Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Despre Biserica Ortodoxa in general (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=506)
-   -   Limpezirea apelor pe acest forum (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=2359)

gabriela8 05.04.2010 15:26:36

Si eu sunt ortodoxa - BOR!!!

speranta1970 05.04.2010 15:47:15

Nascuta ortodoxa- BOR si foarte impacata cu apartenenta.

sergiu 09.04.2010 15:55:44

Cred ca trebuia specificat ca apartenenta trebuie specificata la profil, astfel incat aceasta sa apara in coltul dreapta a oricarui mesaj scris. Degeaba scrieti voi pe acest topic "sunt ortodox", cine sta sa intre aici de fiecare data sa vada ce credinta sunteti?? De asemenea mi se pare normal sa specificati si orasul, eventual tara in care locuiti, asta ar face comunicarea mai facila. Dar asta ar insemna si sa intram in lumea civilizata si cu siguranta nu vrem, nu-i asa?

cristiboss56 09.04.2010 16:11:01

Citat:

În prealabil postat de sergiu (Post 232875)
Cred ca trebuia specificat ca apartenenta trebuie specificata la profil, astfel incat aceasta sa apara in coltul dreapta a oricarui mesaj scris. Degeaba scrieti voi pe acest topic "sunt ortodox", cine sta sa intre aici de fiecare data sa vada ce credinta sunteti?? De asemenea mi se pare normal sa specificati si orasul, eventual tara in care locuiti, asta ar face comunicarea mai facila. Dar asta ar insemna si sa intram in lumea civilizata si cu siguranta nu vrem, nu-i asa?

Nu generaliza , draga Sergiu . , .!

aureliapopescu 09.04.2010 16:55:37

BOR.
crestin ortodoxa
Camelia Aurelia

Miha-anca 10.04.2010 17:44:59

Citat:

În prealabil postat de sergiu (Post 232875)

Adevarat. S-ar evita multe neintelegeri daca fiecare ar scrie apartenenta in profil si ar aparea in coltul din dreapta. Nu vad ce e de ascuns. Si ar trebui sa existe si alte optiuni, nu numai "ortodox", "catolic" si "alta". Alte credinte au si ele un nume. Dar aceasta e de competenta tehnicienilor site-ului, de a face sa functioneze acest lucru de la sine.

Fani71 10.04.2010 17:57:45

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 233250)
Adevarat. S-ar evita multe neintelegeri daca fiecare ar scrie apartenenta in profil si ar aparea in coltul din dreapta. Nu vad ce e de ascuns. Si ar trebui sa existe si alte optiuni, nu numai "ortodox", "catolic" si "alta". Alte credinte au si ele un nume. Dar aceasta e de competenta tehnicienilor site-ului, de a face sa functioneze acest lucru de la sine.

Bun, atunci ar trebui sa scriu si eu 'intr-un oras din Europa de vest.. ;-)
Scuze, o gluma inocenta. Intotdeauna am fost curioasa in ce tara stai...

AlinB 10.04.2010 20:11:16

Ce idee interesanta, in loc sa ne mai obosim sa rumegam ideile celuilalt, il putem ataca direct folosindu-ne de apartenenta lui religioasa.

Si locatia!

In plus, oropun adaugarea a noi campuri pentru mai multa precizie: coordonatele GPS, cu obligativitatea updatarii zilnice pentru inceput si instantanee ulterior prin purtarea unui dispozitiv care va face treaba asta automat.

Paypal, VISA, Mastercard accepted!

AlinB 10.04.2010 20:11:50

Citat:

În prealabil postat de Fani71 (Post 233256)
Bun, atunci ar trebui sa scriu si eu 'intr-un oras din Europa de vest.. ;-)
Scuze, o gluma inocenta. Intotdeauna am fost curioasa in ce tara stai...

Nu mai fii asa curioasa, o fi avand fata motive sa fie asa rusinoasa! :21:

Miha-anca 10.04.2010 21:31:12

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 233282)
Nu mai fii asa curioasa, o fi avand fata motive sa fie asa rusinoasa! :21:

Misterioasa, nu rusinoasa!

Ora este GMT +3. Ora este acum 11:58:27.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.