Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Tinuta in Biserica (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5026)
-   -   Oare trebuie sa ne spalam? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6092)

camy_d 27.01.2011 20:50:03

Nu înțeleg de ce trebuie să discutăm despre un act de igienă esențial. Curățenia nu-i un moft, ca bijuteriile, ci o necesitate. Ce tot despicați firul în 4?

Melissa 27.01.2011 21:23:11

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 328940)
Nu era, Melissa, pe ton ironic, ci chiar am ridicat aceasta problema pentru a discuta ceea ce citim prin cartile patristice si scripturi, sa intelegem cun se punea problema in cazul sfintilor si daca chiar nu aveau nevoie sa se spele.

Scuze Andrei pt ce am spus aici, dar nu-mi inchipuiam ca vorbeai serios.

cristiboss56 31.01.2011 00:03:21

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 329056)
Ce tot despicați firul în 4?

E o artă și asta ! Nu crezi ? . . .

Miha-anca 31.01.2011 00:25:38

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 328908)
... deoarece sunt unii pe aici care fac numai ce scrie in Scripturi!...:5:

Bine ar fi, dar nu cred. Ar fi multi sfinti pe aici, dar nu este nici unul.

andreicozia 31.01.2011 00:41:09

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 330451)
Bine ar fi, dar nu cred. Ar fi multi sfinti pe aici, dar nu este nici unul.

O alta doamna care considera ca vede prin oameni prin intermediul puterilor divine pe care le poseda.
Oare mai exista cineva aici care-i smerit si nu a devenit un superman sau superwoman in urma numarului mare de Liturghii la care au participat si unde au capatat viziuni cu raze gama.

Miha-anca 31.01.2011 18:36:18

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 330457)
O alta doamna care considera ca vede prin oameni prin intermediul puterilor divine pe care le poseda.
Oare mai exista cineva aici care-i smerit si nu a devenit un superman sau superwoman in urma numarului mare de Liturghii la care au participat si unde au capatat viziuni cu raze gama.

Scuze, andreicozia, de tine uitasem, cand am facut afirmatia de mai sus. Rectific: Intr-adevar avem unu sau doi sfinti pe aici. Fara nominalizari. :64:

andreicozia 31.01.2011 19:42:44

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 330841)
Scuze, andreicozia, de tine uitasem, cand am facut afirmatia de mai sus. Rectific: Intr-adevar avem unu sau doi sfinti pe aici. Fara nominalizari. :64:

O dai pe bascalie insa crestineste ar fi normal sa zici:

Dupa mine toti sunt sfinti numai eu sunt cea mai nemernica. Nimic bun nu am facut la viata mea. Toti sunt mai buni ca mine pcatoasa....nu INVERS...ca eu stau pe podiumul asta inalt si vad cu claritate cum pe "aici" nu-i nici un sfint.
Parerea mea....:(

Miha-anca 01.02.2011 00:21:50

Andrei, fii dragut si urmareste firul discutiei, ca sa intelegi de ce am scris ce am scris si ca sa nu mai faci afirmatii off-topic.

Yasmina 01.02.2011 01:07:15

pur informativ!

pt devieri de la subiect,userul pippo a avut excelenta idee sa deschida un subiect CHAT ROOM,tot cei care doresc sa chatuiasca pe diverse teme,numai despre subiectul de fata,nu-sunt invitatati cu prietenie...

cristiboss56 01.02.2011 03:04:27

Sfântul Ioan Gură de Aur , ne atenționează chiar :

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 331132)
pt devieri de la subiect,userul pippo a avut excelenta idee sa deschida un subiect CHAT ROOM,tot cei care doresc sa chatuiasca pe diverse teme,numai despre subiectul de fata,nu-sunt invitatati cu prietenie...

"Un cuvânt care a fost spus în mod simplu a răsturnat case întregi și a distrus și înecat suflete. . . . .un cuvânt scăpat o dată din gură nu este cu putință să fie retras . . ."

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:35:41.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.