accepta ( ma indoiesc ca le vor accepta ca dupa aia e mai greu ptr. ei sa treaca Atlanticul si sa-si gaseasca de lucru la negru la ''verisorii'' lor mai bogati decat ei de peste ocean); stiati ca ei pana anul trecut au avut voie sa conduca automobilul fara sa treaca testul de conducere auto ??? si sunt membri UE mult mai vechi dect noi ; dar nu dau doi bani pe reglementarile din UE; deci aveau voie sa intre cu masina personala sau de servici in trafic fara a detine carnet...ca ''Learner'' ...stupoare ...ca era carnagiu pe soselele lor si de anul trecut de cand au introdus legea ca cei care sunt ''Learners'' au voie sa conduca numai cu o persoana detinatoare de carnet in stanga soferului ''Learner'' reglementare care tot nu e corecta deoarece automobilele nu sunt prevazute cu dubla comanda pentru ca sa fie impiedicate eventuale accidente provocate de ''Learners'' in trafic; si la introducerea acestei reglementari au urlat toti ca apucatii in massmedia, ca ce , ei cum mai ajung la servici daca nu pot gasi pe nimeni cu carnet sa fie asezati in stanga lor cand conduc , in loc sa se conformeze si sa se inscrie la test ca sa-si ia carnetul de conducere; au zbierat cat i-a tinut gura ca si cum s-ar fi nascut cu ''dreptul dat de Dumnezeu de a conduce masina'' fara sa se gandeasca cate victime a facut acest comportament al lor ; stiti ca ei vin cu masina la pub si pleaca tot cu masina in loc sa ia un taxi? asa beti intra in trafic si politia nici nu ii intreaba de ce sunt masini parcate in parcarea pub-ului si NU ii controleaza in pub-uri ''care mai ai masina cu nr. cutare in parcare? ia vino si sufla in fiola !!!'' sau sa-i astepte ascunsi in parcare si sa ii surprinda urcand in masina proprie la volan si sa-i puna sa sufle in filoa ...;sunt multe lucruri care daca nu va plac puteti sa obtineti informatii pe net sau sa intrebati pe altii care au fost acolo sa va spuna tot ...de exemplu: legea avorturilor ? NU e aprobata aici in Irlanda si foarte multa lume se opune ...ei la fel puteti sa spuneti si voi: ''Cand va aproba Irlanda legea cutare atunci va aproba si Romania'' ; e valabil si ptr. legiferarea prostituiei , spuneti asa: ''Daca Irlanda nu o aproba nici Romania nu o va aproba'' si tineti-o tot asa ...ascundeti-va interesele in spatele intereselor altora ...asta e intelepciune ...totul e sa va interesati care alta tara membra UE nu a aprobat o anumita lege pe care nici Romanii nu o vor ...si sa spuneti ca numai atunci cand acea tara va aproba o anumita lege numai atunci va aproba si Romania acea lege; la urma urmei membrii cei mai vechi ai UE trebuie sa schimbe legea primii ca sa fie un bun exemplu ptr. membrii noi ; ca va dura mult si bine pana toti ceilalti vor aproba anumite legi care nu ne convin si de-a lungul anilor stiti cum se spune '' mai piere magarul mai moare samarul''; nu mai permiteti nimanui sa faca presiuni asupra voastra; se invoca drepturile minoritatilor? sa nu uitati niciodata ca si majoritatea are aceleasi drepturi si ca drepturile majoritatii nu pot fi desconsiderate ; invatati ca si voi aveti drepturi care trebuie respectate, aflati care sunt si uzati de ele; aici se pierde foarte usor un proces daca nu sti sa uzezi de drepturile tale;
|
Citat:
|
Citat:
:21::21::21: |
Citat:
:78:Fiind in grupa mica te intelegem ca inca nu ai auzit de pedeapsa pentru plagiat; dar promiti ca atunci cand o sa mai cresti nu o sa mai faci, nu-i asa? |
Citat:
|
Citat:
Exact asa cum White...si-a conceput " profetiile" si scrierile...pe spinarea altora, incepand cu Miller...si copiind in nestire si cu frenezie, este?:36: A nu este asa, am uitat ca e " infailibila" de fapt...desi voi faceti tumbe printre minciunile pe care singuri le debitati, ba ca era failibila si ca era o femeie pur si simplu, pe cand adevarul e ca din cele scrie pe site-urile voastre oficiale reiese ca era infailibila, un adevarat profet...infailibil ca si Sfanta Scriptura, nici mai mult, nici mai putin...exact ca Sfintii Evanghelisti, si profetii adevarati...sau falsi, ca in cazul lui Miller...deci un amalgam de furturi la scara mare! Toti profetii erau buni de urmat...ce mai conta la White care si cum, mai spicuia si din Biblie, il urma si pe Miller...tocmai pen'ca nu citea de fapt Biblia, si tot asa! White a fost infailibila? A gresit vreodata...sau absolut niciodata?...ca nimeni nu imi raspunde dom'le dintre adventistii de aici. Nu va lasa adventistii sa spuneti asa ceva, nu? E blasfemie curata sa spui ca ar fi gresit vreodata...hait?:71: Pai atunci cum ramane cu Sola Scriptura...e Sola, sau White e inainte? |
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
Deci ce greseli a facut totusi? Nu am nervi...sunt doar curioasa...ca nimeni nu imi raspunde, parca ar fi un mare mister, cand nu ar trebui sa fie asa! |
Citat:
Urat din partea ta! si eu care chiar incepusem sa cred ca adventistii sunt fara pacate (avand in vedere ca si furtul este un pacat.......) http://www.SiteVacuum.com/publisher/...IconShadow.gifhttp://www.SiteVacuum.com/publisher/...IconShadow.gif |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Deci ca sa decriptam mesajul suna de fapt cam asa: "Vai de mine, cum sa ne batem joc de cele sfinte (ale noastre, adventistilor), cu atat mai putin de Duhul Sfant (pe care fara doar si poate NOI il avem), poezia critica "anumite forte pretins crestine care bla bla.." adica vrem sa zicem bisericile traditionale: romano-catolica, ortodoxa, si chiar si protestantii pentru ca desi s-au lasat pacaliti de Luther, nu s-au lasat dusi si de noi.. Ce Dumnezeu, era atat de greu sa mai inghita una in plus, uitati-va la noi ce usor ne-a fost.. Citat:
Citat:
Ei bine, gresit, sunt altii care inteleg postul si altfel decat tine. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
http://dl.transfer.ro/01_Ioan_Enache...mar-55b008.avi Descărcați de aici un interviu cu Ioan Enache - Despre cipuri !!! |
Ioan Enache fiind cine? Teolog? IT -ist? Nici una nici alta?
Pai la ce perle ii ies din gura, cat de naiv trebuie sa fii sa le iei drept bune? |
Citat:
|
Citat:
Am vazut pana acum doua semne de identificare ale fiarei : este o imparatie sau putere care se ridica din mijlocul popoarelor (ape). Al treilea indiciu il gasim in Apocalipsa 13 cu versetul 1 unde scrie : “o fiara cu zece coarne si sapte capete”. Este un principiu de interpretare profetica foarte important : daca nu gasim explicatia in textul respectiv trebuie sa mergem la alte texte din Biblie care vorbesc despre acelasi lucru Astfel, in Sfanta Scriptura mai intalnim acest indiciu(o fiara cu zece coarne) in doua locuri din Scripturi: in Apocalipsa 17.3 (o fiara pe care sade o femeie curva) si in Daniel capitolul 7 cu versetul 7 (fiara a patra avea zece coarne). In Apocalips 17 nu gasim nici o explicatie si atunci sa mergem la cartea lui Daniel. In Cartea lui Daniel sunt doua tablouri profetice care se repeta si se suprapun: cele din capitolele 2 si 7. In capitolul 2 vedem un chip mare format din mai multe metale si a caror explicatie o gasim in text. Astfel: 1.Capul de aur este tu imparate al Babilonului, spune profetul Daniel in versetele 37 si 38. Cu alte cuvinte, aceasta profetie incepe cu Imperiul Babilonului care a stapanit lumea intre anii 609 ien-539 ien. 2.Bratele de argint- o alta imparatie dupa tine=se refera la al doilea mare imperiu al lumii – imperiul Medo Persan ce a dominat lumea intre anii 539 ien si 331 ien. 3. Copasele de arama=al treilea mare imperiu mondial sau Greco-Macedonean (intre anii 331 ien si 168 ien cand a cazut in mainile Romei si Grecia). 4. Picioarele de lut si fier=al patrulea imperiu ce urmeaza Greciei nu este altul decat cel Roman (din 168 ien pana in 476 en). Suprapunand aceasta explicatii peste cea din capitolul 7 din Daniel gasim aceeasi configuratie imperiala. Astfel: 1.Capul de aur=Babilonul = leul cu aripi de vultur din capitolul 7 2.Bratele de argint=Medo-Persia=ursul cu trei coaste in gura 3.Coapsele de arama=Grecia=Pardosul cu patru aripi su patru capete 4.Picioarele de lut si fier=Roma imperiala=Fiara cu zece coarne. In capitolul 7 din Daniel se dau mai multe detalii despre acesta fiara cu zece coarne si despre cornul ei cel mic. Dar despre asta sunt multe de spus. Deci, fiara cu zece coarne este Roma imperiala. Mai sunt si alte caracteristici ale acestei fiare prezente in Apocalipsa capitolul 13. Dar despre astea ,mai tarziu. Sper ca v-a fost de folos explicatia. |
| Ora este GMT +3. Ora este acum 12:53:26. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.