![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
"4. Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește. 5. Dragostea nu se poartă cu necuviință, nu caută ale sale, nu se aprinde de mânie, nu gândește răul. 6. Nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr. 7. Toate le suferă, toate le crede, toate le nădăjduiește, toate le rabdă." Asadar, dragostea se traieste, ca mai sus. |
Citat:
Dupa cum ti-am zis ,nasterea din apa si duh apare in Ioan 3. Ce reprezinta pt tine? |
Citat:
|
Citat:
|
Draga tricesimusquintus,din pacate nu cred ca ne unesc prea multe lucruri pe noi pe ortodocsi cu voi , si nici pe ceilalti crestini cu voi.E o buna idee, initiativa e buna astept sa o pui in aplicare.
|
Citat:
Hai sa incercam macar sa aflam. Mie mi se cam pare ca acuma judecam fara sa stim prea multe unii despre altii. Doar ne burzuluim si tipam. |
Citat:
|
"[Protestantism] is a deadening of the spirit that denies the visible
expression of piety in anything, whether it be a bow or the sign of the cross, or the rest of that which has been preserved from the apostolic institutions concerning the performance of the holy sacraments and the sacred rites." (St. John of Kronstadt) |
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:09:08. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.