![]() |
Citat:
referitor la credincios cred ca trebuie sa inteleaga si el ca daca sunt homosexual nu trebuie sa se framante el pentru mine. daca pacatuiesc atunci este strict treaba mea. |
Bine spus, ba chiar ar trebui sa ne rugam pentru tine, dar nici atat nu facem. Dar stii ce mi se pare ciudat la tine? Faptul ca tu ai avut rabdare sa-ti faci user pe acest forum si sa ne tot bati la cap cu ideile tale, stiind sigur ca pe cei ca noi ne deranjeaza lucru asta. Chiar, de ce nu te duci pe forumuri in care esti sustinut din toata dragostea? De ce ai venit aici? ca sa ne pui la incecare credinta? ori ce vrei tu de la noi? Sa-ti acceptam modul de viata homosexual? OK, te acceptam! Uite, eu nu stau acum sa-mi fac user pe un forum de gay pentru ca stiu sigur ca as fi luat numai in ras! Chiar nu te inteleg cum de stai tu dupa niste "inchisi" la minte ca noi, serios acum! Ce vrei? Sa fie toti userii de pe acest forum de acord cu tine ca tu sa nu te consideri jignit, discriminat din mii de motive si multe alte ponegreli? Eu cred ca tie iti place sa fii considerat asa ca sa ai motiv sa ne reprosezi noua ca nu ne tinem de credinta noastra si alte alea. Stii ceva, mi s-a facut scarba de modul tau de abordare pe acest forum, sincer, pentru ca mi-am dat seama de ce ai venit tu aici!
|
Citat:
Tocmai pentru ca te iubeste Te asteapta sa te schimbi si faci ce ii place Lui. Noi nu te uram sau judecam, nu ne framantam noi pentru tine (asa cum ai spus), da, asa este, daca pacatuiesti e treaba ta, atunci care e problema ta? noi le avem pe ale noastre (pacatele), doar ca nu suntem de acord cu ceea ce afirmi aici. E dreptul nostru nu? |
Pisicuto, degeaba ii spui, lui ii place sa fie victimizat ca sa aibe motiv sa se lege de noi cum ca nu ne tinem de credinta noastra; acum mi-am dat seama de ce tot posteaza el pe aici...numai asa ca sa vada cum reactionam noi cand el afirma toate ideile lui cum ca el este normal si nu invers.
Pt. roman dragut: OKE! Esti normal! Chiar vrei sa ne stresezi mereu? Dute pe forumuri de gay si exprimati parerea, asa cum noi ne impunem punctul de vedere pe un site adecvat conceptiilor noastre SI NU NE MAI BATE LA CAAAAAAAAP! CAPISCI? |
Voi fi mereu impotriva pacatului, nu impotriva ta ca persoana fizica! Cum poti sa vii tu aici pe un forum ortodox si sa sustii sus si tare ca pederastia nu este pacat? Este ca si cum m-as duce eu pe un forum de gay sa afirm ca poponarii se vor duce in iad ca pacatuiesc! Iti dai seama ca toti ma vor contrazice. Plus ca stiu ca pt. cei ca tine nici nu-i intereseaza aceste siteuri, le considera niste porcarii. Tu de ce ti-ai facut id pe acest forum? Oare oi fi tu un gay mai inteligent care sa injosit atat de mult incat sa vorbeasca cu niste oameni ca noi? Vezi ca daca ar sti prietenii tai ca te contrazici cu userii de pe un forum ortodox, o sa rada de tine! Or sa-ti spuna:
" - Ce faci frate?? ai ajuns sa vorbesti pana si cu retarzii aia inchisi la minte si fanatici? ai ajuns jalnic, nu cumva oi crede si tu in Dumnezeu de acuma?" :) :) :) :) Nu, serios acum, dar eu stau cu un ateu in casa si nu am vazut sa fie nici macar 0.1% interesat sa convinga el acuma niste useri pe un forum otodox ca nu exista Dumnezeu, pentru ca nu sta el acum sa piarda timp pretios pt asa ceva, il foloseste pt ce crede el ca este important pt el si gata! Foarte posibil ca romandragut sa nu fie gay, ci doar un sondaj de opinie, parerea mea. |
nu inteleg care este problema ta. forumul public exista pentru a discuta teme care te intereseaza, nu cu care esti obligatoriu de acord. cum ai vrea sa arate topicurile forumului asta? primul post al unui thread sa zica "ta" si urmatoarele 20 de pagini "ai dreptate" ?
|
veilur, ai inceput mesajul pe un ton asa calm(sau cel putin asa mi s-a parut)"Bine spus, ba chiar ar trebui sa ne rugam pentru tine, dar nici atat nu facem" si reciteste si tu unde cum ai terminat :P - si ai plecat de la rugaciune
Romandragut nu a venit pe acest forum sa socheze daca cititi cu atentie; a fost mai mult atacat decat a atacat. Nu cred ca sunt asa importante motivele lui pentru care a decis sa discute pe acest forum, este tot dreptul lui; isi apara cauza pentru ca biserica este aceea care se opune legalizarii homosexualitatii. Si nici nu apara cauza lui proprie pentru ca am inteles ca nu locuieste din Romania; Luptand impotriva homosexualitatii lupti implicit si imptriva homosexualitatii. Stiu ca opiniile tale sunt adanc inradacinate si nu le va schimba nimeni, dar daca accepti un sfat, fi putin mai detasatt. La urma urmei nu este pacatul tau, nu te obliga nimeni sa faci ce nu vrei(lucru pe care biserica lor le face). |
Eu vroiam sa evidentiez fatptul ca omului astuia ii place sa faca afirmatii aberante, pentru ca aici majoritatea sunt de o parere contrara a ce sustine el. Atat.
|
sa intelegem ca afirmatiile sale sunt aberante pentru ca nu are o majoritate de partea lui?
|
Normal ca este aberant ce sustin ei, ati luat-o razna si voi? Nu vedeti cum putin cu putin incepem sa le acceptam pretentiile? iar cei ca mine sunt considerati ca cei "rai" ce vor sa extermine pe homosexuali si alte multe atrocitati. Eu nu sunt decat impotriva pacatului, dar vad ca nu puteti sa va dati seama de acest lucru. Eventual poate ar trebui sa va desenez, ca poate asa veti intelege ce vreau sa sustin.
Am citit ca roman dragut tot sustine faptul ca homosexualitatea nu este abuz. Dar asta e cu atat mai grav pentru ca el este constient de ceea ce face, dar ignora faptul ca este un mare pacat fix din pricina ca ar fi foarte mustrat de situatia in care se afla fata de Dumnezeu si nu ii place sa accepte ca ce face el il duce spre pierzare, atat d.p.d.v. social cat si religios, la fel cum facem si noi toti, dar cu alte pacate poate la fel de grave ca ce face el sau chiar mai grave. Si daca nu este un abuz, atunci de ce in inchisoare, "bobocii" care scapa sapunul la dusuri sunt pusi la respect fara voia lor? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:51:20. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.