Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Ce ziceti de asta? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9447)

colaps 15.05.2010 20:46:50

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 248572)
Ai grija sa nu fie semn de la diavol... Palmele pe pereti sunt semne diavolesti.Cred insa ca o fi o palma de-a voastra pe care ati observat-o mai tarziu...

De unde stii ca sunt semne diavolesti?

kiralina 15.05.2010 20:48:02

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 248572)
Ai grija sa nu fie semn de la diavol... Palmele pe pereti sunt semne diavolesti.Cred insa ca o fi o palma de-a voastra pe care ati observat-o mai tarziu...

da nu te lasi!am spus de n ori ca nu e palma de adult,e o palma mica,si uite ce am facut:m-am sprijinit cu palma de perete sa las o urma identica.si palma mea e mult mai mare si forma degetelor difera!am fost f atenta la detalii!si am mai scris:cum sa isi lase diavolul amprenta langa cruce,da se poate apropia,nu il arde?nu stii ce urla demonizatii in manastiri?ma arde crucea!no,cum sa fie de la drac?ia-o logic:cum?

iustin10 15.05.2010 20:52:29

Pai sunt aceste 3 variante :sa fie de la Dumenzeu semnul(tinand cont ca a aparut langa crucifix) ,sa fie de la diavol ,sau sa fie o intamplare .
Cu mintea nu trebuie sa excluzi nici una din aceste 3 variante.
Dumnezeu da semne,dar da semne duhovnicesti,in sufletele si in vietile noastre.
Daca Dumnezeu ingaduie uneori si un semn material,vazut,aceasta cred ca numai sfintii sau oamenii curati la inima o pot vedea si intelege.
Nu da prioritate acestor semne vazute,ci urmeaza calea batatorita ,lasata noua,a rugaciuni credintei si pocaintei. Iar nu a interpretarilor,vederii si mandriei.

kiralina 15.05.2010 20:53:16

Citat:

În prealabil postat de colaps (Post 248578)
De unde stii ca sunt semne diavolesti?

e mai la indemana sa crezi ca te baga dracul in seama,si nu Dumnezeu!textele sunt:cine te crezi,doar nu esti vreun sfant,nu esti vrednic,esti pacatos,esti murdat etc.is niste texte aiurea!Dumnezeu intra si in cel mai mare glod,cand e chemat!e gresit sa vezi draci in orice manifestare mai aparte,zadarnicesti de multe ori o lucrare divina!as face o catehizare pe tema asta:sa nu se vada draci in orice,sa i se dea o sansa si lui Dumnezeu!

Danut7 15.05.2010 20:56:25

Citat:

În prealabil postat de kiralina (Post 248579)
da nu te lasi!am spus de n ori ca nu e palma de adult,e o palma mica,si uite ce am facut:m-am sprijinit cu palma de perete sa las o urma identica.si palma mea e mult mai mare si forma degetelor difera!am fost f atenta la detalii!si am mai scris:cum sa isi lase diavolul amprenta langa cruce,da se poate apropia,nu il arde?nu stii ce urla demonizatii in manastiri?ma arde crucea!no,cum sa fie de la drac?ia-o logic:cum?

De ce nu ne impartasesti mai multe detalii?Pana acum nu ai zis ca ar fi o mana mica... ca de copil...

Care mana a fost si cum era pozitia mainii fata de cruce... Ce fel de cruce este,are pe Mantuitorul pe ea?Care e povestea crucii?Aveti ceva copii mici in familie, sau asteptati copil?Orice detaliu e important... daca vrei sa ne punem sa facem pe clarvazatorii...

colaps 15.05.2010 20:57:25

Ar fi util, daca ai putea, sa faci o poza cu un aparat digital si sa o pui pe internet sa o vedem.
Macar asa putem sa ne dam si noi cu "parerea".

kiralina 15.05.2010 21:03:47

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 248588)
De ce nu ne impartasesti mai multe detalii?Pana acum nu ai zis ca ar fi o mana mica... ca de copil...

Care mana a fost si cum era pozitia mainii fata de cruce... Ce fel de cruce este,are pe Mantuitorul pe ea?Care e povestea crucii?Aveti ceva copii mici in familie, sau asteptati copil?Orice detaliu e important... daca vrei sa ne punem sa facem pe clarvazatorii...

am spus ca e o mana mai mica,citeste cu atentie....da,pe crucifix e Mantuitorul rastignit!Crucea nu are o poveste spectaculoasa,are 17 ani,e deasupra patului meu!copii inca nu am!e mana dreapta pusa in stanga crucii cum stai cu fata la perete.acum tabloul e complet!

kiralina 15.05.2010 21:04:54

Citat:

În prealabil postat de colaps (Post 248591)
Ar fi util, daca ai putea, sa faci o poza cu un aparat digital si sa o pui pe internet sa o vedem.
Macar asa putem sa ne dam si noi cu "parerea".

am facut poze,dar nu se vede nimic din cauza peretelui dechis la culoare.altfel,cu mare drag as fi pus-o!

Danut7 15.05.2010 21:09:37

Citat:

În prealabil postat de kiralina (Post 248596)
am spus ca e o mana mai mica,citeste cu atentie....da,pe crucifix e Mantuitorul rastignit!Crucea nu are o poveste spectaculoasa,are 17 ani,e deasupra patului meu!copii inca nu am!e mana dreapta pusa in stanga crucii cum stai cu fata la perete.acum tabloul e complet!

Arata mana spre cruce?Cum erau degetele?Ce altceva mai aveti pe perete?

Nu imi spune absolut nimic, ma depaseste... poate daca imi dati mai multe detalii, despre crucifix, ce mai aveti pe perete cum erau degetele pozitionate, etc...

Danut7 15.05.2010 21:11:23

ceva copii mici decedati?

kiralina 15.05.2010 21:14:56

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 248600)
Arata mana spre cruce?Cum erau degetele?Ce altceva mai aveti pe perete?

Nu imi spune absolut nimic, ma depaseste... poate daca imi dati mai multe detalii, despre crucifix, ce mai aveti pe perete cum erau degetele pozitionate, etc...

pe perete mai e o icoana mare cu iisus cu coroana de spini si o icoana cu Maica Domnului cu pruncul!palma nu arata spre cruce,e doar langa cruce,in pozitie normala,cu degetele in sus!2 degete sunt drepte,2 curbate!nu am copii decedati in familie!

Danut7 15.05.2010 21:16:33

Citat:

În prealabil postat de kiralina (Post 248604)
pe perete mai e o icoana mare cu iisus cu coroana de spini si o icoana cu Maica Domnului cu pruncul!palma nu arata spre cruce,e doar langa cruce,in pozitie normala,cu degetele in sus!2 degete sunt drepte,2 curbate!nu am copii decedati in familie!

Arata ca si cum s-ar departe de cruce?

kiralina 15.05.2010 21:17:23

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 248605)
Arata ca si cum s-ar departe de cruce?

nu.e la cativa cm de cruce!ca si cum ar face o pereche!

Danut7 15.05.2010 21:23:52

Citat:

În prealabil postat de kiralina (Post 248606)
nu.e la cativa cm de cruce!ca si cum ar face o pereche!

Nu inspira absolut nimic... sau nu va pricepeti deloc sa dati detalii... Nu cred ca e nici un mesaj... o fi ceva pata pe perete de la ceva si vi se pare ca e forma de mana... Daca Dumnezeu vroia sa va dea un semn divin vi-l dadea ca sa-l intelegeti... Parerea mea e ca poate v-ati repezit cand v-ati gandit la semne.Prea repede se repede omu sa vada in toate semne divine...

kiralina 15.05.2010 21:37:47

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 248612)
Nu inspira absolut nimic... sau nu va pricepeti deloc sa dati detalii... Nu cred ca e nici un mesaj... o fi ceva pata pe perete de la ceva si vi se pare ca e forma de mana... Daca Dumnezeu vroia sa va dea un semn divin vi-l dadea ca sa-l intelegeti... Parerea mea e ca poate v-ati repezit cand v-ati gandit la semne.Prea repede se repede omu sa vada in toate semne divine...

m-ai amuzat toata ziua!cum Dumnezeu nu ma pricep sa dau detalii?nici in enciclopedia britanica nu sunt definitiile atat de detaliate!draga,eu stiu ce am pe pereti,stiu fiecare pata unde e!nu apar pete din senin pe pereti,asa,aiurea!si nici nu m-a inundat nimeni!cat despre repezeala,suntem niste oameni f precauti,nu avem 15 ani sa credem ca tot ce zboara se mananca si stim f bine ce vedem....da tu crezi ce vrei!vad ca nu te convinge nici un argument!

Danut7 15.05.2010 21:46:31

Citat:

În prealabil postat de kiralina (Post 248622)
m-ai amuzat toata ziua!cum Dumnezeu nu ma pricep sa dau detalii?nici in enciclopedia britanica nu sunt definitiile atat de detaliate!draga,eu stiu ce am pe pereti,stiu fiecare pata unde e!nu apar pete din senin pe pereti,asa,aiurea!si nici nu m-a inundat nimeni!cat despre repezeala,suntem niste oameni f precauti,nu avem 15 ani sa credem ca tot ce zboara se mananca si stim f bine ce vedem....da tu crezi ce vrei!vad ca nu te convinge nici un argument!

De la inceput mi-a inspirat ceva dubios... In primul rand un lucru lumesc... mai apoi ceva malefic... Suna prea aiurea sa fie de la Dumnezeu... suna mai mult a intamplare omeneasca, inundatie, o pata ramasa sau extinsa... cate si mai cate explicatii omenesti nu se pot gasi... le-ai epuizat pe toate?Numai semne iti trebe?Se potriveste aici vorba aia romaneasca "vezi cai verzi pe pereti".

kiralina 15.05.2010 21:49:38

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 248626)
De la inceput mi-a inspirat ceva dubios... In primul rand un lucru lumesc... mai apoi ceva malefic... Suna prea aiurea sa fie de la Dumnezeu... suna mai mult a intamplare omeneasca, inundatie, o pata ramasa sau extinsa... cate si mai cate explicatii omenesti nu se pot gasi... le-ai epuizat pe toate?Numai semne iti trebe?Se potriveste aici vorba aia romaneasca "vezi cai verzi pe pereti".

nu suna deloc aiurea sa fie de la dumnezeu intr-o casa plina cu icoane in care cartea de rugaciune e deschisa zilnic!petele nu se formeaza in forma de palme,langa crucifixe!dracul nu se pune langa cruce!inundatie nu a fost!tu crezi ce vrei!tu nu vei avea niciodata vreun semn de la Dumnezeu,pentru ca esti o usa inchisa!

Danut7 15.05.2010 21:57:26

Citat:

În prealabil postat de kiralina (Post 248629)
nu suna deloc aiurea sa fie de la dumnezeu intr-o casa plina cu icoane in care cartea de rugaciune e deschisa zilnic!petele nu se formeaza in forma de palme,langa crucifixe!dracul nu se pune langa cruce!inundatie nu a fost!tu crezi ce vrei!tu nu vei avea niciodata vreun semn de la Dumnezeu,pentru ca esti o usa inchisa!

Nu e semn de la Dumnezeu... dar totusi daca te preocupa asa de tare vorbeste cu un preot, sau ai vorbit?Daca ai vorbit ce a zis?

kiralina 15.05.2010 22:02:26

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 248634)
Nu e semn de la Dumnezeu... dar totusi daca te preocupa asa de tare vorbeste cu un preot, sau ai vorbit?Daca ai vorbit ce a zis?

de unde stii ca nu e semn de la Dumnezeu?de unde stii?vreau argumente solide.....am vorbit nu cu un preot,ci cu mai multi.cunoscandu-mi viata,mi-au zis:nu ma mir!atat!nu mai polemizez cu tine!s-ar putea sa ai un duh care sa nu te lase sa crezi ca e posibil asa ceva!

colaps 15.05.2010 22:05:12

Citat:

În prealabil postat de kiralina (Post 248636)
de unde stii ca nu e semn de la Dumnezeu?de unde stii?vreau argumente solide.....am vorbit nu cu un preot,ci cu mai multi.cunoscandu-mi viata,mi-au zis:nu ma mir!atat!nu mai polemizez cu tine!s-ar putea sa ai un duh care sa nu te lase sa crezi ca e posibil asa ceva!

Si un duh foarte puternic e cela ce te face sa nu crezi si iti sadeste deznadejdea. Foarte multi sunt prinsi in mreaja lui.

kiralina 15.05.2010 22:11:08

Citat:

În prealabil postat de colaps (Post 248639)
Si un duh foarte puternic e cela ce te face sa nu crezi si iti sadeste deznadejdea. Foarte multi sunt prinsi in mreaja lui.

Am invatat in timp ca dracii sunt experti in a te orbi,a te face sa vezi lucrarea lor acolo unde e lucrarea lui Dumnezeu!a ingrijoreaza atitudinea lui danut de a nu lasa poarta deschisa lui Dumnezeu nici o farama!e ca si cum ar vrea a spune ca Dumnezeu nu e in stare de nimic!

Danut7 15.05.2010 22:13:12

Citat:

În prealabil postat de kiralina (Post 248636)

Pur si simplu nu imi inspira asta... ma pot insela...

si ce au zis preotii ca inseamna sau ar putea insemna?

kiralina 15.05.2010 22:15:23

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 248645)
Pur si simplu nu imi inspira asta... ma pot insela...

si ce au zis preotii ca inseamna sau ar putea insemna?

las-o balta!am dat deja raspunsul!

colaps 15.05.2010 22:19:41

Citat:

În prealabil postat de kiralina (Post 248648)
las-o balta!am dat deja raspunsul!

Eu unul nu cred ca ai mare sansa gasesti mare ajutor pe forum atunci cand vine vorba de un semn, aparitie.

Zici "Astazi mi-a aparut desenata o cruce pe tavan" si o sa primesti tot felul de raspunsuri:

"Nu te cred", "Minti", "Poate ai facut-o tu din greseala", "Nu a desenat-o careva?", "Hai sa gandim rational", "Sigur exista o explicatie logica", "S-o fi furisat vecinul de la 3 si ti-a pus-o acolo cat dormeai ca sa rada de tine" s.a.m.d.

kiralina 15.05.2010 22:23:20

Citat:

În prealabil postat de colaps (Post 248652)
Eu unul nu cred ca ai mare sansa gasesti mare ajutor pe forum atunci cand vine vorba de un semn, aparitie.

Zici "Astazi mi-a aparut desenata o cruce pe tavan" si o sa primesti tot felul de raspunsuri:

"Nu te cred", "Minti", "Poate ai facut-o tu din greseala", "Nu a desenat-o careva?", "Hai sa gandim rational", "Sigur exista o explicatie logica", "S-o fi furisat vecinul de la 3 si ti-a pus-o acolo cat dormeai ca sa rada de tine" s.a.m.d.

stiu,dar nu ptr acestia am postat,ci ptr cei ca tine,iustin , annajanette si putinii ca voi,care
ii dati o sansa lui Dumnezeu!

Danut7 15.05.2010 22:35:01

Nu te-au multumit raspunsurile preotilor de ai postat si pe forum?Personal nu sunt omul care respinge orice din start... Ai vazut ca ti-am pus intrebari, inainte... dar cu cat mai mult mi-ai raspuns cu atat mi-a inspirat tot mai putin posibilitatea de a fi un semn dumnezeiesc, ba chiar de a fi un semn paranormal.Cred ca explicatia aici poate fi si una rationala... nu trebuie neaparat cautata pe taramul paranormalului.Nu mai tanji atata dupa paranormal... Cat despre semn vad ca te-a agitat si nelinistit, ori daca ar fi sa fie semn paranormal lucrul acesta este rau.Vezi ca si Scriptura zice : Cercetati duhurile si nu dati crezare oricarui duh...

kiralina 15.05.2010 22:40:16

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 248662)
Nu te-au multumit raspunsurile preotilor de ai postat si pe forum?Personal nu sunt omul care respinge orice din start... Ai vazut ca ti-am pus intrebari, inainte... dar cu cat mai mult mi-ai raspuns cu atat mi-a inspirat tot mai putin posibilitatea de a fi un semn dumnezeiesc, ba chiar de a fi un semn paranormal.Cred ca explicatia aici poate fi si una rationala... nu trebuie neaparat cautata pe taramul paranormalului.Nu mai tanji atata dupa paranormal... Cat despre semn vad ca te-a agitat si nelinistit, ori daca ar fi sa fie semn paranormal lucrul acesta este rau.Vezi ca si Scriptura zice : Cercetati duhurile si nu dati crezare oricarui duh...

nu m-a agitat nimic,m-a entuziasmat!am scris din dorinta de a impartasi,dar nu celor ca tine!preotii au limitele lor,nu au raspuns la orice!iar eu stiu ca iepurele sare de unde nu te astepti,explicatia poate veni de oriunde...la revedere,danut!si intreaba-te:daca tu ai gasi o palma langa un crucifix,ai lua un burete sa stergi pata?

mirabela 15.05.2010 22:48:45

Citat:

În prealabil postat de kiralina (Post 248664)
nu m-a agitat nimic,m-a entuziasmat!am scris din dorinta de a impartasi,dar nu celor ca tine!preotii au limitele lor,nu au raspuns la orice!iar eu stiu ca iepurele sare de unde nu te astepti,explicatia poate veni de oriunde...la revedere,danut!si intreaba-te:daca tu ai gasi o palma langa un crucifix,ai lua un burete sa stergi pata?

Ce parere ai de: gasirea Sf.Cruci intr-un cartof?

colaps 15.05.2010 22:50:44

Citat:

În prealabil postat de mirabela (Post 248669)

O fi vreun viermisor mai evlavios pe la ferma unde o crescut cartofu ;)

Danut7 15.05.2010 22:51:26

Esti cam tulburata... si nelinistita... ai o stare tulbure... daca te preocupa asa de tare roaga-te lui Dumnezeu cu privire la asta, sa-ti lamureasca de e semn divin , de la diavol sau de nu e nici un fel de semn, si in caz de e semn de la El sa-ti lamureasca ce vrea sa-ti transmita prin semnul acela...

Eu nu te pot ajuta... si vad ca reply-urile mele te irita... asa ca nu am sa-ti mai raspund ... pace... Domnul cu tine, si sa-ti descopere si sa-ti lamureasca ceia ce te preocupa... Iar de e semn divin, sau ai sa afli ce e, atat am sa te rog sa postezi aici ca sa vad si eu...

kiralina 15.05.2010 22:55:11

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 248673)
Esti cam tulburata... si nelinistita... ai o stare tulbure... daca te preocupa asa de tare roaga-te lui Dumnezeu cu privire la asta, sa-ti lamureasca de e semn divin , de la diavol sau de nu e nici un fel de semn, si in caz de e semn de la El sa-ti lamureasca ce vrea sa-ti transmita prin semnul acela...

Eu nu te pot ajuta... si vad ca reply-urile mele te irita... asa ca nu am sa-ti mai raspund ... pace... Domnul cu tine, si sa-ti descopere si sa-ti lamureasca ceia ce te preocupa... Iar de e semn divin, sau ai sa afli ce e, atat am sa te rog sa postezi aici ca sa vad si eu...

uite unde statea diagnosticianul.......ma tulbura oamenii batuti in cap......care tin mereu usile inchise......sa fii sanatos!iar interpretarea finala i-o voi trimite lui colaps pe pm

mirabela 15.05.2010 22:56:02

Citat:

În prealabil postat de colaps (Post 248672)
O fi vreun viermisor mai evlavios pe la ferma unde o crescut cartofu ;)

Sf. Cruce serios???? Ce-a visat Constantin ? Sub ce semn va invinge?

Sub semnul Sf. Cruci!

kiralina 15.05.2010 22:56:02

Citat:

În prealabil postat de mirabela (Post 248669)

ca doar nu te-o fi interesand parerea mea.......Dumnezeu lucreaza prin orice....

colaps 15.05.2010 23:00:07

Citat:

În prealabil postat de mirabela (Post 248684)
Sf. Cruce serios???? Ce-a visat Constantin ? Sub ce semn va invinge?

Sub semnul Sf. Cruci!

Hmm, abea acum am aflat despre semnul Sf. Cruci in cartof.
Credeam ca era un caz ipotetic. :)

Te rog sa ma ierti.

kiralina 15.05.2010 23:04:40

Citat:

În prealabil postat de colaps (Post 248687)

Te rog sa ma ierti.

sfanta cruce nu i-a aparut lui Constantin in cartof,ci in vis,pe un steag.iar alaturi scria:in hoc signes vinces!sub acest semn vei invinge!mirabiela,vis!nerepetat de 3 ori!ce trebuia sa faca Constantin,dupa tine,sa ignore visul si in lupta,in loc sa puna pe steaguri cruci,sa puna niste morcovi?

mirabela 15.05.2010 23:04:48

Citat:

În prealabil postat de colaps (Post 248687)

Te rog sa ma ierti.

Nu-i nicio problema, nu m-am suparat.

Stiu cazuri, si am vazut cu ochii mei, in cartof, Sf. Cruce. E o diferenta intre a aparea o mana si a te bucura, si alta cand apare Sf. Cruce.

Danut7 15.05.2010 23:11:00

Am zis ca nu am sa-ti mai raspund da am sa-ti mai raspund o data.

Crezi ca e semn dumnezeiesc?Sterge mana aia de pe perete!Daca e semn dumnezeiesc va aparea din nou.Sau crezi ca e imposibil ca Dumnezeu sa faca asta?

colaps 15.05.2010 23:14:46

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 248694)

Crezi ca e semn dumnezeiesc?Sterge mana aia de pe perete!Daca e semn dumnezeiesc va aparea din nou.Sau crezi ca e imposibil ca Dumnezeu sa faca asta?

E si asta o sugestie interesanta. Stii vorba ceea: Daca-i de la Dumnezeu, si tu ignori sau zici ca-i de la vrajmas, va persista El pana cand vei intelege cu adevarat.

kiralina 15.05.2010 23:22:59

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 248694)

nu-l ispitesc pe Dumnezeu....nu-s danut!nu e imposibil,da nu o va face ca i-o cer eu....

kiralina 15.05.2010 23:24:56

Citat:

În prealabil postat de mirabela (Post 248692)
Nu-i nicio problema, nu m-am suparat.

Stiu cazuri, si am vazut cu ochii mei, in cartof, Sf. Cruce. E o diferenta intre a aparea o mana si a te bucura, si alta cand apare Sf. Cruce.

e o diferenta,dar Dumnezeu lucreaza diferit in semnele lui.....mi-au aparut si cruci in cartofi,dar faza cu palma e altceva.....mai aparte....

Ora este GMT +3. Ora este acum 15:55:04.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.