![]() |
Puciul de la Pucioasa și Euro Ierusalimul
[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XXI-a)
[/COLOR] Ca model al unei propovăduiri sterile, lipsite de orice finalitate, (făcută chiar de “mama Gigi”), este dat tocmai poporul cel de demult al Verginicăi. De aceea, de acum va trebui să se îngemăneze lupta pentru aducerea regelui pe tron și reinstaurarea monarhiei, cu cea de reformare din temelii a Bisericii, ca ele să prindă puteri din puteri. Marian Zidaru va fi păstrat ca stâlp de mărturie al acestei lupte și a minunilor care o vor însoți: [COLOR=blue]“ Că uitați-vă la poporul meu, care a mâncat mereu fructul celor mai mari cuvinte cerești, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu s-a lăsat spre viața cu Dumnezeu nici poporul meu[/COLOR][COLOR=blue], că a fost rece cu inima acest popor și n-a avut dragoste. O, de aceea trebuie să luptăm și să ne rugăm cu putere, să răzbească Domnul cât mai curând cu [/COLOR][COLOR=fuchsia]învierea bisericii Sale[/COLOR][COLOR=blue], ca [/COLOR][COLOR=fuchsia]să fie cârmă bună din biserică[/COLOR][COLOR=blue], și [/COLOR][COLOR=fuchsia]să vină cel ce va lua cârma, și cel ce are coroana[/COLOR][COLOR=blue], și să stea cu cârmă bună, așa cum este scris, și o să vedeți apoi libertate după adevăr, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]o să vedeți atunci minuni, și o să lucrați atunci minuni[/COLOR][COLOR=blue]. Dumnezeu lucrează minune mare cu voi, măi copii, dar acum taina aceasta este ascunsă, și se lucrează în ascuns [/COLOR][COLOR=fuchsia]ca să prindă putere[/COLOR][COLOR=blue], și, apoi, cu această putere [/COLOR][COLOR=fuchsia]se va lucra cu minuni[/COLOR][COLOR=blue], și poporul meu va reveni la matca sa, și Ierusalimul se va arăta și se va întregi într-o clipă, la glasul sunetului de trâmbiță. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Și tu, copilul meu, vei fi atunci arătat de Dumnezeu ca mărturie[/COLOR][COLOR=blue], că te va arăta Dumnezeu că ai fost cu El și că ai fost al Său.” (30 septembrie/13 octombrie 1990)[/COLOR] Marian Zidaru este sfătuit să nu mai facă nimic de acum fără ascultare strictă de liderii pucioși, care îi vor aduce “cuvânt de la Dumnezeu” pentru tot ce va mai trebui făcut: [COLOR=blue]“[/COLOR][COLOR=fuchsia]Vă dă Domnul de lucru după cum este scris în planul Său de lucru[/COLOR][COLOR=blue], dar dacă nu este ceva scris în planul Său, nu vă dă, măi copii, că are Domnul o mulțime de cereri de la mulți copii de ai mei, dar dacă cererea nu se aseamănă cu planul Domnului, nu se împlinește. O, aș vrea să pot fi mereu cu cuvântul meu între voi, ca să știți din planul lui Dumnezeu și să rămâneți întru el și numai întru el, ca să ieșim cu biruința mai curând. […] Copilul meu, să faci numai ce se poate face acum, și așteaptă de la Dumnezeu, că El [/COLOR][COLOR=fuchsia]îți[/COLOR][COLOR=fuchsia]va aduce cuvânt în tot ceea ce va trebui să faci[/COLOR][COLOR=blue], căci Domnul vrea să vă ferească pe voi de toate răutățile de acum, și numai fiii răutății să fie prinși în teascul răutății care se va vărsa pe pământ .” (30 septembrie/13 octombrie 1990)[/COLOR] Toată conspirația trebuie însă ținută în mare taină, pentru a nu se compromite printr-o neașteptată vânzare: [COLOR=blue]“ Fiți atenți cu aceste taine, [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu cumva să se audă dincolo de poartă[/COLOR][COLOR=blue], că nu se poate, măi copii, să fie despecetluită taina lui Dumnezeu în fața celui străin de taina aceasta. Pecetluiți-o între voi, și afară să nu se audă, și fiți ai lui Dumnezeu într-o singură inimă, cu toată taina Sa, căci voi nu puteți cunoaște în om credincioșia, pe care numai Dumnezeu o poate cunoaște. Închideți bine ușa tainelor de la Dumnezeu, ca nu cumva să umble careva la ele și să strice ceva, că nu se poate să se strice ceva din taina planului lui Dumnezeu, și aceasta trebuie să se împlinească, și numai atunci se va putea ști, că se vor vedea împlinirile tainelor lui Dumnezeu și va fi totul întru bucurie. Amin, amin, amin.” (30 septembrie/13 octombrie 1990)[/COLOR] După cele două ședințe de spiritism epistolar, în care Marian Zidaru este desemnat emisarul special al regelui Mihai, iată că vine vremea ca Însuși “Domnul Pucioasei” să ia cuvântul și să-l trimită pe Marian Zidaru cu solie la rege. Trecerea la o nouă etapă va fi făcută însă gradual: Mai întâi, cele două spirite surori vorbesc împreună, sprijinindu-se și confirmându-se unul pe altul. La început, vorbește spiritul care se prezintă a fi “Dumnezeul Pucioasei”: El se adresează liderilor pucioși, informându-i pe departe despre… cele puse de ei la cale, în mare taină: [COLOR=blue]“ Cuvântul Domnului și al sfintei Virginia către Marian Zidaru[/COLOR] [COLOR=blue]Numirea lui ca sol al vestirii cuvântului către regele României[/COLOR] [COLOR=blue]I[/COLOR][COLOR=blue]ată, iar vorbesc cu voi, [/COLOR][COLOR=fuchsia]copiii Mei[/COLOR][COLOR=blue] cu care Mă ajut să-Mi împlinesc planul voii Mele. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Am dat cuvânt către regele României[/COLOR][COLOR=blue] și va trebui [/COLOR][COLOR=fuchsia]să ajungă cuvântul Meu la el[/COLOR][COLOR=blue]. Eu voi lucra să vă scot în cale mijlocul cel mai bun [/COLOR][COLOR=fuchsia]să trimitem unsului Meu cuvântul mângâierii Mele[/COLOR][COLOR=blue] și al mărturiei Mele. ”(17/30 decembrie 1990)[/COLOR] Vom vedea că [COLOR=blue]mijlocul cel mai bun[/COLOR] nu putea fi decât… Marian Zidaru, care de altfel fusese deja ales, fără să fi fost consultat. Al doilea spirit, cel al șfintei Verginica, se bagă și el în vorbă neîntrebat, iar expresia “[COLOR=blue]copiii Mei[/COLOR]” devine brusc “[COLOR=blue]copiii mei[/COLOR]” (arătându-le, probabil, pucioșilor cine le este Tătic și cine le este mămică în ceruri): [COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]C[/COLOR][COLOR=fuchsia]opiii mei[/COLOR][COLOR=blue], v-a spus mămica vouă că [/COLOR][COLOR=fuchsia]vă dă de lucru atunci când este de lucru[/COLOR][COLOR=blue], și v-a spus să aveți mare grijă de voi, căci am mare nevoie de voi, dar vreau, mămică, să vă am întru răbdarea cea bună”. (17/30 decembrie 1990)[/COLOR] Cuvintele “ [COLOR=fuchsia]vă dă de lucru atunci când este de lucru[/COLOR] “ se regăsesc destul de exact în mesajul precedent adresat lui Marian Zidaru, arătând că alegerea lui fusese premeditată. Întrucât sentimentele antimonarhice ale majorității românilor erau și sunt binecunoscute, Verginica promite că va pune ordine la acest capitol, schimbând situația din temelii, după principiul ” Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau!”. În același timp, simțind primejdia care vine din lucrul lor la limita legalității, liderii pucioși au grijă să-și pună pielea la adăpost, punând în gura “Verginicăi” cuvinte de ocrotire și de acoperire care se repetă obsesiv, până la pleonasm (“[COLOR=blue]cu mare taină, cu mare ascundere[/COLOR]”): [COLOR=blue]“ Voi mai folosi un mijloc de trezire pentru poporul român, ca [/COLOR][COLOR=fuchsia]să pun în inima românului iubire[/COLOR][COLOR=blue] pentru Dumnezeu și [/COLOR][COLOR=fuchsia]pentru cel uns de la Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue], dar voi lucra cu mare taină, cu mare ascundere, căci izvorul acesta, cu nici un chip nu trebuie pus în primejdie, și trebuie toți să-l ocrotim și să-l acoperim”. (17/30 decembrie 1990)[/COLOR] Așadar,Marian Zidaru este făcut atent într-un mod aluziv că trebuie neapărat să fie un “lucrător tainic și ascuns”, împuternicit să ducă pe furiș la îndeplinire planul de înștiințare a regelui Mihai: [COLOR=blue]“ Iată copiii mei, [/COLOR][COLOR=fuchsia]trebuie lucrători[/COLOR][COLOR=blue], trebuie să facem lumea să-L cunoască și să-L înțeleagă pe Dumnezeu și să-L iubească, măi copii. […] Se coboară Domnul cu cerul Său[…] [/COLOR][COLOR=fuchsia]să vă împuternicească din zi în zi mai mult[/COLOR][COLOR=blue] spre cele ce trebuie lucrate și așezate de Domnul în zilele ce vin.” (17/30 decembrie 1990)[/COLOR] |
[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XXII-a)
[/COLOR] Liderii pucioși sunt însă tot mai contestați de voci care nu le mai suportă comportamentul abuziv, discordant și dictatorial. “Obștea” de la Fundeni, spre exemplu, s-a răzvrătit pe față atunci când liderii pucioși au vrut s-o pună pe Elena “străjer” la Fundeni, deși cei de la Fundeni voiau pe altcineva. [COLOR=blue]“ Aveți grijă, mămică, să nu vă faceți părtași cu cei care se ridică măcar cu un cuvânt [/COLOR][COLOR=fuchsia]împotriva[/COLOR][COLOR=blue] așezării mele de aici și a [/COLOR][COLOR=fuchsia]celor pe care-i am aici puși la lucrul meu[/COLOR][COLOR=blue] și la lucrul acestei mari taine de mântuire și de înviere. Lucrați și pentru cei din poporul nostru care nu înțeleg să se ridice. Lucrați cu duhul blândeții și cu cuvântul puterii cerești, ca să cadă sub puterea cuvântului cel bun [/COLOR][COLOR=fuchsia]cei care încă mai stau în sângele lor[/COLOR][COLOR=blue], că iată, creștinii mei de la București nu vor să mă lase să le șterg păcatul pe care-l au scris la Dumnezeu, și pentru asta suferă cu toții greutatea duhului întunericului, care este peste ei, că așa este scris: “Cel ce urăște pe fratele său, este în întuneric”. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Aceia urăsc pe copiii mei de aici și îi vorbesc de rău și le ridică vină[/COLOR][COLOR=blue], și ei nu știu ce fac cu păcatul acesta, și mare este păcatul acesta la Dumnezeu, că eu nu știu cum să-i mai iubesc, cum să-i mai întăresc, cum să-i mai mângâi pe aceștia pe care-i am aici la lucru, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]vai celor ce-i disprețuiesc și îi învinuiesc pe ei[/COLOR][COLOR=blue], că ei nu știu de ce se ating bieții de ei că se sfărâmă lovind în această piatră pe care a pus-o Sfânta Treime [/COLOR][COLOR=fuchsia]în acest unghi[/COLOR][COLOR=blue]. Hristos este piatra, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]Hristos este în aceștia[/COLOR][COLOR=blue], dar aceia nu știu ce hulesc ei. Lucrați cu ce puteți și pentru ei, poate vom reuși să le micșorăm acest păcat, să nu rămână până în sfârșit sfărâmați de această piatră, căci ei singuri se lovesc în ea. “(17/30 decembrie 1990)[/COLOR] Consemnăm în acest torent de vorbe acre și blesteme (“[COLOR=fuchsia]vai celor ce-i disprețuiesc și îi învinuiesc pe ei[/COLOR]”) teama nedisimulată că răzvrătirea pucioșilor bucureșteni față de liderii lor de la Pucioasa ar putea deveni contagioasă și pentru alte “obști”. A ridica vină (chiar și motivată) asupra liderilor pucioși a fost și este inadmisibil, luând proporțiile unui delict. De aceea, orice sâmbure de revoltă trebuie înăbușit în fașă, cu amenințări și cu blesteme. Liderii pucioși se autodenumesc, nici mai mult, nici mai puțin, “capul unghiului” în care este așezat și se odihnește Hristos. Aici se dă pe față erezia românească a secolului XX: Hristos este în ei, “[COLOR=fuchsia]Hristos este în aceștia[/COLOR]”, așadar, cei care-i vorbesc de rău pe liderii pucioși, automat Îl atacă pe Hristos, și de aceea se vor sfărâma în această Piatră pe care liderii pucioși pretind că o țin la sân. Atunci, ce trebuie făcut? Pucioșii trebuie cocoloșiți, după exemplul lui “mama Gigi”: iubiți, întăriți și mângâiați. Scrisoarea aceasta fiind adresată lui Marian Zidaru, dumnealui așa va trebui să facă de acum încolo. Și să învețe și din greșelile altora, care s-au răzvrătit, voind să-și pună “străjer” după capul și după gustul lor, nesocotindu-le gusturile liderilor pucioși. Interesant este că istoria adesea se repetă. Peste ani de zile, o “pâclă groasă” avea să se așterne peste “obștea” de la București (alta decât cea dela Fundeni). Pasă-mi-te, liderii pucioși voiau să le pună și lor un “străjer”, ales, chipurile, după voia creștinilor. Zis și făcut. De la Pucioasa au venit liderii pucioși, însoțiți de acoliții cei mai fideli, ca să conducă “lucrările”. Întrunirea a avut loc în atelierul lui Marian Zidaru. Mai întâi, liderii pucioși au făcut un lobby foarte fin, făcând aluzie pe departe că Viorel Ivan ar fi cel mai bun ca “străjer”. Apoi, creștinii au votat “democratic”: în secret, pe bilețele. Și… surpriză! a ieșit cu cele mai multe voturi “pentru” tocmai cel mai prețuit de ei: Marian Zidaru. Liderii pucioși au fost șocați: [COLOR=green]Ei, drăcie![/COLOR][COLOR=green] Au ales pân-au cules! Că doar le-am sugerat dinainte imbecililor de alegători pe cine să aleagă![/COLOR] (le-au sugerat pe ocolite, firește; nu puteau să le zică mură-n gură că liderii pucioși se gândiseră la altcineva: la Viorel Ivan!). Căci poate nu știți, dar Marian Zidaru nu mai era de mult pe gustul lor, pentru că era prea vertical pentru ei. Nici Victoria Zidaru nu mai era în grațiile lor, căci prea era “independentă” și bine-văzută în “lumea-bună”. Lor le trebuia un om cu șira spinării îndoită până la pământ, o caricatură a umilinței întruchipate și închipuite, un yes-man, și tocmai de aceea îl doreau pe Viorică. Dar uite că n-a fost să fie: încuiații ăia de bucureșteni încă îi mai iubeau pe Zidari! Liderii pucioși s-au făcut negri de supărare, au suduit printre dinți, “și-au luat jucăriile”, s-au îmbarcat claie peste grămadă în mașinile cu care veniseră și s-au întors val-vârtej la Pucioasa. Bineînțeles că “au uitat” să-l ungă “străjer” pe cel care fusese ales în mod democratic de popor, pe Marian Zidaru. Drept pedeapsă că au fost grei de cap și că n-au înțeles pe cine-l voia “Dumnezeu” ca să fie “străjer” peste ei, pucioșii bucureșteni au rămas fără “străjer” până în ziua de astăzi. Și uite-așa se scrie de fapt istoria pucioșilor: “democratic”, dar printre rânduri. Printre rânduri frumoase și adânc ticluite, numite pompos:”Cuvântul lui Dumnezeu”. Expresia “[COLOR=fuchsia]cei care încă mai stau în sângele lor[/COLOR]” este o expresie dragă și consacrată a liderilor pucioși, prin care ei îi blamează pe aceia care încă nu s-au despărțit cu totul de mamă, de tată, de frați, de surori, de soție și de copii (că doar așa scrie și în Biblie!), să-și spele toate păcatele și mai ales creierele (asta… nu mai scrie!!), iar apoi să-i urmeze pe liderii pucioși și învățătura lor pucioasă (…și nici asta nu scrie!!!). |
[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XXIII-a)
[/COLOR] [COLOR=purple]12. Pasaje din mesajele “venite din cer” către Doina Alexandru și Constantin Mănciulescu[/COLOR] Doina Alexandru (fostă și actuală Doina Xifta, fostă Dorina Alexandrescu, fostă Dorina Schneider) și Constantin Mănciulescu ( fost și actual Costel Xifta) sunt doi foști crainici ai postului de radio “Europa Liberă”, racolați de liderii pucioși pentru a fi soli ai mesajelor lor către regele Mihai, aflat pe atunci în exil: [COLOR=blue]“ Cuvântul Domnului către Doina Alexandru și Constantin Mănciulescu[/COLOR] [COLOR=blue]Ei sunt chemați să vestească alegerea României și pe regele ei cel binecuvântat peste ea.[/COLOR] [COLOR=blue]S[/COLOR][COLOR=blue]ă se scrie această zi și de voi, că și în cer se scrie. Amin. Iubiții Mei, copiii Mei, pace vouă![…] [/COLOR] [COLOR=blue]Vă întâmpin. Eu vă întâmpin, Eu. Eu sunt aici, și vom sta de vorbă. Fiți binecuvântați, iubiții Mei, românii Mei, că Eu iubesc românul. Pace vouă, și fiți bineveniți și fiți ai Mei, dar fiți pe veci ai Mei! Amin, amin, amin.” (21 aprilie/4 mai 1991)[/COLOR] Probabil că cei doi rromâni, Costel Xifta și Dorina Schneider, veniți tocmai din München, Germania, au fost nespus de măguliți de onoarea ce li se face, ca Însuși Dumnezeu să le ureze bun venit pe meleagurile rrromânești ale Pucioasei. Dar, să vedem și ce li se cere, după ce li se dă (binețe): [COLOR=blue]“ Iubiții Mei, românii Mei, v-am tocmit să lucrați în via Mea în vremea aceasta, și rod de credință să aduceți și rod de înviere să lucrați. Am lucrat peste voi așa cum am lucrat, dar am știut ce fac, căci sunt Dumnezeu. Am lucrat ca să vă descopăr izvorul Meu și [/COLOR][COLOR=fuchsia]să beți din el și să fiți credincioși, și să-L înțelegeți pe Dumnezeu apoi[/COLOR][COLOR=blue]. V-am scris în planul Meu din zilele acestea și am lucrat ca [/COLOR][COLOR=fuchsia]să vă dau de lucru[/COLOR][COLOR=blue] după cum este de lucru în vremea aceasta și v-am numit [/COLOR][COLOR=fuchsia]apostolii Mei, apostolii României Mele[/COLOR][COLOR=blue].” (21 aprilie/4 mai 1991)[/COLOR] Deci, asta era: încă doi [COLOR=green]Șfinți Pucioși Apostoli: Dorinaschneider și Costelxifta[/COLOR] au fost unși la Pucioasa pentru a media pe lângă regele Mihai, ca să se hotărască odată și să vină pe tronul lăsat vacant tot de Majestatea Sa, în decembrie 1947. Pucioșii pretind apoi că cei doi rromâni veniți de departe au ca mijlocitor la cer chiar pe suflețelul fiului lor cel adormit pe veci (spiridușul rromânașului Vadim), care i-a călăuzit pe ei în chip tainic, nevăzut-necunoscut, până la Izvorul Minunilor de la Pucioasa: [COLOR=blue]“ Aveți la Mine [/COLOR][COLOR=fuchsia]mijlocitor[/COLOR][COLOR=blue]. Fiți fericiți că este la Mine acum, că l-am trimis ca [/COLOR][COLOR=fuchsia]să vă conducă înspre izvorul Meu[/COLOR][COLOR=blue]. Iată, a trebuit să-l iau cu Mine din cer, că venise vremea să vă alătur lucrului Meu, și am făcut apoi de l-am trimis pe el ca să vă conducă înspre izvorul Meu.” (21 aprilie/4 mai 1991)[/COLOR] Cele două spirite pereche (Vadim și Verginica) stau acum cuminți de mână. Verginica este fără asemănare și mai mare decât toți cei din cer (deci – inclusiv heruvimii și serafimii), care sar în ajutorul ei: [COLOR=blue]“ O, Verginica [/COLOR][COLOR=fuchsia]este cu el de mână aici[/COLOR][COLOR=blue]. Verginica este mare la Mine și lucrează în vremea aceasta, lucrează [/COLOR][COLOR=fuchsia]mai mult decât toți lucrătorii cei din cer[/COLOR][COLOR=blue]. Tot cerul este în ajutorul ei ca s-o vadă ieșită la capăt cu lucrul ei. Cerul vede lucrul ce-l are ea de împlinit, și se bucură tot cerul. Stau proorocii și se uită să vadă împlinirile cele proorocite prin ei. Stau îngerii și sfinții în jurul lucrului ei, că ei văd misiunea ei. Ea a fost trâmbiță apocaliptică prin care Eu am lucrat și am sunat și am vorbit pe pământ spre sfârșitul plinirii vremurilor cele scrise.[/COLOR][…] [COLOR=blue]Iubiții Mei, [/COLOR][COLOR=fuchsia]Verginica este mare la Mine[/COLOR][COLOR=blue]. Măicuța Mea nu știe cum să-i mulțumească acum, dar tot cerul o ajută pe Verginica. Iată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]ea este de mână cu îngerașul vostru[/COLOR][COLOR=blue] înaintemergător aici [/COLOR][COLOR=blue]( Vadim, fiul lor cel adormit, n.r.)[/COLOR][COLOR=blue] , și acum, iubiții Mei, el saltă și se bucură printre îngerii cei buni, dar [/COLOR][COLOR=fuchsia]el este un înger mare[/COLOR][COLOR=blue], fiindcă a purtat trup pe pământ. Nu-i umbriți fericirea dacă-l iubiți. El se veselește cu cerul, dar are lacrimă pe obraz când curge lacrima voastră. Bucurați-vă de el,dar nu plângeți pentru el. Un picuț, și vom fi cu toții, iubiții Mei. [/COLOR][…][COLOR=blue] Verginica este cu el de mână, este aici.” (21 aprilie/4 mai 1991)[/COLOR] “Îngerașul Vadim” (despre care se spune că e totodată și “înger mare”) primește dezlegare ca să facă o mică ședință de spiritism cu părinții lui aflați în trup pe pământ. El îl dă exemplu pe Marian Zidaru, ca un model de sobrietate în iubire: [COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=blue]– E[/COLOR][COLOR=blue]u sunt cu cerul cel bun, dar vreau să fiți și voi cu mine.[/COLOR][…][COLOR=fuchsia]Marian[/COLOR][COLOR=fuchsia]mă iubește ca cei din cer[/COLOR][COLOR=blue]. Și voi să mă iubiți așa și nu altfel.[/COLOR] [COLOR=blue]Nu plângeți! Plânsul vostru este singura mea tristețe. Plângeți să vă dea Iisus Hristos ajutor și [/COLOR][COLOR=fuchsia]să fiți cu ai Lui[/COLOR][COLOR=blue][…]” (21 aprilie/4 mai 1991)[/COLOR] Deci asta era…Nu plângeți…; dar plângeți. [COLOR=green]Nu mă plângeți pe mine, că nu sunt cu voi și că nu sunteți cu mine; plângeți și cereți ca să fiți cu ei, cu liderii pucioși[/COLOR]. Micuțul spiriduș Vadim încheie încurajator, dar și cu o obrăznicuță amenințare la adresa propriilor lui părinți, pentru că ei încă îl mai iubesc pe el, contrar directivelor primite de la “izvor”(ca să-i iubească pe liderii pucioși, căci iubindu-i pe ei, Îl iubesc pe Dumnezeu): [COLOR=blue]“ Stați și voi în cer, dar cerul este curat. Dacă mă iubiți, stați în cer, lângă mine, [/COLOR][COLOR=fuchsia]dar una singură este iubirea[/COLOR][COLOR=blue], și [/COLOR][COLOR=fuchsia]ea este răzbunătoare pentru cei ce o dau de la ei[/COLOR][COLOR=blue].” (21 aprilie/4 mai 1991)[/COLOR] După ce i-a muiat de tot pe cei doi rromâni, cu această întâlnire de gradul zero, liderii pucioși trec la atac fontal și dau cărțile pe față. Cei doi crainici de radio sunt somați să se înroleze în “lucrarea de duh” a Noului Ierusalim, să ia învățătură numai de la “Izvorul Minciunilor de la Pucioasa” și să-i ocrotească pe pucioși și “lucrul “lor: [COLOR=blue]“ Iată, Duhul Meu vă cercetează. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Fiți un duh cu Mine[/COLOR][COLOR=blue], ca să fiți cu Mine. Primiți-Mă în voi, ca să fac lumină de la Mine în voi. Fiți tari cu Mine, că lumea este cruce pentru Mine. Luați din Duhul Meu și [/COLOR][COLOR=fuchsia]beți din izvorul Meu[/COLOR][COLOR=blue] și sfințiți-vă.[…]” (21 aprilie/4 mai 1991)[/COLOR] [COLOR=blue]Am lucrat și v-am apropiat lucrului Meu. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Ocrotiți-Mi lucrul Meu[/COLOR][COLOR=blue], fiți întăritură pentru via Mea, și veți fi ai bucuriei Mele. “(21 aprilie/4 mai 1991)[/COLOR] Cei doi sunt angajați pe post de curieri speciali ai pucioșilor către regele Mihai, ca să-l încurajeze și să-l anunțe că mai e puțin și va fi din nou regele tuturor românilor. Ei sunt îndemnați să-și facă misiunea fără nici o teamă: [COLOR=blue]“[/COLOR][COLOR=fuchsia] Vreau să-i trimit mângâiere regelui care este de la Mine [/COLOR][COLOR=fuchsia](regele Mihai, n.r.)[/COLOR][COLOR=blue] Dați-i mângîiere de la Mine și spuneți-i despre lucrul Meu, că iată, v-am adus la această iesle ca să vedeți ieslea coborârii Mele, [/COLOR][COLOR=fuchsia]ieslea cuvintelor Mele[/COLOR][COLOR=blue]. Duceți mângâiere [/COLOR][COLOR=fuchsia]celui uns al Meu[/COLOR][COLOR=blue], că un pic mai este, și îi voi sfârși așteptarea. […] Vreau să-l aduc, iubiții Mei. Lucrez ca să-l aduc, și din greu lucrez, că mare este împotrivirea și puțină credință este în Mine, dar lucrez ca să-l aduc. Faceți-Mi cale bună spre el, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]faceți-i cale spre Mine[/COLOR][COLOR=fuchsia]și spre lucrul ce-l lucrez în România. România este regină, și el este regele ei. [/COLOR][COLOR=blue]Așa este scris la Mine, și nu se poate șterge aceasta. […] Nu vă temeți […] Pace peste voi !” (21 aprilie/4 mai 1991)[/COLOR] Nici arhiereul Irineu nu este uitat, ci este reconfirmat ca fiind iubit și “mare” la “Cel de la Pucioasa”: [COLOR=blue]“ Pace peste [/COLOR][COLOR=fuchsia]cel iubit din biserica Mea[/COLOR][COLOR=blue], căci este credincios lucrului Meu, și de aceea este mare la Mine![…] “(21 aprilie/4 mai 1991)[/COLOR] La finele mesajului sosit “din cer”, [COLOR=green]Șfinții Apostoli Dorinaschneider și Costelxifta[/COLOR] , în calitate de [COLOR=green]apostoli pucioși de de ocazie[/COLOR], sunt din nou îmbărbătați și li se face promisiunea unei reciprocități, adică nu vor rămâne în pagubă dacă vor dovedi că au fost fideli: [COLOR=blue] “ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Fiți întru Mine, și voi fi cu voi,[/COLOR][COLOR=blue] și veți vedea că sunt cu voi”. (21 aprilie/4 mai 1991)[/COLOR] |
[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XXIV-a)
[/COLOR] [COLOR=purple]13. Pasaje din mesajele “venite din cer” către părintele Visarion Iugulescu[/COLOR] Visarioniștii au o reputație de creștini râvnitori, habotnici și solidari. Liderii pucioși și-au făcut cu ei o socoteală simplă: decât să culeagă “la noroc” câte un creștin din B.O.R., din An în Paști, mai bine adună cu japca o turmă întreagă și o aduc în staulul lor, cu măgar cu tot. Zis și făcut: Îndată vine un cuvânt languros din cer care să-l gâdile plăcut la urechi pe măgarul turmei și să-l înduplece ca să-și dea oile pe mâna pucioșilor, ca să-și [COLOR=fuchsia]înmulțească[/COLOR] ei turma: [COLOR=blue]“ Cuvântul Domnului către părintele Visarion Iugulescu[/COLOR] [COLOR=blue]Domnul îl îndeamnă la împlinirea sfințeniei turmei sale[/COLOR] [COLOR=blue]B[/COLOR][COLOR=blue]inecuvântată să fie, și zi de mărturie să fie această zi, căci Hristos, lumina învierii, lucrează astăzi [/COLOR][COLOR=fuchsia]minune de înmulțire[/COLOR][COLOR=blue] de inimi vii și pregătite pentru lucrarea cea din vârful unghiului, prin care se adună la un loc mulțimea cea îmbrăcată în veșminte albe, care va sta în fața tronului Mielului ceresc cântând cântarea cea nouă a Ierusalimului cel din cer coborât.[…] Pacea Mea și darul păcii Mele peste cel cu care M-am întâlnit acum! Bucuria Mea o pun peste tine, fiu iubit de cer. Mi-a fost dor să stau în sfat cu tine, căci am stat în sfat cu tine prin acest fir ceresc, am stat la celălalt capăt al acestei lucrări, la începutul acestei lucrări, măi tată. Am voit și la acest capăt, la sfârșitul acestei lucrări să-ți grăiesc, căci e pe sfârșite și ea. Suntem aproape de sărbătoarea cea mare, iubitul Meu, fiul Meu iubit. Ești scris în cartea acestei lucrări, [/COLOR][COLOR=fuchsia]fiule Vasilică[/COLOR][COLOR=blue]. Așa ești scris, tată. Se bucură cerul de lucrul apostoliei tale, de rodul lucrului tău.” (21 aprilie/4 mai 1991)[/COLOR] Introducerea fiind făcută, pucioșii trec la subiect. Cu alte cuvinte, [COLOR=green]putem trece la oile noastre [/COLOR]…(pe ale voastre). Lui Vasilică/Visarion i se spune mai întâi pe ocolite: “[COLOR=green]Primește-Mă, tată, în împărăția ta[/COLOR]”. Pentru că Visarion nu e un oarecare, e și el “[COLOR=fuchsia]în schiță[/COLOR]”, are și el “Ierusalimul” lui, că așa e când intervine concurența… Adică, pucioșii bat șeaua ca să priceapă măgarul că trebuie musai să se acupleze cele două Ierusalimuri, cel visarionist și cel din cer: [COLOR=blue]“A venit vremea să-Mi fac arătarea, prietenul Meu iubit. Așa am spus învățăceilor Mei: «Nu vă mai numesc slugi, că sluga nu știe ce face stăpânul ei, și vă numesc prietenii Mei, iubiții Mei». Iată, vreau să știi și tu ce fac, căci am zis celui iubit de Mine, lui Ioan cel iubit: «Să nu scrii ce au vorbit cele șapte tunete; să nu scrii. Pecetluiește ce au vorbit aceste tunete, până la vremea cea de sfârșit». Iată vremea aceea, iubitul Meu. M-am ridicat să adun laolaltă lucrul cel bun și să-Mi desăvârșesc turma României Mele cea binecuvântată. România este țara cea aleasă prin care Dumnezeu așează la loc împărăția Noului Ierusalim. Este scris în cartea cea din cer coborâtă că Domnul va alege din nou Ierusalimul, și va fi aceasta în zile de strâmtorare. E mare strâmtorare pe pământ, e groasă ceața, e mare necredința, dar am spus așa pe vremea trupului Meu: «Nu aceste minuni, ci mai mari decât acestea vor lucra cei ce cred în Mine, pentru că Eu Mă duc la Tatăl». Iată, iubitul Meu, așa va fi. Voi strânge laolaltă toată turma cea chemată și aleasă și credincioasă și voi face una numai și voi sufla din cer, ca să se împlinească cele scrise,[…] [/COLOR] [COLOR=blue]Ți-am ieșit în cale, și privesc din cer peste lucrul apostoliei tale, fiindcă tu ești scris în cartea acestei lucrări, și Mi-am adus aminte de cuvântul credinței tale din ziua aceea când am vorbit cu tine prin acest fir de sfârșit, și lucrez în chip minunat, căci lucrez după planul cel întocmit de cer, după schița cea din cer. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Te-am găsit în schița acestei lucrări[/COLOR][COLOR=blue] și am ieșit acum în calea ta să-ți cer rodul tău și să te răsplătesc. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Vreau[/COLOR][COLOR=fuchsia]să pun numele cel nou al Noului Ierusalim pe fruntea turmei tale[/COLOR][COLOR=blue], căci tu ești fruntea acestei turme, dar vreau să înveți acest cântec ceresc pe toți cei din turma ta, căci îți ascultă glasul turma ta. Te cunoaște turma ta și îți ascultă glasul și merge după tine ca după un urmaș credincios al Păstorului Cel bun. Tu ești prietenul Meu și dintr-o mie te cunosc, măi tată. Scoală-te și ieși în întâmpinarea Mea; ieși cu tot alaiul tău. Sună și dă de veste peste turma ta, că [/COLOR][COLOR=fuchsia]vreau să intru în Ierusalimul tău[/COLOR][COLOR=blue], [/COLOR][COLOR=fuchsia]ca să-l unesc cu cel coborât din cer[/COLOR][COLOR=blue] și să facem din toate câte sunt peste tot, să facem numai unul, unul ceresc, că iată ce fac! Am ieșit în întâmpinarea ta cu glas de trâmbiță.” (21 aprilie/4 mai 1991)[/COLOR] Și cum măgarul e încăpățânat și se face că nu pricepe că trebuie să ragă așa cum i se dictează, atunci i se spune verde în față: “[COLOR=green]Ia hai tu să ne unim oile. Dar nu oricum, ci oile tale să vină la oile noastre. [/COLOR]” Și va fi o turmă și un păstor: “Cel de la Pucioasa”, cel ce va pune pecetea acestei lucrări pe fruntea și pe mâna fiecăruia: [COLOR=blue] “ Am venit din cer, însoțit de Ierusalimul ceresc, [/COLOR][COLOR=fuchsia]ca să fac unire cu tine și cu turma ta, și să fii una cu Mine și cu turma Mea[/COLOR][COLOR=blue], care știe cântarea acestei lucrări. Eu ascult cu tot cerul glasul turmei tale, căci cu toată turma ta Îmi aduci Mie slavă. Ascultă și tu glasul Meu și cântecul Meu, cântecul acestei lucrări. Ascultă-l, că vin să te pețesc. Sunt Mirele Cel din cer, Care am venit să-Mi îmbrac mireasa în haină cerească și să-i pun cununa acestei vremi de glorie cerească. Ascultă și tu glasul lucrării Mele, că și Eu voiesc să-ți aduc ție slavă,[/COLOR] [COLOR=blue]Sună din trâmbiță, să te audă turma ta! Sună peste ea, și pune peste ea veghea cea din urmă, pune peste ea cea mai bună vestire din toate vestirile de până acum! Vin curând. Acum sunt aproape. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Unește-Mă cu turma ta[/COLOR][COLOR=blue], până să vin [/COLOR][COLOR=fuchsia]unește-Mă[/COLOR][COLOR=blue], că [/COLOR][COLOR=fuchsia]vreau să-i pun pecetea acestei lucrări[/COLOR][COLOR=blue], căci turma acestei lucrări este turma cea de onoare pentru întâmpinarea Mea în Ierusalimul acestei vremi. România este regina Mea, este binecuvântata Mea, este aleasa Mea și este iubita Mea, și de la ea Îmi voi lărgi cortul nunții Mele, că vin la ea, vin la România Mea. Vin, că de la nașterea ei am sortit-o să fie a Mea și să Mă slăvesc în ea cu slavă văzută, și toate popoarele vor vedea slava ei. Încinge-te și te scoală ca să asculți glasul Meu și să-Mi deschizi, că iată, vin ca să cinăm împreună.” (21 aprilie/4 mai 1991)[/COLOR] De acum învățăturile visarioniștilor sunt în pericol: ele vor fi detronate de ereziile proaspete de la Izvorul Minciunilor de la Pucioasa, care strigă ca să se adune toate noroadele: [COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Vreau să scot apă din acest izvor și să-ți dau să bei, tu, și toată turma ta[/COLOR][COLOR=blue], căci această învățătură și acest glas care răsună acum spre sfârșit este glasul Meu, care strigă [/COLOR][COLOR=fuchsia]să se adune toate noroadele[/COLOR][COLOR=blue], să vadă și să cunoască slava Mea.” (21 aprilie/4 mai 1991)[/COLOR] Planul are o bătaie mai lungă: Biserica pucioșilor, odată bine întărită la putere, va putea să impună revenirea regelui Mihai pe tron. Revenirea nu va fi deloc formală, căci [COLOR=fuchsia]regele va cârmui norodul[/COLOR]: [COLOR=blue]“ Voi aduce pe [/COLOR][COLOR=fuchsia]unsul cel de la Mine, și vreau prin biserica Mea cea vie să-l aduc[/COLOR][COLOR=blue], căci el întru Mine va domni și nu fără Mine. El este de la Mine, și întru Mine [/COLOR][COLOR=fuchsia]va fi să ia toiagul să cârmuiască[/COLOR][COLOR=blue] norodul cel binecuvântat. El este proorocit, el este de la Mine. Să se ridice turma cea creștină a neamului românesc și să se suie de la ea la Mine cerere și rugăciune, ca să aud și [/COLOR][COLOR=fuchsia]să împlinesc venirea unsului Meu[/COLOR][COLOR=blue]. Să se înmulțească glasurile cele spre cer, glasul bisericii acestui Ierusalim, și să strige până vor cădea zidurile jos, ca [/COLOR][COLOR=fuchsia]să intre unsul cel de la Mine[/COLOR][COLOR=blue]. Nimeni să nu fie mai tare și mai puternic decât poporul cel credincios și cel împlinitor al acestui neam.” (21 aprilie/4 mai 1991)[/COLOR] |
[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XXV-a)
[/COLOR] Turmele reunite sub același sceptru vor asculta de liderii pucioși “de la izvor” și vor face schimbări majore, inclusiv în viața bisericească. Una dintre ele este “[COLOR=fuchsia]așezarea vremurilor la loc[/COLOR]”, adică revenirea la stilul vechi în calendarul bisericesc: [COLOR=blue]“ Hai să dăm mână cu mână, turmă cu turmă, frate cu frate, și să înfigem cortul și să punem masa cea așteptată de tot cerul sfânt. Sună peste turma ta, iubitul Meu, și spune-i despre izvorul Meu și despre lucrul ce-l lucrez în România în vremea aceasta. Strigă-ți turma și fă-o să-ți cunoască glasul și să meargă după tine, că vreau să-i arăt această grădină și glasul Meu care umple această grădină. Vine vremea să [/COLOR][COLOR=fuchsia]așez vremurile la loc[/COLOR][COLOR=blue], că vremea fiarei roșii Mi-a strămutat de la locul lor vremile Mele și serbările Mele cele cerești. Iată, vin și cu această așezare, ca s-o așez la loc și să mustru cu certare și cu asprime pe cei ce au călcat peste cele părintești care au fost așezate prin sânge de creștin și prin jertfă de temelie pentru credința cea curată, lăsată prin sfinții cei care sunt acum cu Mine, cei care lucrează din cer cu Mine. Vreau să fiu așteptat cu veghe, așa cum se pregătea poporul lui Moise când vesteam coborârea Mea în mijlocul poporului Israel din vremea lui Moise, că iată, în mijlocul acestui pământ ales este mai mult decât Moise.” (21 aprilie/4 mai 1991)[/COLOR] Visarion este atenționat să intre în front fără să crâcnească, să asculte de liderii pucioși (emisarii, [COLOR=blue]trimișii [/COLOR]“celui de la Pucioasa”) și să se lase pecetluit pe frunte și pe mână, împreună cu toată turma lui: [COLOR=blue]“ Iată, fii credincios și nu Mă tăgădui. Ține ce ai, ca nimeni să nu-ți ia cununa. Pe cel ce va birui până la sfârșit îl voi face stâlp în templul Dumnezeului Cel viu, căci moartea nu va mai fi apoi. Vin curând, și moarte nu va mai fi. Amin. Ține ce ai, ca nimeni să nu-ți ia, dar lasă-Mă [/COLOR][COLOR=fuchsia]să-ți pun pecetea cea vie peste turma ta[/COLOR][COLOR=blue]. Fă-o să-ți audă glasul, căci vin spre tine. Iată, e glasul Meu, e cuvântul Meu, sunt trimișii Mei, și cine-i primește pe ei, pe Mine Mă primește acela. Fii credincios, că vin cu plata, vin, fiul Meu, vin să Mă slăvesc în Ierusalim. Amin.” (21 aprilie/4 mai 1991)[/COLOR] Argumentele “celui de la Pucioasa”, cu care vrea să se facă atractiv și credibil sunt însă inconsecvente, chiar antinomice: acum e nemilos și “dă noroadele la pieire”, acum este blând ca un miel și e “lumina neamurilor”: [COLOR=blue]“ Fericiți acei ce nu se smintesc întru Mine. Eu sunt Domnul oștirilor. Eu sunt Alfa și Omega și nu este Dumnezeu afară de Mine. Eu sunt, și pentru cel mai mic al Meu [/COLOR][COLOR=fuchsia]dau noroade la pieire[/COLOR][COLOR=blue] ca să-i gătesc calea spre Mine. [/COLOR] [COLOR=blue]Eu [/COLOR][COLOR=fuchsia]sunt lumina neamurilor[/COLOR][COLOR=blue] și slava poporului Meu Israel cel binecredincios. Deschide-Mi ca să intru, iubitul Meu. Deschide-Mi, că vin în casa ta, în mijlocul turmei tale. Botezătorul Ioan așa a spus mulțimilor botezate de el: «Vine Unul după mine, Care este mai mare decât mine; de Acela să ascultați». Amin. “(21 aprilie/4 mai 1991)[/COLOR] Ideea fixă de a face o ” [COLOR=fuchsia]biserică nouă și vie[/COLOR] ”, nu poate nici ea lipsi, pe motiv că Hristos este mereu “[COLOR=fuchsia]începătură nouă și veșnică[/COLOR]”: [COLOR=blue]“ Pace ție, și pace de la Mine să împarți, și lumină de la Mine să împarți peste cetatea cea tare a ta! [/COLOR][COLOR=fuchsia]Vom face biserică nouă și vi[/COLOR][COLOR=blue]e și vom face un popor sfânt, și va intra pe porțile slavei ca să Mă întâmpine. Primește-Mă cu pacea! [/COLOR][COLOR=red]Nu te teme[/COLOR][COLOR=blue]. Deschide-Mi, că am venit să te pețesc, să fii una cu lucrul ce-l lucrez acum spre plinirea vremurilor. [/COLOR] [COLOR=blue]Hristos, lumina învierii, răsare, și ca un Mire iese din cămara Sa. [/COLOR] [COLOR=blue]Hristos, Cel înviat din morți, Hristos, [/COLOR][COLOR=fuchsia]începătură nouă și veșnică[/COLOR][COLOR=blue], Domnul puterilor este numele Lui. Amin, amin, amin.” (21 aprilie/4 mai 1991)[/COLOR] Pucioșii nu realizează un lucru elementar: Hristos nu poate fi “[COLOR=fuchsia]începătură nouă și veșnică[/COLOR]” decât o singură dată : la Cincizecime, odată cu înființarea Bisericii. Orice “nouă biserică” va da peste cap toată veșnicia celei dintâi. Rasoforul Visarion a fost însă neașteptat de practic: din atâta poliloghie a ales doar ce i-a convenit: îndemnul “[COLOR=red]Nu te teme[/COLOR]”. Și în consecință, a tratat “problema” cu o senină și totală indiferență. |
[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XXVI-a)
[/COLOR] [COLOR=purple]14. Pasaje din mesajele “venite din cer” către Andrei Pleșu[/COLOR] Andrei Pleșu a deținut în perioada ’89-’91, timp de aproape doi ani, funcția de ministru al Culturii. Liderii pucioși s-au gândit că n-ar fi rău să-l lingușească și pe el un pic, dar s-au trezit cam târziu: exact când ei ticluiau prima misivă, Pleșu părăsea postul de ministru. A mai urmat o misivă, până ce a ajuns în sfârșit și la pucioși vestea că Pleșu “nu mai e nimic” la Guvern. Drept urmare, peste corespondența sosită “din cer” pentru Andrei Pleșu s-a așternut o tăcere totală. Ca și Victor Stănculescu, nici Pleșu nu mai era interesant în calitate de simplu cetățean… Prima epistolă adresată eseistului – filosof Andrei Pleșu încearcă să dea o patină filozofică mesajului, și de aceea pastișează masiv, încă de la început, versete biblice după Sfântului Ioan Teologul. Destul de repede însă, liderii pucioși o cârmesc brusc “la subiect”: [COLOR=blue] “ Cuvântul Domnului către Andrei Pleșu[/COLOR] [COLOR=blue]Domnul aflat în luptă cu împotrivirea stăpânitorilor lumii[/COLOR] [COLOR=blue]D[/COLOR][COLOR=blue]umnezeul Preasfintei Treimi este Dumnezeu Cel Unul adevărat, dintru al Său început și până peste toți vecii, iar începutul lui Dumnezeu este fără de început. Amin.[/COLOR] [COLOR=blue] La început a fost Cuvântul, și Dumnezeu era Cuvântul, și toate s-au făcut prin cuvânt, din veci, și prin cuvânt lucrează Dumnezeu până peste toți vecii.[/COLOR] [COLOR=blue]Dumnezeu este Cuvântul, și Cuvântul este de la Dumnezeu. Dumnezeu Cuvântul lucrează în România, căci România este Ierusalimul cel nou, după Scriptura care spune: «Voi alege încă odată Ierusalimul ». România este țara strălucirii despre care scrie în Scripturi, și Domnul este cu [/COLOR][COLOR=fuchsia]începutul cel nou peste România[/COLOR][COLOR=blue]”. (16/29 octombrie 1991)[/COLOR] Lui Pleșu i se sugerează apoi că dacă-i va primi pe liderii de la Pucioasa ca pe niște prooroci, fără a-și face prea multe probleme de conștiință, va fi răsplătit pe măsură: cu plată de prooroc. Iar dacă va primi cuvântul de la Pucioasa ca de la Dumnezeu, înseamnă că L-a primit pe Însuși Dumnezeu Cuvântul și tot plată de prooroc va avea: [COLOR=blue]“ Adevăr adevărat grăiesc: cine primește prooroc în nume de prooroc, pe Mine Mă primește[…] Cine primește cuvântul, primește pe Dumnezeu Cuvântul, și acela plată de prooroc va avea, iar cine primește pe un drept în nume de drept al lui Dumnezeu, acela răsplată de drept va lua. […] Iată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]vin ca să-Mi deschizi[/COLOR][COLOR=blue] și ca să cunoști cum este cărarea Mea întru cei ce Mă poartă pe Mine. […] Eu sunt. Nu te teme că nu sunt Eu. Eu sunt, Eu și trimișii Mei. Eu și [/COLOR][COLOR=fuchsia]cei ce poartă pe Dumnezeu Cuvântul[/COLOR][COLOR=blue]. Iată Eu și pruncii Mei, și M-am ridicat prin ei spre semne și minuni pentru începutul cel nou, pentru Israelul cel nou. M-am ridicat să așez un semn peste România […]” (16/29 octombrie 1991)[/COLOR] Pleșu este apoi ispitit să se dăruiască “celui de la Pucioasa” și apoi să pună amândoi de o conspirație ([COLOR=fuchsia]sfat[/COLOR]). Totodată, i se cere să nu tăgăduiască minunea de la Pucioasa: [COLOR=blue]“ Am venit să cinez cu tine, și tu să cinezi cu Mine. Am venit să fiu întru tine, și tu să fii întru Mine[…] [/COLOR][COLOR=fuchsia]Am venit să stau în sfat cu tine[/COLOR][COLOR=blue], dar nu Mă tăgădui.” (16/29 octombrie 1991)[/COLOR] Pleșu este informat apoi despre proiectata hegemonie a României asupra celorlalte popoare și despre planul de a-l readuce pe tron pe regele Mihai: [COLOR=blue]“ M-am ridicat peste [/COLOR][COLOR=fuchsia]România[/COLOR][COLOR=blue], căci ea este aleasa Mea din vremea plinirii lui Dumnezeu, ea este binecuvântata Mea și [/COLOR][COLOR=fuchsia]va fi regină peste popoare[/COLOR][COLOR=blue], căci așa este scrisă România în cer. M-am ridicat [/COLOR][COLOR=fuchsia]să gătesc cale unsului care este de la Mine[/COLOR][COLOR=blue]. M-am sculat cu tot cerul la lucru, ca [/COLOR][COLOR=fuchsia]să fac cărare bună[/COLOR][COLOR=blue], ca [/COLOR][COLOR=fuchsia]să aduc pe unsul Meu[/COLOR][COLOR=blue], dar nimeni nu voiește să știe vremea cercetării din zilele acestea. “(16/29 octombrie 1991)[/COLOR] După “ungerea” (fără voia lor) lui [COLOR=green]Sorin Dumitrescu[/COLOR], [COLOR=green]Doina Cornea[/COLOR], [COLOR=green]Dorina Schneider [/COLOR]și[COLOR=green] Costel Xifta[/COLOR] ca [COLOR=green]Apostoli Pucioși[/COLOR], iată că i-a venit rândul și lui [COLOR=green]Andrei Pleșu[/COLOR]: [COLOR=blue]“ Iată, ești suflet din sufletul cel viu al acestui neam, ești [/COLOR][COLOR=green]apostolul[/COLOR][COLOR=fuchsia] cuvântului lui Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue], și duhul tău se roagă negrăit și tânjește pe urma Mea. Iată, ți-am ieșit în cale, și ferice ție dacă va arde sufletul tău apoi, așa cum este scris despre cei care au cinat cu Mine în Emaus[…]”(16/29 octombrie 1991)[/COLOR] Pleșu este informat apoi despre planurile de zidire a unei biserici autonome la Pucioasa, care să fie separată de B.O.R., fiind un “[COLOR=fuchsia]turn de mărturie[/COLOR]” a învățăturii schismatice de la Noul Ierusalim și un bastion al monarhismului revanșard. Liderii pucioși de la Noul Ierusalim fac din “stilul nou” din B.O.R. o problemă crucială (care totodată le crează și lor o identitate proprie), asociind-o cu sintagma biblică “[COLOR=blue]urâciunea pustiirii[/COLOR]”. Cu toate acestea (tocmai pentru că doresc autonomia cu orice preț), ei nu fac nici cel mai mic gest de apropiere față de Biserica Ortodoxă de Stil Vechi, așa cum ar fi fost firesc, ca o consecință a propriilor lor opțiuni: [COLOR=blue]“ Lucrez din cer, și voiesc să-Mi fac arătarea peste România, și voiesc să așez un semn peste România. [...] [/COLOR][COLOR=fuchsia]Trudesc să ridic turn de mărturie[/COLOR][COLOR=blue], care să mărturisească apoi [/COLOR][COLOR=fuchsia]despre ieslea aceasta[/COLOR][COLOR=blue] și să rostesc din vârful acestei pietre numele României și [/COLOR][COLOR=fuchsia]numele celui uns peste România[/COLOR][COLOR=blue]. Voiesc să așez la loc vremile și serbările Mele cerești, căci iată, urâciunea pustiirii și-a înfipt țărușul ei în templul Meu cel sfânt și Mi-a strămutat de la locul lor zilele cerești.” (16/29 octombrie 1991)[/COLOR] O nouă confirmare în demnitatea de “[COLOR=green]ucenic[/COLOR] și [COLOR=green]apostol[/COLOR]” îl obligă pe [COLOR=green]Șfântul Apostol Andreipleșu[/COLOR] să propovăduiască public panegirice favorabile tainicelor conspirații ecleziastico-monarhice de sorginte pucioasă. Iar dacă Andrei Pleșu va tăcea, pietrele vor striga (și vor mărturisi în locul lui): [COLOR=blue]“ Deschide-mi ca [/COLOR][COLOR=fuchsia]să stau în sfat cu tine[/COLOR][COLOR=blue]. Primește-Mă ca să cinez cu tine și dă-Mi să beau din apa ta, și Eu îți voi da ție izvoarele vieții. Fii ucenicul Meu întru adevăr, fii neamul Meu, fii [/COLOR][COLOR=green]apostolul[/COLOR][COLOR=blue] Meu, fii suflet viu în sufletul României Mele și iubește și așează-te cu inima lângă cei slabi ai Mei, lângă cei mici ai Mei. […] Iată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]te cer ca să vorbești pentru Mine[/COLOR][COLOR=blue], și [/COLOR][COLOR=fuchsia]dacă cei tocmiți vor tăcea, atunci pietrele vor striga[/COLOR][COLOR=fuchsia]și vor mărturisi taina Mea[/COLOR][COLOR=blue] din vremea aceasta, și Domnul Își va săvârși lucrarea Sa întru planul Său cel din veac întocmit. “(16/29 octombrie 1991)[/COLOR] În final, “Cel de la Pucioasa” dă cărțile pe față: de fapt este vorba un șantaj ieftin, prin care Pleșu, considerat a fi “unul dintre cei aflați la putere” este forțat prin ticluiri persuasive să “favorizeze infractorul”, acolo unde alții deja le-au închis pucioșilor ușile în nas: [COLOR=blue]“ Așează-te lângă Mine, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]stăpânii lumii nu vor să deschidă copiilor Mei spre plinirea planului Meu[/COLOR][COLOR=blue]. Nu te teme. Eu sunt, și vei vedea că Eu sunt, [/COLOR][COLOR=fuchsia]dar lasă-Mă purtat de tine[/COLOR][COLOR=blue], ca să fiu Eu, cu ochiul Meu să fiu, și vei fi ceresc. Amin.” (16/29 octombrie 1991)[/COLOR] |
[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XXVII-a)
[/COLOR] O a doua scrisoare “din cer” (și totodată, ultima) avea să-i ceară o implicare și mai energică a lui Pleșu, de data aceasta din poziția sa de “om al cetății”. Miza pusă în joc era o poartă. Liderii pucioși au aflat de la proaspeții convertiți Marian și Victoria Zidaru că, la plecarea lor intempestivă de la Ghelari (iulie 1990), au lăsat în urma lor o poartă monumentală de 6x6 metri, lucrată migălos de artiști (contra cost) pe o perioadă îndelungată, de trei ani. Poarta împodobea acum intrarea bisericii de la Ghelari, dar pentru liderii pucioși acesta nu reprezenta vreun impediment. Dimpotrivă, în ambiția lor maladivă, cu cât o problemă e mai dificilă, cu atât tentația rezolvării ei devine mai interesantă și mai atractivă. Odată ce ei și-au stabilit că un anumit obiectiv “Îi este de folos lui Dumnezeu”, mijloacele realizării lui nu mai contează. Așa au gândit liderii pucioși și despre poartă: “[COLOR=blue]nu-i pentru cine se pregătește, ci pentru cine se nimerește[/COLOR]”. I-au mobilizat pe Zidari ca să se facă luntre și punte și să “recupereze” prin orice mijloace poarta lucrată de ei la Ghelari și s-o aducă la Pucioasa. Cum artiștii Zidaru îl avuseseră în ultimii doi ani ca șef suprem la Ministerul Culturii pe Andrei Pleșu, bineînțeles că prima lor reacție a fost să apeleze la el. Cu șosele, cu momele, cu scrisorele de amor venite din cer, Pleșu a fost presat să “deturneze” poarta de la Ghelari la Pucioasa, pe motiv că “de la o biserică pleacă și tot la o biserică ajunge”, iar biserica de destinație, cea de la Glodenii Pucioasei, “e mai cu moț” decât cea de la Ghelari. Asta trebuia să priceapă Pleșu. Numai că, ori Pleșu a fost greu de cap… ori faptul că din 16 octombrie 1991 nu mai era ministru i-a permis ca să se fofileze…cert e că Pleșu n-a făcut nimic. Liderii pucioși nu s-au lăsat. Au căutat alte variante. Până la urmă, după tatonări disperate, și-au găsit fraierul în persoana naistului Gheorghe Zamfir. Acesta, fiind un om profund religios, s-a lăsat cu ușurință amăgit de poveștile și basmele pucioșilor. Convins că Îi va face un serviciu imens Atotputernicului, Gheorghe Zamfir a cumpărat cu bani grei poarta de la ghelăreni, apoi a plătit și transportul, și astfel visul pucioșilor s-a împlinit: Poarta sculptată de Zidari pentru biserica ghelărenilor ortodocși a ajuns să străjuiască acum biserica glodenilor pucioși. Dar, să vedem cum a decurs tentativa de manipulare a lui Andrei Pleșu. Mai întâi, se începe cu un cuvânt de îmbărbătare: [COLOR=blue]“ Cuvântul Domnului către Andrei Pleșu[/COLOR] [COLOR=blue]Poarta lucrată la biserica de la Ghelari va trebui să stea de strajă grădinii Domnului [/COLOR] [COLOR=fuchsia]S[/COLOR][COLOR=fuchsia]ă fie[/COLOR][COLOR=fuchsia]duh de întărire [/COLOR][COLOR=blue]și[/COLOR][COLOR=fuchsia] să stea pe picioarele lor[/COLOR][COLOR=blue] cei ce sunt în lucru întru Duhul Sfânt al Sfintei Treimi, căci vremea aceast este vreme de glorie cerească. Amin.” [/COLOR][COLOR=blue]( 27 octombrie/9 noiembrie 1991)[/COLOR] Andrei Pleșu va trebui să renunțe la propriile convingeri religioase și să-și declare public adeziunea față de doctrina pucioasă: [COLOR=blue]“ Iată, din nou pace peste tine, copil iubit de Dumnezeu, iubit pentru înțelepciunea care este dăruită ție! Și iată, ești purtător de dar, dar [/COLOR][COLOR=fuchsia]voiesc să Mă văd întru tine[/COLOR][COLOR=blue] și [/COLOR][COLOR=fuchsia]voiesc să te vadă cei din jur întru Mine[/COLOR][COLOR=blue], și vom lucra minuni mai mari decât atunci, așa cum am grăit atunci pentru cei ce vor crede în Mine.” [/COLOR][COLOR=blue]( 27 octombrie/9 noiembrie 1991)[/COLOR] Pleșu trebuie să se declare deschis un ambasador al intereselor Noului Ierusalim, pe care va trebui să le declame de pe înățimi: [COLOR=blue]“ Iară și iară, pace ție, căci Eu sunt pacea celor ce nu se smintesc întru Mine. Am spus că în curând va trebui să vorbești pentru Mine, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]a venit clipa să te cer și să mergi și să vorbești pentru Mine[/COLOR][COLOR=blue], căci te-am așezat bine în sufletul României Mele. Ridică-te pe înălțime de taină cerească și îndreaptă-te spre cei nemângâiați ai Mei.”[/COLOR][COLOR=blue] ( 27 octombrie/9 noiembrie 1991)[/COLOR] Lui Pleșu i se anunță acum tema: va trebui să se implice în mod decisiv în recuperarea porții de la Ghelari, denumită aici “semn”, “taină cerească” și “minune rostită de prooroci”. Nu se știe ce prooroci au vestit despre “mutarea porții de la Ghelari la Pucioasa”, așa că va trebui să credem pe cuvânt aceste șugubețe rostiri: [COLOR=blue]“ Eu sunt, și ridică-te cu Mine, căci avem de așezat un [/COLOR][COLOR=fuchsia]semn[/COLOR][COLOR=blue] la gura izvorului Meu, și va vorbi acest semn, căci este pentru locul izvorului Meu această [/COLOR][COLOR=fuchsia]minune[/COLOR][COLOR=fuchsia]rostită de prooroci[/COLOR][COLOR=blue], și iată vremea ei, și iată, cuvântul s-a făcut faptă, căci este scris despre cetatea aceasta că se va numi cu numele Domnului și i se va zice: [/COLOR][COLOR=blue]«Acolo este Domnul». [/COLOR][COLOR=fuchsia]Aceasta este poarta[/COLOR][COLOR=blue] cea dinaintea Domnului, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]va sta înaintea Domnului[/COLOR][COLOR=blue] această [/COLOR][COLOR=fuchsia]minune[/COLOR][COLOR=blue] de [/COLOR][COLOR=fuchsia]taină cerească[/COLOR][COLOR=blue].”( 27 octombrie/9 noiembrie 1991)[/COLOR] Pleșu va trebui să-i înfrunte pe ierarhii B.O.R. care s-au împotrivit la mutarea porții de la Ghelari la Pucioasa. Mutarea porții este văzută ca semn de biruință, precursor venirii regelui Mihai pe tronul țării. Glosolalia, una dintre harismele Duhului Sfânt, specifică bisericii primare, este din nou instaurată în biserică. Primul care “[COLOR=fuchsia]va grăi în limbi noi[/COLOR]” este Irineu Pop: [COLOR=blue]“ Am venit spre tine și te-am vestit că va fi să te ridici și [/COLOR][COLOR=fuchsia]să vorbești pentru Mine[/COLOR][COLOR=blue]. Așează-te și [/COLOR][COLOR=fuchsia]întocmește sfat[/COLOR][COLOR=blue], căci cerul va sta în acest sobor. Ia cu tine soli împuterniciți și [/COLOR][COLOR=fuchsia]mergi spre mai-marii care domnesc peste biserică și spune-le despre această poartă, căci s-au împotrivit cei ce țin ascunsă această taină cerească[/COLOR][COLOR=blue]. Scoală-te și mergi spre cei ce au fost purtători de dar ceresc și au dat trup acestei minuni. Mergi, și mângâiere să împarți peste durerea lor. Mergi, și apoi fă sfat bine întocmit, căci au sosit zilele în care trebuie să fie așezată la locul ei această minune, și va vorbi Domnul în limba Sa dumnezeiască, prin această minune, și va fi să intre și să iasă Domnul prin această poartă, și Dumnezeu Cuvântul va merge și [/COLOR][COLOR=fuchsia]va aduce pe regele celei binecuvântate[/COLOR][COLOR=blue]. Ia aminte și te ridică cu Mine, căci Eu sunt Dumnezeu și nu om, și vom muta din locul lor pe cei ce se cred a fi de neurnit. Mergi și ia cu tine un sol prin care să se arate cele lucrate pentru ridicarea și așezarea la locul ei a acestei minuni cerești. Ridică-te, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]vei grăi în limbi noi[/COLOR][COLOR=blue]…”( 27 octombrie/9 noiembrie 1991)[/COLOR] La fel ca [COLOR=red]musca la arat[/COLOR], “[COLOR=blue]Cel de la Pucioasa[/COLOR]” vrea să meargă și să-și împlinească voile prin [COLOR=blue]cel tocmit[/COLOR] să-l ducă în spinare: [COLOR=blue]“ Pace ție! Eu sunt, [/COLOR][COLOR=fuchsia]ca să mergi cu Mine, căci voi merge cu tine[/COLOR][COLOR=blue] și vom fi împlinitori.”( 27 octombrie/9 noiembrie 1991)[/COLOR] [COLOR=blue]Cel tocmit [/COLOR]n-a voit însă să se despartă de biserica stămoșilor lui. Din informațiile culese până în prezent reiese că nici Andrei Pleșu nu a schițat vreodată vreun gest de bunăvoință față de tentativele insolente de racolare venite din partea pucioșilor. |
[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XXVIII-a)
[/COLOR] [COLOR=purple]15. Pasaje din mesajele “venite din cer” către Silvia Radu și Vasile Gorduz[/COLOR] Liderii pucioși racolează într-o veselie noi “[COLOR=green]apostoli pucioși[/COLOR]”la propovădirea lor. O țintă multiplă este și cuplul de artiști sculptori Silvia Radu și Vasile Gorduz(†12 decembrie 2008). Ei sunt aleși cel mai probabil pentru o danie substanțială pe care au făcut-o “Dumnezeului [COLOR=fuchsia]lipsit și sărac[/COLOR]” de la Pucioasa, [COLOR=fuchsia]cercetându-l[/COLOR] [COLOR=fuchsia]în nevoi[/COLOR] prin epitropii săi, Mihaela și Nicușor. Cei doi simpatizanți, Silvia și Vasile, sunt chemați să fie consecvenți gestului lor de mărinimie față de liderii pucioși și să rămână nedespărțiți de ei, și așa să contribuie decisiv la transformarea României într-o “[COLOR=fuchsia]minune[/COLOR]” peste toate noroadele de pe pământ : [COLOR=blue] “ Cuvântul Domnului către Silvia Radu și Vasile Gorduz[/COLOR] [COLOR=blue]Chemarea la mărturisire cerească[/COLOR] [COLOR=blue]S[/COLOR][COLOR=blue]uflă Duhul Sfânt de la o margine până la cealaltă margine a cerurilor. […] Pace vouă! Pace celor cu care stau în sfat![…] Pace vouă, căci am bătut și Mi-ați deschis și Mi-ați dat să beau și Mi-ați dat sălaș în templul inimilor voastre.[/COLOR] [COLOR=blue]Pace vouă, căci am fost [/COLOR][COLOR=fuchsia]lipsit și sărac[/COLOR][COLOR=blue] și voi [/COLOR][COLOR=fuchsia]ați cercetat[/COLOR][COLOR=fuchsia]pe Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue]! Pace și [/COLOR][COLOR=fuchsia]unire de nedespărțit să fie[/COLOR][COLOR=blue] între voi și cele de la cer coborâte peste România, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]România este minunea care se va arăta de la Dumnezeu peste noroadele de pe pământ[/COLOR][COLOR=blue]!” [/COLOR][COLOR=blue]( 18/31 octombrie 1991)[/COLOR] Cei doi sunt numiți apoi, fără prea multe ifose ceremoniale, “[COLOR=green]apostoli[/COLOR]”: [COLOR=blue]“[/COLOR][COLOR=fuchsia] Fiți apostolii Mei[/COLOR][COLOR=blue], fiți urmașii Mei pentru vremea aceasta. Fiți lucrători împreună cu cerul și ridicați-vă bine, ca să cunoașteți vremea cercetării care este de la Dumnezeu peste România cea binecuvântată între popoare.” ( 18/31 octombrie 1991)[/COLOR] Cei doi “[COLOR=green]Șfinți Apostoli Pucioși Silviaradu și Vasilegorduz[/COLOR]”, care au fost “[COLOR=blue]adunați de pe ulițe[/COLOR]” tocmai pentru că au fost generoși ([COLOR=fuchsia]mari cu inima[/COLOR]), nu vor rămâne nerăsplătiți, ci peste multe se vor pune: [COLOR=blue]“ Pace vouă, căci Duhul Sfânt strigă pe ulițe ca să-i adune pe cei credincioși, pe cei [/COLOR][COLOR=fuchsia]mari cu inima[/COLOR][COLOR=blue], și [/COLOR][COLOR=fuchsia]peste multe vor fi puși[/COLOR][COLOR=blue] aceia. Amin.”[/COLOR][COLOR=blue] ( 18/31 octombrie 1991)[/COLOR] Deși unii ar putea fi tentați să creadă că premiul de un miliard de lei (intitulat Opera Omnia și primit de către cei doi artiști în anul 2003) ar fi tocmai împlinirea acestei promisiuni([COLOR=fuchsia]peste multe vor fi puși[/COLOR]), cei mai pragmatici au preferat să creadă că premiul este doar o binemeritată recunoaștere a meritelor lor din [COLOR=black]activitatea artistică[/COLOR][COLOR=black].[/COLOR] Andrei Pleșu, cel care le-a înmânat premiul, se exprima față de cei doi cu cuvintele “Un cuplu de artiști care, trăind și lucrând o viață, în același atelier, sunt foarte diferiți; au creat fără să se «contamineze», dar completându-se cum arareori se întâmplă”. [COLOR=purple]16. Pasaje din mesajele “venite din cer” către Gheorghe Zamfir[/COLOR] Naistul Gheorghe Zamfir era de multă vreme cunoscut nu numai pentru virtuozitatea lui parcă înnăscută, ci și pentru o religiozitate profundă, pe care nu ezita să o facă publică. Este evident că vestea că Dumnezeu le vorbește din nou oamenilor, undeva pe plaiurile dâmbovițene, nu putea să-l lase tocmai pe el indiferent. Liderii pucioși au speculat imediat momentul, angajându-l și pe el să pună umărul (și punga) acolo unde era mai mare nevoie. Pentru aceasta, Zamfir trebuia însă să fie puternic motivat. Ungerea lui ca “[COLOR=green]apostol[/COLOR]” al României și “[COLOR=green]ucenic[/COLOR]” al “Celui de la Pucioasa” a fost soluția cea mai la îndemână pentru liderii pucioși, numiți aici [COLOR=blue]stătători în același așternut cu “Cel de la Pucioasa[/COLOR]”(iar așternutul este coborât din cer): [COLOR=blue]“Cuvântul Domnului către Gheorghe Zamfir [/COLOR] [COLOR=blue]România trebuie trezită. Ultimele zvârcoliri ale fiarei roșii și căderea Babilonului[/COLOR] [COLOR=blue]A[/COLOR][COLOR=blue]ceastă zi să fie zi de aducere-aminte pe pământ și în cer, căci Domnul Iisus Hristos a venit cu zilele Sale, cu zilele despre care scrie în Scripturi.[…][/COLOR] [COLOR=blue]Am venit în așezământul Meu care este așezat de Mine peste România. Sunt cu voi, [/COLOR][COLOR=fuchsia]cei stătători împreună cu Mine în acest așternut[/COLOR][COLOR=blue] ceresc, căci este din cer acest așternut, este prin cuvânt coborât, și cuvântul s-a făcut faptă și este ceresc acest așternut, căci este așternutul lui Dumnezeu Cuvântul. [/COLOR] [COLOR=blue]O, iubitul, [/COLOR][COLOR=fuchsia]apostolul Meu[/COLOR][COLOR=blue], [/COLOR][COLOR=fuchsia]apostolul[/COLOR][COLOR=blue] celei iubite! România este iubita Mea, și iată am deschis această intrare și am zis să fie cină cerească și să stau cu tine la masă. Am fost pe urmele tale în toată vremea pribegiei tale, și când vedeam că nu mai poți, te luam în spate, te ridicam pe umerii Mei și te treceam peste marea cea mare, […]. “ (25 ianuarie /7 februarie 1992) [/COLOR] Gheorghe Zamfir, cunoscut deja în toată lumea, ar fi fost un bun emisar al aberațiilor de la Pucioasa, așa cum fusese și pentru numele țării sale, în turneele pe care le făcuse în toată lumea. Liderii pucioși se străduie să-l convingă pe naist că Dumnezeu îi poruncește să sufle de acum peste România o cu totul altă melodie de dragoste, și s-o sufle cu putere, ca să le facă lor publicitate rodnică: [COLOR=blue]“ Ai mers peste fața pământului și ai cântat-o pe cea iubită în fața stapânitorilor acestei lumi; [/COLOR][COLOR=fuchsia]ai cântat-o pe România[/COLOR][COLOR=blue], pe cea iubită dintre toate câte sunt, căci Eu binevoiesc întru seminția acestui neam cu nume și cu inima mare. Eu binevoiesc întru cea oropsită și asuprită care a fost sub cruce de la nașterea ei și până la plinirea vremii răbdării ei. Ai mers și ai cântat-o; ai cântat-o cu bucurie și cu jale, ai cântat frumusețea ei și veșmântul ei l-ai cântat și podoabele ei le-ai cântat și iubirea ei ai cântat-o; până și somnul ei l-ai cântat. Dar iată, acum, binecuvântat să-ți fie darul. Scoală-te, iubitul Meu, și scoală pe cea iubită a Mea! Ridic-o din țărână, trezește-o, că iată, voiesc să aud glasul celei iubite. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Suflă cu tărie[/COLOR][COLOR=blue]! Ție îți poruncesc, Eu, Domnul, [/COLOR][COLOR=fuchsia]îți poruncesc ție: suflă peste oasele ei [/COLOR][COLOR=blue]ca să crească pe ele carne și vene și să învieze oasele ei cele uscate! [/COLOR][COLOR=fuchsia]Suflă cu gurița[/COLOR][COLOR=blue] și să se audă sunetul strigătului tău, căci tu ești trimisul Meu și nu te trimit să sufli peste un neam care nu cunoaște despre Mine, ci te trimit în casa Mea, în via Mea. Cântă-i celei iubite! A venit vremea să-i cânt cântecul ei de iubire, și ea să audă glasul Meu și [/COLOR][COLOR=fuchsia]să se scoale întru întâmpinarea Mea[/COLOR][COLOR=blue]. O, ce mulți cântă numele ei, dar aceia nu știu de ce o cântă pe ea. Dar tu știi, că Duhul Sfânt Se odihnește peste tine; Se odihnește că tu iubești pe Domnul, și El este ancora ta și biruința ta. “ (25 ianuarie /7 februarie 1992) [/COLOR] |
[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XXIX-a)
[/COLOR] Zamfir este văzut ca un bun trâmbițaș, care ar putea să-i trezească pe români din comoditatea lor pașnică și să-i întoarcă apoi cu fața către Noul Ierusalim, ca să asculte glasul “Celui de la Pucioasa”. Într-o etapă imediat următoare, ideologia denumită “Noul Ierusalim” are ambiția să converteasă multe noroade de pe pământ, aducându-le la “izvorul de la Pucioasa” din care curge “râul vieții”, unde ei vor face deplină ascultare: [COLOR=blue]“ O, țipă și se vaită duhul rău și nu-și mai găsește astâmpăr și loc atunci când aude de peste tot cântecul Meu și cântecul tău. Cântă, iubitul Meu, cântă celei iubite, cântă-i cântarea cântărilor! Să se [/COLOR][COLOR=fuchsia]trezească din somn cea iubită, să se trezească și să-Mi asculte glasul[/COLOR][COLOR=blue]! Eu sunt un Dumnezeu gelos, și voiesc să fac din cea iubită fecioară curată și neprihanită și să fie frumoasa Mea, să fie Sionul Meu, să fie biserica Mea, să fie lucrarea Mea întru care binevoiesc. Vine vremea celei iubite, căci România este Ierusalimul gloriei Mele, este aleasa Mea, este regina Mea, este tronul slavei Mele. Hai, iubitul Meu, [/COLOR][COLOR=fuchsia]cântă, să se trezească cea iubită, căci vin s-o pețesc[/COLOR][COLOR=blue] și să fac din ea slavă vazută. Iată Eu și lucrarea Mea, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]de atâta vreme lucrez întru această lucrare în mijlocul acestui neam, și a venit vremea să despecetluiesc această fântână[/COLOR][COLOR=blue], căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]voi lua apa de pe pământ și multe mulțimi se vor îndrepta să bea din râul vieții[/COLOR][COLOR=blue], care curge din tronul Meu spre răscumpărarea făpturii Mele. “ (25 ianuarie /7 februarie 1992) [/COLOR] Biserica oficială (B.O.R.) este criticată fățiș pentru că ar fi renunțat în chip voluntar la purtătorii de harisme, despre care amintește Sfânta Scriptură că ar fi animat viața de catacombe a bisericii primare : apostoli, prooroci, taumaturgi, tălmăcitori și lucrători de minuni. Liderii pucioși pretind că aceștia toți ar fi făcut biserica primară să fie “vie și întreagă”. Prin antiteză, cititorul mesajului pucios va trebui să deducă faptul că B.O.R. este o biserică “moartă și ciuntită”, pentru că ea nu le mai are deloc cu harismele mai sus pomenite. Ceea ce nu spun pucioșii este că nici biserica lor, NIP, nu e mai brează: – nu are tămăduitori (pentru că, de când nu mai calcă prin biserici, pucioșii au uitat de mult de Taina Sfântului Maslu, și, de bolnavi închipuiți ce sunt, mereu aleargă pe la babele care trag de oase și oblojesc la încheieturi, se consultă numai medici renumiți, se iradiază cu tot soiul de aparate neomologate, mestecă argilă și pilitură de fier, beau terci de orz verde și zeamă de plop, suc de arțar și sevă de mesteacăn, ca să se învigoreze după post, se îndoapă cu vitamine și hapuri, țin cure de slăbire cu produse scumpe de la Herbalife, mănâncă pe pâine medicamente și tot soiul de leacuri băbești oferite de așa-zisa medicină alternativă); – nu are tălmăcitori (în afară de Mihaela, care le “tălmăcește” lor toate, după cum îi șoptește ei duhul); – nu are lucrători de minuni (în afară de Verginica, dar care a murit de mult; iar “minunile” făcute de ea sunt povestite de unii mărturisitori într-o manieră prea puțin credibilă); – nu (mai) are apostoli (în afară de Mihaela și Nicușor, care “o apostolesc” pe lelica Maria) ; ceilalți “[COLOR=green]apostoli[/COLOR]” tocmiți “prin cuvânt” ([COLOR=green]Sorin Dumitrescu, Doina Cornea, [/COLOR][COLOR=green]Doina Alexandru, Constantin Mănciulescu, [/COLOR][COLOR=green]Andrei Pleșu[/COLOR], și chiar[COLOR=green] Gheorghe Zamfir,[/COLOR] până la urmă) au dat bir cu fugiții, refuzând apostolia înainte de a o primi; – nu mai au nici prooroci (Verginica a murit de mult, lăsând multe din proorociile ei neîmplinite; lelica Maria este refuzată de către liderii pucioși de la statutul de “prooroc”, din motive numai de ei știute, iar de noi, bănuite; iar Mihaela și Nicușor nu vor să fie numiți pe față “prooroci” de către adepții lor – probabil ca să nu se mândrească; dar nici nu-i împiedică pe aceștia să creadă că totuși, ei sunt “cei doi prooroci” ai Apocalipsei). Pe scurt, rătăciții de pucioși o acuză pe B.O.R. de-a dreptul de “rătăcire”: [COLOR=blue]“ O, Sionul Meu iubit, biserica Mea, mireasa Mea! De ce ai stricat tu așezământul tău cel de la Mine? Căci Eu așa am zis atunci: «Vai de poporul care nu are în mijlocul lui cuvânt de prooroc, căci acela nu are pe Dumnezeu Cuvântul! » iarEu am zis să fiu cu ai Mei până la plinirea veacurilor. Dar nimeni nu a păstrat așezarea Mea, căci am lăsat [/COLOR][COLOR=fuchsia]biserică vie și întreagă[/COLOR][COLOR=blue] întru trupul Meu, am lăsat [/COLOR][COLOR=fuchsia]apostoli[/COLOR][COLOR=blue] și [/COLOR][COLOR=fuchsia]prooroci[/COLOR][COLOR=blue] în ea, am lăsat [/COLOR][COLOR=fuchsia]tămăduitori[/COLOR][COLOR=blue] și [/COLOR][COLOR=fuchsia]cârmuitori[/COLOR][COLOR=blue], am lăsat [/COLOR][COLOR=fuchsia]tălmăcitori[/COLOR][COLOR=blue] și [/COLOR][COLOR=fuchsia]lucrători de minuni[/COLOR][COLOR=blue] și am lăsat Trupul și Sângele Meu, viața Mea am lăsat-o peste ea. O, și erai frumoasă biserica Mea! Stăteai [/COLOR][COLOR=fuchsia]aciuată pe sub pământ[/COLOR][COLOR=blue], dar era sănătos trupul tău, iubito, și era întreg și era curat, dar ai uitat de Domnul tău și te-ai depărtat prin viața ta departe de Mine, și iată, trezește-te și te spală și te gătește cu veșmânt de serbare, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu-Mi voi mai aminti de rătăcirea ta[/COLOR][COLOR=blue], și voi veni cu slava Mea în mijlocul tău și toate popoarele îți vor preamări iubirea. Amin. “ (25 ianuarie /7 februarie 1992) [/COLOR] “[COLOR=green]Apostolul iubit Gheorghezamfir[/COLOR]” este anunțat că liderii pucioși sunt niște bieți copii, neluați în seamă și fără apărare, dar care strălucesc ca niște stele pe bolta Pucioasei celei binecuvântate: [COLOR=blue]“ O, iubitul Meu, [/COLOR][COLOR=fuchsia]apostolul Meu[/COLOR][COLOR=blue], iată ce are Domnul pe pământ: niște copii, [/COLOR][COLOR=fuchsia]niște stele în mijlocul celei binecuvântate[/COLOR][COLOR=blue]. Și voi lumina cu această lumină și voi face un lucru nou, un neam nou, un Ierusalim nou, un Eden ceresc pe pământul celei alese, pe pământul României Mele. Am stat ascuns întru [/COLOR][COLOR=fuchsia]cei mici[/COLOR][COLOR=blue], întru cei [/COLOR][COLOR=fuchsia]neluați în seamă[/COLOR][COLOR=blue]; am stat ascuns, căci în lume, această turmă mică a fost [/COLOR][COLOR=fuchsia]fără apărare[/COLOR][COLOR=blue] și este fără apărare. “ (25 ianuarie /7 februarie 1992) [/COLOR] Apoi, este dat ca exemplu un personaj de legendă (despre care Biblia nu pomenește nimic) pe nume Melchior, care ar fi fost toată viața pe urmele lui Iisus, scăpându-L de “cursele răutății” și “[COLOR=fuchsia]ajutându-L să ajungă la cruce[/COLOR]” (că altminteri, poate că nici nu reușea să ajungă). Dacă această poveste ar fi avut vreun sâmbure de adevăr, nu ar mai fi existat episodul numit “Fuga în Egipt”, ci ar fi apărut din umbră tocmai acest providențial Melchior, ca să scape Sfânta Familie de aprinderea lui Irod. Desigur că pucioșii bat șeaua ca să priceapă Gheorghe Zamfir: n-ar fi rău să fie și el un fel de Melchior al liderilor pucioși. Despre Melchior ăsta se spune că L-a urmărit pas cu pas “[COLOR=fuchsia]de la întrupare și până în ziua gloriei Sale[/COLOR]” . Dacă ar fi așa, s-ar fi amintit și în Evanghelii numele lui, măcar la unul dintre povestitori. De exemplu, în momentele cheie, în care viața Pruncului era în pericol, s-ar fi spus așa: [COLOR=#993300]“[/COLOR][COLOR=fuchsia]După plecarea magilor[/COLOR][COLOR=#993300], iată îngerul Domnului se arată în vis lui Iosif, zicând: Scoală-te, ia Pruncul și pe mama Lui [/COLOR][COLOR=red]și pe Melchior, ocrotitorul vostru, [/COLOR][COLOR=#993300]și fugi în Egipt și stai acolo până ce-ți voi spune, fiindcă Irod are să caute Pruncul ca să-L ucidă.[…][/COLOR] [COLOR=#993300]Și i-a zis: Scoală-te, ia Pruncul și pe mama Lui [/COLOR][COLOR=red]și pe Melchior[/COLOR][COLOR=#993300] și mergi în pământul lui Israel, căci au murit cei ce căutau să ia sufletul Pruncului”.([/COLOR][COLOR=red]parafrază după [/COLOR][COLOR=#993300]Matei 2: 13,20)[/COLOR]: |
[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XXX-a)
[/COLOR] Dacă admitem că Melchior ar fi unul dintre cei trei magi (așa cum se mai pretinde în unele scrieri literare, de unde se pare că și pucioșii s-au inspirat) dăm de altă belea: Biblia spune clar că cei trei magi, după ce și-au făcut treaba, au dat bir cu fugiții, temându-se probabil și ei de furia lui Irod. Căci așa zice în Biblie: [COLOR=#993300]“[/COLOR][COLOR=fuchsia]După plecarea magilor[/COLOR][COLOR=#993300], iată îngerul Domnului se arată în vis lui Iosif, zicând: Scoală-te, ia Pruncul și pe mama Lui și fugi în Egipt și stai acolo până ce-ți voi spune, fiindcă Irod are să caute Pruncul ca să-L ucidă.[…] .([/COLOR][COLOR=#993300]Matei 2: 13,20)[/COLOR] În cazul acesta, cum L-ar mai fi putut ocroti Melchior pe Iisus toată viața, de la naștere până la răstignire, dacă a plecat la casa sa? Dacă Melchior ar fi fost cu adevărat ocrotitor, atunci lui i s-ar fi adresat îngerul ca să preia inițiativa călătoriei în Egipt, și nu lui Iosif. Nu putem decât să concluzionăm că, asemenea personajului de legendă [COLOR=fuchsia]Isaac Lackedem[/COLOR] (vezi articolul #31-permalink.- de pe acest blog), [COLOR=fuchsia]Melchior[/COLOR] este o invenție menită să dea culoare, exotism și mister “scrierilor sacre” de la Pucioasa: [COLOR=blue]“ Eram atunci cu ai Mei și colindam prin lume, dar [/COLOR][COLOR=fuchsia]am avut atunci înaintea și în urma Mea pe Melchior, care scăpa din cursele răutății pe Domnul și pe cei ce însoțeau pe Domnul[/COLOR][COLOR=blue]. A fost Melchior pentru Mine ca să-Mi pot plini lucrarea pentru care venisem și [/COLOR][COLOR=fuchsia]ca să ajung până la cruce[/COLOR][COLOR=blue], și apoi să Mă ridic de sub piatra morții și să Mă înalț cu glorie la Tatăl Meu și să-I spun: «Tată, am făcut cum Mi-ai poruncit!». Melchior a fost omul cel ascuns care a păzit pe Fiul Treimii Dumnezeiești, [/COLOR][COLOR=fuchsia]de la întrupare și până în ziua gloriei Sale[/COLOR][COLOR=blue]. Dar [/COLOR][COLOR=fuchsia]astăzi Eu sunt un Dumnezeu necăjit[/COLOR][COLOR=blue] și sunt purtat de cei slabi ca și atunci, fiindcă Cel tare nu încape în cei tari, nu încape de tăria lor, de mărirea lor, de slava lor. Aceia nu știu a se pleca, aceia sunt în duhul lor, iar Duhul Sfânt nu sălășluiește în locașuri de slavă deșartă. Iată unde am aflat sălaș, iată unde Mi-am făcut sălaș! Și din acest tron va curge râul vieții, și legile sfințeniei vor fi șuvițele care vor curge și își vor face cărări drepte și curate, și vor merge pe ele cei mântuiți, căci Domnul, în vremea aceasta, iată ce spune: «Aceasta este vremea să se așeze la loc împărăția lui Israel cea ruinată, împarăția lui Israel cel binecredincios». “ (25 ianuarie /7 februarie 1992) [/COLOR] Aici s-a vrut să se ajungă de fapt: [COLOR=fuchsia]Astăzi, Dumnezeu e un Dumnezeu necăjit[/COLOR],[COLOR=blue] și e purtat de cei slabi[/COLOR] (adică, de liderii pucioși: slabi la pungă, dar la pântec groși). Nu mai e ca pe vremea când Melchior luase asupra lui toate grijile, iar pe El nu-L durea capul de nimic. Ce bine ar fi ca să mai apară și acum un alt Melchior, la fel de chior, ca să nu observe ridicolul că Dumnezeu Cel Atotputernic a ajuns la ananghie, și nu e în stare nici măcar să “răscumpere” poarta de la Ghelari, ca s-o implanteze apoi la Pucioasa. Noroc cu Melchiorul Zamfir, care n-a băgat de seamă “[COLOR=red]lucrătura[/COLOR]” fină a liderilor pucioși și s-a angajat să rezolve el necăjeala. Pe vremea aceea, pentru Zamfir n-a fost o problemă să zică “Da!”, că tot nu știa el ce să facă cu banii, așa că aici pucioșii i-au dat o nesperată mână de ajutor. Va trebui chiar să cânte de bucurie: [COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Hai, iubitul Meu, cântă cântarea cântărilor[/COLOR][COLOR=blue], ține urma oilor Mele, căci de la această [/COLOR][COLOR=red]lucrătură[/COLOR][COLOR=blue] va răsări Ierusalimul nou și se vor vedea zorile Ierusalimului ceresc, dar Eu vă spun că s-au și văzut. Vor veni prooroci și magi de la mari depărtări și vor lua și vor bea din această stâncă și se vor îndrepta spre acest munte ca să învețe legile sfințeniei. Vor veni, dar Eu vă spun că au și venit. Amin. “ (25 ianuarie /7 februarie 1992) [/COLOR] Deși Zamfir nu era greu de cap, trebuia insistent bătut la cap de către “[COLOR=fuchsia]Cel necăjit[/COLOR]”, ca nu cumva să se răzgândească și să nu-i mai ajute financiar pe [COLOR=fuchsia]cei mici[/COLOR]: [COLOR=fuchsia]“ Eu sunt un Dumnezeu necăjit[/COLOR][COLOR=blue], căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]Mi-am facut sălaș în cei mici[/COLOR][COLOR=blue], în cei necunoscuți și neluați în seamă, căci au fost ascunși întru Mine aceștia. Așa a fost lucrarea Mea și atunci, ascunsă de înțelesul lumii, până ce a venit vremea să Mă arăt glorios întru numele de Fiu al Treimii Dumnezeiești, și am ieșit glorios. […] Iată, și ție îți spun, iubitul Meu: [/COLOR][COLOR=fuchsia]Eu sunt un Dumnezeu necăjit[/COLOR][COLOR=blue], căci toți Mă țin afară și nu vor să se lase cu Mine și nu vor cu Duhul Meu, și iată, trag din greu să-Mi fac arătarea slavei Mele, trag din greu în duhul mai-marilor lumii, căci este tare la cerbice omul veacului acesta. Dar voi sfărâma cerbicia cea tare a duhului lumii și voi slobozi semne și minuni despre care nu s-a mai pomenit, și vom birui capetele fiarei roșii[…]“ (25 ianuarie /7 februarie 1992) [/COLOR] În sfârșit, acum se poate pune puctul pe “i”: “[COLOR=green]Șfântul[/COLOR] [COLOR=green]Apostol Gheorghezamfir[/COLOR]” trebuie să se facă luntre și punte și să aducă odată poarta aceea de la Ghelari, indiferent cât îl va costa. Pentru că miza este uriașă: pe această poartă va intra și va ieși atât “Cel de la Pucioasa” cât și “cel de la Versoix” (regele Mihai, [COLOR=fuchsia]unsul lui Dumnezeu[/COLOR]). Ei și numai ei vor avea acest drept, pentru că poarta va simboliza “ușile împărătești ale bisericii care este Rrromânia!”: [COLOR=blue]“ Pace ție, [/COLOR][COLOR=green]apostolul[/COLOR][COLOR=blue] Meu! Aceasta este lucrarea întru care binevoiesc. Acesta este așternutul întru care sălășluiesc prin cuvânt. Iată, binecuvântată să-ți fie ție biruința, ca să biruiești, iubitul Meu, ucenicul Meu și [/COLOR][COLOR=fuchsia]vom înălța la această intrare poarta Domnului, căci pe această poartă va intra Domnul și va intra unsul cel de la Dumnezeu pe ea[/COLOR][COLOR=blue], iar această cetate se va numi: "Acolo este Domnul". Amin. “ (25 ianuarie /7 februarie 1992) [/COLOR] Nici B.O.R. să nu-și mai facă multe iluzii, căci zilele ei sunt numărate: vine [COLOR=fuchsia]începutul cel nou[/COLOR] ca un tăvălug, iar peștele cel mare va fi înghițit de cel mic, și la urmă va fi doar o singură biserică sobornicească și apostolească (doar aceea care are în ea apostoli și sobor de prooroci). E va fi denumită “Noul Ierusalim”, iar credincioșii ei se vor numi “Noul Israel”: [COLOR=blue]“ Slavă dintru cele cerești lui Dumnezeu, iar peste voi, martorii Mei, pace și Duh Sfânt lucrător de înviere! Eu sunt Alfa și Omega. Eu sunt [/COLOR][COLOR=fuchsia]începutul cel nou[/COLOR][COLOR=blue], care vine din cele cerești, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]va fi una biserica Mea[/COLOR][COLOR=blue], precum Eu Unul sunt. Pace și [/COLOR][COLOR=fuchsia]unire întru una sobornicească și apostolească biserică[/COLOR][COLOR=blue], precum la început așa și spre capătul plinirii răbdării lui Israel, căci trupul lui Israel este de la Avraam și până în zilele acestea. Eu sunt Dumnezeul lui Avraam, al lui Isaac și al lui Iacov. “ (25 ianuarie /7 februarie 1992) [/COLOR] Fericit va fi Gheorghe Zamfir dacă va crede ce-i spun lui “proorocii” de la Pucioasa, căci până și duhurile proorocilor se supun proorocilor: [COLOR=blue]“Eu sunt începutul și sfârșitul, și iată vin cu cele scrise pentru vremea aceasta. Fericiți cei ce nu se smintesc întru Mine. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Fericiți cei ce cred[/COLOR][COLOR=fuchsia]duhurilor proorocilor[/COLOR][COLOR=blue], duhurilor cerurilor, căci aceia vor fi fiii slavei care vine. Fericiți veți fi și voi, cei care ați purtat plângând această lucrare de Duh Sfânt.Fericiți cei cu obrazul plâns, că aceia vor fi mângâiați în Ierusalim. “ (25 ianuarie /7 februarie 1992) [/COLOR] |
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:50:10. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.