Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5028)
-   -   Oare de ce masonii sunt dusmani? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6432)

Miha-anca 15.01.2011 16:06:14

Raspuns la cele de mai sus:
OMUL SFINTESTE LOCUL!

Nu caut o societate perfecta, ci pe Dumnezeu. Eu plec dintr-o societate asa-zis perfecta: deci nu asta caut.

Si daca crezi cumva ca eu sunt o exceptie, iti voi spune de un prieten de-al meu, german din Romania, care desi e plecat de 30 ani in Vest, si este realizat pe plan profesional cum putini reusesc in viata lor, totusi a afirmat: cand ma duc in Romania ma simt ACASA; aici sunt in deplasare.

Miha-anca 15.01.2011 17:45:57

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 323416)
1. Nu este absolut deloc vina lor ca Romania condusa de golani care fura toti banii primiti de la EU pentru a deschide farmacii neamurilor lor, nu mai este atragatoare pentru acesti studenti si oameni inteligenti.
Inteligenta nu mai este dorita in Romania. Uite-te la % de voturi cistigate in alegeri de catre cei din liga lui Andrei Plesu si alte creiere mari...sunt de ordinul 0, 5%
Gindesti in termeni superficiali pentru efect.

2. Banii statului nu mai sunt ai statului ci ai UE, asa cum statul tau iubit nu mai produce decit DATORII...din acelasi motiv similar celui de mai sus. Ca urmare nu are nimeni nici o datorie fata de stat. Fii sigura ca toti am platit cu virf si indesat si numai cineva care vine in Romania numai pentru floricelele frumos mirositosre de pe pervazele minastirilor poate sa traga aceste concluzii.

3. Cocina nu o mai percepi cind te obisnuiesti cu ea. Eu o vad si incerc din rasputeri sa o evit, dar se agata de mine ca riia. Nu prea ai cum sa scapi.

Ca sa iubesti Romania, trebuie sa fii român cu sufletul.

ihodios 18.01.2011 01:10:30

Hristos a inviat !

Citat:

În prealabil postat de raisa2006 (Post 318935)
am gasit pe you tube un clip cu masonii din romania, membrii ai lojelor masculine si feminine

http://www.youtube.com/watch?v=0y7lagdnzgw

curios este ca nici acestia nu se inteleg intre ei. De ex, huidu cu voiculescu sau d diaconescu.cum fac echipa atunci?

e vrajeala de suprafata ...chiar vrei sa se prinda lumea ca sunt toti pe o mana !! FAC GALGARA--SI IN SPATE SUNT FRATI AUTENCICI !!

ihodios 18.01.2011 11:01:39

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 322523)
din smerenia lor nimeni nici nu stie si nu va stii ca majoritatea burselor cu care plecati in america si europa sa va faceti cite un masterat sau facultati de la ei vin din organizatii tampon. Primiti chipurile bani de la universitati celebre dar in spatele lor sunt acesti oameni avuti si organizatiile lor pe care mai tirziu le boscoroditi.

Ei pe de-o parte, ne ofera noua si copiiilor nostrii o educatie aleasa la facultati de renume mondial prin care ne scot din cocina din tara, iar noi ce facem,... Ii improscam cu noroi in stil "balcanic" , regiunea unica de pe planeta a "oamenilor alesi" unde totul este o conspiratie impotriva noastra:)))(noi aia valorosii:)))))!
Cind profesorii din occident aud de aceste teorii(am vorbit cu citiva), rid de noi de se prapadesc.

......................................dupa ce au furat romania 20 de ani au de unde da burse...de aceea rad de se prapadesc ca au reusit sa creeze in tara situatia asta anarhica in care dreptatea umbla cu capul spart

Aleks691 03.02.2011 07:38:03

Catre andreicozia

Stimate..... .... chiar nu stiu cum sa te numesc.... nu stiu de unde atata devotament fata de francmasoni samd. Eu observ ca tu tot incerci sa ii disculpi pe acesti satanisti de toate pacatele pe care le fac si daca vrei argumente si dovezi sunt destule pe internet. Te rog inceteaza si du-te sa le stergi pantofii si poate chiar si in alta parte.... Nu stiu cu cat te platesc sa starnesti astfel de discutii dar esti penibil :)

dianagroza 10.02.2011 14:45:57

Biserica Ortodoxa si Masoneria

Afurisania impotriva francmasoneriei dată de către Ciprian, Arhiepiscopul Ciprului (1815)

Declaratie Oficială a Bisericii Greciei privind masoneria (1933)

Osândirea francmasoneriei de către Biserica Ortodoxă Română

Reluarea osândirii masoneriei de către Biserica Ciprului (1993)

http://luptapentruortodoxie.blogspot...masoneria.html

P.S. cred ca unele din aceste informatii au mai fost postate.

Calin21 18.02.2011 12:07:36

Masoneria este o organizatie care incearca sa conduca lumea si care doreste distrugerea Bisericii Drept Maritoare a Lui Hristos. Aceasta organizatie sponsorizeaza toate sectele lumii. Spun sfinti parinti ca atunci cand este vorba de ati apara credinta trebuie sa fi ca fiarele padurii, care au pui.

andreicozia 18.02.2011 16:52:12

Citat:

În prealabil postat de Aleks691 (Post 332214)
Stimate..... .... chiar nu stiu cum sa te numesc.... nu stiu de unde atata devotament fata de francmasoni samd. Eu observ ca tu tot incerci sa ii disculpi pe acesti satanisti de toate pacatele pe care le fac si daca vrei argumente si dovezi sunt destule pe internet. Te rog inceteaza si du-te sa le stergi pantofii si poate chiar si in alta parte.... Nu stiu cu cat te platesc sa starnesti astfel de discutii dar esti penibil :)

Cel care nu face nimic pentru aproapele lui este plin de argumente de ce uraste pe cei care fac.
Fugi de aici!
Comentariul tau nu valoreaza mai mult decit o ceapa degerata!

andreicozia 18.02.2011 16:54:06

Citat:

În prealabil postat de Calin21 (Post 339100)
Masoneria este o organizatie care incearca sa conduca lumea si care doreste distrugerea Bisericii Drept Maritoare a Lui Hristos. Aceasta organizatie sponsorizeaza toate sectele lumii. Spun sfinti parinti ca atunci cand este vorba de ati apara credinta trebuie sa fi ca fiarele padurii, care au pui.

Altul cu dovezi "beton"
Este mult mai usor sa criticam decit sa suflecam minecile si sa ajutam.
Cit de romanesc!

andreicozia 18.02.2011 16:59:05

Citat:

În prealabil postat de dianagroza (Post 335688)
Afurisania impotriva francmasoneriei dată de către Ciprian, Arhiepiscopul Ciprului (1815)

Declaratie Oficială a Bisericii Greciei privind masoneria (1933)

Osândirea francmasoneriei de către Biserica Ortodoxă Română

Reluarea osândirii masoneriei de către Biserica Ciprului (1993)

http://luptapentruortodoxie.blogspot...masoneria.html

P.S. cred ca unele din aceste informatii au mai fost postate.

Toate sunt pseudo-dovezi. Aici nu mai merge cu intelegerea ca masonii sunt rai " trece prin inima" desi asa se asteapta prelatii de la noi, sa transferam "crede si nu creceta" si "sa plecam capetele" si in domeniul canacanului antimasonic.

Asta s-o creada ei ca mai ciuguleste cineva momeala! ! !

Ora este GMT +3. Ora este acum 11:21:12.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.