![]() |
Citat:
|
Citat:
Aratati-mi dv. unde scrie ca lacasul nu e al comunitatii si in ce consta "mitul". |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
V-am mai spus: cel care susține trebuie să probeze. D-vs ați susținut, prima, că biserica este a comunității. Dovediți. P.S. Am arătat în mai multe rânduri, cu trimiteri la Statutul BOR, căruia Legea cultelor îi acordă putere de act normativ, ceea ce susțin - dacă o comunitate ortodoxă trece la altă religie, rămâne fără biserică. Dumneavoastră ați citit Statutul BOR sau Legea cultelor ? |
Citat:
|
Citat:
În esență, ceea ce susțineți D-vs. ar putea susține oricine a deposedat în manieră ilegitimă pe altcineva de bunul său: ți-l dau înapoi, dar plătește-mă că am avut grijă de el.... Păi atunci să plătească și ortodocșii care, în 1958, și-au primit înapoi bisericile luate de catolici la 1700, pentru 200 de ani de întreținere și reabilitări ! Așa vă convine ? |
Citat:
|
Citat:
În al doilea rând și cel mai important, discuția era despre BOR și despre dreptul de proprietate în cadrul BOR. Metoda "ba tu!" este potrivită cel mult în curtea școlii. Dar, dacă puneți problema în acest mod, vă întreb: făcând abstracție de faptul că poate și urâții de catolici procedează la fel, recunoașteți că în cadrul BOR biserica nu aparține comunității și că trecerea la alt cult înseamnă pierderea bisericii ? |
Citat:
E ușor să fi dezgustat. Cam cât de dezgustat credeți că sunt eu de anumite.. aspecte, ținând cont de faptul că bunicul și străbunicul meu, ambii greco-catolici, au murit deportați ? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 03:12:16. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.