![]() |
trezirea!
Citat:
|
Nici pentru papistasi nu este soare.
Asteptam meciul Anglia Germania. Apropo - cu cine sa tin, ca in mod normal tin cu englezii, dar din perspectiva eclesiastica, Papa e german, asa ca..... |
Cand te invadeaza, strainii nu vin sa-ti dea, ci sa-ti ia.
|
Citat:
|
albitru
Citat:
|
Citat:
Sper sa vina caldura si la Brasov, peste doua saptamani plec la munte... :17: Erethorn, eu zic sa tii cu invingatorii. Sigur nu te vor dezamagi. |
Conationalii Papei conduc cu doi zero. Nici schismaticii nu joaca rau.
Edit - reforma anglicana reduce diferenta. doi unu. AAAAAAAA era sa fie egalitate. Oare Papa nu se uita la meci ? |
Hai Craiova !:4:
Cronc cu nuca'n geam... |
Ploua... ploua... ploua... de parca Dumnezeu ar vrea sa ne inghita, ori sa faca curatenie... printre noi...
|
Dup-atata ploaie, se intrezari si-o raza de soare, azi, pe straduta mea (si la propriu, si la figurat).
Succes si multa bafta celor ce incep maine examenul de bacalaureat! Sa va ajute Dumnezeu sa primiti subiecte pe care sa stiti a le rezolva bine si chiar foarte bine! Sa va intelepteasca Cel de Sus! Maicuta Domnului si toti Sfintii sa va ocroteasca, in pace! Ingerasul sa fie cu voi! x x x Pentru cei din Bucuresti: Biserica "Buna-Vestire" din sectorul 4 al Capitalei, strada Soseaua Giurgiului, nr.29 A (de la capatul tramvaiului 19, in apropiere de City Mall), marti, 29 iunie a.c., isi serbeaza hramul: Sfintii Apostoli Petru si Pavel. |
si iar vine ziua de luni...
|
Citat:
|
Acum ploua, acum sta...vreme capricioasa...ca si, femeia.
|
Daca am avea bucuria lui Hristos,nu am mai avea motive sa fim tristi.Maine este zi de praznic,zi de sarbatoare,iar azi e priveghere.Cine poate sa se impartaseasca,sau deja s*a impartasit in aceasta duminica,cred ca are un motiv sa fie vesel.
|
Citat:
Citat:
Fiti fericiti pentru mine |
Leul s-a prabusit. Inundatii avem. Chef de lucru, nu.
|
Citat:
|
Si-au facut cont pe forum Michael Jackson si Mihai Eminescu...plus o salba de sfinti...tare forumul... :16:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Nu pot verifica, inca nu stiu unde e lista de useri pe forum... :39: |
Citat:
|
ELVIS! ELVIS! ELVIS! Sa vina regele!
|
Citat:
|
Citat:
sarumana de explicatiuni :77: |
Citat:
Deci Michael e cu noi... Verificat ! :105: |
Citat:
|
cum se vede ca mai e putin pana la ora 6 si nimeni nu mai are chef de munca :105:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
ma, lasam marile opere la o parte si scoatem basmul la inaintare!
Harap alb! asta s-a dat la bac! auzi nene, Harap alb! asa bac usor mai zic si eu! poate la anu pica povestile lui ispirescu! |
Vreau soare.De cateva zile ploua incontinuu si e innorat.Vreau o zi insorita si calduroasa,macar una:(
|
vreau
daca suntem la capitolul vreau si eu vreausa vina mai repede concediul sa pot merge in concediu la munte ca poate am sansa sa vad o parte din peisajele posta la "sa admiram natura"
|
si mai vreau....
si mai vreau zile senine, copii cuminti, mai mult timp liber si...mai mult timp sa stau pe net!
caci am atata treaba! :( |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:25:01. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.