![]() |
"Atacuri", "m-ai atacat pentru că nu-ți convenea adevărul" "te-a enervat adevarul ortodox etc..." "voua nu va place adevarul sunteti orbi si surzi" "nici macar nu puteti intelege citatele simple pe care le postez"
Cătăline, am susținut mai devreme că ești ortodoxist. Nici măcar nu ești. Ești manelist. Discursul tău se poate rezuma la "Dușmanii îmi poartă pică, că n-are valoarea mea". Pentru unii maneliști, "valoarea mea" se cuantifică în kilele de haur pe care le poartă la gât. Pentru alți maneliști, "valoarea mea" se cuantifică în cât a costat mertzanul pe care îl conduc. Însfârșit, pentru alți maneliști, "valoarea mea" se cuantifică în cum numai cei care aparțin de biserica lor se vor mântui, iar restul vor merge in iad. Punct. |
Citat:
Vezi ca s-a postat deja acolo niste perspective la obiect a unor persoane mai luminate ca tine si nu seamana deloc cu ale tale. Daca vrei sa demonstrezi ca te duce capul mai mult de atat, raspunde pe topicul respectiv, punctual, la ce ai fost intrebat si nu te mai da in spectacol aici. Sau ma rog, poate suferi de lipsa de atentie si asta e singura cale pe care poti sa o capeti. |
Citat:
La replica "ești catolic" tu răspunzi ca mai sus. Doar atât poți? N-ai auzit de chestia cu ideile, nu omul? |
Poruncă nouă dau vouă: Să vă iubiți unul pe altul. Precum Eu v-am iubit pe voi, așa și voi să vă iubiți unul pe altul
|
Citat:
Eu cred ca cine a vrut sa vada cum sunteti a vazut. |
Citat:
Dar chiar și dacă nu, tot ar trebui sa te calmezi. Aici nu e vorba despre "răi" și "buni", nu e vorba despre "victime" si "atacuri". E vorba doar despre faptul ca unii au fost obraznici si li s-a dat un pic peste mânuță. Nu te crede, și nu te da, un martir pentru ortodoxie. Mai bine răspunde, clar și precis, bărbătește, creștinește, la următoarea întrebare: În anul 100 după Hristos, un copil s-a născut și a murit în America, unde Biserica lui Hristos, pentru motive evidente, nu ajunsese încă. Copilul acela va putea fi mantuit, sau nu ? Un răspuns bărbătesc, te rog. DA, sau NU ? Nu părerea altora, nu ce ai citit, părerea TA. DA, sau NU ? |
Dumnezeu știe. Doar El.
|
Citat:
|
Mulțumesc.
Altă întrebare. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:37:24. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.