tricesimusquintus |
26.01.2011 18:04:56 |
Citat:
În prealabil postat de Raoul
(Post 328538)
O sora de-a voastra,un copil de-al diavolului... Pff,nici nu-ti inchipui cata invidie am pe acea femeie! :71:
|
Poate a mai beneficiat cineva de pe urma Bibliei aruncate de tine la gunoi. Dacă Dumnezeu poate transforma pietrele în propovăduitori ai Evangheliei, cu siguranță poate converti și gesturile profanatoare ale unora în metode de răspândire ale Cuvântului Său.
Citat:
(Post 328538)
Bine a adus cineva aminte mai in urma,ca voi intrati in iad cu biblia la subrat.
|
E la fel de posibil ca și intrarea în Iad cu Tradiția sub braț. Nu Biblia sau Sfinții Părinți ne mântuiesc, ci Iisus Hristos.
Citat:
(Post 328538)
Auzi,hai s-o luam mai pe direct si raspunde-mi la ceea ce te-ai ferit s-o faci pana acum: cum te mantuiesti DOAR cu VT? Pentru ca DOAR cu NT te poti mantui.
|
Cum am mai spus nu cu VT ori cu NT te mântuiești, ci cu harul lui Dumnezeu, Jertfa lui Hristos și credința în ea. Ori acestea le găsești în Scriptură, însă simpla posesie a Scripturii nu-ți garantează mântuirea. Nu-i destul să ai Scriptura, trebuie s-o și citești. Nu-i destul s-o citești, trebuie s-o și crezi. Nu-i destul s-o crezi, trebuie s-o și trăiești. Altfel, poți intra cu ea sub braț în Iad, cum spuneai mai sus...
Citat:
(Post 328538)
doar am spus ca am citit si eu Biblia impreuna cu VT,dar la ce-mi foloseste??
|
Corect, la ce ți-a folosit?:39:
Citat:
(Post 328538)
Pe mine m-a rascumparat Hristos,deci tin ziua Lui si ceea ce tineau Sfintii Apostoli! Frangerea painii se savarsea DUMINICA (prima zi a saptamanii). Nu ma intereseaza ca afirmati voi in ratacirile voastre,deci nu te mai obosi sa-mi raspunzi!Respecta subiectul topicului si atat!
|
Fii liniștit, respect și topicul, și divagațiile tale de la el. Anyway, răspunsul îl găsești pe topicul cu duminica ziua întâi a săptămânii.
Citat:
(Post 328538)
Deci bibliile eretice trebuiesc arse!
|
Arde-le măi frate dacă te muncește într-atât gândul ăsta. Poate odată și-odată îți va părea rău. Numai să nu fie prea târziu...
|