Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Intamplari adevarate (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5035)
-   -   ajutati-ma va rog... nu stiu ce sa mai fac cu viata mea... (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11968)

maria25 29.04.2011 19:41:18

Citat:

În prealabil postat de blackswan (Post 357257)
Nu poți birui ispitele într-o zi, asta ia mult timp.

Sunt convinsa ca va fi o lupta permanenta cu ispitele. Dar cumva trebuie sa gasesc o modalitate prin care sa schimb ceva la mine, in bine. Poate nu m-as mai impotmoli asa in gandire...

blackswan 29.04.2011 19:45:04

Citat:

În prealabil postat de maria25 (Post 357264)
Sunt convinsa ca va fi o lupta permanenta cu ispitele. Dar cumva trebuie sa gasesc o modalitate prin care sa schimb ceva la mine, in bine. Poate nu m-as mai impotmoli asa in gandire...

Mereu trebuie să schimbi ceva la tine, dar nu vei putea schimba totul, azi scapi de un păcat, mâine dobândești o virtute (vorba vine azi și mâine, adică o perioadă) și acest șir va continua cât vei trăi. :6:

maria25 29.04.2011 19:50:03

Multumesc mult pentru raspunsuri.

Ideea este ca ma straduiesc din rasputeri sa fie bine si sa fac bine. Poate suna amuzant, dar dorintele mele marunte raman aceleasi. Pana acum, n-am facut decat sa cad in cealalta extrema si sa ma consolez cu un 'asta e' si cam atat... speranta mai am desi mereu imi insuflu convingerea ca 'n-are cum', e imposibil... si culmea, cam asa se intampla... :(

o nestiutoare_ 29.04.2011 19:52:20

Speranta moare ultima...si noi odata cu ea.

Asa ca nu v-o pierdeti!

maria25 29.04.2011 19:56:46

Citat:

În prealabil postat de o nestiutoare_ (Post 357272)
Speranta moare ultima...si noi odata cu ea.

Asa ca nu v-o pierdeti!

Asa este. :)

blackswan 29.04.2011 20:03:11

Citat:

În prealabil postat de maria25 (Post 357270)
Multumesc mult pentru raspunsuri.

Ideea este ca ma straduiesc din rasputeri sa fie bine si sa fac bine. Poate suna amuzant, dar dorintele mele marunte raman aceleasi. Pana acum, n-am facut decat sa cad in cealalta extrema si sa ma consolez cu un 'asta e' si cam atat... speranta mai am desi mereu imi insuflu convingerea ca 'n-are cum', e imposibil... si culmea, cam asa se intampla... :(

Probabil, sper că nu greșesc, ești la început de drum și pare că nu faci nimic. Dar avansând în credință, se vor vedea îmbunătățiri, deși mereu vor exista încă păcate.:53:

maria25 29.04.2011 20:14:06

Citat:

În prealabil postat de blackswan (Post 357279)
Probabil, sper că nu greșesc, ești la început de drum și pare că nu faci nimic. Dar avansând în credință, se vor vedea îmbunătățiri, deși mereu vor exista încă păcate.:53:

Pai da. De multe ori mi se pare totul in zadar. Alteori e total opus. Si sunt dati in care iar ma impotmolesc in aceleasi si aceleasi chestii pe care eu mi le doresc si vreau sa le fac din tot sufletul. Acolo, cad in putina cu tristete si ma duc la culcare cu un 'asta e'. Nu scap de teama asta si de prostia asta de autocompatimire.

blackswan 29.04.2011 20:20:26

Citat:

În prealabil postat de maria25 (Post 357286)
Pai da. De multe ori mi se pare totul in zadar. Alteori e total opus. Si sunt dati in care iar ma impotmolesc in aceleasi si aceleasi chestii pe care eu mi le doresc si vreau sa le fac din tot sufletul. Acolo, cad in putina cu tristete si ma duc la culcare cu un 'asta e'. Nu scap de teama asta si de prostia asta de autocompatimire.

Și eu fusesem căldicică, iar când să mă schimb, nu se schimba nimic la mine, părea că stau în loc. Dar acum simt că mai avansez, deși tot sunt plină de păcate. Așa-i la început. ;)

maria25 29.04.2011 20:29:28

Citat:

În prealabil postat de blackswan (Post 357288)
Și eu fusesem căldicică, iar când să mă schimb, nu se schimba nimic la mine, părea că stau în loc. Dar acum simt că mai avansez, deși tot sunt plină de păcate. Așa-i la început. ;)

Atunci, Doamne ajuta! Sa ne lumineze Bunul Dumnezeu!

blackswan 29.04.2011 20:36:57

Citat:

În prealabil postat de maria25 (Post 357292)
Atunci, Doamne ajuta! Sa ne lumineze Bunul Dumnezeu!

Doamne ajută! :11:

Ora este GMT +3. Ora este acum 03:29:16.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.