![]() |
Nu stiu ce nu ati inteles..
Vaccinurile au sa se aduca si se vor face gratuit. Daca asteptati, nu pierdeti nimic. Daca va grabiti, trebuie sa cheltuiti niste bani aiurea si nu cred ca asta aveti nevoie. |
............................
|
Citat:
Emil si Iulia, vreau sa va intreb urmatoarele: 1. De cata vreme sunteti casatoriti? Sunteti cununati in fata lui Dumnezeu? 2. Ce scoala ati facut, ce diplome si meserii aveti? |
Doamne ajuta
Am revenit asa cum am spus ,nu mam referit ca in cazul in care poate nu am inteles eu termenii medicali cum explica doctorii in termenii lor suntem si incurcati la minte nu stiu de ce ne intrebati Emil are 37 de ani iar eu am 25 de ani suntem impreuna legati in fata lui Dumnezeu de doi ani pentruca nu am dat importanta dar cu cat am dat de necajuri am inceput sa cred mult in puterea lui Dumnezeu si de aceea suntem luati de doi ani ,si civil nu suntem nu ne permitem sa ne cununam civil ,cat despre vaccinuri este asa cum am spus la inceput se platesc il vrei il faci nu vrei nul faci nui intereseaza pe ei ca tu nu ai bani lasandule pe toate la oparte nu pot sa stau prea mult si vreau din suflet sa va urez o zi sfanta pentru maine si orinde ati petrece Inaltarea Domnului sa fiti mereu cu sanatate si bucurie Dumnezeu sa va ajute pe toti si Maica Domnului sa vecheze asupra tuturor ,nu vom mai intra atat de des de acum deoarece cred ca oamenii cu suflet enorm au fost si sunt langa noi cu sufletul si noi pentru ei sunt deosebiti desi nu sunt multi sunt 4 persoane care din ele nici nu ne cunosteau atat de bine la inceput si neau intins un ajutor foarte mare ,nu vreau sa mai vb mai mult de cat atat si eeste preamult ,Dumnezeu sal ierte pe domnul Aurel cu asta am spus tot vom mai pune poze informatii pe viitor acestor persoane care pentru noi sunt ca si parinti ,Dumnezeu sa va ajute ,Amin.
|
Citat:
Fara un certificat de casatorie, niciun preot nu va cununa in tara asta! Mintiti cu nerusinare! Asadar, nu sunteti casatoriti, traiti in concubinaj si faceti copii fara binecuvantarea lui Dumnezeu! Despre scoala pe care ati facut-o si ce meserii ati invatat vad ca nu spuneti nimic! |
Doamne ajuta
Doamna sau Domnule suntem necajiti si vai de capul nostru dar am fost in stare sa facem 3 copii minunati nu sai facem marinari ceea ce in zilele noastre se face zilnic sau chiar in fiecare ora zeci ,nu suntem atat de destepti avem totusi o scoala facuta stati linistita sau linistit ce sa va spun vad ca dumneavoastra asa credeti ca este ei interesativa va rog mai bine Dumnezeu nu a dat omul sa fie legat cu numele ci spiritual in fata lui ,noi suntem CUNUNATI RELIGIOS CU NASI necajiti dar oameni simpli si cu frica de Dumnezeu mergeti si intrebati un preot se vede ca nu sunteti bine informata se fac cununii religioase si fara cununie civila ,atat de multe acte cate am pus pe acest forum ceea ce un alt om nudesfacea toata casa si orice in fata tuturor multi stiu care este situatia noastra la ce concluzie vreti sa ajungeti sa ne calcati in picioare din nou in fata oamenilor care ne sunt alaturi nu va ganditi la Dumnezeu eu nu sunt desteapta am facut doar 10 clase adica 8 clase si complementara ,croitorie dar am un suflet mare cat sa ma rog si pentru dusmanii tuturor eu cred in Dumnezeu si in puterea Lui si stiu ca va face dreptate sa dea Dumnezeu sa ne inalnim atunci cand vom putea sau la Dumnezeu sa dam socoteala tuturor faptelor grele care leam ispasit fiecare pe aceasta lume eu nu va critic ca ne aruncati la gunoi ca nu avem o cununie civila si din punctul dumneavoastrra de vedere femeile sunt cum sunt daca traiesc in concubinaj dar suntem legati in fata lui Dumnezeu nici preotul nu ne dadea datele lui de contact daca vedea ca traim in pacat in fata lui Dumnezeu cea iesit apoi a iesit un mare scandal datorita diavolului care sa bagat cine a vrut sa ne fie alaturi nea fost si ne este ,uitativa oameni buni de la bun inceput sa legat de noi in tot felul sa ne decada in fata dumneavoastra dar Dumnezeu sa ne ajute ,am obligatii mari infata lui Dumnezeu persoanelor care neau fost alaturi nu celor care neau jignit si neau vb urat ca sa incheiem acest subiect odata pentru totdeauna ramaneti cu parerile dumneavoastra cine sunteti si dati veninul cui doriti dumneavoastra dar in alta parte nu in acest topic unde noi am scris cu toata sinceritaea de pe sufletul nostru deoarece nu am avut nimic de ascuns si mereu nu ma voi feri sa spun un adevar ,am trei copii ,nu am o casa un statut social mare dar sunt un om care intelege asculta si siar dori prieteni cu sufletul nu cu ura ,merg cu capul jos pe strada cateodata din cauza necazurilor dar ma gandesc ca intro zi voi fi si eu la randul meu mai bine daca nu in aceasta lume in lumea deapoi ,am facut copii pentruca am ramas insarcinata si constienta ca este greu mam gandit la puterea lui Dumnezeu si frica pentru a face un gest care il voi regreta toata viata mea si nu am vrut ,este foarte greu dar este si bine au o hainuta pe ei desi sunt primite mare parte dar le au si restul Dumnezeu cu mila caci nu mia dat acesti copii degeaba cu aceste cuvinte sper sa ne lasati linistiti si nu ne mai atacati fara un motiv bine intemeiat ,lasati macar sa treaca ziua de maine daca nu stiati maine este o sarbatoare mare si deja au batut clopotele .
|
Cred ca sunt multi naivi pe forumul asta care v-au trimis bani si de aceea insistati in halul asta! De pe alte forumuri ati fost alungati cu suturi si strigaturi, din cate am inteles!
|
Fisa cu vaccinarile este ceruta obligatoriu la scoala, dar nimeni nu va trimite copilul acasa, daca acestea lipsesc.
|
Cred ca va confruntati cu probleme existentiale, este greu pentru toti, dar poate ar putea sa va ajute autoritatile locale...
|
Oameni buni, dragi crestini, Hristos S-a Inaltat! Daca nu putem sa ajutam, sau nu vrem, macar sa nu ranim. Pentru unii dintre noi este usor, de bine de rau avem un loc de munca, avem un venit, o casa, o masa... dar v-ati pus in situatia celor care nu le au?
Nicolae Steindhart spunea sa dam din ceea ce nu avem. Aici suntem destul de saraci-in omenie. Si inca ceva- nimeni nu s-ar umili, daca ar avea. Sa fim macar cu sufletul aproape de necazul semenilor, aflati la stramtorare. Pentru cei aflati in dificultate- incercati sa luati legatura cu preotul- stiindu-va necazul, poate gasi un om milostiv si cu putere sa va ajute. Ar mai fi asezamintele sociale- ma gandesc la o masa calda.Cred ca este greu , dar bateti si daca sunteti credinciosi, Dumnezeu Se va milostivi si veti primi ajutorul asteptat. Tineti-va aproape de Hristos, mergeti la Sfanta Biseria Duminica , adresati-va autoritatilor locale... cel putin, poate preotul, om lumint si dedicat, va va indruma.Polemicile nu ajuta. Totusi spun, munca cinstita, insotita de credinta, va va aduce rasplata. |
Un suflet atat de bun.......
Multumim doamna Rodica si multumim celor care ne inteleg durerea prin care trecem am mai spus in legatura cu mersul la primarie sau un ajutor de la ei odata ce nu apartinem de acest oras decat ca stam in chirie nu ne ajuta cu nimic cat despre parinte ne mai trimite o paine sau cate ceva la copii de mancare sii multumim din suflet trebuie sa platim chiria si nu avem nici o posibilitate sa platim intrucat chiria este pe 20 iar noua ne mai trebuie 150 de lei sa putem sa o platim ne este foarte greu dragi crestini numai cel care stie ce inseamna suferinta stie cei saracia si greutatea neam saturat cateodata de toate si ne rugam bunului Dumnezeu sa ne dea putere macar sa fie copii bine sa invete ceva in viata of multa sanatate sa va dea Dumnezeu nu mai stiu ce sa zic nu am cuvinte Dumnezeu le stie pe toate si da dupa sufletul fiecarui om .Doamne ajuta ,Amin,.
|
Doamne ajuta
Dragi prieteni crestini am primit vestea ca in trei zile daca nuplatim chiria sa parasim locuinta nu stim unde ne vom duce daca nu vom reusi sa o platim va rog sa va rugati pentru noi si mai ales pentru proprietarul nostru Marius sal ajute Dumnezeu sa ne inteleaga si sa ne pasuiasca sa putem sta aici sa nu fim nevoiti sa plecam ca nu avem unde poate Dumnezeu ii va indulci sufletul cu rugile noastre si ale dumneavoastra sa ne pasuiasca pana la sfarsit de luna sa putem sa platim va rugam din inima suntem foarte tristi si amarati daca ar fi sa ne dea afara suntem nevoiti sa stam pe drum ca nu avem unde sa mergem peste tot este sump chiria si nu gasim ,Dumnezeu sa fie alaturi de noi ca si pana acum sa nu ne lase in momentele astea grele ,Doamne Maicuta Domnului roagate pentru noi pacatosii ca alta scapare nu avem afara de Tine ,roagate pentru noi la Tatal ceresc sa ne ajute si Fiului Tau ,Tu care esti curata si plina de har nu ne lasa pe noi ce se roaga la Tine cu credinta ajutane sa reusim sa iesim si din acest necaz asa cum neai ajutat mereu rugandute pentru noi cei pacatosi ,Amin ,Dumnezeu sa ne ajute .
|
Cel care se roaga cu credinta si cu dreptate Bunului Dumnezeu si le face cinstit si cu sudoare toate ale vietii lui, nu ramane neajutat de Prea Milostivul Dumnezeu!
|
chiria
Eu deja incepusem sa ma intreb cand veti cere bani de chirie.Pentru vaccin nimeni nu a propus un ajutor ma asteptam sa apara chiria.
Inca mai sper ca, exista o limita a bunului simt si mai ales pe un site crestin. |
Doamne ajuta
3 atașament(e)
Dragi crestini am intrat si noi pentru un moment avem un mare necaj in familie cel micut Cristi a trebuit sal ducem la spital de urgenta deoarece i se facuse rau se invinitise la fata nu respira bine si voma galben cu spume neau facut o consultatie si ea dat un tratament cu bani binenteles caci si consultul lam platit 30 de lei am facut si poze pentru unele persoane care mereu au fost cu vb grele adresate noua ,acum ea facut analizele si asteptam rezultatele pe ziua de miercuri la care ne va da si un tratament sai luam in functie de ce are ,noi suntem foarte ingrijorati numai Dumnzeu ne stie supararea mai ales ca si asa suntem vai de noi ne lipsea sa fim si cu boala la copii mai bine eram noi ,dar speram in Dumnezeu sa fie bine si sa aibe doar o mica intoxicatie sau ceva usor deoarece am fi distrusi de durere ca copilasul nostru sa aibe ceva va rog din suflet macar in aceste momente nu mai aruncati cu noroi in noi va voi atasa si poze cu rezultatul de la consult si medicamentele prescrise cat si chitanta contra cost se vede si data scrisa pentru cei cartitori ,aici ne spunem oful si necazul nui nimeni obligat sa se uite pente viata noastra si nici sa ne vb urat ,cat depre vacinuri am facut poza si cu vaccinele scrise de doctor care trebuie cumparate, Dumnezeu sa va ajute si pe Cristinel vom reintra dupa rezultatul analizelor in speranta ca nu va fi nimic grav caci nu vom avea posibilitate sa iesim la liman abia am putut sai platim aceste medicamente si consultul nu stiu de unde vom lua si pentru celalat Dumnezeu cu mila ,Doamne ajuta ,Amin,
|
cersetoria nu are limite masurabile in bun simt ...
Paraschiva83, hai sa facem un pariu... "Oare ce urmeaza?"
(documentele postate sunt absolut ilizibile, intentionat sifonate si la timpul neocupat pe care il au nu m-as mira sa fi invatat sa lucreze cu un anumit program) |
Doamne ajuta
Dragi prieteni iam facut analizele celui mic si sau repetat din nou nu stim inca rezultatul deoarece nu au iesit bine si asteptam joi sa ne zica ce are ,ata stim ca scade in greutate si nu ea are doar 9,500 de grame si el are 1 an si aproape trei luni asteptam cu inima cat un purice si ne rugam la Dumnezeu sa ii fie bine sa nu fie ceva grav fereasca Dumnezeu rugativa pentru micutul nostru Cristian pentru sanatate punetil va rog in rugaciunile dumneavoastra Dumnezeu sa va dea sanatate si bine ,Doamne ajuta .Amin. Te rugam Doamne, cu puterea Ta vindeca durerea acestui copil Cristian. Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu care esti doctorul trupurilor si sufletelor, arata si acum puterea milostivirii Tale. Vindeca-l pe el, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru.
O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pentru copilul acesta Cristian, stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel care vindeci toate neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Amin. |
Citat:
Cine nu e invalid poate munci in agricultura unde nu se gasesc zilieri, desi castigul depaseste de cateva ori venitul unui medic rezident sau profesor incepator. |
Cu vaccinurile credeam ca s-a lamurit treaba, nici unul nu e absolut urgent si necesar, dar daca va dau banii afara din casa, nu aveti decat sa-l platiti, apropo Infarix costa in jur de 300 RON dar este Tetraxim care e la fel de bun si costa doar 120ron.
Iar pentru RoR este Priorix care e in jur de 70RON. http://www.farmaciiledona.ro/produse...-pertus-I29950 http://www.farmaciiledona.ro/produse...hib-hbv-I27336 http://www.farmaciiledona.ro/produse...orix-gsk-I1420 |
Fereasca Dumnezeu!
Se pare ca nu aveti nicio limita.
Acum sanatatea copilului. Va cereti singuri osanda. Se vede ca nu-L cunoasteti pe Dumnezeu si va folositi necuviincios de numele LUI! Iarta-i, Doamne, ca nu stiu ce fac! |
De ce eu???
Oameni buni (ma adresez forumistilor in general), daca aveti ceva de spus de ce nu o faceti curat, direct, asumat? Degeaba se vorbeste pe la spate, se creeaza "bisericute" daca nu se exprima gandurile clar si cinstit.
Primesc mesaje pe privat de la o persoana de pe forum in legatura cu familia cu ID-ul "emiliulia". Nu le inteleg rostul, sincer. I-am raspuns acelei persoane ca nu inteleg de ce mi se adreseaza in privat si nu alege calea mai simpla si mai clara. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Doamne ajuta
Draga forfota ca nume nu ai dupa cum se vede nici unde vad eu ce vreau sa va spun ca vam citit profilul de la inceput si am vazut ca sunteti din ardeal si va ocupati cu politica si doar atat ,nu stiu cine va trimis aceste mesaje care leati postat dar nu aveti limite in loc sa va rugati la Dumnezeu aruncati si aruncati cu namol in noi ,nu vati obosit dupa cum vad eu nu mergeti dumneavoastra la biserica nici intro sarbatoare vam urmarit in ultima perioada si sunteti online mereu sa agasati diferite persoane cum vreti dumneavoastra stau si ma intreb stiti vreo rugaciune cum va rugati dumneavoastra ,cand va uitati pe strada la o persoana mai putin la nivelul care il aveti cum vb in gand Doamne ajutal ca e necajit sau asa ia trebuit ,va place barfa si vb urate urati tot ce va inconjoara dupa cum eu vad ,va intrebati de unde vb la aceasta ora de sunt online eu ,ca sa nu stati mult sa va ganditi astept un tir cu profil in atelier care vine din constanta si am intrat pentru un moment ,cine va trimis acele mesaje de ce nu dati nume ,numi spuneti ca este Paraschiva care ar face orice sa raman si pe drumuri eu cred ca dumneavoastra si putinii care ne insulta sunt ateii sectanti sau nu stiu cum sa ma exprim DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI SA VA DEA MINTE MULTA DAR NU MINTE CREDINTA IN DUMNEZEU SI PUTERE SA VEDETI LUMEA ASA CUM ESTE EA ,stiu ca sunt persoane care ati reusit sa le intoarceti impotriva noastra si ati reusit cum vati luptat ati reusit ce vreau sa spun este doar atat ca nu am mintit cu nimicsi am spus adevarul in ce priveste toata viata noastra cu rele si cu bune le multumesc celor care neau crezut si au fost langa noi si sunt si va doresc din suflet si imi doresc si eu ca odata sa ne cunoasteti personal celor care doresc adresa noastra o stiu este tot aceea si vedeti atunci ca mintea unui dusman duce departe ciuda ,viclenia si ura unde poate duce ,nu vreau nimic de la nimeni va multumesc tuturor pentru tot si Dumnezeu sa va ajute pe toti si cei rai si cei buni ,vreau sa rog adminul din suflet sa inchida acest topic de tot sa nu mai intram deloc asa cum suntem noi ,saraci si vai de noi inca nu am ajuns sa dorim din rasputeri raul unei persoane care nu stim nimic de ea ,ati incercat in toate modalitatile sa ne manjiti imaginea in fata tuturor cu fel si fel de minciuni si vb grele care unii oameni au cazut prada vb dumneavoastra NU VREAU SA MAI ZIC NIMIC CINE NU CREDE E LIBER SA VINE SA VADA VIATA NOASTRA VA ROG SA MA IERTATI CELOR CARE SUNT PRIETENII NOSTRI SI DUMNEZEU SA NE AJUTE SA NE INTALNIM ODATA FATA IN FATA SA VEDETI UNDE DUCE RAUTATEA UNUI DUSMAN ABIA ACESTA ESTE DUSMAN ,UNUI COPIL MIC VATI GANDIT SA SPUNETI CA ESTE BOLNAV DIN CAUZA NOASTRA ,nu doamna este bolnav dar Dumnezeu ne va ajuta sa trecem peste toate in viata sunt convins sa stiti cred prea mult in Dumnezeu sa ma pun la asemenea vb eu spun Dumnezeu si Maica Domnului sa va ierte ca nu stiti ce faceti tuturor va spun care ne dusmaniti acesti cersetori care ii credeti unii va spun sa aveti o viata linistita si Dumnezeu sa va apere de asa oameni cu suflet inegrit de rautate ,,,,,,,,,DOMNULE ADMIN INCHIDETI VA ROG ACEST TOPIS SI SCOATETIMA DE PE ACEST FORUM DEFINITIV CACI MAI BINE MERG LA SFANTA SLUJBA SA ASCULT INVATATURILE LUI DUMNEZEU SI SA MA ROG LUI DECAT SA FIU ATACAT DE IUDA CU CHIP DE OM ,iertatima prieteni si va rog cei care doresc va astept sa ne cunoasteti cu mare drag oricand doriti dumneavoastra .Dumnezeu sa va ajute si sa va binecuvanteze de acum in colo mereu acesta este ultimul meu mesaj ultima data logat ,cu bine .
|
Si se jura ca nu fura....
RRomania la maximum! |
Mai miriemil, Gabriela si cine se mai ascunde in spatele acestor nick-uri.Am incercat sa fiu diplomata, sa va las in plata voastra si nici timp nu am de urmarit cand si cum esti online cum vad ca, matale ai timp deoarece pe timp de criza se munceste dublu pe accelasi salariu nu se sta la urmarire online si la cerseala.Iar acele mesaje stai linistit(a) ca, nu eu le-am scris dupa cum vezi am curajul sa scriu la fiecare subiect si am scris pe fiecare forum din multeleeeeeee unde v-am gasit la cerseala.Sa nu mai spun de forumurile romanilor din strainatate unde ati inselat oameni care se ocupau de cazuri extreme de SANATATE.Iar cand ati fost descoperiti ati disparut in natura.
Si nu as face orice ca, sa ramaneti pe drumuri, asta este o autovictimizare din partea voastra, o tehnica asa de cunoscuta si utlizate peste tot. Si doar ca o mica remarca:toate mesajele scrise nu prea respecta gramatica limbii romane, dar asta nu est eproblema mea in schimb un mesaj mi-a atras atentia unde regulile sunt respectate ca la carte: Acesta "Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu care esti doctorul trupurilor si sufletelor, arata si acum puterea milostivirii Tale. Vindeca-l pe el, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru. O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pentru copilul acesta Cristian, stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel care vindeci toate neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Amin" E acceasi persoana care scrie sau nu??? Si cu aceasta sper ca acest subiect sa fie inchis ca si restul. |
din curiozitate
Din curiozitate, am dat mai inainte cautare pe google dupa "dumiemil", "emiliulia" si numerele de telefon vehiculate. Ce credeti? Doar mici semne nevinovate. Din cate se stie, insa, forumurile sunt pline cu ei.
Concluzia: i-a dus mintea sa apeleze la google si sa plateasca on-line ca sa nu le apara urmele in motorul de cautare. Felicitari tuturor naivilor de pe acest forum si de pe altele! |
Dumnezeu are grija de fiecare si nu lasa pe nimeni in urma........
Citat:
|
Ati inteles deci... Acum vor cercei. :3:
|
Citat:
|
Citat:
|
[quote=emiliulia;260416chiar daca sunt mai saraci imbracati sau mai slabuti sau avand in vedere ca este fetita Ioana sa fi avut cercei si ea orice fetita care o intreaba ,ea spune frumos am sa am odata daca vom avea banuti sami cumpere daca nu cand voi fi eu mare am sami cumpar ,[/QUOTE]
Nu cerceii ii aduc mantuirea, se poate trai si fara cercei, importanta este educatia religioasa a copiilor si scopul vietii sa fie voia lui Dumnezeu! |
Citat:
Cerere si oferta. Exista creduli, exista si cersetori care n-o duc rau deloc. |
Doamne ajuta
Dragi prieteni si dragi credinciosi ma uitam citeam cum fiecare are ceva de adaugat in legatura cu noi chiar daca evitam sa intram tot cineva trebuie sa intre si sa arunce cu noroi in noi in primul rand vreau sai raspund doamnei gabriela8 care a intrebat de ce nu ne luam cununia civila ,doamna draga noi suntem cununati religios la biserica cu nasi bine nu este ca o cununie dar nu traim in pacat ,de cununie civila nu am putut sa o luam pentruca mereu am avut grija de copii nostri sa le dam lor si ultimul banut fiecare isi iubeste in felul lui copilul si il ajuta dar multi sunt care nu le este frica de ziua de maine cum stam noi unde vom sta daca ne va da afara ,ma rog la Dumnezeu sa nu fi deranjat fiintele dragi care neau fost alaturi cu sufletul si ma rog sa nu se indoiasca de noi si cu siguranta sa stie ca nu am mintit cu nimic si oricand poate veni la noi ca orice am spune tot suntem aruncati cineva trebuie sa fie si rau ,ma rog pentru fiecare asa cum mas ruga pentru copii mei care ii iubesc cu tot sufletul si inima si doar ei mau impins sa cer ajutor si cand ii privesc imi sare inima din piept de mandra ce sunt am fetita care nu este la scoala dar scrie si socoteste am baiatul care face bastonase si numara pana la 20 zice poezii si abia acum merge primul an la gradinita stim ca in viata este greu si ne luptam pentru copii nostri indiferent in ce situatie si multi ne dusmanesc de ce oare ,pentruca isi doresc ceva ce nu au si sunt invidiosi si asta nu este bine caci Dumnezeu da la fiecare ce crede el le lipseste pe mine ma ales sa fiu mama sa cresc copii ,asa sa intamplat mia dat trei ingeri desi nu am o casa nu am ce sa le ofer dar mi ea dat si mia trimis in ajutor parinti care au sau nu copii si care Dumnezeu ea trimis stiind ca ma vor ajuta fara indoiala mereu stie ce face ,dragii mei prieteni va doresc tot ce este bun in viata ,copii mai frumosi si mai cuminti ca ai nostri ,bucurii si sanatate pentru ei dar niciodata durerea noastra cu care ne luptam zi de zi saracia sa nu va luptati cu asemenea situatii caci trebuie credinta mare si putere sa va dea Dumnezeu sa reusiti in viataiar pentru forfota ,parascheva si cine ne mai vb urat cititi vechiul testament si biblia sa vedeti ce scrie in ea si cu siguranta veti gasi linistea sufleteasca asa cum si noi neam gasito ,pentruca neam aratat adevarata fata am pus documente le poze si orice doar Dumnezeu a fost alaturi de noi iar Maica Domnului a vecheat asupra copiilor nostri in fiecare zi ,chiar daca au mancat o felie de paine o zi intreaga nu au plans si cand leam spus ca nu am au inteles si sau culcat mias dori din suflet sa arat intregii lumi viata noastra si nu miar fi rusine de adevar asa cum multi se ascund si nici numele nuil cunosti eu pot sa zic ma cheama iuliana am trei copii si am 25 de ani ,Dumnezeu are grija de fiecare si le da dupa sufletul lor asa cum merita fiecare credeti ca spunandumi oful va cer dumneavoastra ceva doamna sau domnule forfota sau cum va numiti ma uitam ca vb foarte vulgar cu multi din acest forum nu este de mirare ca vb si mie sau va legati de fiecare ,MIE NUMI VA FI FRICA IN ZIUA JUDECATII ,de la atatea greutati mias fi dorito de mult dar stiu ca trebuie sa mai astept ,Doamne ajuta .
|
emiliulia
Raspunsul tau mi se pare cusut cu ata alba... ;)
|
multi lupi cu piei de oaie
Citat:
Nu e prost cine da, dar din cerere iti poti da seama daca nevoia este reala. De discernamant avem nevoie. Din ultimul lor post, vedeti deja ca lor nu le este frica de ziua judecatii. Au ajuns in rai in rand cu sfintii. Mi-e mila. Iarta-le lor , Doamne, ca nu stiu ce spun. Citind topicul acela in care pornisera de la a cere un carucior pentru copil, am vazut ca amintea cineva de blestemele lor din privat. He, he, he!!! (m-am prapadit de ras la recomandarea de a citi Vechiul Testament si Biblia... Sa-nteleg ca-mi recomandati Vechiul Testament de doua ori? Ori ca inca nu ati auzit de Iisus? ) |
Rugativa pentru mama mea silvia din cauza inundatiei care afost pe dorohoi alaltaieri nu este de gasit nicaieri casa a distruso apa si nimeni nu o gaseste nu stim nimic si suntem distrusi numai Dumnezeu stie ce este in sufletul nostru si ma doare sufletul ca nu am putere sai ajut cu nimic sunt neputincioasa de asta va rog din suflet sa va rugati pentru mama mea care nu stim unde se afla in aceste momente sa fie bine si sa o gasim nu am puterea de a fi langa ea desi din suflet imi doresc va implor cei cu inima mare si frica de Dumnezeu rugativa pentru mama mea de la ora 11 noaptea luni nu stim unde se afla iar puhoiul de ape a diestrus tot ce a fost aproape de jijia apa care a produs dezastrul si facand inundatie ,Dumnezeu si Maica Domnului sa aibe mila de noi si sa ne dea putere sa le ducem pe toate .Amin.
|
Doamne ajuta-ne, noua tuturor !
Pentru pacatele noastre, Doamne al Puterilor Ti-ai intors fata Ta de la noi!Lumina vesnica , lumineaza intunericul inimilor noastre ca bezna straina a patruns in sufletul nostru.Opreste, Doamne , dezlantuirea stihiilor si ai mila de noi.O, cat de greu este pentru un suflet sa fie in acest potop revarsat asupra noastra, care il face sa-si aminteasca de potopul din vremurile lui Noe,alesul Tau, Doamne!Indreapta-ne , Mantuitorule, spre lumina poruncilor Tale si usureaza suferinta tuturor celor ce patimesc in tara noastra!Iarta-ne pe noi ,Doamne, ca am gresit Tie!
Lumineaza-i Doamne, si pe conducatorii nostri sa faca cele bune si placute Tie, pentru numele Tau cel Sfant ! |
Dumnezeu a avut grija de ei va multumim pentru rugaciuni ....
Va multumesc din suflet tuturor care sunteti alaturi de noi in aceste momente cumplite in care ne este foarte greu azi dimineata am reusit sa iau legatura cu familia mea acasa pot sa va zic ca mama este bine a stat in podul casei in seara cu nenorocirea care sa produs deoarece nu a mai avut timp sa fuga sora mea sia luat copii in brate si a fugit cat a tinuto picioarele cu lacrimi in ochi striga mama sa fuga si ea afugit a trecut pana la brau prin apa ca sasi salveze copilasii sunt speriati si plang de frica ,mia povestit in parte ca era in casa si a auzit sirenele nu a iesit in acel moment afara ca nu stia ce se intampla cu acele sirene dar a auzito pe mama si lumea care tipa de durere apa venea ca un vartez parca calca tot in drum iar sora mea cu cei doi copii a iesit sa fuga asa cum era in casa era ora 4 dimineata cu o vecina cu un copil de trei ani a luato la fuga si spre durerea tuturor acea femeie cu pruncul ei a fost tarata de ape si nu a pututo salva nimeni au gasito abia ieri agatata intrun gard saraca se tinea de el si a ramas acolo cu copilasul cu mainile inclestate pe el au murit impreuna este o mare durere mama a ramas cu hainele de pe ea la fel si sora cu copilasii ei casa a inchitito apele si au stat pe unde eu apucat ,ma doare sufletul de durere si asa multe necazuri se abat asupra noastra si orasul meu este un oras saracacios si greu de trait acum numai puterea lui Dumnezeu stioe El ce va urma incerc sa strang cateva hainute sa trimit pentru ei deoarece au ramas goi cu ce aveau pe ei iar autoritatile asteapta ca oamenii cu suflet mare sa ajute acesti indurerati copii care au vazut dezastrul cu ochii ,sora mea este speriata si plina de durere sa ne rugam in continuare dragi crestini caci vine sfarsitul lumii Dumnezeu da semne sa ne rugam pentru zilele care neau ramas ca durerea noastra sa fie mai usor de suportata voi reveni cu noi vesti si sa dea Dumnezeu sa fie vesti bune si minunea sai ajute sa treaca peste necazul indurat de ei Dumnezeu cu mila ,Amin.sanatate voua si Dumnezeu sa va ajute sa va fereasca de aceste cumplite potopuri .
|
crestini si cersetori
Cu siguranta sunt foarte multi membri ai forumului care au prieteni, rude in zonele calamitate. Nimeni nu se vaita pe-aici cersind, ci toti se roaga in taina sa le vina ajutor de la Domnul.
Domnul sa va asculte rugaciunile si sa va rasplateasca sarguinta sufletelor si taina tacerii! |
Doamne ajuta
Dragi crestini va anunt ca ieri noapte mama mea a fost internata in spital la urgente pentru stari de ameteala ,voma ,lesin ,nu stim inca motivul de la ce ,nu pot sa o ajut cu nimic ieri am pus acatist pentru toti cei aflati in necaz si cei decedati nu am putere sami ajut mama cu nimic nu are bani de tratament daca ii va gasi ceva ,suntem necajiti numai Dumnezeu ne stie multumim pentru rugaciuni rugativa pentru Silvia va rog din suflet pentru sanatate si liniste va rog ,Dumnezeu si Maica Domnului sa ne ajute si sa ne apere de faptura rea care se afla si printre noi zi de zi ,,tin sai multumesc persoanei care ea pasat de familia mea si ma rog lui Dumnezeu pentru sanatate si spor in familia dumnealui ,Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti si pe familia mea ,Amin,
|
Cu necuratul nu trebuie niciodata purtat un dialog
Am dat peste acest dialog si ma intreb ce atata timp pierdut? Daca e de buna credinta persoana, de ce nu spune localitatea de unde este si sa dea un nr de telefon de la primarie sau politie. In felul asta se poate verifica usor cine este si ce face.... Restul.... "vorba voastra sa fie DA sau NU/ Iisus Hristos"
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 08:52:44. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.